Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Het is erg”: Maaßen heeft scherpe kritiek op Merkel vanwege onopgehelderde migratiepolitiek

Geplaatst op 27 juli 2019

Afbeelding

Hans-Georg Maaßen heeft scherpe kritiek geuit op de regering van bondskanselier Merkel. Duitsland´s migratiepolitiek zou “erg” zijn.

De voormalige chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst [Bundesverfassungsschutz], Hans –Georg Maaßen (CDU) heeft scherpe kritiek geuit op bondskanselier Angela Merkel (CDU) voor haar gedrag in de migratiekwestie.

“Ik verwacht iets anders van een politiek verantwoordelijke dan alleen maar slechte beelden uit de weg te gaan”, zei Maaßen vrijdagavond tijdens een bijeenkomst van de CDU-vrouwenunie in Düsseldorf, zonder Merkel met name te noemen.

Wanneer de staat enerzijds parkeerverboden genadeloos zou vervolgen, maar bij 240.000 buitenlanders die weer moeten vertrekken beide ogen dichtdrukt, zou dit een erosie van de rechtsstaat zijn, die agressie zou creëren.

Eind februari waren er in Duitsland ongeveer 240.000 mensen die officieel uitgezet zouden moeten worden. 184.013 afgewezen asielaanvragers bezaten een gedoogstatus. Dat betekent dat de autoriteiten bij hen redenen zien die een uitzetting op de korte termijn in de weg staan.

“Je moet de rechtsstaat ook dan handhaven wanneer er ongunstige beelden bestaan. Waar zouden we zijn wanneer Helmut Schmidt destijds nooit gezegd zou hebben: ´Ik kan niet tegen de beelden van de dode Hanns-Martin Schleyer in de kofferbak, ik laat alle RAF-gevangenen vrij´?”, zei Maaßen.

Er zouden nog steeds 500 mensen per dag het land binnenkomen, aldus Maaßen.

“Ik zie niet dat we ons lesje geleerd hebben. Het is erg. Dat moeten we onder ogen zien”, zei hij onder het applaus van de ongeveer 200 luisteraars.

Er zou in de CDU nog steeds geen echte discussie over de migratiepolitiek hebben plaatsgevonden, hoewel die een fundamentele consensus in de samenleving en de EU beschadigd zou bezitten.

“Het is ook het doel van het vreemdelingenrecht dat er geen kleine criminelen naar Duitsland komen”, zei Maaßen.

Van ongeveer 70% van de asielzoekers zou de identiteit echter onduidelijk zijn.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/27 ... epolitiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe Britse minister BiZa, dochter van migranten, gooit grenzen dicht voor profiteurs en criminelen

Posted on 28/07/2019

Afbeelding
‘Vrij van de ketenen van de EU, controle over onze eigen grenzen terug, zodat we criminelen en terroristen buiten kunnen houden.’ (Afbeelding: Getty Images (2)).

Radicale breuk met EU-beleid: Britten gaan migranten voortaan beoordelen op wat ze kunnen bijdragen, niet meer op waar zij vandaan komen

Of Groot Brittannië op 31 oktober met of zonder deal uit de EU stapt maakt haar niet uit. De nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel (foto), zelf dochter van (Oegandese-Indiase) migranten, toont zich in een ingezonden artikel erg verheugd dat de Britten eindelijk ‘verlost zullen zijn van de ketenen van de EU’, en van ‘open grenzen, waardoor iedereen maar kan binnenkomen.’ Groot Brittannië gaat onder leiding van de nieuwe premier Boris Johnson weer zijn eigen grenzen controleren en zijn eigen immigratiebeleid bepalen, en dat betekent een radicale breuk met het huidige EU-beleid. Geschoolde werknemers blijven meer dan welkom, maar uitkeringenprofiteurs en criminelen worden zonder pardon geweigerd en weer teruggestuurd.

‘Wij zijn een regering die erop gericht is de mensen de verandering te geven waar ze in het referendum voor gestemd hebben,’ schrijft Patel. En met de woorden van de Amerikaanse president Donald Trump: ‘We willen van Groot Brittannië ondubbelzinnig het beste land ter wereld maken.’

‘Hier zullen wij de besten en slimsten verwelkomen... en bepalen wie hier komt op basis van wat ze te bieden hebben... Gemotiveerde hardwerkende mensen die hier willen komen, en die de talenten en vaardigheden hebben om aan onze economie en samenleving bij te dragen, zijn zeer welkom.’

‘Als dochter van immigranten ken ik de enorme voordelen die immigratie kunnen bieden... Maar we moeten het vertrouwen in onze benadering herstellen... Om dit te doen moeten we de unieke kans grijpen die het einde van de vrijheid van beweging (= EU’s open grenzen – X.) ons biedt.’

‘Vrij van de ketenen van de EU, controle over onze eigen grenzen terug’
Vrij van de ketenen van de EU, en van een automatisch recht om binnen te komen, met of zonder werk. Hierdoor zullen wij prioriteit kunnen geven aan briljante wetenschappers, academici en hoog opgeleide arbeiders waar wij er meer van willen hebben... We zullen de mensen die aanzienlijk aan ons land kunnen en willen bijdragen een voorkeursbehandeling kunnen geven.’

Onze besluiten zullen gebaseerd zijn op wat iemand kan bijdragen, in plaats van waar zij vandaan komen (= EU’s islamisering agenda – X.). Op wat voor vacatures ze kunnen vervullen, in plaats van uitkeringen te claimen. En we worden harder voor degenen die onze gastvrijheid misbruiken.’

‘Het einde van de vrijheid van beweging betekent dat we rekening kunnen gaan houden met de impact op de bestaande arbeidsmarkt als we bepalen of we ongeschoolde arbeiders uit de EU tot het Verenigd Koninkrijk toelaten. Ook zullen we zorgen voor een sterke grens, om zo illegale immigratie beter te aan te pakken en terroristen, criminelen en mensen die ons land willen beschadigen buiten te houden.’

Patel heeft daarom het Migratie Advies Comité opdracht gegeven om serieus te kijken of het in Brussel, Berlijn en Den Haag zo verguisde strenge Australische immigratiebeleid (deels) ook in Groot Brittannië kan worden ingevoerd.

‘Door de EU te verlaten krijgen wij volledige democratische controle over ons immigratiesysteem terug,’ vervolgt de minister. ‘En daarmee de vrijheid om voor onszelf te bepalen wie hier binnenkomt... We zullen een nieuw immigratiesysteem opzetten dat in de belangen van ons land en onze burgers is, waar de mensen eindelijk vertrouwen in kunnen hebben. Dat de controle over immigratie teruggeeft aan het Britse publiek.’

Toch een Nexit nodig?
Kortom, Priti Patel is het type minister waar wij in Nederland ook om staan te springen. Helaas moeten wij het hier nog altijd doen met een politiek kartel dat jaarlijks zo’n 100.000 migranten, waarvan het leeuwendeel de sociale zekerheid (en/of criminaliteit) in verdwijnt, binnenlaat. Toch denken wij dat net als in Groot Brittannië ook hier de wal het schip eens zal keren. Dan zal het hoge voorzieningenniveau ook in Nederland onbetaalbaar worden en zal de migrantencriminaliteit zo zijn geëxplodeerd, dat de bevolking –eindelijk- in opstand zal komen.

En als daar uiteindelijk een Nexit voor nodig is, dan moet dat maar. Want met het aanstellen van federalist Von der Leyen als nieuwe EC-president hoeven we niet meer te hopen op een hervorming van binnenuit, maar zal Brussel juist in nog hoger tempo doorgaan met het vernietigen van de onafhankelijke natie-staten, en ons allemaal in een geïslamiseerde superstaat gaan dwingen. Voor wat dat met onze samenleving zal doen hoeven we alleen maar naar Frankrijk te kijken, waar in steeds meer stadsdelen en stedelijke gebieden de controle is kwijtgeraakt aan criminele en gewelddadige moslimbendes.

Degenen die kunnen zullen vermoedelijk steeds serieuzer naar mogelijkheden gaan kijken om te emigreren uit dit in de maak zijnde Derde Wereld Eurabia / Eurafrika. Degenen die niet kunnen mogen alleen nog hopen dat nieuwe verkiezingen ooit de broodnodige radicale veranderingen zullen brengen, voordat deze fatale koers niet meer met democratische middelen om te keren is.

Xander

(1) Daily Mail
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/n ... riminelen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

'Anti-French' Facebook comments lead to man being refused residency permit
A man has been turned down for a French carte de séjour residency permit because of 'anti French' sentiment he had expressed on Facebook.
The case became public after the Court of Appeal upheld the refusal by his local préfecture to extend the man's titre de séjour residency permit, and comes as Facebook agrees to work more closely with French authorities.

The man's comments on Facebook posed a "threat to public order" the Court of Appeal concluded, and he has now been ordered to leave the country within one month.
The 31-year-old Moroccan man was originally turned down for an extension to his residency permit by the Préfecture de Police, which handles carte de séjour applications for people living in Paris, in July 2018, but he had appealed the decision.

Now the Court of Appeal upheld the refusal and concluded that the man was "a threat to public order because of his conduct and his words and writings".
The court heard that his Facebook account revealed an "anti-Western, conspiratorial and anti-French social discourse".
In addition he had published on Facebook a photograph of a handgun as well as "photographs of women taken without their knowledge on public transport or in public space".

The man was known to police, and had been arrested while in France, but was never charged with a crime.

In recent months Facebook has committed to working more closely with French authorities, in particular in disclosing the details of users who post racist, homophobic or antisemitic content.
[...]
In 2018 a woman who had successfully got through the application process was turned down at the last minute for refusing to shake hands with local officials during the citizenship ceremony.
https://www.thelocal.fr/20190729/anti-f ... ncy-permit
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Birgit Bessin: “De opname van ´geredde´ personen uit de Middellandse Zee in Duitsland is onsociaal”

Geplaatst op 30 juli 2019

Afbeelding

De theoloog en publicist Richard Schröder (SPD) heeft de zogenaamde “zeenoodredders” in de Middellandse Zee “kleingeestigheid” verweten en erop gewezen dat het erkenningspercentage van de in de Middellandse Zee opgenomen mensen slechts onder de 10% bedraagt. Ondertussen heeft de voormalige president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Hans-Georg Maaßen (CDU) zich in dit verband tegen het begrip “zeenoodredding” uitgesproken en gezegd dat deze migranten geen schipbreukelingen of vluchtelingen zouden zijn, maar zouden wachten op een “Shuttle-Service” naar Europa. De rood-rode deelstaatregering van Brandenburg, evenals de Groenen, zetten zich desondanks in voor een opnameprogramma voor deze migranten in Brandenburg.

Birgit Bessin, AfD-politica met de portefeuille Sociale Zaken en vicevoorzitter van de AfD-Brandenburg, deelt daarover mee:

Screenshot_63“Het is absoluut onacceptabel dat de in de Middellandse Zee opgepikte mensen niet naar hun landen van herkomst worden teruggebracht, maar naar de sociale kusten van Europa worden getransporteerd. Hoewel het bij het overgrote deel van deze migranten om illegale immigranten gaat, spreiden landen zoals Duitsland, en niet in de laatste plaats de deelstaat Brandenburg, het vangnet van de sociale welvaartsstaat uit. Deze politiek gaat volledig ten koste van de Duitse belastingbetalers, maar ook van de arme mensen in Brandenburg.

Een rood-rode deelstaatregering kan zich nauwelijks on-socialer gedragen – en dat ondanks het schandalige feit dat in Brandenburg ongeveer één op de vijf kinderen door armoede worden bedreigd. Terwijl de deelstaatregering sinds jaren alleen nog maar onvoldoende optreedt tegen ontbrekende plaatsen in kinderdagverblijven en een compleet geruïneerde infrastructuur, moeten de Brandenburgers voor illegale Middellandse Zee-immigranten betalen.”

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/30 ... onsociaal/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Geen interesse in “vluchtelingen”: de Tsjechische Republiek keurde in 2018 slechts 47 asielaanvragen goed

Geplaatst op 31 juli 2019

Afbeelding

Praag – Zo kan het ook: de Tsjechische Republiek heeft in 2018 maar 47 asielaanvragen goedgekeurd. Dat blijkt uit het afgelopen vrijdag in Praag gepubliceerde jaarrapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken over migratie. Nog eens 118 andere asielaanvragers kregen een tijdelijke status.

In dezelfde periode dienden 1701 mensen een asielaanvraag in, het grootste aantal sinds 2007. Vertegenwoordigers van “vluchtelingen”-hulporganisaties hebben sinds lange tijd kritiek op het te kleine percentage mensen dat erkend wordt in de Tsjechische Republiek.

De meeste asielzoekers kwamen uit de Oekraïne, Georgië, Cuba, Armenië, Vietnam en Oezbekistan. De Tsjechische Republiek behoort samen met de overige Visegrád-landen Polen, Hongarije en Slowakije tot de vastberaden tegenstanders van een herverdeling van asielzoekers binnen de EU.

Zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken in Praag verder meedeelde, werden er in de eerste helft van het jaar 2019 ongeveer 2700 buitenlanders zonder verblijfsvergunning opgepakt. Dat waren overwegend Oekraïners, inwoners van Moldavië, Vietnamezen en Russen, die vaak illegaal als goedkope arbeidskrachten gebruikt worden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/31 ... agen-goed/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Ocean Viking”: Noorse minister van Immigratiezaken roept ertoe op om de bootmigranten terug te brengen naar Afrika

Geplaatst op 12 augustus 2019

Afbeelding

Op het smokkel hulpschip “Ocean Viking”, dat onder Noorse vlag vaart, bevinden zich op dit moment 251 migranten, aldus de informatie van de organisaties “SOS Méditerranée” en “Artsen zonder Grenzen”. Op dit moment kruist het schip nog steeds voor de Libische kust en het is onduidelijk wanneer koers naar Europa gezet gaat worden.

Nadat het smokkel hulpschip nog meer migranten oppikte uit zee, kwam er daarvoor al scherpe kritiek uit Noorwegen. Kritiek, die je van Duitse politici van de gevestigde partijen waarschijnlijk nooit zult horen.

De “Frankfurter Rundschau” bericht op 11-08-2019:

De Noorse minister van Justitie en Immigratie, Joran Kallmyr, heeft het reddingsschip “Ocean Viking” opgeroepen de ongeveer 160 aan boord genomen migranten “terug te brengen naar Afrika, Tunesië of Libië.” De mensen zouden niet naar Europa gebracht moeten worden, berichtten internationale media zaterdagavond over uitspraken van Kallmyr. Dit zou anders een voortzetting van de vluchtelingenroute en geen reddingsactie meer zijn, aldus de minister.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/12 ... ar-afrika/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Vesting Europa...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Asielindustrie: Noorwegen houdt ermee op

Geplaatst op 26 augustus 2019

Afbeelding

Minister Joran Kallmyr (foto): “Wij nemen geen ´geredden´ meer op”

Het is altijd hetzelfde spelletje: de schepen van de “zeenood redders”, geëxploiteerd door liefdadigheidsorganisaties en vaak genoeg gefinancierd door George Soros, varen naar de Libische kust,ontmoeten daar smokkelaars, nemen van hen de vracht “goudstukken” over, schreeuwen luidkeels “Noodgeval!” en “Redding” en eisen daarna een Italiaanse haven, meestal het eiland Lampedusa, om de Afrikanen naar het overeengekomen doel naar Europa te kunnen brengen, hoewel veilige havens in Tunesië en Libië veel dichterbij waren.


Italië´s dappere minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini verbiedt dit, maar de “redders” doen koppig en wachten liever twee weken. Dan verklaart men dat er sprake is van een noodgeval, een paar van de “goudstukken”, wellicht de enigen die kunnen zwemmen, springen in het wateren laten zich filmen. Daarmee dient aangetoond te worden hoe psychisch kapot de o zo geschonden Smartphone-bezitters zonder paspoort zijn.

Uiteindelijk mogen ze toch aan land, Duitsland neemt de meesten op, omdat Merkel immers maar niet genoeg kan krijgen van genoeg jongelingen uit Afrika, andere landen een paar verzorgingszoekers, en de NGO, van wie de boot is, jubelt: We hebben weer gewonnen van de Europese regeringen en de “goedmenschen” geraken eveneens in een roes over zoveel geluk.

Er is één land, dat niet meer mee wil doen aan deze zotte vertoning: Noorwegen. Diens minister van Justitie en Immigratie, Joran Kallmyr, heeft tegenover de Noorse omroep NRK bevestigd dat Noorwegen, ondanks Franse verzoeken, geen enkele migrant van het schip “Proactiva Open Arms” zal overnemen en datzelfde geldt voor diegenen op de “Ocean Viking” van Artsen zonder Grenzen.

Noorwegen zou geen “vluchtelingen” opnemen zolang er geen principieel “mechanisme bestaat dat deze personen van de overtocht afhoudt”, aldus Kallmyr. Dat zou natuurlijk fataal zijn voor de mensensmokkelaars en de met hen samenwerkende smokkelhulporganisaties in Europa.

Bovendien, aldus de Noor, zou er een systeem moeten zijn dat zou garanderen dat de Afrikanen, die niet naar Europa zouden willen of kunnen weer sneller teruggestuurd worden.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/26 ... -ermee-op/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Het is weer het begin van het schooljaar en in Dortmund hebben meer dan dertig scholen bezoek gehad van actiegroepen “Dortmund-West” en “Die Rechte”, die daar folders hebben achtergelaten met de oproep aan de scholieren om politiek actief te worden voor hun stad en het thuisland en zich aan te sluiten/deel te nemen aan de nationale beweging. Een realistische actie op de veelal links indoctrinerende scholen die de vervreemding van het vaderland niet tegengaan.
www.dortmundecho.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/29 ... idelijker/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Gezond Italiaans realisme!

Geplaatst op 3 september 2019

Afbeelding

Italiaanse burgemeester verplicht “Refugee welcome”-enthousiastelingen tot opname tussen de eigen vier muren.

De burgemeester van de Italiaanse gemeente Inzago, Andrea Fumagalli, heeft de namen van de deelnemers aan een demonstratie voor meer vluchtelingen laten vaststellen en nodigt hen uit om op het gemeentehuis een document te ondertekenen dat de deelnemers ertoe verplicht de door hen geëiste vluchtelingen bij zichzelf thuis op te nemen.

Dat is de enige goede manier van de burgemeester. Hij verplicht diegenen die meer migratie, open grenzen en ongecontroleerde immigratie eisen om de consequenties van hun eisen te dragen, dus het goede voorbeeld te geven. Dat trapt de schreeuwers van “No Nation. No Border. Refugees welcome” rechtstreeks op hun ziel.


Geplaatst/vertaald via: E.J. Bron (via Twitter; Brigitte Mueller)

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/03 ... -realisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Tsjechische minister-president: “Wij beslissen wie er in ons land komt”

Geplaatst op 28 september 2019

Afbeelding

De minister-president van de Tsjechische Republiek, Andrej Babiš (foto), heeft de door de globalistische regeringen in West-Europa gepropageerde politiek ter stimulering van de massamigratie en de bevolkingsvervanging bekritiseerd. Terwijl Babiš in een interview met de “Welt” op het thema inging dat over het algemeen “vervangingsmigratie” – we noemen het ook graag omvolking – genoemd wordt, zei hij: “Wij zien migratie niet als middel om een krimpende bevolking tegen te gaan, zoals dit in West-Europa het geval is.”

In navolging van zijn Visegrád-partner Viktor Orbán sprak Babiš er ook over hoe hij de lage geboortecijfers van zijn land zou willen verhogen, waar vrouwen gemiddeld slechts 1,7 kinderen krijgen. “Wij willen dat de Tsjechen meer kinderen krijgen”, zei Babiš.

Nadat de Duitse journalist beweerde dat het “niet erg klimaatvriendelijk” (zulke sukkels zijn het dus al geworden bij de mainstream media) zou zijn om prikkels door de staat voor mensen te creëren om meer kinderen ter wereld te brengen, antwoordde Andrej Babiš: “Ik heb vier kinderen. Dan ben ik waarschijnlijk ook schadelijk voor het klimaat.”

In Duitsland, een land waarin een groot deel van de bevolking het contact met de realiteit kwijtgeraakt schijnt te zijn, zijn er inmiddels bepaalde klimaatactivisten die alles met betrekking tot CO2 meten en waarschijnlijk ook niet zouden terugdeinzen voor een “baarverbod”.

Babiš stond erop dat de regering de enige zou zijn die immigranten in de Tsjechische Republiek zou uitnodigen. “Wij verwelkomen buitenlanders, want meer dan 5% van onze bevolking is in het buitenland geboren, maar wij zijn degenen die beslissen wie hier naartoe komt en wie niet”, verklaarde de Tsjechische minister-president.

Gedurende zijn ambtsperiode heeft Babiš niet toegegeven aan de oppositie, die eveneens staat voor massamigratie uit de Derde Wereld. Iets, waarmee de EU-technocraten zeker niet tevreden zijn en vermoedelijk ook niet op gerekend hebben.

In het verleden heeft Babiš voorgesteld dat de EU haar asielpolitiek op het Australische model zou moeten oriënteren, dat asielzoekers buiten het land behandelt. Een idee, dat al door meerdere verstandige Europese leiders werd opgepakt, maar bij de Brusselse bureaucraten nog geen gehoor heeft gevonden.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Voice of Europe”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/28 ... land-komt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Peilingen: Nederlanders negatief over massa-immigratie, wel bereid om échte vluchtelingen te helpen

Door Teunis Dokter, 13 oktober 2019

Afbeelding

Kiezers zijn in de meest recente peiling van Maurice de Hond (Peil.nl) glashelder en uitgesproken negatief over het fenomeen massa-immigratie. Zo wil 22% van de respondenten uit het onderzoek van De Hond ‘alle immigratie van buiten de Europese Unie stopzetten’ en wenst ruim 40% dat migratie alleen is toegestaan voor vluchtelinen. Slechts 7% van de ondervraagden is voor een ‘ruimhartiger beleid’.

Nederlanders wensen minder immigratie


Afbeelding
De uitslag van de peiling van Maurice de Hond van 13 oktober 2019. Bron: Maurice de Hond / Peil.nl

Als we kijken naar de bovenstaande tabel met daarin de resultaten van de peiling van Maurice de Hond, zien we direct dat een meerderheid van de Nederlanders een beperking wil op de migratiestromen. Slechts 7% van de ondervraagden is voor een ‘ruimhartig beleid’ tegenover migranten die ‘graag naar Nederland willen komen’. Met name kiezers van GroenLinks, PvdA en de Partij voor de Dieren zijn voorstander van een meer ‘ruimhartig beleid’.

Een meerderheid van de kiezers ziet dat echter niet zitten. De meeste kiezers zijn van mening dat migratie bedoeld is om te vluchten voor oorlogsgeweld en niet om als hobby zomaar ergens aan land te komen en op kosten van de autochtone bevolking ‘te migreren’. Wel willen Nederlanders mensen helpen die vluchten voor oorlogsgeweld. Zo is 40% van mening dat immigratie van buiten EU-landen alleen mag voor vluchtelingen. Dat zijn mensen die daadwerkelijk niet anders kunnen dan vluchten voor hun leven.

Opmerkelijk is vooral de splitsing binnen de Partij voor de Dieren. De partij heeft een kleine flank van 20%, die voor een meer ruimhartig immigratiebeleid is, maar tegelijkertijd ook een kleine groep van 20%, die immigratie van buiten EU-landen wil stoppen (20%). Dit specifieke standpunt is ook populair bij FVD- en PVV-kiezers. En dat is toch wel opmerkelijk voor een partij als Partij voor de Dieren.

Nederlanders verlangen betere integratie van migranten

Afbeelding
De uitslag van de peiling van Maurice de Hond van 13 oktober 2019. Bron: Maurice de Hond / Peil.nl

Verder verlangen Nederlanders dat er een strenger beleid wordt gevoerd als het gaat om culturele integratie van migranten in ons land. Zoals bijvoorbeeld het snel leren van de Nederlandse taal. Ruim 74% van de respondenten gaf aan strenger beleid te wensen. Hiervoor is een meerderheid bij de kiezers van alle politieke partijen, behalve dan de linkiewinkies van D66 en GroenLinks. Kiezers van deze partijen zijn tevreden over de huidige integratie en wensen geen strengere regels.

Conclusie: de peiling van Maurice de Hond geeft een glashelder beeld over hoe Nederlandse kiezers denken over immigratie. Men is niet tegen een aantal vluchtelingen, maar wel tegen de zogeheten ‘massa-immigratie’ van mensen die geen vluchteling zijn. Ook speelt het component ‘integratie’ nog steeds een rol natuurlijk, zoals te zien is in de bovenstaande tabel. Met deze peilingen in het achterhoofd gaan we komende kabinetten beoordelen op hun migratie-prestaties.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... -toelaten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 44612
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

Ooit stonden de gemeenten in de rij bij het COA omdat ze zo graag vluchtelingen wilden helpen.
En ook burgers verzamelden zich met spandoeken 'Vluchtelingen welkom' en de plaatselijke fanfare rukte aan om, juist, vluchtelingen te verwelkomen. Bergen speelgoed en knuffels lagen klaar.
En nu? Zijn ze nog steeds zo blij dat ze nog meer vluchtelingen kunnen opnemen?
Duizenden nieuwe opvangplekken nodig voor asielzoekers
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is op zoek naar nieuwe asielzoekerscentra. Gemeenten die eerder al een centrum hadden, krijgen het verzoek de gesloten centra weer te openen. En waar azc's binnenkort volgens afspraak sluiten, wordt gevraagd de contracten te verlengen. Maar lang niet alle gemeenten werken van harte mee.

Dat is vooral vanwege de overlast die bij verschillende centra wordt ervaren door overlastgevende en criminele vreemdelingen die geen kans maken op een asielvergunning, omdat ze uit een veilig land komen.

Volgens de prognoses van een half jaar geleden moet het COA eind dit jaar 25.000 asielzoekers opvangen. Dat aantal is nu al bereikt, laat de opvangorganisatie weten. Ingewijden zeggen dat het COA op zoek is naar duizenden nieuwe bedden. Zelf wil het COA geen aantal noemen. Over een week, op 31 oktober, wordt de nieuwe prognose bekendgemaakt voor 2020.
https://nos.nl/artikel/2307446-duizende ... ekers.html

De instroom is de afgelopen maanden gestegen naar 800 per week, 40.000 per jaar.
Over 3 jaar moet er dus om te wonen een stad ter grootte van Alphen a/d Rijn bijgebowd worden voor deze nieuwkomers. En dat terwijl ons land nu, stikstofmatig gezien, VOL is.

En dat duiden van " overlastgevende en criminele vreemdelingen die geen kans maken op een asielvergunning" is natuurlijk waar maar de financieele kant wordt daarbij verdonkeremaand: ze kosten meer dan dat ze opbrengen en dus gaat de zorg voor de eigen burgers op het tweede plan komen. En die merken dat aan den lijve (wachtlijsten woningen b.v.).
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Gooi illegale immigranten eruit” – Griekenland: dorpsbewoners bekogelen “vluchtelingen”bussen met stenen

Geplaatst op 26 oktober 2019

Afbeelding

Dorpsbewoners hebben in Noord-Griekenland vluchtelingenbussen met stenen bekogeld en gedwongen om te keren. De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) toonde zich bezorgd in een standpuntbepaling en sprak van een incident. Ondanks de aanwezigheid van de politie werden in de nacht naar woensdag negen bussen met ongeveer 380 “vluchtelingen” door tientallen bewoners van het dorp Nea Vrasna tegengehouden, zoals Griekse media melden.

Volgens informatie van het persbureau AFP blokkeerden dorpsbewoners de straat, bekogelden de bussen met stenen en riepen “Sluit de grenzen” en “Gooi illegale immigranten eruit”. De “vluchtelingen” werden tenslotte in hotels op het eiland Euböa ondergebracht – 400 kilometer verwijderd van Nea Vrasna.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/26 ... et-stenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De multiculturele samenleving is het ergste wat ons ooit is overkomen
Maxov Max - 26 okt. 2019


Het afwijzen van islamitische "vluchtelingen" in Oost-Europa, naast de angst voor het terrorisme, ook andere oorzaken heeft. Vele van deze landen zijn etnisch erg homogeen, en multiculturaliteit zou als een stap terug worden aanzien. Ook de historische ervaring met de expansiedrang van het Ottomaanse rijk zou een rol spelen. De Polen (onder Koning Sobieski) hebben Europa al eerder gered van de islam invasie... Oost-Europa is onze toekomst. West Europa kan bij het vuilnis gezet worden...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Geen vrijbrief meer voor “vluchtelingen”smokkelaars: Europees Parlement stemt nipt tegen resolutie

Geplaatst op 30 oktober 2019

Afbeelding
Het Europees Parlement in Straatsburg.

De politieke wind in Europa is aan het draaien – een ontwikkeling, die zich nu ook in de nieuwe regeringsperiode in het Europees Parlement in Straatsburg een weg baant. Daar lukte het nu niet meer om een gezamenlijke resolutie over de toekomstige “zeenood”redding in de Middellandse Zee – in feite gaat het daarbij om de georganiseerde “vluchtelingen”smokkel – door te drukken.

Het resultaat was uiterst nipt: 288 Europarlementariërs stemden voor, 290 tegen. De tegenstanders gingen bepaalde bedoelingen van de resolutie te ver. Zij argumenteerden dat met de resolutie mensenhandelaars en smokkelaars in de kaart gespeeld zou worden. Alle parlementariërs waren het er alleen maar over eens dat het noodzakelijk zou zijn om mensen in nood te redden.

Zo verklaarde de Oostenrijkse delegatieleider van de FPÖ, Harald Vilimsky: “Wij spreken ons uiteraard voor zeenood redding uit, maar niet wanneer men daardoor mensen, die bijvoorbeeld 20 kilometer verwijderd van de Libische kust gered worden, honderden kilometers verderop naar Europa worden gebracht. (…) Wat ons betreft valt dat gewoon onder smokkel.”

Met de resolutie zouden de zogenaamde “NGO´s” meer rechten moeten krijgen. De tegenstanders van dit verlangen eisten daarentegen een op internationaal en Europees recht gebaseerde procedure voor de redding op zee, waaraan alle spelers zich zouden moeten houden.

Voor de resolutie stemden de linksen, de sociaaldemocraten en de Groenen. Rechtsen en rechts-populisten (uit Duitsland bijv. de AfD), rechtse parlementariërs zonder fractie, maar ook de meeste afgevaardigden van de EVP (de EVP is de Europese aaneensluiting van christendemocratische partijen).

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/30 ... resolutie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Goed nieuws is goed nieuws!

Geplaatst op 1 november 2019

Afbeelding

Goed nieuws? Dus dan daaaaaag Soros! Zou er dan toch eens een verandering aankomen? De autistisch aangelegde Ollongren legt, hopelijk voorgoed, haar politieke stokje neer. De bekende rat die als eerst het zinkend schip verlaat? Wie volgt, hopelijk met spoed, dit totale rampenkabinet!? Wat een heerlijk vooruitzicht als tenminste de terrorist Soros zich straks niet in de Nederlandse verkiezingen mengt om via zijn bedrijven, die de stemcomputers schijnen te leveren, de verkiezingen negatief probeert te beïnvloeden. We zullen zien.

Verder las ik meer goed nieuws, dat echt geen dag te vroeg komt: De nieuwe Griekse regering lijkt te besluiten de deur voor de geluk zoekende massa’s, die onder het mom vluchteling veelal in Europa zich als parasiet willen vestigen, meer dicht te gaan doen. Ook hier zullen de Soros-aanhangers van een geïslamiseerde wereld zich laten horen, en deden dit al via onder andere Amnesty International, dat hoognodig moet worden opgeheven sinds deze ooit onafhankelijke organisatie zich met politiek is gaan bezighouden en dus haar onafhankelijkheid heeft prijsgegeven.

Ook een goed bericht is dat de idioot Macron zich meer en meer in zwaar weer bevindt door zijn laffe houding ten aanzien van de Franse hoofddoekenkwestie. Deze Franse landverrader heeft hopelijk zijn langste tijd gehad, net als collega´s in met name Amsterdam, waar zogenaamd linkse en weinig progressieve politici in de rij staan om een verbod op gezichtsbedekking te negeren en ijveren voor een versnelde islamisering, met als dieptepunt het door landverrader Halsema via een trucje in wezen akkoord gaan met het toekomstig geschal ‘Allah is groot en is de enige God’ dat straks over Amsterdam-West zal klinken als islamitische overwinningskreet. Hopelijk bevindt Halsema zich ook, net als Macron, snel in zwaar weer en volgt zij Ollongren’s voorbeeld. En zij niet alleen.

Met ook verdere winst voor de AfD bij de normaal denkende Duitsers, die in aantallen groeiende zijn, en de verdere steun voor patriotten in bijvoorbeeld Italië, Polen en Hongarije, die door de bijna linkse uitvinders van het populisme ‘rechtse populisten’ worden genoemd: Mensen met gezond verstand beginnen op te stomen naar de macht om hopelijk nog op tijd het roer van vernielzuchtige alcoholici als Juncker, zwaar narcistisch gestoorde leeghoofden als Merkel en enkel met hun eigen portemonnee solidair zijnde geldharkers als Timmermans en Verhofstadt over te nemen.

Zullen we het nog gaan redden? Het probleem dat deze gestoorde elite achterlaat, bestaat uit pakweg 50 miljoen islamieten en zwarte Afrikanen uit donker Afrika, waarvan het grootste deel hier echt niet thuishoort. Het verschil in cultuur, maar vooral het verschil als mens is onoverbrugbaar. Velen van deze nieuwkomers, die crimineel links op land-verraderlijke wijze heeft binnengehaald om links als nieuwe kiezers de grote overwinning te brengen, zijn als barbaren te kwalificeren, die dan hopelijk met spoed worden uitgezet. Pas dan kan Europa weer Europa zijn en vanaf dat moment ook Europa blijven. Het direct opzeggen van diverse VN-verdragen is als sluitstuk naast de arrestatie van alle Europese landverraders noodzaak. Daaaag Soros! Go to hell where you belong!

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/01 ... ed-nieuws/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Grieken zijn asielzoekers ZAT, stemmen voor strenge asielwet, ‘mensenrechtenorganisaties’ woest.

1 november 2019

Afbeelding

“Het Griekse parlement heeft donderdag een nieuwe, strengere asielwet aangenomen die het makkelijker maakt afgewezen asielzoekers terug te sturen naar hun landen van herkomst. De wet moet de druk op het overbelaste asielsysteem verminderen. Mensenrechtenorganisaties hebben felle kritiek op de wet, die volgens hen „significante afbreuk” doet aan de rechten van migranten.

De wet komt uit de koker van de nieuwe premier Kyriakos Mitsotakis, leider van de conservatieve partij Nieuwe Democratie. Hij won in de zomer de verkiezingen met de belofte het aantal migranten te verminderen. Volgens Mitsotakis is de wet noodzakelijk omdat „de schouders van Griekenland niet sterk genoeg zijn om de problemen van drie continenten tegelijk te dragen”.”

Bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/11/01/gr ... t-a3978820

https://tpook.nl/2019/11/01/grieken-zij ... aring_mini
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Bepaalde progressieven -nu ook Geert Mak- willen immigratiebeperking

4 nov 2019 - Renzo Verwer

Afbeelding

Afgelopen weekend werd Geert Mak in zowel de Volkskrant als de Telegraaf geïnterviewd. En hij wil beperkingen aan de immigratie naar Europa. Mak, progressief historicus, heeft het te doen met mensen in de oude wijken in Europa en vindt dat er grenzen moeten komen, dat een samenleving niet ongelimiteerde import aan kan. In de Volkskrant is hij dan wel ouderwets naïef, met een heel verhaal over voorlichting aan Afrika geven...

Maar goed, hij heeft het gezegd.

Benieuwd of hier iets mee gebeurt. Twee jaar terug zeiden twee progressieve (oud-)politici dat migratie gecontroleerd moest worden.

Jan Terlouw (D66) in AD, 2017:

“Misschien moet er een rem op dat onbeperkte ‘vrije verkeer van personen, goederen en kapitaal’. Ja, misschien is een immigratiequotum soms wél een goed idee. Bent u verbaasd dat ik dat zeg? Natuurlijk is mijn partij vóór de EU en vóór dat ‘vrije verkeer’, maar voor mij is D66 nog altijd op de eerste plaats de partij die áltijd blijft nadenken.”

En Ahmed Aboutaleb (PVDA), in het Parool en AD (die een gemeenschappelijke politieke redactie hebben)

“Solidariteit betekent niet: nog meer ongecontroleerde migratie. Daar is het draagvlak te beperkt voor”, stelt de populaire PvdA-bestuurder. “Je kunt alleen maar toelaten in een mate die de Europese burgers accepteren.”

Ook stelt de PvdA’er dat het Vluchtelingenverdrag uit 1951 niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Dat standpunt is nu vooral hoorbaar bij VVD en CDA.

“Het Vluchtelingenverdrag is ooit gemaakt voor die ene politiek vluchteling uit Moskou die naar Zweden wil vluchten. Nu laten we dat verdrag fungeren als een doorgeefluik voor miljoenen mensen. Daar is het niet voor bedoeld.”

Er gebeurde weinig of niets met hun uitspraken. Althans, niet echt iets concreets binnen hun partijen. Ook andere media noemden hun uitspraken niet, zelfs Geenstijl niet, en er kwam geen debat.

https://renzoverwer.wordpress.com/2019/ ... mak-is-om/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door King George »

Die Geert Mak toch...
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

CDA wil rem op ‘ongebreidelde migratie’

Geplaatst op 7 november 2019

Afbeelding

Het CDA keert zich tegen de ‘ongebreidelde migratie’. Leonard Geluk, voorzitter van een studiegroep die de discussie opent over een nieuwe koers voor de partij, zegt dat ‘zeventig miljoen mensen zich hier willen vestigen en dat is niet te doen’.

Volgens Geluk (49) – voormalig CDA-wethouder in Rotterdam – moet ‘alles in het werk worden gesteld om de migratiestromen te reguleren en de regie terug te krijgen’. Echte vluchtelingen zijn welkom, maar verder moet de immigratie worden beperkt tot een niveau ‘wat de samenleving nog kan dragen’.

Ook in het belang van de migranten zelf moet de toestroom worden beperkt. Geluk: ‘Als we mensen niet kunnen begeleiden tot volwaardig burgerschap moeten we ze niet toelaten. Het is ook niet goed voor deze nieuwkomers zelf als ze aan hun lot worden overgelaten.’

Nieuwe versie van het gedachtegoed
Zaterdag bespreekt het CDA-Congres in Utrecht de notitie Zij aan Zij. Het is de aanzet tot een discussie over de koers van de partij. Het stuk is geschreven door de commissie Beraad Perspectief 2030 van het wetenschappelijk instituut van het CDA. Commissievoorzitter Leonard Geluk en partijvoorzitter Rutger Ploum zeggen tegen Elsevier Weekblad dat ze de notitie zien als een nieuwe versie van het CDA-gedachtegoed. Het stuk moet na een discussie in de partij worden vastgesteld en vervolgens dienstdoen als ideologisch kompas. Het is de bedoeling dat vanuit de ideeën in Zij aan zij partijnotities worden opgesteld voor diverse beleidsterreinen.

In het stuk wordt kritiek geuit op de ‘neoliberale markteconomie’, waarin het streven naar winst te ver is doorgeschoten en waar mensen te veel bezig zijn met hun persoonlijke gewin en te weinig met de belangen van de gemeenschap. Marktwerking is volgens de notitie niet de oplossing voor de problemen in de ouderenzorg of de jeugdzorg.

Ploum en Geluk geven geen duidelijk antwoord op de vraag of de discussienota is geschreven voor Hugo de Jonge of Wopke Hoekstra. Beide ministers gelden als belangrijkste kandidaat om bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 aan te treden als CDA-lijsttrekker. In de loop van volgend jaar houdt het CDA een interne verkiezing en bepalen de leden wie de nieuwe partijleider wordt.

Notitie buigt op veel punten naar links, maar niet op punt van immigratie
Op veel punten lijkt de notitie een beweging naar de linkervleugel te willen maken, zoals met de kritiek op marktwerking en een pleidooi voor solidariteit. Maar op het punt van immigratie is dit niet het geval. De discussie daarover zal zaterdag losbarsten.

De eerder dit jaar vertrokken partijleider Sybrand Buma zei in de HJ Schoo-lezing van 2017 dat veel Nederlanders zich bedreigd voelen door nieuwkomers met een ander geloof en een andere cultuur. Dat kwam hem ook in eigen kring op kritiek te staan.

Ook kwam er een actie in het CDA op gang voor een generaal pardon voor asielkinderen. Buma en zijn Kamerfractie hadden zich daartegen jarenlang verzet, maar maakten een draai.

‘Maximaal aan de knoppen draaien’
Geluk zegt over de migratie-paragraaf in het nieuwe partijdocument: ‘Dit heeft het CDA nog nooit zo specifiek opgeschreven.’ Hij stelt verder dat ‘er weinig knoppen zijn’ om de immigratie te beperken. ‘Maar de knoppen die er zijn, moeten we maximaal gebruiken.’

In het discussiestuk staat dat Nederland vooral via Europa greep moet zien te krijgen op de immigratiestromen. Op die manier moeten landen in Afrika en het Midden-Oosten onder druk worden gezet om afgewezen asielzoekers terug te nemen. Vluchtelingen moeten worden opgevangen ‘in de regio’, dat wil zeggen in landen als Turkije. De Europese Unie moet zorgen dat het ‘geen uitzichtloze kampen’ zijn, maar ‘echte asielsteden’ waar vluchtelingen onderwijs en opleiding krijgen.

Vluchtelingen die niet in de regio worden opgevangen en zich in Europa bevinden, moeten op gezag van Brussel over de diverse lidstaten van de Europese Unie worden verdeeld.

Nederland moet ook de toestroom van arbeidsmigranten uit Polen, Roemenië en Bulgarije kunnen reguleren, schrijft de commissie. Ook hierbij moet beslissend zijn hoeveel arbeidsmigranten een stad of dorp aankan. ‘Het overkomt ons nu en dat maakt Nederland onrustig,’ zegt Geluk.

https://www.elsevierweekblad.nl/nederla ... ie-719430/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Ommezwaai van populist Geert Mak is ongeloofwaardig

Afshin Ellian, 8 nov 2019

Afbeelding

Geert Mak, die Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali ooit met de nazi’s vergeleek, is plots zeer kritisch geworden over open grenzen. Afshin Ellian is niet onder de indruk van de ommezwaai van de schrijver. De populist Mak is excuses verschuldigd aan de andersdenkenden over islam en immigratie die hij jarenlang demoniseerde, schrijft Ellian.

De elite zonder gezag kan voortbestaan dankzij de propagandamachine van de media, die voor een serieus deel door de staat worden gesubsidieerd. Deze elite vertegenwoordigt geen geestelijke activiteit. Soms is er één naam die de hele vervlakking van de geest en letter representeert. In Nederland luidt die naam: Geert Mak. Hij is de vleesgeworden, bedrijfsmatige personificatie van het feitenvrije, in verval geraakte postmodernistische links.

Om wat aandacht te trekken voor zijn nieuwe boek Grote verwachtingen in Europa gaf Mak een interview aan De Telegraaf waarin hij de verweesde samenleving van Pim Fortuyn plotseling waardeert. Mak ontdekt ruim anderhalf decennium na de moord op Pim Fortuyn alsnog de juistheid van diens analyse. Maar hij ontdekt plotseling nog meer: ‘Europa als honingval voor vluchtelingen’.

Hadden Pim Fortuyn of Rita Verdonk deze uitspraken gedaan, dan zouden ze door Mak en zijn geestverwanten als harteloze, naar racisme neigende mensen zijn bestempeld. Over streng immigratiebeleid en links zegt hij nu tegen De Telegraaf:

‘Bij Rita Verdonk dacht ik altijd: ’doe niet zo moeilijk’. Daarin ben ik de laatste jaren veranderd, zeker tijdens het reizen en de research van dit boek. Ook omdat de aantallen nu zo groot worden. Als iemand op de vlucht is, moet je royaal zijn. Maar je kunt dat onmogelijk volhouden als iedereen zich vluchteling noemt, ook een it’er uit Kabul die – begrijpelijk – hogerop wil. Dat ondermijnt het vluchtelingschap. Het draagvlak voor het immigratiebeleid brokkelt af. Mensen zijn niet slecht, die willen best een Syrisch gezin helpen. Maar het kan ook te veel worden. Van een jongen uit Soedan die nauwelijks Engels spreekt, kun je je afvragen: jongen, wat wordt het hier voor jou en wat moeten wij met jou? Ze betalen duizenden dollars aan mensensmokkelaars en uiteindelijk verkopen ze kraaltjes op het strand van Barcelona. Met zoveel geld kan zo’n jongen vaak ook in het thuisland iets opzetten.’

Mak had moeten toegeven dat hij critici open grenzen demoniseerde
Mak meent nu: ‘De immigratiedruk gaat niet meer weg, want Afrika blijft in beweging. Dat kunnen we als land alleen niet aan.’ Is dit allemaal geloofwaardig en oprecht? Nee, het spijt me heel erg, Geert! Hij moet immers eerst aan zelfreflectie doen over zijn eerdere verkeerde opvattingen over immigratie en ruiterlijk toegeven dat hij en zijn geestverwanten de critici van open grenzen demoniseerden.

Om hem recht te doen, heb ik desondanks zijn boek gekocht. Ik wilde zien of hij eindelijk, na al die moordpartijen en oorlogen, het probleem van het islamisme en islamitisch jihadisme wil begrijpen.

In het hoofdstuk ‘Angst 2001’ wijdt Mak pagina’s aan berichtgeving zonder enige serieuze analyse van de ideologie van de aanslagplegers. Het zijn gewoon krantenberichten die hij herschrijft. Een voorbeeld: ‘In november werd Kabul door de anti-Talibantroepen van de Noordelijke Alliantie heroverd, in december werd een Afghaanse overgangsregering in het leven geroepen, in januari leek Al-Qa’ida verslagen.’ Wat is dit?! We kunnen voor hem verder schrijven: … en met Kerst werden kapperszaken in Kabul geopend, en in Nederland aten ze eindelijk gebraden kalkoen met broodsaus!

Hoe dronken moet je zijn om islamitisch geweld te linken aan Israël?
En zo gaat Mak door met het herschrijven van berichten: de grote aanslagen worden gemeld zonder de ideologie en de beweegredenen te noemen. Maar het lukt hem wel om Israël te betrekken bij de jihadistische oorlog in Syrië en Irak: ‘Een nieuwe fase begon in 2015. Die werd mede beïnvloed door de weer opgelaaide burgeroorlog in Syrië en een toenemende verbittering over de harde houding van de Israëlische regering tegenover de Palestijnen (...).’

Hoe dronken of kwaadaardig moet je zijn om het islamitische geweld in 2015 in en buiten Europa te linken aan Israël? Mak wil nog steeds niet begrijpen dat de aanslagen op de redactie van Charlie Hebdo (2015) en het publiek in de Bataclan (2015) en de genocide in de Koerdische gebieden door de jihadisten hun oorzaak en motivatie vinden in de politieke theologie van de islam. Waarom wil deze oude linkse Amsterdammer de jihadisten en hun verklaringen niet serieus nemen?

Mak haalde Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh door het slijk
Liefkozend noemt Mak de Syriëgangers ‘jonge avonturiers’. Begrijpt u nu waarom ik zo hard ben in mijn oordeel over dit charlatanisme?

In 2004, kort na de moord op Van Gogh, schreef Mak: ‘Ayaan Hirsi Ali had haar burgeroorlog terug. Theo van Gogh zijn klucht.’ Hij noemde de critici van de islam ‘handelaren in angst’. Beroepshalve vergeleek Mak het filmpje van Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali over de vrouwenonderdrukking in de islam (Submission) met Der ewige Jude’ van de nazi’s.

Wat is zijn beroep? Demonisering van mensen die in 2004 de waarheid over het islamisme aan de orde durfden te stellen. Dit was en is Mak, een eeuwige en onveranderlijke linkse postmodernist.

Huidige misère van Europa is te danken aan Mak en zijn geestverwanten
Geert Mak is een populist van het ergste soort. Het soort dat met een masker van intellectualisme het Europese denken (het reflectieve vermogen) vervlakt. De huidige misère van Europa hebben we aan Mak en zijn geestverwanten te danken: het irrationele geklets!

De zotteklap van Geert Mak brengt het schrijverschap in verlegenheid.

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/ ... ieuwsbrief
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Hoop voor Europa! Ook Tsjechië weigert migratiebeleid van de EU

1 december 2019

Tsjechië luistert niet meer naar de herverdelingsplannen van migranten opgesteld door de Europese Unie.

Ook Tsjechië is de krankzinnige, gevaarlijke en onnodige massa-immigratie zat.

De Tsjechische Minister President Adren Babis benadrukte dit nogmaals en bevestigde ook dat ze ieder nieuw quota-systeem van de EU zullen weigeren.

Eerder deze maand stelde Duitsland voor om een ander plan uit te voeren voor de zogenaamde “onregelmatige migranten”. Het plan is om deze groep te registreren en een land toe te wijzen waar ze heen kunnen nog voordat ze het betreffende land binnen zijn. (bron)

Maar President Babis is duidelijk: “We wijzen het herverdelen van migranten fundamenteel af. We wijzen sowieso iedere vorm van quota af!”

Afbeelding

Steeds meer landen zien niet in waarom ze onnodig migranten zouden binnenhalen waarvan vaststaat dat ze voor grote problemen en dode burgers gaan zorgen. Dit is simpel af te lezen uit de statistieken wereldwijd waar deze mensen in grote getalen binnenkomen. Was het maar anders maar helaas.

Het binnenhalen van deze mensen is het meest irrationele wat een land maar kan doen om de wel bekende redenen en omdat het nergens voor nodig is en we geen enkele morele verplichting hebben dit te doen.

Tevens kunnen de landen échte vluchtelinge, die daadwerkelijk hulp nodig hebben, allang niet meer kwalitatief helpen. Iets wat toch een streven zou moeten zijn voor ieder beschaafd land.

Deur op slot. Je land veilig houden en mensen die echt in nood zitten binnenlaten. Simpel, tolerant en rationeel.

De Tsjechische President ziet dat ook heel goed in en is niet van plan zijn eigen burgers op te offeren voor een stel migranten die als dank voor de opvang je land onveilig maken.

Ook benadrukte de President dat de regering van zijn land eerst de belangen van de Tsjechische bevolking behartigt en niet die van illegale immigranten.

“We wijzen illegale migratie af om principiële redenen. We verwerpen het ook om smokkelaars te laten beslissen wie er in Europa komen te wonen. We wijzen quota´s af.”

“Ik begrijp ook niet waarom constant leiders dit thema willen bespreken aan de onderhandelingstafels. Ik hoop dat dit zal stoppen binnen de nieuwe Europese Commissie.”

Babis kan rekenen op volle steun van de Tsjechische Minister van Binnenlandse Zaken en vice-Premier Jan Hamacek.

De vice-Premier dat zijn land door zal gaan een beleid te voeren tegen de illegale immigratie dat in lijn ligt met de landen Hongarije, Polen en Slowakije. Deze landen worden ook wel de Visegrad-Group genoemd.

Afbeelding

Afgelopen jaar heeft de Europese Commissie deze landen aangeklaagd omdat ze eerder al geen deel wilden nemen aan een quota systeem voor het verdelen van migranten.

Maar ze kunnen blijven aanklagen en protesteren. De Visegrad-Group zal pertinent weigeren hun landen en hun burgers in gevaar te brengen door onnodig immigranten hun land binnen te laten. Andere landen zullen volgen en ook zal de discussie binnen de EU losbarsten waarom andere landen dan wél immigranten zouden moeten opnemen terwijl een aantal dat pertinent weigeren.

Zodra wij hier van Rutte verlost zijn en onze droomregering hebben, zal ook Nederland stoppen met deze waanzin. En in Italië zijn ze nog lang niet van Salvini af. 40% van de Italianen staan pal achter hem en hij won onlangs de verkiezingen in Umbria. Het meest linkse bolwerk van Italië.

Klik hier voor SALVINI VEROVERT LINKS BOLWERK UMBRIA

Naast de Visegrad-Groep blijft AfD in Duitsland stijgen en zijn ze inmiddels in Oost Duitsland al de grootste partij. In Spanje stemden 3.6 miljoen mensen op VOX en LePen heeft in Frankrijk een goede kans de komende verkiezingen te winnen tegen Macron. Een ook in Zweden zijn de patriotten in de peilingen eindelijk de grootste van het land.

Zweden in puin – Patriotten grootste in peilingen

Wat gaat de EU dan doen?

Deze geest is uit de fles en die gaat er nooit weer in. De vraag is alleen wanneer het gaat gebeuren en hoeveel schade de staatsgevaarlijke globalisten zoals Timmermans, Soros, Macron en Merkel nog gaan aanrichten voor die tijd. Zulke mensen geven namelijk nooit op en de schaapachtige achterban, die niet voor rede vatbaar zijn, ook niet.

Daarom is het belangrijk om de marionetten van deze mensen, Mark Rutte bijvoorbeeld, snel van het politieke podium te vegen.

Wat zijn patriotten toch fantastische mensen!

Afbeelding

https://commonsensetv.nl/hoop-voor-euro ... van-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De angst voor “Zweedse toestanden” waart rond in de Scandinavische landen

Geplaatst op 6 december 2019

Afbeelding

De Scandinavische buurlanden waarschuwen voor “Zweedse toestanden”. In toenemende mate zien zij in Zweden, dat zijn immigratie niet onder controle heeft, een mislukte staat en zonderen zich van hem af.

philosophia perennis


Denemarken voerde op 12 november controles aan de grens met Zweden in. In Denemarken hebben dit jaar explosies en moorden in het stedelijke gebied Kopenhagen opzien gebaard. Bijna alle verdachten zijn afkomstig uit Zweden. Met de grenscontroles op de brug tussen Kopenhagen en Malmö zou zijn land een einde willen maken aan de verplaatsing van criminaliteit, motiveerde de Deense sociaaldemocratische minister van Justitie, Nick Haekkerup, de maatregel. De Zweedse stad Malmö verzinkt, net zoals Molenbeek in België, steeds meer in immigrantencriminaliteit en bendegeweld. Tegelijkertijd worden de begin 2016 ingevoerde controles aan de grens met Duitsland door het koninkrijk met zes maanden verlengd tot midden mei 2020.

Geen dag zonder vuurgevecht en bomaanslagen
In de Zuid-Zweedse stad Malmö gaat nauwelijks een dag voorbij zonder meldingen van vuurgevechten of bomaanslagen. In één weekend vinden er in Malmö tot drie bomaanslagen plaats. In het eerste halfjaar van 2019 registreert de politiestatistiek in Malmö een recordaantal van 120 bomaanslagen. In dezelfde periode in 2017 waren het er 83.

Bij vuurgevechten in het bendemilieu kwamen tot eind juni in Zweden 25 mensen om het leven. Behalve de grote steden wordt ook in toenemende mate het platteland getroffen. Steeds opnieuw valt de verdenking op mensen met een migratieachtergrond.

Bendemilieu in Zweden en Denemarken aaneengesloten
Inmiddels is ook in Kopenhagen de criminaliteit erger geworden, omdat het bendemilieu in Zweden en Denemarken zich aaneengesloten heeft. De oppositionele Linksen en alternatieven van Denemarken zijn tegen de grenscontroles. Ook binnen de sociaaldemocratische regeringspartij bestaat verzet, vooral van de kant van de 18000 forenzen, die nu rekening moeten houden met langere wachttijden naar en van hun werk.

Met het oog op de nieuwste escalatie van geweld heeft de Zweedse politiechef Anders Thornberg “verstrekkende besluiten betreffende het vergroten van de handelingsbevoegdheid van de politie” aangekondigd. Dit is ook de hoogste tijd. Maar één op de vijf moorden in het bendemilieu wordt opgelost. Dat ligt er vooral aan dat potentiële getuigen zwijgen. Terwijl het oplossingspercentage bij zware misdaad in Europa gemiddeld 80% bedraagt. Met 637 aangegeven roofovervallen op kinderen en jongeren registreerde de adviescommissie voor criminaliteitsbestrijding in Zweden voor het tweede kwartaal van het jaar weer een treurig record.

Geloof in de politiek niet meer voorhanden
Onder de Zweedse kiezers is wet en orde inmiddels opgeklommen tot het belangrijkste thema. Volgens een actuele peiling van het opinieonderzoeksinstituut Ipsos echter geloven zes van de tien geënquêteerden niet dat de politiek het geweld nog de baas kan worden. De rood-groene regering onder minister-president Stefan Löfven heeft weliswaar een plan voorgelegd dat voorziet in strengere straffen en het onderzoek naar een kroongetuigenregeling en het middel van de anonieme getuigenis als juridische methode.

Alleen de oppositionele Zwedendemocraten (SD) spreken zich echter tot nu toe duidelijk uit voor een verlaging van de leeftijd van strafrechtelijke aansprakelijkheid. Met de roep naar een “harde aanpak”, waartoe de snelle uitzetting van criminele buitenlanders behoort, hebben de Zwedendemocraten steeds meer sympathie gekregen in de peilingen. Ze staan nu bijna gelijk met de sociaaldemocraten.

Alsjeblieft geen “Zweedse toestanden” bij ons!
Omdat de Zweedse politiek liever over hervormingen praat in plaats van ze uit te voeren, komen nu de buurlanden in actie. In Noorwegen en Denemarken neemt namelijk de angst toe dat in beide landen de al spreekwoordelijke “Zweedse toestanden” de grenzen over zouden kunnen komen.

De Noorse detectiveschrijfster Anne Holt sprak in de krant “Dagens Nyheter” zelfs van Zweden als “mislukte natie”. Veel Noren zouden alleen nog maar met hatelijkheid naar het mislukte land kijken, dat zijn immigratie en criminaliteit niet meer onder controle heeft.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Bodo Bost

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/06 ... he-landen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemend verzet tegen de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

‘Nederland kan een flinke bevolkingsgroei prima aan': 96 procent oneens!

Door Wout Willemsen, 17 december 2019

Afbeelding
Foto: Screenshot peiling stand.nl via NPO Radio 1

Het Centraal Bureau voor de Statistiek voorspelt een flinke groei van het aantal inwoners in Nederland. Stand.nl peilt de opvatting van de Nederlander hierover via NPO Radio 1. Een flinke reusachtige meerderheid is het oneens met de stelling dat Nederland dit aan kan!

We worden geconfronteerd met een krappe woningmarkt, culturele spanningen, hogere kosten voor zo’n beetje alles en nu ook nog de verwachting van een enorme groei van de bevolking. Stand.nl waagde zich aan de vraag of men dit wel wil. En met (op moment van schrijven) 10337 stemmen lijkt het antwoord een hele duidelijke, dik gedrukte, in hoofdletters en met uitroepteken geschreven, onderstreepte NEE! te zijn.

En waar peilingen normaal een keer 1.000 à 1.500 respondenten hebben en vervolgens als representatief worden beschouwd (zoals bij de EU, EenVandaag, Maurice de Hond etc.), moet deze dus wel súper representatief zijn. Of iemand heeft een blik xenofobe neo-nazi racisten losgetrokken, dat kan natuurlijk ook.

Helemaal leuk is dat je per geslacht en leeftijd kunt kijken hoe er gestemd is. ‘Vrouwen’ plus ‘Alle leeftijden’ levert een mooie 100 procent oneens op, op basis van zo’n 1900 respondenten.

Ik heb de pagina nu al diverse keren ververst en in een tijdsbestek van nog geen half uur zijn er nog eens zo’n 1500 respondenten bijgekomen die bijna allemaal keihard ‘oneens’ hebben ingevuld. Kennelijk zien mensen het dus toch niet zo zitten om ruim 100.000 immigranten per jaar te moeten incasseren. Héél raar!

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... nt-oneens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie