Ex-president Donald Trump

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: President Donald Trump

Bericht door mercator »

Hans v d Mortel sr schreef:De waanzin van de mens in ogenschouw genomen, gebiedt mij te stellen dat Trump, immoreel, kapitalistisch, gaan voor het belang van de natie bezien, het heel erg goed doet.
Trump heeft geen last van een geweten en daarom laat hij die verknipte Saoudi Arabieren met rust. Waarom zou hij daar ruzie mee zoeken? Ze kopen lekker veel Amerikaanse wapens en ze komen niet met duizenden tegelijk naar de VS om daar de wellfare leeg te vreten. OK ze hakken handjes af, en hangen allerlei types op maar daar heeft geen enkele Amerikaan last van zolang hij daar weg blijft.
En Trump weet natuurlijk welke puinhopen de "goede" presidenten Bush, Clinton en Obama hebben aangericht in Irak en Afghanistan. Daar sterven elke dag Amerikaanse burgers die daar niets mee te maken hebben.
Onze ethisch hoogstaande regenten laten hier ook alles uit de hand lopen omdat ze naar eigen zeggen aan de goede kant van de geschiedenis staan. Ze likken zelfs de hielen van een psychisch gestoord kind, men vraagt zich af wat ze daarmee denken te bereiken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen

Posted on 25/09/2019

Afbeelding
Afbeelding: (5).

Wat een toeval: Advocaat klokkenluider van Trumps gesprek met Oekraïne werkte voor Hillary Clinton en Democratische senator Chuck Schumer – Klokkenluider geeft toe dat hij geen eerstehands kennis heeft van gesprekken tussen Trump en Oekraïense president – Alle peilingen: Meerderheid Amerikanen wil geen afzettingsprocedure

De wanhopig geworden Democraten, die het maar niet lukt om een geloofwaardige kandidaat voor de verkiezingen van 2020 te presenteren, proberen nu naar het laatste redmiddel te grijpen door een impeachment procedure tegen president Donald Trump op te starten. Ook nu gebruiken ze de vooral door Barack Obama zo vaak toegepaste tactiek van een van diens leermeesters, de extreemlinkse anarchist-satanist Saul Alinsky, door je tegenstrever te beschuldigen van datgene waar je jezelf schuldig aan maakt. Dat is precies wat Democratische senatoren hebben gedaan: ze schreven in 2018 een brief aan de Oekraïense procureur-generaal waarin ze eisten om een onderzoek naar Trumps geheime samenwerking met Rusland, een samenwerking waarvan onomstotelijk is aangetoond dat die nooit heeft plaatsgevonden.

De eis (hier nog online te lezen) werd ondertekend door de senatoren Robert Menendez (New Jersey), Dick Durbin (Illinois) en Patrick Leahy (Vermont), en werd kracht bijgezet met een impliciet dreigement dat de ‘robuuste en goede banden’ met Oekraïne op het spel zouden kunnen komen te staan. Ironisch genoeg verklaarde de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, dat alleen al de kans dat Trump Oekraïne heeft gevraagd om –ook zonder ‘quid pro quo’- een onderzoek naar de zoon van voormalig vicepresident Joe Biden op te starten, genoeg kan zijn om een afzettingsprocedure te beginnen. (1)

Joe Biden chanteerde Oekraïne om onderzoek naar zijn zoon te stoppen
Biden schepte in 2018 openlijk op dat hij Oekraïne -met het dreigement om $ 1 miljard aan leengaranties stop te zetten- had gedwongen om een officier van Justitie van een officieel onderzoek naar de belangen van het bedrijf van zijn zoon Hunter af te halen. Hunter Biden was in 2014 bestuurslid en hoofd juridische zaken van de grootste Oekraïense gasproducent, Burisma Holdings, geworden. De miljardenbelangen van de Bidens mochten duidelijk niet in gevaar worden gebracht.

Advocaat klokkenluider bekende van Hillary Clinton
En wat een toeval! Andrew Bakaj, de advocaat van de zogenaamde klokkenluider op wiens klacht de impeachment procedure vooral wordt gebaseerd, blijkt in 2001 voor zowel de Democratische senator Chuck Schumer als toenmalig senator Hillary Clinton te hebben gewerkt. Bakaj werkte ook enige tijd voor de CIA en het Pentagon als een ‘klokkenluider’ specialist.

Klokkenluider geeft toe geen eerstehands kennis te hebben
Deze anonieme klokkenluider heeft overigens toegegeven dat hij geen eerstehands kennis heeft van de inhoud van Trumps telefoongesprekken met de Oekraïense president Zelensky. Maar ondanks het feit dat niemand in het Congres nog het officiële transcript van het gewraakte gesprek, dat later deze week wordt vrijgegeven, heeft gelezen, kondigde Pelosi toch een impeachment resolutie aan. (2)

Meerderheid Amerikanen wil geen afzettingsprocedure
Trump gaat tevens de volledige inhoud van de klacht van de klokkenluider, alsmede het rapport van de inspecteur-generaal hierover, openbaren (3). In dat rapport zou onder meer de conclusie staan dat de anonieme klokkenluider een ‘politieke voorkeur voor een rivaliserende kandidaat’ van Trump had. De president zei afgelopen vrijdag dus niet zomaar dat deze persoon ‘partijdig’ is, en dat uit het transcript zal blijken dat hij niets vreemds vroeg aan de president van Oekraïne.

Uit een Politico peiling blijkt dat 50% van de Amerikanen tegen een impeachment procedure is, en 37% voor. De peilingen van Monmouth en Quinnipac zijn nog gunstiger voor de president: 61% resp. 60% wil geen afzettingsprocedure, tegen 35% resp. 32% voorstanders. De cijfers van het linkse NBC (50% tegen 21%) en ABC News/Washington Post (59% versus 37%) vertonen hetzelfde beeld.

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Infowars
(5) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/i ... chuldigen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende

Posted on 25/09/2019

Afbeelding
De beste verdediging om de miljardencorruptie van je topkandidaat te verbergen is door de aanval te openen op je gehate vijand, zullen de Democraten hebben gedacht. (Afbeelding: social media meme via (3)).

Advocaat Giuliani: Oekraïense oligarch waste miljoenen wit voor de familie Biden – ‘Kabinet Obama getekend door patroon van corruptie’ – Onderzoeksjournalist ontdekte dat vicepresident Biden zijn zoon aan miljardendeal met Chinese overheid hielp

Zoals verwacht hebben de Democraten en de Westerse massamedia opnieuw een storm in een glas water gecreëerd. Uit het vanmiddag vrijgegeven verslag van het telefoongesprek van president Trump met zijn Oekraïense collega Zelensky komt namelijk zonneklaar naar voren dat de eerstgenoemde op geen enkele wijze druk uitoefende. Trumps advocaat eist ondertussen de openbaarmaking van alle documenten rond de Bidens, omdat ‘we weten dat een corrupte Oekraïense oligarch $ 3 miljoen voor de familie Biden wit waste.’

De zogenaamde ‘druk’ die Trump volgens de Democraten uitoefende?:
‘Nog iets, laten we het over Bidens zoon hebben, dat Biden de vervolging stopte. Een hoop mensen willen weten hoe dat zit, dus wat je ook maar kunt doen met de procureur-generaal (of minister van Justitie) zou super zijn. Biden schepte overal op dat hij dat onderzoek stopzette, dus als je daar naar kunt kijken… Voor mij klinkt dat vreselijk.’

Oftewel: nul komma nul druk, niets meer dan een normaal verzoek in een normaal gesprek. Eerder in het gesprek had Trump ook nog om ‘een gunst’ gevraagd, of Zelensky wilde uitzoeken hoe het nou precies zat met Crowdstrike, de cyber security firma die het Democratische Nationale Comité in 2016 inschakelde om hun gehackte servers te onderzoeken. ‘Zoals je gisteren hebt kunnen zien is die hele nonsens geëindigd met een zeer armoedig optreden van Robert Mueller, een incompetent optreden, maar zij zeggen dat veel is begonnen met Oekraïne.’

Impeachment nu al onwaarschijnlijk
De Democraten zullen na het lezen van het verslag nog woester zijn dan ze al waren, want president Zelensky had tegen Trump gezegd dat hij net als in Amerika ook in Oekraïne ‘het moeras’ van de gevestigde orde wil gaan droogleggen.

De kans dat Trump wordt afgezet is in de statistiek van PredictIt de afgelopen 24 uur enorm gedaald. Dat gebeurde al nadat Trump aankondigde het volledige transcript, dus zonder redacties, vrij te geven. Waarnemers voelden daardoor al aan dat er niets bijzonders uit naar voren zou komen, en ze hebben gelijk gekregen.

‘Oekraïense oligarch waste $ 3 miljoen wit voor de Bidens’
Trumps advocaat Rudy Giuliani is de voortdurende haat/hoaxcampagne van de Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia duidelijk helemaal zat. ‘We weten dat een corrupte Oekraïense oligarch $ 3 miljoen voor de familie Biden wit waste,’ twitterde hij vandaag. ‘Dus geef alle financiële verslagen van alle zaken waar Biden, (John) Kerry’s stiefzoon en het neefje van de notoire gangster Whitey Bulger bij betrokken zijn.’

‘Vicepresident Biden hielp zoon aan miljardendeal met Chinese overheid’
Dat was een verwijzing naar het onderzoek van journalist Peter Schweizer, die heeft ontdekt dat Hunter Bidens firma in 2013 slechts twee weken nadat hij met zijn vader Joe in China op officieel bezoek was geweest (ze vlogen allebei met ‘Air Force Two’) een ’historisch’ genoemde deal van $ 1 miljard met dochtermaatschappij van de door de staat gerunde Bank of China sloot. De deal werd later zelfs uitgebreid naar $ 1,5 miljard. ‘Schokkend dat een vicepresident het beleid van de VS met China vormgeeft terwijl zijn zoon een begeerde miljardendeal met een tak van de Chinese overheid sluit,’ aldus Schweizer. (3)

Deze deal had mogelijk verregaande gevolgen voor de nationale veiligheid. Het investeringsfonds dat de Bank of China voor de deal met Biden oprichtte, Bohai Harvest RST (BHR), werd namelijk een kerninvesteerder in het Chinese kernenergie staatsbedrijf CGN, dat in 2016 door het Amerikaanse ministerie van Justitie werd beschuldigd van het stelen van nucleaire geheimen van de VS.

Louche deals Bidens in Oekraïne
Schweizer wijst ook op andere veelzeggende feiten: in april 2014 had Hunter Bidens zakenpartner Devon Archer een privé gesprek in het Witte Huis met vicepresident Joe Biden. Vijf dagen later landde Joe Biden in Kiev, waar hij hoge officials miljardensteun beloofde voor de aardgasindustrie in het land. De volgende dag werd bekend gemaakt dat Archer bestuurslid werd van het grootste Oekraïense gaswinningsbedrijf Burisma. Drie weken later werd ook Hunter Biden bestuurslid, en dat terwijl beiden geen enkele ervaring in de energie industrie hadden.

Hunter kreeg echter wel een maandsalaris van $ 50.000,-, en dat terwijl Burisma op dat moment al door het Oekraïense justitie werd onderzocht wegens verdenkingen van corruptie. Daarop dreigde Biden de toenmalige president Poroshenko met het intrekken van de beloofde $ 1 miljard aan leengaranties als dat onderzoek niet zou worden stopgezet en generaal Viktor Shokin, de officier van justitie, niet werd ontslagen.

Vorig jaar schepte Joe Biden daar tegen het aanwezige publiek van de Council on Foreign Relations openlijk over op: ‘Ik zei: jullie krijgen die 1 miljard niet. Ik ga zo weg over, ik denk dat het iets van 6 uur was. Ik keek hen aan en zei: Ik ga weg over 6 uur. Als de officier van justitie niet wordt ontslagen, krijgen jullie je geld niet. Wel, ‘son of a bitch’, hij werd ontslagen! En toen zetten ze er iemand neer die op dat moment eensgezind was.’

Joe Biden beweerde dat hij ‘geen idee’ had dat zijn zoon Hunter bestuurslid van Burisma was geworden, twee jaar (!) nadat dit was gebeurd, en hij het nooit met hem over het justitiële onderzoek naar Burisma heeft gehad. Met de verkiezingen van 2020 in het verschiet wordt het nog een hele toer voor Joe om te verbloemen dat hij zijn macht en positie misbruikte om zijn zoon aan zeer lucratieve zakendeals met Oekraïne en China te helpen. (3)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/i ... itoefende/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest

Posted on 26/09/2019

Afbeelding
Uitvoerend directeur Nationale Inlichtingendiensten Joseph Maguire vandaag tijdens zijn getuigenis voor het inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden. Maguire moest vragen beantwoorden over de klacht van de klokkenluider. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Klacht blijkt enkel gebaseerd te zijn op ‘van horen zeggen’ – Ex CIA analist / NSC official: ‘Deze inlichtingenofficier heeft op schaamteloze wijze de grens overschreden door zich met beleid te bemoeien’

Het getuigenis van de klokkenluider over Trumps telefoongesprek met de Oekraïense president is vandaag op een grote sof voor de Democraten en de massamedia uitgelopen. De desbetreffende man is compleet door de mand gevallen nu hij heeft bevestigd dat hij nergens direct getuige van geweest is, en zijn info enkel heeft van niet bijna name genoemde ‘officials’, oftewel: ‘van horen zeggen’. Totaal ongeloofwaardige ‘roddelluider’ zou dan ook een betere benaming zijn. Tot hoeveel jammerlijke pogingen gaan de Democraten zich nog verlagen om Donald Trump uit het Witte Huis te krijgen?

‘Zeer zorgwekkend,’ is de voorspelbare reactie van de Democraten op de klacht van de klokkenluider. Maar wat was er eigenlijk dan zo ‘zorgwekkend’?: ‘Donald Trump liet blijken ervan overtuigd te zijn dat de nieuwe Oekraïense regering snel in staat zal zijn om de reputatie van Oekraïne te verbeteren, en het corruptie onderzoek dat de samenwerking met de VS heeft bemoeilijkt af te ronden.’

Niets bijzonders dus. Dit dan?: ‘Afgezien van de bovengenoemde veronderstelde ‘gevallen’ die over de familie Biden en de Amerikaanse verkiezingen in 2016 gaan, werd mij door Witte Huis officials gezegd dat er niet over andere ‘gevallen’ werd gepraat.’

Sommige mensen zeiden iets over andere mensen die het over Oekraïne hadden
Wacht – andere mensen bevestigden dat Trump niets meer dan dat probeerde te bereiken, maar de klokkenluider beweert nu dat telefoongesprekken en documenten op één of andere duistere wijze ‘achter slot en grendel’ werden gelegd?

‘In de dagen na het telefoongesprek hoorde ik van meerdere officials dat hoge Witte Huis officials hadden ingegrepen door alle verslagen van het gesprek achter te houden... vooral het woord-voor-woord transcript... Witte Huis officials vertelden me dat ze door Witte Huis advocaten werden opgedragen om het elektronische transcript uit het computersysteem te halen.’

‘In hetzelfde tijdsbestek zeiden meerdere officials tegen mij dat het Oekraïense leiderschap de indruk moest krijgen dat een ontmoeting of gesprek tussen de president en president Zelensky afhing van Zelensky’s bereidheid om mee te werken met zaken die publiekelijk werden gemaakt door mr. Lutsenko en mr. Giuliani (Trumps advocaat). (Opmerking: dit was de algemene indruk van de staat van zaken zoals officials mij tussen eind mei en begin juli hebben meegedeeld. Ik weet niet wie deze boodschap aan het Oekraïense leiderschap overbracht, of wanneer.’

‘Was er zelf geen getuige van, maar ik geloof wat mijn collega’s zeggen’
Samengevat: sommige mensen vertelden aan andere mensen dat bepaalde mensen in de regering het hadden over een paar Oekraïners? Wordt daar nu zo’n heisa over gemaakt?

Het beste komt nog:

‘Ik was geen getuige van de meeste van de genoemde gebeurtenissen… Desondanks vond ik de verslagen hierover van mijn collega’s geloofwaardig.’

En daarmee is het inderdaad zonneklaar dat dit zelfs minder is dan een storm in een glas water. ‘Klokkenluider’? Gezien zijn extreem zwakke ‘van horen zeggen’ klacht is de term ‘roddelluider’ veel beter van toepassing. (1)

Ex CIA analist: klokkenluider moet hulp hebben gehad van Congresleden
De hele brief ziet er sowieso uit alsof deze door een journalist of advocaat is geschreven. Dat de New York Times (zwaar anti-Trump) talloze keren wordt geciteerd maakt het verhaal nog ongeloofwaardiger. Voormalig CIA analist en National Security Council (NSC) official Bred Fleitz schrijft dat ‘de manier waarop deze klacht is geschreven erop wijst dat hij veel hulp had.’

‘Dit is geen zaak voor de inlichtingendienst, maar een beleidskwestie. De klacht gaat over een meningsverschil over beleid. Presidentiële telefoontjes zijn geen zaak voor inlichtingen... Het lijkt erop dat de regels omtrent de toegang tot en kennis van deze gevoelige gesprekken werden gebroken. Deze official nam geen deel aan het gesprek, stond ook niet op de lijst met mensen die ervan af mochten weten, en had nooit van het gesprek op de hoogte horen te zijn.’

Fleitz denkt dan ook dat de klokkenluider hulp moet hebben gehad van (Democratische) leden van het inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. De vraag is dan of zij actief meewerkten aan het opstellen van de klacht, wat zou neerkomen op heimelijke, subversieve, anti-democratische ondermijning van een zittende president, wat gezien de aanhoudende Democratische heksenjacht tegen Trump bepaald niet de eerste (en laatste) keer zou zijn.

‘Deze inlichtingenofficier heeft op schaamteloze wijze de grens overschreden door zich met beleid te bemoeien. Dit schendt de kern verantwoordelijkheid van inlichtingenofficieren om (enkel) te informeren, maar zich niet met het beleid te bemoeien.’ (2)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/k ... n-geweest/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Wordt Oekraïne Gate een tweede Russia Gate? Jaren, jaren en jaren spitten in en zoeken naar iets wat er niet isw? Laat ze maar komen. De boomerang keert nu al terug richting de LibDems. De EU geeft bakken vol gratis geld aan Oekraïne. Ze zeggen erbij dat ze dan niet corrupt mogen zijn. Nou, dat zijn ze als de neten. Net als de EU zelf. Donald Trump is een fatsoenlijke en integere man, een goede man van liefde in het hart, wars van de corrupte elites van de LibDems. Je kan het hooguit inmening in buitenlandse aangelegenheden noemen dat hij zijn Oekraïense ambtscollega polste hoe het met de corruptie(bestrijding) stond. En hoe meer de LibDems in deze vlek gaan wrijven, hoe meer naar buiten zal komen hoe corrupt de Bidens zijn.
Laatst gewijzigd door King George op za sep 28, 2019 2:33 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2544
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door silkyboxershortXL »

Ik denk dat dit dè historische speech van Donald Trump wordt.
Hij verklaart de oorlog aan de deepstate.
President Donald Trump Addresses the UN General Assembly

De kippen die geslacht gaan worden:
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

De Democraten zijn wanhopig op zoek naar elke grasspriet om zich aan vast te klampen. [icon_lol.gif]
Ik denk dat de kans groot is dat er wel degelijk iets te vinden is over de Bidens.
En daar zijn ze doodsbenauwd voor.TRUMP:
I would like you to do us a favor though because our country has been through a lot and Ukraine knows a lot about it.
I would like you to find out what happened with this whole situation with Ukraine, they say Crowdstrike ...
I guess you have one of your wealthy people... The server, they say Ukraine has it.
There are a lot of things that went on, the whole situation .. I think you're surrounding yourself with some of the same people.
I would like to have the Attorney General call you or your people and I would like you to get to the bottom of it.
Whatever you can do, it's very important that you do it if that's possible.PRESIDENT UKRAÏNE:
I guarantee as the President of Ukraine that all the investigations will be done openly and candidly .. That I can assure you.
TRUMP:
Good because I heard you had a prosecutor who was very good and he was shut down and that's really unfair.
A lot of people are talking about that, the way they shut your very good prosecutor down and you had some very bad people involved.
Mr. Giuliani is a highly respected man. He was the mayor of New York City, a great mayor, and I would like him to call you.
I will ask him to call you along with the Attorney General.
Rudy very much knows what's happening and he is a very capable guy. If you could speak to him that would be great.
TRUMP:
There's a lot of talk about Biden's son, that Biden stopped the prosecution and a lot of people want to find out about that
so whatever you can do with the Attorney General would be great.
Biden went around bragging that he stopped the prosecution so if you can look into it ...
TRUMP:
I will have Mr. Giuliani give you a call and I am also going to have Attorney General Barr call and we will get to the bottom of it.
I'm sure you will figure it out. I heard the prosecutor was treated very badly and he was a very fair prosecutor so good luck with everything.
TRUMP:
Good. Well, thank you very much and I appreciate that. I will tell Rudy and Attorney General Barr to call.
Thank you. Whenever you would like to come to the White House, feel free to call. Give us a date and we'll work that out.
I look forward to seeing you.

https://www.whitehouse.gov/wp-content/u ... 9.2019.pdf
Laatst gewijzigd door King George op za sep 28, 2019 3:02 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Joe Biden heeft een probleem. Niet Donald Trump.

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Er circuleert een filmpje waarin Biden trots zegt dat hij de president van de Oekraïne dreigt een miljard dollar tegen te houden als hij de openbaar aanklager (die corruptie tegen zijn zoon onderzoekt) niet ontslaat. Guess what? Aanklager werd ontslagen en miljard werd overgemaakt. Zoontje van Biden, miljonair met Oekraïnegeld, kon weer rustig gaan slapen.

Biden is geen haar beter dan dat waar de Democraten Trump van beschuldigen. Het grote verschil is echter dat Trump het in het openbaar doet met voor iedereen duidelijke gevolgen. Biden is sneaky en de Democraten kijken weg.


Scroll door naar minuut 7:00

https://vimeo.com/362334846
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump

Posted on 28/09/2019

Afbeelding
Deze nog immer blindelings aanbeden ‘heiland’ van alles wat progressief is kon werkelijk met alles (en meer) wegkomen waar Trump valselijk van beschuldigd wordt. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Transcript bewijst dat klokkenluider klacht diverse valse beweringen bevat – Flashback: Hij mocht het schijnbaar wèl: Regering Obama vroeg Oekraïne om onderzoek te starten tegen Trumps campagnemanager

Pal voor de vage ‘van horen zeggen’ klacht van een CIA klokkenluider over een telefoongesprek tussen president Trump en zijn Oekraïense collega Zelensky blijken de Amerikaanse inlichtingendiensten de eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben stilletjes te hebben geschrapt. Dit bevestigt wat veel Trump supporters al dachten, namelijk dat dit het zoveelste Democratische ‘Deep State’ complot is om te proberen de president uit het Witte Huis te krijgen.

Op 24 september, één dag voor de anti-Trump klacht werd gepubliceerd, werd een nieuwe versie van het ‘Onthulling van Urgent Belang’ formulier geüpload en gebruikt voor de klacht van de CIA klokkenluider. De brief van deze klokkenluider aan het inlichtingencomité van het Huis en de Senaat was gedateerd op 12 augustus – dezelfde maand waarin het formulier werd gewijzigd.

Tot dan toe werd klachten van klokkenluiders alleen in behandeling genomen als ze eerstehands info wisten te presenteren. De CIA klokkenluider had die niet, maar omdat de ‘Deep State’ Democraten per se een nieuwe aanval op Trump wilden, lijkt het er verdacht veel op dat deze eis speciaal voor dit geval werd ingetrokken.

‘Van horen zeggen’ info werd nooit geaccepteerd, nu ineens wel
In het oorspronkelijke formulier stond specifiek dat roddels, geruchten en ‘van horen zeggen’ informatie, dus afkomstig van andere personen, niet geaccepteerd zouden worden. Laat de complete klacht tegen Trump nu alleen maar hierop gebaseerd zijn. De CIA klokkenluider erkende zelfs letterlijk dat hij geen eerstehands info kon leveren.

‘Ik was geen directe getuige van de meeste van deze gebeurtenissen,’ schreef de CIA klokkenluider op 12 augustus. Deze erkentenis werd ook in de officiële klacht opgenomen; ‘Ik was geen getuige van de meeste van de beschreven gebeurtenissen...’. Dat ‘de meeste’ bleek in werkelijkheid ‘alle’ te zijn.

Klacht vol met valse beweringen
Dan blijkt de klacht ook nog eens de nodige valse claims te bevatten. Zo wordt beweerd dat Trump had geëist dat Oekraïne in verband met het onderzoek naar de mogelijke buitenlandse inmenging in de verkiezingen van 2016 een aantal servers zou terugsturen. Uit het transcript blijkt dat Trump hier nooit om heeft gevraagd.

Tweede valse bewering: Trump zou Zelensky hebben verzocht om de toenmalige officier van Justitie Yuriy Lutsenko aan te houden. Ook dat blijkt niet waar te zijn.

Dat geldt ook voor de bewering dat T. Ulrich Brechbuhl, een official van het Amerikaanse ministerie van BuZa, deelnam aan het telefoongesprek van Trump met Zelensky. Blijkt eveneens niets van te kloppen.

Alle wilde claims van de media weerlegd
Het ministerie van Justitie en het Bureau Gerechtelijk Advies (OLC), dat de minister bijstaat, oordeelden daarom dat de klacht ‘wettelijk onvoldoende’ was om aan het Congres te worden voorgelegd.

Vanwege de grote druk van buitenaf besloot het Witte Huis om de inhoud van de klacht toch vrij te geven. Een paar uur daarvoor had de tekst van het complete transcript van het telefoongesprek alle wilde claims die de mainstream media maakten en –ook in Nederland- nog steeds maken volledig weerlegd, zoals de valse bewering dat Trump zijn Oekraïense collega ‘acht keer’ onder druk zou hebben gezet.

Wie het allemaal wel mocht doen? Natuurlijk Barack Obama
Wie hetgeen waarvan Trump vals van beschuldigd wordt wèl straffeloos mocht doen was natuurlijk de nog immer blindelings aanbeden ‘heiland’ van alles wat progressief is: Barack Obama. Zijn regering vroeg in 2016 aan Oekraïne om een onderzoek te beginnen naar Trumps campagnemanager Paul Manafort.

De voormalige federale officier van Justitie Andrew McCarthy schreef donderdag in de National Review dat er daarom duidelijk sprake is van een dubbele standaard: de Democraten willen Trump ergens voor afzetten waar Obama zich schuldig aan maakte.

Ook dit valt weer onder de al vaker aangehaalde tactieken van de extreemlinkse anarchist-satanist Saul Alinsky: blijf je tegenstander net zo vaak beschuldigen van de misdaden die jezelf pleegt, totdat het publiek en de media het gaan geloven. Dus feitelijk wat de VVD, het CDA en het ministerie van Justitie in ons eigen land ook met PVV leider Geert Wilders hebben gedaan.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/e ... gen-trump/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8211
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door xplosive »

Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Ik voel het aankomen. De LibDems zullen met hun veel te voorbarige schot voor de boeg uiteindelijk in hun eigen voet gaan schieten.

Live by the sword, trip on the sword, fall onto the sword, die by the sword.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

De omgekeerde wereld...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Donald Trump: “Ze proberen MIJ te stoppen, omdat ik vecht voor JULLIE!”
28 sep. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2544
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door silkyboxershortXL »

SGT report onderbouwd DT uitspraak van het vorige filmpje met wat feiten:
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
mercator
Berichten: 19306
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: President Donald Trump

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:De omgekeerde wereld...
Bij het woord "klokkenluider" denken we aan een moedig type die op gevaar voor eigen veiligheid wantoestanden aan het licht brengt én bewijst. Hier gaat het over een anoniem individu die heeft horen zeggen door al even naamloze anderen dat DT iets aan de telefoon zou gezegd hebben. Waardeloze roddel dus.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’

Posted on 03/10/2019

Afbeelding
Afbeelding: social media meme (bewerkt).

Trump: ‘We zijn in oorlog, dit is geen impeachment maar een coup’ – Ron Paul: “Dit lijkt een CIA staatsgreep’ – ‘Trump wil geen nieuwe oorlogen, daarom moet hij weg – Om die reden grote zorgen, niet over Trump, maar over wie na hem komt’

Van de ene media leugen, misleiding en valse beschuldiging is nog amper de virtuele inkt droog (zo zou Trump de Australische premier onder druk hebben gezet, die dat een uur later ontkende), of de volgende dient zich alweer aan. Voor onafhankelijke waarnemers is het duidelijk dat de Democraten en de ‘Deep State’ geen hoax te ver vinden gaan om Trump nog voor de verkiezingen van volgend jaar uit het Witte Huis te krijgen. Trump wordt vooral door de CIA en het Pentagon gehaat omdat hij weigert om nieuwe oorlogen (met name tegen Iran, maar ook tegen Rusland en China) te beginnen. ‘Daarom is niet Trump mijn zorg, maar wie na hem komt,’ schreef econoom Martin Armstrong al meerdere malen. Uit ontelbare reacties op het internet komt naar voren dat een eventuele afzetting van Trump voor miljoenen Amerikanen de druppel is, en velen dan bereid zijn de wapens op te pakken (5).

We schreven het nog voor de verkiezingscampagne van 2015-2016 goed en wel begonnen was: uit alles bleek dat de ‘Deep State’ schaduwregering in de VS per se Hillary Clinton in het Witte Huis wilde hebben. Onder haar zielloze leiding zou Amerika dan nieuwe oorlogen beginnen, eerst tegen Iran, daarna tegen Rusland en mogelijk ook China. Was ze inderdaad nu president geweest, dan zou de kans groot zijn dat we anno 2019 op de drempel van de Derde Wereldoorlog hadden gestaan, of daar mogelijk al in zouden zitten (iets wat Barack Obama in september 2013 op een haartje na niet lukte).

Trump beloofde juist geen nieuwe oorlogen te beginnen en zoveel mogelijk Amerikaanse troepen in Azië en het Midden Oosten naar huis te halen. Daarmee zou hij een streep zetten onder het ‘Project for a New American Century’ – een wereldwijd Amerikaans imperium, afgedwongen door jaarlijks met honderden miljarden dollars gefinancierde strijdkrachten.

Nadat toch Trump werd gekozen startten de Westerse media, die allemaal een ‘zekere overwinning’ voor Hillary Clinton hadden voorspeld, een wraakzuchtige propagandacampagne op die bijna drie jaar later niet minder, maar steeds erger wordt. Feiten en feitencontroles werden –voor zover ze nog bestonden- compleet overboord gegooid, in Nederland vooral door extreemlinkse media zoals de NOS, NU.nl en de Volkskrant. Het doel –Trump moet hoe dan ook weg- heiligt alle middelen. Hoaxen werden bedacht en na korte of lange tijd weer vervangen zodra bleek dat er niets van waar was, zoals Trumps compleet ontkrachte samenzwering met Rusland.

Trump: ‘We zijn in oorlog, dit is geen impeachment maar een coup’
Donald Trump neemt nooit een blad voor de mond, en nu zeker niet. Gisteren beschuldigde hij de Democraten van het plegen van ‘een coup’. ‘We zijn in oorlog, deze mensen zijn ziek, echt ziek... Ik snap niet dat mensen bang zijn dit te zeggen, dat ze bang zijn te zeggen dat de pers onoprecht is, dat de media oneerlijk is.’

‘Mijn conclusie is dat wat er nu gebeurt geen impeachment is, maar een COUP, bedoeld om de macht van het volk af te pakken. En hun stem, hun vrijheden, het tweede amendement (recht op wapenbezit), religie, leger, grensmuur, en hun door God gegeven rechten als burger van de VS.’

De Democraten zijn zo op hol geslagen, dat de louter nog haat zaaiende afgevaardigde Maxine Waters niet alleen wil dat Trump wordt afgezet, maar ook wordt gearresteerd en in een isoleercel wordt gezet. (1)

Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’
De bekende libertarische politicus Ron Paul, altijd verklaard tegenstander van het Amerikaanse imperialisme, schreef voor zijn Institute for Peace & Prosperity dat hij zich grote zorgen maakt over de pogingen van de Democraten om Trump weg te krijgen. ‘Het lijkt erop dat de Democratische Partij, furieus vanwege Hillary Clintons verlies in 2016, de drijvende kracht hierachter is. Maar achter iedere zet zien we de vingerafdrukken van de CIA en hun bondgenoten in de Amerikaanse Deep State.’

‘In augustus 2016 beschuldigde de voormalige uitvoerende directeur van de CIA, Mike Morell, in een buitengemeen artikel in de New York Times Donald Trump ervan een Russische agent te zijn... Die claim bleek een leugen. Voormalig CIA directeur John Brennan beschuldigde Trump van ‘verraad’ en ‘in de zak van Putin’ te zitten... Maar tot op heden is er nog steeds geen enkel bewijs geleverd van Russische inmenging in de verkiezingen.’

‘Brennan en zijn Deep State collega’s James Comey (FBI) en voormalig directeur van Nationale Inlichtingen James Clapper lanceerden een operatie waarbij ze het fake Steel dossier gebruikte om de campagne van Trump te bespioneren en zelfs te proberen zijn medewerkers in de val te lokken. Ziet u het patroon?’

‘Nu horen we dat de laatste trigger voor impeachment een CIA officier in het Witte Huis is die een ‘klokkenluider’ klacht tegen de president indiende vanwege iets dat hij van iemand anders hoorde over iets wat de president in het Oekraïne telefoontje had gezegd. Schokkend: de regels voor CIA klokkenluiders om eerstehands info te hebben werden recent, net voordat de klacht werd ingediend, veranderd. Dat lijkt vreemd.’

Bovendien ‘bleek dat de CIA ‘klokkenluider’ het over belangrijke zaken mis had, er geen ‘quid pro quo’ werd besproken, en er geen verzoek werd gedaan om Biden of zijn zoon te onderzoeken. De Democraten die plotseling klokkenluiders aanprijzen? Nou, niet bepaald. (Nancy) Pelosi wil nog steeds de echte klokkenluider Edward Snowden vervolgen. Maar ze prijst wel deze fake CIA ‘klokkenluider’.’

‘De (Democratische) minderheidsleider in de Senaat waarschuwde Trump eens dat als hij ‘het tegen de inlichtingendiensten opneemt, zij talloze manieren hebben om je terug te pakken.’ Het is niet lastig de vraag te beantwoorden of dit een echte impeachment poging is... of een CIA coup!’ (2)

‘Zoveelste poging van Deep State om van Trump af te komen’
Ook topeconoom Martin Armstrong zegt er ‘absoluut’ van overtuigd te zijn dat het Oekraïne ‘schandaal’ de zoveelste poging van de Deep State is om van Trump af te komen. ‘Dat de CIA de regels voor klokkenluiders veranderde, door nu wel toe te staan dat iemand zonder eigen info maar enkel op basis van geruchten een klacht kon indienen, bevestigt dat dit een deep state complot is... Een rechtbank zal dit niet accepteren, en in een impeachment procedure zal het nooit werken. Het is een politieke zet om weer een nieuw schandaal te creëren in de hoop om Trump in 2020 weg te krijgen.’

Volgens Armstrong is de belangrijkste reden dat Trump geen nieuwe oorlogen wil beginnen. ‘Achter de schermen zijn er zeer ernstige problemen. Zodra het leger de controle over de regering neemt komt er oorlog, net als destijds in Japan gebeurde.’

‘Deze mensen willen het speelgoed (wapentuig) wat ze hebben gemaakt ook gaan gebruiken. Het gevaar is dat er een serieuze poging wordt gedaan om Trump omver te werpen, omdat hij tegen nieuwe oorlogen is. Daarom ben ik zo bezorgd over wat er na hem komt.’ (4)

‘Amerika zit in een koude burgeroorlog’
Rush Limbaugh, een van Amerika’s meest beluisterde conservatieve radio presentatoren, zei zelfs dat Amerika zich inmiddels in ‘een koude burgeroorlog’ bevindt. De machtselite in Washington voelt zich volgens hem zo bedreigd door Trump, dat ze hem koste wat het kost willen verwijderen.

‘En de media, dat zijn niet de media, maar de Democraten die in de media werken. De hele groep is met elkaar verbonden. Mensen, we zitten nu midden in een Koude Burgeroorlog.’

Echte burgeroorlog als Trump wordt afgezet?
Enkele dagen geleden haalde Trump een tweet aan van pastor Robert Jeffress, die tegenover Fox News verklaarde dat ‘als het de Democraten lukt om de president weg te krijgen, dit een burgeroorlog zal veroorzaken die dit land zal splijten, en waarvan we nooit meer zullen herstellen.’ (3)

Ook komt uit ontelbare reacties op het internet naar voren dat een eventuele afzetting van Trump voor miljoenen conservatieve Amerikanen de druppel is, en velen bereid zijn de wapens op te pakken (5). Het grootste gevaar komt echter van de Democraten, die zo vol met haat tegen Trump en zijn aanhang zijn gevuld, dat ze bereid lijken te zijn om met een soort interne tactiek van de verschroeide aarde het hele land naar de totale ondergang te helpen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) IPP via Zero Hedge
(3) Infowars
(4) Armstrong Economics
(5) Breitbart

https://www.xandernieuws.net/algemeen/m ... -afzetten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77969
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

LOL. I love this guy.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Een president die geen schijnheilige klootzak is. Waar vind je zoiets nog in de wereld die door(ge)draai(d)t (is)?
Laatst gewijzigd door Hans v d Mortel sr op za okt 05, 2019 10:50 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

“Impeachement”

Afbeelding

“Waarom willen de Democraten Trump afzetten?” “Het is hun enige hoop om zijn herverkiezing te stoppen.”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Trump is het beste wat Amerika ooit is overkomen. Vredestichter, volkerenhelper en de strafste econoom ooit. Het is ook normaal, dat de HELE linksdenkende wereld, hem van alle kanten hem aanvalt. Alle politieke doemscenario’s die door zijn tegenstanders zijn geschetst: het is allemaal totale lege en angstige kletspraat gebleken. Er is geen wereldoorlog, economische ramp, of een nazi-Amerika ontstaan. Integendeel: Trump komt beloftes na en gaat stug door met zijn beleid. In alle besluiten klinkt door: ’America First.’ Precies zoals beloofd. Ondertussen heeft Trump de grootste belastingverlaging erdoor sinds Reagan en draait de economie op volle toeren dankzij de afname van verstikkende regulatie. De Amerikaanse beurzen zitten in een historische stijging, de economische groei van de VS is fors gestegen sinds Trump Obama heeft vervangen, fabrieken komen terug of breiden zelfs uit in de VS, de algemene werkloosheid is extreem laag, mensen houden meer geld over dankzij de belastingverlaging, werkloosheid van minderheden is historisch laag, en het aantal mensen dat illegaal de VS inkomt is ook fors gedaald. Klimaatwaanzin in de vuilnisbak gegooid. En de illegale migratie is, nog zonder muur, in één jaar met 70% afgenomen. Zijn opmerkingen over islam en immigratie zijn correct en rationeel. Iedereen met intellectuele integriteit en moed ziet dat islam een probleem is en een veel groter probleem zal gaan worden als het niet wordt aangepakt. In Europa idem dito...

https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... obalisten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50340
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Top aanklager van Oekraïne heropent onderzoek Biden

By Redactie World Unity on okt 5, 2019

Afbeelding

De hoogste officier van justitie in Kiev heeft aangekondigd dat hij de corruptiezaak Biden zal heropenen, slechts een dag nadat president Donald Trump het land heeft opgeroepen om de zaak van Biden te onderzoeken.

Donderdag zei president Trump dat Oekraïne onderzoek moet doen naar de Biden, terwijl hij ook zegt dat China ook de zakelijke transacties van Hunter Biden moet onderzoeken.

Het nieuws komt als Democraten schreeuwen om president Donald Trump af te zetten omdat hij Oekraïne onder druk zou hebben gezet om de familie Biden te onderzoeken.

RT rapporteert: Oekraïense procureur-generaal Ruslan Ryaboshapka heeft vrijdag aangekondigd dat hij 15 spraakmakende corruptiegevallen zal herzien. Onder hen is een onderzoek naar de eigenaar van energiebedrijf Burisma, die de zoon Hunter van voormalig vice-president Joe Biden $ 50.000 per maand betaalde om vijf jaar in het bestuur te zitten, ondanks zijn gebrek aan kwalificaties in het veld.

President Trump gelooft dat Joe Biden zijn politieke invloed heeft uitgeoefend om Hunter de baan te geven, met de belofte van militaire hulp aan Oekraïne als hefboom. In een telefoontje in juli naar de nieuw gekozen Oekraïense president Volodymyr Zelensky, suggereerde Trump dat hij een gesloten onderzoek naar Burisma zou moeten heropenen, een verzoek dat hij donderdag herhaalde.

Hoewel een woordvoerster van Biden de aantijgingen tegen haar baas de stof van ‘complottheorieën’ noemde, zou een onderzoek naar buitenlandse corruptie zeker een uitbarsting zijn voor de campagne van Biden in 2020.

Ryaboshapka stond er echter vrijdag op dat het besluit om de Burisma-zaak te heropenen niet politiek gemotiveerd was, zelfs al kwam het een dag nadat Trump publiekelijk verklaarde dat Oekraïne “de Bidens zouden moeten onderzoeken” en hun “scheve deal”.

Democraten in Washington zien het onderzoek anders. Na een klokkenluidersklacht dat het nu beruchte telefoontje tussen Trump en Zelensky neerkwam op het feit dat de Amerikaanse leider zijn Oekraïense tegenpartij onder druk zette om een frontrunning 2020-kandidaat te besmeuren, hebben Democraten op Capitol Hill geroepen om Trump af te zetten.

Hoewel de formele ondersteuning van een volledige stemming in het Huis van Afgevaardigden ontbreekt, heeft spreker Nancy Pelosi zes commissiesondes samengevoegd over Trump om een onderzoek naar afzetting te vormen in alles behalve naam.

Met een transcript van het Witte Huis van het telefoongesprek dat geen bewijs van dwang of een tegenprestatie tussen Trump en Zelensky toont, hebben democratische commissievoorzitters geprobeerd ander bewijsmateriaal van de vermeende drukcampagne tegen Zelensky bijeen te brengen. Tekstberichten onder Amerikaanse functionarissen zijn gepubliceerd, en voormalig speciaal gezant van de VS voor Oekraïne, Kurt Volker, werd donderdag door het door de Democraten geleide House Oversight Committee gegrild.

De sms’jes beschrijven bezorgdheid onder ambtenaren dat het telefoontje als belastend kan worden beschouwd, en discussie over hoe het beste kan worden gezorgd dat de Biden-zaak wordt heropend. Republikeinen in de Oversight Committee beweren echter dat Volker’s getuigenis – donderdag meer dan negen uur achter gesloten deuren gegeven – volledig “het overtuigende verhaal” onderbrak “onder de voet van pro-beschuldigende Democraten.

Met het beschuldigingsdrama dat de krantenkoppen domineert, is Biden relatief stil gebleven over zijn eigen rol in de affaire. De voormalige vice-president heeft verklaard dat hij niets wist van de buitenlandse handelsbetrekkingen van zijn zoon, een verklaring tegengesproken door de opkomst van een foto van Joe en Hunter Biden golfen met een Burisma-directeur in 2014. Trump heeft Biden op Twitter getweet over de foto, maar Biden heeft zich aan zijn wapens gehouden en heeft een menigte woensdag verteld dat hij Trump niet zal toestaan ’mijn familie te vernietigen’. Er is echter een video in omloop waarin Joe Biden geeft toe Oekraïense officier van justitie te hebben laten ontslaan die de gangen van zijn zoon wilde onderzoeken.http://www.worldunity.me/top-aanklager- ... oek-biden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8417
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

De case begint nu er steeds meer informatie bekend wordt zeer interessant te worden. Iets met een boomerang die terugkeert.
:smartass:

Oh ja:

Impeachment More Important to Dems Than Biden’s Corruption | The News & Why It Matters | Ep 377


en

The Democrats Who Cried Impeachment | The News & Why It Matters | Ep 378


Hier nog meer interessants dat de Nederlandstalige media oeen of andere reden vergeten op te pikken of in elk geval zèlf te onderzoeken.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8417
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Prager: The left is not used to being investigated
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie