President Donald Trump

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7514
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Prager: The left is not used to being investigated
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Regering-Trump beperkt de immigratie verder: in het vervolg jaarlijks nog maar 18.000 vluchtelingen in de VS

Geplaatst op 6 oktober 2019

Afbeelding

Terwijl de Europese Commissie de migratie naar Europa juist nog meer wil legaliseren, zet de Amerikaanse regering onder president Trump in op nog minder immigratie. De opname van “vluchtelingen” dient nu drastisch beperkt te worden. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde dat de jaarlijkse bovengrens van een programma voor nieuwe vestigingen van op dit moment 30.000 naar 18.000 vluchtelingen verminderd zou moeten worden. Dat komt overeen met een beperking van 40%.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde dat de VS zich nog steeds verplicht zouden voelen om vluchtelingen te ondersteunen. Het zou echter de belangrijkste taak zijn om Amerikaanse burgers te beschermen en hen te dienen. Op dit moment zou het Amerikaanse immigratiesysteem overbelast zijn.

De Amerikaanse regering wil zich in het vervolg op de opname van twee groepen vluchtelingen concentreren: mensen die vanwege hun geloof vervolgd worden (dus bijvoorbeeld christenen, die wereldwijd de meest vervolgde religieuze groep zijn) – en Irakezen, die het Amerikaanse leger in het land geholpen hebben en daardoor in gevaar zijn gekomen, zoals blijkt uit de verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Uit Honduras, Guatemala en El Salvador daarentegen dienen maximaal 1500 “vluchtelingen” opgenomen te worden.

Bij het in 1980 opgelegde programma worden vluchtelingen uit VN-kampen in de hele wereld uitgekozen en nieuw gevestigd in de VS. De bovengrens van 18.000 vluchtelingen voor het begrotingsjaar 2020 zou de laagste in de historie van het programma zijn. De nu geldende bovengrens van 30.000 is al heel laag. Toen de voorganger van de Amerikaanse president Donald Trump, Barack Obama, het Witte Huis verliet, bedroeg dit aantal bijna 85.000. Hulporganisaties reageerden geschokt op de aangekondigde verlaging van de bovengrens.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/06 ... -in-de-vs/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’

Posted on 06/10/2019

Afbeelding
De door-en-door corrupte ‘creepy’ Joe Biden, de hoop van progressief Amerika (en Europa). (Afbeelding: Getty Images (4)).

Hoofdadvocaat zelfde als van eerste klokkenluider, werkte voor Hillary Clinton en Chuck Schumer, doneerde aan campagne Joe Biden

Hoewel uit het volledige transcript van Trumps gesprek met zijn Oekraïense collega Zelensky ondubbelzinnig duidelijk werd dat er nergens druk werd uitgeoefend, en de zoon van Joe Biden enkel ter sprake kwam in verband met een jarenlang Oekraïens corruptieonderzoek, hebben de ‘Deep State’ en Democraten plotseling een tweede ‘klokkenluider’ uit de hoge hoed getoverd. Volgens analisten wordt dat enkel gedaan om de aandacht af te leiden van het feit dat niet Trump, maar juist de Democratische presidentskandidaat Joe Biden zich aan corruptie schuldig maakte doordat zijn zoon bestuurslid werd van een groot Oekraïense energiebedrijf, en Biden als vicepresident dreigde om het land miljardenleningen te onthouden. Daar kan ‘creepy’ Biden tot 5 jaar gevangenisstraf en een boete van $ 100.000,- voor krijgen – tenzij hij president wordt.

De tweede ‘klokkenluider’ heeft dezelfde advocaten als de eerste. Het is niet bekend of deze tweede persoon eveneens een CIA medewerker en geregistreerde Democraat is. Hoofdadvocaat Andrew Bakaj werkte voor topdemocraten Hillary Clinton en Chuck Schumer, en doneerde aan de campagne van Joe Biden.

Media herhalen leugens over telefoongesprek
ABC News en andere Westerse media herhalen vandaag de leugen van de Democraten dat Trump de Oekraïense president vroeg hem een ‘gunst’ te verlenen door een onderzoek naar de Bidens te openen. Leugen, omdat de ‘gunst’ enkel sloeg op de missende server van het Democratische Congres (DNC) en het door de Democraten ingeschakelde bedrijf Crowdstrike dat deze server heeft geanalyseerd. De naam ‘Biden’ viel pas 300 woorden later in het gesprek en had niets met deze ‘gunst’ te maken, maar enkel met een al heel lang aan de gang zijnd Oekraïens corruptie onderzoek.

Zelfs de Wall Street Journal durfde –om nog enigszins geloofwaardig te blijven- de ‘gunst’ niet aan Trumps –voor deze kwestie volkomen normale- opmerking over Biden te koppelen.

Waar dit dus op lijkt? ‘Kavanaugh 2.0’, de Democraten die destijds de ene na de andere valse getuige op het toneel zetten om te voorkomen dat Trumps conservatieve kandidaat tot het Hooggerechtshof werd benoemd. Wat ondanks de enorme hype die ook de Nederlandse media ervan maakten mislukte, omdat van al deze getuigenissen niets waar bleek te zijn. (1)

‘Ieder ander dan Joe Biden zou nu in gevangenis zitten’
Topeconoom Martin Armstrong wijst op het vastgestelde feit dat het juist Joe Biden is die de anti-corruptieregels van het FCPA heeft overtreden door zijn positie als vicepresident te misbruiken om zijn zoon een toppositie bij een van de grootste Oekraïense energiebedrijven te (laten) geven. Daar staat een gevangenisstraf van maximaal 5 jaar en een boete van tot $ 100.000,- op.

‘Natuurlijk gaat Biden beweren dat hij dat nooit heeft gevraagd, maar zijn zoon werd wel degelijk aangenomen omdat men wist dat dit hen toegang zou geven tot zijn vader’ (die later openlijk opschepte dat hij Oekraïne had gechanteerd door te dreigen een miljardenlening te blokkeren als de officier van Justitie die onderzoek naar het bedrijf van zijn zoon deed niet werd ontslagen).

‘Als zijn zoon dit had gedaan, en zijn vader was directeur van een bedrijf geweest, dat zat Biden nu in de gevangenis. Dit is niet anders dan met de Clinton Foundation. Saudi Arabië gaf zelfs donaties totdat ze de verkiezingen verloor, en toen stopten de donaties. Die waren duidelijk bedoeld om invloed te ‘kopen’. Bidens zoon werd om dezelfde reden aangenomen.’

‘In de private sector redt je het niet met de bewering dat niet jij, maar je zoon het aanbod deed. Ze zouden het nog steeds een samenzwering noemen. De jury zou je schuldig vinden, en dan hang je. Maar voor politici werkt het goed om spelletjes te spelen met de statuten.’

Tegenzet op tegenzet tijdens ‘CIA coup’ tegen Trump
De tweede ‘klokkenluider’ kan tevens een tegenzet zijn op Trumps besluit om de National Security Council in te krimpen en daarmee een begin te maken met het droogleggen van het door-en-door corrupte ‘moeras’ van de Amerikaanse politiek, topofficials en inlichtingendiensten (‘drain the swamp’). Volgens Bloomberg was Trumps besluit een reactie op de valse, al snel totaal ontkrachtte eerste klokkenluider claim, die door de president en zijn medestanders niet voor niets een ‘CIA coup’ werd genoemd (3).

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics
(3) Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/t ... corruptie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Politicus zijn is normaliter een smerige aangelegenheid.

Het beste systeem om een land te regeren is volgens mij geclassificeerde werknemers (ambtenaren) in dienst nemen zoals ook nu gebeurt, en door loting uitgekozen mensen uit alle lagen van de bevolking, die de volksvertegenwoordiging voor drie jaar gaan uitmaken onder leiding van een logicus. Iemand zoals Mercator en ondergetekende. Mensen die begrijpen dat je geen moslims in je land wilt hebben. Want moslims zijn parasieten die zich tegen de democratie keren omdat dit niet in hun perverse ziekelijke religieuze straatje past. Een straatje dat stelselmatig onderhouden wordt op zijn religieuze stank. Vandaar dat Japan zijn cultuur beschermt tegen nadelige invloeden van buitenaf en daarom moslims zoveel mogelijk van zijn eilanden weert. Logisch toch?

Wiskundig bezien staat het bovengenoemde voor een objectieve democratie. Zo gebeurde het volgens mij in het land dat de bakermat was van onze democratie: Griekenland. Geen misleiding meer door zittende politici die een volk laten kiezen met een van tevoren door de zittende macht aangewezen aantal personen dat vaste verbindingen onderhoudt met de achterban.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

U weet dat er door de VN-agenda overal censuur wordt toepast en de stemmen van de terecht bezorgde burgers worden genegeerd of zelfs, zoals in Parijs, met harde hand worden aangepakt. Want iedereen moet meedoen met de Nieuwe Wereld Orde ideologie.

Politici zoals Orbán, Salvini, Le Pen, Dewinter en Wilders, die de waarheid vertellen en opkomen voor de nationale bevolkingen van hun land, worden genegeerd, gedemoniseerd en krijgen zelfs rechtszaken aan hun broek.

Zo gebeurt het ook met Donald Trump, die precies doet wat hij belooft heeft en waar hij ook voor gekozen is. Om Amerika weer “great” te maken en het Amerikaanse politieke kartel aan te pakken. Nu wordt hij nogal tegengewerkt door diegenen de macht zijn verloren en terug willen, en die misschien zelfs een illegale staatgreep willen plegen, en Trump heeft nu de Amerikaanse mariniersreserve geactiveerd voor een “Noodsituatie in de Verenigde Staten” die “met weinig waarschuwing zal komen”.
www.worldunity.me

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/08 ... -opzeggen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie

Posted on 08/10/2019

Afbeelding
De impeachment coup poging tegen Trump zou mede bedoeld zijn om één van de hoofdrolspelers die achter de subservieve, staatsondermijnende ‘Deep State’ operaties zit, Barack Obama, uit de wind te houden. (Afbeelding: (2)).

‘Dit leidt allemaal naar de vorige president Barack Obama, George Soros en het globalisme – Achter de schermen is dit een diepe, duistere, criminele, wereldwijd verbonden operatie, inclusief de Clinton Foundation’

Voormalig CIA official en klokkenluider Kevin Shipp, auteur van het populaire boek ‘From The Company of Shadows’, bevestigt in een interview dat de zogenaamde klokkenluider die de Democraten gebruiken om te proberen Trump te impeachen niets anders dan de zoveelste ‘Deep State’ hoax is. ‘Dit is geen klokkenluider, maar een verklikker. Deze persoon had niets waar hij de klok over kon luiden. Alles in dat document is niet door hem, maar door advocaten geschreven, en is enkel ‘van horen zeggen’. Er zit totaal geen bewijs bij... Dit is een Deep State operatie à la Russische samenzwering 2.0... en weer een criminele operatie om Donald Trump te impeachen. Het lijkt heel erg op een KGB of SVR operatie.’

De klokkenluider/verklikker ging meteen naar het Democratische Congreslid Adam Schiff, een beruchte Trump-hater. ‘Dus mensen moeten begrijpen dat dit weer een ‘Deep State’ schaduwregering operatie is die probeert de president weg te krijgen. Dat ging op een zeer sluwe manier; als ze deze verklikker naar voren hadden gebracht, hadden ze niets van hem heel gelaten... want dan zou men hem hebben onderzocht, en iedereen die met hem verbonden is.’

Dat is precies de reden waarom de regels voor klokkenluiders pal voor het indienen van de klacht tegen Trump plotseling werden gewijzigd, zodat er geen eerstehands info meer vereist was. ‘Zijn mysterieuze bronnen konden namelijk niet worden onderzocht. Dat is hun plan... want anders had het een rechtbank het verworpen.’

Media spelen weer hun rol als propaganda verspreiders
Ook de media spelen weer een belangrijke rol in dit zoveelste complot tegen Donald Trump. ‘Ze zijn zo vol van zichzelf en hebben dit al zo vaak gedaan. De reden waarom mensen dit niet beseffen zijn de nieuwsmedia, de arm van de Democratische Partij en de Deep State, die net als Adam Schiff, CBS en anderen liegen over de feiten. Dus de mensen die naar deze nieuwsorganisaties kijken realiseren zich niet hoe idioot dit is, dat dit feitelijk weer een coup is.’

De planners van de eerste coup tegen Trump, hooggeplaatste FBI officials, gebruikten wat zij een ‘Media Lek Strategie’ noemden, zodat de propagandapers artikelen zou gaan schrijven over hun nep verhaal. ‘En deze verklikker, deze infiltrant, kreeg die valse info en gaf dat aan Adam Schiff. Toen maakten ze er hun eigen nieuwsberichten over (die klakkeloos door de meeste Nederlandse media werden overgenomen). Vervolgens gebruikte de klokkenluider deze nieuwsberichten om de rotzooi die hij in zijn klacht had gezet geloofwaardig te maken. Dat is exact zoals ze het hebben gedaan.’

‘Ex-CIA directeur Brennan zal gaan praten’
Schiff is van mening dat voormalig CIA directeur John Brennan de eerste is die wegens de Rusland-samenzwering hoax zal worden aangeklaagd. ‘En van Brennan is bekend dat hij geen ruggengraat heeft. Ik denk dat hij James Clapper en James Comey zal laten vallen, en ook over de coup zelf zal praten zodra hij levenslang in het gevang dreigt te komen... Hij zal ook Obama opgeven, want daarmee redt hij zijn eigen huid.’ De oud directeur van de CIA zal volgens hem beslist niet levenslang achter de tralies willen zitten. ‘Bij deze mensen staat zelfbehoud altijd voorop, en ja, daarom zal hij praten.’

Nancy Pelosi, de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, gaat desondanks het onderzoek naar impeachment doorzetten, zelfs al kost de Democraten dat waarschijnlijk (weer) de verkiezingen van 2020. Waarom ze dat dan toch doen, voor een amateuristisch fake klokkenluider verhaaltje? ‘Omdat het velen van hen uit de gevangenis zal houden, en om te voorkomen dat wordt onthuld hoe diep dit (complot) gaat.’

‘Het leidt allemaal naar Barack Obama, George Soros en het globalisme’
‘Het leidt helemaal naar de voormalige president Barack Obama, George Soros en het globalisme. Het leidt allemaal daarheen, en dat weten ze. Daarom is het belangrijker voor hen om uit de gevangenis te blijven dan de verkiezingen van 2020 te winnen. Ze gaan zichzelf enorm beschadigen zodra dit allemaal uitkomt. Trump gaat met overmacht winnen, en velen van hen zullen hun zetels kwijtraken.’

‘Maar Pelosi geeft daar niet om. Waar ze wel om geeft is wat er echt achter de schermen gaande is, en dat is een diepe, duistere, criminele , wereldwijd verbonden operatie, inclusief de Clinton Foundation. Dat is wat ze verborgen proberen te houden.’

Xander

(1) Zero Hedge (/YouTube)
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/v ... -operatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

De Biden-corruptie
Donald J Trump • 27 sep. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 42031
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Mahalingam »

Oekraïense president ontkent "chantage" van Trump over militaire hulp

Er is geen enkele "chantage" geweest van de kant van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat heeft de Oekraïense president Volodimir Zelenski vandaag gezegd tijdens een persconferentie. Trump zou militaire hulp aan Oekraïne opgeschort hebben opdat Kiev een onderzoek zou opstarten naar de zoon van Joe Biden, waardoor zijn mogelijke Democratische uitdager bij de presidentsverkiezingen buitenspel zou worden gezet.Zelenski verwees naar het bewuste telefoongesprek dat voor de Democraten de directe aanleiding was om een onderzoek naar een mogelijke afzettingsprocedure tegen de VS-president te lanceren. Het programmma voor militaire hulp "was al voor ons gesprek geblokkeerd, en we hebben er niet over gepraat, ik was zelfs niet op de hoogte", aldus de Oekraïense president.

Volgens Zelenski had het telefoongesprek met Trump "niets te zien met wapens of met Burisma", het Oekraïense gasbedrijf waarvoor Hunter Biden een tijd werkzaam was. "Ik wilde hem (Trump) naar Oekraïne doen komen.”

De overschrijving van honderden miljoenen dollars aan militaire hulp, waarmee Oekraïne de "Russische agressie" moest counteren, werd bij het begin van de zomer opgeschort. Enkele dagen later, op 25 juli, telefoneerde Trump met Zelenski. Volgens een klokkenluider zette de Amerikaanse president toen zijn Oekraïense ambtgenoot meermaals onder druk om een onderzoek te starten naar de zoon van zijn Democratische rivaal. Kiev had de dossiers die te maken hadden met Burisma, geklasseerd.

In de ogen van de Democraten wilde Trump met de militaire hulp chanteren opdat Oekraïne een handje zou helpen om Biden te destabiliseren, een vorm van inmenging in de kiescampagne die verboden wordt door het Amerikaanse recht. De militaire hulp werd uiteindelijk op 11 september gedeblokkeerd.
https://www.topics.nl/oekraiense-presid ... brand/hln/

Het lijkt er dus op dat de Democraten het mis hebben; het is niet waar. Er zullen meer klokkenluiders nodig zijn die kunnen vertellen dat zij van anderen hoorden dat het wel waar is.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Joe Biden kreeg bijna miljoen van Oekraïens gasbedrijf waar zijn zoon in bestuur zat

Posted on 10/10/2019

Afbeelding

Oekraïense president herhaalt dat Donald Trump niets verkeerd deed: ‘Er was geen chantage’ – Joe Biden in Democratische peilingen gezakt naar tweede plaats; Democraten denken serieus na over een tweede kans voor Hillary Clinton

Het Oekraïense parlementslid Andriy Derkach onthulde gisteren dat voormalig vicepresident Joe Biden $ 900.000,- dollar kreeg van de Oekraïense gasgigant Burisma waar zijn zoon Hunter (voor een gage van $ 50.000,- per maand) bestuurslid van was geworden. Uit de door Derkach gepubliceerde documenten blijkt dat Biden dat kleine miljoen via het aan hem gelinkte bedrijf Rosemont Seneca Partners (wat is bevestigd door de New York Times) kreeg voor ‘consultatie diensten’. Gewone mensen zouden dit smeergeld noemen.

Burisma betaalde niet minder dan $ 16,5 miljoen aan Aleksandr Kwasniewski, de oud president van Polen die in 2014 onafhankelijk directeur bij het bedrijf werd, en Alan Apter, Devon Archer en Hunter Biden, die in datzelfde jaar bestuurslid werd, hoewel hij geen enkele ervaring op de energiemarkt had.

Quid pro quo – echter niet door Donald Trump, maar Joe Biden
‘Door politieke en economische beïnvloeding van de Oekraïense autoriteiten en het manipuleren van de financiële hulp aan Oekraïne heeft Joe Biden actief meegeholpen om de strafrechtelijke onderzoeken naar de voormalige minister van Ecologie Mykola Zlockevsky, de oprichter en eigenaar van Burisma Groep, stop te zetten,’ aldus Derkach.

Op 7 en 8 december 2015 was Biden in Kiev, waar hij met onder dreiging van het intrekken van $ 1 miljard aan Amerikaanse leengaranties eiste dat de officier van Justitie in deze corruptiezaak zou worden ontslagen, en er iemand zou worden aangesteld die beter ‘mee zou werken’. In januari 2018 schepte Biden hier in een toespraak voor de Council on Foreign Relations zelfs over op: ‘En ja, de smeerlap werd ontslagen!’

Zeven maanden later ondertekenden de VS en Oekraïne alsnog een overeenkomst waarmee dat miljard werd vrijgegeven. Derkach: ‘Dit zijn feiten waar onderzoek naar zou moeten worden verricht.’ Volgens de parlementariër is de huidige president Zelensky niet bij deze ‘internationale corruptie’ betrokken, omdat hij dan meteen het veld zou moeten ruimen. Tevens heeft Derkach gevraagd om een strafrechtelijk onderzoek naar inmenging in de Amerikaanse verkiezingen door Oekraïense officials, ten gunste van Hillary Clinton. (1)

President Zelensky herhaalt dat er van afpersing geen enkele sprake was
Ten overvloede heeft president Zelensky herhaald en onderstreept dat Donald Trump hem bij geen enkele gelegenheid onder druk heeft gezet. ‘Er was geen afpersing, daar spraken we niet over.’ Zelensky reageerde hiermee op de zoveelste ongefundeerde beschuldiging van de Democraten dat Trump zou hebben gedreigd $ 400 miljoen aan militaire hulp stop te zetten als Oekraïne niet zou doorgaan met het corruptie onderzoek naar de Bidens.

Vicepresident Mike Pence heeft aangekondigd dat zijn eigen telefoongesprekken met president Zelensky worden vrijgegeven (3). Ook hieruit zal volgens hem blijken dat Trump niets verkeerd heeft gedaan en er nooit sprake was van een ‘quid pro quo’, zoals bij de Bidens dus wel het geval was.

Joe Biden gezakt naar tweede plaats; trommelen Democraten Hillary Clinton weer op?
In de peilingen over wie er volgend jaar het meeste kans maakt de Democratische presidentskandidaat voor de verkiezingen te worden is Biden van een royale voorsprong gezakt naar de tweede plaats, op flinke achterstand van Elizabeth Warren. Omdat geen van deze kandidaten het van Trump lijkt te kunnen gaan winnen, denken de Democraten inmiddels serieus na over het halen van een oud lijk uit de kast: Hillary Clinton. Zij zou zelfs al op de derde plaats liggen.

Hillary kwam gisteren met de absurde verklaring dat als ze zou meedoen, ‘ik hem weer zal verslaan’, waarmee ze de allang ontkrachte illusie dat zij in 2016 de meeste stemmen kreeg herhaalde. Trumps spottende reactie: ‘Laat oplichtster Hillary het maar weer proberen!’ (2)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Zero Hedge

https://www.xandernieuws.net/algemeen/j ... stuur-zat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Pelosi – impeachement – Trump

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

Oh, dear... :razz: Ik durf bijna niet te lachen. Trump neemt geen blad voor zijn mond.

And your father was never considered smart. He was never considered a good senator. He was only a good vice president because he understood how to kiss Barack Obama’s ass.”

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7514
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Trump Pushes back against Coup, JW Battles in Court to Question Hillary Clinton, & More!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7514
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Er lijkt een rechtszaak vanuit het Witte Huis in de maak tegen CNN dat mensen moedwillig voorliegt. Bewijzen zijn er ook al vastgelegd. Voor het geval dat youtube censureeren gaat zijn er ooklinks naar de orginele beeldbronnen geplaatst die op FFI niet ingesloten voor vertoning kunnen worden.

PART 1: CNN Insider Blows Whistle on Network President Jeff Zucker’s Personal Vendetta Against POTUS

https://www.projectveritas.com/2019/10/ ... ugtLv4,14s

en

Part 2: CNN Leadership and Staffers Reveal True Sentiments; Network Picks Favorites Among Democratic Candidates on Eve of Debate

https://www.projectveritas.com/2019/10/ ... BWXusYU,3s

Opmerkelijk dat we hier niets van vernemen in de Nederlandstalige massamedia die meer en meer laten zien vooral globalistisch nieuws over te nemen van de "Democratic Media Concerns". Kennelijk wordt ook hier geen nieuws meer gebracht maar moeten we het vooral doen met feitenvrije meningen van verslagleggers die nog eens langs de politiekcorrecte lat gelegd zijn van hun redactie opdat lezers, luisteraars en kijkers vooral niks wijzer worden. Deelfde doelgroepen zouden zich eens af kunnen vragen of het niet eens tijd wordt voor alternatieve nieuwsvoorziening of in elk geval de hoogste tijd om abonnementen op propaganda-media op te gaan zeggen.

Intussen ben ik alvast begonnen vliegvelden en hotels die ik bezocht aan te schrijven met de vraag of er geen alternatief voor het alomaanwezige propagandakanaal CNN gerealiseerd kan worden. Il blijf naelijk graag geinformeerd over wat er plaatsvindt in de wereld maar CNN heeft zich tot partijkanaal van de Democrats getransformeerdnen de nieuwsvoorziening daaraan ondergeschikt gemaakt. Ik zie niet in waarom dat in elke hotellobby en bij elke plek op het vliegveld waar even uitgeblazen kan worden als ethervervuiling ter hersenspoeling van een minder nozele massa in de lucht gejaagd zou moeten worden.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7514
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Victor Davis Hanson on “The Case For Trump”


Jammer toch weer dat de Nederlandstalige MSM ons deze informatie onthoudt. Waarom zou je je niet elders gaan oriënteren om geïnformeerd te worden?
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21076
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

sjun schreef:
Spoiler! :
Er lijkt een rechtszaak vanuit het Witte Huis in de maak tegen CNN dat mensen moedwillig voorliegt. Bewijzen zijn er ook al vastgelegd. Voor het geval dat youtube censureeren gaat zijn er ooklinks naar de orginele beeldbronnen geplaatst die op FFI niet ingesloten voor vertoning kunnen worden.

PART 1: CNN Insider Blows Whistle on Network President Jeff Zucker’s Personal Vendetta Against POTUS

https://www.projectveritas.com/2019/10/ ... ugtLv4,14s

en

Part 2: CNN Leadership and Staffers Reveal True Sentiments; Network Picks Favorites Among Democratic Candidates on Eve of Debate

https://www.projectveritas.com/2019/10/ ... BWXusYU,3s

Opmerkelijk dat we hier niets van vernemen in de Nederlandstalige massamedia die meer en meer laten zien vooral globalistisch nieuws over te nemen van de "Democratic Media Concerns". Kennelijk wordt ook hier geen nieuws meer gebracht maar moeten we het vooral doen met feitenvrije meningen van verslagleggers die nog eens langs de politiekcorrecte lat gelegd zijn van hun redactie opdat lezers, luisteraars en kijkers vooral niks wijzer worden. Deelfde doelgroepen zouden zich eens af kunnen vragen of het niet eens tijd wordt voor alternatieve nieuwsvoorziening of in elk geval de hoogste tijd om abonnementen op propaganda-media op te gaan zeggen.
Intussen ben ik alvast begonnen vliegvelden en hotels die ik bezocht aan te schrijven met de vraag of er geen alternatief voor het alomaanwezige propagandakanaal CNN gerealiseerd kan worden. Il blijf naelijk graag geinformeerd over wat er plaatsvindt in de wereld maar CNN heeft zich tot partijkanaal van de Democrats getransformeerd en de nieuwsvoorziening daaraan ondergeschikt gemaakt. Ik zie niet in waarom dat in elke hotellobby en bij elke plek op het vliegveld waar even uitgeblazen kan worden als ethervervuiling ter hersenspoeling van een minder nozele massa in de lucht gejaagd zou moeten worden.
Daarop ook al reacties ontvangen? Ik ben benieuwd. Goed initiatief trouwens icon_thumbup.gif
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7514
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Verandering zal niet van één brief af hangen en het komt er natuurlijk op neer je wens zo te verpakken dat er bij hotellobby's en luchtvaartbalies een Euro/Dollar valt. In dit geval vraag ik om zowel meer diversiteit in de nieuwsvoorziening, maak ik uitbaters bewust van structurele ondergraving van de politiek van een bevriende handelsnatie en valse betichting van haar staatshoofd via publieke schermen op hun locatie en of dat strookt met de bedrijfspolicy. Daarnaast kom ik en passant met milieu en bezuinigingsaspecten door het wat te minderen met al die publieke schermen nu de meeste mensen hun telefoon of tablet op reis meenemen om geïnformeerd te raken.

Aan de andere kant van de plas zijn hier eveneens mensen mee bezig dus ik verwacht op termijn dat politiek activistische CNN ook hier weer een forse klap van krijgt omdat er advertentie-inkomsten zullen teruglopen met de kijkersaantallen. Daarnaast zullen zulke acties op termijn tot vergroot politiek bewustzijn bij Jan Publiek gaan leiden.
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7514
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Deep State Enemies List Targeting Trump Family, Allies? Coup Update, & More!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 42031
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Mahalingam »

Vreemd hoe de oppostitie tegen Trump zich in rare bochten wringt. Gaat de USA nu met twee monden spreken? Die van de president en die van de Democraten?
Volgens de Amerikaanse krant New York Times, is de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, onverwacht met een delegatie naar Jordanië gereisd voor gesprekken over de Turkse inval in Noord-Syrië. Jordanië geldt als een belangrijke bondgenoot van de Verenigde Staten in de regio. Pelosi en president Trump hadden de afgelopen week een knetterende ruzie over het terugtrekken van Amerikaanse troepen uit Noord-Syrië waardoor de Koerden - die zij aan zij met de Amerikanen tegen Islamitische Staat hadden gevochten feitelijk aan het Turkse leger werden overgeleverd.
https://www.ad.nl/buitenland/noord-syri ... ~a657b15e/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21076
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Het is de schuld van Tulsi Gabbard dat Hillary Clinton heeft verloren. :roll:

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8091
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door xplosive »

 
By Benjamin Fearnow on 10/19/19 AT 2:45 PM EDT

Former Green Party presidential candidate Jill Stein joined several 2020 Democratic candidates in ridiculing a "Russian asset" conspiracy theory floated by Hillary Clinton.

Stein responded Saturday morning to Clinton's unsubstantiated claim that she and Hawaii congresswoman Tulsi Gabbard are part of a Russian-led attack on the U.S. election cycle that involves boosting support for third-party candidates. Stein and several 2020 Democratic contenders including Marianne Williamson and Andrew Yang defended Gabbard from Clinton's latest Russian conspiracy theory for why she believes she lost the 2016 presidential election to Donald Trump.

On Thursday, Clinton told David Plouffe's podcast she believes the Russians are "grooming" a third-party candidate to create dissent within the Democratic Party.

"I am not a Russian spy," Stein said Saturday on CNN's Smerconish. "I think this is a completely unhinged conspiracy theory for which there is absolutely no basis in fact. Not for myself and not for Tulsi Gabbard. I think it's really outrageous that Hillary Clinton is trying to promote this crazy idea."

Update: President Donald Trump weighed in on the spat between Stein and Clinton Saturday afternoon, "Crooked Hillary Clinton just called the respected environmentalist and Green Party candidate, Jill Stein, a 'Russian Asset.' They need a Green Party more than ever after looking at the Democrats disastrous environmental program!"

Stein, who got about 1.5 million votes in the 2016 election, also noted: "You know, you can't just slander people. You have to present some basis and fact."

Both Gabbard and Stein criticized Clinton in response, arguing that the former secretary of state continues to blame everyone but herself for losing to Trump. Gabbard responded by sarcastically thanking Clinton and labeling her "the queen of warmongers" and "embodiment of corruption" in U.S. politics.

"From the day I announced my candidacy, there has been a concerted campaign to destroy my reputation," Gabbard tweeted Friday. "We wondered who was behind it and why. Now we know — it was always you, through your proxies and powerful allies in the corporate media and war machine, afraid of the threat I pose."

Republican strategist Karl Rove joined in the rebuke of Clinton, demanding she "put up or shut up" on the accusations of Russian ties against Gabbard and Stein. Gabbard has previously insisted she will not run as a third-party candidate should she not receive the Democratic primary nomination; Stein is currently not running for president in 2020 at all.

Gabbard challenged Clinton to stop being "cowardly" and to join the 2020 race "directly" instead of attacking her from the shadows of U.S. politics. Both Stein and Gabbard received praise and defense from several 2020 Democratic challengers.

"The Democratic establishment has got to stop smearing women it finds inconvenient! The character assassination of women who don't toe the party line will backfire. Stay [email protected] You deserve respect and you have mine," responded fellow 2020 candidate Marianne Williamson.

Clinton spokesman Nick Merrill responded to Gabbard's rebuke of Clinton: "Divisive language filled with vitriol and conspiracy theories? Can't imagine a better proof point than this."

"I'm not making any predictions, but I think they've got their eye on somebody who is currently in the Democratic primary and are grooming her to be the third-party candidate," Clinton had told former Obama adviser David Plouffe on Thursday. "She's the favorite of the Russians. They have a bunch of sites and bots and other ways of supporting her so far. And, that's assuming Jill Stein will give it up, which she might not because she is also a Russian asset."

"Tulsi Gabbard deserves much more respect and thanks than this. She literally just got back from serving our country abroad," replied Andrew Yang in a Friday evening tweet.
Aartsleugenaarster Hillary Clinton weet blijkbaar van geen ophouden.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7514
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Trump talks impeachment fallout on 'Hannity' | FULL INTERVIEW

:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 42031
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Mahalingam »

Over Nancy Pelosi die met een groep Democraten (plus 1 Republikein dus dat is dan bi-partisan) naar Jordanië afreisde:
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21076
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Er wordt weer eens gejankt over een tweet van Donald Trump.

Trump onder vuur om vergelijking afzettingsprocedure met lynchen
Lynchen is in de VS een uiterst beladen term. Het verwijst naar het ophangen van Afro-Amerikanen, een praktijk die vanaf het eind van de 19de eeuw voorkwam in met name de zuidelijke staten. Soms willekeurige zwarte burgers werden opgeknoopt door een menigte witte medeburgers. Veel Amerikanen hadden destijds geen werk of waren arm, en gaven daar vrijgelaten zwarte slaven de schuld van - de slavernij was in de VS afgeschaft in 1865. Het lynchen ging door tot in de jaren 60 van de twintigste eeuw.

Door de term te gebruiken vergelijkt Trump zijn tegenstanders, de Democraten, dus impliciet met zo'n 'lynch mob'. Het vooraanstaande zwarte Congreslid Jim Clyburn vindt de woordkeus van Trump ongepast. "Dit is een begrip dat geen enkele president ooit op zichzelf zou mogen toepassen", zei hij tegen CNN.

Een ander zwarte politicus, Karen Bass, die voorzitter is van een commissie van Afro-Amerikaanse Congresleden, zei dat de uitspraak past in een patroon van raciaal beladen uitspraken. Trump werpt zijn achterban 'rood vlees' toe als hij onder druk staat, zei Bass.

Ook afgevaardigde Bobby Rush uit Illinois, een voormalige leider van de zwarte actiegroep Black Panthers, had geen goed woord over voor de vergelijking van de president.
Janken over het woordje lynchen, want historische gevoeligheid? Nou, dat speelde in 1998 bij de LibDems geen enkele rol. En dat bewijst maar weer eens hoe hypocriet ze zijn. Dat ze in het zwaard van hun eigen hypocrisie mogen vallen!Geheugensteuntje: Joe Biden in 1998

>
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Plaats reactie