5G-netwerk

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’

Posted on 21/08/2019

Afbeelding
Straks moet zo ongeveer iedere straat zijn eigen 5G antenne krijgen, waardoor iedereen letterlijk doorzeefd zal worden met hoogfrequente straling. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Professor Universiteit Washington: ‘5G domste idee ooit; Vooral ogen en nieren kwetsbaar’ – ‘Grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit te verduren heeft gekregen’

In de komende jaren wordt de omstreden nieuwe 5G technologie stapsgewijs uitgerold in China, de VS, Zuid Korea, Japan en ook Europa en Nederland. Tot 2026 gaat er zo’n € 1 biljoen worden geïnvesteerd om het mobiele telefoon- en internetverkeer tot 1000 x sneller te maken. Céline Fremault, tot vorige maand de minister van Leefmilieu en Energie van Brussel –de Belgische hoofdstad heeft een eigen parlement en regering- verklaarde nog als bewindvoerder er alles aan te zullen doen om te voorkomen dat 5G ook in Brussel wordt ingevoerd. ‘De inwoners van Brussel zijn geen proefkonijnen wier gezondheid ik met winstoogmerk kan verkopen. Zolang de stralingsstandaarden, bedoeld om de burgers te beschermen, niet worden gerespecteerd, kan ik zulke technologie niet accepteren, 5G of niet.’

Het is onbekend of de kersverse nieuwe regering van Brussel, waar Fremaults partij cdH (Humanistisch Democratisch Centrum) niet meer aan deelneemt, haar beleid ten aanzien van 5G voortzet. Haar post wordt nu door Ecolo bezet, zeg maar de Franstalige versie van GroenLinks.

240 wetenschappers pleiten voor moratorium op 5G
Als minister wilde Fremault de waarschuwingen van 240 wetenschappers uit 41 landen, die na uitgebreide onderzoeken constateerden dat 5G schadelijk kan zijn voor al het biologische leven, niet negeren. Deze wetenschappers hebben daarom bij de Verenigde Naties gepleit voor een voorlopig moratorium op 5G.

Landen die 5G gaan toestaan –zoals Nederland- kijken alleen naar de thermale (warmte) effecten van 5G, wat volgens deze wetenschappers veel te beperkt is. De gevolgen en bijeffecten van 5G wijzen namelijk op veranderingen in de groei van bacteriën, neuropsychiatrische effecten, schade aan het DNA, en zelfs het ontstaan en bevorderen van kanker.

Professor: ‘Domste idee in de geschiedenis van de mensheid’
Professor dr. Martin Pall van de Washington State University noemt 5G zelfs ‘het domste idee in de geschiedenis van de wereld.’ In zijn studies waarschuwt hij voor de zeer hoge energie die nodig is om de elektromagnetische 5G frequentie door muren en vloeren te kunnen laten gaan. Daar zijn extreem veel kleine antennes voor nodig. Uit testen blijkt dat de hoge elektromagnetische frequenties (EMF) vooral impact hebben op de ogen (staar, glaucoom, loslaten netvlies) en nieren (filter- en heropname functie).

De influx van 5G antennes stuurt een doordringend magnetisch veld door het menselijke lichaam heen dat elektrisch geladen celgroepen zal verstoren. De versterking van deze lichamelijke elektrische velden zal diep in het lichaam EMF-effecten veroorzaken, omdat de straling als een soort echo in het menselijk lichaam zal worden weerkaatst. ‘5G is de grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit te verduren heeft gekregen,’ schrijft Lance Johnson voor Natural News. ‘Zodra 5G is uitgerold zal deze aanval non-stop doorgaan.’ (1)

5G kan 4G in schadelijke gevolgen voor mens en natuur verre overtreffen
Voor en tijdens de uitrol van het huidige 4G werden waarschuwingen van kritische wetenschappers en andere experts voor het ontstaan van onder meer concentratieverlies, vermoeidheid, slaapproblemen, (chronische) zenuwpijn en bepaalde vormen van kanker in de wind geslagen, alsmede ook de mogelijke schadelijke gevolgen voor bijen en andere insecten, alsmede vleermuizen en vogels.

Deze –inmiddels opgetreden, maar doorgaans automatisch aan ‘klimaatverandering’ toegeschreven- effecten zijn inmiddels in meer of mindere mate opgetreden. Desondanks zijn deze effecten nog zeer mild vergeleken bij wat er met de volksgezondheid en de natuur kan gebeuren zodra 5G wordt uitgerold.

Overheden baseren zich veelal op ‘wij van WC-eend’ achtige onderzoeken van wetenschappers die –indirect of direct- de belangen van de industrie dienen omdat ze daar (deels) van afhankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de jaren ’60 van de vorige eeuw, toen sigarettenfabrikanten met tal van ‘wetenschappelijke onderzoeken’ in de hand beweerden dat roken niet schadelijk en zelfs gezond voor je is. Ook in onze tijd kunnen bij veel ‘geen schade / schade niet bewezen’ conclusies daarom de nodige vraagtekens worden gesteld.

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/m ... jnen-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77358
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
Ik ben van mening dat Brussel nou juist de perfecte plek is om 5G uit te proberen.

En dan denk ik eerst aan de wijk Molenbeek. Die mensen gun ik een snelle internet verbinding, en ik denk verder aan het Europeese Parlement.

Die mensen gun je toch een goed werkende 5G?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6789
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
Céline Fremault studeerde rechten. Dat zegt genoeg over haar kennis van fysica.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Als ik 'we gaan allemaal dood'-Xander moet geloven dan gaan we allemaal dood aan 5G.
Direct of indirect: ...veranderingen in de groei van bacteriën, neuropsychiatrische effecten, schade aan het DNA, en zelfs het ontstaan en bevorderen van kanker.
Niets blijft zoals het was.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6789
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:veranderingen in de groei van bacteriën, neuropsychiatrische effecten, schade aan het DNA, en zelfs het ontstaan en bevorderen van kanker.
Het lijkt wel Haarlemmerolie, maar dan andersom... :thinking:
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Het politieke kartel dat zonder enig bewijs van veiligheid 5G in Nederland wil installeren terwijl de rapporten van onderzoekers, wetenschappers en professoren over de hele wereld duidelijk laten zien dat de mega-hoge elektromagnetische straling gevaarlijk is voor de mens.

Censuur is er al op het internet, de stemmen van de terecht bezorgde burgers die tegen de globaliserering/islamisering zijn, worden geblokkeerd en accounts verdwijnen zonder opgaaf van reden, maar dat gebeurt nu ook met berichten van mensen die kritisch zijn over 5G.

Meer en meer burgers stellen terecht meer en meer vragen over de veiligheid van 5G, ook naar aanleiding van mensen die er al mee te maken hebben gehad zoals; Noah Davidson, een activist in Sacramento, die merkte dat, nadat Verizon een kleine cel had geïnstalleerd op slecht 14 meter (45 feet) van huis, zijn jonge gezonde nichtjes gezondheidsproblemen begonnen te krijgen. Noah startte een beweging op het internet en in de buurt, maar zijn account is verwijderd door YouTube.
https://anh-usa.org

Terwijl er nu al mensen ziek worden van de elektromagnetische straling, zoals een lerares op een school in Amerika die meldde dat ze ernstig ziek was geworden na een upgrade van het draadloze systeem in haar school. Ook studenten hadden bloedneuzen en hoofdkantoren weigerden melding te doen van het incident. De lerares, die met haar klas is overgeplaatst naar een gebouw zonder wifi, zegt dat ze twee studenten heeft zien bloeden uit hun oren.

Microgolfziekte, ook bekend als elektro-overgevoeligheid, wordt nog niet overal erkend, maar de symptomen zijn; o.a. hoofdpijn, duizeligheid, angst, snelle hartslag, onregelmatige hartslag, oor-en neusbloedingen, tinnitus, rode en geïrriteerde ogen, geheugen en slaapproblemen.

Tientallen jaren van verzameld onderzoek hebben aangetoond dat draadloze straling neurologische, immuun en reproductieve systemen beschadigt en het risico op kanker verhoogt.

Dat wetende, is dat nog een reden te meer om ervoor te zorgen dat het politieke kartel gestopt wordt en 5G niet uitgerold wordt in Nederland aangezien de straling van 5G vele malen hoger is dan de straling waaraan we nu al blootgesteld worden. Ga met uw gemeente in gesprek en informeer ze over de gevaren van 5G. Zeg Nee tegen 5G!
www.worldunity.me

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/06 ... bevolking/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Hadden die Wahabieten toch gelijk met hun verzet tegen draadloze communicatie?
Het was tijden geleden dat Abd al-Aziz ibn Saud de baas werd over Arabië. En het kontakt met de buitenwereld kwam vanwege de olie en de uitpuilende schatkist onder het bed van de koning.
Een van de dingen die nieuw was: radio. Zo kon met over grote afstand met elkaar praten. Bevelen hoefden niet meer per kameel gebracht te worden. Dat spaart een hoop tijd !
Maar de religieuze bazen stelden dat het de duivel was die voor de communicatie zorgde.
De koning verzamelde de reli-gekkies en liet zien hoe hij via radio met zijn neef ver weg praatte.
En toen kwam de vraag: "zou de duivel een recitatie van de Koran ook overbrengen? " Het antwoord was een eensluidend: "natuurlijk niet". En dus gingen koning en neef recitaties naar elkaar zenden.
En nu krijgen ze in Arabië ook 5G.
Over de invloed van 5G op kamelen is mij niets geen onderzoek bekend. Maar dat zal vast wel komen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

In 2015 al hebben 215 wetenschappers uit 41 landen aan de bel getrokken bij de VN en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), aangezien meer dan 10.000 wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de menselijke gezondheid geschaad wordt door de straling van 5G.

5G wijzigt het hartritme, verandert gen-expressie, verandert metabolisme, verandert de stamcelontwikkeling, kan leiden tot verhoogde vrije radicalen, leer- en geheugenstoornissen, verminderde spermafunctie en -kwaliteit, neurologische schade en nog veel meer, wat u in onderstaand artikel kunt lezen.
www.5gspaceappeal.org

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/07 ... -waarheid/
Tsja, wat moeten we hiervan denken? :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

Nee maar:
"...10.000 wetenschappelijke studies... ". Het kan niet op.
En als dat allemaal op A4-tjes geprint wordt, hoe hoog is die stapel dan?
Mijn pak van 500 vel is 5 cm dik. Een beetje studie vult toch wel 10 A4-tjes dus dat is een stapel van 10 meter.

Ik wacht op de bewering (die komen gaat) dat 97 % van de deskundigen het eens is over het 5G-gevaar.

Wat is er waar van de bewering dat alu-hoedjes helpen tegen 5G straling ?
Zal de mensheid ooit toekomen aan 6G of zijn we tegen die tijd uitgestorven door 5G?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77358
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ariel »

Stralingsgevaar? Dit moet je weten over 5G

In Den Haag is vandaag een demonstratie tegen 5G. De initiatiefnemers van de betoging zijn bang voor de straling van de zendmasten die het razendsnelle internet straks mogelijk maken. Maar wat is 5G eigenlijk en wat kunnen we ermee? En zijn de demonstranten terecht bezorgd?

1. Waarin verschilt 5G van het huidige 4G?

Zoals 4G sneller was dan 3G, verstouwt ook 5G weer een berg meer data per seconde dan zijn voorganger. De nieuwe technologie maakt tot duizend keer sneller internet mogelijk. Ook is 5G niet alleen bedoeld voor mobiele telefoons, maar voor veel meer apparaten en diensten. Bovendien is de vertraging in het signaal teruggebracht tot maximaal één in plaats van tien milliseconden. De kortere reactietijden maken 5G geschikt voor communicatie tussen zelfrijdende auto’s. Ook het ’internet van heel veel dingen’ wordt erdoor mogelijk.
Spoiler! :
2. Loopt Nederland voorop bij de invoering?

Helaas. We beschikken nu wel over de snelste 4G-netwerken van Europa, maar bij de invoering van 5G hebben we een probleem. In het Friese Burum staan grote schotelantennes waarmee onze inlichtingendiensten satellietcommunicatieverkeer afluisteren. Die schotels maken gebruik van dezelfde etherfrequentie waar ook een deel van het 5G-signaal over moet lopen. Daarom moeten de schotels eerst verhuisd worden. Ook gaat de Nederlandse overheid naar verwachting pas begin volgend jaar de frequenties voor 5G veilen. KPN, T-Mobile en Vodafone zijn dit jaar in diverse steden al wel aan het proefdraaien met 5G. Maar pas vanaf 2020 rollen de telecombedrijven hun 5G-netwerken over Nederland uit. In Zuid-Korea en Zwitserland is de nieuwe telecomstandaard trouwens al wel in de lucht voor bedrijven en consumenten.

3. Waarvoor is 5G nodig?

Een toepassing waarmee 5G zijn voorganger onverbiddelijk naar de geschiedenisboeken zal verwijzen, is er nog niet. De ervaring uit het verleden leert dat vrij snel nadat een technologie op de markt komt, zo’n toepassing ontstaat. Daar rekent de technologiesector nu ook op. Kandidaten zijn: communicatie tussen zelfrijdende auto’s, toepassingen rond virtual reality, gaming en vooral het ’internet der dingen’.

4. Wie zit zeker op 5G wachten?

In ieder geval de smartphone-industrie. De verkoop van mobieltjes zit in het slop door gebrek aan echte vernieuwingen. Met 5G gaan we straks misschien weer nieuwe dingen doen met onze telefoons, waarvan we nu nog niet weten dat we die willen. Daarbij hopen ook gadgetmakers dat straks alles waar een stopcontact aan zit, ook aan het internet hangt, evenals bijvoorbeeld objecten op straat en kledingstukken die we dragen. En laat 5G daar nu precies voor gemaakt zijn.

Volgens de officiële instanties is er geen gevaar voor de volksgezondheid. Wel stellen mensen die gevoelig zijn voor elektromagnetische golven dat zij slechter slapen door de straling van zendmasten. Ook kunnen zij zich soms lastig concentreren of hebben zij last van een geïrriteerde huid. Eerder waarschuwden fabrikanten van mobiele telefoons dat gebruikers hun toestel niet te dicht bij hun oor moesten houden, omdat anders hun lichaam iets kon opwarmen. Volgens experts is dit risico bij 5G minder aan de orde
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2569
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door silkyboxershortXL »

Ariel schreef:Volgens de officiële instanties is er geen gevaar voor de volksgezondheid.
Ik had een regelmatig terugkerende Psoriasis plek, precies op de plaats waar mijn (draadloos) toetsenbord op m'n benen rust. Sinds ik een stuk lood en een plankje gebruik om dat toetsenbord op te leggen is het totaal verdwenen, het was een jarenlang terugkerend probleem. Een in vergelijk met 5G veel lagere frequentie blijkt dat dus al ziekmakend te zijn.
Er wordt wereldwijd getest.

Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Mahalingam
Berichten: 42503
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Mahalingam »

En er is beeld:
Aangezien er nog geen 5G is, hoeven ze geen alu-hoedjes op te zetten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Opmerkelijk: op geen van de foto's van het gebeuren is iemand te zien die bezig is met zijn smartphone.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Nog even weer over 5G dat dictatoriaal uitgerold wordt zonder dat iemand op de wereld kan bevestigen dat het veilig is, terwijl er duizenden rapporten van wetenschappers zijn die laten zien dat het gevaarlijk is voor mens, dier, flora en fauna.

Dr. Martin Pall zegt dat 5G ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt voor mensen en vervolgt: tenminste drie medische deskundigengroepen hebben bepaalde soorten elektrische velden of EMV’s in verband gebracht met kanker, met name kinderleukemie. Wat is aangetoond is dat je er depressief van wordt, je krijgt slaapproblemen, altijd moe, hoofdpijn, vermindering concentratie en stress.
www.activistpost.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/18 ... hongarije/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Protesten tegen G5 in Zwitserland

Geplaatst op 22 september 2019Duizenden Zwitsers hebben in de hoofdstad Bern tegen de invoering van de 5G-standaard voor mobiele telefonie geprotesteerd.

Voor het parlement hadden ze kritiek op een “gedwongen bestraling”, die vanuit hun optiek door de oprichting van nog meer 5G-antennes veroorzaakt wordt. 5G zou “een misdaad tegen mensenrechten” zijn, stond er op een van de vele spandoeken.

De milieu- en consumentenorganisatie “Frequencia” had tot de manifestatie opgeroepen. Haar voorzitster Patricia Bechaalany: “Het doel van deze demonstratie is om een moratorium voor 5G-antennes aan te vragen, om NEE tegen gedwongen bestraling te zeggen en te eisen dat het niet tot een verhoging van de drempelwaarde voor straling komt. Het gaat er eveneens om de bevolking te informeren en de mensen op de gevaren van elektromagnetische golven opmerkzaam te maken.”

De sprekers waarschuwden de deelnemers aan de manifestatie in het Duits, Frans en Italiaans voor de risico´s van straling door mobiele telefonie voor de gezondheid, het milieu en de veiligheid en eisten een alternatief voor G5 dat niet schadelijk is voor de gezondheid.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/22 ... itserland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Er zijn gelukkig veel gemeentes in ons land die het dictatoriale gedrag van de regering aangaande de uitrol van het levensgevaarlijke 5G niet zomaar accepteren en dat is maar goed ook, aangezien de megahoge straling die meekomt met 5G een negatief effect heeft op mens, flora en fauna.

Wetenschappers, artsen en milieuorganisaties hebben allemaal hun handtekeningen en steun verleend aan een internationale oproep om de uitrol van 5G te stoppen. Het beroep verwijst naar 10.000 peer-review-ed wetenschappelijke studies die de schadelijke effecten van deze radio-frequente straling op mensen, dieren en planten beschrijven.

Maar net zoals de politiek de terecht bezorgde burgers negeert, de gevaren van de islam ontkent, zo worden ook de gevaren van 5G niet serieus genomen, aangezien velen er veel geld aan verdienen.
www.globalresearch.ca

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/26 ... erlanders/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Former President Of Microsoft Canada Frank Clegg: On Safety & 5G/Wireless Technologies
14 sep. 2019


De voormalige Canadese president van Microsoft waarschuwt voor de gevaren van 5G. Het wordt door de VN mondiaal uitgerold, terwijl er wereldwijd geen enkel rapport is dat zegt dat het niet schadelijk is, dat terwijl er stapels onderzoeken zijn van wetenschappers en stralingsexperts waaruit blijkt dat 5G zeer schadelijk is voor mens, flora en fauna.

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/28 ... oestanden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Stop de uitrol van 5G, de straling is 15.000 keer hoger dan die van 4G en Zwitserland wordt er ziek van

Geplaatst op 29 september 2019

Afbeelding

Dit te ambitieuze en dictatoriale kabinet, dat al heel vaak beslissingen heeft genomen zonder te letten op de veiligheid en gezondheid van de Nederlandse bevolking, wil ten koste van uw gezondheid en die van uw kinderen meewerken aan het door de VN uitgerolde plan aangaande 5G. Zonder met de provincies, natuurbeheer en de gemeentes te overleggen, moet iedereen de orders aangaande 5G opvolgen al komen er dit najaar nog wel “praattafels” tussen de gemeentes en de overheid. Maar wat staat erin die beschrijving op de website van de directie van Digitale Economie, een afdeling binnen het ministerie van Economische Zaken?

Het is haar rol om de wetgeving die vanuit Brussel komt te implementeren in de nationale wetgeving. Gemeentes kunnen zich opgeven voor deze praattafels stadsbeheer, ruimte en economie, en ik hoop dat velen dat ook doen om de discussie over de gevaren aan te gaan en de uitrol te stoppen. De gesprekken zouden dan gaan over de komst van nieuwe digitale infrastructuur en de vraag hoe de gemeentes zich daarop moeten voorbereiden.

Na afloop weten de deelnemers dan wat het oplevert voor de gemeente (behalve zieke burgers), welke maatschappelijke toepassingen er mogelijk zijn, hoe de uitrol eruit ziet, en welk antennebeleid de gemeente gaat hanteren en de tarieven daarvan. Ook weten de deelnemers dan hoe ze om moeten gaan met de vragen van terecht bezorgde burgers... De vraag of 5G er überhaupt moet komen, is niet aan de orde bij de praattafels...
www.overalsnelinternet.nl/

In Zwitserland zijn de gevolgen van 5G, die een stralingsintensiteit heeft die 15.000 keer groter is dan die van 4G, al zichtbaar en worden de burgers al massaal ziek van 5G. De symptomen van 5G die de burgers van Zwitserland ervaren, zijn; luid oorsuizen, intense hoofdpijn, ondragelijke oorpijn, slapeloosheid, pijn op de borst, vermoeidheid en zich niet goed voelen in hun eigen huis. Duizenden mensen gingen in protest de straat op, vele petities zijn opgezet en sommige steden in Zwitserland hebben heel wijs de uitrol stopgezet.
https://jdreport.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/29 ... -ziek-van/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

STOP 5G: STEL TELECOMPROVIDERS & POLITICI AANSPRAKELIJK MET EEN VERBINTENIS INCL. DAGVERGOEDING VAN MAX. € 2.000,- PER DAG!

Afbeelding

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en mogelijk schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest?

De oplossing: Stel de directeuren van de telecomproviders en politici aansprakelijk en biedt hen een verbintenis aan met een maximale dagvergoeding van € 2.000,- per dag, per overtreding.

Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond tegen Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.

Als u zich opgeeft voor een geneesmiddelenonderzoek in een kliniek, dan zijn de resultaten en bijwerkingen van de te testen medicijnen nog niet bekend. U krijgt dan voor uw deelname als proefpersoon ook een dagvergoeding…

Claim uw rechten. Zonder uw wilsverklaring (Art 3.33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (Art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen u gepleegd met recht op een schadevergoeding (Art. 6.162 BW).

De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt u in staat om eerst de telecomproviders hardhandig op de vingers te tikken. Deze actie tegen de telecomproviders loopt van 27 september t/m 31 oktober. Daarna gaan we de politici aanpakken.

Dit moet u weten en doen om deel te nemen aan de collectieve 5G-aansprakelijkstelling incl. dagvergoeding:
  1. De Nationale Bond tegen Overheidszaken draagt de verantwoording om de verbintenissen van u en alle andere deelnemers aan deze actie door een deurwaarder betekend te laten afleveren bij de aansprakelijke directeuren van de telecomproviders.
  2. De Bond neemt de taak op zich om namens alle deelnemers nota’s te sturen aan de aansprakelijke partijen. Worden deze nota’s niet betaald, dan gaat de Bond via de Wet massaschadeclaim deze aansprakelijke partijen dagvaarden. De advocaat en de gerechtelijke kosten komen voor rekening van de Bond.
  3. U doet de Bond een eenmalige bijdrage van € 29,- en staat een gage van 5% af wanneer de Bond de rechtszaak wint en u een vergoedingssom ontvangt.
  4. U meldt zich aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Binnen 48 uur ontvangt u van ons drie volledige contracten en een machtingsformulier die u dient in te vullen en die u moet ondertekenen, scannen (geen foto’s!) en sturen naar [email protected]. U ontvangt van ons ook een BunQ Bank-betalingslink. Klikt u hierop, dan is de betaling zo geregeld. De contracten gaan naar de drie telecomproviders.
  5. Bewaar de ondertekende contracten goed als bewijslast, om juridisch aanspraak te kunnen maken op een jaarlijkse vergoeding van maximaal € 730.000,- zolang activering van het 5G-netwerk plaatsvindt.
  6. Ons streven is in eerste instantie het stoppen van het activeren van het 5G-netwerk, dat anders een grote inbreuk maakt op onze privacy en onze veiligheid mogelijk in gevaar brengt. Wij hebben voor de activering van 5G geen toestemming gegeven en willen dit feit juridisch ‘hard’ maken. Dit doen we door een verbintenis aan te gaan met de directeuren van de telecomproviders, voorafgaand aan de voorgenomen activering.
  7. U kunt de door de Bond ontwikkelde contracten ook zelf invullen en opsturen naar de telecomproviders. U moet dan wel op eigen kosten drie aangetekende brieven versturen, waarvan de kosten € 25,50 (3 x € 8,50) bedragen. Doet u ook mee aan de actie tegen de politici, dan komen de kosten uit op € 68,- (8 x € 8,50). Het zelf versturen van de contracten betekent ook dat u zelf voor bezorging van de nota’s bij de aansprakelijke partijen moet zorgen en dat de advocaat- en gerechtskosten voor eigen rekening zijn. Het risico ligt dan ook bij u.
Met de financiële middelen die we uit de 5% gage verkrijgen, willen we de Nationale Bond tegen Overheidszaken laten uitgroeien tot een grootse volksbeweging die de rechten beschermt van mensen tegen de onrechtmatige wanpraktijken van de overheid en organisaties die daarmee samenwerken.

AANRADER! De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft al bewezen effectief te kunnen optreden tegen de overheid en haar partnerorganisaties.

De Bond heeft via gewonnen rechtszaken tegen zorgverzekeraars erkend gekregen dat de Zorgverzekeringswet een onaanvaardbare doorkruising van het bestuursrecht in civiel recht is.

Om mensen te helpen bij het opzeggen van hun onwettige zorgverzekering, bieden wij Opzegservice Zorgverzekering (Klik link).

http://www.bondoverheidszaken.nl/5g-aan ... eding.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

5G, chemtrails, globalisme, vaccinaties en de EU hebben een negatieve invloed op het welzijn van de mens

Geplaatst op 6 oktober 2019

Afbeelding

De gevaren van 5G voor de gezondheid en vrijheid van mens en dier worden, net zoals de gevaren van de islam, de chemtrails, en de totalitaire EU, niet erkend door globalistisch ingestelde politici. 5G was oorspronkelijk een oorlogswapen dat nu, nog meer ontwikkeld, op de wereldbevolking wordt losgelaten. Hieronder een volledige documentaire van Sacha Stone, die de existentiële 5G-bedreiging voor de mensheid blootlegt op een manier die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.
https://prepareforchange.net

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/06 ... n-de-mens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6789
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

5G, chemtrails, globalisme, vaccinaties en de EU
Alleen globalisme en de EU horen in dit rijtje niet thuis.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6789
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: 5G-netwerk

Bericht door Ali Yas »

silkyboxershortXL schreef:Sinds ik een stuk lood en een plankje gebruik om dat toetsenbord op te leggen
Ik wil niet vervelend doen, maar vermindert dat de doorbloeding niet? Ik zou me kunnen voorstellen dat dat interessante effecten heeft.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

Nationale bond: ‘Doe mee met collectief aansprakelijk stellen providers en politiek wegens invoering 5G’

Posted on 06/10/2019

Afbeelding
Protest tegen 5G op 9 september in Den Haag. Afbeelding: (3).

‘Domste idee in de geschiedenis van de wereld dat ernstige permanente schade kan aanrichten aan mensen, dieren en planten’

De Nationale Bond tegen Overheidszaken, die via gewonnen rechtszaken tegen zorgverzekeraars erkend heeft gekregen dat de Zorgverzekeringswet ‘een onaanvaardbare doorkruising van het bestuursrecht’ is, roept Nederlandse burgers op zich aan te sluiten bij het officieel aansprakelijk stellen van telecomproviders en politiek vanwege de invoering van de omstreden mobiele 5G frequenties. Honderden onafhankelijke experts waarschuwen dat 5G ernstige gevolgen voor de gezondheid zal hebben, reden waarom de stad Brussel begin dit jaar nog besloot tot een verbod op 5G, omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’, zoals de toenmalige minister van Leefmilieu en Energie het uitlegde.

Van de NBO website: ‘Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest? De oplossing: Stel de directeuren van de telecomproviders en politici aansprakelijk en biedt hen een verbintenis aan met een maximale dagvergoeding van € 2000,- per dag, per overtreding. Doe dit in collectief verband, in samenwerking met de Nationale Bond tegen Overheidszaken & Act 4 Freedom Foundation.’

‘Als u zich opgeeft voor een geneesmiddelenonderzoek in een kliniek, dan zijn de resultaten en bijwerkingen van de te testen medicijnen nog niet bekend. U krijgt dan voor uw deelname als proefpersoon ook een dagvergoeding… Claim uw rechten. Zonder uw wilsverklaring (Art.3:33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (Art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen u gepleegd met recht op een schadevergoeding (Art. 6.162 BW).’

‘De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt u in staat om eerst de telecomproviders hardhandig op de vingers te tikken. Deze actie tegen de telecomproviders loopt van 27 september t/m 31 oktober. Daarna gaan we de politici aanpakken. Dit moet u weten en doen om deel te nemen aan de collectieve 5G-aansprakelijkheidstelling incl. dagvergoeding: (volg deze link naar de NBO voor de 7 punten).’

‘Met de financiële middelen die we uit de 5% gage verkrijgen, willen we de Nationale Bond tegen Overheidszaken laten uitgroeien tot een grootse volksbeweging die de rechten beschermt van mensen tegen de onrechtmatige praktijken van de overheid en organisaties die daarmee samenwerken.’ (1)

Professor: 5G ‘domste idee in de geschiedenis van de wereld’
Toen ze nog minister van Leefmilieu en Energie van het stadsgewest Brussel was, wilde Céline Fremault de waarschuwingen van 240 wetenschappers uit 41 landen, die na uitgebreide onderzoeken constateerden dat 5G ernstige schade kan aanrichten bij al het biologische leven, niet negeren. Deze wetenschappers hebben daarom bij de Verenigde Naties gepleit voor een voorlopig moratorium op 5G.

Professor dr. Martin Pall van de Washington State University noemt 5G zelfs ‘het domste idee in de geschiedenis van de wereld.’ In zijn studies waarschuwt hij voor de zeer hoge energie die nodig is om de elektromagnetische 5G frequentie door muren en vloeren te kunnen laten gaan. Daar zijn extreem veel kleine antennes voor nodig (in iedere straat minstens één).

Uit testen blijkt dat de hoge elektromagnetische frequenties (EMF) vooral impact hebben op de ogen (staar, glaucoom, loslaten netvlies) en nieren (filter- en heropname functie). Andere onderzoekers linken 5G met het ontstaan van diverse vormen van kanker, hartproblemen, Alzheimer, diabetes, chronische hoofdpijn, en onherstelbare schade aan het DNA van mensen (vooral kinderen), dieren en planten.

In diverse gecontroleerde wetenschappelijke studies werden 2G, 3G en 4G al in verband gebracht met schade aan de mannelijke vruchtbaarheid, neuropsychiatrische problemen, teveel calcium in het lichaam, schade aan het DNA van menselijke cellen, en stress. (2)

Overheden baseren zich veelal op ‘wij van WC-eend’ achtige onderzoeken van wetenschappers en onderzoeksinstellingen die –indirect of direct- de belangen van de industrie dienen omdat ze daar (deels) van afhankelijk zijn, en wier conclusies (zoals ‘5G is onschadelijk’) daarom vaak op voorhand vaststaan.

Xander
(1) NBO
(2) Natural News
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/uncategori ... oering-5g/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: 5G-netwerk

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’

Posted on 21/08/2019
Ik dacht altijd dat Brussel een burgemeester heeft en geen minister.
Dus, leg het maar uit Pilgrim!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19282
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: 5G-netwerk

Bericht door mercator »

Hans v d Mortel sr schreef:Ik dacht altijd dat Brussel een burgemeester heeft en geen minister.
Dus, leg het maar uit Pilgrim!
Het zit zo: Het Grootstedelijk Gewest Brussel is een volwaardige Belgische deelstaat, net zoals de Vlaamse, Duitstalige en Franstalige deelstaten. Elk daarvan heeft een heus parlement en een eerste minister. Brussel heeft daarbuiten nog 19 burgemeesters voor elk van de deelgemeenten, te weten Brussel-stad en de buurgemeenten Etterbeek, Anderlecht,Elsene etc.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: 5G-netwerk

Bericht door Pilgrim »

FCC-voorzitter Tom Weeler zegt dat er niet gewacht wordt met het wereldwijd uitrollen van 5G, ondanks dat er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat zegt dat 5G ongevaarlijk is. Wel zijn er stapels peer-gerevieuwde onderzoeken van wetenschappers en onderzoekers die zeggen dat het desastreuze gevolgen zal hebben voor mens, flora en fauna.Campagnevoerders in Totnes, Devon, hebben lokale functionarissen overtuigd en overgehaald om een moratorium in te stellen voor het 5G netwerk en is net zoals in Apeldoorn is de uitrol van 5G stopgezet.
www.dailymail.co.uk

In Apeldoorn is dat gebeurd onder druk van de Nederlandse Bond Voor Overheidszaken, die een unieke aansprakelijkheidsactie hebben die de wethouders en gemeenteraadsleden persoonlijk aansprakelijk houdt, aangezien ze op de hoogte zijn van de gevaren van 5G, voor eventuele lichamelijke, psychische of emotionele schade voortkomend uit 5G.

Ook u kunt hieraan meedoen, het is even wat werk heb ik gemerkt met printen, ondertekenen van contracten, scannen en mailen, maar dan helpt u wel mee aan het voorkomen van de uitrol van het levensgevaarlijke 5G en het is, mocht u voor die optie kiezen, inclusief een dagvergoeding van max. € 2000,- per dag.
www.bondoverheidszaken.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/12 ... opstappen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie