Massa-immigratie naar Europa

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

AfD – Aantal asielzoekers explodeert: twee derde deel van de migranten komt illegaal Duitsland binnen!

Geplaatst op 13 augustus 2019

Afbeelding

In de eerste helft van dit jaar hebben 305.000 migranten voor het eerst een asielaanvraag in de EU ingediend. Hun belangrijkste doel blijft onaangevochten het vermeende paradijs Duitsland.

Inclusief de vervolgaanvragen waren het ongeveer 337.000 verzoeken tot opname. Bovendien laten de statistieken heel duidelijk zien dat er in het eerste halfjaar 10% meer mensen over de grenzen kwamen dan van januari tot eind juni 2018. Het percentage mensen dat erkend wordt, ligt tussen de 30 en 50%. Het gaat bij de asielprocedures van de nationale migratie-instanties dus duidelijk niet om vluchtelingen, ook al proberen de media en de politiek constant een heel ander beeld te schetsen.

Tot eind juni heeft de Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) over meer dan 119.000 asielaanvragen beslist: 24% kreeg vluchtelingenbescherming, 10% subsidiaire bescherming en 3,3% een uitzettingsbescherming. Die laatste kregen migranten die noch individueel vervolgd worden noch uit oorlogsregio´s komen. Bij hen gaat het om ziektes of “existentiële gevaren”.

Wanneer slechts 24% rechtmatig als vluchtelingen volgens het asielrecht gekwalificeerd wordt, dan kwamen er in het afgelopen halfjaar 90.440 mensen illegaal Duitsland binnen. Hun toestroom wordt niet minder, er wordt slechts minder dan 1% uitgezet. Hoelang kan ons sociale stelsel deze bestorming nog aan? Hoelang blijft de sociale vrede in stand met het oog op het verminderende geld en de toenemende criminaliteit? Europa moet een vesting worden! De Europese buitengrenzen hebben een gezamenlijke krachtsinspanning bestaande uit bescherming en sterke wil nodig om de situatie weer de baas te worden!

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/13 ... nd-binnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Er komen steeds meer Nigerianen naar Zwitserland

Geplaatst op 18 augustus 2019

Afbeelding

Ze willen hier echter helemaal niet blijven

Bij de illegale migratie in Zwitserland bezetten de Nigerianen de koppositie. De meesten van hen willen hier echter helemaal niet blijven, maar verder naar Duitsland.


De Nigerianen willen naar het noorden! Duitsland registreert dit jaar een sterke stijging van Nigeriaanse asielzoekers. Alleen al tot eind juli registreerde het BAMF (de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) bijna 8000 asielaanvragen – Nigeria staat daarbij al op de derde plaats achter Syrië en Irak.

Zwitserland als transitland
Daar krijgt Zwitserland ook mee te maken: bij de illegale migranten voert Nigeria de ranglijst van de grensbewakers met tot nu toe 1405 van 7608 opgepakte personen onbetwist aan – op duidelijke afstand gevolgd door Albanië op de tweede plaats. Het lukte de Nigerianen vorig jaar ook al om met 2400 opgepakte personen bovenaan de lijst te komen. Hun aandeel is echter nogmaals toegenomen: was vorig jaar een op de zeven illegalen afkomstig uit Nigeria, nu is dat al bijna een op de vijf.

De Nigeria-expres van Italië naar Duitsland leidt zodoende door Zwitserland. Want maar heel weinig van hen willen blijven: vorig jaar dienden slechts ongeveer 500 Nigerianen een asielaanvraag in Zwitserland in. Tot juni van dit jaar waren dit er zelfs maar 233. Zodoende is Zwitserland meer transitland dan doelland.

Dat is bijna in heel het land te zien: weliswaar werd het grootste deel van de Nigerianen al aan de zuidgrens gestopt. Niet zonder reden: “Het grootste deel van de migranten probeert Zwitserland via het zuiden naar het noorden te doorkruisen”, zegt David Marquis van de Zwitserse douane, waarbij de grenswacht is aangesloten. “In grenswachtregio I vinden door de beide stationsposten in Bern en Basel relatief veel treincontroles plaats, waarbij steeds opnieuw illegale buitenlanders worden opgepakt.”

Tienduizenden Nigerianen in Italië
Het potentieel blijft groot. Weliswaar telde Italië op grond van de restrictieve politiek van de populistische regering dit jaar tot nu toe in totaal slechts enkele duizenden binnenkomsten van vluchtelingen, maar van 2015 tot 2017 kwamen er volgens het staatssecretariaat voor Migratie (SEM) ongeveer 90.000 Nigeriaanse staatsburgers over de Middellandse Zee naar Italië.

Terwijl migranten uit andere Afrikaanse landen zoals Eritrea naar verhouding weer snel uit Italië vertrokken, blijft een niet onaanzienlijk deel van de Nigerianen voorlopig in Italië. “Een deel van deze Nigerianen trekt altijd verder, in de eerste plaats richting Duitsland of Frankrijk”, aldus het SEM.

De toestroom was zelfs thema van gesprek in de Duitse Bondsdag. De rechtse AfD vreest namelijk dat met de asielzoekers ook de “Nigeriaanse maffia” in Duitsland uitbreidt, en eist scherpere grenscontroles en consequente uitzettingen.

Nigeria is een crisishaard
Duidelijk is: Veel Nigerianen vluchten uit hun land op zoek naar een beter leven of naar veiligheid. In het zuiden vechten rebellentroepen en separatisten tegen het leger. In het noorden is de radicaalislamitische terreurbeweging Boko Haram weliswaar technisch overwonnen, maar altijd nog actief. Daarbij komen geweld door bendecriminaliteit of conflicten tussen boeren en nomaden. Alleen al in Nigeria schat de VN het aantal vluchtelingen op twee miljoen.

Desondanks gaan de autoriteiten er van uit dat de meeste Nigerianen in hun eigen land bescherming kunnen vinden. Asielaanvragen zijn zowel in Duitsland als Zwitserland vaak kansloos. Zo kreeg in Zwitserland vorig jaar slechts 7% bescherming, het aantal erkenningen als vluchteling bedroeg zelfs maar 1%.

Bron: www.blick.ch

Door: Ruedi Studer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/18 ... itserland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

‘Immigratie verspreidt zich als virus’: Na Hongarije bouwt ook Slovenië hek langs grens

Posted on 25/08/2019

Afbeelding
Met prikkeldraad afgezette grens tussen Slovenië en Kroatië. (Afbeelding: Getty Images (6)).

Officiële cijfers veel te laag? ‘In Hamburg leven mogelijk al 200.000 illegalen, in Londen een miljoen’ – Duitse hotels en pensions krijgen ongeacht aantal migranten tot tienduizenden euro’s per maand van overheid – Al 1 op de 4 inwoners Duitsland is migrant of van migranten afkomst – Nederland kreeg er vorig jaar verhoudingsgewijs veel meer migranten bij

‘Illegale migratie verspreidt zich als een virus naar de Gorensjka (noordelijke) regio,’ berichtte het Sloveense Nova24 TV afgelopen maandag. Het heeft de regering van Slovenië ertoe gebracht om in navolging van Hongarije nog eens 40 kilometer grens met hekwerk af te sluiten, waardoor het totaal op 219 kilometer komt, bijna een derde van de totale grens met Kroatië. Ondertussen is de massa immigratie naar West Europa onverminderd hoog.

‘Tot nu kregen we enkel van de politie langs de zuidelijke grens berichten van gepakte migranten,’ aldus het TV station. ‘Nu ontdekken ook agenten in Gorenje illegale migranten.’ Volgens de Sloveense grenspolitie komen de migranten volgens hun eigen zeggen uit Afghanistan, Syrië, Pakistan, Turkije en andere landen in het Midden Oosten. Via Slovenië willen de meesten om financiële redenen naar migrantenvriendelijke landen zoals Duitsland, Zweden, Engeland en Nederland doorreizen.

In juli begon een Servisch bedrijf langs de rivier Kolpa met de bouw van nog eens 40 kilometer grenshek van 2,5 meter hoog. Een woordvoerder van het ministerie van BiZa verklaarde dat het slechts een ‘tijdelijke’ maatregel is om illegale migranten te stoppen en ‘de veiligheid van het volk en hun bezittingen te waarborgen’. Sinds vorig jaar is het aantal illegale migranten met 56% toegenomen. (1)

‘Miljoen illegalen in Londen, tot 200.000 in Hamburg’
Volgens sommige berichten is het aantal illegale migranten in West Europa vele malen hoger dan de officiële cijfers. Op basis van de forse toename van het watergebruik (bijna twee keer zoveel als de groei van het aantal inwoners, met warme zomers verdisconteerd) kunnen er in Hamburg al 40.000 tot 200.000 illegalen zijn, oftewel 10% van de totale bevolking. Dat komt overeen met schattingen van Londense waterbedrijven dat het aantal illegalen in de Britse hoofdstad om en nabij de miljoen (10%) bedraagt. (2)

Het Duitse bureau voor de statistiek publiceerde afgelopen week cijfers waaruit blijkt dat 20,8 miljoen mensen in Duitsland –ongeveer 1 op de 4- migrant of van migrantenafkomst (= vader of moeder bij geboorte geen Duitse staatsburger) is. 13,5 miljoen van hen zijn niet in Duitsland geboren. In 48% van de gevallen was familie/gezinshereniging de belangrijkste reden. Slechts 15% was vluchteling of asielzoeker. Andere migrantengroepen (mensen met niet Duitse ouders die wel als Duits staatsburger zijn geboren) zijn niet meegerekend. (5)

Tot tienduizenden euro’s per maand voor hotels die migranten herbergen
Nieuwe migranten worden in Duitsland steeds vaker in hotels en pensions ondergebracht, die enorm profiteren van de miljarden die de regering Merkel aan onbeperkte immigratie uitgeeft. Zo ontvangt bijvoorbeeld Hotel ‘Magnum’ in Köln sowieso € 1540,- per dag, of de gereserveerde kamers voor 135 migranten nu wel of niet bezet zijn. Op dit moment betaalt de overheid voor 44 migranten die er niet zijn.

‘Hotel zum Bahnhof’ van CDU politicus Andrea Horitzky krijgt tot oktober 2024 maandelijks minstens € 35.700,- bijgeschreven – migranten of geen migranten. Aan de door de media zo geroemde Duitse ‘solidariteit’ zit soms dus een fors prijs(afkoop/omkoop)kaartje geplakt. (3)

‘Chaos als normale toestand’
In het recent bijgewerkte, door burgers gratis te verkrijgen ‘Asielfeiten: Wie komt, blijft’ zijn alle cijfers en statistieken over de immigratie in Duitsland verwerkt. Sinds 2017 blijken er bijna 300.000 migranten te zijn bijgekomen, zo’n 100.000 meer dan het ministerie van BiZa eerder beweerde. Ruim twee derde van degenen die kunnen werken is rechtstreeks de sociale zekerheid in verdwenen. Uitzettingen zijn er nauwelijks: tot en met 2018 slechts 26.000. 31.000 andere afgewezen asielzoekers zijn gewoon in het land gebleven.

Daar komt de fors gestegen migrantencriminaliteit nog eens bij. ‘De chaos en het verlies van controle wordt door politiek en media als normale toestand aan de burgers verkocht.’ Kortom: ‘Wir schaffen das! – nicht’.’

Behalve kritiek worden er in het boekje ook oplossingen aangedragen. Zo zou het asielrecht flink op de schop moeten, zou er weer open en zonder ‘denk verboden’ over problematische onderwerpen zoals immigratie en islam moeten kunnen worden gediscussieerd, en zou de politieke islam niet langer moeten worden toegestaan, zodat de vrijheid en de burgers eindelijk weer verdedigd en gewaarborgd kunnen worden. (4)

Nederland kreeg er vorig jaar na verrekening met emigratie netto zo’n 100.000 inwoners bij, vrijwel uitsluitend migranten. Dat zijn er verhoudingsgewijs nog veel meer dan in Duitsland.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Mannikos Blog
(3) Express.de
(4) Journalistenwatch
(5) Epoch Times
(6) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij vooor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/i ... ngs-grens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77327
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Verstekelingen appen naar politie vanuit vrachtauto op A4, mogelijk zuurstofgebrek

Op snelweg A4 bij het Brabantse Dinteloord zijn vijf verstekelingen aangetroffen in een Spaanse vrachtauto. De chauffeur is aangehouden, meldt de politie.

De verstekelingen zaten in een koelwagen die meloenen vervoerde. Het vijftal is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse komaf. Ze zochten rond 18.40 uur telefonisch contact met de politie in België. De Belgische politie nam daarop contact op met hun Nederlandse collega’s, die uiteindelijk op de A4 bij afrit Dinteloord de vrachtwagen staande hielden.

Het vijftal gaf al die tijd hun locatie door aan de politie, aldus een woordvoerder. In eerste instantie zeiden ze dat er een kind bij zou zijn, maar dat bleek niet waar. Het vijftal was niet in het bezit van een paspoort. Ze zijn uit voorzorg nagekeken door het ambulancepersoneel, maar mankeerden niets. Daarna werden ze overgedragen aan de AVIM (voorheen vreemdelingenpolitie).

De chauffeur is aangehouden. ,,Dat is standaard’’, aldus een woordvoerder. ,,Wij onderzoeken nu of deze man betrokken is bij mensensmokkel of dat de verstekelingen dit op eigen houtje deden.’’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe vluchtelingengolf? Kroatië haalt 1800 politieagenten uit pensioen terug om de grens te bewaken

Geplaatst op 7 september 2019

Afbeelding

De meldingen dat er een nieuwe vluchtelingengolf op komst is, stapelen zich op. Vrijdag kwamen daar tegelijk meerdere aanwijzingen bij en ook in Duitsland begint de berichtgeving aarzelend op gang te komen.

Ik heb al in juli bericht dat Turkse ministers meegedeeld hebben dat de vluchtelingendeal met de EU in principe vervallen zou zijn. De redenen daarvoor zijn snel duidelijk te maken:

In 2016 hebben Brussel en Ankara een vluchtelingenakkoord gesloten. Daarin heeft Turkije zich ertoe verplicht om zijn grenzen met de EU te sluiten voor vluchtelingen en diegenen, die het desondanks lukken om naar Griekenland te komen, maar geen recht hebben op asiel, weer terug te nemen. Turkije heeft zich gehouden aan zijn deel van het akkoord, de vluchtelingenstroom is grotendeels opgedroogd.

Als tegenprestatie heeft de EU miljarden euro´s aan Turkije beloofd om de kosten voor de onderbrenging van de vluchtelingen te dekken en ze heeft aan Turkije reis-versoepelingen, dus de afschaffing van de visumplicht voor Turken, beloofd.

De EU heeft de visumplicht echter nooit opgeheven en nog niet eens de volledige, beloofde som betaald. De EU houdt zich over de hele linie niet aan het akkoord. Daar komt nog bij dat de EU Turkije dreigt met sancties vanwege een ruzie over gasboringen in de buurt van Cyprus, een denkbaar slecht moment voor een nieuwe ruzie met Turkije.

Maar hoewel men in de buitenlandse media hier alles al over kon lezen, hebben de Duitse media het verzwegen. De reden daarvoor zou wel eens de verkiezingen in Sachsen en Brandenburg geweest kunnen zijn. En de media zouden dit het liefst ook nog tot de verkiezingen in Thüringen verzwijgen, want welke partij zou profiteren van meldingen over een nieuwe vluchtelingengolf is voor iedereen wel duidelijk.

Vrijdag kwam de melding uit Kroatië dat het land “vanwege de migratiecrisis” 1800 politieagenten wil terugroepen van pensioen in de actieve dienst. Dat zouden 10% meer politieagenten voor Kroatië betekenen, dat op dit moment over meer dan 18.000 politieagenten beschikt. Vooral de grens met Bosnië moet strenger bewaakt worden met de extra agenten. Dat zou weer dezelfde Balkan-route zijn als in 2015. Of zich daar al meer vluchtelingen bevinden, is niet zichtbaar, Kroatische media berichten slechts van een algemene stijging sinds eind 2018.

Maar kennelijk nemen de meldingen dusdanig toe, dat vrijdag ook de “Welt” over de “dreigingen” van Erdoğan heeft bericht om “migranten naar Europa door te laten”. Maar zoals niet anders te verwachten was, heeft ook de “Welt” de ware achtergronden verzwegen. Daar kun je alleen maar lezen dat Erdoğan weliswaar “dreigt om migranten naar Europa door te laten”, omdat hij meer geld van de EU zou willen hebben, geen woord daarentegen in de “Welt” over het niet nakomen van haar verdragsverplichtingen door de EU en ook geen woord over mogelijke EU-sancties tegen Turkije.

De Duitse lezer zou niets te weten moeten komen van deze dingen. Dat heb ik pas twee dagen geleden aan de hand van een artikel in de “Spiegel” aangetoond, dat zo´n vaardig stuk propaganda en desinformatie was, dat het thuishoort in een leerboek. Daarin werd gebruikgemaakt van alle psychologische trucs die je je kunt voorstellen om de lezer te beïnvloeden en die ik in een analyse stap voor stap heb aangetoond.

De media proberen wanhopig om het thema voor het Duitse publiek te verbergen, ze bereiden zich er echter tegelijkertijd al met doelbewuste artikelen over de “brutaliteiten” van Turkije op voor, terwijl zij de verantwoordelijkheid van de EU systematisch verdoezelen. Mocht het opnieuw tot een vluchtelingenstroom komen, dan zullen zij zeker uit alle kanonnen op Turkije en Erdoğan schieten.

Ik ben zeker geen vriend van Erdoğan, maar dat hij, die zich drie jaar aan het akkoord met de EU heeft gehouden, terwijl de EU dit nooit vervuld heeft, er op een gegeven moment zat van is, kan ik begrijpen.

Bron: www.anti-spiegel.ru

Door: “Anti-Spiegel”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... e-bewaken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77327
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Marechaussee stopt 600 ‘valse’ migranten op luchthaven Athene

Sinds eind april een speciale medewerker van de Koninklijke Marechaussee op het vliegveld van Athene toezicht houdt op vluchten naar Nederland, zijn daar al zeshonderd passagiers tegengehouden die illegaal naar ons land wilden reizen. Het gaat onder meer om Syrische en Afghaanse vluchtelingen die met valse documenten of als look-a-like op een vlucht naar Amsterdam of Eindhoven wilden stappen.

De marechaussee stuurde eind april bij wijze van proef een zogenoemde liaison officier naar Athene, om meer zicht te krijgen op de illegale immigratiestroom vanaf het vliegveld. De grenswachter ondersteunt er de vliegtuigmaatschappijen en de Grieken bij het herkennen van valse of vervalste documenten.

Duizenden migranten (Syriërs en andere nationaliteiten) proberen vanuit Griekenland West-Europa te bereiken. Officieel moeten zij in Griekenland wachten tot hun asielprocedure is afgehandeld, maar die procedures duren vaak jaren. De asielcentra zijn er overvol.

Look-a-likes
In februari arresteerde de marechaussee nog vijf mensen uit dezelfde familie voor mensensmokkel. Zij zouden Syriërs die enigszins op hen leken, op hun paspoorten vanuit Turkije en Griekenland naar Eindhoven Airport hebben laten vliegen. Het onderzoek in die zaak loopt nog.

Eind vorig jaar werden twee Syrische asielzoekers in Nederland veroordeeld voor mensensmokkel van een vriend. Hij vloog op een reisdocument van een van de twee, op wie hij een beetje leek, van Griekenland naar Schiphol. Die reis viel op, omdat de twee asielzoekers op dat moment al in de gaten werden gehouden in een terrorisme-onderzoek. Ze zijn inmiddels veroordeeld tot respectievelijk vier en negen jaar cel, vanwege mensensmokkel en omdat ze voor hun komst naar Nederland deel zouden hebben uitgemaakt van een terroristische organisatie in Syrië.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Het Frankrijk van Macron: Meer dan 90.000 migranten dienen in 2019 een asielaanvraag in, bijna evenveel als in Duitsland

Geplaatst op 15 september 2019

Afbeelding

Duitsland voor wat betreft nieuwe asielaanvragen; er zijn meer dan 90.000 migranten die proberen in Frankrijk asiel aan te vragen. Een document van het European Asylum Support Office (EASO) stelt dat Frankrijk tot nu toe in totaal 91.372 asielaanvragen heeft gehad, slechts 767 minder dan Duitsland in dezelfde periode, meldt de Franse krant Le Bien Publique.

Frankrijk en Duitsland hebben in 2019 samen ongeveer 40% van alle asielzoekers in de Europese Unie, Noorwegen en Zwitserland opgenomen. In 2018 waren er in Duitsland 184.000 asielaanvragen, terwijl er in Frankrijk een record was van 123.000, een aantal dat het vorige record van een jaar eerder, in 2017, overtrof.

Didier Leschi, de directeur-generaal van het Franse Bureau voor Immigratie en Integratie, legde de toename van asielaanvragen in Frankrijk als volgt uit: “Frankrijk biedt niet minder bescherming dan andere landen, het is juist tegenovergesteld: Dit verklaart gedeeltelijk de aantrekkelijkheid van ons land en het feit dat de asielaanvraag blijft toenemen”. “We zien een zeer grote toestroom van mensen uit van origine veilige landen in Oost-Europa, die liever naar Frankrijk komen, omdat ze minder beschermd worden in Duitsland,” voegde Leschi eraan toe. “Er komen in Frankrijk ook mensen aan die zijn afgewezen in andere Europese landen, zoals Noord-Europa en Duitsland, met name Afghanen, omdat de beoordeling van de situatie in Afghanistan anders is volgens de asielstelsels van Europese landen. Frankrijk is een land waarop vluchtelingen terugvallen”, zei hij.

Nieuwe asielzoekers hebben de Franse belastingbetalers miljarden euro’s gekost, alleen al minderjarige migranten kosten volgens de cijfers, die eerder deze maand door de Assemblée des départements de France (ADF) zijn vrijgegeven, naar schatting twee miljard euro per jaar.

Een rapport dat vorig jaar juli is uitgebracht, stelde dat er momenteel maar liefst 400.000 illegale immigranten in de onrustige noordelijke buitenwijken van Parijs wonen en illegalen maken maar liefst 20% van de bevolking van het gebied Seine-Saint-Denis uit.

Bron: www.breitbart.com

Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/15 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Sinds 2011 hebben 6,2 miljoen mensen al asiel aangevraagd in Europa en er komen er nog 70 miljoen bij als het aan de VN en EU ligt... Alleen al in Juli 2019 bedroeg het aantal “verzoeken” 62.900, een stijging van 26% ten opzichte van de maand daarvoor. In de periode januari-juli van dit jaar zijn er 400.100 Derde Wereldmigranten geweest die asiel hebben aangevraagd. De omvolking is in volle gang!!!
https://voiceofeurope.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/23 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Uitgerekend Seehofer vreest een nog heftiger vluchtelingengolf dan in 2015

Geplaatst op 6 oktober 2019

Afbeelding

2015 mag zich niet herhalen? Ongeveer twee weken geleden waarschuwde Sebastian Kurz, de inmiddels herkozen kanselier van Oostenrijk, voor een vluchtelingengolf met de woorden “er broeit iets”. Nu vreest ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, CSU), een nog heftiger vluchtelingengolf dan in het jaar 2015 en eist meer solidariteit van de EU-lidstaten. Blijkbaar ligt er bij Seehofer meer informatie op tafel dan hij aan het publiek wil prijsgeven?

Uitgerekend Seehofer waarschuwt voor een heftiger vluchtelingengolf, die de koers opnieuw uitstippelde en een fataal signaal veroorzaakt met de toezegging van 25% opname van illegale bootmigranten, nog een prikkel die door smokkelaars en migranten als uitnodiging naar Luilekkerland wordt begrepen.

Sinds 2015 is er niets gebeurd, er werden geen oplossingen gevonden en geen maatregelen genomen. Nu begint zich bij heldere hemel een nieuwe massale bestorming door volksverhuizingen af te tekenen. In plaats van naar een Europese oplossing te zoeken, zou men de enige functionerende Australische procedure moeten toepassen, zodat illegalen geen succes hebben om naar Europa te komen, dus van tevoren onderscheppen en naar het uitgangspunt terugbrengen.

In december 2016 verzekerde bondskanselier Angela Merkel dat de situatie van 2015 met een bestorming door vluchtelingen aan de Duitse grenzen niet nog een keer moet voorkomen. “Een situatie zoals in de zomer van 2015 kan, moet en mag zich niet herhalen”, zei Merkel in haar toespraak op het partijcongres van de CDU in Essen. “Dat was en is ons en mijn onbetwiste politieke doel.” – Maar wat interesseert mij m´n gezwets van gisteren?

Web.de” bericht:

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer ziet in de herfst van 2019 een vluchtelingengolf van tot nu toe ongekende omvang op Duitsland afkomen. Deze zou wellicht “nog groter dan in 2015” uitvallen.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) heeft met het oog op het stijgende aantal vluchtelingen op de Griekse eilanden voor een nog grotere vluchtelingenstroom dan in 2015 gewaarschuwd en meer solidariteit van de EU-lidstaten geëist.

“We moeten onze Europese partners meer helpen bij de controles aan de EU-buitengrenzen. We hebben hen te lang in de steek gelaten”, zei Seehofer tegenover de “Bild am Sonntag”. “Als we dit niet doen, dan zullen we een vluchtelingengolf zoals in 2015 meemaken – wellicht zelfs nog een grotere dan vier jaar geleden.”

Hij zou er samen met de nieuwe voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (CDU), “alles aan bijdragen dat dit zich niet herhaalt”. Daar zou gij “de volledige ondersteuning van de Duitse bondskanselier” voor hebben, zei Seehofer.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/06 ... n-in-2015/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42480
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Mahalingam »

Er zijn cijfers over wat er officieel bekend is over de aantallen illegale binnenkomsten.
Let wel: dit is ontdekte migratie .
Meer migranten naar Europa in september

Ruim 17.200 migranten kwamen in september illegaal de EU binnen, een stijging van 14 procent vergeleken met een maand eerder.

Op de Griekse eilanden in de Egeïsche zee nam het aantal toe tot meer dan 11.500, meldt de Europese grens- en kustwacht Frontex.

In het westelijk deel van de Middellandse Zee bij Spanje was in september sprake van een stijging van 12 procent, tot 2400. Het ging vooral om Afrikanen. De aantallen dit jaar zijn echter maar de helft van die in 2018.

Op de route richting Italië ging het om 2280 migranten, 16 procent meer dan in augustus. In de eerste negen maanden werden daar 9700 mensen ontdekt, een ruime halvering vergeleken met een jaar eerder. Het betrof vooral Tunesiërs en Sudanezen.

Op de westelijke Balkan staken 450 mensen illegaal een grens over. Daar werden in het eerste driekwart van het jaar ruim 7300 migranten ontdekt, een stijging van 80 procent. Hier ging het voor meer dan de helft om Afghanen.

Ondanks een stijgende trend in de afgelopen maanden in de EU was het totale aantal ontdekte migranten in de eerste drie kwartalen met 88.200 een vijfde lager dan in dezelfde periode in 2018. Griekenland zag een stijging van 22 procent tot ruim 50.000.
https://www.parool.nl/wereld/meer-migra ... ~bc107c85/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

ZE BLIJVEN GEWOON KOMEN!: Asielcentrum Ter Apel weer vol

15 oktober 2019 - Marcel Looden

Afbeelding

De instroom van asielzoekers in Nederland is zodanig hoog dat het asielcentrum in Ter Apel (foto) weer vrijwel geheel is gevuld. Er verblijven 1900 vluchtelingen.

Officieel kan de opvanglocatie, de grootste van het land, 2000 mensen herbergen. ,,In de praktijk hebben we dat aantal nooit, we zitten dus zo goed als vol’’, zegt woordvoerster Jacqueline Engbers van het COA.

Aanmeldcentrum
Het asielcentrum in het grensdorp is de entree in Nederland voor vrijwel alle vluchtelingen. Daar zit immers ook het Aanmeldcentrum. Vanuit ‘Ter Apel’ verhuizen veel vluchtelingen naar andere azc’s om daar hun procedure te vervolgen.

In 2015 en 2016, de jaren van de enorme instroom, zat de locatie in Ter Apel meer dan vol. In heel Nederland zaten toen op een bepaald moment meer dan 47.000 vluchtelingen.

Forse daling
In de afgelopen jaren daalde de instroom fors, mede door Europese afspraken met Turkije over de opvang van vluchtelingen. Daardoor zaten twee jaar geleden ruim 21.000 en vorig jaar ruim 22.000 mensen in de Nederlandse azc’s.

Momenteel staat de teller op meer dan 26.000. Bijna een op de vijf van die vluchtelingen komt uit Syrie, een op de acht uit Iran. Nigeria, Turkije en Eritrea zijn andere landen die veel vluchtelingen ‘leveren’.

Verschillende landen
,,De instroom stijgt inderdaad’’, zegt landelijk COA-woordvoerder Werner van Bastelaar. ,,Er is niet een specifieke wereldbrand die de stijging veroorzaakt. Uit verschillende landen komen meer vluchtelingen.’’

De Grenshof
Als gevolg daarvan zoekt het COA nieuwe opvangplekken. ,,Zo wordt het Landgoed Duinrell in Wassenaar de komende winter tijdelijk een opvanglocatie en zoeken we naar nieuwe opvanglocaties. We praten ook met verschillende gemeenten.’’ De voormalige Oost-Groninger opvanglocaties in Musselkanaal en Bellingwolde (het gebouw De Grenshof, dat eigendom van het COA is), die enkele jaren geleden werden gesloten, zouden door de verhoogde instroom ook weer in beeld kunnen komen. Volgens Van Bastelaar is dat op dit moment nog niet het geval.

Basisschool
In Ter Apel blijkt de grote instroom onder meer in de basisschool voor asielkinderen, de Interschool. Die is voor het eerst sinds haar opening, enkele jaren geleden, helemaal vol. ,,We hebben inderdaad ook veel kinderen in het asielcentrum’’, zegt Engbers.

Onder de ruim 26.000 bewoners van azc’s in heel Nederland zijn overigens ook ruim 5500 statushouders. Mannen en vrouwen die een verblijfstatus hebben maar nog geen woning. In afwachting daarvan zitten ze nog in een azc.

https://www.dvhn.nl/groningen/Asielcent ... 23872.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

DE GRENZEN MOETEN DICHT!!

Geplaatst op 25 oktober 2019

Afbeelding

Weet u nog dat de regering vertelde dat het Pact van Marrakesh niet bindend was? Dat bleek natuurlijk, aangezien het van de VN afkomt, wel bindend te zijn. De eerste vliegtuigen vol met omvolkings-mensen, geïmporteerd door de Verenigde Naties vol Afrikaanse gelukszoekers, mensen met totaal andere normen, waarden, intelligentie en cultuur, komen nu aan in Duitsland en Italië. De UNHCR, het VN-vluchtelingenagentschap, heeft 300 gelukszoekers naar Italië overgebracht en nog 800 staan te wachten in Niger op hun “overplaatsing”.

Het is nu vrij algemeen bekend dat organisaties (NGO’s) en internationale instanties zoals de UNHCR, in overleg met mensenhandelaars, hebben samengewerkt om duizenden migranten te helpen bij hun reizen over de Middellandse Zee, die in veel gevallen dienstdoen als veerboot voor illegale immigranten. Ook Merkel laat, net zoals Italië, “geheime” vluchten uit Afrika toe. En Nederland?
https://indignatie.nl

Illegale immigranten die in Spanje aankomen, worden gewoon ongeregistreerd naar ons buurland Duitsland of naar Frankrijk gebracht met de lange afstand bus van het Spaanse Rode Kruis. Het begint in de Straat van Gibraltar, daar waar Spanje en Afrika gescheiden worden door slechts 14 kilometer Middellandse Zee. Elke dag brengen boten van de officiële Spaanse zeehulp Afrikanen naar de Spaanse kust. Ze worden niet teruggestuurd, maar gaan rechtstreeks via de schepen naar de EU. Vandaar gaat de reis voor de gelukszoekers verder in minibussen naar Campano, waar het Rode Kruis de nieuwkomers bevoorraadt en ze verder brengt naar de parkeerplaats, waar de langeafstandsbussen al klaar staan…
www.tichyseinblick.de

Hier in ons land, waar de gehele huizenmarkt in chaos is en er een groot tekort is aan sociale huurwoningen, speciaal voor de allang wachtende gediscrimineerde Nederlanders, zijn nu nog meer opvangplaatsen nodig. Het is gewoon krankzinnig, hoelang nog voordat we overal en nergens mensen op straat hebben wonen...

Onderstaand artikel laat ons weten dat het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) op zoek is naar nieuwe asielzoekerscentra. Gemeentes die eerder al een centrum hebben gesloten, krijgen het verzoek dat weer te openen. Volgens prognoses moet het COA dit jaar nog 25.000 gelukszoekers opvangen, maar dat aantal is allang bereikt.

Mijns inziens zou er totdat het tekort op de huizenmarkt is opgelost en elke wachtende Nederlander een huis heeft, gestopt moeten worden met het opnemen van gelukszoekers die, zoals we hebben gezien, vaak niet de juiste mentaliteit, normen, waarden en het aanpassingsvermogen hebben om goed te kunnen gedijen in onze westerse samenleving.
www.stopdebankiers.com

Ondertussen heeft de situatie op de Balkanroute een hoogtepunt bereikt. Volgens onderstaand artikel; in vergelijking met 2018 is de aanvoer van migranten uit Turkije op de Griekse eilanden met 30% toegenomen, maar in mei/juni nam de druk op de Balkanroute al toe en waren er 80.000 mensen ergens tussen de Bosporus en Oostenrijk.

Rapporten van autoriteiten toonden aanzienlijke stijgingen in vergelijking met het afgelopen jaar; 155% meer tussen Griekenland en Noord-Macedonië bijvoorbeeld. Ondertussen kwamen in Bosnië 1500 migranten aan vorige week, in het al overvolle Vucjak-kamp. Een kamp waar de omstandigheden volgens de burgemeester onhoudbaar zijn en die het kamp nu wil sluiten.
www.einprozent.de

Deze door de politiek gearrangeerde asielinvasie vernietigt alles wat door onze voorouders is opgebouwd, ze bedreigt de veiligheid, de gezondheid, onze cultuur, onze normaliteit en elke dag zien we de “verrijking” van deze asielinvasie. Elke dag opnieuw is iemand, of meerdere per dag, slachtoffer van deze door de politiek gecreëerde chaos in ons land, die alleen nog maar zal toenemen aangezien er veel mensen op straat gaan leven met het tekort op de huizenmarkt. Wat betekent dat het logischerwijs nog minder veilig wordt op straat. Dit kabinet moet naar huis, het vernietigt datgene wat de gewone normale Nederlander normaal vindt en wil behouden.

Zoek contact met gelijkgestemden, met mensen die nog wel weten wat vaderlandsliefde is, mensen die niet zijn vergeten hoe hard er is gevochten om Nederland vrij te krijgen. Laten we de boeren, de bouwers, de vissers, de leraren, de gepensioneerden, de studenten, de vrachtwagenchauffeurs, het Schiphol-personeel en de mensen uit de zorg steunen in hun protesten om dit krankzinnige beleid te doen stoppen. De grenzen van ons land moeten dicht en we moeten uit de dictatoriale/communistische EU en andere mondiale communistische organisaties stappen!

Door: “Elise Nijmegen”

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/25 ... ten-dicht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Duitse regering laat duizenden “vluchtelingen” invliegen

Geplaatst op 8 november 2019

Afbeelding

De beelden zorgden in de sociale media voor ophef: talrijke Afrikaanse “vluchtelingen”, die per vliegtuig naar Duitsland waren gebracht, bij hun aankomst op het vliegveld van Kassel. Daarbij ging het om 154 Somaliërs, die daarvoor in vluchtelingenkampen in Ethiopië waren ondergebracht. Duitsland had zich in december vorig jaar bereid verklaard om via het EU-Resettlement-programma akkoord te gaan met de vestiging van nieuwe “vluchtelingen”. De 154 Somaliërs vormen echter slechts een klein gedeelte.

Zoals blijkt uit een antwoord van de Duitse regering op vragen van de AfD-parlementariër Steffen Kotré, die in het bezit zijn van de “Junge Freiheit”, heeft Duitsland voor 2019 en 2019 de nieuwe vestiging van tot 10.200 van zulke “vluchtelingen” toegezegd, waaronder ook 6000 uit vluchtelingenkampen in Turkije. Volgens de Duitse regering werden er verleden jaar 2844 Resettlement-vluchtelingen door Duitsland opgenomen, dit jaar tot eind oktober waren het er 3617. Er zullen nog meer volgen.

Kosten van meer dan € 6 miljoen
Alleen al de tot nu toe naar Duitsland in het kader van het Resttlement-programma gehaalde vluchtelingen hebben kosten van meer dan € 4,5 miljoen veroorzaakt. “Voor de verdere binnenkomsten tot eind van dit jaar werden nog eens kosten van ca. € 1,7 miljoen ingecalculeerd, zodat het totale bedrag van het hervestigingsprogramma voor het jaar 2019 € 6,3 miljoen bedraagt”, staat er in het antwoord aan Kotré. Per binnenkomst zou Duitsland echter tot € 10.000,- uit het asiel- en migratiefonds van de EU krijgen.

De AfD-parlementariër heeft echter scherpe kritiek op de deelname van de Duitse regering aan het hervestigingsprogramma. “Ik waarschuw er voor om Duitsland nog meer te belasten. DE massale hervestiging van mensen zonder opleiding of taalkennis met het vliegtuig is niet uit te leggen aan de bevolking”, zei Kotré tegen de “Junge Freiheit”. Tot nu toe zouden berichten over door de regering ingevlogen migranten altijd zijn afgedaan als samenzweringstheorieën, vulde de AfD-politicus aan. “Nu weten we dat de geruchten overeenkomen met de waarheid.”

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/08 ... invliegen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21291
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door King George »

Dat valt toch stukken minder op dan die bootjes. Hoeveel Duitsers zouden hier eigenlijk weet van hebben? Wie dit op hun kerfstok hebben, die zijn rijp voor een Neurenberg 2.0.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door sjun »

Asiel en migratie? Nederland mag het niet weten
Syp WyniaPosted on 9 november, 2019

In Haagse kantoren willen ze niets doen aan het reguleren van asiel en migratie. Alles wordt getraineerd. ‘Het is echt Justitiemaffia daar’ | De instanties die toezicht houden op de overheid spelen onder één hoedje met die overheid. ‘Men wil rust in de polder’ | De Berlijnse muur schudde aan de Europese geldboom | Bestaat Het Westen nog wel? | Hoe Nederland de grootste sponsor van Brussel werd. En we komen er maar niet van af.

Asiel: Waar bleef het plan-Buma? En de motie-Dijkhoff?
Ambtenaren van Justitie bedrogen niet alleen de Tweede Kamer, maar ook de eigen staatssecretaris Mark Harbers. Het staat niet op zichzelf. De Haagse bureaucratie houdt steevast daadkracht bij immigratie en asiel tegen. Want waar blijft het plan-Buma? En de motie-Dijkhoff? ‘Het is echt Justitiemaffia daar.’

door Syp Wynia

Het derde kabinet-Rutte beloofde twee jaar geleden om uit te zoeken of het asielverdrag van Genève uit 1951 niet bij de tijd moet worden gebracht. Dat verdrag was immers bedoeld voor al die Europeanen die na de Tweede Wereldoorlog ronddoolden over het continent. Inmiddels is het vooral een ticket voor niet-Europeanen om naar Europa te komen. Want ‘Genève’ geldt inmiddels voor alle wereldburgers. Sterker nog: het geldt voor alle niet Europeanen, die zo asielrechten kunnen krijgen in de Europese Unie. Want het mag zo zijn dat er tientallen miljoenen ontheemden zijn in de wereld, maar nergens hebben ze de rechten die ze in de Europese Unie krijgen. Ook een land als Turkije, dat de laatste jaren enkele miljoenen vluchtelingen heeft toegelaten, kent niet het asielrecht dat Afrikanen en Aziaten wel in de landen van de Europese Unie hebben.

Dat Geneefse verdrag moet dus bij de tijd worden gebracht, zei Sybrand Buma van het CDA. Hij kreeg er naar eigen zeggen zelfs steun voor van zijn Europese partijgenote Angela Merkel. En zo belandde het ook in het regeerakkoord van RutteDrie. Nederland zou het voortouw nemen bij de herziening van het asielverdrag, dat het belangrijkste juridische houvast is voor allen die hun heil in Europa wensen te zoeken. Maar Buma is naar Leeuwarden vertrokken en niemand heeft het er meer over, ook in zijn eigen CDA kennelijk niet meer.

Hoe staat het met het plan-Buma?
Ik heb dit voorjaar maar eens aan de ambtenaren van toenmalig VVD-staatssecretaris Mark Harbers gevraagd hoe het er mee stond, met die toezegging uit het regeerakkoord. Het was in de dagen dat Harbers werd belogen door zijn eigen ambtenaren en daar uiteindelijk reden in zag om af te treden. Hoe dan ook, ik kreeg te horen – anderhalf jaar zat het kabinet er, inmiddels – dat Harbers’ ambtenaren ‘onderzoeken of afstemming met ‘’like minded states’’ opportuun is.’ ‘Door het verrichten van een voorstudie verkennen we de mogelijkheden.’ Bij het ministerie van Justitie zou ‘naar verwachting binnen enkele maanden nadere informatie’ volgen. Zo’n ministerie doet er dus anderhalf jaar over om voorstudie te doen naar het verkennen van de mogelijkheden om eventueel af te stemmen met andere landen dat Nederland wil onderzoeken dat het Geneefse verdrag moet worden herzien. Als dat al niet riekt naar sabotage dan is het gewoon sabotage.

Ankie Broekers-Knol
Maar jawel hoor, op 14 oktober zei de nieuwe VVD-staatssecretaris van asiel en aanverwanten, Ankie Broekers-Knol, dat ‘het voornemen van het kabinet om onafhankelijk onderzoek naar het VN-Vluchtelingenverdrag 1951 te laten doen’ ‘inmiddels uitvoering’ krijgt. Dat is dus twee jaar nadat het kabinet aantrad. Volgens het kabinet kostte het nogal wat tijd om in binnen- en buitenland expertise ‘op het gebied van vreemdelingenrecht en Europese regelgeving’ op te doen. Dat is op zich al verbazingwekkend. Als we die kennis in Nederland niet in huis hebben, hoe functioneert het vreemdelingenrecht dan überhaupt in Nederland? Maar daar blijft het niet bij, want het kabinet gaat nu echt haast maken. Let maar op: ‘Er wordt op dit moment een voorstudie verricht ter nadere afbakening van de vraagstelling. Beoogde afronding van het onderzoek is gepland voor eind 2020.’ En eind 2020, dan is het kabinet – als het de eindstreep al haalt – met andere dingen bezig. Dat Nederland het asielverdrag onder de loep zou nemen is dan een papieren tijger geworden. Precies zoals, zoals te vrezen valt, de bedoeling was van de ambtelijke betrokkenen – en wellicht van sommige politici bovendien.

En hoe staat het met de motie-Dijkhoff?
Nu heeft het kabinet RutteDrie op immigratiegebied nog een ijzer in het vuur. In de dagen na Prinsjesdag 2018 werd in de Tweede Kamer de motie-Dijkhoff aangenomen, waarin het kabinet de opdracht kreeg de bevolkingsontwikkeling voor de komende decennia onder de loep te nemen. Aanleiding waren publicaties van Paul Scheffer, Jan van de Beek en Jan Latten, waarin ze de snel toenemende bevolking (vrijwel geheel door immigratie) en alle ingrijpende gevolgen belichtten. De uitvoering van de motie werd door het kabinet in handen gegeven van D66-minister Wouter Koolmees, onder wiens leiding ‘immigratie’ als bepalend element al gauw uit het onderzoek verdween. Het demografisch instituut NIDI kreeg de coördinatie bij het onderzoek maar zag naar eigen zeggen geen probleem in de bevolkingsgroei door immigratie. Dat moet koren op de molen van D6-minister Koolmees zijn, want zijn partij wil helemaal geen probleem zien in welke immigratie dan ook – hooguit in te weinig immigratie.

Wouter Koolmees
Enfin, ik heb de medewerkers van Koolmees ook maar eens gevraagd hoe het gaat. Eind mei van dit jaar waren niet minder dan zes ‘planbureaus’ ‘een brede verkenning’ aan het uitvoeren ‘over de gevolgen van het samenleven in Nederland in de breedste betekenis’. ‘Migratie wordt daarbij als beïnvloedende factor ook meegenomen’. Het ging dus niet meer om immigratie als centraal thema, het was naar de zijkant gemanoeuvreerd als ‘beïnvloedende factor’. En haast had Koolmees’ ministerie ook niet: ‘Wij vinden dit een belangrijk vraagstuk en geven de tijd aan de planbureaus voor een zorgvuldige analyse’. Ademt dat urgentie? Nou, nee.

In het najaar vroeg ik nog maar eens of het al opschoot, met dat onderzoek naar bevolking en immigratie dat nu kennelijk over ‘samenleven in Nederland’ zou gaan. Welnu: het onderzoek bestond nu uit twee fasen, zo werd mij gemeld. Een inventarisatie van beschikbare ‘toekomstverkenningen’ was inmiddels voltooid. En: ‘Omdat de inventarisatie breed van opzet is, is in overleg met de planbureaus besloten de eerste fase uit te breiden (…) Dit onderdeel maakte oorspronkelijk deel uit van de tweede fase.’ Zo gaat het dus in Nederland, als er pogingen worden gedaan riskante immigratiestromen in te tomen, of na te gaan wat de gevolgen van de bevolkingsgroei door immigratie zijn. Het grootste thema van het naoorlogse Nederland wordt weggestopt, weggelogen, gesaboteerd. Want de leiding van de Nederlandse bureaucratie wil het er niet over hebben.

En waar bleef het ‘ingroeimodel’?
Het doet mij denken aan een eerdere poging van de Tweede Kamer om iets te doen aan – de gevolgen van – ongewenste immigratie. In september 2004 nam de Tweede Kamer een motie aan van de regeringspartijen CDA, VVD en D66, die ook ondersteund werd door oppositieleider Wouter Bos (PvdA). De kern van de zaak: het kabinet moest kijken of de uitkeringsmigratie naar Nederland kon worden verminderd, onder meer door immigranten pas na verloop van tijd sociale rechten te geven. Ik sprak Wouter Bos daar een klein jaar later weer over. De wil van de Kamer was misschien niet helemaal genegeerd, maar wel getraineerd. Als er al iets werd gehoord uit de ministeries, waren het flauwe uitvluchten. Het rook naar onwil. Ik vroeg Wouter Bos in 2005 wat hij er van dacht dat de hele motie over het ‘ingroeimodel’ voor immigranten binnen het tweede kabinet-Balkenende was gesmoord. Bos liet er geen misverstand over bestaan hoe hij daar over dacht en wie hij als schuldige zag.

Bos: ‘Het is de Justitiemaffia. Het is ècht Justitiemaffia daar. Ministers constateren altijd maar weer dat als ze iets willen veranderen, het niet mag van Justitie, omdat er een wet of een verdrag in de weg zit. Dat je wetten ook kunt veranderen en over verdragen kunt onderhandelen, komt kennelijk niet bij hen op. Achter het ‘’niet kunnen’’ blijkt heel vaak het ‘’niet willen’’ schuil te gaan.’

Wouter Bos als Kamerlid
Dat was dus in juni 2005. We zijn meer dan 14 jaar verder. Van het ingroeimodel voor immigranten in de sociale zekerheid hebben we nooit meer iets gehoord. Als Nederland het nu al zou willen, kan het niet meer door beperkingen die vanuit Brussel zijn opgelegd. Alle kans dat het met het herzien van het Geneefse asielverdrag en het onderzoek naar bevolkingsgroei door immigratie dezelfde kant op gaat. Als de zorgen van de bevolking over immigratie al doordringen tot de Tweede Kamer, zijn het wel ambtenaren die het uit beeld weten te masseren.

Nepnieuws, dat lukt wel
NRC Handelsblad onthulde dat Mark Harbers die dit voorjaar aftrad als staatssecretaris, omdat onder zijn verantwoordelijkheid de Kamer was misleid over misdaadcijfers onder asielzoekers, op zijn beurt ook was voorgelogen. Hij werd met opzet voorgelogen door zijn eigen ambtenaren op het ministerie van Justitie, omdat de cijfers over zedendelicten en poging tot doodslag hen niet goed uitkwamen. Die ambtenaren produceerden dus willen en wetens nepnieuws.

Het produceren van nepnieuws door de Haagse bureaucratie, dat zou wel eens meer schering en inslag kunnen zijn. Daar horen zelfs beweringen over het bestaan van nepnieuws bij, zo weten we nu (dat was namelijk nepnieuws van minister Kajsa Ollongren). Maar ook minister Ank Bijleveld van Defensie wordt achtervolgd door nepnieuws (gelogen ontkenningen) van haar voorgangster Jeanine Hennis.

Maar als het om asiel en migratie gaat, dan heeft de Haagse bureaucratie – ‘de justitiemaffia’, zoals Wouter Bos zei – een vaste lijn. Als er al eens politieke daadkracht is bij het in kaart brengen of het intomen van immigratie, dan wordt die daadkracht steevast getraineerd. Net zo lang, tot ook de daadkracht zelf uit beeld is verdwenen.
Bron

Het doet zich aanzien dat er in Nederland een vijfde colonne of deepstate actief is die burgers misleidt, democratie om zeep helpt en de rekeningen van haar eigen ideologie doorschuift naar onwetend gehouden burgers. Zo lang gevestigde partijen de regeringsverantwoordelijkheid houden verandert er niets en blijven de aanslagen op het vrij besteedbare inkomen door afroming vanuit Brussel en andere structurele solidariteitsovervraging toenemen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 42480
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Mahalingam »

Hoe gaan andere landen om met illegalen?
Nederlandse voetbalcoach vast in Nepal: boete van 11.000 euro wegens illegaal verblijf
Een Nederlandse toerist zit in Nepal in de cel omdat zijn visum al een paar jaar is verlopen. De immigratiedienst heeft hem een boete opgelegd van 1,4 miljoen Nepalese Roepie (ongeveer 1

Buitenlanders die de geldigheidsduur van hun toeristenvisum voor Nepal overschrijden met meer dan 150 dagen, krijgen een boete van 8 dollar (iets meer dan 7 euro) voor elke dag dat ze langer in het land verblijven. Amadeu C.d.O kwam het land volgens de Immigratiedienst al binnen vóór de verwoestende aardbeving van 2015 en liet zijn toeristenvisum na 2017 niet meer vernieuwen.

De toeristenpolitie in de stad Pokhara ontdekte dat tijdens een controle op 17 oktober en arresteerde de Nederlander. Hij werkte sinds een jaar als vrijwilligerscoach voor de voetbalbond van het district Kaski, in het midden van Nepal. Amadeu C.d.O is inmiddels overgebracht naar de gevangenis in de Nepalese hoofdstad Kathmandu. Daar wacht hij een beslissing over zijn lot door het Immigratiedepartement af. Er kan een gevangenisstraf volgen of uitzetting.

De Nederlandse toerist is een van 22 toeristen in het district die de voorbije maanden in de cel belandden omdat ze geen geldig visum hadden en daardoor illegaal in het land verbleven.

Thailand

Een 46-jarige Nederlander werd eind oktober in Thailand gearresteerd omdat zijn visum was verlopen. Na het betalen van een boete of het uitzitten van een gevangenisstraf zal hij het land worden uitgezet. De arrestatie van Alexander de R. is een van een reeks voorbeelden waarmee de Thaise overheid wil laten zien dat ze streng optreedt tegen toeristen die de regels overtreden.
https://www.ad.nl/buitenland/nederlands ... ~ad67ac15/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77327
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Procedures traag: asielclaims naar recordbedrag

De asielprocedures zijn zo traag, dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) opnieuw een recordbedrag kwijt is aan dwangsommen. Dit jaar betaalt de dienst naar verwachting 5,5 miljoen euro aan asielzoekers en statushouders als compensatie voor te lange procedures. Volgend jaar komt dat bedrag naar verwachting uit op 17 miljoen euro.

Daarmee wordt de stoperigheid van de asielprocedure een steeds grotere kostenpost. In 2018 keerde de IND ’maar’ 1,5 miljoen euro uit aan dwangsommen voor de keren dat er niet binnen de termijn was besloten over een verblijfsvergunning.

Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol noemt de toename ’onwenselijk’. Maar hoewel zij is begonnen met de werving van nieuw personeel voor de IND en er ook andere maatregelen zijn genomen, lijkt het er niet op dat de problemen snel voorbij zijn.

Onderbezetting
Het hoge aantal dwangsommen heeft te maken met onderbezetting bij de IND, die na de vluchtelingenpiek rond 2015 moest inkrimpen. In 2017 kreeg de dienst een grote bezuiniging voor de kiezen. Maar het aantal asielaanvragen neemt de laatste tijd juist toe. Om het tij te keren, zijn er extra medewerkers aangetrokken om procedures te verkorten. Sinds vorig jaar zijn er al 350 voltijdsaanstellingen bijgekomen. Voor eind volgend jaar moeten er nog eens 300 mensen bij komen.

Eerder was de Tweede Kamer beloofd dat de grootste problemen binnen twee jaar voorbij zouden zijn. Nu moet de bewindsvrouw erkennen dat die belofte misschien wat ferm is. „Het werven en opleiden van personeel kost veel tijd en de tijd om de toezegging aan de Kamer te realiseren is daardoor krap.” Wel belooft zij zich tot het uiterste in te spannen’ om in 2021 het grootste deel van de aanvragen binnen de termijn te behandelen.

Instroom
Behalve dat het werven van personeel minder snel gaat dan gehoopt, is ook de instroom van asielzoekers gestegen. Intussen probeert de IND ook oude zaken op te pakken die al lang liggen, hetgeen weer ten koste gaat van de nieuwe zaken.

Op de lange termijn verwacht de staatssecretaris heil van ’slimmer werken’ en bijvoorbeeld van het schrappen van het nader gehoor bij kansloze zaken.

IND doorgelicht
Tegelijkertijd grijpt de bewindsvrouw naar een beproefd middel bij complexe politieke zaken: ze kondigt een extern onderzoek aan naar de uitvoering van de asielprocedure door de IND.

Termijnen in asielprocedures overschrijden mag volgens de wet niet. Asielzoekers moeten binnen zes maanden weten of ze recht hebben op een verblijfsvergunning. Asieladvocaten kunnen een zogenoemde ingebrekestelling indienen voor hun cliënt als termijnen niet worden gehaald. Als de immigratiedienst niet binnen twee weken reageert, loopt de dwangsom na 42 dagen op tot maximaal 1.442 euro per besluit.

’Schot in de voet’
„Een brevet van onvermogen”, noemt PvdA-Kamerlid Attje Kuiken de miljoenenstrop bij de IND. „Het kabinet schiet zichzelf eerst in de voet om vervolgens te gaan klagen over de kosten.” Zij verwijt het kabinet dat het tekort aan capaciteit bij de IND al lang bekend was. „Toch heeft het kabinet niets ondernomen om de wachttijden aan te pakken.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Ondertussen komen er steeds meer niet-westerlingen illegaal Europa binnen. Het aantal illegale binnenkomsten via Luxemburg is bijna verdubbeld ten aanzien van vorig jaar. De belangrijkste herkomstlanden, daar waar de mensen naartoe zouden moeten terugkeren, zijn Afghanistan en Nigeria.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/21 ... md-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77327
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Migrantenstroom trekt weer aan

Na een periode van relatieve rust zijn afgelopen dagen vanuit Libië plotseling talrijke boten met vele honderden migranten vertrokken richting Italië.

Volgens Italiaanse media gaat het om zeker 800 migranten. Daarvan zijn 367 migranten opgenomen door enkele NGO’s , die ze mee willen nemen naar het eiland Lampedusa. Er zijn daar net 125 migranten aangekomen. De autoriteiten in Malta hebben ondertussen een groep van 70 migranten gered.

Het massale vertrek uit Libië valt samen met heftige bombardementen op Tripoli. Federico Soda van de Internationale Organisatie voor Migratie zegt zich ernstig zorgen te maken over de veiligheid van de migranten, die volgens hem worden blootgesteld aan geweld, mensenhandel en misbruik. Onder de migranten zijn ook vrouwen en kinderen.

De nieuwe stroom migranten komt de huidige Italiaanse regering Conte niet goed uit. De roodgele regering, die bestaat uit de centrumlinkse PD en de populistische Vijf Sterrenbeweging, is zonder verkiezingen begin september ontstaan nadat Lega-leider Matteo Salvini de regeringscoalitie van zijn partij en de Vijf Sterrenbeweging in augustus in zwembroek vanaf het strand had opgeblazen.

Volgens verkiezingspeilingen zou de Lega nu verreweg de grootste partij zijn. Ze is in haar eentje bijna even groot als de twee huidige regeringspartijen. Samen met een kleinere radicaal rechtse partij, die trouwens ook groeit, wil de Lega een streng beleid tegen clandestiene immigratie voeren. Het is een kwestie van tijd dat er een rechtse regering in Rome komt. Premier Conte vroeg zich tijdens een diner met ministers onlangs af of het kabinet na januari volgend jaar nog aanblijft.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

“Vluchtelingen” – over de situatie in Turkije, in Griekenland en op de Balkan

Geplaatst op 24 november 2019

Afbeelding

De situatie van de vluchtelingen zorgt opnieuw voor krantenkoppen. Hoe is de situatie in Griekenland, Turkije en op de Balkan-route richting Duitsland?

Over Turkije heb ik al veel geschreven, daar is op dit moment niets aan toe te voegen: al in juli had Turkije Merkel´s vluchtelingendeal openlijk betwijfeld en gedreigd de grens met Griekenland niet meer zo streng te bewaken. Sindsdien is het aantal vluchtelingen dat vanuit Turkije naar Griekenland is gekomen merkbaar toegenomen. Toen dagen geleden nog heb ik er uitvoerig over bericht dat de EU er niets tegen doet, maar in tegendeel steeds opnieuw ruzie met Turkije zoekt en daarbij heel openlijk het risico aangaat dat Turkije de meer dan drie miljoen vluchtelingen in het land zelf in richting Europa stuurt.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken heeft onlangs openlijk gezegd dat hetgeen er mogelijk op ons afkomt wezenlijk erger zou kunnen worden dan de vluchtelingencrisis van 2015.

Hoe erg de situatie in werkelijkheid is, weet niemand precies. Een feit is dat het aantal vluchtelingen dat over de Egeïsche Zee naar Griekenland komt zo groot is als sinds 2016 niet meer. Op dinsdag 19 november kon men in “Der Spiegel” lezen dat alleen al het weekend daarvoor meer dan 1350 vluchtelingen op de Griekse eilanden aangekomen zouden zijn.

De kampen op de eilanden waar ze ondergebracht worden, zijn overvol en daarom worden ze naar het vasteland overgebracht. In het artikel in “Der Spiegel” is sprake van nog eens 20.000 mensen die naar het vasteland gebracht moeten worden. Omdat ze niet in Griekenland willen blijven, gaat het merendeel van daaruit op weg naar het noorden.

Er bestaat echter een niet officieel aantal, over de grootte waarvan je alleen maar kunt speculeren. Wie de landkaart bekijkt, stelt vast dat het veel eenvoudiger zou zijn om als vluchteling over land uit Turkije naar Griekenland te komen in plaats van in rubberboten over de open zee. Over deze vluchtroute bestaan echter geen cijfers. Dat zou er aan kunnen liggen dat de Grieken heel blij zijn dat ze de vluchtelingen niet hoeven te registreren en te verzorgen. En de vluchtelingen die het lukt om over de grens te komen, willen immers ook verder naar het noorden. Dus laat men diegenen die het gelukt is vermoedelijk gewoon lopen.

Maar de Grieken proberen de grens daar te bewaken. En daartoe gebruiken ze illegale methodes, zogenaamde “Push-Backs”. Dat betekent dat wanneer Griekenland een vluchteling bij de grensrivier met Turkije oppakt het deze gewoon terugstuurt. Dat kunnen sommigen oké vinden, maar het is gewoon illegaal. Wie in het land aangekomen is, mag daar volgens geldend recht asiel aanvragen.

Turkije heeft gemeld dat Griekenland in de maanden van januari tot eind oktober 2019 bijna 60.000 vluchtelingen bij de grens gewoon weer heeft teruggestuurd naar Turkije. Dat zegt wel het nodige, want enerzijds laat dit zien dat de Grieken niet kinderachtig zijn en anderzijds dat Turkije kennelijk aan de grens niet meer zo goed uitkijkt wanneer iemand naar Griekenland wil.

De Balkan-route is nu goed beveiligd. Alleen al om Griekenland uit te komen, is niet eenvoudig. En ook de andere grenzen tot de EU, die in Kroatië begint, zijn nu beveiligd. Desondanks is het al duizenden mensen gelukt om in Bosnië te komen, het laatste station voor de EU.

Bosnië is een arm land, dat er niet tuk op is om de vluchtelingen, die daar sowieso niet willen blijven, te verzorgen. De kampen daar zijn klein en catastrofaal en de gemeenten verzetten zich tegen het openen van nieuwe kampen. RT-Deutsch berichtte op 1 november over de situatie in Bosnië en deelde mee dat zich naar schatting 8000 illegale migranten in Bosnië zouden bevinden.

Het zouden er echter wel eens veel meer kunnen zijn. Op 15 november berichtte “Der Spiegel” over schattingen van de VN, die alleen al in de buurt van de Bosnische stad Bihać 7000 vluchtelingen vermoedde. Volgens het bericht heeft Bosnië in de kampen een uitgaansverbod opgelegd, die slechts één uitzondering kent: wie zegt dat hij naar het noorden, in richting Kroatië, verder trekt, mag het vluchtelingenkamp verlaten.

De kampen in Bosnië zijn niet geschikt voor winters weer, maar in de bergen van de Balkan wordt het zeer koud in de winter. Het is dus niet uitgesloten dat de mensen binnenkort met de moed der wanhoop op weg gaan naar Kroatië.

Aan de grens tussen Bosnië en Kroatië zijn nu voor het eerst negen schoten gevallen. Over de achtergronden is niets bekend, behalve het feit dat een vluchteling door een politieagent zou zijn neergeschoten.

Dit alles was te voorzien. In het begin heb ik genoemd dat dit zich al in juli aftekende. En Kroatië heeft begin september 1800 politieagenten van pensioen teruggeroepen in de actieve dienst om de grens richting het zuiden te bewaken. Alleen in Duitsland waren daarover destijds geen berichten, want de deelstaatverkiezingen in het oosten van Duitsland zaten er aan te komen. En van zulke berichten zou een partij geprofiteerd hebben, die het vijandbeeld van de media is.

Nu pas, nu de verkiezingen achter de rug zijn, zijn er ook in Duitsland vaker berichten over het toespitsen van de situatie.

Bron: www.anti-spiegel.ru

Door: Thomas Röper

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/24 ... de-balkan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77327
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Ariel »

Migranten opgelicht met nep-grenspost

Een Rus heeft een lepe manier gevonden om een extra zakcentje te verdienen. Hij bouwde een nep-grenspost op de grens met Finland en lichtte daarmee migranten op. De man heeft duizenden euro’s verdient met zijn handeltje.

De oplichter deed het voorkomen alsof hij migranten de Europese Unie in kon smokkelen. Hij incasseerde duizenden euro’s van zijn nietsvermoedende slachtoffers. Met een auto reed hij hen de ’grens’ over en stippelde vervolgens een route uit voor de migranten. Wat ze niet doorhadden was dat hij hen in een cirkel liet lopen. Om het authentiek te laten overkomen, gaf hij de migranten zelfs een rubberbootje mee, „voor het geval dat”.

De oplichtingspraktijken kwamen vorige week uit, toen Russische grenswachten vier migranten vonden, die door het bos aan het ronddwalen waren. Samen met de oplichter moesten ze woensdag voorkomen in Sint-Petersburg. De rechter besloot tot deportatie voor de migranten. De Russische ’grenswacht’ moet waarschijnlijk brommen. Hij is vastgezet in afwachting van zijn proces.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

TWEE- TOT DRIEMAAL PER DAG LOOPT MEN IN SPANJE DE KANS GECONTROLEERD TE WORDEN OP PAPIEREN WANNEER JE IN HET BEZIT BENT VAN EEN MAROKKAANS UITERLIJK.

Geweldig! Waarom gebeurt dat niet in Nederland?

Dat heeft geen zin. Want Marokko neemt geen in Nederland verblijvende illegale Marokkanen terug, ook al betreft het maar een klein aantal. Wel duizenden uit een ander EU-land: Spanje. Een EU-land dat bereid is met het fascistische smerige islamitisch regime te onderhandelen en zich keer op keer beet laat nemen door de maffiastaat Marokko. Hahaha! Wie nadenkt begrijpt dat Marokko waarschijnlijk zelf verantwoordelijk is dat dezelfde illegalen weer naar Spanje terugkeren. Spanje als EU-lid ligt in de greep van het chantage-offensief door de islamitische Marokkaanse fascisten. De video van Nieuwsuur uit 2017 neemt de Marokkaanse islamitische fascistenstaat onder het fileermes van de waarheid die nu eenmaal bijna altijd onaangenaamheden met zich meebrengt. Vooral voor 1,8 miljard aanhangers van de verderfelijke weerzinwekkende walgelijke achterlijke primitief heidense zandbakreligie Islam.

Marokko is van oudsher een smerige fascistenstaat met een fascistisch islamitisch dictatoriaal koningshuis dat geld wil zien voor zijn bereidwillige 'koninklijke' maffiose houding tegenover Spanje. Vandaar dat Spanje een arm land is in de EU. Het is de angstdiplomatie die in Europa overheerst waar Marokko als fascistische moslimstaat slim op inspeelt.

Het bewijst maar weer eens overduidelijk dat de geestelijke gesteldheid van het Marokkaanse fascistische koningshuis, dat op dezelfde leest geschoeid is als de historische perverse oorlogsmisdadige profeet Mohammed, duizendmaal slimmer is dan het onderdanige tolerante zwakke beleid van de 'sterke' EU-landen met aan het bewind eersteklas slapjanussen als leiders.De onderstaande reactie van Andres B. op de video is van een eigenaardig kaliber. De knul verklaart indirect de reportage als onwaarheid zonder dit met zoveel woorden duidelijk te maken en draait alles 180 graden om. Mogelijk een Marokkaans dom rot joch uit België die interessant wil doen en ook van zich wil laten horen. [icon_lol.gif]
Ik kom vaker in Spanje. Heb daar vrienden en familie wonen. Spanje voert helemaal geen strenge controles op illegaliteit. Dat is onzin. Illegalen kunen in Spanje staan en zitten waar ze willen. En in Spanje is toegestaan dat een illegaal bij iemand een huis adres heeft en mag hij dat samen met de huisbaas aan de gemeente in Spanje door geven. Nou dan heeft hij recht op een zorgpremie. En als hij inderdaad ook nog eens naar school gaat voor Spaanse les dan heeft hij binen 3 jaar verblijfsvergunning. Juist daarom trekt Spanje veel aandacht van iligalen. Een Europese land waar wel strenge controles op straat uitgevoerd worden om iligalen opsporen dat heb ik zelf gezien met mijn eigen ogen dat is België .vooral Antwerpen. De vragen buiten aan iedereen een legitimatie. Wie het niet kan aan tonen wie hij of zij is word in de politie busje gedumpt en naar het politie kantoor gebracht. Ze hebben keer in 1 dag tijd veel Marokkanen en Irakezen die illegaal zijn in Antwerpen opgepakt. En België mag van Marokko wél Marokkanen terug sturen. Heeft te maken dat België goede band heeft met Marokko. Dus Nederland en Spanje daar doet marokko bewust irritant tegen. Dus als deze 2 landen intelligent zijn sturen ze iligalen Marokkanen naar België en België stuurt ze terug naar Marokko.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Viva Eurabia!...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

De Hongaarse topambtenaar Szilard Németh waarschuwt dat er zich op de Balkan meer dan 100.000 illegale moslim-freeloader-wannabees verzamelen en het potentieel hebben om Europa opnieuw te overspoelen en een crisis kunnen veroorzaken die vergelijkbaar is met de mosliminvasie van 2015. In Hongarije zijn tunnels ontdekt die werden gebruikt om illegaal Hongarije binnen te komen en tientallen immigranten zijn gearresteerd. Gyorgy Bakondi, de belangrijkste binnenlandse veiligheidsadviseur van de premier, vertelde dat dit jaar meer dan 11.800 migranten hadden geprobeerd illegaal Hongarije binnen te komen, een stijging ten opzichte van vorig jaar.
https://indignatie.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/06 ... t-stoppen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49710
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Massa-immigratie naar Europa

Bericht door Pilgrim »

Er komen er nog heel veel meer, in Niger staan duizenden mensen klaar om naar Europa te komen. Volgens onderstaand artikel kwamen er de afgelopen dagen duizenden Afrikanen, velen vanuit Tsjaad en Soedan, naar Niger met hetzelfde doel. Ze willen herplaatst worden door de UNHCR van de VN en omdat dat niet gelijk werd georganiseerd, marcheerden ze naar de UNHCR om hun verhuizing naar Europa te bespoedigen. Er heerst daar chaos, mijns inziens zouden ze de mensen terug moeten sturen naar waar ze vandaan kwamen, maar de autoriteiten daar overwegen om 10.000 politiemensen in te zetten.
www.journalistenwatch.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/28 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie