Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Wat doet het mes in je tas ?

- Geen commentaar ! -

https://www1.wdr.de/mediathek/video/sen ... e-100.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Vrouwen bedreigd met mes en beroofd in Veldhoven, een slachtoffer gewond

Bij de David Lloyd-sportschool in de Peter Zuidlaan in Veldhoven zijn twee vrouwen zaterdagnacht met geweld beroofd. Dat meldt de politie. Een van de slachtoffers raakte gewond.

Twee verdachten spraken de vrouwen rond halfdrie aan en dreigden met een mes en een taser. Ze moesten alles wat ze bij zich hadden afgeven. Ook hun scooter en fiets.

Een van de twee slachtoffers liep een steekwonden op in haar zij. Haar verwondingen lijken volgens een politiewoordvoerder mee te vallen. "Maar ze moest wel worden nagekeken in het ziekenhuis."

Signalement
Een van de daders is een licht getinte man met zwart haar. Hij heeft donkere ogen, droeg een blauwgroene zakdoek voor zijn mond en heeft een normaal tot dun postuur. Hij is 1,70 meter lang, droeg een donkere trui zonder opdruk, een donkere broek en zwarte gebreide handschoenen. Hij sprak volgens de politie 'Nederlands met straattaal'. Ook de tweede verdachte spreekt volgens de politie straattaal.

De scooter die is gestolen, is een rode Vespa met appeltjesopdruk. De fiets die werd meegenomen is grijs van kleur.
Eerder sprak de politie dat de mannen een Nederlands accent spraken. :nietverstaan:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50302
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Gewapende tieners op weg naar rivalen gepakt

29 september 2019

Afbeelding

ROTTERDAM - Negen jongeren die vermoedelijk een ruzie met een rivaliserende groep jongeren wilden uitvechten, zijn in de nacht van zaterdag op zondag in en rond een tram in Rotterdam aangehouden. Meerdere tieners hadden messen bij zich, meldt de politie. Volgens de politie is er al geruime tijd sprake van „onenigheid” tussen jongeren uit de wijk Charlois en het stadsdeel IJsselmonde.

De politie kreeg zaterdag rond 23.00 uur informatie binnen dat sprake was van een op handen zijnde „confrontatie” op de Verboomstraat in de wijk waarbij tientallen jongeren waren betrokken. In een RET-tram werd een grote groep jongeren gespot, waarop de tram werd stilgezet.

Alle aanwezige jongeren werden gecontroleerd op wapenbezit. Twee 16-jarigen bleken een mes of steekwapen bij zich te hebben. Zij zijn aangehouden. Zeven anderen werden opgepakt omdat ze zich niet konden legitimeren. Inmiddels weet de politie wie ze zijn; het gaat om tieners van 15 tot en met 17 jaar. Onder stoelen en banken in de tram en op straat werden nog eens zeven messen aangetroffen. Op basis van camerabeelden uit de tram denkt de politie de wapens te kunnen koppelen aan de opgepakte jongeren.

De twee 16-jarigen zitten nog vast, de andere verdachten zijn in de loop van de nacht weer vrijgelaten.

Escalatie voorkomen
Vanwege de problemen tussen de jongeren uit Charlois en IJsselmonde hebben het Openbaar Ministerie, de gemeente en de politie al eerder ingegrepen. Zo zijn er gesprekken geweest met jongeren en hun ouders „om te voorkomen dat er een escalatie plaatsvindt waarbij situaties ontstaan die niemand wil.” Volgens de politie vraagt het incident van dit weekend om „verdere analyse en verdieping in deze problematiek.”

Daarbij geeft een politiewoordvoerder aan dat de gevonden wapens reguliere keukenmessen zijn, die voor 99 cent bij de Action kunnen worden gekocht. „Daar maken we ons wel zorgen om, dat voor heel weinig geld zo’n scherp en gevaarlijk wapen kan worden gekocht.”

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50302
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Steekpartij op station van keurig Bloemendaal, politie pakt zes ‘tieners’ op, kregen ruzie om ‘sigaret’...

29 september 2019

Afbeelding

“De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes “tieners” opgepakt na een steekpartij op het station van Bloemendaal. Daarbij raakte een man van 21 gewond aan zijn hoofd en werd een man van 20 in zijn been gestoken.

De verdachten zijn vijf jongens van tussen de 14 en 18 jaar oud uit Haarlem en Amsterdam en een meisje van 18 uit de hoofdstad. Zij zouden de twee slachtoffers op het station zijn tegengekomen. De mannen vroegen het groepje om een sigaret. Toen die weigerden, ontstond een vechtpartij.”

- https://www.hartvannederland.nl/nieuws/ ... -verricht/

- https://www.hartvannederland.nl/top-nie ... restaties/

- https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt ... loemendaal

https://tpook.nl/2019/09/29/steekpartij ... artikelkop
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50302
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Dader mesaanval Parijs bekeerde zich tot de islam

Door Pieter Van Berkel - 4 oktober 2019

Afbeelding

De man die donderdag vier agenten doodstak in Parijs voordat hij zelf werd doodgeschoten, had zich 18 maanden geleden tot de islam bekeerd. Dat schrijft Le Figaro op basis van politiebronnen. Zijn vrouw werd gisteren opgepakt en zou ook moslima zijn. Er heerst alsnog veel onduidelijkheid en verwarring over de zaak.

De 45-jarige dader was geboren op het Franse eiland Martinique en werkte als informaticus op de technische dienst van de inlichtingendienst van de Parijse prefectuur. Hij leed aan gehoorverlies en was gedeeltelijk doofstom. Hij zou zich 18 maanden geleden tot de islam bekeerd hebben. Zijn vrouw, die gisteren werd opgepakt, zou ook moslima zijn.

Keramisch mes
Een terroristisch motief wordt niet uitgesloten. Anderen opperen dan weer dat er “verdriet” speelde. Volgens sommige bronnen werd de dader op het matje geroepen door zijn overste na zijn bekering tot de islam. Zo zou hij moeten uitleggen waarom hij vrouwen niet langer begroette.

Volgens minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner had de aanvaller “nooit gedragsmoeilijkheden” of “enige waarschuwingssignalen” laten zien. Hij werd door zijn buren omschreven als “een gewoon persoon, iemand die heel rustig is”.

De dader wist een keramisch mes – niet te detecteren door toegangspoorten – binnen te smokkelen. Hij stak vier agenten dood. Hij werd door een andere politieagent doodgeschoten op de binnenkoer van het gebouw. De dader zou een “gevoelige positie” in de inlichtingendiensten bekleed hebben. Dezelfde dienst zou bijvoorbeeld de gebroeders Kouachi – verantwoordelijk voor de aanslag op Charlie Hebdo – hebben opgevolgd.

Update:
Ook de naam van de dader is intussen bekend, het gaat om Mickaël Harpon. Volgens een buur – eveneens een politieagent – zou Harpon de nacht voor de aanval “Allahoe akbar” geroepen hebben.

Harpon was onlangs door zijn vrouwelijke baas berispt, omdat hij weigerde met vrouwen te interageren op de werkvloer. Volgens een woordvoerder van een politievakbond had de dader al lange tijd een geschil met zijn overste. Harpon doodde twee mannelijke agenten en een vrouwelijke agent. Een tweede vrouw geraakte ernstig gewond.

https://sceptr.net/2019/10/dader-mesaan ... -de-islam/
zie ook HIER.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Steekincident en mishandeling tijdens Leidens ontzet: politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond de festiviteiten van Leidens Ontzet een steekpartij en een mishandeling plaatsgevonden. Hierbij raakten twee personen gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 02.30 uur liep een 23-jarige Leidenaar met drie vrienden op de Oude Singel in Leiden in de richting van de Haarlemmerstraat toen er een woordenwisseling ontstond met een groep van acht mannen. Dit mondde uit in een vechtpartij waarbij de 23-jarige Leidenaar werd neergestoken door een van de acht mannen. Het slachtoffer werd vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Van de verdachten ontbreekt ieder spoor.

Alle acht mannen hebben een Noord-Afrikaans uiterlijk en zijn tussen de 20 en 25 jaar oud. Een van de mannen had een hoofdband om zijn hoofd en een andere man droeg een muts met daarover een capuchon.

Mishandeling ’t Gangetje
Een 20-jarige Delftenaar liep rond 23.30 uur samen met zijn vriendin op ’t Gangetje in Leiden toen zij werden aangesproken door een groep mannen. Hierop ontstond een woordenwisseling, waarna de 20-jarige Delftenaar enkele rake klappen kreeg van de mannen. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis. Later in de nacht de politie een 27-jarige Leidenaar aan als verdachte.

In totaal hield de politie de twee nachten rond Leidens Ontzet 23 personen aan. In de eerste nacht werden elf personen aangehouden voor onder meer een mishandeling, een vechtpartij en alcoholmisbruik. In de tweede nacht verrichtte de politie twaalf aanhoudingen, voornamelijk voor alcoholmisbruik.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

En dan is hier ons dagelijk steekincident. Daders..The usual suspects.
ZAANSTAD: Koog ad Zaan, Locomotief, ivm geweldsincident uitkijken; 2 of 3 man, lichtgetint, 1 met softgel jack donkerbl van Stone Island idrv fietspad
Steekincident op station Koog aan de Zaan, 17-jarige jongen uit Assendelft gewond

Een 17-jarige jongen uit Assendelft is dinsdagavond gewond geraakt bij een steekincident op de Locomotief bij het station in Koog aan de Zaan. De politie is op zoek naar drie daders.

De jongen reed op zijn scooter op de Locomotief richting het station. In het tunneltje zag hij drie jongens staan. Een van hem sprak hem aan toen hij zijn scooter wilde parkeren.

Hij riep dat de jongen zijn scooter moest inleveren. De jongen uit Assendelft werd op het hoofd geslagen toen hij zei dat hij zijn scooter niet van plan was weg te geven. Hij werd onderuit getrapt en toen hij op de grond lag zetten de daders het op een lopen.

Op de grond ontdekte de jongen pas dat hij was neergestoken. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

In een winkelcentrum in het Britse Manchester zijn vier gewonden gevallen bij een steekpartij.
Vier gewonden bij steekpartij in winkelcentrum Manchester

Afbeelding

Er zijn vier gewonden gevallen bij een steekpartij in een winkelcentrum in het Britse Manchester. Het Arndale winkelcentrum in de Britse stad is ontruimd. Ook het tramverkeer bij het winkelcentrum is stilgelegd. De antiterrorisme-eenheid van de politie start een onderzoek naar het incident.

De Britse politie heeft een man van rond de 40 jaar gearresteerd die vrijdagmiddag betrokken zou zijn geweest bij de steekpartij. Op beelden is te zien dat een man wordt getaserd door agenten. Vermoedelijk gaat het om de verdachte.

Naastgelegen winkels sluiten de deuren en worden ontruimd. „We zijn ter plaatse en we behandelen vier patiënten”, zegt een woordvoerster van de North West Ambulance Service tegen Reuters.

Op beelden op sociale media is te zien dat hulpdiensten massaal zijn uitgerukt.

Shock
Volgens de Manchester Evening News zouden er drie mensen zijn gestoken. De vierde persoon zou in shock zijn. Volgens bronnen is een man in zijn rug gestoken en zijn twee vrouwen gewond geraakt aan hun hand. Het is niet duidelijk hoe slecht zij er precies aan toe zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42860
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Een lichtgewonde bij/in een school:
Man aangehouden na steekincident bij school in Vleuten
Bij een steekincident bij het Amadeus Lyceum aan de Burchtpoort in Vleuten is aan het begin van de middag een persoon lichtgewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.

De politie onderzoekt nog wat vooraf ging aan de steekpartij. De verdachte, een jonge man, wordt momenteel verhoord.

In verband met de steekpartij werd een traumahelikopter opgeroepen, maar de komst daarvan is uiteindelijk geannuleerd. Volgens een woordvoerster van de politie vallen de verwondingen van het slachtoffer mee. De gestoken persoon is ter plaatse behandeld en hoeft niet naar het ziekenhuis.
https://www.gelderlander.nl/utrecht/man ... ~a8233ebd/

De vorige keer dat die school in het nieuws was kwam door een straatroverbende die leerlingen uitschudde.
Tieners opgepakt voor brute beroving scholieren
De politie heeft drie minderjarigen opgepakt die worden verdacht van een straatroof in Vleuten en Leidsche Rijn. Fietsende scholieren werden in januari meerdere keren overvallen door de straatrovers op weg van school naar huis. De tieners namen geld en spullen van de slachtoffers af.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3111039 ... scholieren
En wat was toen (febr. 2019) het advies?
"Leerlingen van het Amadeus Lyceum in Vleuterweide werden eerder geadviseerd in groepjes van en naar school te fietsen en terughoudend te zijn met het opvallend dragen van aantrekkelijke roofbuit, zoals speakers of koptelefoons."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Geweld jeugdbendes escaleert, scholen in angst: ‘Dit kan fataal aflopen’

De geweldsexplosie onder rivaliserende jeugdbendes in Rotterdam-Zuid lijkt nog lang niet voorbij. Jongeren uit IJsselmonde en Charlois zwaaien met grote messen en steken er nu zelfs ook mee op los. Actie leidt tot reactie, zeggen ze. ,,Het wordt oorlog.’’

Afgelopen dinsdag werd een leerling van het Zuiderpark College vlak bij school in zijn buik gestoken. Hij liep ernstig letsel op. Gisteren ging het opnieuw mis en raakten bij confrontaties in Charlois twee jongens zwaargewond door messteken. Twee verdachten zitten nog vast; een 19-jarige voor het beledigen van een toezichthouder en een 16-jarige voor betrokkenheid bij het steekincident. Hij is tevens een van de slachtoffers die nog in het ziekenhuis ligt. Eind september kon een confrontatie tussen met messen gewapende jeugdgroepen ternauwernood worden voorkomen.

Politie, gemeenten en scholen bezinnen zich op maatregelen om het oplaaiende geweld tussen de tieners te beteugelen. Vanavond trekken agenten op fietsen en jongerenwerkers de twee wijken in om in gesprek te gaan met jongeren en preventief te fouilleren. Handhavers van de gemeente houden verscherpt toezicht in het openbaar vervoer, waar de rivaliserende jongeren elkaar opzoeken. ,,Dat er jongeren van 14 jaar met een mes over straat lopen, moeten we als samenleving niet willen. Met elkaar moeten we deze ontwikkeling direct in de kiem smoren’’, aldus districtschef Wim Hoek van de politie in Rotterdam-Zuid.

Wim Hoek
Voor het LMC Voortgezet Onderwijs Rotterdam, waar het Zuiderpark College onder valt, zijn de gewelddadigheden aanleiding voor strenge maatregelen. ,,We doen al geregeld kluisjescontroles, maar we gaan het toezicht na de herfstvakantie aanscherpen’’, zegt Marc Otto, voorzitter van het college van bestuur. ,,Het staat onomstotelijk vast dat er iets gaande is. Wat we precies doen zeg ik niet, dan kunnen leerlingen zich erop instellen. Het is van belang dat partijen als gemeente, politie en scholen de handen ineenslaan. Dit kan ook fataal aflopen. Dat is een grote zorg.’’

Angst
Ik houd hem thuis, zodat hij niet ergens tussen kan zitten waar hij niets mee te maken heeft

De angst onder ouders van tieners in Rotterdam-Zuid neemt door al het geweld toe. Vanwege de steekpartijen durfde een aantal ouders zijn kind vandaag niet naar school te laten gaan. ,,Mijn zoon heeft zelf gelukkig niets met het geweld te maken, maar jongens van zijn school wel’’, zegt een moeder uit de wijk Charlois. ,,Ik houd hem thuis, zodat hij niet ergens tussen kan zitten waar hij niets mee te maken heeft. De school heeft alle begrip. Er werd gezegd dat meerdere ouders hun kind vandaag niet naar school laten gaan.’’

Scholen in het voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid staan intussen onder hoogspanning. ,,We hebben gisteravond een bijeenkomst gehad met ouders van het Montfort College’’, zegt Otto. ,,Ouders zijn vooral bezorgd over wat zich in de wijken afspeelt. Ze begrijpen wel dat het probleem buiten de school, op straat, ligt. In school vinden we vrijwel nooit een wapen. De steekpartij was deze week weliswaar voor de deur van de school, maar had net zo goed op een andere plek kunnen gebeuren.’’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42860
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Ik vraag mij af want ik kan het nergens vinden: "Zijn die jeugdbendes nu allen kwa samenstelling multikul of zijn ze georganiseerd naar thuisland afkomst? " (Turkenbende, Mocrobende, Koerdenbende enz.)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Zucht....Vandaag...Eerste slachtoffer steekpartij.
Man neergestoken op Orlyplein na ruzie in bus

Een ruzie in een bus is uitgelopen op een steekpartij. Een man werd aan het einde van de reis, buiten de bus, in zijn arm gestoken.

Het slachtoffer, volgens de buschauffeur een Roemeen, is in een ambulance behandeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Ook wilde hij geen aangfite doen. De verdachte is ervandoor gegaan. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar die kon worden geannuleerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Er gebeurt weer eens wat in Barcelona. • One man dies and two left dripping with blood at a Barcelona metro station after mass machete brawl 'between rival Pakistani gangs'
  • WARNING: GRAPHIC CONTENT
   A mass brawl broke out with machetes and baseball bats in Barcelona last night
   One man died in what police suspect was a fight between rival Pakistani gangs
   Two men lay wounded at a tube station where platforms were stained with blood


  One man has died and at least two others have been seriously injured after a mass knife brawl broke out in Barcelona last night.

  Graphic pictures showed two men lying semi-conscious and dripping with blood at a Barcelona metro station with bloodstains along the length of the platform.

  Two groups of men - suspected to be rival Pakistani gangs - had battled on the streets using an array of weapons including machetes and baseball bats.

  Today police confirmed they were investigating the death of a man during the violent clashes.
Read More

Afbeelding
Wounded: A man wearing an FC Barcelona tracksuit lies badly injured in a pool of blood on a station platform last night after a mass knife brawl in Barcelona

Afbeelding
Clashes: Two groups of men - suspected to be rival Pakistani gangs - had battled on the streets using an array of weapons including machetes and baseball bats
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Steekpartij midden in Jumbo-supermarkt

Bij een steekpartij in de Dordtse wijk Sterrenburg is een gewonde gevallen. Het incident gebeurde in een Jumbo-supermarkt, waar op dat moment klanten en personeel aanwezig waren. Een vrouw verleende eerste hulp.

Op de vloer van de supermarkt zijn rode bloedvlekken te zijn, blijkt uit foto’s die nieuwsfotografen meteen na het incident maakten. Een goudkleurige nooddeken en wat kleren zijn de andere stille getuigen van de geweldsuitbarsting. Agenten zijn ter plaatse, afzetlint houdt winkeliers weg van de vleesafdeling waar het incident gebeurde.

Zaterdagochtend rond 08.15 troffen twee bekenden elkaar in de supermarkt. „Daarbij heeft de een de ander gestoken. Het slachtoffer is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht”, vertelt een politiewoordvoerder. De dader heeft zichzelf gemeld en is aangehouden. Wat het motief was voor de steekpartij, is nog niet duidelijk. Verhoor moet nog plaatsvinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Hoe dichter bij Sterrenburg Dordt, hoe Islamitischer het wordt.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Hoe zit het met de steekmeter? Een nieuwe maand is begonnen en al vroeg piekt de steekmeter weer.

https://www.nu.nl/binnenland/6008545/jo ... redirect=1
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Stand van #steekpartijen en #schietpartijen 2019

217 schietpartijen in 2019 85 gewonden, 28 doden
1e week november 13 schietpartijen 2 gewonde 1 dode

469 steekpartijen 494 gewonden 28 doden
1e week november 18 steekpartijen 19 gewonden

Afbeelding

https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 000038&z=8
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42860
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Tiener steekt man (18) dood tijdens preventiecursus

Een tiener is aangeklaagd voor de dood van een 18-jarige man tijdens een preventiecursus tegen messengeweld in Londen. Volgens de politie bezocht een groep jongeren de gemeentelijke cursus, toen ze in gevecht raakten en een mes werd getrokken. Daarbij werd de man dodelijk geraakt. De 17-jarige verdachte moet zaterdag nog voor de rechter verschijnen.

Bij het incident werd nog een tweede man gestoken, maar die raakte niet levensgevaarlijk gewond. Het is onduidelijk of de deelnemers aan de cursus waren gescreend op het dragen van wapens.

Onder Britse tieners vindt de afgelopen tijd een golf van messengeweld plaats, die jaarlijks aan veel kinderen het leven kost. Vorig jaar bereikte het aantal steekpartijen recordhoogte, met 15.000 incidenten in één jaar. Het is niet bekend hoe hoog de teller in 2019 staat.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1689691 ... ntiecursus
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42860
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Deze zomer was Zwaagwesteinde (Fr)in het nieuws:
De officier van justitie eiste vanmiddag een gevangenisstraf van twintig jaar tegen de 34-jarige vrouw die verdacht wordt van medeplegen van moord op haar echtgenoot Tjeerd van Seggeren.
Hij werd dood aangetroffen in een weiland aan de Buterwei,Zwaagwesteinde.

En dan nu:
Gewonde bij steekpartij op station in Friesland
ZWAAGWESTEINDE - Bij een steekpartij op het station van het Friese Zwaagwesteinde is maandagochtend één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer, een vrouw, werd omstreeks 09.00 uur op het perron aangevallen.
Na het incident was het vrouwelijk slachtoffer volgens de politie aanspreekbaar. Ze is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht. Agenten konden een verdachte aanhouden.
Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend. De politie doet onderzoek.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1023630 ... -friesland
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Interessant account op twitter:

https://twitter.com/Dageljksincdent
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42860
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Eén van de dagelijkse incidenten:
Zwaargewonde na steekincident in woning in Kikkensteinstraat

In een woning in de Kikkensteinstraat in Zuidoost heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een steekincident plaatsgevonden. Een persoon raakte hierbij zwaargewond.

Rond 01.55 uur werd er melding gemaakt van een steekpartij. In de woning troffen hulpdiensten een zwaargewond persoon aan. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd. Er is een verdachte aangehouden die momenteel wordt verhoord.
https://www.parool.nl/amsterdam/zwaarge ... ~b90d6dc5/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50302
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

In Londen hebben ze ook een “dweilen met de kraan open” oplossing en daar krijgen Londense bars “bloedingscontrolekits ”om slachtoffers van steekpartijen te helpen… In de 12 maanden tot juni 2019 was er een record van 44.000 mes-misdaden in Engeland en Wales. Mensen die met messen, hakbijlen of machetes worden aangevallen, zien we ook steeds meer, eigenlijk elke dag wel, in Nederland en dat is te wijten aan het wanbeleid van de Nederlandse regering die honderden niet-westerlingen per week in ons land laat, de grenzen openlaat en de belangen en behoeftes van de Nederlanders kennelijk op de laatste plaats heeft staan…
https://news.sky.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/20 ... he-tijden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50302
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Onze kinderen moeten beter beschermd worden!

Onze kinderen, die we naar school sturen met het idee dat ze daar veilig zijn, zijn daar vaak niet veilig en zijn op de Nederlandse scholen vaak, en dat is hetzelfde in elk ander “open grenzen” land, slachtoffer of toeschouwer van mes gerelateerde misdrijven. Dit jaar, geteld tot juli, waren er al 251 steek “incidenten”. De burgemeester van Breda bijvoorbeeld wil preventief fouilleren invoeren, maar dat stuit op verzet. Op de vraag waar de stijging van de steekpartijen vandaan komt, antwoordde de burgemeester van Rotterdam, islamaanhanger Aboutaleb, dat het zou zijn overgewaaid uit Engeland. Volgens mij is het toch echt meegekomen met de Arabische migranten. Het verbaast mij altijd opnieuw hoe de media de dingen kan beschrijven zonder het woord islam te noemen, wat volgens mij toch echt de oorzaak is van vele negatieve dingen in onze maatschappij.
www.elsevierweekblad.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/21 ... md-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21545
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Bende met machetes bestormt bioscoop

Updated 3 uur geleden
Vandaag, 10:45 in BUITENLAND


BIRMINGHAM - Een bende, gewapend met machetes, heeft zaterdagavond een bioscoop in de Britse stad Birmingham bestormd en een massale vechtpartij veroorzaakt. Op het moment dat de onlusten uitbraken, stonden er veel (jonge) fans in de rij voor de nieuwe ’Frozen’-film.


Afbeelding
Ⓒ TWITTER

De politie werd zaterdagavond rond 17.30 uur gealarmeerd door bezoekers van de bioscoop Star City die de bende hadden opgemerkt. Volgens de politie waren er meer dan honderd mensen, onder wie meerdere tieners, betrokken bij de aanval.


https://www.telegraaf.nl/nieuws/2074645 ... t-bioscoop
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie