GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Het woord ‘vrijgemaakt’ verdwijnt uit het Nederlandse kerkelijk landschap.

De Nederlands- en vrijgemaakt-¬gereformeerden gaan fuseren. Zij zijn op zoek naar een nieuwe naam. Er liggen vier opties op tafel: Evangelische Gereformeerde Kerken, Nederlandse Gereformeerde Kerken, Verenigde Gereformeerde Kerken, en Gemeenschap van Gereformeerde Kerken.
In 2020 spreken beide kerken op landelijk niveau over de naam. De regiegroep komt dan met een voorstel.

BRON: Nederlands Dagblad
Het werd tijd. Want wie een religie aanhangt kan nooit vrij zijn en heeft zich gebonden aan de inhoud van een historisch boek waarvan moslims beweren dat het vervalst is omdat alleen de Koran, die slechts een vijfde qua inhoud van de Bijbel bedraagt, door God beschermd werd. Allah was namelijk niet in staat zijn eerdere tot de mens (Mozes, Abraham, Jezus) gezonden boeken te beschermen. Moslims plegen hiermee dus overduidelijk blasfemie. Hoe dom kun je als moslim zijn? Het kan nog dommer. Door Mohammed als een stuk ongerepte woestijnnatuur te beschouwen.

Nu is het bepaald geen toeval te noemen dat nog nooit een christen beweerd heeft dat de Koran vervalst is. Klopt! En dat moet vooral zo blijven. Alleen zo begrijpen wij dat 1,8 miljard op aarde zich moslim noemende wezens psychisch gestoord zijn. Zij vereren een historisch ziekelijk perverse pedofiele profeet uit de Arabische woestijn, die niet alleen de oorlog opzocht, maar bovenal een smerige psychopaat was die aan de Arabieren in die tijd leerde dat hij een sadist is. Een vieze gore weerzinwekkende walgelijke sadist. Mohammedanen (volgelingen van Mohammed) moesten van hem aannemen dat hij van Allah een kijkje mocht nemen in de altijd eeuwig brandende hel die nooit uitgaat. En wat heeft Allah hem laten zien? Dat de meeste bewoners daarin vrouwen waren. (Hadith al-Bukhari boek 2:28). En wie behoorde tot de rest van de bewoners in het eeuwig brandende vuur van de sadistische islamitische god en zijn sadistische leerling Mohammed? Dat waren uiteraard al de vijanden van de sadistische profeet, net zoals vrouwen die hij verachtte, waaraan hij als Arabische seksist geen weerstand kon bieden

Vandaar dat Mohammed zich erg onzeker voelde tegenover vrouwen. Hij kon zijn Arabisch getinte lul nooit in bedwang houden, hij was daar onmachtig over en was niet in staat zijn steeds terugkerende erectie in bedwang te houden. Nadat hij seks op een oude vrouw geleerd had en bij haar onder de plak zat, joeg hij jonge meisjes achterna, niet om hen over de bol te aaien, maar om hen kennis te laten maken met zijn Arabische woestijnlul. Hij deinsde nergens voor terug en vergreep zich zelfs aan een meisje van zes jaar. Vandaar dat Mohammed in de wereld bekend staat als pedofiel.

De bekende verhalenverteller over het doen en laten en de uitspraken van de profeet, genoemd Sahih al-Bukhari, presteerde het om het walgelijke onmenselijke sadistische gedrag van Mohammed goed te keuren door op te schrijven dat Mohammed met het meisje van zes getrouwd was en haar pas met zijn penis erectus voor het eerst binnendrong toen zij negen was. Als het waar is dan moet Mohammed dat zelf rondgebazuind hebben aan een ieder die het horen wilde.

Ik ben logicus en dus atheïst. Geef mij maar één christen in de buurt dan een miljoen moslims in de lucht. Helaas, triest en waar, het is precies andersom.

Dankzij de teloorgang, misplaatste tolerantie en linkse politiek tegenover de volgelingen van de Arabische pedofiele sadistische en oorlogszieke profeet, parasiteren nu meer dan tien miljoen mohammedanen in Europa op onze kenniseconomie en beschaving. De meeste islamitische terroristen in Europa vallen overigens op door hun Marokkaanse paspoort.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door Hans v d Mortel sr »The Dry Blood Of Jesus Christ Has Been Found- IT IS ALIVE!
Hans v d Mortel sr schreef: According to all Christians, God has, with the birth of a grownup man as a foetus, given a free will to the man. Apparently, man has another unknown built-in other will. Namely to die. That must be the will of God. So, when man has a free will, he surly does not want to die.

A religious person will not be prone to logical reasoning.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

GODSDIENSTWAANZIN! Het leeft onder de gelovigen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Hoe regel ik een Verklaring omtrent gedrag (VOG)?

Kom ik als Syrië-ganger of als nazi-aanhanger of als aanhanger van GroenLinks in aanmerking voor zo’n verklaring? Iets aanhangen alleen is niet strafbaar. Wel uitvoering geven aan het kwade inhoudelijke ervan. Want dan zouden moslims nooit in aanmerking komen voor een bewijs van goed gedrag. Zij hangen immers een bestiale stankkreligie aan die verderfelijk ruikt naar pedofielie, sadisme en terrorismeverheerlijking: Islam. Zolang moslims niet fysieke uitvoering geven aan wat de Koran hen opdraagt kunnen zij ongestraft doorgaan met parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving.
Dit zegt Rijksoverheid: Er zijn verschillende manieren om aan een Verklaring omtrent gedrag (VOG) te komen. Soms regelt u de VOG via uw gemeente. Soms doet u dit op internet en soms is dit bij Justis.
Dubbel op?
De Gereformeerde Gemeenten hanteren de Dordtse Kerkorde, die werd opgesteld op Synode van Dordrecht, 1618-1619. Artikel 82 van deze kerkorde luidt: Degenen die uit de gemeente vertrekken, zal een attestatie of getuigenis van hun wandel bij advies van de kerkenraad meegegeven worden onder het zegel der kerk of, waar geen zegel is, van twee ondertekend.

De attestatie dient enerzijds om de betrokkene in een zustergemeente (dus ook een Gereformeerde Gemeente) goede ingang te verschaffen, maar anderzijds om te bevorderen dat ook in de andere gemeente de tucht (pastorale begeleiding en opzicht) onderhouden wordt. De attestatie is geen verhuisbiljet, maar een kerkelijk getuigschrift waarin de kerkenraad het vertrekkende lid aanbeveelt aan de opzieners van de andere gemeente. Het is dus "een verklaring van geloof en wandel", aldus ds. De Gier in zijn toelichting op de Dordtse Kerkorde. De attestatie dient zo spoedig mogelijk zelf te worden ingeleverd bij de kerkenraad van de nieuwe gemeente.
Ik kan mij niet herinneren dat ik zoiets gekregen heb toen ik wegging bij de Jehovah's Getuigen. Ach maar natuurlijk, ik verhuisde niet naar een andere Koninkrijkszaal, ik ging voor altijd weg. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 42480
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door Mahalingam »

Politie zet aanstootgevende geloofsfanaten uit de binnenstad van Groningen

De politie in Groningen heeft zaterdagmiddag drie fanatieke evangelisten uit het centrum van de studentenstad gezet. Het trio predikte hel en verdoemenis en beet omstanders de meest gruwelijke verwensingen toe. De groep is vaker actief in steden in Nederland en meent onder meer dat homoseksuelen naar de hel gaan.

Volgens het trio verdienen ongelovigen na de nodige martelingen een plek in de hel. De grimmige teksten vielen niet goed in Groningen. Omstanders waren niet gediend van het heftige oordeel van de drie en grepen in door het gesprek aan te gaan. Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen voor het laatste oordeel. Volgens het in Groningen zeer bekende stadsblog Sikkom ging het trio afgelopen zaterdagmiddag ‘tekeer’ in Groningen en schreeuwden ze omstanders ‘de meest ranzige, beledigende en verschrikkelijke teksten en intimidaties toe’.

Intimiderend

,,We hebben drie personen staande gehouden voor het schreeuwen van aanstootgevende en beledigende religieuze teksten’’, aldus woordvoerder Leo Wassing van de politie. ,,Het was zaterdagmiddag en dan is het publiek in groten getale aanwezig. De drie kwamen zeer intimiderend over. We hebben ze om identificatie gevraagd en op basis van verstoring van de openbare orde gevorderd om de binnenstad te verlaten.’’

De drie evangelisten behoren tot een groepje met een eigen YouTube-kanaal, genaamd Dood en Leven. Op eerder opgenomen filmpjes is te zien hoe gelovigen door steden in Nederland lopen en aan omstanders vragen wat ze doen aan homoseksuelen en of ze homoseksuelen wel waarschuwen dat ze naar de hel gaan.
https://www.ad.nl/binnenland/politie-ze ... ~af653596/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

VRIJE WIL?

Ik dacht het niet. Maakt niet uit. Het gaat hier om de uitoefening van 'godsdienstvrijheid'.

Elke religie hanteert godsdienstwaanzin. Wie bepaalt dan, en heeft het recht hierover te oordelen als de wet standvastig heet te zijn wanneer het gaat om 'godsdienstvrijheid'?

Nederland is de laatste jaren in mijn beleving in een steeds hogere versnelling geraakt waar het aankomt op hypocrisie. POLITIEKE HYPOCRISIE bij de overheid en hypocrisie in het algemeen van de samenleving. 'Heil Hitler'! voor de grap roepen bracht Nederland in rep en roer en mobiliseerde alle media waar maar mogelijk. Maar 'Allah akbar' schreeuwen, dat hoort bij iedere geweldsuiting door moslims, blijft blijkbaar onopgemerkt en onbespreekbaar.

HEIL HITLER MOHAMMED!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Waanzin vindt zijn oorsprong in het geloof in een of meer goden

NOS 26-7-2015
In het zuidwesten van Nepal is een 10-jarig jongetje het slachtoffer geworden van godsdienstwaanzin. Het kind werd geofferd om boze geesten te verjagen.

Het jongetje werd na een soort religieuze ceremonie gedood en zijn stoffelijk overschot werd in de struiken gedumpt. Volgens de Kathmandu Post wilde een man met het kinderoffer het leven van zijn eigen zoon redden. De zoon was volgens de vader bezeten van boze geesten.
De man had voor de rituele moord advies gevraagd aan een sjamaan, een soort priester van wie wordt geloofd dat hij met geesten kan praten om zieken te genezen. Het jongetje werd meegelokt door hem koekjes te geven en een klein geldbedrag.

De vader van de zieke zoon heeft inmiddels bekend. Hij is aangehouden, samen met vier buurmannen die ook bij de ceremonie waren betrokken. De sjamaan is, voor zover bekend, niet aangehouden door de Nepalese politie.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

GODSDIENSTWAANZIN! Moslims kunnen niet zonder.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Geloven doe je dat wat je niet weet maar wilt:

de keerzijde van het niets.
('De krekel in de herfst' - uit gedichten van mijn favoriete schrijver Jan Gerhard Toonder)
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

Ook voor dominee Schot uit Nunspeet speelt de vraag waar het virus vandaan is gekomen niet zo'n rol:
,,We kunnen niet op alle vragen een antwoord krijgen, God is bezig zijn raad te volvoeren. Wij geloven in Gods bestuur en dat geeft ons rust. De Heere regeert.''
Voor mij is het klip en klaar dat deze dwaas zeer zeker geen vraag heeft aangaande God. Want alleen door iets te vragen kun je er achter komen of een antwoord al of niet uitblijft.

Deze ongelooflijk zelfingenomen sukkel heeft blijkbaar nooit de moeite genomen de vraag te stellen: "Bestaat God?" Ik overigens ook niet. Ik behoorde een tijdje tot het gilde van overmoedige dwazen. Ik ben er gelukkig niet mee doodgegaan. Ik ben genezen verklaard door mijzelf. Met medewerking van mijn hersenen waarmee ik pas de laatste jaren op goede voet sta. Ondanks een niet ernstige aanwezigheid van een 'etalagebeen' waarvan de oorzaak in het onbekende is gebleven. Ik stelde de vraag aan de vaatchirurg, maar die wist het ook niet. Ik vind het daarom knap dat zoveel mensen wel, en andere weer geen last van God hebben. Dat merk je door hun gedrag. Hierbij denk ik in de eerste plaats aan moslims. Zij hebben last van Allah, een sadistisch opererende veroveringsgod zonder naam. Want Allah betekent simpelweg 'de God'. Zij hebben een Allah die hen nooit helpt, maar wel duidelijk maakt dat joden superieur zijn aan moslims en niet andersom. Toch raar dat geen moslim jood wil worden. Ik snap dat wel. Dat heeft te maken met een ontstellend gebrek aan gezonde hersencellen.

Hoe erg kan je brein aangetast zijn door het Islamvirus? Wilt u weten waar de bron van dat virus vandaan komt? Niet van een vleermuis, maar van een menselijk wezen dat onder mohammedanen (moslims in de volksmond) bekend staat als Mohammed (VZMH), een zelfbenoemde profeet die zich bewust en zelfverzekerd bezig hield met allerlei smerige praktijken die in onze beschaving zouden leiden tot langdurige celstraf wegens: PEDOFILIE MET MEISJE VAN ZES JAAR - ROOFOVERVALLEN - PLUNDERINGEN - AANZETTEN TOT HAAT - AANZETTEN TOT MARTELINGEN - HET VOEREN VAN VEROVERINGSOORLOGEN - HET AANZETTEN TOT MOORD - RACISME - DISCRIMINATIE. Verder, gelet op zijn houding als psychopaat, zou de Profeet in aanmerking moeten komen opgesloten te worden in een krankzinnigengesticht, voorgoed uit het oog van een beschaving die gebaseerd is op normen en waarden uit het joodse en christelijke geloof, versiert met de logica van het atheïsme.

De geestelijke achterstand van mohammedanen (moslims in de volksmond) op onze beschaving is te wijten aan hun succesvolle besmette relatie met het Islamvirus. Een virus dat duizendmaal schadelijker is dan welk ander virus of ziekte dan ook.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

Islam geldt in het Westen als een heidense Arabische uitvinding die moslims de ware religie noemen.

Wat voor religie is islam eigenlijk? We vroegen het aan onze huisspecialist op het gebied van ongewenste bemoeizucht en Arabisch getinte intimidatie van de beschaafde ontwikkelde wereld.

Godsdienstwaanzinnoloog Hans van de Mortel sr. stelde vast dat moslims de naam van hun god niet weten of althans niet willen weten. Desondanks beweren zij dat Allah 99 namen heeft. Grappig als we bedenken dat de god van Abraham, Mozes, David en noem ze maar op, slechts één naam heeft: Jehowah, die, al naar gelang de voorkeur tot gewenste uitspraak iets anders geschreven wordt. Het uitgangspunt is uiteraard hoe joden de naam schrijven: JHWH, waarbij de klinkers nog tussen de medeklinkers dienen te worden ingevuld.

We weten dus dat de moslimreligie islam wordt genoemd. Maar wat voor religie is islam eigenlijk, is de vraag.

Geheel in de lijn der behoefte van moslims om zich superieur te wanen ten aanzien van alle andere religies in de wereld, waardoor zij hun Allah 99 namen hebben toebedeeld en de laatste naam tot honderd aan Allah de knecht van de Profeet niet werd gegund, volstaat onze islamexpert met het toekennen van meerdere opties voor de beschrijving van de islamreligie die uiteraard met afgrijzen uitgebreid kunnen worden. Hieronder volgen ze in willekeurige volgorde van Arabische onsmakelijkheid.

• Arabische terroristenreligie
• Arabische plagiaatreligie
• Arabische cultureel gebonden schaamtereligie
• Arabische boosdoenersreligie
• Arabische achterstandsreligie
• Arabische perverse religie
• Arabische aftakelingsreligie
• Arabische pedofielen reservaat van Mohammed.
• Arabische homo bevorderende godsdienstwaanzinnige angstneurosereligie
• Arabische tweedehandsreligie
• Arabische mosterd na de maaltijd religie
• Arabische profeetreligie
• Arabische zandbakreligie
• Arabische kermisreligie
• Arabische analfabetenreligie
• Arabische parasietenreligie
• Arabische facaliënreligie
• Arabische rioolreligie
• Arabische kaartenhuisreligie
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21291
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door King George »

hans van de mortel schreef:
Spoiler! :
Ook voor dominee Schot uit Nunspeet speelt de vraag waar het virus vandaan is gekomen niet zo'n rol:
,,We kunnen niet op alle vragen een antwoord krijgen, God is bezig zijn raad te volvoeren. Wij geloven in Gods bestuur en dat geeft ons rust. De Heere regeert.''
Voor mij is het klip en klaar dat deze dwaas zeer zeker geen vraag heeft aangaande God. Want alleen door iets te vragen kun je er achter komen of een antwoord al of niet uitblijft.

Deze ongelooflijk zelfingenomen sukkel heeft blijkbaar nooit de moeite genomen de vraag te stellen: "Bestaat God?" Ik overigens ook niet. Ik behoorde een tijdje tot het gilde van overmoedige dwazen. Ik ben er gelukkig niet mee doodgegaan. Ik ben genezen verklaard door mijzelf. Met medewerking van mijn hersenen waarmee ik pas de laatste jaren op goede voet sta. Ondanks een niet ernstige aanwezigheid van een 'etalagebeen' waarvan de oorzaak in het onbekende is gebleven. Ik stelde de vraag aan de vaatchirurg, maar die wist het ook niet. Ik vind het daarom knap dat zoveel mensen wel, en andere weer geen last van God hebben. Dat merk je door hun gedrag. Hierbij denk ik in de eerste plaats aan moslims. Zij hebben last van Allah, een sadistisch opererende veroveringsgod zonder naam. Want Allah betekent simpelweg 'de God'. Zij hebben een Allah die hen nooit helpt, maar wel duidelijk maakt dat joden superieur zijn aan moslims en niet andersom. Toch raar dat geen moslim jood wil worden. Ik snap dat wel. Dat heeft te maken met een ontstellend gebrek aan gezonde hersencellen.
Hoe erg kan je brein aangetast zijn door het Islamvirus? Wilt u weten waar de bron van dat virus vandaan komt? Niet van een vleermuis, maar van een menselijk wezen dat onder mohammedanen (moslims in de volksmond) bekend staat als Mohammed (VZMH), een zelfbenoemde profeet die zich bewust en zelfverzekerd bezig hield met allerlei smerige praktijken die in onze beschaving zouden leiden tot langdurige celstraf wegens: PEDOFILIE MET MEISJE VAN ZES JAAR - ROOFOVERVALLEN - PLUNDERINGEN - AANZETTEN TOT HAAT - AANZETTEN TOT MARTELINGEN - HET VOEREN VAN VEROVERINGSOORLOGEN - HET AANZETTEN TOT MOORD - RACISME - DISCRIMINATIE. Verder, gelet op zijn houding als psychopaat, zou de Profeet in aanmerking moeten komen opgesloten te worden in een krankzinnigengesticht, voorgoed uit het oog van een beschaving die gebaseerd is op normen en waarden uit het joodse en christelijke geloof, versiert met de logica van het atheïsme.

De geestelijke achterstand van mohammedanen (moslims in de volksmond) op onze beschaving is te wijten aan hun succesvolle besmette relatie met het Islamvirus. Een virus dat duizendmaal schadelijker is dan welk ander virus of ziekte dan ook.
Top analyse! icon_thumbup.gif
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

Nader onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat

Maria de moeder van Jezus werd niet bevrucht
door de Heilige Geest
maar door een Geilig Beest.


Toen ik voor het eerst hoorde van de op komst zijnde geplande zwangerschap van Maria door een lid van de goddelijke trias,
riep ik direct tegen de Heilige Geest: "Schoenmaker houd je bij je leest."
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Je hebt altijd mensen die het beter weten

Bericht door hans van de mortel »

Hans v d Mortel sr schreef:
di okt 22, 2013 7:33 am
Pilgrim schreef:
Mahalingam schreef:Beweging van ex-moslims, hun sympathisanten en humanisten.

Daar gaat het hier over. Islam. Niet een beweging van ex-Christenen.
Voor gezeur over Christenen en Jezus zijn er andere fora.
Afbeelding

Je hebt altijd mensen die het beter weten. Maar ik zal nooit agressief reageren op mensen met een andere mening. Hooguit daar de spot mee drijven. Ook met mijzelf. Sarcasme dus. Het woord sarcasme heb ik overigens niet zelf bedacht. Dat hebben anderen voor mij gedaan. Zal wel van het Latijn afstammen. En ik zeg het nog maar eens voor de duizendste keer: zo is het ook met religie. Ik heb het niet bedacht, maar iemand anders. Misschien God. Ik weet het niet. En daar heb ik kritiek op. Maar dat valt niet in goede aarde. Sommige weten het altijd beter! Enig idee hoeveel psychopaten er op de aarde (vrij) rondlopen? In islamitische landen lopen uitsluitend psychopaten rond. Daar had ik al lang met de karwats van langs gekregen. En als ik dat zou overleven zou ik wel gestenigd worden. En als ik ook dat als door een godswonder overleefd zou hebben, werd ik op zijn minst opgehangen. De islam is één grote chagrijnige lijdensweg, die uit geboren, gevormde en aangeleerde psychopaten bestaat. En dat soort volk moet je hier niet in een kennisbeschaving zich vrijelijk ‘laten thuisvoelen’. Maak hen eerst psychopaat af. [...]

Joden werden niet massaal vergast en dus uit de weg geruimd omdat zij misdadigers waren, maar omdat zij gedood moesten worden. Het was een bevel. En bevelen dienen nu eenmaal opgevolgd te worden. Met die bevelen waren de kerken het bijna allemaal eens. Die zagen vanaf het begin Hitler wel zitten. Zo NIET de organisatie van Jehovah’s Getuigen! Die hebben zelfs Hitler letterlijk te kakken gezet. Ook dat hoort bij GODSDIENSTWAANZIN. Want in hun bedreigende waarschuwing tegen Hitler was God betrokken. Ik bedoel maar. Nadenken! Hersenen gebruiken. Ook al bevalt jullie mijn hersenen niet.

Afbeelding
Dit boek is in mijn bezit. Ik heb het boek nauwelijks ingekeken.
Ik kende de reputatie al van de JG’s.


Ik heb een keuze gemaakt uit verschillende religies. Ook al heb ik geen vrije wil, ik heb wel de juiste keuze gemaakt, vind ik. Ook al was dat toeval, of geen toeval. Ik koos in ieder geval voor de Jehovah’s Getuigen. Waarom? Omdat voor zover ik kon begrijpen deze religie zich NOOIT in de geschiedenis schuldig had gemaakt aan enige vorm van geweld! Ieder mens heeft het recht zich als een dwaas te gedragen. Geheel overeenkomstig de leer van Jezus Christus. Wie kan mij dit nazeggen? Ik heb tien jaar katholiek onderwijs genoten en ging uit angst voor de doodstraf in het Hiernamaals [ :thinking: …] naar de kerk op zondag.

Het valt dan ook niet te ontkennen: De rooms-katholieke kerk is net zo fascistisch als al dat islam gedoe. En wie is nog steeds rooms-katholiek? Ikke niet in ieder geval. Hans Jansen wel. En dat is zijn goed recht. Ik ken de man persoonlijk, maar kan niet tussen zijn oren kijken. En daar wringt hem de schoen. Hij spoort niet helemaal. Wie wel trouwens?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

Hans v d Mortel sr schreef:
di dec 25, 2018 1:09 pm

Applaus voor Jezus op 25 december 2018.

Jezus, de verlosser van onze zonden.

Afbeelding

Wacht effe Jezus . . . Ik geef de voorkeur aan mijn zonden om die te eren en in stand te houden zonder aan een paal te hoeven hangen. Bemoei je met je vader en niet met mij - verdomde bemoeial die Jezus was en die afging als een gieter tussen twee misdadigers aan de paal gehangen door zijn eigen domme schuld en onvolmaaktheid als niet slimme jood! icon_wave.gif
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

Godsdienstwaanzin ontstaat omdat men het zicht op de werkelijkheid heeft verloren. En wie denkt dat de waanzinnige moeite doet om ook maar enigszins op zoek te gaan naar de werkelijkheid, gaat voorbij aan het feit dat de godsdienstwaanzinnige daar helemaal geen zin in heeft.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

Moslims zijn kampioen en uitblinker in de wereld van de godsdienstwaanzin.

Zij houden bewust vast aan het achterlijkheid omdat zij tot niks anders in staat zijn.

Moslims zijn dom, maar niet gek.

Moslims zijn de parasieten op de westerse kenniseconomie en beschaving.

Afbeelding

Voor veel moslims is de biografie van Ibn Ishaak over het leven van Mohammed de meest gezaghebbende.

Gedeelte van het verslag over de Tweede Akaba.
Asim ibn Oemar heeft mij het volgende verteld: Toen zij dan allen bijeen waren om de Profeet trouw te zweren, zei Abbaas ibn Oebada, een van de Helpers: ‘Mannen van Chazradj! Beseffen jullie wel waarin jullie deze man trouw zweren? Jullie beloven hem oorlog te voeren tegen de hele wereld! Als jullie denken dat je hem in de steek zult laten als jullie geen bezit meer over hebben en al je edelen zijn gedood, dan kun je het beter nu al doen, want anders lijd je verlies, zowel in deze wereld als in het hiernamaals. Maar als jullie hem bij al die tegenslagen trouw denken te blijven in deze zaak, neem het dan op je, want dat is het beste in zowel deze wereld als het hiernamaals!’
‘Wij nemen het aan,’ zeiden zij, ‘zelfs in tegenspoed. Maar wat krijgen wij ervoor, Profeet, als wij trouw blijven?’
‘Het paradijs,’ zei de Profeet.
Islam is het verschrikkelijke hedendaagse virus - niet corona - en moslims zijn de door de Profeet (VZMH) uitverkoren dragers van zijn virus..
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

De kwestie Urk
Ariel schreef:
do dec 10, 2020 12:33 pm
hans van de mortel schreef:
do dec 10, 2020 11:02 am

Nou, logisch toch. Want wie in God gelooft heeft de wind mee. Regelrecht de afgrond in. icon_thumbup.gif
Sorry Hans, de vissersmannen en hun gezinnen in Urk en in andere vissers dorpen in Nederland hebben inderdaad de wind mee. Het gaat ze goed. Geld op de bank, allemaal ( of de meeste) een afbetaald eigen huis, en na hun overlijden mogen hun kinderen de vruchten van hun harde werk plukken.
Sorry Ariel, wat een geklets.

Ik bedoel: wat mij betreft mogen ze de afgrond instorten. Ik heb een zeer gelovige bloedhekel aan mensen die opzettelijk andere mensen in de weg lopen: moslims en Urker vissers die ondanks hun zwaar christelijke dwangneurose nooit te beroerd waren om de boel te belazeren en op te lichten. En dat soort 'hufters' zal mij verbieden op zondag een balletje te trappen omdat de Heer dat niet welgevallig zou zijn?

Okee, ik heb nooit echt last gehad van Urkers of anderszins godsdienstwaanzinnige invloed. Nou ja, een keertje dan. Het bewijs dat de mens geen vrije wil heeft: je aansluiten bij de Organisatie van Jehovah's Getuigen. Leuke tijd, maar dat is een ander verhaal. Veel gelachen, veel gevoel voor humor die getuigen. Kom daar maar eens om bij de achterlijke intens diep droevige oorlogsreligie islam die moslims verplicht hun geloof over de aarde te verspreiden, net zoals dat geldt voor de Jehovah's Getuigen. Met dit verschil dat een Jehovah's Getuige het wel uit zijn hoofd haalt om geweld te gebruiken. In islam wordt de moslim aangespoord om dat juist wel te doen. De profeet is daarin hun grote leermeester en vieze smerige sadistische terroristische voorbeeld dat navolging verplicht.

De islam is een verzameling van achterbakse stiekeme moslims die naar buiten toe uitstralen dat ze het beste voorhebben met de rest van de wereld. Onder de voorwaarden van de historische profeet pedofiel, sadist en oorlogscrimineel Mohammed. Ik noem er slechts eentje van die gluiperds: Ahmed Aboutaleb. Verschillende van mijn vrienden en kennissen die - uiteraard - niks ophebben met de achterlijkheid die hoort bij islam en moslims - waren verbaasd van mij te horen dat Aboutaleb een salafist is. Er is dus nog aardig wat werk aan de winkel. Want onze stiekeme regering kiest ervoor de oogkleppen op te houden vanwege het gevaar om de intolerantie van de islam recht in de ogen te zien.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »Deze video laat zien en toont het bewijs dat moslims niet passen in het huis van onze beschaving. Waarom zijn zij dan hier? Wat dacht u wat?

Moslims zijn de grootste groep parasieten op aarde. Grootgebracht in de leer van de historische weerzinwekkend verschrikkelijke lelijke Arabier Mohammed die het pedofieleren en vals profeteren niet kon laten. Hij maakte furore in de troosteloze heidense Arabische woestijn als collecteur van buitgemaakte Arabische vrouwen op zijn strooptochten waarbij hij de sadistische teugel de vrije loop liet. Zo bewijzen de getuigenissen in de biografie van Ibn Iszaak over profeet Mohammed zijn levenswandel die voornamelijk in het teken stond van geweld, zelfzucht, seksuele oververhitting en walgelijke machtswellust.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6703
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: GODSDIENSTWAANZIN! Weet iemand ook waarom?

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding

Wie in God gelooft is een armoedzaaier namens zijn eigen geest.

De waarheid van het begin, het heelal, en al ook wat verder onzichtbaar is, bestaat minstens uit twee componenten. Anders kan niks ontstaan. Denk maar even logisch na hoe kortsluiting ontstaat. Daar zijn twee componenten voor nodig. Dus de oerknal kon nooit zichzelf openbaren.

Waarheid versus waarheid
Logisch! Zo is ook God een waarheid die haaks staat op de mens met zijn eigen waarheid. Twee magneten die elkaar niet aantrekken, maar afstoten. Want eerlijk is eerlijk. God heeft de mens vanaf het begin verstoten. Aantrekkingskracht wordt geassocieerd met liefde. Of bent u geboren vanuit onbeheersbare wellust? Maar ook dat werd veroorzaakt door niet weg te cijferen aantrekkingskracht. [icon_lol.gif]

Ik kan mij niet voorstellen dat God op zoek is naar de waarheid van de mens. Wel andersom. De mens, althans de mens die de waarheid over God voor zoete koek aanneemt – uiteraard via de andere mens, is daar zijn hele leven juist wel mee bezig. Zo draait niet God om de mens, maar de mens rond God. Want als God werkelijk bestaat kan hij ook onbeweeglijk zijn.

Gods energie is tijdelijk
Trouwens, volgens de bijbel, 1e boek, Genesis 2:2, is God gaan rusten na zes dagen van inspannende geestelijke arbeid - van fysieke inspanning lijkt mij nauwelijks sprake. Hij fantaseerde in zijn seksuele beleving met neuken, aan de vrouw, toen hij eenmaal Adam had bedacht. Waarmee door de logicus Hans van de Mortel is vastgesteld dat ook God (geestelijk) uitgeput kan raken. Ikzelf merk daar niks van. Ik bedoel, ik ga op tijd slapen en de volgende dag blaak ik weer van geestelijke energie. Ik ben immers geen moslim, noch God.

Nagedachtenis aan God

Had God mogelijk een tekort aan energie? Het zal toch niet . . . ? Voor zover mij bekend is God in zijn rust gestorven. . Verder ook nooit meer wat van hem gehoord. Wel over hem. Via de preekstoel in de kerk en in de moskee. Vroeger wilde God nog weleens een volk helpen. Zoals het joodse volk bevrijden uit de slavernij van de Egyptenaren. Maar die tijd ligt in het verleden en komt ook niet meer terug. Ariel zei ooit: “Zelfs God is niet in staat de geschiedenis te laten herbeleven.” Waar ik graag aan toevoeg: Zelfs niet in je dromen.

En tsja . . . de hele waarheid, daar zullen zij die gelovig zijn, nooit achter komen. Logisch ook. Dus neemt die mens genoegen met een beetje waarheid onder zelfoverschatting dat een beetje waarheid, beter is dan helemaal geen waarheid. Zelfs 99% waarheid is geen volledige waarheid. Daar hebben gelovigen nog nooit aan gedacht. Anders ga je twijfelen en dan is al je geloof voor niets geweest.

Wie twijfelt denkt tenminste na
Moderne christenen twijfelen, denken na, behoren ook tot de meest intelligente soort, maar de moslim die zelfstandig kritisch durft na te denken, is in geen velden of wegen te bekennen of zelfs in Europa waar te nemen. Ze zijn er wel in grote getale, maar uitsluitend om op onze kenniseconomie en beschaving te parasiteren. De moslim die zelfstandig kritisch durft na te denken moet nog uitgevonden worden. Geestelijke lafheid is den moslim niet vreemd.

Moslims lachen nooit
En de ongelovigen dan? Welnu, zij geloven in zichzelf, amuseren zich kostelijk en lachen zich rot om al die domheid van de onnozelen. Tenslotte gaan ook de ongelovigen dood. In alle rust. In tegenstelling tot de door folterende angst gedreven godsdienstwaanzinnigen van deze tijd die voornamelijk uit moslims bestaat.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Plaats reactie