Massa-immigratie naar Europa

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41203
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 13, 2019 8:32 pm

AfD – Aantal asielzoekers explodeert: twee derde deel van de migranten komt illegaal Duitsland binnen!

Geplaatst op 13 augustus 2019

Afbeelding

In de eerste helft van dit jaar hebben 305.000 migranten voor het eerst een asielaanvraag in de EU ingediend. Hun belangrijkste doel blijft onaangevochten het vermeende paradijs Duitsland.

Inclusief de vervolgaanvragen waren het ongeveer 337.000 verzoeken tot opname. Bovendien laten de statistieken heel duidelijk zien dat er in het eerste halfjaar 10% meer mensen over de grenzen kwamen dan van januari tot eind juni 2018. Het percentage mensen dat erkend wordt, ligt tussen de 30 en 50%. Het gaat bij de asielprocedures van de nationale migratie-instanties dus duidelijk niet om vluchtelingen, ook al proberen de media en de politiek constant een heel ander beeld te schetsen.

Tot eind juni heeft de Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) over meer dan 119.000 asielaanvragen beslist: 24% kreeg vluchtelingenbescherming, 10% subsidiaire bescherming en 3,3% een uitzettingsbescherming. Die laatste kregen migranten die noch individueel vervolgd worden noch uit oorlogsregio´s komen. Bij hen gaat het om ziektes of “existentiële gevaren”.

Wanneer slechts 24% rechtmatig als vluchtelingen volgens het asielrecht gekwalificeerd wordt, dan kwamen er in het afgelopen halfjaar 90.440 mensen illegaal Duitsland binnen. Hun toestroom wordt niet minder, er wordt slechts minder dan 1% uitgezet. Hoelang kan ons sociale stelsel deze bestorming nog aan? Hoelang blijft de sociale vrede in stand met het oog op het verminderende geld en de toenemende criminaliteit? Europa moet een vesting worden! De Europese buitengrenzen hebben een gezamenlijke krachtsinspanning bestaande uit bescherming en sterke wil nodig om de situatie weer de baas te worden!

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/13 ... nd-binnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41203
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 19, 2019 8:50 pm

Er komen steeds meer Nigerianen naar Zwitserland

Geplaatst op 18 augustus 2019

Afbeelding

Ze willen hier echter helemaal niet blijven

Bij de illegale migratie in Zwitserland bezetten de Nigerianen de koppositie. De meesten van hen willen hier echter helemaal niet blijven, maar verder naar Duitsland.


De Nigerianen willen naar het noorden! Duitsland registreert dit jaar een sterke stijging van Nigeriaanse asielzoekers. Alleen al tot eind juli registreerde het BAMF (de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) bijna 8000 asielaanvragen – Nigeria staat daarbij al op de derde plaats achter Syrië en Irak.

Zwitserland als transitland
Daar krijgt Zwitserland ook mee te maken: bij de illegale migranten voert Nigeria de ranglijst van de grensbewakers met tot nu toe 1405 van 7608 opgepakte personen onbetwist aan – op duidelijke afstand gevolgd door Albanië op de tweede plaats. Het lukte de Nigerianen vorig jaar ook al om met 2400 opgepakte personen bovenaan de lijst te komen. Hun aandeel is echter nogmaals toegenomen: was vorig jaar een op de zeven illegalen afkomstig uit Nigeria, nu is dat al bijna een op de vijf.

De Nigeria-expres van Italië naar Duitsland leidt zodoende door Zwitserland. Want maar heel weinig van hen willen blijven: vorig jaar dienden slechts ongeveer 500 Nigerianen een asielaanvraag in Zwitserland in. Tot juni van dit jaar waren dit er zelfs maar 233. Zodoende is Zwitserland meer transitland dan doelland.

Dat is bijna in heel het land te zien: weliswaar werd het grootste deel van de Nigerianen al aan de zuidgrens gestopt. Niet zonder reden: “Het grootste deel van de migranten probeert Zwitserland via het zuiden naar het noorden te doorkruisen”, zegt David Marquis van de Zwitserse douane, waarbij de grenswacht is aangesloten. “In grenswachtregio I vinden door de beide stationsposten in Bern en Basel relatief veel treincontroles plaats, waarbij steeds opnieuw illegale buitenlanders worden opgepakt.”

Tienduizenden Nigerianen in Italië
Het potentieel blijft groot. Weliswaar telde Italië op grond van de restrictieve politiek van de populistische regering dit jaar tot nu toe in totaal slechts enkele duizenden binnenkomsten van vluchtelingen, maar van 2015 tot 2017 kwamen er volgens het staatssecretariaat voor Migratie (SEM) ongeveer 90.000 Nigeriaanse staatsburgers over de Middellandse Zee naar Italië.

Terwijl migranten uit andere Afrikaanse landen zoals Eritrea naar verhouding weer snel uit Italië vertrokken, blijft een niet onaanzienlijk deel van de Nigerianen voorlopig in Italië. “Een deel van deze Nigerianen trekt altijd verder, in de eerste plaats richting Duitsland of Frankrijk”, aldus het SEM.

De toestroom was zelfs thema van gesprek in de Duitse Bondsdag. De rechtse AfD vreest namelijk dat met de asielzoekers ook de “Nigeriaanse maffia” in Duitsland uitbreidt, en eist scherpere grenscontroles en consequente uitzettingen.

Nigeria is een crisishaard
Duidelijk is: Veel Nigerianen vluchten uit hun land op zoek naar een beter leven of naar veiligheid. In het zuiden vechten rebellentroepen en separatisten tegen het leger. In het noorden is de radicaalislamitische terreurbeweging Boko Haram weliswaar technisch overwonnen, maar altijd nog actief. Daarbij komen geweld door bendecriminaliteit of conflicten tussen boeren en nomaden. Alleen al in Nigeria schat de VN het aantal vluchtelingen op twee miljoen.

Desondanks gaan de autoriteiten er van uit dat de meeste Nigerianen in hun eigen land bescherming kunnen vinden. Asielaanvragen zijn zowel in Duitsland als Zwitserland vaak kansloos. Zo kreeg in Zwitserland vorig jaar slechts 7% bescherming, het aantal erkenningen als vluchteling bedroeg zelfs maar 1%.

Bron: www.blick.ch

Door: Ruedi Studer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/18 ... itserland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41203
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 25, 2019 11:53 pm

‘Immigratie verspreidt zich als virus’: Na Hongarije bouwt ook Slovenië hek langs grens

Posted on 25/08/2019

Afbeelding
Met prikkeldraad afgezette grens tussen Slovenië en Kroatië. (Afbeelding: Getty Images (6)).

Officiële cijfers veel te laag? ‘In Hamburg leven mogelijk al 200.000 illegalen, in Londen een miljoen’ – Duitse hotels en pensions krijgen ongeacht aantal migranten tot tienduizenden euro’s per maand van overheid – Al 1 op de 4 inwoners Duitsland is migrant of van migranten afkomst – Nederland kreeg er vorig jaar verhoudingsgewijs veel meer migranten bij

‘Illegale migratie verspreidt zich als een virus naar de Gorensjka (noordelijke) regio,’ berichtte het Sloveense Nova24 TV afgelopen maandag. Het heeft de regering van Slovenië ertoe gebracht om in navolging van Hongarije nog eens 40 kilometer grens met hekwerk af te sluiten, waardoor het totaal op 219 kilometer komt, bijna een derde van de totale grens met Kroatië. Ondertussen is de massa immigratie naar West Europa onverminderd hoog.

‘Tot nu kregen we enkel van de politie langs de zuidelijke grens berichten van gepakte migranten,’ aldus het TV station. ‘Nu ontdekken ook agenten in Gorenje illegale migranten.’ Volgens de Sloveense grenspolitie komen de migranten volgens hun eigen zeggen uit Afghanistan, Syrië, Pakistan, Turkije en andere landen in het Midden Oosten. Via Slovenië willen de meesten om financiële redenen naar migrantenvriendelijke landen zoals Duitsland, Zweden, Engeland en Nederland doorreizen.

In juli begon een Servisch bedrijf langs de rivier Kolpa met de bouw van nog eens 40 kilometer grenshek van 2,5 meter hoog. Een woordvoerder van het ministerie van BiZa verklaarde dat het slechts een ‘tijdelijke’ maatregel is om illegale migranten te stoppen en ‘de veiligheid van het volk en hun bezittingen te waarborgen’. Sinds vorig jaar is het aantal illegale migranten met 56% toegenomen. (1)

‘Miljoen illegalen in Londen, tot 200.000 in Hamburg’
Volgens sommige berichten is het aantal illegale migranten in West Europa vele malen hoger dan de officiële cijfers. Op basis van de forse toename van het watergebruik (bijna twee keer zoveel als de groei van het aantal inwoners, met warme zomers verdisconteerd) kunnen er in Hamburg al 40.000 tot 200.000 illegalen zijn, oftewel 10% van de totale bevolking. Dat komt overeen met schattingen van Londense waterbedrijven dat het aantal illegalen in de Britse hoofdstad om en nabij de miljoen (10%) bedraagt. (2)

Het Duitse bureau voor de statistiek publiceerde afgelopen week cijfers waaruit blijkt dat 20,8 miljoen mensen in Duitsland –ongeveer 1 op de 4- migrant of van migrantenafkomst (= vader of moeder bij geboorte geen Duitse staatsburger) is. 13,5 miljoen van hen zijn niet in Duitsland geboren. In 48% van de gevallen was familie/gezinshereniging de belangrijkste reden. Slechts 15% was vluchteling of asielzoeker. Andere migrantengroepen (mensen met niet Duitse ouders die wel als Duits staatsburger zijn geboren) zijn niet meegerekend. (5)

Tot tienduizenden euro’s per maand voor hotels die migranten herbergen
Nieuwe migranten worden in Duitsland steeds vaker in hotels en pensions ondergebracht, die enorm profiteren van de miljarden die de regering Merkel aan onbeperkte immigratie uitgeeft. Zo ontvangt bijvoorbeeld Hotel ‘Magnum’ in Köln sowieso € 1540,- per dag, of de gereserveerde kamers voor 135 migranten nu wel of niet bezet zijn. Op dit moment betaalt de overheid voor 44 migranten die er niet zijn.

‘Hotel zum Bahnhof’ van CDU politicus Andrea Horitzky krijgt tot oktober 2024 maandelijks minstens € 35.700,- bijgeschreven – migranten of geen migranten. Aan de door de media zo geroemde Duitse ‘solidariteit’ zit soms dus een fors prijs(afkoop/omkoop)kaartje geplakt. (3)

‘Chaos als normale toestand’
In het recent bijgewerkte, door burgers gratis te verkrijgen ‘Asielfeiten: Wie komt, blijft’ zijn alle cijfers en statistieken over de immigratie in Duitsland verwerkt. Sinds 2017 blijken er bijna 300.000 migranten te zijn bijgekomen, zo’n 100.000 meer dan het ministerie van BiZa eerder beweerde. Ruim twee derde van degenen die kunnen werken is rechtstreeks de sociale zekerheid in verdwenen. Uitzettingen zijn er nauwelijks: tot en met 2018 slechts 26.000. 31.000 andere afgewezen asielzoekers zijn gewoon in het land gebleven.

Daar komt de fors gestegen migrantencriminaliteit nog eens bij. ‘De chaos en het verlies van controle wordt door politiek en media als normale toestand aan de burgers verkocht.’ Kortom: ‘Wir schaffen das! – nicht’.’

Behalve kritiek worden er in het boekje ook oplossingen aangedragen. Zo zou het asielrecht flink op de schop moeten, zou er weer open en zonder ‘denk verboden’ over problematische onderwerpen zoals immigratie en islam moeten kunnen worden gediscussieerd, en zou de politieke islam niet langer moeten worden toegestaan, zodat de vrijheid en de burgers eindelijk weer verdedigd en gewaarborgd kunnen worden. (4)

Nederland kreeg er vorig jaar na verrekening met emigratie netto zo’n 100.000 inwoners bij, vrijwel uitsluitend migranten. Dat zijn er verhoudingsgewijs nog veel meer dan in Duitsland.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Mannikos Blog
(3) Express.de
(4) Journalistenwatch
(5) Epoch Times
(6) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij vooor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/i ... ngs-grens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71886
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Ariel » Wo Sep 04, 2019 1:43 pm

Verstekelingen appen naar politie vanuit vrachtauto op A4, mogelijk zuurstofgebrek

Op snelweg A4 bij het Brabantse Dinteloord zijn vijf verstekelingen aangetroffen in een Spaanse vrachtauto. De chauffeur is aangehouden, meldt de politie.

De verstekelingen zaten in een koelwagen die meloenen vervoerde. Het vijftal is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse komaf. Ze zochten rond 18.40 uur telefonisch contact met de politie in België. De Belgische politie nam daarop contact op met hun Nederlandse collega’s, die uiteindelijk op de A4 bij afrit Dinteloord de vrachtwagen staande hielden.

Het vijftal gaf al die tijd hun locatie door aan de politie, aldus een woordvoerder. In eerste instantie zeiden ze dat er een kind bij zou zijn, maar dat bleek niet waar. Het vijftal was niet in het bezit van een paspoort. Ze zijn uit voorzorg nagekeken door het ambulancepersoneel, maar mankeerden niets. Daarna werden ze overgedragen aan de AVIM (voorheen vreemdelingenpolitie).

De chauffeur is aangehouden. ,,Dat is standaard’’, aldus een woordvoerder. ,,Wij onderzoeken nu of deze man betrokken is bij mensensmokkel of dat de verstekelingen dit op eigen houtje deden.’’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41203
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 8:36 pm

Nieuwe vluchtelingengolf? Kroatië haalt 1800 politieagenten uit pensioen terug om de grens te bewaken

Geplaatst op 7 september 2019

Afbeelding

De meldingen dat er een nieuwe vluchtelingengolf op komst is, stapelen zich op. Vrijdag kwamen daar tegelijk meerdere aanwijzingen bij en ook in Duitsland begint de berichtgeving aarzelend op gang te komen.

Ik heb al in juli bericht dat Turkse ministers meegedeeld hebben dat de vluchtelingendeal met de EU in principe vervallen zou zijn. De redenen daarvoor zijn snel duidelijk te maken:

In 2016 hebben Brussel en Ankara een vluchtelingenakkoord gesloten. Daarin heeft Turkije zich ertoe verplicht om zijn grenzen met de EU te sluiten voor vluchtelingen en diegenen, die het desondanks lukken om naar Griekenland te komen, maar geen recht hebben op asiel, weer terug te nemen. Turkije heeft zich gehouden aan zijn deel van het akkoord, de vluchtelingenstroom is grotendeels opgedroogd.

Als tegenprestatie heeft de EU miljarden euro´s aan Turkije beloofd om de kosten voor de onderbrenging van de vluchtelingen te dekken en ze heeft aan Turkije reis-versoepelingen, dus de afschaffing van de visumplicht voor Turken, beloofd.

De EU heeft de visumplicht echter nooit opgeheven en nog niet eens de volledige, beloofde som betaald. De EU houdt zich over de hele linie niet aan het akkoord. Daar komt nog bij dat de EU Turkije dreigt met sancties vanwege een ruzie over gasboringen in de buurt van Cyprus, een denkbaar slecht moment voor een nieuwe ruzie met Turkije.

Maar hoewel men in de buitenlandse media hier alles al over kon lezen, hebben de Duitse media het verzwegen. De reden daarvoor zou wel eens de verkiezingen in Sachsen en Brandenburg geweest kunnen zijn. En de media zouden dit het liefst ook nog tot de verkiezingen in Thüringen verzwijgen, want welke partij zou profiteren van meldingen over een nieuwe vluchtelingengolf is voor iedereen wel duidelijk.

Vrijdag kwam de melding uit Kroatië dat het land “vanwege de migratiecrisis” 1800 politieagenten wil terugroepen van pensioen in de actieve dienst. Dat zouden 10% meer politieagenten voor Kroatië betekenen, dat op dit moment over meer dan 18.000 politieagenten beschikt. Vooral de grens met Bosnië moet strenger bewaakt worden met de extra agenten. Dat zou weer dezelfde Balkan-route zijn als in 2015. Of zich daar al meer vluchtelingen bevinden, is niet zichtbaar, Kroatische media berichten slechts van een algemene stijging sinds eind 2018.

Maar kennelijk nemen de meldingen dusdanig toe, dat vrijdag ook de “Welt” over de “dreigingen” van Erdoğan heeft bericht om “migranten naar Europa door te laten”. Maar zoals niet anders te verwachten was, heeft ook de “Welt” de ware achtergronden verzwegen. Daar kun je alleen maar lezen dat Erdoğan weliswaar “dreigt om migranten naar Europa door te laten”, omdat hij meer geld van de EU zou willen hebben, geen woord daarentegen in de “Welt” over het niet nakomen van haar verdragsverplichtingen door de EU en ook geen woord over mogelijke EU-sancties tegen Turkije.

De Duitse lezer zou niets te weten moeten komen van deze dingen. Dat heb ik pas twee dagen geleden aan de hand van een artikel in de “Spiegel” aangetoond, dat zo´n vaardig stuk propaganda en desinformatie was, dat het thuishoort in een leerboek. Daarin werd gebruikgemaakt van alle psychologische trucs die je je kunt voorstellen om de lezer te beïnvloeden en die ik in een analyse stap voor stap heb aangetoond.

De media proberen wanhopig om het thema voor het Duitse publiek te verbergen, ze bereiden zich er echter tegelijkertijd al met doelbewuste artikelen over de “brutaliteiten” van Turkije op voor, terwijl zij de verantwoordelijkheid van de EU systematisch verdoezelen. Mocht het opnieuw tot een vluchtelingenstroom komen, dan zullen zij zeker uit alle kanonnen op Turkije en Erdoğan schieten.

Ik ben zeker geen vriend van Erdoğan, maar dat hij, die zich drie jaar aan het akkoord met de EU heeft gehouden, terwijl de EU dit nooit vervuld heeft, er op een gegeven moment zat van is, kan ik begrijpen.

Bron: www.anti-spiegel.ru

Door: “Anti-Spiegel”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... e-bewaken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71886
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Ariel » Di Sep 10, 2019 5:39 pm

Marechaussee stopt 600 ‘valse’ migranten op luchthaven Athene

Sinds eind april een speciale medewerker van de Koninklijke Marechaussee op het vliegveld van Athene toezicht houdt op vluchten naar Nederland, zijn daar al zeshonderd passagiers tegengehouden die illegaal naar ons land wilden reizen. Het gaat onder meer om Syrische en Afghaanse vluchtelingen die met valse documenten of als look-a-like op een vlucht naar Amsterdam of Eindhoven wilden stappen.

De marechaussee stuurde eind april bij wijze van proef een zogenoemde liaison officier naar Athene, om meer zicht te krijgen op de illegale immigratiestroom vanaf het vliegveld. De grenswachter ondersteunt er de vliegtuigmaatschappijen en de Grieken bij het herkennen van valse of vervalste documenten.

Duizenden migranten (Syriërs en andere nationaliteiten) proberen vanuit Griekenland West-Europa te bereiken. Officieel moeten zij in Griekenland wachten tot hun asielprocedure is afgehandeld, maar die procedures duren vaak jaren. De asielcentra zijn er overvol.

Look-a-likes
In februari arresteerde de marechaussee nog vijf mensen uit dezelfde familie voor mensensmokkel. Zij zouden Syriërs die enigszins op hen leken, op hun paspoorten vanuit Turkije en Griekenland naar Eindhoven Airport hebben laten vliegen. Het onderzoek in die zaak loopt nog.

Eind vorig jaar werden twee Syrische asielzoekers in Nederland veroordeeld voor mensensmokkel van een vriend. Hij vloog op een reisdocument van een van de twee, op wie hij een beetje leek, van Griekenland naar Schiphol. Die reis viel op, omdat de twee asielzoekers op dat moment al in de gaten werden gehouden in een terrorisme-onderzoek. Ze zijn inmiddels veroordeeld tot respectievelijk vier en negen jaar cel, vanwege mensensmokkel en omdat ze voor hun komst naar Nederland deel zouden hebben uitgemaakt van een terroristische organisatie in Syrië.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41203
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 16, 2019 1:51 am

Het Frankrijk van Macron: Meer dan 90.000 migranten dienen in 2019 een asielaanvraag in, bijna evenveel als in Duitsland

Geplaatst op 15 september 2019

Afbeelding

Duitsland voor wat betreft nieuwe asielaanvragen; er zijn meer dan 90.000 migranten die proberen in Frankrijk asiel aan te vragen. Een document van het European Asylum Support Office (EASO) stelt dat Frankrijk tot nu toe in totaal 91.372 asielaanvragen heeft gehad, slechts 767 minder dan Duitsland in dezelfde periode, meldt de Franse krant Le Bien Publique.

Frankrijk en Duitsland hebben in 2019 samen ongeveer 40% van alle asielzoekers in de Europese Unie, Noorwegen en Zwitserland opgenomen. In 2018 waren er in Duitsland 184.000 asielaanvragen, terwijl er in Frankrijk een record was van 123.000, een aantal dat het vorige record van een jaar eerder, in 2017, overtrof.

Didier Leschi, de directeur-generaal van het Franse Bureau voor Immigratie en Integratie, legde de toename van asielaanvragen in Frankrijk als volgt uit: “Frankrijk biedt niet minder bescherming dan andere landen, het is juist tegenovergesteld: Dit verklaart gedeeltelijk de aantrekkelijkheid van ons land en het feit dat de asielaanvraag blijft toenemen”. “We zien een zeer grote toestroom van mensen uit van origine veilige landen in Oost-Europa, die liever naar Frankrijk komen, omdat ze minder beschermd worden in Duitsland,” voegde Leschi eraan toe. “Er komen in Frankrijk ook mensen aan die zijn afgewezen in andere Europese landen, zoals Noord-Europa en Duitsland, met name Afghanen, omdat de beoordeling van de situatie in Afghanistan anders is volgens de asielstelsels van Europese landen. Frankrijk is een land waarop vluchtelingen terugvallen”, zei hij.

Nieuwe asielzoekers hebben de Franse belastingbetalers miljarden euro’s gekost, alleen al minderjarige migranten kosten volgens de cijfers, die eerder deze maand door de Assemblée des départements de France (ADF) zijn vrijgegeven, naar schatting twee miljard euro per jaar.

Een rapport dat vorig jaar juli is uitgebracht, stelde dat er momenteel maar liefst 400.000 illegale immigranten in de onrustige noordelijke buitenwijken van Parijs wonen en illegalen maken maar liefst 20% van de bevolking van het gebied Seine-Saint-Denis uit.

Bron: www.breitbart.com

Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/15 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41203
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 24, 2019 12:22 am

Sinds 2011 hebben 6,2 miljoen mensen al asiel aangevraagd in Europa en er komen er nog 70 miljoen bij als het aan de VN en EU ligt... Alleen al in Juli 2019 bedroeg het aantal “verzoeken” 62.900, een stijging van 26% ten opzichte van de maand daarvoor. In de periode januari-juli van dit jaar zijn er 400.100 Derde Wereldmigranten geweest die asiel hebben aangevraagd. De omvolking is in volle gang!!!
https://voiceofeurope.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/23 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41203
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 06, 2019 5:42 pm

Uitgerekend Seehofer vreest een nog heftiger vluchtelingengolf dan in 2015

Geplaatst op 6 oktober 2019

Afbeelding

2015 mag zich niet herhalen? Ongeveer twee weken geleden waarschuwde Sebastian Kurz, de inmiddels herkozen kanselier van Oostenrijk, voor een vluchtelingengolf met de woorden “er broeit iets”. Nu vreest ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, CSU), een nog heftiger vluchtelingengolf dan in het jaar 2015 en eist meer solidariteit van de EU-lidstaten. Blijkbaar ligt er bij Seehofer meer informatie op tafel dan hij aan het publiek wil prijsgeven?

Uitgerekend Seehofer waarschuwt voor een heftiger vluchtelingengolf, die de koers opnieuw uitstippelde en een fataal signaal veroorzaakt met de toezegging van 25% opname van illegale bootmigranten, nog een prikkel die door smokkelaars en migranten als uitnodiging naar Luilekkerland wordt begrepen.

Sinds 2015 is er niets gebeurd, er werden geen oplossingen gevonden en geen maatregelen genomen. Nu begint zich bij heldere hemel een nieuwe massale bestorming door volksverhuizingen af te tekenen. In plaats van naar een Europese oplossing te zoeken, zou men de enige functionerende Australische procedure moeten toepassen, zodat illegalen geen succes hebben om naar Europa te komen, dus van tevoren onderscheppen en naar het uitgangspunt terugbrengen.

In december 2016 verzekerde bondskanselier Angela Merkel dat de situatie van 2015 met een bestorming door vluchtelingen aan de Duitse grenzen niet nog een keer moet voorkomen. “Een situatie zoals in de zomer van 2015 kan, moet en mag zich niet herhalen”, zei Merkel in haar toespraak op het partijcongres van de CDU in Essen. “Dat was en is ons en mijn onbetwiste politieke doel.” – Maar wat interesseert mij m´n gezwets van gisteren?

Web.de” bericht:

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer ziet in de herfst van 2019 een vluchtelingengolf van tot nu toe ongekende omvang op Duitsland afkomen. Deze zou wellicht “nog groter dan in 2015” uitvallen.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) heeft met het oog op het stijgende aantal vluchtelingen op de Griekse eilanden voor een nog grotere vluchtelingenstroom dan in 2015 gewaarschuwd en meer solidariteit van de EU-lidstaten geëist.

“We moeten onze Europese partners meer helpen bij de controles aan de EU-buitengrenzen. We hebben hen te lang in de steek gelaten”, zei Seehofer tegenover de “Bild am Sonntag”. “Als we dit niet doen, dan zullen we een vluchtelingengolf zoals in 2015 meemaken – wellicht zelfs nog een grotere dan vier jaar geleden.”

Hij zou er samen met de nieuwe voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (CDU), “alles aan bijdragen dat dit zich niet herhaalt”. Daar zou gij “de volledige ondersteuning van de Duitse bondskanselier” voor hebben, zei Seehofer.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/06 ... n-in-2015/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten