Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21297
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door King George »


https://tpook.nl/2019/07/10/tsunami-van ... inaliteit/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

‘Vergrijzing in Nederland veel minder groot probleem dan gedacht’

De vergrijzing in Nederland is een veel minder groot probleem dan wordt gedacht. Zelfs op de top van de vergrijzing is het aantal mensen dat geen geld meer verdient en afhankelijk is van anderen nog minder groot dan vroeger

Dat stelt hoogleraar Theo Engelen, voormalig rector magnificus van de Radboud Universiteit Nijmegen, die momenteel historisch onderzoek doet naar de ontwikkeling van de bevolking.

,,Die vergrijzing is absoluut niet zo erg als wordt voorgedaan. Het probleem van de vergrijzing is dat er mensen onderhouden moeten worden. Maar je moet niet vergeten: er is ook een groep jongeren, kinderen die onderhouden moet worden. Dus je moet kijken naar 65-plus én 18- of 20-min. Als je dan kijkt naar het percentage mensen dat je kunt rekenen tot de afhankelijke bevolking, dan was dat in 1965 veel hoger dan nu. Omdat er toen veel meer kinderen waren.”

‘Ouderen zijn niet duurder’
De vraag is: zijn ouderen niet veel duurder dan kinderen? Engelen: ,,Kinderen hebben als ze ter wereld komen helemaal niks. Maar de gemiddelde oudere die nu met pensioen gaat heeft gespaard via een pensioensysteem of door zijn of haar huis af te betalen. Ik denk dat de grote kosten voor ouderen vooral kosten zijn die gemaakt moeten worden in het laatste levensjaar. Daarvoor valt het ontzettend mee.”
En al helemaal als de pensioengerechtigde leeftijd wat wordt opgeschoven.

Die wordt veroorzaakt door de 'babyboomgeneratie’: vlak na de Tweede Wereldoorlog was er een geboortegolf. Maar die generatie sterft zoetjesaan uit. ,,Dus ergens tussen 2030 en 2040 heb je weer een normale bevolkingsopbouw en wordt de last voor de jongeren dus ook veel minder. Maar om de een of andere reden wordt de vergrijzing ons voorgehouden als een enorme bedreiging. Ik denk echter dat die angst dus onterecht is. Zelfs op de piek van de vergrijzing in 2030 zit je nog onder het niveau van 1965.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Uit de EU en de VN is beter voor het behoud van onze eigen Nederlandse identiteit en cultuur!

Geplaatst op 21 augustus 2019

Deze massa-immigratie is niet vanzelf ontstaan, maar is al lang geleden gepland en wordt aangestuurd door de EU en de VN en wat prominente figuren in Amerika. Enkele voorbeelden uit onderstaand artikel.

-Een uitspraak in 1999 van Sovoio Vieira de Mello, een speciale gezant van de VN, is toch op zijn minst opmerkelijk. Hij beweert dat “ongemengde volken eigenlijk een nazi-concept zijn”.

-In 2008 rapporteerde de “Daily Express” dat er een geheim plan was van Brusselse EU-economen, een rapport van Eurostat, dat er 56 miljoen immigranten uit Afrika tegen 2050 naar Europa moeten zijn gebracht.

-Er spelen heel veel spelers achter de schermen mee die deze invasie van immigranten promoten en dus achter de vernietiging van de identiteit en cultuur van Europa staan en de vrijmetselaars hebben daar een opmerkelijke rol in...

Nu heb ik begrepen dat er ook bij de vrijmetselaars twee stromingen zijn en één van die stromingen is dus duidelijk op de hand van Soros en de Bilderbergers, aangezien 28 vrijmetselaarsloges in Europa, van Turkije tot Portugal, van Italië tot Ierland en Polen in een gezamenlijk persbericht in 2015 opriepen tot “open grenzen voor onbeperkte immigratie”.

-Timmermans in 2015; “De toekomst van de mensheid is niet langer gebaseerd op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur”.

-EU-commissaris Dimitris Avramopoulos; 3,5 miljoen immigranten komen er per jaar bij in de EU en Europa’s immigranten zijn hier om te blijven. We kunnen en zullen de migratie nooit stoppen.

-De Portugese António Guterres, secretaris-generaal van de VN; “Migratie is niet het probleem, maar de oplossing”. “Europese landen hebben niet het recht om hun grenzen te controleren, in plaats daarvan zouden ze de armste mensen moeten opnemen”. “POLITICI MOETEN DEZE ´WAARDEN´ HOGER STELLEN DAN DE MEERDERHEID VAN DE VERKIEZINGSWIL”.
https://fassadenkratzer.wordpress.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/21 ... n-cultuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Coalitie van de willigen” – Moet de migratiecrisis herhaald worden?

Geplaatst op 23 augustus 2019

Afbeelding

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), treedt in de sporen van Angela Merkel en verlangt een “Coalitie van de willigen” om migranten op te nemen. Moet 2015 herhaald worden?

In de gevestigde Duitse politiek heeft men blijkbaar geen lering getrokken uit de catastrofe van 2015, toen Merkels “Wir schaffen das” leidde tot een enorme toestroom van migranten uit het Midden-Oosten, West-Azië en uit Afrika. Een migratiegolf, die i.p.v. de gehoopte artsen, ingenieurs en geschoolde arbeidskrachten veel eerder analfabeten en ongeschoolde krachten met zich meebracht. Plus gewoon diverse “islamisten” en criminelen, die zich zonder gestopt te worden door grenscontroles een plekje in Europa konden veroveren.

En nu? Nu roept de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, de andere EU-landen op om een “Coalitie van de willigen” te vormen – willig om nog meer van zulke migranten op te nemen, die over de Middellandse Zee naar Europa komen. Duitsland zelf zou hier ook een aandeel in nemen. Een standpunt dat (behalve door de AfD en de rechtervleugel van de CDU/CSU) grotendeels wordt gesteund.

Per slot van rekening zou het hierbij immers om “vluchtelingen” gaan. Een begrip, dat medelijden moet opwekken, ook al zijn de afwijzingspercentages bij de asielaanvragen behoorlijk hoog, omdat de autoriteiten geen reden tot asiel zien. En dat, hoewel men sowieso al liberaal omgaat met het doen toekomen van asiel. Niet te vergeten dat ontelbare afgewezen asielzoekers “gedoogd” worden, hoewel ze eigenlijk weer zouden moeten vertrekken.

Daarbij komt dat de Duitse economie begint te hinken. Een omstandigheid die vroeger of later tot hogere sociale uitgaven zal leiden. En in zo´n algemene situatie wil de gevestigde politiek de grenzen weer openen voor onopgeleide immigranten? Als ze dat doet, dan moet ze niet verbaasd zijn dat de AfD nog meer stijgt in de gunst van de kiezers. Verkiezingsresultaten voor de rechtse partij zoals die nu bij de deelstaatverkiezingen in het oosten van het land te verwachten zijn, zouden dan ook in het westen mogelijk zijn.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/23 ... ld-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6805
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
Daarbij komt dat de Duitse economie begint te hinken. Een omstandigheid die vroeger of later tot hogere sociale uitgaven zal leiden.
Linkse partijen vinden dat juist leuk, dan kunnen ze meer belasting heffen en daarvan staatsgeschenken geven. De idee van de volksverheffing is helaas wat naar de achtergrond verdwenen, dat is niks voor marxisten blijkbaar.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Ariel »

Onderonsje tussen de Italiaanse premier Conte en Merkel, opgevangen op de camera. Gesmoes hoe Salvini uit te schakelen en de Europese omvolking erdoorheen te jassen.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
In de gevestigde Duitse politiek heeft men blijkbaar geen lering getrokken uit de catastrofe van 2015, toen Merkels “Wir schaffen das” leidde tot een enorme toestroom van migranten uit het Midden-Oosten, West-Azië en uit Afrika.
Gelukkig is dit vastgelegd voor de toekomst waarmee Frau Merkel geschiedenis heeft geschreven. Ik begrijp niet dat de geestelijk van de weg geraakte onverantwoordelijke Frau Mutti Merkel nog steeds geen zelfmoord heeft gepleegd. Wil zij haar verantwoordelijkheid niet nemen? Maar ach, ze is door en door corrupt christelijk opgevoed met een vader die heulde met de vijand en het communisme en het fascisme een hart onder de riem stak zonder daarvan overtuigd te zijn.
Een migratiegolf, die i.p.v. de gehoopte artsen, ingenieurs en geschoolde arbeidskrachten veel eerder analfabeten en ongeschoolde krachten met zich meebracht.
Hier valt het woord 'gehoopte' op en daar hebben we geen ene moer aan. Dit is een bedenkelijke insinuatie en waar is dat op gebaseerd? Misschien heb ik ongelijk maar ik geloof daar niks van. Om de logische wel nadenkende reden dat Europa beslist niet zit te wachten op hoog opgeleide mensen uit achterlijke landen. Niet hoog opgeleid omdat wij daar al genoeg werklozen van hebben en ten tweede omdat het diploma van die zogenaamde ingenieurs en artsen hier niet erkend wordt en het bakken met geld kost om hen nog een paar jaar verder te laten studeren.
Maar . . . wie we wel hard nodig hebben zijn de min of meer ongeschoolde arbeiders die de straat open kunnen breken en kabels leggen. In ieder geval mensen die geleerd hebben in de praktijk met hun handen te werken.

Ik wil het bewijs nog weleens zien van de hier geopperde insinuatie. Als het werkelijk klopt is het een regelrechte MISDADIGHEID TEGEN DE MENSELIJKHEID, die absoluut veroordeeld zou moeten worden. De door oorlog en geweld getroffen landen (ze zijn islamitisch, dus op zich mogen die landen creperen. Want waar is Allah anders voor?) hebben hun opgeleide kader zelf hard nodig. Moet Duitsland dan tot de bloedzuiger van Europa gerekend worden?

Ik kan niet in die rotkop van Frau Merkel kijken, en ik vertrouw geen politicus, en al helemaal niet vanuit de combinatie christelijk-communistisch-fascistisch, maar zou het zo zijn als hierboven geïnsinueerd dan is zij de meest walgelijke vrouw van onze beschaving. Ik geloof dat niet.

Meten is weten. Kan iemand mij misschien de juiste meetlat aanreiken? Ik ben de beroerdste niet en van goeden wil. Bij voorbaat dank.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De hoogste jezuïetenchef zegt dat geen enkel land het recht heeft om hun grenzen af te dwingen, omdat “het land aan iedereen toebehoort”. Volgens Arturo Sosa komen de immigranten om een bijdrage te leveren... Tot nu toe is dat nergens uit gebleken en zorgen ze mijns inziens in elk land dat er teveel heeft binnengelaten voor heel veel chaos en onveiligheid en hebben ze normen en waarden die niet passen in een westers land.

Maar volgens Sosa moeten we de immigranten bedanken. Waarvoor? Voor het ondermijnen van de democratie, het intolerante gedrag? Voor de vele slachtoffers die zijn gevallen uit naam van een middeleeuwse ideologie?

Het wordt steeds duidelijker wie er achter de omvolking, de langzame vernietiging van de Europese identiteit en cultuur, zitten, en pater Sosa is ook zo’n onrealistisch ingesteld persoon die het “populisme” (de stem van het volk) als iets negatiefs ziet.
www.britainfirst.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/30 ... n-vrouwen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Uit Niger en Rwanda: Europese Commissie roept op tot meer emigratie van “vluchtelingen”

Geplaatst op 31 augustus 2019

Afbeelding

De EU-commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avramopoulos, roept ertoe op dat de EU-lidstaten meer vluchtelingen rechtstreeks uit de kampen in derde landen opnemen. De capaciteiten in de opnamelanden Niger, en ook in Rwanda, voor geëvacueerde “vluchtelingen” uit Libië zouden beperkt zijn. Hoeveel landen heeft Afrika en hoe groot is het continent in vergelijking met Europa?

Blijkbaar wil men delen van het kruitvat Afrika en de bevolkingsexplosie naar Europa verplaatsen? Al in december 2015 zwetste eurocommissaris Dimitris Avramopoulos over 70 miljoen migranten die Europa nodig heeft vanwege de zogenaamde vergrijzing. Bepaalde kringen zijn waarschijnlijk dan pas tevreden wanneer er nog meer miljoenen Afrikanen naar Europa gehaald worden en elkaar op de schouders kloppend de vernietiging van Europa wordt bespoedigd?

Een vat zonder bodem. Zelfs wanneer de kampen in Niger en Rwanda ontlast worden, dan zouden binnen enkele weken de kampen in Libië weer vol zitten, de Libische kampen op hun beurt worden dan weer met de evacuatie naar Niger en Rwanda ontlast, daarna zijn de kampen in Niger en Rwanda propvol – en het spelletje begint van voren af aan.

Duitsland heeft miljoenen zogenaamde “vluchtelingen” opgenomen en dagelijks komen daar ongeveer 500 bij, die illegaal over de Duitse grens komen en “asiel” fluisteren. Daar komen ook nog de gezinshereniging en de contingent-vluchtelingen bij. Duitse steden lijken steeds meer op de steden in het Midden-Oosten en Afrika. Mochten deze “vluchtelingenopnames” en verhuizingen zich voortzetten, dan zal het niet alleen bij cultureel kromtrekken blijven.

Welt.de” bericht:

De Europese Commissie roept de EU-lidstaten ertoe op om duidelijk meer vooral vluchtelingen die behoefte hebben aan bescherming rechtstreeks uit de kampen in derde landen te halen en hen bescherming en integratie in Europa toe te staan.

“Ik roep alle lidstaten op om hun inspanningen bij verhuizingen (“Resettlement”) op te voeren en zodoende hun toezeggingen om vluchtelingen op te nemen ook zo snel mogelijk uit te voeren”, zei Dimitris Avramopoulos tegenover de “Welt am Sonntag”.

Deze verhuizingen zouden vooral bij vluchtelingen die uit het door burgeroorlog geteisterde land Libië naar Niger geëvacueerd werden belangrijk zijn. “Het is noodzakelijk om meer evacuaties voor noodgevallen uit Libië uit te voeren”, zei Avramopoulos.

De achtergrond van Avramopoulos´ eis: volgens informatie van de UNHCR en de EU heeft het opnameland Niger (en daarna Rwanda) slechts beperkte capaciteiten voor geëvacueerde vluchtelingen uit Libië. Hoe sneller de vluchtelingen in Niger worden overgenomen door EU-landen, hoe meer plaatsen komen er vrij komen voor nieuwe evacuaties uit Libië.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/31 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

‘Wie kritiek heeft wordt al bijna gerekend tot kamp van complotdenkers over opzettelijke omvolking’

Linksspammer, maandag 2 sep 2019

“Vindt u het goed als ik voorzichtig zeg dat het hier vol is? Een jaar geleden dacht ik dat we het daar serieus over gingen hebben. Paul Scheffers plan om scenario’s op te stellen voor de bevolkingsomvang in 2060 en de rol van migratie daarbij – de groei van de laatste jaren komt helemaal voor rekening van de migratie – was door de Kamer in dank aanvaard. Dat kwam doordat Scheffer in een essay overtuigend had laten zien dat een bescheiden immigratie-overschot nu tot grote gevolgen over veertig jaar kan leiden. Een jaarlijkse groei van vijftigduizend mensen levert in 2060 bijna 20 miljoen inwoners op. En we zitten nu al vier jaar op het dubbele, honderdduizend.

Maar zoals vaker was ik te optimistisch.

Wie kritiek heeft, wordt al bijna gerekend tot het kamp van de complotdenkers over de opzettelijke omvolking.

Maar een krachtige stroming wil van niks weten. Aangevoerd door de werkgevers van VNO-NCW, die alleen economische voordelen zien van migratie en die een bijkans onverslaanbaar verbond hebben gesloten met de combinatie GroenLinks-D66, waar ze vinden dat grenzen iets zijn uit de zeer oude doos.”

https://www.volkskrant.nl/columns-opini ... ~b5eb60ac/

https://www.wrr.nl/publicaties/publicat ... che-agenda

https://tpook.nl/2019/09/01/wie-kritiek ... artikelkop
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De Grenzen zijn net als in 2015 weer open!’

Posted on 09/09/2019

Afbeelding
‘Inderdaad, broeders. De grens opent zich net als in 2015.’ (Afbeelding: (3)).

De volgende vloedgolf migranten die Europa zal overspoelen komt er definitief aan nu de linkse hulpmensensmokkelorganisaties via speciale Facebook pagina’s migranten letterlijk de boodschap geven: ‘Jullie hebben gelijk! De grenzen zijn open, net als in 2015!’ De illegale tocht naar Europa wordt door bijvoorbeeld de NGO ‘Consolidated Rescue’ zelfs compleet georganiseerd. De afgelopen 30 dagen hebben zich bijna 2900 nieuwe leden aangemeld, waardoor het totaal aantal mensen dat alleen al via deze NGO naar Europa wil op 24.578 komt.

Geïnteresseerde migranten vragen op deze pagina openlijk naar de kosten voor hun trip naar Europa, en wanneer ze het beste de Middellandse Zee op kunnen gaan. Net als andere vergelijkbare Faceboekgroepen staat ook deze in direct contact met de als hulporganisaties vermomde mensensmokkel NGO’s. Die reageren vervolgens met onder andere video’s van kleine snelle bootjes die hen vanuit Turkije naar Griekenland, of vanuit Noord Afrika naar de smokkelschepen op de Middellandse Zee sturen.

Alleen al in deze groep zijn honderden voorbeelden te vinden die bewijzen dat de illegale reis naar Europa van te voren wordt besproken en georganiseerd. De activiteit in deze groepen neemt duidelijk toe, wat samenvalt met het fors stijgende aantal migranten die vanuit Turkije –dat de afgelopen tijd meerdere malen dreigde de ‘poorten’ en ‘sluizen’ naar Europa open te zetten- op Griekse eilanden aanlanden.

Mensensmokkel wordt door EU en VN ondersteund
Het bericht dat Europa zijn grenzen weer –beter gezegd: nog verder- heeft opengezet heeft zich waarschijnlijk tot het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent verspreid.

Als u denkt: waarom haalt Facebook deze pagina’s die illegale activiteiten promoten en organiseren niet offline, zoals wel met talloze pagina’s is gebeurd die tegen mensensmokkel en massa immigratie zijn? Simpel: een NGO is tevens Facebook beheerder, en wordt door zowel de EU als de VN ondersteund.

Storm op Europa wakkert weer aan, net als de emo chantage
De storm op Europa wakkert dan ook weer aan. 2015 gaat zich herhalen. Alleen al vorige week maandag brachten mensensmokkelaars met 4 snelle speedbootjes 179 migranten van het Turkse Bodrum naar het Griekse eiland Kos. Op vrijdag bereikten honderden illegalen uit Turkije de eilanden Samos en Lesbos. Sommigen filmden wild enthousiast hun aankomst. (1)

Ondertussen emo-chanteren de NGO’s op hun smokkelschepen zoals de Sea-Eye op hun oude vertrouwde wijze Europa met steeds weer dezelfde dramatische berichten over ‘onmenselijke toestanden’ aan boord, zoals ‘hongerstakingen’ en ‘zelfmoordpogingen’ die ‘onmiddellijk moeten worden beëindigd’. En dat mag in hun ogen alleen als Malta, Italië en Spanje de zoveelste lading migranten toelaten. (2)

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch
(3) Afbeelding: screenshot Facebook groep via Journalistenwatch

https://www.xandernieuws.net/algemeen/n ... weer-open/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Geef Turkse vluchtelingen... Dat staat er echt! Sinds wanneer is Turkije in oorlog en het land in verwoesting? Waarom worden Turken vluchtelingen genoemd? Resolutie 1743 zegt dat de rode loper in Europa uitgelegd moet worden voor islam en onder het mom van “vluchtelingencrisis” wordt geprobeerd om Europa te islamiseren.
www.ad.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/12 ... n-de-mens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Vakwerk”...

Afbeelding

Maxime Verhagen (CDA) wil meer migranten uit Afrika en het Midden-Oosten naar Nederland halen om het personeelstekort in de bouw te stoppen. Hierbij een paar foto’s van het vakwerk uit die contreien. Daar kunnen wij nog veel van leren...

Lees HIER!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Het is weer zover: Italië laat vanaf nu weer bootmigranten toe, speciaal voor de Duitsers

Door Teunis Dokter, 15 september 2019

Afbeelding
Foto: Een Iers schip redt enkele bootmigranten. Bron: Irish Defence Forces / Wikimedia Commons.

Sinds de voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini is verdwenen klinkt het in Italië weer als vanouds als het gaat om migratie: men heeft er geen daadwerkelijke problemen mee. Bepaalde delen van de bevolking natuurlijk wel, maar zij niet degenen die worden vervangen dit keer: de Duitsers wel, via NOS.

Om niet meteen argwaan te trekken bij kritische Italianen kwam Duitsland meteen te hulp door een aantal persberichten te publiceren waarin bekend werd gemaakt dat de “Duitsers de Italianen zouden gaan helpen”. Nou, is dat even fijn: de nieuwe ladingen migranten worden gewoon netjes opgenomen door de Duitsers. En het is nog vreemd ook: de Duitsers helpen zichzelf in ieder geval niet, maar de schuldgevoelens van het Nazisme blijft maar drukken op de Duitse geest.

Ten minste tot op heden.

Onder de voorwaarde dat de migranten wel aan land mogen, maar dan wel moeten wegwezen, staat Italië nu in ieder geval toe dat er méér migranten naar Duitsland kunnen afreizen dan voorheen. Dat was in de zomer wel anders toen Salvini nog met de scepter zwaaide. In de zomer raakten de Italianen namelijk regelmatig slaags met de NGO-smokkelschepen die migranten oppikten bij het SAR-gebied in de Middellandse Zee en dan watertaxi speelden.

Nu de Duitsers en andere landen “garant” staan voor de zeemensen, die in Italië aanmeren, stoppen de Romeinen het verzet tegen de migratie-landingen. Gelukkig willen de voormalige koloniale machten zoals Engeland en Duitsland wel migranten opnemen. Prima! Laat ze vooral kamikaze spelen. Voor die landen is de situatie toch al onhoudbaar ‘te laat’.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... anten-toe/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Voor een betere integratie: CDU-politicus Binnenlandse Zaken wil dienstplicht voor asielzoekers

Geplaatst op 15 september 2019

Afbeelding

De CDU-politicus Binnenlandse Zaken Alexander Thom heeft een dienstplicht voor erkende asielzoekers in het spel gebracht. “We zouden veel meer mensen die recht hebben op bescherming aan een opleiding en een baan kunnen helpen wanneer we ze via op integratie gerichte, algemene dienstplichten naar de arbeidsmarkt zouden toebrengen”, zei Thom in een interview met de “Welt”.

Op dit moment zijn er volgens informatie van Thom 600.000 erkende asielzoekers afhankelijk van Hartz IV. Het komt ook steeds opnieuw voor dat asielzoekers gelegenheden tot algemeen werk van de hand wijzen. In Waldenburg in de deelstaat Sachsen hadden immigranten bijvoorbeeld werk afgewezen met de motivering dat ze “gasten van mevrouw Merkel” zouden zijn en daarom niet zouden hoeven werken.

Hij zou dat belangrijk vinden “om een motivatie en mobilisatie van werkloze vluchtelingen te bereiken”. De “activering van de in Duitsland wonende werkelozen” zou echter voorrang hebben.

Op de vraag of vluchtelingen met een beschermende status niet zouden moeten terugkeren naar hun land van herkomst zodra de oorlog voorbij zou zijn, antwoordde Thom: “We moeten de realiteit erkennen”. Na drie tot vijf jaar zouden de betrokkenen een permanente verblijfsvergunning aanvragen. “Niet iedereen, maar heel veel zullen van deze mogelijkheid gebruikmaken, en daarom moeten ze goed geïntegreerd worden”, argumenteert Thom.

Ook wat betreft de “bereidheid om terug te keren naar Syrië”, zou het zaak zijn om “realistisch te blijven”. Thom: “Net zoals we bedreigers en criminelen consequenter moeten repatriëren, moeten we ook erkennen dat veel goed geïntegreerde mensen op den duur een verblijfsrecht hebben verworven”.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/15 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Nieuw migratiepact Macron en Merkel moet beleid Salvini terugdraaien

Geplaatst op 23 september 2019

Afbeelding

De ministers van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, Duitsland en Italië hopen maandag overeenstemming te bereiken over nieuw migratiebeleid tijdens een minitop op Malta. Speerpunt is de ‘vrijwillige’ verdeling van bootmigranten die vanuit Afrika naar Europa komen. Door radicaal te breken met het strenge maar succesvolle beleid van Matteo Salvini hopen Berlijn en Parijs dat eindelijk ‘Europese solidariteit’ ontstaat.

Maandag spreken de ministers van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, Duitsland, Italië en Malta met elkaar in de Maltese stad Victoria, waarbij ook de minister van Binnenlandse Zaken van Finland (tot januari EU-voorzitter) en Europees Commissaris voor Migratie Dimitris Avramopoulos aanwezig zijn. Naar verwachting ondertekenen ze daar een verklaring die tijdens een EU-top op 29 oktober in Luxemburg wordt uitgewerkt.

Frankrijk en Duitsland zagen kans schoon na val regering met Salvini
Het plan komt uit de koker van Frankrijk en Duitsland, die hun kans schoon zagen na de val van de Italiaanse regering, vorige maand. Onder aanvoering van vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini sloot het land de havens voor schepen van non-gouvernementele organisaties (ngo’s) die migranten op zee oppikten. Daardoor daalde het aantal illegale migranten dat vanuit Noord-Afrika de Middellandse Zee overstak fors.

Na de afname die het gevolg was van de sluiting van de havens, vorige zomer, was veel te doen om ngo-schepen als de Sea-Watch 3, Open Arms en Lifeline, die door de Italianen niet meer werden toegelaten en dus wekenlang vol migranten aan boord ronddobberden. Diverse keren werd uiteindelijk ‘ad hoc’ besloten de migranten te verdelen over landen die daartoe bereid waren.

Italië laat weer ngo-schepen toe, ook Malta schiet te hulp
Onder het tweede kabinet-Conte, waarin de Vijfsterrenbeweging (M5S) niet langer samenwerkt met Salvini’s partij Lega, maar met de sociaal-democratische Democratische Partij (PD), heeft Italië de havens weer geopend. Zo besloot Rome vorige week het schip Ocean Viking van de ngo’s SOS Méditerranée en Artsen Zonder Grenzen met 82 migranten aan boord toe te laten.

Kort daarna, op dinsdag, schoot Malta te hulp door 90 migranten op te nemen die door de Italiaanse kustwacht waren opgepikt van een zinkende boot voor de kust van Libië. In eerste instantie had de eilandstaat in de Middellandse Zee dat geweigerd, omdat de Maltese regering van mening was dat het schip naar de dichtstbijzijnde haven – het Italiaanse eiland Lampedusa – had moeten varen.

Om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen, heeft de Franse president Emmanuel Macron het voortouw genomen voor een overleg over een nieuw immigratiebeleid voor de Europese Unie (EU). ‘Ik ben ervan overtuigd dat we een automatisch Europees mechanisme nodig hebben om migranten op te nemen, waardoor Italië en Malta weten dat migranten, voordat ze arriveren, zullen worden opgenomen,’ zei Macron afgelopen week tijdens een bezoek aan Rome.

Macron en Conte eensgezind: tijd om migratie structureel te regelen
Daarmee was de Italiaanse premier Giuseppe Conte het eens: ‘Het is essentieel dat de EU een stap zet in de richting van structureel management in plaats van crisismanagement wat betreft migratiestromen.’ Omdat de eurosceptische Salvini niet langer deel uitmaakt van de Italiaanse regering, staan Macron en de Duitse bondskanselier Angela Merkel weer open voor samenwerking met Italië. De Lega-minister was door zijn harde retoriek over de ngo’s en hun schepen steeds meer persona non grata geworden in Parijs en Berlijn.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner en zijn Duitse collega Horst Seehofer hebben aangeboden dat hun landen de helft – elk een kwart – van het totale aantal migranten zullen opnemen. 10 procent van de asielzoekers blijft in Italië, de overige 40 procent zou dan over de rest van Europa moeten worden verdeeld. In een uitgelekt ontwerpvoorstel in handen van nieuwssite Politico staat dat de drie landen hopen op meer EU-lidstaten die zich ‘op vrijwillige basis’ willen committeren aan afspraken om migranten te verdelen. ‘Als we twaalf landen bereiken, wordt het een succes,’ zegt een anonieme diplomaat tegen de nieuwswebsite. Nederland heeft zich vooralsnog niet gemeld.

Zowel Castaner als Seehofer hebben benadrukt dat de nieuwe aanpak ruimhartig moet zijn ten opzichte van ‘echte’ vluchtelingen uit oorlogslanden als Syrië en Afghanistan. Economische migranten uit overwegend West-Afrikaanse landen moeten volgens hen juist veel sneller terugkeren naar het land van herkomst dan nu het geval is. Als dat niet gebeurt, aldus Seehofer tegenover de Duitse zender ZDF, zal de steun onder Duitse en andere Europese burgers snel afbrokkelen.

Lega wantrouwend: Italië niet opnieuw vluchtelingenkamp Europa
De voormalige regeringspartij Lega, die eigenhandig de koers van het EU-migratiebeleid wist te veranderen, vertrouwt er niet op dat het op handen zijnde akkoord met Frankrijk en Duitsland voordelig uitpakt voor Italië: ‘We willen niet dat ons land opnieuw Europa’s vluchtelingenkamp wordt,’ zegt Susanna Ceccardi, europarlementariër van de rechts-nationalistische partij die tijdens de Europese Parlementsverkiezingen van mei overweldigend won.

‘Het is in het verleden vaker gebeurd dat landen hun afspraken met Italië niet nakwamen,’ vervolgt Ceccardi. Zij wijst erop dat het aantal migranten vanuit Libië en Tunesië sinds het aantreden van de nieuwe regering weer fors is toegenomen. En dat terwijl dat aantal sinds halverwege 2018 juist sterk afnam: dit jaar maakten volgens de Britse krant The Telegraph in totaal 6.500 migranten de oversteek, tegenover 21.000 in dezelfde periode vorig jaar en 103.000 in dezelfde periode in 2017.

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenl ... eu-710217/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Er is een motie goedgekeurd op de laatste dag van de Arbeidsconferentie van de Labour Party in Engeland, maar hopelijk gaat dat niet gebeuren met Boris, want deze motie zou betekenen dat er geen illegaliteit meer bestaat en het vrije verkeer wordt uitgebreid. Het manifest bevat punten zoals: verzet u tegen de Tory-immigratiewetgeving, sluit alle detentiecentra, zorg voor onvoorwaardelijk recht op gezinshereniging en gelijke stemrechten voor alle inwoners van het Verenigd Koninkrijk.
https://labourlist.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/26 ... erlanders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

“Openen van hart en huis” – gedoodverfde Eurocommissaris: “Legale migratie naar Europa uitbreiden”

Geplaatst op 27 september 2019

Afbeelding

De gedoodverfde Eurocommissaris Migratiezaken, Margaritis Schinas, heeft vrijdag de noodzakelijkheid van de legale immigratie naar Europa benadrukt. “Europees zijn, betekent open te zijn voor de wereld”, en het “openen van hart en huis voor de minder gelukkigen”, zei de Griek in zijn antwoorden aan het Europees Parlement. “Ook de vereisten van de demografie en van de arbeidsmarkt spreken voor een legale migratie”, aldus Schinas.

De ontwikkeling van legale manieren van immigratie naar Europa zou “een sleutelprioriteit” van de Europese Commissie van Von der Leyen zijn, aldus Schinas. Daarvoor zou echter “de voorzichtigheid in enkele lidstaten overwonnen moeten worden”. Bovendien zou deze politiek gepaard moeten gaan met een nieuwe aanloop bij de integratie van migranten en vluchtelingen. “Onderwijs en opleiding, kwalificatie en competentieontwikkeling” zouden daarbij centraal moeten staan.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/27 ... itbreiden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Seehofer: We kunnen niet verhinderen dat de andere 75% ook komt

Geplaatst op 29 september 2019

Afbeelding

Ongelooflijke uitspraken van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU, foto), tijdens hoorzitting van commissie Binnenlandse Zaken

Een zichtbaar geschokte Beatrix von Storch (AfD) neemt direct na het einde van de zitting van de commissie Binnenlandse Zaken van de Duitse Bondsdag met haar mobiele telefoon een videoboodschap op, die ze daarna via Twitter verbreidt.

Allemaal naar Duitsland!

De vicevoorzitter van de AfD-fractie in de Bondsdag bericht verontwaardigd over hetgeen Horst Seehofer in de hoorzitting m.b.t. de toezegging aan Italië om in het vervolg 25% van alle “bootvluchtelingen” op te nemen zojuist heeft gezegd:

“Ja, we kunnen niet verhinderen dat de andere 75% ook nog komt via binnenmigratie. Hoe kan het ook anders? We hebben immers geen nationale grenscontroles.”

Wat dat betekent, is duidelijk: allemaal op naar Duitsland! Met deze uitspraak van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken is de volgende vluchtelingenstroom over de Middellandse Zee gegarandeerd.

En deze uitspraak komt uitgerekend van diegene die ooit in een helder moment van een “heerschappij van het onrecht” heeft gesproken. En nu is hij plotseling gemuteerd tot haar speerpunt. Wat heeft men in Berlijn met Seehofer gedaan? We zijn in dit opzicht immers het nodige van hem gewend, maar deze ommekeer slaat alles wat hij tot nu toe op dit gebied heeft gepresteerd.

En het wordt nog beter:

“De basis voor de veiligheidscontrole ter plaatse vormt de informatie van de bootvluchtelingen”, krijgen de verbaasde leden van de commissie Binnenlandse Zaken te horen van de minister.

“Die hebben immers meestal hun paspoorten verloren”, aldus Seehofer verder. “En dan beslissen wij of ze een ISIS-terrorist zijn of niet. En als ze ontkennend op deze vraag antwoorden, dan komen ze binnen.”

Met het oog op deze uitspraken zou je tot de overtuiging kunnen komen dat het nu definitief het doel is van de Duitse regering om de autochtone bevolking te verraden. Onlangs nog werd bekend dat zich onder de “bootvluchtelingen” ook vermeende moordenaars, verkrachters en martelknechten bevinden. Je kunt je helemaal niet voorstellen hoeveel “rotte eieren” we als gevolg van zulke “controles”, die deze naam in beginsel niet eens verdienen, binnen zullen krijgen. De bloedige tol daarvoor zal, zoals gebruikelijk, betaald worden door de autochtone bevolking.

In delen van Duitsland al ondraaglijke toestanden
Zijn de ondraaglijke toestanden, waaronder delen van de Duitsers nu al moeten leven, nog niet voldoende? De gebeurtenissen in het Rheinbad in Düsseldorf eind juni en ook de omstandigheden in de NO-Go-Areas laten zien dat immigranten binnen een mum van tijd in staat zijn om te ageren als gesloten eenheid. Wat zal er nog op ons afkomen wanneer er in het kader van een recessie en de daarmee gepaard gaande onvermijdelijke verlaging van de uitkeringen onder de immigranten ontevredenheid en woede heersen? Dat er met het oog op de onopgeloste integratieproblematiek en het gedrag van veel immigranten nog steeds ongebreideld overwegend jonge mannen uit cultuurkringen met een affiniteit tot geweld het land worden binnengelaten, grenst al aan medeplichtigheid aan de delicten, die de ene of de andere van hen hier vroeger of later zal begaan.

Seehofer deelt inmiddels samen met Thomas de Maizière de twijfelachtige naam van slechtste minister van Binnenlandse Zaken die dit land ooit had. Erger nog, zulke ministers van Binnenlandse Zaken vormen een gevaar voor het land en bespotten het woord van “grondwet-minister”.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/29 ... -ook-komt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Activist van “SOS Méditerranée”: “Er zijn absoluut meer reddingsschepen nodig”

Geplaatst op 30 september 2019

Afbeelding

De “zeenood redders” zijn opgelucht over het verdeelmechanisme voor bootvluchtelingen. Voor deze ingrijpende beslissing heeft ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken zich hard gemaakt, die zich uitsprak voor een opnamegarantie van 25%. Hij zei echter in de commissie Binnenlandse Zaken van de Duitse Bondsdag dat het niet verhinderd kan worden dat de andere 75% ook nog komt.

Wat betreft David Starke van “SOS Méditerranée” zou deze automatische overnamesleutel slechts een eerste stap zijn. Zoals gewoonlijk rechtvaardigt ook deze activist steeds opnieuw met twee argumenten de hulpacties in de Middellandse Zee: “Redding van drenkelingen” en “Foltering in Libië”. De trekfactor wordt weggelaten, omdat deze niet bewezen is. Volgens Starke zouden er meer reddingsschepen nodig zijn, zodat er niemand in de Middellandse Zee verdrinkt en de geredde personen naar een veilige plaats gebracht kunnen worden, waarbij Libië geen veilige plek zou zijn en niemand daar naartoe teruggebracht wordt.

Dus, het enige alternatief voor “zeenood redders” betekent de bootmigranten naar Europa te brengen, ze uit te laden en het publiek ermee op te zadelen. De zeenood redding dient, wat de naam eigenlijk al zegt, tot hulp uit acuut gevaar vanwege problemen op zee en dat de geredde personen in de volgende veilige haven weer van boord gaan. Zeenood redding betekent echter niet de veilige binnenkomst in Europa naar een land van keuze en levenslang verzekerd te zijn van verzorging. Noord-Afrika, in de meeste gevallen heel dicht in de buurt van de niet zeewaardige rubberboten en noten-dopjes, heeft enkele veilige havens te bieden.

David Starke van “SOS Méditerrannée” in het interview met de “Welt”. Hieronder enkele passages:

“Welt”: Meneer Starke, in Italië zien zeenood redders zich geconfronteerd met het verwijt drie mannen aan land gebracht te hebben die wellicht gemarteld hebben in Libië. Bent u bang dat er ook met de “Ocean Viking”mensen naar Europa gekomen zijn die geen slachtoffer, maar dader zijn?

David Starke: Bij humanitaire hulp en zeenood redding gaat het om leven en dood. Wij redden mensen die bedreigd worden door verdrinking en dragen deze mensen daarna op een veilige plaats over aan de staatsautoriteiten. Deze autoriteiten moeten dan controleren en beslissen wat er met de mensen gebeurt.

“Welt”: Beschouwt u alle mensen die van Libië naar Europa vluchten als bescherming behoevend?

Starke: Er zijn zoals bekend veel verschillende redenen waarom mensen vluchten. Wij redden ze uit zeenood, we verkeren echter niet in de positie om te beoordelen waarom de mensen oorspronkelijk zijn vertrokken. Wij zeggen heel duidelijk: de staatsautoriteiten bezitten procedures waarmee zij de behoefte aan bescherming controleren. Dat is niet onze taak.

Lees hier het complete interview op “Welt.de”.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/30 ... pen-nodig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

Linkse Italiaanse regering wil staatsburgerschap voor migrantenkinderen

Geplaatst op 4 oktober 2019

Afbeelding

De nieuwe linkse Italiaanse regering zou aan de in Italië geboren kinderen van immigranten het staatsburgerschap willen verlenen. De wet zou volgende week in het parlement in Rome ingebracht kunnen worden. Twee jaar geleden had de toenmalige linkse regering al zo´n voorstel gedaan, maar uiteindelijk werd het idee niet ondersteund door de parlementariërs. Met de val van Salvini staat niets de immigratievriendelijke plannen van de regering-Conte in de weg.

In Italië veranderde de migratiepolitiek drastisch met de vorming van een nieuwe linkse regering, die eerst de havens opende voor de smokkelaars die migranten vervoeren. Met het Akkoord van Malta, dat begin deze week werd ondertekend, besloten zij al een verdeling van de migranten. Volgens een bericht van deskundigen willen de linkse partijen door het verlenen van het staatsburgerschap nieuwe kiezers winnen.

“De Ocean Viking ligt in Marseille voor anker en is klaar voor haar volgende zeemissie”, schreef de NGO “SOS Mediterrannée” vrijdag op een sociaal netwerk, waarop foto´s van het schip werden gepubliceerd waarmee de afgelopen weken honderden migranten Europa hebben bereikt.

Een maand geleden, toen Matteo Salvini minister van Binnenlandse Zaken was, zouden deze taferelen onvoorstelbaar geweest zijn. De Romeinse migratiepolitiek veranderde echter dramatisch met de vorming van de nieuwe linkse regering-Conte. Ze staat nu niet alleen toe dat schepen van smokkelaars aanleggen, maar dringt ook aan op de verdeling van de nieuwkomers over heel Europa.

Maandag al waren de ministers van Binnenlandse Zaken van Italië, Frankrijk, Duitsland en Malta overeengekomen om de via de Middellandse Zee komende migranten te verdelen. Allemaal onder de EU-lidstaten die vrijwillig immigranten opnemen. Het noodgevalmechanisme, zoals de procedure genoemd wordt, duurt zes maanden. De exacte verdeelquota worden later door de partijen bepaald.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/04 ... nkinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42523
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Mahalingam »

Er is een EU-Dublin verdrag. Asieligen moeten in het land van aankomst hun rechtszaken afwachten.
Maar ja, asieligen uit Griekenland hebben het hier zo goed, die kun je niet aandoen dat ze het in Griekenland minder hebben.
Het is toch wat met rechters: naar believen vonnissen met verwijzing naar het van kracht zijn van internationale verdragen en een andere keer verwijzen ze internationale verdragen naar de prullenmand.
Hier weer zo'n vonnis waar vele asieligen blij van worden.
Raad van State: asielzoeker niet terug naar Griekenland
Asielzoekers mogen niet direct worden teruggestuurd naar Griekenland om daar hun asielprocedure af te wachten. Eerst moet het kabinet onderzoeken of asielzoekers in Griekenland voldoende toegang hebben tot rechtsbijstand. Dat stelt de Raad van State in een uitspraak.

De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid weigerde eerder een asielaanvraag van een Syriër in behandeling te nemen omdat die al asiel had aangevraagd in Griekenland. De Syriër stapte daarop naar de rechter en kreeg gelijk. Daartegen ging de staatssecretaris in hoger beroep bij de Raad van State.

Volgens de zogeheten Dublin Verordening moet asiel worden aangevraagd in het eerste EU-land waar een asielzoeker aankomt. Maar de opvang in Griekenland was zo slecht, dat na 2011 daar geen asielzoekers naar mochten worden teruggestuurd.

De opvang is sindsdien verbeterd en volgens de Europese Commissie kunnen landen weer overwegen asielzoekers terug te sturen naar Griekenland.

Asielzoekers in Griekenland hebben volgens de Raad van State echter nog steeds zeer beperkte toegang tot gratis rechtsbijstand tijdens hun beroepsprocedure. Daarom moet de staatssecretaris daar eerst onderzoek naar doen. Ook zou het kabinet aan Griekenland kunnen vragen om garanties voor rechtsbijstand voor individuele asielzoekers. Pas als aan die voorwaarden is voldaan, mogen asielzoekers worden teruggestuurd naar Griekenland.
https://www.parool.nl/nederland/raad-va ... ~b5f0569f/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Rechters gaan steeds vaker op de stoel van de linkse God zitten.

Begrijpelijk. Want die stoel is al vanaf zijn uitvinding onbezet.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49764
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door Pilgrim »

De VN stuurt het ‘eerste’ door de EU gefinancierde vliegtuig vol Somaliërs en Syriërs naar Duitsland en Roemenië

Geplaatst op 27 oktober 2019

Afbeelding

Het VN-migratiebureau/de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) heeft de komst van haar “eerste” vliegtuiglading met 154 Somalische migranten naar Duitsland begroet, samen met tientallen Syriërs, die met fondsen van de Europese Unie naar Roemenië zijn getransporteerd.

De IOM, die – in een officieel persbericht – massale migratie promoot als “onvermijdelijk, wenselijk, [en] noodzakelijk”, de komst aankondigde van “haar eerste internationale chartervlucht” van Ethiopië naar Duitsland met 154 Somaliërs – terwijl “midden november nog eens 220 vluchtelingen naar Duitsland zullen vertrekken”, op een tweede door de IOM gecharterde vlucht.

“We zijn blij dat vluchtelingen genoten hebben van deze – van vertrek naar bestemming – gefaciliteerde chartervlucht, zonder gedoe,” zei Milun Jovanovic, operationeel medewerker van de IOM in Ethiopië, in het persbericht, dat verder opschepte: “In de afgelopen 15 jaar is IOM Ethiopië betrokken geweest bij de verplaatsing van vluchtelingen naar meer dan 16 landen, waaronder de VS, Canada, Australië, Noorwegen en de Europese Unie [sic] via hervestiging, gezinshereniging [kettingmigratie] en humanitaire opnameprogramma’s”.

Op 25 oktober pochte het VN-agentschap nog dat het twee vluchten met migranten had afgezet in de relatief arme EU-bedgenoot van Duitsland, Roemenië, dit keer ging het om Syriërs die eerder in Amman, Jordanië, waren gevestigd.

“De mensen die vandaag zijn aangekomen, hebben het ergste meegemaakt en hebben nu een kans om hun leven in vrede opnieuw op te bouwen”, verkondigde Mircea Mocanu, hoofd van het IOM-kantoor in Roemenië. “Hervestiging/herhuisvesting bewijst opnieuw een geweldig instrument voor humaan en veilig reizen te zijn,” voegde hij eraan toe. “We zijn blij dat we de Roemeense regering ondersteunen in haar humanitaire reactie op de situatie in Jordanië en Turkije,” ging hij verder.

Het hervestigingsprogramma maakt deel uit van de inspanningen van de Europese Unie om hervestiging uit te breiden, “in solidariteit met gastlanden”en “gefinancierd door de Europese Unie via het Nationale Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie programma (AMIF)”, legt de IOM uit – om geloofwaardigheid te verlenen aan de waarschuwingen van migratiesceptici, zoals de Hongaarse premier Viktor Orbán dat het EU-establishment de kwestie van illegale massamigratie wil ‘oplossen’, niet door een einde te maken aan de massale verplaatsing van mensen naar westerse landen, maar door deze te regulariseren door “legale routes” op te zetten.

De EU en de VN “zijn serieus bezig met het legaliseren van illegale migratie, wat in strijd is met de wil van het volk”, zei woordvoerder dr. Zoltán Kovács van premier Orbán eind 2018, kort nadat de EU steun gaf aan het UN Global Compact for Migration, de wereldwijde overeenkomst voor migratie van de VN.

Bron: www.breitbart.com

Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/27 ... -roemenie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21297
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het promoten en verdedigen van de massa-immigratie

Bericht door King George »

Is dit mede met dank aan het Pact van Marrakech? En dat invliegen valt natuurlijk ook minder op dan die invasiestroom zoals we die in 2015 zagen. Oftewel hoe we bedonderd worden!

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie