Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77337
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

King George schreef:En nog een vraagje: Is die Mohammed R. een pedo, net als zijn profeet?
Uiteraard. maar je kan een drager van de naam van de geliefde profeet, good old Mo, natuurlijk geen enorme straf geven. Dan is het net alsof je de de profeet berecht.

60 uur werkstraf, die waarschijnlijk ook in een moskeet uitgevoerd kan worden, is dan het maximale wat je kan geven om de familie van dat meisje rustig te houden.

En hij heeft gehuild. Dat helpt ook. Rechters kunnen niet tegen mohammedaanse krokodillentranen
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77337
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen

Bericht door Ariel »

Doofpotoperatie in Spanje.

6 jonge asielzoekers tussen 15 en 20 jaar ontvoerden 2 meisjes voor groepsverkrachting.
De daders lieten 1 meisje gaan “omdat ze een moslima was”.
Drie minderjarigen worden veroordeeld en één van hen zit in de gevangenis.

Doofpot in Spanje: Twee meisjes ontvoerd voor groepsverkrachting – één lieten ze gaan “omdat ze een moslima was”

Een 12-jarig meisje werd op 15 maart 2018 verkracht door zes jonge asielzoekers tussen de 15 en 20 jaar. Drie van hen, minderjarigen, worden veroordeeld en één van hen zit in de gevangenis.
De 15e was de dag van een verschrikkelijke gebeurtenis waarvan het slachtoffer een 12-jarig meisje was, dat door minstens zes jonge asielzoekers tussen de 15 en 20 jaar oud in groepsverband verkracht werd. Deze gebeurtenis is echter tot zwijgen gebracht. Het vond plaats in Azuqueca de Henares (Guadalajara), een industriële voorstad van 35.000 inwoners waar volgens gegevens van het ministerie van Binnenlandse Zaken de seksuele misdrijven toenemen.

Volgens het onderzoek, waartoe EL MUNDO toegang heeft gehad, begon het voorval op 15 maart 2018, na 13.00 uur, toen het kind, een Spaans meisje van 12 jaar oud, met verschillende van haar vriendinnetjes in het Lavadero de Azuqueca park was. Vervolgens kwamen verschillende asielzoekers opdagen, de meerderheid van hen van Marokkaanse afkomst en een Nigeriaan. Sommigen van hen waren bekend bij het slachtoffer uit de schoolomgeving of via wederzijdse vrienden.

De asielzoekers namen het meisje en een van haar vriendinnetjes mee naar een verlaten gebouw in de buurt van het park, een voormalig bejaardentehuis. Daar plaatsten ze hen in een kamer en hielden ze “in het Arabisch” enkele minuten lang een discussie met elkaar. Minuten later lieten ze de vriendin vrij “omdat zij moslima was” [“por ser mora”, “mora” kan “Noord-Afrikaans” betekenen, maar wordt ook algemeen gebruikt als jargon voor moslim], zoals ze uitlegde aan het slachtoffer. Een van hen greep het meisje en nam haar mee naar een bad. Daar sloegen ze haar gezicht naar beneden. En de hel begon, die het slachtoffer als volgt in herinnering bracht: “Ze hielden me handen en voeten vast en bedekten me mond, ontkleden me van de taille naar beneden en begonnen me een voor een te verkrachten”. In totaal gelooft ze dat het er minstens vijf of zes waren, te beginnen met een van de volwassenen, O.C., die 18 jaar oud was. Hij zit momenteel in voorlopige hechtenis.

Het meisje schreeuwde, maar de bende ging door met de verkrachting, een voor een, deze keer vaginaal. Haar vrienden, buiten, hoorden de kreten om hulp en probeerden binnen te komen. Maar een van de aanvallers dreigde hen met een stok te slaan om hen terug te drijven: “Iedereen die binnenkomt, komt er niet uit”, zei hij.

De marteling duurde 45 minuten, totdat de aanvallers klaar waren.

Volgens juridische bronnen hebben drie van de minderjarigen onderhandeld met de Jeugd Procureur – drie jaar opsluiting en nog eens vijf jaar afscheiding van het slachtoffer. Van de twee volwassenen bevindt O.C. zich in preventieve hechtenis, beschuldigd van seksueel geweld en illegale opsluiting. Het Openbaar Ministerie stelt ook dat hij zijn vriendin probeerde te gebruiken om het zwijgen van het slachtoffer te kopen. De andere volwassene blijft in vrijheid.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77337
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Ariel »

Jonge vrouwen in treinen door het hele land bij billen, borsten en kruis gegrepen door Eritrese trein-aanrander


Als het aan het OM ligt, gaat de 19-jarige Aman K. uit Eritrea achttien maanden naar de gevangenis voor het aanranden van meisjes en jonge vrouwen in het hele land. Zijn slachtoffers, vooral jonge vrouwen, waren veelal niet in staat om direct te reageren. Verstijfd van angst. En bang om voor racist te worden uitgemaakt.

Volgens de officier van justitie zijn tien aanrandingen en een poging daartoe te bewijzen. De eis van anderhalf jaar cel is onvoorwaardelijk. „Mijnheer draagt ondanks een overvloed aan bewijs geen verantwoordelijkheid voor zijn gedrag. Realiseert hij zich wel wat zijn gedrag doet met zijn slachtoffers?”, vroeg de officier van justitie zich af. „In een trein is extra beangstigend. Je kunt niet weg.”

De asielzoeker staat op camerabeelden in treinen en treinstations door het hele land. Vlak nadat hij aan vrouwen had gezeten, of terwijl hij daarmee mee bezig was. Soms zelfs in een overvolle coupé.

Dat bleek dinsdag tijdens de rechtszaak bij de meervoudige strafkamer van de rechtbank in Assen. Veel van de aanrandingen vonden plaats in Drenthe en Groningen. De man ontkent alles. Volgens hem liegen alle vrouwen.

Verdachte zocht jonge vrouwen in een rustige coupé
Het draaiboek was vaak hetzelfde. Hij zocht jonge vrouwen op die in een stille treincoupé zaten. Terwijl er plek genoeg was in het treinstel, ging de 19-jarige juist naast de jonge vrouwen zitten, kuste ze (soms op de mond) en raakte de meiden dan ongewild aan. En ook op de meest vervelende plekken. De man zou de vrouwen hebben betast bij hun billen, borsten en soms zijn hand richting de vagina hebben geduwd. Soms greep hij zichzelf bij het kruis.

Zijn slachtoffers zijn allemaal getraumatiseerd. Een van de meisjes zegt niet meer met de trein te durven reizen. Dat ze angstig is bij mannen. „Ik heb weinig vertrouwen meer en ben het liefste alleen nog maar thuis.”

Achtervolgd in Meppel
Een van de slachtoffers stapte op Hoofdstation Groningen in de trein. De vrouw, toen nog geen 18 jaar, droeg een rok. K. ging naast haar zitten en legde zijn hand op haar blote benen. Daarbij kneep en wreef hij constant over zijn kruis. De vrouw bevroor compleet. Durfde niet te gillen of ook maar iets te ondernemen.

Toen ze aangeslagen in Meppel uitstapte, werd ze achtervolgd door de man. „Heel beangstigend”, zei de officier van justitie.

Volgens een psychiater heeft de man een ‘aanpassingsstoornis’. „Het recidive-risico wordt als zeer hoog ingeschat”, stelde de officier van justitie namens het Openbaar Ministerie. „Iedereen heeft zorg over deze mijnheer.”

'Er mankeert mij niks'
Dinsdag werden de zaken van elf vrouwelijke slachtoffers in de rechtbank van Assen besproken. De verdachte maakte zeker slachtoffers in Groningen, Assen, Beilen, Meppel, Echten, Rotterdam, Utrecht en Gouda, aldus het OM.

De 19-jarige asielzoeker ontkent alles. Volgens hem liegen de vrouwen en klopt er niks van de beschuldigingen. De asielzoeker wil nergens aan meewerken. „Er mankeert mij niks. Ik voel mij prima.”

Twee van zijn slachtoffers zijn minderjarig: 13 en 15 jaar. De politie stelde onder meer DNA veilig die de dader in de nek en hals van de meisjes had achtergelaten. Dat leverde een match met de 19-jarige Eritreeër op. Desalniettemin zei de man dat er niks van klopte.

De man zwierf al een tijdje door Europa. Hij werd geboren in Eritrea, verhuisde vrij snel naar Sudan en kreeg van zijn moeder de opdracht mee om zijn geluk te zoeken in Europa. Hij was onder meer in Denemarken en Duitsland. Nederland wil hem eigenlijk uitzetten, want hij heeft vanwege de rechtszaak geen recht op een asielvergunning. „Ik wil nog in beroep”, zegt hij daarover.

De man zit nog vast. Zijn advocaat pleitte voor vrijspraak. Het naast iemand zitten is niet strafbaar. Dat geldt ook voor het aanraken van een been of ruiken aan iemands haar. De man is volgens zijn advocaat ook verminderd toerekeningsvatbaar.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Amnesty International heeft kritiek op Zweden: Slechts 5% van de gemelde verkrachtingen leidt tot aanklachten

Geplaatst op 8 april 2019

Afbeelding

In de Noord-Europese landen steeg het aantal gemelde verkrachting o.a. als gevolg van de massale immigratie, waarbij in Zweden het percentage opvallend hoog is – en men kan het onofficiële aantal slechts vermoeden. Blijkbaar schijnt justitie in het hoge noorden net zo laks als in Duitsland te zijn wat betreft de veroordeling en opheldering, zodat de statistiek voor de getraumatiseerde beschermingzoekers en schijnasielzoekers niet zo negatief uitvalt. Nu hield Amnesty International zich in een rapport bezig met de strafvervolging van verkrachtingen in de Scandinavische landen.

“RT Deutsch” bericht:

Het rapport van Amnesty International betreffende “gerechtigheid voor overlevenden van verkrachting in de Scandinavische landen” begint met een ontnuchterende uitlating van een slachtoffer over de Zweedse justitie:

“Al deze hoop op gerechtigheid en schadeloosstelling, en uiteindelijk – niets. Het was alleen maar nog een politiebericht. Ik geloof nu niet meer in justitie. Ik geloof niet dat ze zo functioneert als ze zou moeten.”

Onderzocht werd het geslachtsspecifieke geweld in de landen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Hiervoor werden 45 vrouwen en meisjes van verschillende etnische afkomst geïnterviewd die een verkrachting hadden meegemaakt. Daar kwamen statistieken van de desbetreffende landen bij. Amnesty International brengt de beschuldiging naar voren dat het aantal opgeloste zaken te gering zou zijn, vooral in Zweden.

In 2017 leidden in Zweden maar 236 van de 5236 gemelde verkrachtingszaken tot vonnissen. In Noorwegen waren er 78 veroordelingen op 1504 verkrachtingen in het jaar 2016. In Denemarken waren dit 94 veroordelingen op 890 gevallen, in Finland 209 veroordelingen op 1245 gevallen.

Het slechte strafvervolgingspercentage in Zweden is erop terug te voeren dat de Zweedse politie te lang wacht met ondervragingen. Het probleem is al jaren bekend, maar werd tot nu toe niet aangepakt.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/08 ... nklachten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77337
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Ariel »

Eritreeër verdacht van verkrachting: ‘Het is opgelost, we gaan trouwen’

Een 20-jarige man uit Eritrea zit sinds vorig jaar vast op verdenking van een verkrachting van een minderjarig Eritrees meisje in Oisterwijk. Volgens de verdachte hebben de families de zaak ‘onderling opgelost’ en trekt het meisje de aangifte in, maar daar gaat Justitie niet mee akkoord.

De verkrachting zou op 12 juli 2018 hebben plaatsgevonden. Zowel de verdachte als het slachtoffer verbleven op dat moment in het azc in Oisterwijk. De destijds 19-jarige man zou zijn slachtoffer van achteren hebben benaderd, een doek over haar hoofd hebben gegooid en haar vervolgens hebben verkracht. Het meisje was op dat moment 15 jaar.

Tijdens een niet-inhoudelijke behandeling van de zaak zei de verdachte dat het allemaal een misverstand was. Omdat hij na de vermeende verkrachting was aangehouden kon hij niet met het slachtoffer in contact komen en het uitpraten. Inmiddels zouden de families van de betrokkenen dat wel hebben gedaan. ,,Het is onderling opgelost, we gaan trouwen”, zei hij.

De officier van justitie plaatste grote vraagtekens bij die uitleg. Volgens hem waren het slachtoffer en haar vriendinnen erg overstuur na het incident. Hij wil daarom van het meisje horen of en waarom ze haar aangifte intrekt en wat er precies is besproken. Ook wil hij de verdachte opnieuw door de politie laten horen. De rechtbank stemde daarmee in. Indien nodig wordt er ook een deskundige op het gebied van de Eritrese cultuur geraadpleegd.

De advocaat van de verdachte vroeg de rechtbank om zijn cliënt in afwachting van zijn proces op vrije voeten te stellen. ,,Ik ben geen gevaar voor de maatschappij”, stelde de verdachte. Gezien de ernst van de verdenking wees de rechtbank dat verzoek af. De man blijft vastzitten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Dessau-Roßlau: Op klaarlichte dag verkracht – meisje (9) rende met bloed besmeurd ooggetuige in de armen

Geplaatst op 11 juni 2019

Afbeelding
Arrestatie van de verdachte.

“Kom hier, kom hier. Snel.” De dader was afgeleid, het kleine meisje kon ontsnappen en rende op Nicky af, half naakt, met bloed besmeurd en vreselijk huilend... De boven Dessau-Roßlau rondcirkelende politiehelikopter bood een ongebruikelijke aanblik op Pinksterzondag. De politie was op 9 juni naarstig op zoek naar een seksuele misdadiger. Hij werd op heterdaad betrapt – door een jonge vrouw genaamd Nicky. Zodoende veranderde haar leven van het ene moment op het andere. Op Facebook schrijft de jonge moeder over haar schokkende ervaringen op Pinksterzondag.

Toen ze met haar vriend terugkwam van een twee uur durende wandeling met de hond in Dessau-Roßlau zag het stel een klein kind in een niet gemaaid weiland, ongeveer 30 meter verderop. Het kind zwaaide met haar armen, terwijl een man voor het kind knielde en krampachtig probeerde het kind iets over het hoofd te trekken. Toen het kind merkte dat er iemand dichterbij kwam, schreeuwde ze als een waanzinnige: “Help, help, ik ken deze man niet. Hij verkracht me!”

De beide wandelaars kwamen dichterbij. De man was afgeleid, het meisje kon zichzelf bevrijden. Toen de jonge vrouw riep: “Kom hier, kom hier, snel!”, rende het meisje naar de vrouw toe. Tot op een topje na was ze naakt, besmeurd met bloed.

Volledig in paniek rende Nicky met het kind naar een huis. Van daaruit belde de man de politie, de getuige beschreef zo goed mogelijk wat er zojuist gebeurd was. De politie rukte uit. De jonge moeder keek naar het meisje. In haar bericht schrijft ze”

“De kleine keek me aan en huilde en huilde. Ze wees me steeds opnieuw aan hoe haar benen en vingers onder het bloed zaten. Ze vroeg me steeds opnieuw bang of ze naar het ziekenhuis moest. Krijg ik nu een spuit?”

Ondertussen ging de dader er op de fiets vandoor. Niemand wist of hij bewapend was of niet. Toen arriveerde de politie, die de plaats delict afsloot. Korte tijd later kwam er een ziekenauto om het meisje te verzorgen.

Nicky, die de dader op heterdaad had betrapt, vraagt zich steeds opnieuw af: Hoe kon dat gebeuren? In een open weiland. Dat had toch iedereen moeten zien.

“De dader had niet eens de moeite genomen om zich te verstoppen, hij zat direct op het presenteerblaadje.”

Na haar getuigenis ging ze met haar vriend naar huis:

Daar ben ik volledig in elkaar gestort, ik rende door de woning en heb alleen maar gehuild. Ik weet nog dat ik nauwelijks lucht kon krijgen.”

De moeder van Nicky belde bezorgd de reddingsdienst. Toen deze aankwam, ging het al weer wat beter met de getuige. Ze wilde niet naar het ziekenhuis.

Jacht op seksuele misdadiger
Wie denkt dat Nicky langzaam tot rust komt, heeft het mis. Want nu begint de zoektocht naar de dader. Samen met vrienden ging ze op weg. Op Facebook stond een oproep.

Via WhatsApp hielden de vrienden elkaar op de hoogte, totdat eentje van hen de man op de blauwe mountainbike zag. Samen hielden ze de dader aan, die eerst een portie pepperspray kreeg toegediend. Hij knielt neer en woelt in zijn rugzak. Iedereen was in paniek, uit angst dat er een wapen in zou kunnen zitten.

Dan wordt de 27-jarige door twee getuigen overmeesterd en op de grond gedrukt. Een vrouw pakte de rugzak en gooide deze weg. Inmiddels cirkelde de politiehelikopter al boven hun hoofd. Uiteindelijk droegen de vrienden de dader over aan de politie.

Iedereen was opgelucht. In Nicky´s bericht staat:

“Ik stond ook nog onder shock en zat vol adrenaline, net zoals alle anderen die erbij betrokken waren. Ik kon niet eens mijn eigen gegevens opschrijven, dat moest men voor mij doen. Men vroeg nog een keer aan me of dit de dader was. Dat beaamde ik en wilde hem desondanks nog een keer zien. Door de shock toen ik hem in zijn gezicht keek, ben ik weer ingestort en moest ik vreselijk huilen. Deze dag zal mijn leven beïnvloeden, en mijn kind zal nooit alleen op straat rondlopen!!! Dat was voor mij nog nooit zo duidelijk als gisteren!!! Ik heb vast en zeker enkele dingen weggelaten of niet helemaal goed verteld. Je kunt niet alles voor de volle 100% goed weergeven. Er speelt paniek, adrenaline, angst en nog meer angst mee, maar precies zo heeft alles zich afgespeeld! Excuses voor mijn eventuele spelfouten of als ik mezelf twee- of driemaal heb herhaald, maar ik denk dat men desondanks begrijpt wat ik heb geschreven!!!”

Afbeelding

Nicky had op Pinksterzondag het slachtoffer en haar moeder opgebeld. Het ging naar omstandigheden goed met hen.

“Deze wonden zullen nooit helen, maar je moet er op een bepaalde manier helaas het beste van proberen te maken... Duizendmaal dank aan iedereen die heeft meegeholpen!!! Zonder jullie zou dit niet gelukt zijn!!!! De wereld heeft veel meer mensen zoals jullie nodig”, schrijft Nicky verder op Facebook.

Intussen is de Facebook-site van Nicky vol. De mensen bedanken haar voor haar burgermoed en haar inzet, ook haar moeder, Cornelia Duus.

Volgens de “MDR” heeft het Openbaar Ministerie een arrestatiebevel tegen de 27-jarige uit Niger uitgevaardigd wegens zwaar seksueel misbruik.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/11 ... -de-armen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77337
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Ariel »

Wat krijgen we nu. Is het verkrachtingspel Taharrush ook in Nederland doorgedrongen. Dit artikel is een week oud, maar ik kwam het nu pas tegen.
Twee meisjes slachtoffer van groepsaanranding op Parkpop, twee verdachten aangehouden

Twee meiden van 16 en 18 zijn op zondag 30 juni slachtoffer geworden van een groepsaanranding tijdens Parkpop. Dat heeft de politie bevestigd.

De slachtoffers stonden bij een optreden van Ronnie Flex, die tussen 18.35 en 19.30 uur optrad op de Jupiler Stage. Een groep van tien tot twintig jongens gingen om hen heen staan, waarna zij door een aantal jongens werden betast.

Twee jongens van 13 en 17 jaar uit Den Haag werden al snel daarna aangehouden, door een duidelijk signalement van de daders. Het duo is inmiddels alweer vrijgelaten, maar zijn nog wel verdachten in het onderzoek van de politie.

Parkpop-organisator Guus Dutrieux vindt het ‘afschuwelijk’ dat dit is gebeurd. ,,Je doet er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen. Dat dit niet zo was, is niet leuk, om het met een understatement te zeggen.’’

Hij zegt dat er sprake is van een maatschappelijke trend. ,,We hebben een paar jaar terug ook zo’n incident gehad. Sindsdien hebben we extra camera’s en beveiligers die erop getraind zijn dit soort situaties te spotten.” Volgens Dutrieux waren ze er nu dan ook heel snel bij. ,,De politie en beveiligers hebben heel nauw en snel samengewerkt.”

Maatregelen
Of er nog meer maatregelen mogelijk zijn, betwijfelt hij. ,,Maar we gaan overleggen of en wat er nog mogelijk is.”

Juridisch gezien lijkt het ingewikkeld om als organisatie een zwarte lijst aan te leggen. ,,Een stadion is echt privaat terrein, waardoor een organisatie mensen kan weigeren. Een festival vindt plaats op openbare plekken. Het is dan aan de overheid om een festivalverbod op te leggen en dat te handhaven.’’.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Hans v d Mortel sr »

De mogelijk Marokkaanse daders op honderd zweepslagen trakteren. Het zal hen hoogstwaarschijnlijk bekend voorkomen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Groepsverkrachting van 18-jarige toerist in Mallorca: nog een Duitse Turk in arrest

Geplaatst op 6 juli 2019

Afbeelding

Na een vermoedelijke groepsverkrachting in een vakantieplaats op Mallorca zitten er nu in totaal vier Duitse Turken in Spaans voorarrest. Er worden ook getuigen gehoord.

In verband met de beschuldiging van groepsverkrachting op Mallorca werd op het eiland nog een Duitse Turk gearresteerd. De verdachte zou vrijdag in Cala Rajada zijn opgepakt, zei een woordvoerder van de Guardia Civil. De Spaanse website “ultimahora.es” sprak van Turks-Duitse jongeren.

In totaal zouden zodoende vier verdachte Duitse Turken aan de onderzoeksrechter zijn voorgeleid. Ze worden allemaal beschuldigd van “seksuele agressie”, aldus de woordvoerder.

Op foto´s was te zien hoe de jonge mannen in handboeien uit een voertuig van de Guardia Civil stappen en door politieagenten het gerechtsgebouw worden binnengebracht.

Over de leeftijd en de exacte plaats van herkomst kon de woordvoerder geen informatie geven. Duitse mediaberichten, volgens welke ze uit de deelstaat Hessen zouden komen, werden door de autoriteiten eerst niet bevestigd.

Na de aangifte door een 18-jarige Duitse vrouw werden drie van de mannen donderdag samen met nog een vierde op het vliegveld van Palma de Mallorca gearresteerd, vlak voordat ze wilden terugvliegen naar Duitsland.

Een van de vier werd volgens informatie van een woordvoerster van de politie donderdagavond vrijgelaten, omdat hij een alibi had. Vrijdag werd er toen nog een man gearresteerd in Cala Rajada in het noordoosten van het eiland.

De kranten “Diario de Mallorca” en Ultima Hora” schreven zaterdag dat er, behalve de vier verdachten, ook ongeveer tien getuigen verhoord worden om de feitelijke toedracht helder te krijgen.

Het vermeende slachtoffer had volgens de Guardia Civil getuigd dat ze in de nacht naar donderdag in een kamer in het hotel door twee mannen in het bijzijn van de andere twee zou zijn verkracht. Naar eigen zeggen zou ze de mannen tijdens een feestje hebben ontmoet en zou ze vrijwillig met hen naar het hotel zijn gegaan.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/06 ... in-arrest/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Het vermeende slachtoffer had volgens de Guardia Civil getuigd dat ze in de nacht naar donderdag in een kamer in het hotel door twee mannen in het bijzijn van de andere twee zou zijn verkracht. Naar eigen zeggen zou ze de mannen tijdens een feestje hebben ontmoet en zou ze vrijwillig met hen naar het hotel zijn gegaan.
. . . en zou ze vrijwillig met hen naar het hotel zijn gegaan . . .
om Turkse thee en zoetigheid te consumeren?

Een mens heeft het recht om te twijfelen, dan denk je tenminste na, maar het is beter eerst na te denken en dan pas te doen. Een meid van 18 die met vier Turkse mannen naar hun hotelkamer gaat . . . ik geef het je te doen als vrouw. Maar ook als een van de vier mannen. Wie mag het eerst? Ik denk dat ze geschrokken is omdat die mannen waarschijnlijk allemaal tegelijk seks met haar wilden bedrijven. Je kunt mij niet wijs maken dat vooraf de afspraak over theedrinken en zoete koekjes eten met haar gemaakt was.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77337
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Ariel »

Bulgaarse jongens (12-14) verkrachten met grof geweld jonge vrouw in Duitsland

Er komen steeds meer schokkende details naar buiten over de groepsverkrachting van een jonge vrouw door vijf Bulgaarse jongens in het Duitse Mülheim an der Ruhr. De jonge tieners gebruikten grof geweld, stelt de politie.

De jongens zouden de vrouw - het zou om een 18-jarige inwoonster van Mülheim gaan - in de bosjes hebben gelokt. Toen de vrouw in de gaten kreeg dat de Bulgaarse tieners verkeerde bedoelingen hadden, werden die woedend, stelt de politie. ,,Er was geweld in het spel, grof geweld", zei een politiewoordvoerder zondag.
En hoe liep het af voor de jochies?
Jonge verkrachters kunnen gewoon weer naar school

De vijf Bulgaarse jochies van 12 tot 14 jaar die een 18-jarige Duitse vrouw afgelopen vrijdag gruwelijk hebben verkracht, zijn niet alleen heel snel weer vrijgelaten, ze kunnen vandaag gewoon weer naar school.

De twee 12-jarigen zijn zelfs nog niet eens ondervraagd omdat ze volgens de Duitse wet bescherming genieten, zo schrijft een regionale krant. Eerst moeten hun ouders toestemming geven voor een verhoor.

Hulp aangeboden
Jeugdzorg van Mülheim bezoekt de gezinnen van de verkrachters om hen ’hulp aan te bieden’, aldus de krant WAZ. De ambtenaren raden de ouders wel aan hun kinderen voorlopig thuis te houden om onrust op school te voorkomen.

Duitsland is nog steeds in shock om de gruwelijke verkrachtingszaak. Het misbruik zou ook nog eens gefilmd zijn door de tieners. Ze lokten het meisje, dat volgens Duitse media nog maar 18 jaar is, in de bosjes en sloegen toen hun slag. „Er was geweld in het spel, grof geweld”, aldus een woordvoerder van de Duitse politie zondag.

Nederlandse grens
De groepsverkrachting vond op vrijdagavond plaats in het centrum van de West-Duitse stad, op ongeveer drie kwartier rijden van de Nederlandse grens. De daders werden betrapt omdat de hond in een huis van een omwonende aansloeg en de bewoners gingen kijken wat er in het bos achter de woning gebeurde.

De daders sloegen toen op de vlucht, maar werden al snel gepakt.

Hoe het met het slachtoffer is gesteld is, is nog niet bekend. Naar verluidt is ze behalve verkracht ook meerdere keren in haar gezicht gestompt.

Geschokt
Burgemeester Ulrich Scholten zegt in shock te zijn. „Dat zoiets in onze stad is gebeurd”. Hij prijst de buren die gingen kijken toen ze geluid hoorden. „We mogen niet wegkijken”.

De verkrachtingszaak doet de Duitsers herinneren aan een groepsverkrachting in Velbert. Toen werd een 13-jarig meisje door een groep van acht Bulgaarse jongens gegrepen. De daders kregen tot vier jaar cel. Eén van de verkrachters had alles gefilmd. De jongens werden overigens pas opgepakt nadat het slachtoffer zelf online op zoek was gegaan en een dader had herkend.

Velbert ligt ruim twintig kilometer van Mülheim.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77337
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Ariel »

Weer seksueel misdrijf groep tieners Mülheim

Voor de tweede keer in korte tijd is in het Duitse Mülheim an der Ruhr, op vijftig kilometer van de Nederlandse grens, een seksueel misdrijf gepleegd door een groep tieners. De vijf verdachten tussen de 11 en 17 jaar zouden een meisje van 15 hebben vastgehouden en betast toen zij net uit een lijnbus was gestapt.

Twee dagen eerder was een jonge vrouw in de plaats verkracht door vijf jongeren van 12 tot 14 jaar. Dat gebeurde in een bos achter een speeltuin.

Dat gebeurde zondagavond. Twee dagen eerder was een jonge vrouw in de plaats verkracht door vijf jongeren van 12 tot 14 jaar. In dat geval ging het om tieners met de Bulgaarse nationaliteit.

Bij de verdachten van het jongste incident onderzoekt justitie of zij zich aan seksuele intimidatie hebben schuldig gemaakt. In Duitsland kunnen kinderen strafrechtelijk worden vervolgd vanaf 14 jaar.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Mahalingam »

Er is een dader en hij woont in Zuid-Laren en zou 25 of 26 jaar oud zijn.
Zedendelict Schipborg in Opsporing Verzocht – verdachte aangehouden
Schipborg - In Opsporing Verzocht werd dinsdagavond 9 juli aandacht besteed aan een zedenzaak in Schipborg. Op zaterdag 6 juli werd een 76-jarige vrouw slachtoffer van een ernstig zedendelict. In de uitzending werd bekend dat een 25-jarige man uit Zuidlaren is aangehouden.
https://www.politie.nl/nieuws/2019/juli ... zocht.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Duitse overheid gaat migranten vanwege verkrachtingsgolf seksuele gedragscursus geven

Posted on 08/08/2019

Afbeelding
‘Rapefugees not welcome’ demonstratie na de beruchte migranten aanrandings/verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw 2015/2016 in Köln (Afbeelding: (2)).

Migranten krijgen tijdens korte cursus onderwezen dat het willen van seks met een vrouw vergelijkbaar is met het vragen of ze een kopje thee wil

De volkswoede over een niet aanhoudende golf aanrandingen en vaak schokkend wrede verkrachtingen van (/ moorden op) Duitse vrouwen en meisjes lijkt eindelijk in Berlijn te zijn doorgedrongen. De regering Merkel reageert echter niet zoals velen hopen. Migranten krijgen voortaan op vrijwillige basis een vier uur durende cursus waarin hen wordt uitgelegd hoe ze zich tegenover het vrouwelijke geslacht dienen te gedragen. Yeah right… dat gaat vast en zeker helpen.

‘Samen voor Veiligheid’ heet de cursus die commissaris voor Integratie Annette Widmann-Mauz aan migranten wil geven nadat opnieuw een schokkende verkrachting in Freiburg de media haalde. Zo’n 10, 11 migranten vergrepen zich daar urenlang aan een Duits meisje.

Let op, in Berlijn wordt vaak teveel gedronken en drugs gebruikt
De lessen zijn vrijwel hetzelfde als een Zweedse cursus die vorig jaar werd opgestart. 7 (moslim)migranten uit Syrië, Irak en Afghanistan –waaronder enkele vaders- kregen onder andere een video te zien over een man die een vrouw mee naar huis neemt, de deur op slot doet en haar verkracht op het moment dat ze weg wil gaan.

‘Ze had teveel gedronken, nu gaan ze met elkaar naar bed,’ zei er een. ‘Hij wist heel goed wat hij wilde,’ vulde een ander aan. Op dat moment komt moderator Carola Pietrusky-Niane tussenbeide en legt uit dat ‘het in Berlijn vaak gebeurt dat jonge mensen veel drinken en drugs gebruiken’, met in sommige gevallen dit soort agressieve misdaden als gevolg.

‘Kinderen willen niet per se aangeraakt worden’
Tijdens een andere oefening krijgen de migranten op een tablet te zien hoe dicht ze bij iemand mogen staan zonder iemands ‘personal space’ binnen te dringen. ‘Je moet niet te dicht bij iemand met wie je praat gaan staan,’ legde Pietrusky-Niane uit. ‘Hetzelfde geldt voor kinderen, die willen niet per se aangeraakt worden (door vreemden).’

Andere vragen die de migranten, die meestal uit islamitische landen komen waar jongens en meisjes streng gescheiden worden en waar verkrachting binnen het huwelijk niet als misdaad wordt gezien, moeten beantwoorden luiden ‘Hoe weet je wanneer een vrouw gewillig is?’, en ‘Hoe reageer ze als ze dat niet is?’

Willen van seks met vrouw vergeleken met vragen of ze kopje thee wil
Om te laten zien dat er in Europa (nog) wel verschil bestaat tussen vrijwillige en gedwongen seks krijgen de migranten een andere korte video te zien waarin een voice-over het vergelijkt met het ‘vragen of iemand een kopje thee wil. Als ze ‘ja, graag’ antwoordt, is dat omdat ze het wil. Als ze aarzelt, kun je thee zetten en het nog eens vragen. En als iemand zegt ‘nee dank je,’ dan maak je geen thee en wordt je niet boos. Met seksualiteit is dit hetzelfde.’

Als je zoiets nog moet uitleggen is dat een alarmsignaal dat dit soort mannen helemaal niet in onze cultuur passen en hier dus niet thuishoren. Of denken ze in Berlijn nu echt dat ze met dit soort infantiele stoomcursusjes het denken, het gedrag en de totaal andere mens- en maatschappijvisie van migranten kunnen veranderen, en er daarmee eindelijk een einde komt aan de niet aflatende golf van aanrandingen, verkrachtingen, moorden en andere geweldplegingen?

Xander

(1) TheLocal.de via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/d ... sus-geven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Verkrachtingsgolf: Zweedse politie waarschuwt vrouwen

Geplaatst op 12 augustus 2019

Afbeelding

Na een golf van verkrachtingen in Uppsala waarschuwt de politie van de stad de vrouwen om niet meer alleen de straat op te gaan. Men zou niet over alle gebieden kunnen waken.

“Het voelt niet echt veilig”, verklaarde een jonge Zweedse vrouw na berichten over een vierde verkrachting in net zoveel dagen in de Zweedse stad Uppsala. “Ik heb gisteren zelfs pepperspray gekocht. Die heb ik in de hand als ik alleen naar huis ga. Als er iets mocht gebeuren, ben je altijd voorbereid.”

En haar vrees lijkt te kloppen, want zelfs de politie geeft toe dat zij niet iedereen kan beschermen en waarschuwt vrouwen ervoor om niet alleen uit huis te gaan.

“Vrouwen in de stad zouden zich geen zorgen moeten maken, maar erover nadenken hoe ze zich moeten gedragen”, zei de politie van de stad in een verklaring tegenover het dagblad “Expressen”.

“Het staat hen vrij om verlichte straten te gebruiken en niet alleen in steegjes of parken te wandelen”, voegde men er aan toe, “omdat agenten niet overal kunnen zijn, moeten mannen en vrouwen vooruit denken.”

Dat betekent echter ook: de Zweedse politie capituleert voor het toenemend geweld waarvoor de politiek van het land verantwoordelijk is. Het is bijzonder tragisch dat veel gevallen met een striktere migratiepolitiek verhinderd zouden hebben kunnen worden. Want juist de immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika zorgen in het Scandinavische land steeds opnieuw in het nieuws, omdat zij als daders van groepsverkrachtingen en ook bij andere seksuele delicten bovengemiddeld opvallen.

Afbeelding

De Zweedse feministes klagen weliswaar over de waarschuwingen van de politie, maar het belangrijkste probleem willen ze niet aanspreken.

“De beperking van de bewegingsvrijheid van meisjes is een ernstige ontwikkeling”, zegt de vrouwen-activiste Mariet Ghadimi in maart tegenover “SVT Nyheter”. “Het is een structureel probleem, dat de vrijheid en rechten van meisjes beperkt en op de lange termijn vrouwen in het algemeen betreft.”

Datgene dat zij een “structureel probleem” noemt, is de quasi ongecontroleerde immigratie van jonge mannen uit het Midden-Oosten en Afrika. Sinds het jaar 2005 neemt het aantal verkrachtingszaken waarvan aangifte wordt gedaan constant toe en is inmiddels zelfs verdubbeld. De aangiftes omtrent seksuele overvallen in het algemeen is sindsdien zelfs meer dan verdubbeld. En dat komt niet voor rekening van de autochtone Zweedse bevolking. Om dit openlijk aan te spreken, is echter politiek incorrect...

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/12 ... t-vrouwen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

In Duitsland is er, net zoals in Zweden, en andere “open grenzen” landen een seks-jihad aan de gang en verschillende vrouwen zijn verkracht in het afgelopen weekend, o.a. in Hannover, in Sleeswijk-Holstein, Eppelheim en Heidelberg. De islamitische “verrijking”...
www.anonymousnews.ru

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/14 ... erlanders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Garmisch-Partenkirchen: “Zuidlander” verkracht Amerikaanse toeriste in taxi

Geplaatst op 17 augustus 2019

Afbeelding
In Garmisch-Partenkirchen werd een 24-jarige Amerikaanse toeriste in dirndl bruut door een taxichauffeur met een “Zuidlands uiterlijk” verkracht. De “Süddeutsche Zeitung” “corrigeert” het politiebericht.

Brute overval – de VS waarschuwden voor migrantengeweld in Duitsland

In de nacht naar dinsdag werd in Garmisch-Partenkirchen een 24-jarige Amerikaanse toeriste op brute wijze door een taxichauffeur verkracht. De 24-jarige was na een gezellig bezoek aan een biertent in Garmisch maandagavond laat alleen in een taxi gestapt, staat er verder in een melding van de politie Oberbayern Süd van vrijdag. De goed gemutste jongedame wilde zich vanaf de Marienplatz in Garmisch-Partenkirchen naar haar hotel laten rijden en genoot van het nachtelijke panorama van een van de mooiste steden van Europa. Toen stopte de taxichauffeur plotseling in het stadsdeel Burgrain en verkrachtte zijn nietsvermoedende slachtoffer, dat daarbij ook lichamelijk gewond raakte.


De 24-jarige kon daarna in een nabijgelegen woning om hulp vragen. Nu zoekt de recherche naar de nieuw-Duitse taxi-verkrachtings-vakkracht en is daarbij aangewezen op aanwijzingen van getuigen: de jonge vrouw was korte tijd voordat ze de taxi nam nog enkele minuten in de kroeg Shaka-Burger en droeg een groene dirndl met een wit schort – wat de taxidader begreep als vrijbrief voor zijn seksuele aanval. Als de Amerikaanse dame zich nu maar “haram” had gekleed, zoals duizenden andere toeristes in Garmisch in zwoele zomernachten, of naar de concrete aanwijzingen van haar president over de door de media georkestreerd verdoezelde migrantencriminaliteit in Duitsland geluisterd.

De seksuele misdadiger wordt in het politiebericht als volgt omschreven: ca. tegen de 30 jaar oud, “Zuidlands” type, normaal postuur, zeer kort bruin haar, een bruine baard van drie dagen, droeg een wit T-shirt en een blauwe spijkerbroek. Voor aanwijzingen kunt u contact opnemen met de recherche Garmisch-Partenkirchen onder nummer 08821-9170 of met elk ander politiebureau. Ook wordt gezocht naar een uit meerdere personen bestaande groep, die zich deze nacht in deze taxi naar Wallgau liet rijden.

De “Süddeutsche Zeitung” stelt een onderzoek in en vervalst het politiebericht:

Ook deze krant wil met een profiel van de dader bijdragen aan de oplossing van de daad, waarvoor ze van tevoren het politiebericht zoals gewoonlijk politiek correct “iets gecorrigeerd” heeft:

“Taxichauffeur verkracht jonge vrouw. In de nacht naar dinsdag was een 24-jarige vrouw in de taxi op weg naar huis. Zoals de politie meedeelt, stopte de taxichauffeur in het stadsdeel Burgrain en verkrachtte de vrouw in de auto […]. De daad vond plaats in de nacht van maandag naar dinsdag tussen 23.00 uur en 0.30 uur. De verdachte zou tegen de 30 geweest zijn en een wit T-shirt en blauwe spijkerbroek hebben gedragen.”

Opmerking: de meeste taxichauffeurs in Garmisch-Partenkirchen dragen in de zomer een wit T-shirt en een blauwe spijkerbroek.

Trump: “Wanneer men geen grenzen heeft, heeft men geen land!”
Behalve de Chinese regering hadden ook de VS in 2016 op grond van vele “onregelmatigheden” een expliciete reiswaarschuwing voor hun burgers naar het omvolking-zalige Europa uitgegeven: vooral het hoogseizoen in de zomer zou een gevaar vormen, Amerikaanse burgers zouden vooral bij grotere evenementen en festiviteiten alert moeten zijn.

In juni vorig jaar verweet de Amerikaanse president Donald Trump de Duitse mainstream-media en autoriteiten “een achterhouding van cijfers over de vluchtelingencriminaliteit”. “De criminaliteit in Duitsland is met 10% toegenomen en de autoriteiten willen deze misdaad niet melden, omdat migranten geaccepteerd werden”, schreef Trump op Twitter. Trump benadrukte: “In andere landen is het nog erger. Wees verstandig, Amerika!”

In een andere tweet voegde hij er aan toe: “Wanneer men geen grenzen heeft, heeft men geen land!” Bondskanselier Angela Merkel wees op een gezamenlijke persconferentie met Emmanuel Macron de uitspraken van Trump van de hand dat de criminaliteit in Duitsland zou zijn gestegen. De onlangs gepubliceerde criminaliteitsstatistiek van de politie zou echter “licht positieve ontwikkelingen” aantonen, legde Merkel aan de Amerikaanse president uit. De criminaliteitsstatistiek “spreekt voor zich”, benadrukte Merkel energiek – daarmee heeft ze zelfs bij wijze van hoge uitzondering een keer gelijk.

De heerschappij van Merkel is desalniettemin de heerschappij van de leugen en het geïmporteerde geweld – de gevolgen kun je van het voorheen betoverende Garmisch-Partenkirchen tot in de Verenigde Staten drastisch vernemen, vooral als ongesluierde jonge vrouw.

(De schrijver van “PI-News”, Max Thoma, woonde net als zijn overgrootvader, de Beierse schrijver Ludwig Thoma, lange tijd in het district Garmisch-Partenkirchen.)

Bron: www.pi-news.net

Door: Max Thoma

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/17 ... e-in-taxi/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Mahalingam »

Een twitter van onze StaatsTV:
Nieuwsuur
‏Verified account @Nieuwsuur

Bij ruim 350 #zedenzaken per jaar duurt het maanden tot soms zelfs een jaar voordat de #zedenpolitie tijd heeft om het onderzoek te starten en de vermoedelijke dader te verhoren. Zelfs na verkrachting. #Nieuwsuur
https://twitter.com/Nieuwsuur/status/11 ... 7609600000 met video
Honderden zedenzaken blijven op de plank liggen
En dan dit verhaal:
Afbeelding

Is dit een gevolg van beleid dat al jaren aan de gang is? Zou de onwil van de overheid iets te maken hebben met het meest voorkomende daderprofiel in zedenzaken?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

In Zweden zijn is de verkoop van pepperspray gestegen met 90%, omdat vrouwen elke dag worden aangevallen door immigranten die de vrouwen willen verkrachten. De Zweedse politie adviseerde in tal van steden vrouwen om ’s nachts niet meer alleen op straat te lopen en vroeg naar huis te gaan. 84% van alle verkrachtingen, zo laat onderstaand artikel weten, wordt gepleegd door mensen met een islamitische achtergrond.
https://t.co

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/23 ... erlanders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Wegens verkrachtingsgolf in Zweden: verkoop-hit pepperspray

Geplaatst op 26 augustus 2019

Afbeelding

Met het oog op het toenemend aantal verkrachtingen in Zweden worden er steeds meer peppersprays ter zelfverdediging gekocht. Onbeschermd durven steeds minder vrouwen de straat op.

Volgens een bericht van de Zweedse krant “Expressen” maakte de detailhandelsketen Kjell & Company bekend dat de verkoop van het zelfverdedigingsartikel in augustus in vergelijking met juni met 90% gestegen is. De verkoopcijfers worden omschreven als “steeds sneller toenemende trend”, waarbij de producent van “Plegium” erop wijst dat de verkoop al jarenlang toeneemt, maar deze zomer “officieel explodeert”.

Een andere pepperspray-firma genaamd “Bodyguard” maakte eveneens bekend dat haar omzet, ondanks de harde concurrentie door nieuwkomers op de markt, met 21% was gestegen. Door de bank genomen ziet het er zo uit alsof dit product dit jaar een absolute verkoop-hit in Zweden wordt.

“De Zweedse zomer werd door een serie verkrachtingen geteisterd. De meest opmerkelijke gebeurtenissen vonden plaats in Uppsala, waar alleen al tussen 3 en 7 augustus twee pogingen tot verkrachting plaatsvonden”, bericht “Expressen”. Na een serie van vier seksuele overvallen en verkrachtingen binnen vijf nachten adviseerde de Zweedse politie vrouwen in talrijke steden om ´s nachts niet meer alleen onderweg te zijn en vroeg naar huis te gaan.

Uit de vorig jaar gepubliceerde cijfers bleek dat 58% van de veroordeelde verkrachters en 85% van alle veroordeelde verkrachters bij overvallen in Zweden buiten Europa werden geboren. In gevallen, waarin het slachtoffer de dader niet kende, bedroeg het percentage buitenlandse criminelen meer dan 80%. Bijna 40% van de veroordeelde verkrachters is afkomstig uit het Midden-Oosten of uit Afrika, regio´s in de wereld waaruit Zweden de afgelopen jaren een groot aantal migranten heeft opgenomen.

Uit een onderzoek van de Zweedse krant “Aftonbladet” bleek dat 88% van de bendeverkrachters in het Scandinavische land in de afgelopen zes jaar een migratieachtergrond had. Andere cijfers tonen aan dat migranten uit landen met een islamitische meerderheid 84% van de “zeer gewelddadige” verkrachtingen in Zweden plegen.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/26 ... pperspray/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Zweden: Aantal verkrachtingen neemt verder toe

Geplaatst op 13 september 2019

Afbeelding

In de failed state Zweden worden in de regio Stockholm elke dag 5 vrouwen of meisjes verkracht. De statistieken laten zien dat het aantal verkrachtingen in de regio Stockholm toeneemt en dat er verleden jaar iets meer dan vijf verkrachtingen per dag gemeld werden. Een ontwikkeling, die de politiek niet meer kan accepteren, schrijft de nieuwssite “mitti.se”.

In Stockholm vonden 930 gemelde verkrachtingen in het eerste halfjaar van verleden jaar plaats en ruim 1060 in dezelfde periode van dit jaar, wat overeenkomt met een toename van 14%. Een vergelijking tussen de zomer vorig jaar, juni en juli, en deze zomer toont hetzelfde patroon, de verkrachtingen in de regio Stockholm nemen toe. Tegelijkertijd bestaat er een groot niet officieel geregistreerd aantal. Van de ongeveer 800 slachtoffers van verkrachting, die de noodopnames bezoeken, melden ongeveer maar zes van de tien de mishandelingen bij de politie.

Volgens Amnesty International bezit Zweden het hoogste aantal gemelde verkrachtingen in Europa, maar het laagste veroordelingspercentage en een verslechtering van het geweld tegen vrouwen, ondanks zijn goede naam wat betreft de gelijkstelling van de geslachten.

Ongeveer 58% van de in de afgelopen vijf jaar in Zweden wegens verkrachting en poging tot verkrachting veroordeelde mannen werd in het buitenland geboren, aldus cijfers van de Zweedse televisie. Volgens deze statistiek over verkrachting en poging tot verkrachting naar herkomst van 843 veroordeelde misdadigers, zijn 416 uit Zweden en andere Europese landen afkomstig, 331 uit het Midden-Oosten en Afrika, en 96 zijn afkomstig van buiten Europa. In 80% van alle gevallen kenden de betrokkenen elkaar van tevoren niet. Tussen 2008 en 2017, dus met het begin van de grote massamigratie, nam het aantal verkrachtingen van 5446 tot 7369 toe, wat overeenkomt met een stijging van 35,31%!

Volgens een statistiek staat Zweden wereldwijd op dit moment op de 6e plaats bij verkrachtingen.

Bron: https://smopo.ch

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/13 ... erder-toe/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21293
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door King George »

Verkrachten met de zegen van Mohammed

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Het geweld tegen blanke Europese vrouwen is met een ongelooflijke snelheid geëxplodeerd

Door: “Elise Nijmegen”, 27 oktober 2019

Afbeelding
“Respecteer ons! Wij zijn geen loslopend wild zelfs wanneer we naakt zijn!!!”

Een Deens meisje wachtte op een taxi in de Spaanse stad Marbella en werd aangevallen door een groep Marokkaanse moslimmigranten omdat ze dat lollig vonden. Ze sneden haar gezicht open met een wodkafles, waardoor ze nu permanent blind is aan haar oog. Het geweld tegen blanke Europese vrouwen, zo zegt onderstaand artikel, is geëxplodeerd met ongelofelijke snelheden.

Het is nu wel bewezen dat veel van deze vooral islamitische immigranten zich niet weten te gedragen in de westerse wereld, en waarom haalt de regering er dan nog meer binnen? Dat is vragen om meer problemen. Mijns inziens stelt ze de Nederlandse bevolking willens en wetens bloot aan islamitisch gevaar dat veelvuldig voorkomt vanuit de islamitische immigranten. Waanzin is het!
https://dailyarchives.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/27 ... xplodeerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door Pilgrim »

Geweld door jongeren steeds brutaler: minister van Justitie wil leeftijd voor strafrechtelijke aansprakelijkheid verlagen

Geplaatst op 9 november 2019

Afbeelding

Een al lang noodzakelijk initiatief: de minister van Justitie van de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz, Mertin (FDP), wil de strafrechtelijke verantwoordelijkheid van 12- en 13-jarigen mogelijk maken – “in ieder geval bij zware geweldsdelicten en seksuele delicten”. Tot nu toe zijn kinderen onder de 14 jaar niet strafrechtelijk verantwoordelijk.

In heel Duitsland zorgde een zaak voor ontsteltenis: in juli 2019 trokken drie 14-jarige en twee 12-jarige jongens met een “migratieachtergrond” in Mühlheim an der Ruhr een vrouw de bosjes in en verkrachtten haar.

De drie oudere jongens werden door het openbaar ministerie inmiddels in staat van beschuldiging gesteld, de twee jongere jongens kunnen niet aangeklaagd worden. Want volgens de wet zijn kinderen onder de 14 jaar strafrechtelijk niet verantwoordelijk. Zelfs na zware misdaden heeft Justitie niets tegen hen in handen.

Dat moet als het aan minister van Justitie van Rheinland-Pfalz, Mertin (FDP), veranderen. In zijn voorstel bekritiseert de afgestudeerde jurist en advocaat dat de grens voor strafrechtelijke verantwoordelijkheid van 14 jaar “niet exact wetenschappelijk gemotiveerd” zou kunnen worden. “Ze is veelmeer een rechtspolitieke bepaling van de wetgever.” Met de huidige regeling zou verondersteld worden dat het bij jongeren onder de 14 jaar “ontbreekt aan de geestelijke en zedelijke rijpheid om het onrecht van een gepleegde misdaad in te zien”. Er zou zelfs geen controle van het inzicht- en aansturingsvermogen plaatsvinden “wanneer het kind in het concrete geval de noodzakelijke rijpheid wellicht al heeft bereikt”.

Het initiatief uit Rheinland-Pfalz is overigens niet het eerste wat betreft strafrechtelijke verantwoordelijkheid. Na zware gewelddadigheden van kinderen gaan er steeds meer stemmen op om de bestaande leeftijdsgrens van 14 jaar te verlagen. Ter motivering wordt meestal gezegd dat de daders steeds jonger en brutaler zouden worden, maar dat er nauwelijks mogelijkheden voor pedagogische sancties zouden bestaan.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/09 ... -verlagen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21293
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen. We zwijgen niet meer

Bericht door King George »

De Imam weet het beter. Het is (voor Moslims) toegestaan om er (ongelovige) seksslaven op na te houden.

Cardiff imam tells teens 'it's permissible in Islam to have sex slaves'
https://amp.ibtimes.co.uk/cardiff-imam- ... es-1573448
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie