Aanslag synagoge in Duitsland

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80785
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Ariel »

Zeker twee doden bij schietpartij in Halle, verdachte opgepakt

In de Duitse stad Halle (Saksen-Anhalt) zijn zeker twee doden gevallen bij een schietpartij. De daders gingen ervandoor in een vluchtauto. De politie lanceerde een klopjacht waarbij inmiddels een verdachte is gearresteerd.

Het is onduidelijk of de verdachte een van de vermoedelijke daders is. De man zat in een taxi die op de snelweg tot stoppen werd gedwongen door de politie. Zij spreekt van minstens twee daders. Ze zouden na de feiten uit elkaar zijn gegaan. De zoekactie naar de nog voortvluchtige dader concentreert zich op de omgeving van Leipzig, zo'n 40 kilometer naar het zuidoosten. De synagoge aldaar heeft uit voorzorg extra politiebewaking gekregen, melden Duitse media. Hetzelfde geldt volgens hen voor synagoges elders in het midden van Duitsland. Ook op snelwegen in de richting van Tsjechië en Polen houdt de politie verhoogd toezicht.

In het ziekenhuis in Halle zijn vanmiddag twee gewonden binnengebracht van wie eentje met een schotwond, bevestigde een woordvoerder tegenover het invloedrijke weekblad Der Spiegel. Het is nog niet bekend of het gaat om de voortvluchtige schutter en een handlanger. De burgemeester van Halle heeft een team voor buitengewone incidenten samengeroepen.

De schietpartij vond iets na 12.00 uur vanmiddag plaats op straat voor de deur van een synagoge in het Paulusviertel. Sommige Duitse media leidden daaruit af dat er sprake was van een antisemitische aanslag maar volgens de politie is die conclusie voorbarig. ,,Wij hebben tot nu toe geen aanwijzingen dat er een verband bestaat tussen de schietpartij en de synagoge’’, zegt een woordvoerder tegen onze site.

Jom Kipoer
Een buurtbewoner verklaarde nochtans te hebben gezien hoe een bewapende en geüniformeerde man op de toegangsdeur van het joodse kerkhof schoot. In het gebedshuis zelf bevonden zich op dat moment zo'n 80 personen ter gelegenheid vanJom Kipoer of Grote Verzoendag, de belangrijkste joodse feestdag. ,,Daarna stuitte de schutter op een meisje uit de buurt dat toevallig voorbijliep. Hij opende het vuur op haar met zijn machinegeweer en vluchtte daarna te voet.’’ De dader was volgens de ooggetuige gekleed in camouflagekleding, droeg een bivakmuts en een helm.

Volgens een verantwoordelijke van de joodse gemeenschap in Halle was de aanslag wel degelijk tegen de synagoge gericht. Op bewakingsbeelden is volgens hem duidelijk te zien hoe de schutters de toegangsdeuren van het gebedshuis proberen te forceren door op de sloten te schieten.

Het federale parket in Karlsruhe dat zich onder andere bezighoudt met terrorisme-dossiers heeft het onderzoek naar de schietpartij overgenomen, meldt Der Spiegel.

Döner-zaak
Volgens Duitse media vond er vlak voor of na de schietpartij in de Humboldtstrasse ook een schietincident plaats in een Döner-zaak zo'n 600 meter verderop.

Een ooggetuige die zich in de zaak bevond, verklaarde dat hij zag hoe een man met bivakmuts en helm een soort explosief in de richting van de eettent gooide. Het projectiel vloog tegen de gevel, kaatste terug en ontplofte met een enorme knal. ,,Daarna schoot de man met zijn machinegeweer naar binnen. We waren met vijf of zes klanten. Ik heb me verstopt in het toilet. Daar heb ik mijn vrouw en kinderen via een tekstbericht laten weten dat ik van ze hou. Pas toen ik de politie hoorde roepen of zich nog iemand in de zaak bevond, heb ik mijn schuilplaats verlaten.’’

Op beelden die een andere buurtbewoner maakte van de schutter, uitgezonden door de regionale nieuwszender MDR Aktuell, is een man in een soort legeruniform te zien die uit een grijze VW-stationwagen stapt en een paar keer schiet. Waarop is niet zichtbaar.

De politie heeft mensen in Halle opgeroepen om in hun huis te blijven of een veilige plaats op te zoeken. Het station van Halle is gesloten, en ook scholen worden dichtgehouden.

Rechts
Een Duitse deskundige typeert de daders van de schietpartij als ‘weinig professioneel’. Ze gebruikten volgens hem verouderde wapens met afgezaagde loop en waarschijnlijk zelfgemaakte munitie. ,,Dat leid ik af uit de rook die vrijkomt bij de schoten, het feit dat de schutters na elk schot moeten herladen en uit de afbeeldingen van de patroonhulzen’’, zei Karl von Guttenberg in een vraaggesprek met de nieuwssite Bild.

De kleding en werkwijze van de schutters doet hem denken aan hobbyisten uit het jagersmilieu die eerder in de (extreem-)rechtse hoek geplaatst moeten worden dan ergens anders.

Op sociale media wordt druk gespeculeerd over de mogelijke betrokkenheid van de zogenoemde mittelfränkische Neonazi's uit de deelstaat Beieren.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80785
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Ariel »

Schutters aanslag synagoge in gestolen auto naar München

Volgens de nieuwssite Spiegel hebben de aanslagplegers geprobeerd de synagoge binnen te dringen waar op dat moment vanwege Jom Kippoer zeventig tot tachtig mensen binnen waren. Max Privorotzki, voorzitter van de Joodse gemeente zegt tegen de site dat de dader niet binnen kon komen dankzij niet nader toegelichte veiligheidsvoorzieningen bij de deur.

De politie meldt dat er meerdere, waarschijnlijk twee, daders actief waren, die per auto op de vlucht zijn geslagen in de richting van Leipzig. In een stad verderop zou inmiddels ook zijn geschoten, zo bevestigt de politie. Duitse media melden dat de voortvluchtigen legerkleding dragen.

Voor de synagoge in de Humboldstraat werd een vrouw dodelijk getroffen en in de eettent een man doodgeschoten.

Afbeelding

Daarnaast zou er zijn geschoten bij de winkel. De aanvaller droeg legerkleding, had een wapen bij zich en verborg zijn gezicht achter een masker. Hij zou zich later hebben verstopt op het toilet van de zaak. De eigenaar vertelt aan het Duitse Focus Online dat zijn medewerkers niet gewond raakten bij de schietpartij. Wel zou er een klant om het leven zijn gekomen.

Een speciale anti-terreureenheid van het Duitse leger heeft de zaak van de politie overgenomen. Het gaat om het Bundesanwaltschaft in Karlsruhe, zo meldden duitse media woensdag. De politie heeft de schietpartij nog niet officieel een terreurdaad genoemd.

Het parket in Karlsruhe liet in een verklaring weten de zaak als „moord met bijzondere betekenis” te behandelen. Of het om een antisemitische daad ging, is niet duidelijk, aldus een woordvoerder.

De aanslag komt op het moment dat de Duitse politie op meerdere plaatsen bezig is met invallen bij rechtsextremisten. In de regio Mansfeld-Südharz zouden meerdere huizen doorzocht zijn. Volgens justitie zou er geen verband zijn tussen de aanslag en de invallen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Pilgrim »

BREAKING!: Aanslag op synagoge in het Duitse Halle

Geplaatst op 9 oktober 2019

Afbeelding

Vandaag in de vroege namiddag speelden zich in de Paulus-wijk in Halle (deelstaat Sachsen-Anhalt) voor de synagoge taferelen af zoals in een oorlog. Het kwam tot schoten uit een machinegeweer en er werd ook een handgranaat gegooid. (foto van de plaats delict)

Minstens twee onbekende daders in volle gevechtsuitrusting vuurden meerdere schoten af met machinegeweren, doodden daarbij twee mensen en verwondden meerdere personen. Bovendien gooiden ze een handgranaat op de aangrenzende joodse begraafplaats.

Eén van de vermoedelijk twee daders, die op de vlucht waren in richting Leipzig, kon door de onmiddellijk gealarmeerde politie gearresteerd worden.

De daad vindt plaats op Jom Kipoer (“Grote Verzoendag”), de belangrijkste joodse feestdag, die als strenge rust- en vastendag wordt gevierd.

Ook zou er een aangrenzende kebab-winkel zijn aangevallen.

Mocht de aanval zicht tegen de synagoge hebben gericht, dan is het schrikbarend hoe gevaarlijk joods leven in Duitsland weer geworden is. Afgewacht moet worden uit welke “hoek” de daders komen en wie over zulke oorlogswapens beschikt. Of het nu rechtse extremisten of “islamisten” waren, de daad is afschuwelijk en werpt een tekenend licht op de toestand van ons land na 14 jaar Merkel-regering.

Update 14.30 uur: De “Bild-Zeitung” meldt dat er ook schoten vielen in het ongeveer 15 kilometer verwijderde Landsberg. Dat bevestigde een woordvoerster van de politie van Halle. Nadere omstandigheden van het incident in de plaats ten oosten van Halle zijn nog niet bekend.

Update 14.50 uur: De “Welt” kwam uit veiligheidskringen het volgende te weten: de daders probeerden de deur open te breken, konden echter niet binnendringen. Ze openden met automatische wapens het vuur op de deur en de ramen. De veiligheidsmaatregelen van de synagoge hielden stand, anders zou het vermoedelijk tot een bloedbad zijn gekomen. (foto van een van de beide daders)

Bron: www.pi-news.net

Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/09 ... tse-halle/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80785
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Ariel »

Duidelijk. Dit kan wel eens een Neo-nazi zijn.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22590
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door King George »

Mijn eerste gedachten gingen uit naar dat de Moslims het gedaan hadden, gelet op de toedracht. Ik ben gaan twijfelen toen er beschrijvingen werden gegeven over hoe de schutter gekleed was. Camouflagekleding, een helm. En de koelbloedigheid met weinig impulsiviteit. Alsof het een vooraf uitgedokterd plan was. Plus dat ook nog een Döner later doelwit was. Toen begon ik ook te denken dat de daders wel eens in hard core Nazikringen te vinden kunnen zijn. Twee slachtoffers bij de synagoge en de lachende derde is Mutti Merkel.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80785
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Ariel »

King George schreef: Twee slachtoffers bij de synagoge en de lachende derde is Mutti Merkel.
En de pers kan los gaan. Er hoeft even niks verbloemd te worden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80785
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Ariel »

De aanslagpleger probeerde woensdag de synagoge binnen te dringen waar op dat moment vanwege Jom Kipoer zeventig tot tachtig mensen binnen waren. Hij kreeg de deur niet open en opende voor het gebouw het vuur op omstanders. Daarbij kwam een vrouw om het leven. Vervolgens viel hij een kabab-winkel in de buurt aan. Daarbij werd een klant van de winkel doodgeschoten.

Max Privorotzki, voorzitter van de Joodse gemeente, zegt tegen Der Spiegel dat de schutter de synagoge niet binnen kon komen dankzij niet nader toegelichte veiligheidsvoorzieningen bij de deur. „De dader schoot diverse keren op de deur en wierp ook enkele molotovcocktails”, aldus Privorozki. „Maar de deur bleef dicht, God heeft ons beschermd.”

Verschillende media lieten een foto van de schutter zien. Hij droeg een helm en donkergroene legerkleding en had een machinegeweer bij zich. Volgens wapenexperts lijkt het erop dat hij zijn daad goed heeft voorbereid, en dat hij zich had ingesteld op een vuurgevecht met de politie.

Ook zou hij zijn terreurdaad hebben livegestreamd. Met ’aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid’ is vastgesteld dat een video die circuleert, authentiek is, aldus Duitse media. Hij zou de beelden hebben opgenomen met een helmcamera. De beelden zijn in handen van politierechercheurs. De dader zou zich na de schietpartij hebben verstopt op het toilet van de kebabwinkel waar het tweede slachtoffer viel.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2052382 ... eten-we-nu
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Pilgrim »

Aanslag op synagoge Halle heeft veel weg van zoveelste false-flag operatie

Posted on 09/10/2019

Afbeelding
Afbeelding: (4).

‘Media zijn er vol van dat de AfD ‘het gif’ heeft verspreid en ‘deze daad heeft aangewakkerd’. Het is walgelijk hoe ze het nu hebben over ‘onze Joodse medeburgers’. De AfD is de ENIGE Jodenvriendelijke partij in Duitsland’

Een 27 jarige ‘extreemrechtse’ Duitser (met de bekende extreemlinkse antisemtische ideeën) zou de enige dader zijn van de aanslag op de synagoge in Halle, die hij zelfs streamde op internet. Politici en media buitelen over elkaar heen van verontwaardiging, en hebben het zelfs over een ‘aanslag op de staat’, terwijl de talloze, inmiddels dagelijkse misdaden en ‘kleine’ terreuraanslagen door migranten worden gebagatelliseerd en genegeerd. Hoe dan ook, er kunnen ook bij deze aanslag weer de nodige vragen worden gesteld. Bijvoorbeeld: als de dader inderdaad de Joden in de synagoge wilde vermoorden, waarom stormde hij dan niet gewoon naar binnen in plaats van eerst waarschuwingsschoten af te lossen, waardoor de verstevigde deur tijdig kon worden gesloten?

‘Dit riekt mij wat teveel naar een false flag om in de schoenen van de AfD te schuiven. Binnenkort zijn daar verkiezingen, en (lijsttrekker) Höcke wordt een ‘gevaar’ voor de hoogverraders,’ schrijft regelmatige commentator Silberfan op Hartgeld. ‘Een handgranaat op een Joodse begraafplaats gooien heeft überhaupt geen enkele zin… En dan nog schoten op een kebab bar, moet dat ons aan de NSU herinneren?… De media worden dus voor bepaalde doeleinden misbruikt, dus we hoeven ons niet te verbazen over nog meer fake news.’ (1)

Moslim aanslagen Parijs en Limburg meteen naar de achtergrond
Deze zogenaamd ‘extreemrechtse’ aanslag komt velen ook een beetje te toevallig snel na de gebagatelliseerde aanslag in een politiebureau in Parijs, waar een radicale moslim medewerker met een mes vier collega’s vermoordde, en daarna de aanslag met een vrachtwagen door een Syrische migrant in het Duitse Limburg, waarbij negen gewonden vielen.

‘De gevestigde partijen en politieke kaste gaven niets om de vrachtwagen aanslag, maar verzamelen zich nu meteen voor de synagoge om deze wel heel erg snel opgeloste aanslag te herdenken. Om te kotsen!’

‘De slachtoffers van de Syrische terrorist in Limburg liggen nog in het ziekenhuis, dus moest als ‘compensatie’ een neonazi met de naam Stephan B. snel een spectaculaire aanslag plegen. Limburg moet uit het gedachten van de mensen.’

‘Fantastisch verhaal voor Morekill
‘Voor wie is dit gunstig? Weer een fantastisch verhaal voor Morekill en haar terreurregime,’ schrijft een ander cynisch op Epoch Times. ‘Het opgevoerde AfD bashen zal absoluut snel beginnen: ‘De AfD heeft mee geschoten’, en ‘De AfD heeft door haat en hetze deze dader aangemoedigd’.’

‘Als het een zogenaamde Nazi was, dan was het een linkse, misschien zelfs een Antifa die ervoor betaald werd om zich als een extreemrechtse voor te doen. Destijds kwamen de echte Nazi’s bij Hitler immers ook uit linkse hoek!’

En net als enkele jaren geleden in Oslo (de aanslag van Anders Breivik) zou er vandaag ‘toevallig’ een anti-terreuroefening in Halle zijn gehouden. Dit is echter een onbevestigd (of snel van alle servers gehaald) bericht.

Natuurlijk kan de aanslag inderdaad door een Neonazi zijn gepleegd. Desondanks zijn er weer teveel eigenaardigheden en toevalligheden om de officiële versie klakkeloos voor waar aan te nemen. We herinneren ons immer nog goed de aanslag door een moslim in een winkelcentrum in München, wiens naam dagenlang werd ‘verduitst’, om maar te verbergen dat het wéér om een volgeling van de islam ging.

Toeval op toeval op toeval...?
‘Heel toevallig dat een dader wordt gefilmd als hij uit de auto stapt en het vuur opent (op wie dan ook). Toevallig dat de filmer niet één keer trilt van de schrik. Toevallig is op deze plek, heel goed geplaatst, een verkiezingsposter van de AfD zichtbaar. Toevallig filmt de dader ook zichzelf en streamt dat op internet, zodat hij meteen geïdentificeerd kan worden. Wat een toevallen allemaal – je zou bijna gaan geloven dat het om een false flag actie gaat. Maar dat zal wel weer een complottheorie worden genoemd!’

Eindelijk een mogelijke, vermoedelijke rechts-radicale aanslag!’ spot een ander. ‘Nadat bij honderden steekpartijen en geweldsdaden altijd ‘een man’ of ‘een groep’ verantwoordelijk was, weet men hier gelijk dat het een Duitser was, compleet met voornaam en geïmpliceerde achternaam. Leeftijd, sociale afkomst, en de komende dagen ongetwijfeld nog veel meer (zoals bijvoorbeeld een lidmaatschapskaart van de AfD?). Een beetje toevallig? Maakt niet uit! De strijd tegen rechts kan weer met volle kracht opgepakt worden!’

‘Alle commentatoren zijn er vol van dat de AfD en (lijsttrekker) Höcke ‘het gif’ hebben verspreidt en ‘deze daad hebben aangewakkerd’. Het is walgelijk hoe ze het nu hebben over ‘onze Joodse medeburgers’. De AfD is de ENIGE Jodenvriendelijke partij in Duitsland, overigens een reden waarom veel van die zogenaamd tolerante mensen er niet op stemmen. Het is gewoon niet meer om uit te houden, zo dom en kleingeestig, onwetend en hersenziek de Duitsers zijn. Dit was de derde aanslag in een week! Mooi uitgebalanceerd – een linkse, een rechtse en een islamitische – omdat hier zoveel ‘diversiteit’ is.’

Het andere nieuws dat in Duitsland allang geen nieuws meer is, noch dat mag zijn:
‘Drie gewonden na steekpartij met mes in Plauen’
‘Zuidlander steelt maandelijks pensioen van 90 jarige bejaarde’
‘Hulpkreten: donkerhuidige besproeit met pepperspray’
‘Irakees valt drie vrouwen in Freiburg aan en verwondt hen’. (3)

‘En hoe zit het met die schoten in Landsberg? Al duidelijk wat dat was? Ik ben mijn vertrouwen in deze staat en deze regering verloren. Ik acht het zeker mogelijk dat dit staatsterrorisme is.’

‘Dito! Met de groeten van Gladio.’

Xander

(1) Hartgeld
(2) Epoch Times
(3) Politikversagen.net

https://www.xandernieuws.net/algemeen/a ... -operatie/
Ik moet toegeven dat ik zelf ook vrij snel het gevoel had dat dit weer zo'n fake-actie is om critici van de massa-immigratie 'kalt te stellen'. Toch mogen we hier niet te snel van uitgaan. Het is inderdaad mogelijk dat het hier om een soort(?) neonazi gaat, maar... verdacht blijft het! Ik krijg hier een vreemde smaak van in de mond...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22590
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door King George »

Ariel schreef:
King George schreef: Twee slachtoffers bij de synagoge en de lachende derde is Mutti Merkel.
En de pers kan los gaan. Er hoeft even niks verbloemd te worden.
Reken maar dat die linkse pers los zal gaan met deze aanslag valselijk aan AFD te willen gaan koppelen, de enige partij in Duitsland die zich hard maakt om de invasie en de infiltratie van de Islam en het aan de Islam onlosmakelijk verbonden anti-Semitisme een halt toe wil roepen. En en passant raakt de Islamitische terreuraanslag in Limburg in Hessen ook nog naar de achtergrond.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 44671
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Mahalingam »

En ja hoor, het is de schuld van de AfD:
Herrmann bezeichnet "einige Vertreter der AfD" als geistige Brandstifter

Trägt die AfD eine Mitschuld bei dem Anschlag eines Rechtsextremisten in Halle? Politiker aus Union und SPD werfen der Partei vor, dem antisemitischen Angriff mit hetzerischen Inhalten den Boden bereitet zu haben.
https://www.spiegel.de/politik/deutschl ... 90856.html
Joachim Herrmann (CSU), Innenminister von Bayern.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Even terug naar het Xander-artikel.

Voor zover ik weet was de aanslagpleger eerst voornemens een moskee aan te vallen.


Dat zegt mij genoeg over alle gezeik hieromtrent. En hierbij wil ik het laten.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22590
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door King George »

Breng Israël eens ter sprake en je weet welke groepen elkaar prima kunnen vinden in hun virulente obsessie met de Joden, zelfs al nemen ze dan het woord Zionisten in de mond als de valse schaamlap. Dat zijn hand in hand hard core Nazi, links en de Islam.

  • Berlin: A stabbing attack in a synagogue was avoided
    https://antisemitism.org.il/en/154619/

    The refugee arrived at the Reform synagogue on Oranienburg Street in the capital and began to read clearly “Allah Akbar” and “Death to Israel”. The man, Murad M., 23, whose documents indicate his birthplace is Damascus.
    Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aanslag synagoge in Duitsland

Bericht door Pilgrim »

Marvin, slachtoffer van aanslag, na Halle: “Deze walgelijke, weerzinwekkende deelneming van jullie gelooft niemand!”

Geplaatst op 11 oktober 2019

Afbeelding

In juli berichtten alle media en de Amadeu Antonio Stichting dat er een Jood bij het station in Potsdam bespuugd en uitgescholden werd. Toen bekend werd dat het slachtoffer, Marvin, lid van de AfD is, verdween de melding onmiddellijk. Nu ventileert Marvin op Facebook zijn woede over de huichelachtige omgang met Jodenhaat:

Beste bekenden, beste vrienden, met veel pijn kijk ik terug op de onlangs plaatsgevonden gebeurtenissen. Twee van onze broeders en zusters werden op lafhartige wijze vermoord. Absoluut zonder reden (of het nu joodse slachtoffers waren of niet – het was een aanval op potentiële Joden! Elk slachtoffer, om het even van welke religie, is er eentje teveel!).

Een ding moet ik echter absoluut kwijt: aan de media...

Wanneer wij dagelijks door “islamisten” in het nauw gebracht worden, die slachtingen plegen en groot onheil over ons Joden brengen, kijken jullie weg! Alsof er niets gebeurd zou zijn.

En nu? Elke politicus komt uit zijn hol gekropen, elke linksgroen besmette “journaliste” schrijft er over dat een psychopaat 2 mensen op zijn geweten heeft! Nauwelijks een woord over de aanslag met de vrachtwagen!

Ook onze bondskanselier maakt het zichzelf gemakkelijk! Waar was ze bij de aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn? Doe geen moeite, mevrouw Merkel!

Deze walgelijke, weerzinwekkende deelneming van jullie gelooft niemand!

Er gaat geen dag voorbij waarop wij niet slachtoffer van gewelddaden worden. Iedere keer interesseert niemand van jullie zogenaamde “journalisten” dat!

En nu, heel plotseling, worden we misbruikt door de eenheidsmedia ter politieke instrumentalisering.

Ja, het was een radicaal. Ja, zulke mensen zijn verschrikkelijk! Maar nog steeds gaat het grootste gevaar voor ons niet uit van rechts-extremen, hoewel ik een diepe afkeer van hen heb! Bovendien was het geen rechtse daad, maar een rechts-extreme! Ook de bewaking van synagogen heeft een hele andere achtergrond!

Ik ben verbijsterd! Ik walg van jullie! Dit is allemaal zo ongelooflijk treurig… Jullie weten niet hoeveel pijn en verdriet wij op dit moment in het hart dragen. Wat is er in hemelsnaam met dit land gebeurd?

Shalom Aleijem. S´hma Yisrael Elohai.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/11 ... t-niemand/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie