Asiel en immigratieproblemen

Mahalingam
Berichten: 38965
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 04, 2019 7:45 pm

Het dierenambulancepersoneel werd opgeroepen omdat een illegaal in een vrachtauto in Aalsmeer was aangetroffen. Dit is de illegaal:

Afbeelding

Vermoedelijk heeft de kat de Oostenrijkse nationaliteit (geen paspoort chip)en is dus kansloos voor asiel. Dus voorlopig zit die gratis in het asiel.
Oostenrijkse kat lift honderden kilometers mee naar Nederland
Volgens het ambulancepersoneel is de kat in de Oostenrijkse plaats St. Georgen in de buurt van Salzburg in de laadruimte van de truck gesprongen. ,,We weten zeker dat hij uit deze buurt komt, omdat de vrachtwagenchauffeur geen tussenstops heeft gemaakt", legt een medewerker van de dierenambulance uit. Pas toen de wagen in Aalsmeer werd gelost werd het dier opgemerkt.

Omdat het dier geen chip heeft vraagt de dierenambulance via Facebook om hulp om het dier weer in Oostenrijk te krijgen: ,,Wij hopen dat iemand connecties of informatie heeft hoe we deze kat kunnen aanmelden in Oostenrijk, waar gevonden dieren aangemeld kunnen worden.''

De dierenambulance zet alles op alles om hier dier zo snel mogelijk weer thuis te krijgen. ,,Er is al op meerdere manieren contact gelegd in Oostenrijk dus hopelijk komt er snel meer informatie.”

De kat verblijft nu in het asiel in afwachting van zijn baas.
https://www.ad.nl/binnenland/oostenrijkse-kat-lift-honderden-kilometers-mee-naar-nederland~a970da2d/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38965
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Mahalingam » Za Mei 18, 2019 6:41 pm

Er is weer nieuws over dat prachtige experiment in Elzenhagen Amsterdam.
Daar zouden studerenden en asieligen samen gaan werken aan een beter leven.
Het leven van de studenten is er niet beter op geworden. Vooral niet van het vrouwelijk deel. Was dat niet te verwachten dan?
Strengere maatregelen na incidenten tussen statushouders en studenten
Op Amsterdamse studentencomplexen waar statushouders en studenten samenwonen, hebben het afgelopen jaar ongeveer 30 incidenten plaatsgevonden.
Het gaat om meldingen zoals overlast, diefstal, insluiping en grensoverschrijdend gedrag tegenover vrouwelijke bewoners. Ook is er een aantal suïcidepogingen bekend. Dat meldt het college in een brief aan de gemeenteraad.

Naar schatting waren bij 25 incidenten statushouders betrokken. Hoe de cijfers zich verhouden tot die van reguliere studentencomplexen is volgens het college onduidelijk, daarover is geen informatie beschikbaar.

Alcoholgebruik
Bij de gemelde incidenten valt er geregeld een verband te leggen met overmatig alcoholgebruik, verschillende leefstijlen en persoonlijke problemen. De statushouders zijn vaak eenzaam.

De gemeente wil de problemen aanpakken door extra maatregelen te nemen. Zo worden camera’s opgehangen en de verlichting bij de ingangen verbeterd.

Statushouders die voor overlast zorgen moeten sneller worden begeleid en statushouders die vrouwen hebben lastig gevallen moeten direct worden aangesproken, indien nodig in aanwezigheid van de politie.

Integratie
Verslavingsinstituut Jellinek is gevraagd om onderzoek te doen naar drugs- en alcoholgebruik onder statushouders.

Sinds 2016 zijn ongeveer 1100 woningen voor statushouders gerealiseerd, zoals in Startblok Riekerhaven in Nieuw-West, Spark Village in Oost en Startblok Elzenhagen in Noord. Het samenwoonproject, ontwikkeld door woningcorporaties De Key en Eigen Haard, moet de integratie bevorderen.

Zo heeft elke gang een ‘gangmaker’ die ervoor zorgt dat iedereen gekoppeld wordt aan een andere bewoner, zodat door uitwisselen van kennis elke bewoner een goede start kan maken in Amsterdam.
https://www.parool.nl/amsterdam/strengere-maatregelen-na-incidenten-tussen-statushouders-en-studenten~b4cff874/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38965
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Mahalingam » Za Mei 18, 2019 7:10 pm

De politie en justitie heeft het er maar druk mee. En het resultaat van al hun werk? Noppes, niks, nada.
Politie rukte 4600 keer uit voor incident met asielzoekers
Van alle zaken kwam ongeveer de helft bij het Openbaar Ministerie terecht (2610 strafbare feiten), vooral de diefstallen. Het gaat in totaal om 1710 personen, een groot aantal had dus meerdere misdaden op zijn geweten.
Van alle zaken die bij justitie landen, mondt een deel niet uit in een straf overigens. Zo’n 78 procent van de gevallen wordt voor een rechter gebracht, in acht procent zijn boetes uitgedeeld. Van de rechtszaken mondde 93 procent uit in een straf, maar welke straffen zijn opgelegd, is niet geregistreerd.

Dat blijkt uit een jaarlijkse rapportage die staatssecretaris Mark Harbers naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. De telling van het aantal keren is een soort nulmeting, omdat de politie dit eerder niet apart registreerde voor asielzoekers. Alleen misdrijven op of rond opvanglocaties werden geregistreerd, maar nu is er voor het eerst een totaal overzicht. Vergelijkingen met eerdere jaren zijn dan ook niet echt te maken, zegt Harbers.
[...]
De toename is opvallend: terwijl er steeds minder asielzoekers in opvanglocaties leven, nam het aantal incidenten juist toe van 11.820 naar 13.350. De gemiddelde ‘bezetting’ van de locaties van het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) nam juist af van 23.150 naar 21.180.
https://www.ad.nl/politiek/politie-rukte-4600-keer-uit-voor-incident-met-asielzoekers~a1efde2c/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41291
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 26, 2019 3:44 pm

Meest voorkomende nationaliteiten “asielzoekers”

(In Nederland)

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41291
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Pilgrim » Di Jun 04, 2019 2:42 am

In 4½ jaar tijd ruim 1600 asielkinderen weggelopen uit opvanglocaties

3 juni 2019

Afbeelding

Niemand weet waar ze zijn

Er zijn de afgelopen 4½ jaar ruim 1600 asielkinderen weggelopen uit opvanglocaties. De kinderen zijn “met onbekende bestemming” vertrokken en het is niet duidelijk waar ze nu verblijven. Dit blijkt uit cijfers die het mainstream print medium NRC Handelsblad opvroeg bij Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Nidos, die de voogdij heeft over alle alleenstaande minderjarige vreemdelingen in Nederland. De aantallen zijn volgens de krant hoger dan tot nu toe bekend, doordat de cijfers van Nidos eerder niet zijn meegerekend.

Een fractie van de jonge asielzoekers komt in de beschermde opvang terecht, een plek voor (mogelijke) slachtoffers van uitbuiting, waar de kinderen extra intensieve begeleiding krijgen. Een deel van de kinderen vertrekt, volgens de organisaties, naar familie en vrienden in Duitsland, België of Frankrijk. Maar er zijn ook signalen dat ze in een uitbuitingssituatie belanden.

Een substantieel deel van de weggelopen kinderen komt uit Marokko (325), Algerije (190), Afghanistan (167), Syrië (114) en Eritrea (114).

Anp/Tpo

https://tpo.nl/2019/06/03/in-45-jaar-ti ... glocaties/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor King George » Za Jun 08, 2019 5:24 pm

Filmpje! Robert Jensen: ‘NGO’s coachen vluchtelingen om migratiediensten te belazeren’

Afbeelding
Foto: Robert Jensen via zijn online kanaal op YouTube. Bron: YouTube / Jensen

Door Teunis Dokter 8 juni 2019

Robert Jensen publiceert sinds kort prachtige video’s op zijn YouTube-kanaal waarin hij verschillende onderwerpen behandeld. Onderwerp van deze week is onder meer immigratie. Volgens Jensen kunnen Nederlanders veel leren over het fenomeen door met elkaar in gesprek te gaan in plaats van te schelden. Jensen legt verder bloot dat migranten door NGO’s worden “geïnstrueerd om de juiste dingen te zeggen” om “de immigratiediensten om te de tuin te leiden”.Zoals op de beelden te zien is worden migranten dus niet alleen hun portemonnee geroofd door de gladde praatjes van mensensmokkelaars, maar leren NGO’s de migranten vervolgens om “empathie op te wekken” en “de juiste dingen te zeggen tegen de media”. Op de beelden zien we cover-up beelden waarin een medewerker van een NGO dit letterlijk zegt:

  “The European Asylum Support office says: ‘these are the characteristics of refugees in trauma’, so we coach people how to have these characteristics”

Volgens Jensen wordt migratie “nooit open en eerlijk besproken en dat is jammer, want door erover te praten kun je juist tot inzichten komen”. Maar gezien het feit dat migratie big business is zal dat één van de redenen zijn waarom er zo’n taboe heerst op het onderwerp.

Verder zien we op de beelden een Jensen die direct werk maakt van zijn visie en op zoek gaat naar migratiestromen, zoals in Zuid-Amerika, om daar over in gesprek te gaan met Jorrit Smink. Smink woont in Chili en heeft een documentaire gemaakt over de migratie naar dat land. Migranten vluchten naar Chili na het natuurgeweld in Haiti en het socialismegeweld in Venezuela.

De Haïtianen waren volgens gastspreker Smink welkom omdat zij vaak lager opgeleid waren en banen uitvoerden die Chilenen liever niet wilden uitvoeren. Venezolanen bleken vaak hoogopgeleid en concurrenten van de Chilenen. Wel werken beide groepen voor hun eigen geld. Ook zijn de inwonende vreemdelingen geen last voor de Chilenen omdat de sociale voorzieningen niet voor migranten bedoeld zijn. Wel zo netjes natuurlijk, als je te gast bent.

Als we de beelden bekijken blijkt direct dat een gesprek over migratie eigenlijk helemaal niet zo spannend is, maar wel leerzaam. Wanneer gaat de politiek eindelijk eens dit belangrijke onderwerp fatsoenlijk bespreken?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38965
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 02, 2019 10:56 am

Spreiding van kennis en macht is altijd al een socialistisch streven geweest.
En daarbij is sinds enige tijd de spreiding van migranten bij gekomen.
De ellende moet ook gespreid worden over de bevolking. En de meeste wonen in het westen van het land. Er is wel en concessie: de asociale asieligen moeten verweg in kleine plukjes ergens tussen de boeren in het oosten, zuiden en noorden weggemoffeld worden waar ze naar verhouding minder ellende kunnen maken.
COA: meer azc’s in westen van Nederland
Het COA heeft momenteel 70 opvanglocaties in Nederland. Daarvan zijn er relatief weinig in het westen van het land. ,,En er lopen de komende jaren een aantal overeenkomsten af, zoals in Rotterdam en Rijswijk. We zullen dus in die regio van het land moeten gaan praten”, zegt Schoenmaker. Op de website van het COA staan momenteel maar tussen de tien en vijftien azc's in West-Nederland.
De opvangorganisatie wil een eerlijke verdeling van het aantal opvanglocaties door Nederland.

Nu wensen de meeste asieligen dat ze in grote steden (waar veel lotgenoten al op een kluitje zitten) onderdak krijgen. Dus:
Ook van belang is dat asielzoekers zo dicht mogelijk worden opgevangen bij de gemeente waar ze uiteindelijk gaan wonen als ze een verblijfsvergunning krijgen. ,,Als een gemeente al snel contact kan opnemen met een aankomend statushouder, dan kan dat positief uitwerken op de integratie en participatie.”
https://www.ad.nl/binnenland/coa-meer-azc-s-in-westen-van-nederland~a9f19e3e/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4998
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor sjun » Di Jul 02, 2019 11:39 am

Opmerkelijk is dat he belang van de reeds overvraagde bevolking in de huisvestingsgebieden nergens wordt gewogen of erkend. Grenzen selectiever sluiten, tijdelijke verblijfsvergunningen en inpassingscriteria hateren en handhaven lijkt me veel beter dan het land te laten volstromen met moelijk inpsbaren al dan niet voorzien van Mohammedsyndroom. Tenslotte kunnen de heffingen en premies evenals de overvraging van vigerende solidariteit niet oneindig blijven stijgen.

In voormalig Joegoslavië is al eens een experiment geweest om verschillende volken bij elkaar in een staat te dwingen. Het spatte in een burgeroorlog uiteeen terwijl deze volken meer cultureel en taalkundig gemeen hadden dan het radjetoe dat tegenwoordig op goed geluk en op zoek naar levenslang onderhoud richting Europa komt. Te verwachten valt dus burgeroorlog met daarbij meekomende gevolgen zoals we dat al zagen in JordaniëL ibanon en Syrië.

Maar niet enkel in het Midden-Oosten speelden zich bevraaglijke voorbeelden af. In Zimbabwe zagen en in Zuid-Afrika zien we al wat er bij ongewijzigd beleid staat te gebeuren. Verstandige mensen orgamiseren zich trekken daarom verschillende plannen voor garandering van leefbaarheid, voor overleving en voor doorgifte van eigen normen, waarden, cultuur en literatuur.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4998
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor sjun » Do Jul 04, 2019 12:31 am

Immigration World Poverty and Gumballs 2010 - Immigration Doesn't Work
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor King George » Do Jul 04, 2019 9:06 am

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4998
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor sjun » Do Jul 11, 2019 11:08 pm

"With Open Gates: The Forced Collective Suicide of European Nations"


Het verheldert nog maar eens waarom Salvini intussen zijn sporen verdiend heeft door de hierboven in beeld komende misstanden aan te pakken.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41291
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 04, 2019 12:47 am

Duitsland: 60% van de asielzoekers met twijfelachtige identiteit!

Geplaatst op 3 augustus 2019

Afbeelding

Tot het eind van dit jaar lopen ongeveer 500.000 verblijfsvergunningen af – ze moeten opnieuw gecontroleerd worden om de asielstatus van de desbetreffende migranten te verlengen of af te wijzen. Maar bij 60% van hen – dat zijn alleen al dit jaar 300.000 asielzoekers – is de identiteit twijfelachtig!

De Duitse regering weet dus van 60% van de mensen, die men zonder juiste controle of grenscontroles het land heeft binnengelaten, niet precies wie zij zijn. Dat is geen wonder, want sinds 2015 heeft men de rechtsstaat aan de kant geschoven en in plaats daarvan de moraal laten heersen.

Dat moet afgelopen zijn! Wiens identiteit niet vastgesteld kan worden, dient het land onmiddellijk te verlaten of vastgezet te worden voor zover geen land van herkomst bepaald kan worden. Bovendien is het de vraag waarom de identiteitscontroles niet al lang alsnog uitgevoerd werden. In plaats daarvan worden steeds meer onschuldige burgers het slachtoffer van zware misdaden, die zonder deze fatale asielpolitiek niet zouden hebben plaatsgevonden. De staat heeft volledig gefaald en doet dit nog steeds!

Bron: www.facebook.com

Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/03 ... dentiteit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41291
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Pilgrim » Za Sep 07, 2019 11:20 pm

Oostenrijks integratierapport: In Wenen spreekt 52% van de leerlingen geen Duits als moedertaal

Geplaatst op 7 september 2019

Afbeelding

Ook in Oostenrijk stijgt het aantal mensen met een “migratieachtergrond” enorm – hoewel de actuele immigratiecijfers afnemen. Dat blijkt uit een zojuist voorgesteld actueel “integratierapport” van de Oostenrijkse regering.

Volgens dit rapport heeft inmiddels bijna één op de vier mensen – in procenten: 23,3% – in de Alpenrepubliek een “migratieachtergrond”. In de afgelopen jaren is dit aandeel continu gestegen. Terwijl de immigratie in de afgelopen jaren tot ongeveer 35.000 personen is gedaald – in 2015 waren het nog 113.000. Deze daling was ook te zien bij de asielaanvragen: in 2018 werden in Oostenrijk in totaal 13.746 asielaanvragen ingediend – 44% minder dan in 2017.

Minister van Integratie Schallenberg benadrukte echter dat de uitdagingen, die uit de “integratie” van de immigranten voortkomen, enorm blijven.

Om die onder de knie te kunnen krijgen, zouden er ook grotere investeringen op taalgebied nodig zijn, waarschuwde de economieonderzoekster Gudrun Biffl, een van de schrijvers van het rapport. Het percentage immigranten onder de werklozen in Oostenrijk bedroeg in 2018 30,7% en was zodoende hoger dan in 2017 met 29,2%. Ook wat het sociale minimum betreft zijn asielzoekers volgens het rapport – weinig verrassend – buitenproportioneel vertegenwoordigd, namelijk met ongeveer een derde deel van de ontvangers. Ook het aandeel van de buitenlandse leerlingen is gestegen: in het schooljaar 2017/2018 had ongeveer 15,5% van de scholieren in Oostenrijk een buitenlandse nationaliteit. In het jaar daarvoor waren dit 14,8%.

Er staat ook in het integratierapport te lezen dat in 2017/2018 ongeveer 26% van de scholieren geen Duits als omgangstaal had. Dit percentage zou in vergelijking met het EU- en OESO-gemiddelde buitenproportioneel hoog zijn. In de hoofdstad Wenen bedraagt dit percentage zelfs ongeveer 52%.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... oedertaal/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18909
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor King George » Zo Sep 08, 2019 11:13 am

Omvolking doet wat met de geestesgesteldheid. Marokkanen zijn vijf tot zeven keer zo vaak schizofreen dan Nederlanders. Van omvolking wordt een land met Marokkanen dus meer schizofreen. Importeer domheid en je krijgt domheid.

  Eén op de acht Amsterdammers licht verstandelijk beperkt

  Ongeveer één op de acht Amsterdammers is licht verstandelijk beperkt. Zij hebben een IQ tussen de 70 en 85. Volgens De Telegraaf blijkt dat uit een inventarisatie van burgemeester Van der Laan. Dit naar aanleiding van de plannen van het kabinet om de AWBZ-zorg te beperken.


  Redactie 07-07-12, 11:54 Laatste update: 31-08-16, 04:43 Bron: De Telegraaf

  Als deze plannen doorgaan, kunnen de verstandelijk beperkten geen aanspraak meer maken op deze Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. Van der Laan vreest dat veel van deze mensen, bij gebrek aan zorg, het verkeerde pad opgaan. Mensen met een verstandelijke beperking zijn vaak naïef en makkelijk te beïnvloeden. Juist daarin zou het gevaar schuilen.

  Als de aanspraak op zorg verdwijnt, zal de omgeving van deze mensen de zorgtaken op zich moeten gaan nemen. Bij het wegvallen van de AWBZ vallen jongere verstandelijk beperkten straks onder de reguliere jeugdzorg ‘maar die is niet toegerust op specialistische begeleiding die deze jongeren nodig hebben’, aldus de burgemeester.

  In totaal zijn er in Amsterdam maar liefst 104.000 inwoners met een IQ tussen de 70 en 85, aldus De Telegraaf.


AD
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38965
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Mahalingam » Zo Sep 08, 2019 12:13 pm

Met een IQ lager dan 85 heeft men recht op zgn. 'begeleid wonen'. En voor al die begeleiding heb je mensen nodig met een IQ boven de 85. De zwakzinnigenzorg gaat nog heel groot worden in Amsterdam.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71994
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratieproblemen

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 08, 2019 12:22 pm

King George schreef:
Ongeveer één op de acht Amsterdammers is licht verstandelijk beperkt. Zij hebben een IQ tussen de 70 en 85. Volgens De Telegraaf blijkt dat uit een inventarisatie van burgemeester Van der Laan. Dit naar aanleiding van de plannen van het kabinet om de AWBZ-zorg te beperken.[/b]En dat in de lieve zwakzinnige inrichting Amsterdam


Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten