Nooit meer Groen Links

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42214
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 02, 2019 12:06 am

BRIEFJE VAN JAN – Aan Jesse Klaver

Door: Jan Dijkgraaf, 11:15, 01 november 2019

Afbeelding

Je kunt weer naar buiten hoor, Jes

Ouwe Ziektewetfraudeur!

Je kunt weer naar buiten hoor, Jes.

De boeren zijn aan het werk, de mensen in de bouw zijn aan het werk en de mensen die je de warmtepomp, de batterijauto en de Afrikaanse CO2-uitstoters door hun strot wil duwen ook.

Niemand ziet het, dat er helemaal niks aan de hand was met je enkel.

Dus gooi je haar door de war, strik je Nikes, trek een vuile hoodie aan, zet een baseball-petje op en ga gewoon lekker door de Haagse binnenstad wandelen met de kinderwagen.

Wat je daar ziet, zal je verbazen, Jesse.

Die van Extinction Rebellion zijn compleet verdwenen. Die van de klimaatstakingen hebben nu de temperatuur onder de 15 graden is gezakt even winterstop. Niemand heeft het ook meer over ‘Parijs’. Of over het ‘Klimaatakkoord’. Mark Rutte, tot voor kort vooral een buiglaaf die zich welwillend door Robbie Jetten en jou liet nemen, luistert weer naar de clubs die zorgen dat de centjes binnen komen. Hans de Boer van VNONCW en Maxime Verhagen van Bouwend Nederland hoeven maar te sms’en, of het gezond verstand keert zelfs bij Rutte terug.

En nu vindt Greta Thunberg een bezoek aan Nederland ook nog te min. Past niet meer in het volle reisschema van de Sokpop van Soros. Het weer in Zuid-Amerika, waar de Dochter van de Duivel thans rondreist, is nou eenmaal een stuk prettiger.

Het momentum is verdwenen, Jesse.

Nu Van Tongeren nog.

Groet,

JanD

https://tpo.nl/2019/11/01/briefje-van-j ... -klaver-7/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42214
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 02, 2019 12:10 am

Column Jan Roos: GroenLinks-geitjes staken hun hoofd zo diep in deugzand, dat hun wimpers schroeien aan de magma

Door Jan Roos, 1 november 2019

Afbeelding

Jan Roos gelooft niet in de intrinsieke goedheid van GroenLinks-raadslid Femke Roosma, zo schrijft hij vandaag. De realiteit omtrent ISIS en de radicale islam zo ontkennen? Dat is gewoon ronduit kwaadaardig, aldus de columnist.

Ondanks alle ellende die het voortbrengt wil ik best in de goedheid van mensen geloven. Dat ze echt overtuigd zijn dat hun aanpak de samenleving verder helpt. Het is niet altijd geboren uit slechtheid of hunkering naar chaos. Het kan niet immer gebaseerd zijn op de aandrang naar zelfdestructie wegens fouten in het DNA. Er zijn echt heus mensen die vanuit een lieve naïviteit de hoop op beter en verbetering zonder met hun ogen te knipperen de maatschappij onveiliger maken. Het zijn overigens vrijwel altijd linkse lui die met hun maakbaarheidsdenken en “iedere dader is ook maar een slachtoffer”-filosofie streven naar een utopie. Dat ze daarmee een dystopie creëren gaat volledig langs ze heen.

En dan heb je ook mensen als de GroenLinks-fractievoorzitter in Amsterdam, Femke Roosma. Het bakfietsvrouwtje uit de hoofdstad dat tijdens een debat zei dat ze schrikt van de suggestie waarin een link wordt gelegd tussen terrorisme en de islam. Dat is niet naïef, dat is gewoon intrinsiek slecht. Roosma denkt te deugen om moslims te ontzien, maar spuugt daarmee in het gelaat van de realiteit en haar slachtoffers. De laatste achttien jaar heeft islamitisch terrorisme wereldwijd voor 31.221 aanslagen gezorgd met 146.811 doden als gevolg. Dat weet Femke ook wel, ondanks dat de Femkes van deze wereld hun hoofd zo diep hebben weggestoken in de deugzand, dat hun wimpers schroeien aan de magma. Maar Roosma vindt het niet leuk om het te erkennen, dus doet ze net of het niet bestaat. De term kinderachtigheid dekt niet eens de lading, want dit soort ontkenning van gevaar is gevaarlijker dan het gevaar zelf.

Hetzelfde geldt voor het geveinsde medemenselijkheid gedram over het terughalen van ISIS-kinderen en nu ook ISIS-vrouwen. De softe sector wil geloven dat deze dames daar doodleuk in de keuken lekkere halalpasteitjes hebben staan bakken en af en toe een kookwasje deden als het uniform van manlief wat veel bloedspetters op de mouwen had. Natuurlijk is het tegendeel waar, dat begrijpt ieder normaaldenkend mens. Want als je vertrekt uit een vreedzaam Westers land om je aan te sluiten bij een van de smerigste terreurorganisaties uit de menselijke geschiedenis, dan doe je dat niet uit naïeve drang naar gezelligheid. Dat doe je omdat je achter hun gedachtengoed van moord en doodslag staat. Die vrouwen terughalen is dan ook het laatste wat je moet doen. Zij wilden ons niet meer, nu willen we hen niet meer. En als een of andere vrouwelijke D66-rechter straks bepaalt dat ze toch terug mogen keren hoop ik dat ze allemaal in de straat worden gezet bij Femke Roosma. Eens kijken of dat geitje dan nog steeds de links tussen de islam en terreur ontkent.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... -de-magma/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39364
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Zo Nov 03, 2019 5:27 pm

Ooit gehoord van Nevin Özütok van GroenLinks ? Hier is ze:

Afbeelding
Nevin Özütok studeerde Personeel en Arbeid aan de Sociale Academie en aan de Universiteit van Amsterdam.

Zij was lid bestuur Verzetsmuseum te Amsterdam, van 2009 tot 2015.
Nu houdt zij een betoogje in de 2-de Kamer dat er een 'Joden' islamofoben'-register dient te komen.
Creatieve geesten in Gr. Links zouden al bezig zijn om een geschikt symbool te bedenken dat op de jas genaaid kan worden (gerucht!!!).

De video kan je hier bekijken:
https://twitter.com/edroodbeen/status/1190703125595865089?s=21
Commentaren:

Leon van Galen @Leonvangalen99 Nov 2
Het totalitaire Groenlinks wil dat de overheid "Islamofobie" gaat monitoren...
@Martinbosma_pvv meldt zich alvast vrijwillig aan.

Ed Roodbeen @EdRoodbeen Replying to @Leonvangalen99 @Martinbosma_pvv
Dat was ooit mijn onderbuurvrouw. Ze belde jaar in jaar uit dag en nacht aan om te klagen over de muziek (die niet aan stond), over de wasmachine (die niet draaide), over huilende baby’s (die er niet waren). Die vrouw is knettergek.


John Huizing - tweets op persoonlijke titel @john_huizing 6h6 hours ago
Replying to @EdRoodbeen @Leonvangalen99 @Martinbosma_pvv
Duidelijk ook niet geselecteerd op haar kennis van de nederlandse taal: ‘een visie, wat’ en een spaarzaam gebruik van lidwoorden!
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6267
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ali Yas » Zo Nov 03, 2019 9:15 pm

Mahalingam schreef:Ooit gehoord van Nevin Özütok

Hoe zou dat ook kunnen? Niemand die haar naam kan uitspreken.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72545
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ariel » Zo Nov 03, 2019 9:35 pm

Ali Yas schreef:
Mahalingam schreef:Ooit gehoord van Nevin Özütok

Hoe zou dat ook kunnen? Niemand die haar naam kan uitspreken.


Zelf Khadija Arib versprak zich tijdens het debat. Zij noemde haar mevrouw Özturk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6267
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Ali Yas » Zo Nov 03, 2019 11:46 pm

Ariel schreef:Zelf Khadija Arib versprak zich tijdens het debat. Zij noemde haar mevrouw Özturk.

Jaha, maar mevrouw Arib is een Marokkaanse. Frans en Arabisch lijken niet méér op Turks dan Nederlands erop lijkt.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 39364
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Za Nov 09, 2019 10:02 pm

Weet je wat momenteel progressief is? Waterkraantjes op straat. Ja, vroeger hadden we een waterpomp op het plein.
Leiden krijgt eindelijk zijn watertappunten, maar nog zonder water
Leiden moest er bijna negen jaar op wachten, maar eind dit jaar zijn ze er dan: de stedelijke watertappunten.

Het gaat om kraantjes waar voorbijgangers een slokje water kunnen nemen of hun veldfles bijvullen. Wethouder Yvonne van Delft (GroenLinks) kondigt de aanleg van zes van dergelijke mini-fonteintjes aan, nog voor het eind van het jaar.

In de zomer van 2011 haalde een groep binnenstadbewoners 1.600 handtekeningen op, met de komst van watertappunten in de binnenstad als doel. De toenmalige raadsfracties van PvdA en GroenLinks steunden het initiatief en kregen ook een meerderheid van de gemeenteraad achter zich.

Toch zijn de waterkraantjes op een sokkel nog steeds nergens te vinden. Ze bleken prijzig, het aanwijzen van de exacte plekken waar ze moesten komen gaf problemen, evenals het aanleggen van een aparte waterleiding. ,,Waar blijven ze toch?’’, vroeg eerder al het GroenLinks-raadslid Walter van Peijpe. ,,Waar kan ik nou eindelijk eens mijn dopper vullen?’’

Geen water

Nou, ze komen, bevestigde zijn partijgenoot Van Delft. Eén op de Haarlemmerstraat en verder op de Garenmarkt, op de Lammermarkt, in het Huigpark en in nog twee parken. Als het goed is, staan ze er nog voor Oud en Nieuw. ,,Vanwege bevriezingsgevaar worden ze in de winter afgesloten’’, benadrukte Van Delft. ,,Dus ze komen er wel te staan, maar er komt voorlopig nog geen water uit.’’

Progressief Zoeterwoude wil watertappunten in het dorp
Progressief Zoeterwoude heeft donderdag tijdens de algemene beschouwingen van de begroting voor 2020 een motie ingediend waarmee de partij het plaatsen van watertappunten in het dorp op de politieke agenda wil hebben. “In de regio is al op verschillende plaatsen gratis drinkwater te tappen, Zoeterwoude mag hier niet bij achterblijven”, aldus PZ-raadslid Marin Pannebakker. Pannebakker doelt hiermee op de gratis watertappunten die leverancier Dunea de afgelopen jaren in Leiden plaatste.

Deze progessieveling heeft niet door dat er een verschil is tussen de politieke werkelijkheid en de realiteit. En de realiteit is: er zijn in Leiden de facto geen watertappunten.
En die er komen zijn niet geschikt om een slokje te drinken want je moet dat ondersteboven doen. Zie maar:

Afbeelding


En waarom moet dat zo nodig? Dan kunnen de burgers hun plastic flesjes vaker gebruiken wat natuurlijk veel duurzamer is.
En ook vanwege het klimaat worden we in de hetere zomer veel dorstiger. dat vereist ingrijpen vande overheid en geen particulier initiatief:

Afbeelding
“We willen dat mensen meer sporten, de zomers worden steeds warmer, wel 35 graden. Dan is het belangrijk dat je voldoende water drinkt. Bovendien zijn we ervoor dat mensen hun flesjes opnieuw gebruiken”, verklaarde Pannebakker de motie. PZ ziet het Molenpad, de dorpskern en het nieuwe maatschappelijke centrum in Zoeterwoude Rijndijk als geschikte plaatsen voor een gratis watertappunt.
https://sleutelstad.nl/2019/11/09/progressief-zoeterwoude-wil-watertappunten-in-het-dorp/
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20191109_84315370/leiden-krijgt-eindelijk-zijn-watertappunten-maar-nog-zonder-water
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39364
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Ma Nov 25, 2019 9:29 pm

Afbeelding

Wat blijkt hier nu fout te zijn? Het is Jorrit, er zijn hard- en softdrug maar hij heeft niet de agenten voor de bek gespuwd.
Wij moesten het doen met deze beelden:


Maar de rechter zag het gehele videomateriaal van RTL en daarin zag hij iets niet: spugen.
Mark Jan Bouwman
‏ @AdvocaatBouwman

Geen verzet bij zijn aanhouding door Jorrit Nuijens. Er is door hem niet gespuugd naar agenten. Vandaag is voor de resterende verdenkingen tijdens een OM hoorzitting een tweetal geldboetes opgelegd. Hieronder zijn verklaring.
https://twitter.com/AdvocaatBouwman/status/1198951604982075392

"Het OM besloot dan ook - na het zien van de ongepubliceerde beelden van RTL cameraploeg die het gehele voorval filmde en bestudering van het strafdossier - om mij daarvoor niet te vervolgen."

Waarom mogen wij burgers die ongepubliceerde beelden niet zien?

Ook vreemd dat hij straf krijgt voor wat een 'gebruikershoeveelheid' wordt genoemd:
“Het OM legt mij, voor het in bezit hebben van een gebruikershoeveelheid recreatieve drugs een boete op van € 400”.
+---------------
Volgens de strafrichtlijn krijg je strafpunten voor bezit en/of handel. Elk strafpunt kost €29 meneer had dus 400/29 = 14 strafpunten te pakken. Dat staat voor een hoeveelheid van 160 gram Hasj of wiet en/of een 10 XTC pillen. GEEN GEBRUIKERSHOEVEELHEDEN DUS.
+------------
ls je een gebruikshoeveelheid bij je hebt, kan de politie dit in beslag nemen (sepot met afstand), maar je krijgt geen boete. Het in beslag nemen wordt wel geregistreerd. Je naam is dan bekend bij de politie maar je hebt geen strafblad.
Als je meer dan een gebruikershoeveelheid op zak hebt, kun je - afhankelijk van de hoeveelheid die je bezit - een boete krijgen of zelfs een gevangenisstraf.
Meneer kreeg een forse boete en hij had dus MEER dan een een gebruikershoeveelheid bij zich.
Dus meer dan 5 gram bij softdrugs (hasj of wiet) en/of minimaal een halve gram bij harddrugs (cocaïne, speed etc.), 2 of meer XTC pillen en/of meer dan 5 ml GHB.
+-------------
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42214
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Ma Dec 02, 2019 11:23 pm

Afbeelding

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39364
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Mahalingam » Wo Dec 04, 2019 8:46 pm

Over de stikstofnoodwet om ons land draaiend te houden:
,,Deze wet is juridisch wankel en de natuur wordt er niet beter door beschermd, maar juist sléchter’’, zegt GroenLinks-leider Jesse Klaver. Hij wijst op een advies van de Raad van State, waarin staat dat de spoedwet geen oplossing biedt voor de stikstofcrisis. ,,Daar komt bij dat deze wet het mogelijk maakt om bepaalde bouwprojecten zonder natuurvergunning uit te voeren’’, zegt Klaver.
Hij zegt tegen de stikstofwet te zullen stemmen als een amendement van GroenLinks niet wordt aangenomen. In dat amendement staat dat de stikstofuitstoot door de landbouw in 2035 gehalveerd moet zijn. ,,De Raad van State waarschuwt dat deze wet juridisch wankel is, omdat onduidelijk is of de stikstofmaatregelen wel effect gaan hebben’’, zegt Klaver. ,,Het juridische gedrocht wordt er zo alleen maar groter op.


Het is mij een raadsel hoe het met zijn amendement opeens geen juridische gedrocht wordt.
De spoedwet waarmee het kabinet de stikstofcrisis te lijf wil gaan, dreigt te stranden in de Eerste Kamer. Oppositiepartijen GroenLinks en PvdA overwegen tegen te stemmen, omdat zij vinden dat de wet juridisch rammelt en er te weinig wordt gedaan voor de natuur.
https://www.ad.nl/politiek/stikstofwet-dreigt-te-stranden-in-eerste-kamer~a694bf89/

Er zou ook een de invoering van een stikstofregistratiesysteem komen. Waarschijnlijk naast het voor boeren al bestaande mestsysteem. Moeten die alles 2 keer intypen.
Iedereen die stikstof uitstoot krijgt nu net zo iets voor de kiezen als de boeren al hebben (mestregistratie)?

Bureaucratie wordt verstikkend. Stimuleert de economische achteruitgang.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42214
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nooit meer Groen Links

Berichtdoor Pilgrim » Vr Dec 06, 2019 10:07 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten