Het wel en wee van D66, nu onder leiding van Sigrid Kaag.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49849
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Pilgrim »

D66 komt er achter dat islamitische landen vol homohaat zitten, gaat huilen

Door: Marc van Molenbeek, 11:59, 07 april 2019

Afbeelding
Iraanse President Hassan Rouhani met Sigrid Kaag (D66) in Teheran, Iran. In Iran staat op homoseksualiteit de doodstraf.

Wil Sultan van Brunei Koninklijke onderscheiding afnemen om homohaat wetten

Als het aan D66 ligt, wordt de sultan van Brunei een hem toegekende hoge Nederlandse onderscheiding weer afgenomen.

Het Aziatische staatshoofd voerde onlangs een reeks sharia-wetten in. Twee mannen die seks met elkaar hebben, kunnen daarvoor bijvoorbeeld nu de doodstraf door steniging krijgen, bij diefstal kan een hand worden afgehakt.

“Terwijl LHBTI’ers worden bedreigd met steniging kan de sultan met het allerhoogste Koninklijke metaal op zijn borst paraderen. Dat is onverteerbaar”, reageert D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma. Het is de vraag of een onderscheiding zonder meer kan worden ingetrokken.

Toenmalig koningin Beatrix maakte de steenrijke sultan in 2013 Ridder grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Dit hoogste Nederlandse eerbetoon wordt normaliter verleend aan mensen die ‘bijzondere verdiensten van zeer exceptionele aard voor de samenleving’ hebben verricht.

D66 heeft kennelijk de afgelopen decennia liggen slapen tijdens allerlei betrekkingen met moslimregimes waar homoseksualiteit strafbaar is. En D66 minister Kaag zie foto) heeft geen moeite met bukken, buigen, bukken, buigen etcetera.

https://tpo.nl/2019/04/07/d66-komt-er-a ... an-huilen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

"Als het aan D66 ligt, wordt de sultan van Brunei een hem toegekende hoge Nederlandse onderscheiding weer afgenomen."

Ja, als het aan D666 ligt, maar daar ligt het niet aan .
Want de wet is duidelijk:
Artikel 12 1. Degene aan wie een onderscheiding in deze Orde is verleend, is, indien hij ingevolge rechterlijke vordering rechtens van zijn vrijheid is beroofd, onbevoegd de tekenen van deze onderscheiding te dragen. 2. Een onderscheiding in deze Orde vervalt, indien degene aan wie de onderscheiding is verleend, onherroepelijk is veroordeeld tot een gevangenisstraf van ten minste een jaar.
https://www.onderscheidingenhuis.nl/doc ... dingen.pdf
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49849
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Pilgrim »

D66 smijt EU-filmpje PVV in prullenbak, en eist bekering tot Brussel-religie: ‘Geert, spreek je uit tegen Nexit!’

Door Tim Engelbart, 11 april 2019

Afbeelding
Foto: D66 verwijdert Nexit en geeft nog eens aan "Voor Europa" te zijn. Bron: D66 / Twitter.

Als het aan D66 ligt, neemt de PVV niet eens de moeite om campagne te voeren voor de Europese Parlementsverkiezingen. Al het materiaal ongezien de prullenbak in, want het zit “vol met onzin.” Wilders krijgt bovendien nog even een opdracht mee: “Spreek je ook uit tegen een Nexit en voor Europa!”

D66 en de PVV hebben, zoals vanouds, het openingssalvo gegeven voor de campagne voor de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei. Nog maar krap 40 dagen te gaan, en dus vliegen de meest eurofiele en de meest euro hatende partij van Nederland elkaar in de haren. De PVV maakte een filmpje waarin nogmaals voor een ‘Nexit’ werd gepleit, ondanks dat dit thema niet in het Europese Parlement thuishoort. Het zijn nationale overheden die besluiten over het uittreden uit de EU, en geen Europarlementariërs. Desalniettemin nam Verhofstadt-fanclub D66 toch de moeite om Wilders even de maat te nemen:

“He Geert Wilders, we zagen je video over Europa, vol met onzin,” zo beginnen de Jettenboys een polemische tweet. Volgens D66 levert de EU ons verder geld en banen op, en moet er dus geen Nexit plaatsvinden. En in een opwelling van arrogantie menen ze ook de PVV-voorman nog even te kunnen bevelen hoe hij z’n partij moet inrichten. Hij moet zich tegen Nexit en “voor Europa” uitspreken, en zelfs de D66-campagnevideo retweeten. Dat terwijl D66 zélf opschept over het weggooien van het PVV-promotiemateriaal.

Zielig? Ja, reken maar.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... gen-nexit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

De EU is niet Europa. Wie voor de Europeanen is, wijst de EU af. Terug naar de EG oude stijl met samenwerking tussen soevereine Europese natiestaten. Een federaal moloch gaat de Europeanen alleen maar ongeluk brengen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

D66-raadslid gaat los tegen PVV-Kamerlid Harm Beertema: “Verstand van een garnaal!”

Afbeelding
Foto: D66-raadslid Fonda Sahla in de D66-fractiekamer. Bron: @Fonda_Sahla / Twitter.

Door Tim Engelbart 12 april 2019

Een D66-raadslid uit Den Haag heeft gisteren ruziegezocht met Harm Beertema, Tweede Kamerlid namens de PVV. Volgens de islamitische vrouw heeft de PVV’er het “verstand van een garnaal” omdat hij stelt dat leraren liever klassen vol allochtone kinderen vermijden.

Afbeelding

Een meningsverschil over onderwijs voor allochtone kinderen leidde gisteren tot een harde botsing op Twitter tussen D66-raadslid Fonda Sahla, en PVV-parlementariër Harm Beertema. Beertema stelde namelijk dat er maar weinig leraren zijn die vrijwillig lesgeven aan klassen vol kinderen van migratieachtergrond. Die tekst ontleende Harm Beertema aan een discussie over het lerarentekort in Nederland. Dat is op vrijwel elke school schrijnend, maar volgens Claire Petronella stelde het NOS Journaal dat het probleem vijf keer zo groot was op zwarte scholen. Ene ‘NEEderlander’ sloot zich daarbij aan:
 • "Mijn vrouw werd tijdens sollicitatiegesprek al verteld dat MBO niks voor haar was, “multicultureel” noemden ze dat. Ze gaven aan dat ze wel kon vergeten om met literatuur aan te komen en vooral politieagent zou zijn… vrijwel niemand wil mocro’s les geven als er een keuze is."
Dat kon PVV’er Beertema beamen:
 • “Niemand wil mocro’s lesgeven als er een keuze is. Helemaal waar.Toch blijft het gek dat al die @D66- @groenlinks- @PvdA-stemmende leraren vooral willen werken en wonen in blanke bakfietswijken. De zegeningen van de open grenzen zijn altijd voor de anderen, nooit voor zichzelf.”
Die laatste tekst werkte als een rode lap op een siter bij Fonda Sahla, een D66-raadslid in Den Haag. Zij ging niet inhoudelijk in op de stelling van Beertema et al., maar plaatste wel een kwalificatie van het denkvermogen van het PVV-Kamerlid:

Beertema bleef er koel onder:
 • “Ik probeer te doorgronden hoe deze reactie van een typische @D66-volksvertegenwoordiger zich verhoudt tot mijn tweet. Lukt niet.”
En daar had, getuige haar feed, Sahla vervolgens niet meer van terug.
 • “Verstand van een garnaal, ook daarom een leven lang leren! Het is nooit te laat!”

DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Ariel »

King George schreef:D66-raadslid gaat los tegen PVV-Kamerlid Harm Beertema: “Verstand van een garnaal!”
Ik ben van mening dat alle D66 kamerleden en mensen die D66 stemmen het verstand van een garnaal hebben.

D66-Kamerlid Us sjoerdsma wil dat de Nederlandse regering pleit voor financiële compensatie voor de slachtoffers en nabestaanden in Gaza. Veel van de doden zijn echter gelieerd aan terroristische groeperingen.

Afbeelding
Sjoerdsma (D66) wil financiële compensatie slachtoffers en nabestaanden Gaza

D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma wil dat de Nederlandse regering pleit voor financiële compensatie voor de slachtoffers en nabestaanden in Gaza en de Israelische regering verzoekt de Palestijnse slachtoffers toegang tot adequate medische hulp en hulpmiddelen te verschaffen. Daartoe heeft hij een motie ingediend in de Tweede Kamer.

In zijn motie haalt Sjoerdsma het recent verschenen rapport aan van de VN-Mensenrechtenraad over het optreden van Israel bij de grens met Gaza. De Mensenrechtenraad bestaat uit ondemocratische landen als Saoedi-Arabië, Afghanistan, Cuba, Qatar en China en ligt al langer onder vuur vanwege de anti-Israel obsessie bij het internationale orgaan. Het rapport uit forse kritiek op het Israelische optreden bij de grens van Gaza. In sommige gevallen zou er zelfs sprake kunnen zijn van oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid, aldus de Mensenrechtenraad. Het rapport gaat echter totaal voorbij aan het maandenlange geweld van Palestijnse terreurgroepen.

Het Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center heeft onderzoek gedaan naar de doden en is tot de volgende bevindingen gekomen. Van 187 onderzochte doden, waren 45 lid van en 51 gelieerd aan Hamas, 6 lid van en 33 gelieerd aan Fatah-organisaties, 6 lid van Islamitische Jihad, 1 lid van en 1 gelieerd aan DFLP, 6 gelieerd aan PFLP en van 37 slachtoffers kon geen bewijs gevonden worden van affiliatie met een militante groep.

In zijn motie maakt Sjoerdsma echter geen enkel onderscheid tussen slachtoffers die gelieerd zijn aan terreurbewegingen, en slachtoffers waarvoor dat niet geldt. Hierdoor pleit de D66-buitenlandwoordvoerder voor het financieel compenseren voor de dood van leden van terroristische groeperingen.

Neem bijvoorbeeld Mahmoud Abu Taima (zie foto bovenaan). In het VN-rapport valt te lezen dat Mahmoud Abu Taima op 14 mei 2018 op een afstand van 150 meter van het grenshek doodgeschoten is. Wat het rapport niet vermeldt, is dat Taima strijder was van de gewapende tak van terreurbeweging Hamas. Dit is slechts een van de vele voorbeelden, waar in de motie van Sjoerdsma op geen enkele wijze rekening mee wordt gehouden.

In de motie wordt tevens beweerd dat slachtoffers geen financiële compensatie hebben ontvangen. Dit klopt echter niet. Hamas, de Gaza besturende factie, deelt geld uit aan de slachtoffers en de nabestaanden. Families van dodelijke slachtoffers ontvangen 3000 dollar, gewonden 200 dollar en zwaargewonden 500 dollar.

De verschillende militante facties in Gaza zijn actief betrokken bij de Mars van Terugkeer-protesten. Deze hebben zij gekaapt en gebruiken zij als dekmantel voor terroristische activiteiten. Het VN-rapport is onvolledig en verdraait de waarheid door affiliaties van de genoemde namen en hun doelen (het zaaien van terreur in Israel) achterwege te laten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49849
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Pilgrim »

BRIEFJE VAN JAN – Aan Roborob

Door: jndkgrf, 9:01, 18 april 2019

Afbeelding

Het ontbrak er nog maar aan dat jouw Tweede Kamerlid Kees Verhoeven voorstelde om de totaalwappie Gretha Thunberg als stagiare binnen te halen

Beste Roborob,

Ze moeten even een foutje in je herstellen.

Blijkbaar hadden je software-developers niet door dat 1 april-grappen alleen op 1 april moeten worden gemaakt.

Gisteren was er weer zo’n oprisping.

Eerst die grap dat jullie van D66 een Europese FBI willen: een politiedienst die in heel Europa kan verhoren, huizen kan doorzoeken en arrestaties kan doen. Een beetje zoals die knokploegen van Macron zeker?

En ’s avonds presenteerden jullie Sophie in ’t Veld als de toekomstige potentiële leider van de liberale fractie in het Europees Parlement. Dus na de zakkenvullende Joseph Goebbels-kloon Guy Verhofstadt (bewijsstuk 1) zouden D66 en de VVD (!) in het Europees Parlement onder leiding van de grootste hypocriet binnen uw partij (bewijsstuk 2) moeten gaan ja-knikken tegen koning Frans Timmermans de Eerste? En waarom? “Wij vinden het hoog tijd voor een vrouw.”

Het ontbrak er nog maar aan dat jouw Tweede Kamerlid Kees Verhoeven voorstelde om de totaalwappie Gretha Thunberg (bewijsstuk 3) als stagiare binnen te halen, omdat dat zo’n “inspirerende persoonlijkheid” is, “een voorbeeld voor ons allen”. Terwijl-ie eigenlijk gewoon toe is aan vers stagiairevlees (bewijsstuk 4).

Eerlijk gezegd vond ik maar één grap van D66 deze maand geslaagd.

Je was met een cameraman naar een ouder echtpaar geweest dat een huis had gebouwd van tempex, piepschuim. En je twitterde: “Met ‘legoblokken’ bouwden Heikki (LOL, JD.) & Angela (ROFLOL, JD.) hun prachtige, duurzame huis. Makkelijker dan een IKEA bouwpakket. Het is er altijd lekker warm. De energiekosten zijn maar 80 euro per jaar.”

Waarom ik LOL’de? Omdat de voornaam ‘Heikki’ in Nederland volgens het gerenommeerde Meertens Instituut maar 19 keer voorkomt (bewijsstuk 5). En uitgerekend zo’n naam gaven jullie de acteur in het filmpje.

En waarom ik ROFLOL’de? Vanwege de voornaam ‘Angela’ natuurlijk!

Ik ken ook een Angela die in de weer is met Legoblokken.

Met Legoblokken biedt Angela enig gevoel van veiligheid aan bezoekers van drukke plaatsen en joodse instellingen op ons voorheen prachtige, veilige continent. Makkelijker dan goede grenscontroles. Het is gouden handel voor de betonindustrie. En heeft niets te maken met de islam.

Wereldgrap van je!

Al denk ik toch: doe het voortaan gewoon op 1 april zelf.

Voor de zekerheid.

Geef je het even door aan je developers?

En doe meteen de groeten aan de omkoopneukhuteigenaar. Moet zwaar zijn, op die leeftijd nog een keer vader worden (bewijsstuk 6).

Nou, groetjes!
JanD

PS. Wist je dat je al voor 3,3 cent per dag ‘lid’ van J62 kunt worden?

https://tpo.nl/2019/04/18/briefje-van-jan-aan-roborob/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

D666 is echt de na-oorlogse partij van het gebroken geweertje.

We krijgen nieuwe straaljagers (F-35) want de F-16 is inmiddels heel ouderwets en oud geworden.
Het kost wat maar dan heb je ook Amerikaans spul dat net zoals de F-16 Amerikaanse atoombommen kan transporteren. Dat is ook een taak van ons in de veelbejubelde NATO.
Nu is er ruzie want D666 wil daarvan af. Dus komt er een symbolische tussenoplossing.
Nederland wil kernbom op JSF onnodig maken
Dat staat in een brief die de ministers Stef Blok (Buitenlandse Zaken) en Ank Bijleveld (Defensie) naar de Tweede Kamer hebben gestuurd. Het kabinet probeert een ruzie binnen de regeringscoalitie te bezweren over de taak van het nieuwe gevechtsvliegtuig F-35, zoals de JSF formeel heet.

D66-leider Rob Jetten zei onlangs dat die opvolger van de F-16 geen kernwapens zou moeten kunnen vervoeren. Dat was tegen het zere been van coalitiepartners VVD en CDA. Nederland heeft binnen de Navo de taak op zich genomen om kernwapens te vervoeren als dat nodig is. Dat was ook een van de redenen waarom het toenmalige kabinet heeft gekozen voor aanschaf van de F-35, die dat kan. In 2024 moet de F-35 de F-16 helemaal vervangen.

In de brief die de ministers nu na ampel beraad hebben opgesteld, staat dat Nederland zich aan zijn afspraken zal houden. Nederland zal niet eenzijdig ontwapenen. De F-35 blijft technisch in staat om een kernbom af te werpen. Tegelijkertijd wil het kabinet zich ook inspannen voor een kernwapenvrije wereld, zodat Nederland die taak in de toekomst niet meer hoeft uit te voeren. Alle Amerikaanse en Russische kernwapens moeten verdwijnen van ‘de Atlantische Oceaan tot aan het Oeralgebergte’.
"D66-leider Rob Jetten zei onlangs dat die opvolger van de F-16 geen kernwapens zou moeten kunnen vervoeren." Maar dat kan die F-35 wel. Hij zal wel 'moeten mogen' bedoelen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

Wat een giller is die Rob Jetten toch.

Integratie Marokkanen in Nederland is een doorslaand succes

Ondanks waardeloos integratiebeleid en vooroordelen presteren Marokkanen in Nederland steeds beter, schrijven Rob Jetten en Jan Paternotte, de fractievoorzitter en woordvoerder integratie voor D66.
https://www.volkskrant.nl/columns-opini ... ~b0608738/U lacht Jetten uit en dat is terecht
Marokkanen integreren erg slecht
Kogelregens en handgranaten
Intimideren en homo’s haten
Vrouwen hebben alleen ‘t aan-Recht

‘n Moslim vindt de islam ‘n religie van vrede
Want ‘In sha Allah’ zeggen ze tijdens de bede
‘t Gezonde verstand gaat dan overboord
En dan mag er zelfs worden gemoord
‘In naam van God’ en ’t is een hele wrede!

Allahu Akhbar! Roepen ze voor de moord
Je denkt dan: “Oei, die is zeker gestoord!”
Wordt ‘t ’n bom of hakken ze me in moten..
Overreden door ‘n bus of worden ‘t schoten?
Dat de islam bij Europa past is ongehoord!

Want dit geloof kent zo zijn eigen gebruiken..
Probeer dus tijdig het onraad te ruiken
Anders kost ‘t je misschien je leven
En daarbij is ‘t deze gekken om ’t even
Of ze je meteen slachten of eerst nog misbruiken

De vrouwen lopen rond in een zwarte tent
Ze hebben geen keus, ’t moet van hun vent
Ook worden ze genitaal verminkt
En als ze vanwege iets zijn verlinkt
Met zwavelzuur overgoten, dat is de trend
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

Laat ik nou gedacht hebben dat bij de Nederlandse kampioen voetbal eredivisie 2018/2019 een passende Nederlandse vlag of Amsterdamse vlag of Ajax-vlag er anders uitzagen... Kennelijk zijn deze Marokkanen nog niet helemaal doorslaand succesvol geïntegreerd...

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

Op de StaatsTV in Goedemorgen Nederland:
"Morgen is EU-lijsttrekker Sophie in 't Geld te gast"
Wabblief? Het is een verspreking want het gaat over Sophie in 't Veld die momenteel in het nieuws is vanwege zakkenvullen.
verspreking: video: https://www.geenstijl.nl/5147626/sophie ... in-t-geld/
Sophie in ’t Veld (D66) kreeg vergoeding voor niet gemaakte hotelkosten
Met de Europese verkiezingen op komst zijn er nu ook vragen over de ‘dagvergoedingen’ die D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld kreeg. In dit geval voor niet gemaakte hotelovernachtingen in haar woonplaats Brussel. Het gaat mogelijk om vele honderdduizenden euro’s. Ton F. van Dijk deed onderzoek en ontdekte óók dat de politica van D66 als enige in haar fractie geen inkomstenbelasting betaalt in Nederland.
Uitleg van het zakkenvullen:
In ’t Veld is al vanaf 2005 permanent woonachtig in de Belgische hoofdstad. Als gevolg daarvan hoeft zij in beginsel geen hoge verblijfskosten te maken in haar eigen woonplaats. Waarom kreeg zij dan toch een vergoeding?

Net als alle andere leden van het Europees Parlement krijgt D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld een netto onkostenvergoeding van 320 euro per officiële werkdag in Brussel of Straatsburg, de twee belangrijke Europese vergaderlocaties.

Het Europees Parlement zegt over de onkostenvergoeding: “Het Parlement keert voor verblijf en daarmee samenhangende kosten een forfaitaire vergoeding uit van 320 EUR voor iedere dag waarop de leden voor officiële werkzaamheden in Brussel of Straatsburg aanwezig zijn, op voorwaarde dat zij een register tekenen dat hun aanwezigheid bevestigt."

En belangrijk: “De vergoeding is bedoeld voor hotelkosten, maaltijden en overige kosten,” aldus het parlement op de eigen website.

Sophie in ’t Veld ontvangt de vergoeding van 320 euro dus alleen als zij aanwezig is bij vergaderingen in bijvoorbeeld Brussel. De vergoeding is in dat geval onder meer bedoeld voor kostbare hotelovernachtingen. Een hotel in de Belgische hoofdstad kost al snel 300 euro per nacht of meer.

Volgens opgaaf van het Europees Parlement heeft Sophie in ’t Veld zich bij ruim 98 procent van alle stemmingen in het parlement geregistreerd. Zij zegt daarover in schriftelijk antwoord op vragen van HP/De Tijd: “Ten aanzien van het aantal vergaderdagen dat u hebt voorgerekend: 2018 toont bij mij 134 dagen, waarvan 47 in Straatsburg.”

Dit betekent dat de D66-politica in 2018 maar liefst 87 keer als ‘aanwezig’ geregistreerd stond bij een vergadering in Brussel. In totaal gaat het alleen vorig jaar al om 27.840 euro aan ontvangen vergoedingen voor kosten van verblijf in haar eigen woonplaats, zonder dat daar dus substantiële hotelkosten tegenover staan.
Verweer:
De lijsttrekker van D66 schrijft dat zij wel degelijk verblijfskosten heeft in Brussel: “Zoals ik aangaf ben ik sinds 1994 woonachtig in België. De dagvergoeding is flat rate, en er is geen verantwoording nodig (…) Ik heb uiteraard gewoon verblijfskosten in Brussel. De kosten hangen niet af van wat mijn formele postcode is (…) Dus uw conclusie dat ik 'tonnen' heb opgestreken waar geen kosten tegenover staan, is onjuist.”
Met andere woorden: ik heb dat geld wel uitgegeven en niet onder de matras gestopt.

https://www.hpdetijd.nl/2019-05-06/soph ... -veld-d66/
"...de prominente D66-politica levert, als gevolg van het feit dat zij permanent in ‘belastingparadijs’ Brussel woont, al (bijna) 15 jaar geen enkele bijdrage aan de collectieve voorzieningen in Nederland via de inkomstenbelasting. De vraag is dan ook in hoeverre zij als volksvertegenwoordiger nog binding heeft met haar kiezers die wél in Nederland wonen en belasting betalen."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

Nou ja! Criminele D66-wethouder komt weg zonder straf dankzij laf OM: ‘Al genoeg gestraft!’

Afbeelding
Foto: Adriaan Visser op de D66-mobiel door Rotterdam aan het trappen. Bron: Visser / Twitter.

Door Tim Engelbart 6 juni 2019

Daar waar het gewone volk zich helemaal blauw moet betalen voor zelfs de onschuldigste snelheids- en parkeersovertredingen, daar komt de regerende klasse – zeker als die afkomstig is uit partijkartelgelederen – heel eenvoudig weg. Vandaag hoorde een D66-wethouder die geheimhoudingswetten heeft overtreden dat het Openbaar Ministerie zijn zaak niet aanhanging zal maken bij een rechter. Justitie vindt dat de arme sociaal-liberaal al “genoeg gestraft” is en daarmee “genoeg geleden” heeft. Arm schaap dat het is, die Adriaan Visser.

Als je ooit nog eens hoopt weg te komen met een ernstige misdaad, dan moet je vooral één ding doen: lid worden van D66 (PvdA, VVD of CDA werkt vast ook wel). Dan zal het Openbaar Ministerie veel ruimhartige criteria op je loslaten, waarmee de kans dat je vrijuit gaat oneindig veel vergroot wordt. Adriaan Visser, een opgestapte D66-wethouder uit Rotterdam, ondervond dat vandaag aan den lijve.

Ondanks dat het zwaar strafbaar was, had hij uit geheime documenten gelekt. Daarvoor moest hij aftreden en werd er aangifte tegen hem gedaan bij de politie. Maar verder hoeft hij zich nergens zorgen om te maken, want het OM heeft de zaak tegen de D66’er geseponeerd:
 • “De voormalig Rotterdamse wethouder Adriaan Visser wordt niet vervolgd door het Openbaar Ministerie wegens het lekken van documenten. Dit schrijft de hoofdofficier van justitie aan de zeven fractievoorzitters van de oppositiepartijen in de gemeenteraad, die aangifte deden tegen Visser.

  Als reden daarvoor noemt justitie dat Visser al is afgetreden als wethouder vanwege de kwestie. “Het strafrecht is een ultimum remedium en de wethouder heeft bestuurlijk al consequenties verbonden aan zijn handelen.”
De oppositie laat het gelukkig niet bij zitten bij deze schaamteloze klassenjustitie. Leefbaar Rotterdam-voorman Joost Eerdmans kondigt de vervolgstappen al aan: “OM gaat zitten op de stoel van de politiek: afgetreden wethouder is al genoeg gestraft i.p.v. uit te zoeken of het lekken strafbaar was. Slecht onderzoek dus.” Ook wil hij proberen om Visser alsnog in het beklaagdenbankje te krijgen, door via een artikel 12-procedure het Gerechtshof zover te krijgen dat zij het Openbaar Ministerie dwingen om alsnog vervolging in te stellen.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

Filmpje! Martin Bosma (PVV) gaat los op D66-haatzaaier Ollongren: ‘Verkiezingen NIET beïnvloed door Rusland!’

Afbeelding
Foto: Martin Bosma spreekt met Ernst Lissauer. Bron: Lissauer / YouTube.

Door Michael van der Galien 20 juni 2019

Al die angstzaaierij was totaal onterecht.

D66-Ruslandhater Kajsa Ollongren moet toegeven dat er geen enkel bewijs is voor de stelling dat Rusland de verkiezingen van 2019 heeft geprobeerd te beïnvloeden. Gistermiddag was ze gedwongen om dat te melden aan de Tweede Kamer. Er werden dure campagnes en spotjes gemaakt om tegen “nepnieuws” te strijden (dat dan uit Ruslands koker zou moeten komen), maar wat blijkt? Moskou heeft het niet eens geprobeerd.

Voor de camera van verslaggever Ernst Lissauer gaat PVV-Kamerlid Martin Bosma dan ook terecht los op de D66-minister en haar leugens:“Nou ja, dat hele nepnieuwsgedoe lijkt toch een beetje een stille dood gestorven,” aldus Bosma. “Want een paar jaar geleden begon mevrouw Ollongren toen ze net minister was geworden met een enorme campagne over nepnieuws en een enorme desinformatiestroom uit Rusland, en ze zouden verkiezingen beïnvloed hebben… En ze wijst naar Trump en een Brexit […] het was een groot gevaar.”

“Ze hebben een campagnetje gehouden rondom de laatste twee verkiezingen. Was heel knullig. Ging erover dat je niet alles moest geloven wat op Internet staat.” Zoals Bosma terecht zegt is dat natuurlijk volstrekt overbodig aangezien een “8-jarige” dat tegenwoordig beseft. Maar ja, er kon belastinggeld tegen aan gesmeten worden dus hop.

Maar nu:

“En nu zegt mevrouw Ollongren eigenlijk we moeten eigenlijk wel, let op, ik citeer, ‘een potentiële uitwerking van nepnieuws.’ Dus het gaat alleen nog maar over wat in potentie nepnieuws kan betekenen. Oftewel, het hele verhaal is opgehouden en is met still trom vertrokken.

“Het ging helemaal nergens over,” voegde Bosma daar aan toe. “Er zijn ook nooit bewijzen geweest. Ik heb gevraagd: ‘Wat is de definitie? Wat is nou precies nepnieuws?’ Is er nooit echt uitgekomen, dat is steeds veranderd. Ik heb steeds gevraagd: ‘Kom eens met een voorbeeld van nepnieuws.’ Het enige voorbeeld wat mevrouw Ollongren wist was, ‘ja, de Russische ambassadeur heeft iets gezegd wat niet klopt rondom de MH17. Ja, ik zou bijna zeggen, dat is de báán van de ambassadeur om gewoon het verhaal van zijn land te vertellen. Is dat nou nepnieuws? Dat is ook in alle openheid gebeurd.”

Dus er was eigenlijk nooit een probleem. Dat heeft twee jaar geduurd en heeft miljoenen gekost, maar nu blijkt er dus eigenlijk geen probleem geweest te zijn,” vat Bosma de conclusies van Ollongren zelf samen. “Met andere woorden, much ado about nothing.”

De grote vraag is nu: wanneer gaat Ollongren haar excuses aanbieden?


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

Kotsja Orwellongren is een gevaarlijke engnek.

 • Twee maten
  Minister Ollongren meet met twee maten.

  Mensen die de ‘juiste’ mening hebben, mogen blijkbaar anoniem vernielingen aanrichten en geweld plegen.
  Mensen die de ‘verkeerde’ mening hebben, moeten geïntimideerd kunnen worden en mogen vooral niet onder pseudoniem vreedzaam met anderen in gesprek zijn.
https://saltmines.nl/2019/06/30/ollongr ... onimiteit/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Ariel »

Rob Jetten wil de eerste homoseksuele premier van Nederland worden.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49849
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Pilgrim »

Kajsa Ollongren (D66)

Afbeelding

Ollongren aan de domme, eenvoudige burger: Gehoorzaam, betaal belasting en ga dood.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49849
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Pilgrim »

Sigrid Kaag...

Afbeelding

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “bent u al de pineut”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

Niet alleen kan je tegenwoordig over alles een musical maken, ook kan je alles omtoveren tot een festival. Zoals deze in Havanna aan de Waal:
Afbeelding
Afbeelding
Naar men zegt is dit ""democratiefestival"", bedacht door Kajsa Ollongren van de antidemocratische partij D666.
Gerekend wordt op 7000 bezoekers maar tot opheden hebben zich maar 3500 aangemeld. En het is gratis.!!
Op de lijst van sprekers staan: Kasja Ollongren, Alexander Rinnooy Kan, Khadija Arib, Diederik Samsom, Anita Witzier, Maarten van Rossem, Erben Wennemars….en en en...
Ik lees dat er gratis busreizen naartoe worden geregeld voor ambtenaren die het als 'studiereis' kunnen boeken.

Hoeveel kost het per gratis deelnemer? 1 miljoen gedeeld door 7000. (140 euro p.p.)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Zoals het er nu naar uit ziet staat de subsidie per bezoeker op hetzelfde niveau als voor de opera: 300 euro per kaartje.
Democratiefestival in Nijmegen raakt gratis kaarten amper kwijt: flop dreigt
Duizenden ambtenaren van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag mogen onder werktijd naar het stadseiland bij Nijmegen, waar het festival vrijdag en zaterdag wordt gehouden. Het ministerie is een van de organisatoren, samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Verschillende gemeenten, waaronder Barneveld, Rheden, Harderwijk, Overbetuwe en Hengelo, hebben hun inwoners uitgenodigd gratis met de bus mee te gaan naar het feest.
https://www.gelderlander.nl/nijmegen-e- ... nstijl.nl/

Ook al wordt het een kostbare flop, volgend jaar komt er vast wel weer een editie want het doel is goed en dat moet gewoon beter gecommuniceerd worden.
"Binnenlandse Zaken hoopt ondanks alles dat het festival een terugkerend fenomeen wordt. ".
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

Een kaartje kan je alleen maar krijgen als je jouw NAW gegevens opgeeft. Kaartjes zijn strikt persoonlijk. En bij binnenkomst wordt je gecontroleerd op identiteit. Dat zou zijn vanwege de 'veiligheid'.
Uitgebreide veiligheidsmaatregelen rond Democratiefestival

NIJMEGEN - Op het evenemententerrein van het Democratiefestival op Veur-Lent gelden duidelijke veiligheidsregels. De plek is afgezet met hoge hekken en de mensen van security mogen fouilleren. Paraplu’s zijn verboden en honden mogen het terrein niet op.
[...]
Dat is een standaardprocedure, volgens woordvoerster Elly Klut van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. ,,Die maatregelen worden bij alle festivals getroffen.” Er zijn wel verschillen met andere festivals. Zo kunnen bezoekers maar één ticket bestellen. Als ze dat doen, moeten ze ook persoonlijke gegevens doorgeven, zoals geboortejaar en geboorteplaats.
Is het nou een standaard maatregel of niet? nee want er zijn opmerkelijke verschillen.
Op de website van het Democratiefestival wordt uitgelegd waarom: ‘Je geboortedatum en geboorteplaats hebben we nodig omwille van de veiligheid. Deze gegevens worden uiterlijk twee weken na het festival vernietigd. Zorg ervoor dat je je ook kunt legitimeren bij aankomst’.

Kaarten aan de poort

Volgens woordvoerster Klut worden de gegevens ook gebruikt om ,,achteraf te kunnen kijken of er ook echt een goede afspiegeling van de maatschappij naar het festival toe is gekomen. Dat streven we namelijk na. We slaan de gegevens verder niet op. Een legitimatiebewijs moet je altijd bij je dragen.”

Bezoekers die op de bonnefooi komen, kunnen ook nog een ticket krijgen. Bij de entree worden ook weer dezelfde persoonlijke gegevens genoteerd.
https://www.gelderlander.nl/nijmegen/ui ... ~a920baf2/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

D666 zorgt goed voor de ambtenaren. Gratis met de bus naar het ’Deugfestival’. Alwaar het zonnetje schijnt en je kan luieren in de baas zijn tijd.

Afbeelding

Het eten en drinken is niet gratis. Net zomin als het lozen: een dagkaart voor het toilet kost1,50 euro.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42565
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Mahalingam »

In de Debat Arena werden stellingen behandeld als ‘Ongezond eten moet zwaarder belast worden’ en ‘de erfbelasting moet omhoog’. Prijzen waren er voor de beste debaters.
‘Ontzettend interessant’
Ontspanning was er ook: touw springen bij de Turbo Touw Tornado. En een omgebouwde ME-bus, die dienst doet als escape room. Gevraagd naar wat dat met het Democratiefestival te maken heeft, antwoordt een politiemedewerker grijnzend ‘dat er democratisch besloten is dat wij hier zouden staan’.
https://www.gelderlander.nl/nijmegen/om ... ~aa6288bf/
Een bezoeker zegt:
Bovendien, zo zegt hij, praat je met andere mensen. „Er worden verschillende thema’s aangesneden, er zijn uitdagende visies. Je hoort hier verschillende meningen en dat vind ik interessant.”
Dat laatste valt wel vies tegen. Op het evenement waar bijna een miljoen euro subsidie voor werd uitgetrokken, waar je een yogales kunt volgen en kunt leren ’hoe je een dictator wordt’, is vooral het linkse geluid te horen, al beweert de organisatie dat er ’maatschappijbreed’ partijen en organisaties waren uitgenodigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77460
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door Ariel »

En het was druk op het Democratiefestival.

Hoe druk? Nou zo druk. Er waren wel 800 deelnemers.

Afbeelding

Afbeelding

Maar morgen is er weer een Democratiefestival. Dan wordt het vast veel drukker.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

Het D'66-feest der Democratie:

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het wel en wee van D66

Bericht door King George »

We gaan er spontaan Boreaal van dichten Afbeelding

 • Denkend aan Ollongren
  Zien we dieselbussen
  leeg door ambtelijk
  laagland gaan

  zinloos dieselend
  ijle populisten
  als ivoren pionnen
  naar hun einddoel gaan;

  en in de geweldige
  kosten verzonken
  de hypocrisie
  verspreid door 't kartel,

  Democratie, verworpen
  geknotte horigen,
  kiezers en burgers
  grootsch buitenspel.

  De lucht hangt er laag
  en de zon wordt er langzaam
  in arrogant politieke
  dampen gesmoord,

  en in alle gewesten
  wordt de stem van het volk
  met zijn eeuwige inbreng
  genegeerd, niet meer gehoord.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie