De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

En geen woord over de redenen, over het motief. Niets over politieke affiniteit.
Zou dat motief soms een raadsel zijn voor de overheid?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

En weer een aflevering over de strijd tegen de AfD.
Ik lees in het deugzame krantje Knack (België):
Rechts-populistische AfD krijgt boete van 400.000 euro wegens partijfinanciering
De Duitse rechtse populisten moeten volgens een bericht van Spiegel Online een boete betalen van 402.900 euro wegens illegale partijfinanciering.

Het gaat om financiële steun van het Zwitsers reclamebureau Goal AG voor huidig federaal AfD-voorzitter Jörg Meuthen en federaal bestuurslid Guido Reil tijdens de verkiezingscampagnes van 2016 in Baden-Württemberg en van 2017 in Noord-Rijnland-Westfalen. Beiden zijn de topkandidaten van de AfD voor de komende Europese verkiezingen eind mei. De AfD heeft al reserves aangelegd voor de dreigende boetes.
Hou het volk dom en de AfD arm.
Ik ben gaan zoeken bij 'Spiegel Online'en hier is het verhaal:
AfD muss 400.000 Euro Strafe zahlen
https://www.spiegel.de/politik/deutschl ... 63017.html

Het komt er op neer: Zwitsere reclame makers werden betaald door particulieren.
De AfD gaf namen/rugnummers van de geldschieters.
Die werden onder de fiscale loupe gelegd en wat blijkt: eentje is dubieus en is dus een stroman en anderen mogelijk ook.
En dan is de wet overtreden en kan de AfD helemaal legaal beboet worden.
Dat de AfD dat niet geweten heeft (die partij kan geen financieel wettige naspeuringen doen) doet er niet toe.
Meer defamering:
https://www.spiegel.de/plus/afd-spenden ... 0163036958
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Pilgrim »

Drie Smarts van de AfD in Essen in brand gestoken

Geplaatst op 18 april 2019

Afbeelding

In Essen zijn in de nacht naar donderdag drie promotieauto´s van de AfD volledig uitgebrand. Op dit moment is de bewijsopname aan de gang door de politie, die uitgaat van een politiek gemotiveerde daad. De binnenlandse veiligheidsdienst stelt een onderzoek in. In een persmededeling zij de woordvoerder van de AfD in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Thomas Röckemann, hierover het volgende:

“De vernietiging van onze auto´s draagt het handschrift van de mens-verachtende, links-extremistische antidemocraten, die in de Merkel-staat ongestraft terreur tegen andersdenkenden mogen uitoefenen. De politie en het openbaar ministerie zouden heel goed moeten nadenken om de zaak vroegtijdig en onopgelost af te sluiten. Want hier gaat het niet alleen om zware brandstichting, maar ook potentieel om poging tot moord. Volgens § 211 Wetboek van Strafrecht is diegene die ´uit onedele beweegredenen´ of ´om een ander delict mogelijk te maken´ een mens doodt, een moordenaar. Foto´s van de plaats delict laten zien dat de muur van het winkelpand, waarvoor de auto´s geparkeerd stonden, zwaar beschadigd is. De ramen zijn verwoest. Waren de uitgangen geblokkeerd? Hier werd de mogelijkheid dat mensen gewond raken, instemmend op de koop toe genomen.”

“Ik doe een beroep op AfD-leden en functionarissen om onmiddellijk aangifte te doen van welk delict dan ook. Het bekladden of verwijderen van onze verkiezingsposters, de intimidatie van restauranteigenaren of de belediging bij informatiekraampjes moeten voortaan rigoureus gemeld te worden. Weliswaar zal daardoor niet elke dader gepakt worden, maar dan komen deze daden in de statistiek en maken zij de links-extreme tronie van dit land beter zichtbaar. Wij zullen ons uiteraard niet laten afhouden van onze democratische strijd voor vrijheid en vaderland. Wij gaan verder op onze weg voor een beter Duitsland.”

Volgens informatie van de politie had een getuige het alarmnummer gebeld. De brandweer bluste de branden.

Het was absoluut niet de eerste aanslag op de partij in Essen. In totaal al zes keer werd het huis van de AfD-politicus Guido Reil uit Essen door links-extremisten aangevallen en met graffiti besmeurd. Ook de auto van zijn vrouw werd al vernield.

Reil was samen met Martin Schiller, AfD-gemeenteraadslid uit Münster, donderdag op de plek des onheils om zich een beeld te vormen van de situatie. Beide kandidaten voor het Europees Parlement waren geschokt over de vernietigingswoede van vermoedelijk links-extremen, de grote schade en vooral het feit dat de bedreiging van mensenlevens door de daders blijkbaar instemmend op de koop werd toegenomen.

Hieronder de video (het jaartal moet uiteraard 2019 zijn, niet 2018):


(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling.)

Bron: www.pi-news.net

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/18 ... -gestoken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Pilgrim »

Sweden Investigating Criminalizing Runes, Thor's Hammer & Other Norse Symbols
Red Ice TV - Gepubliceerd op 22 mei 2019 [25m38s]https://samnytt.se/regeringen-vill-forb ... ade-rasar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

Bier drinken tegen rechts. Dat kan alleen maar in Duitsland.
Dorpje koopt hele drankvoorraad om neonazi’s droog te leggen
De inwoners van het kleine plaatsje kochten zelf de hele drankvoorraad van de lokale supermarkt op. Omdat de rechter alcoholverkoop op het festivalterrein verbood, stonden de neonazi’s feitelijk droog.

Het stuit de ongeveer 2400 dorpsbewoners eigenlijk zwaar tegen de borst dat enkele honderden neonazi’s jaarlijks hun ’Schild und Schwert’-feestje komen vieren in het anderszins zo vredige Ostritz. En dus bedachten ze deze opmerkelijk boycot-actie.

Neonazi’s moesten hun festival nuchter afwerken.
De rechter legde al eerder een alcoholverbod op voor het festival, omdat er een verhoogd risico op ’gewelddadige botsingen’ zou zijn. Van de organisatie werd ruim 4000 liter bier ingenomen, bij de bezoekers van het festival werd nog eens 200 liter gevonden.

Een bezoekje aan de lokale supermarkt had toen ook geen zin meer. Dorpsbewoners hadden alles weggehaald. De neonazi’s moesten hun muziekfeestje dus vieren op bronwater en frisdrank.
De dorpsbewoners hebben nu zo’n 120 kratten bier, maar dat zal wel op komen.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1726476 ... -te-leggen
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21294
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door King George »

Top-politicus van Merkel’s CDU: Ontneem rechts het recht op vrije meningsuiting en vergadering

Posted op juni 22, 2019 door Fubar in Artikelen // 7 Comments

Afbeelding

De voormalige secretaris-generaal van de Duitse Christen-Democratische Unie (CDU) van bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft ervoor gepleit om rechtse “extremisten” hun fundamentele rechten op vrije meningsuiting en vrije vergadering te ontnemen.
De heer Tauber, die als parlementslid voor de CDU in de Duitse Bondsdag zit, legde zijn verklaringen af na de moord op het pro-opengrenzen lid van de CDU, Walter Lübcke, en de arrestatie van een verdachte die verband houdt met rechts-extremisme.


Tauber schreef voor de Duitse krant Die Welt en beschuldigde de leden van het populistische Alternative for Germany (AfD) voor de moord op Lübcke: “het politieke klimaat in deze republiek is ook veranderd. De AfD in de Duitse Bondsdag en in de deelstaatparlementen draagt ​​hiertoe bij. Met hun taalgebruik hebben ze de weg geëffend voor de verspreiding van geweld”.

Tauber wees ook naar verschillende AfD-leden, waaronder medevoorzitter Alice Weidel, en zei dat ze “medeplichtig waren aan de dood van Walter Lübcke vanwege een taal die ongeremd is en leidt tot geweld.”

>> Tweet <<

Om rechts-extremisme te bestrijden, pleit Tauber voor het gebruik van artikel 18 van de Duitse grondwet, dat de regering de mogelijkheid biedt om de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van vergadering, de eigendomsrechten, de privacy van communicatie en de persvrijheid te ontnemen aan degenen die geacht worden te strijden tegen de “vrije democratische basisorde”.

Tauber gaf toe dat de regels een nieuwe opkomst van de nazi-partij moesten voorkomen, maar zei: “Artikel 18 is vandaag de dag niet alleen een instrument tegen rechtsextremisten, maar ook tegen alle anderen die zich ook inzetten voor de strijd tegen onze vrijheid”.

Terwijl het rechtsextremisme de afgelopen jaren in Duitsland is toegenomen, is dat de laatste jaren ook het geval voor links-extremisme, aldus de BfV, (Bundesverfassungsschutz, Federale dienst voor de bescherming van de grondwet) die vorig jaar een rapport uitbracht waaruit blijkt dat het aantal gewelddadige links-extremisten tussen 2012 en 2017 met 27 procent is toegenomen.

Het aantal gewelddadige incidenten van linkse extremisten steeg in dezelfde periode met maar liefst 88 procent.

Tauber noemde helemaal geen linkse extremisme in zijn geschriften, ondanks dat Antifa naar verluidt de verdienste had voor het bijna doden van AfD-politicus Frank Magnitz eerder dit jaar in Bremen.

>> Tweet <<

Top-politicus van Merkel’s CDU: Ontneem rechts het recht op vrije meningsuiting en vergadering
Posted op juni 22, 2019 door Fubar in Artikelen // 7 Comments


De voormalige secretaris-generaal van de Duitse Christen-Democratische Unie (CDU) van bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft ervoor gepleit om rechtse “extremisten” hun fundamentele rechten op vrije meningsuiting en vrije vergadering te ontnemen.
De heer Tauber, die als parlementslid voor de CDU in de Duitse Bondsdag zit, legde zijn verklaringen af na de moord op het pro-opengrenzen lid van de CDU, Walter Lübcke, en de arrestatie van een verdachte die verband houdt met rechts-extremisme.

Tauber schreef voor de Duitse krant Die Welt en beschuldigde de leden van het populistische Alternative for Germany (AfD) voor de moord op Lübcke: “het politieke klimaat in deze republiek is ook veranderd. De AfD in de Duitse Bondsdag en in de deelstaatparlementen draagt ​​hiertoe bij. Met hun taalgebruik hebben ze de weg geëffend voor de verspreiding van geweld”.

Tauber wees ook naar verschillende AfD-leden, waaronder medevoorzitter Alice Weidel, en zei dat ze “medeplichtig waren aan de dood van Walter Lübcke vanwege een taal die ongeremd is en leidt tot geweld.”


JB
@jbelfroid
Duitse omvolkingsburgemeesters ontvangen doodsbedreigingen na de moord op Lübcke - "De fase van zuiveringen is ingeluid" https://fenixx.org/2019/06/21/duitse-om ... -ingeluid/ … via @wordpressdotcom

22
06:31 - 22 jun. 2019
Informatie over Twitter Ads en privacy

Duitse omvolkingsburgemeesters ontvangen doodsbedreigingen na de moord op Lübcke – “De fase van...
Lübcke was die burgemeester die tijdens een buurtavond riep dat Duitsers maar moesten emigreren als ze het er mee oneens waren dat ze als volk vervangen werden. Een paar weken geleden werd zijn cat…

fenixx.org
22 mensen praten hierover
Om rechts-extremisme te bestrijden, pleit Tauber voor het gebruik van artikel 18 van de Duitse grondwet, dat de regering de mogelijkheid biedt om de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van vergadering, de eigendomsrechten, de privacy van communicatie en de persvrijheid te ontnemen aan degenen die geacht worden te strijden tegen de “vrije democratische basisorde”.

Tauber gaf toe dat de regels een nieuwe opkomst van de nazi-partij moesten voorkomen, maar zei: “Artikel 18 is vandaag de dag niet alleen een instrument tegen rechtsextremisten, maar ook tegen alle anderen die zich ook inzetten voor de strijd tegen onze vrijheid”.

Terwijl het rechtsextremisme de afgelopen jaren in Duitsland is toegenomen, is dat de laatste jaren ook het geval voor links-extremisme, aldus de BfV, (Bundesverfassungsschutz, Federale dienst voor de bescherming van de grondwet) die vorig jaar een rapport uitbracht waaruit blijkt dat het aantal gewelddadige links-extremisten tussen 2012 en 2017 met 27 procent is toegenomen.

Het aantal gewelddadige incidenten van linkse extremisten steeg in dezelfde periode met maar liefst 88 procent.

Tauber noemde helemaal geen linkse extremisme in zijn geschriften, ondanks dat Antifa naar verluidt de verdienste had voor het bijna doden van AfD-politicus Frank Magnitz eerder dit jaar in Bremen.

>> Tweet <<

Bron:

Top Merkel Party MP: Strip Right-wing ‘Extremists’ of Free Speech, Free Assembly


Fenixx
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

In Duitsland bestaat een muziekgroep 'Kraftschlag'. Een rechts extreme antisemitische holocaust ontkennende racistische neonazi club met iemand die zingt als een dronken Viking.
Als dat tegenwoordig wat wil zeggen: ze staan (nog?) op YouTube. Hier een video waarop je kan zien wat voor vlees je in de kuip hebt.Hier is de tekst van het lied:
Spoiler! :
Trotz Verbot nicht tot

Wir schauen zurück in die Vergangenheit, in unseren Augen eine herrliche Zeit. Doch die Mächtigen, sie dachten damals schon rot und verhängten ein NS Verbot. Doch Gedanken kann man nicht verbieten, wir glauben nach wie vor an die alten Riten, wir stehen zum Volk und zur Nation und eines Tages stürzen wir Zions Thron.

Trotz Verbot sind wir nicht tot, ja wir sind immer noch da. Trotz Verbot sind wir nicht tot, wir steh'n zum Volk und zum Reich. Ist doch klar!

Und es gründeten sich neue Rechtsparteien für die deutsche Freiheit, ja so sollte es sein. Der wahre Nationalismus bricht sich seine Bahn und die da oben in ihren Palästen kommen auch noch dran. Sie werden es bald seh'n wozu ein Skinhead fähig ist, ein weißer Skinhead, ein Nationalist.

Denn trotz Verbot sind wir nicht tot, ja wir sind immer noch da. Trotz Verbot sind wir nicht tot, wir steh'n zum Volk und zum Reich. Ist doch klar!

Für die Reinheit unserer Rasse sind wir bereit zu den Waffen zu greifen, es kommt unsere Zeit. Für Deutschland und Europa, so soll es diesmal sein, für die Wiedergeburt des Guten, stolz, weiß und rein.

Trotz Verbot sind wir nicht tot, ja wir sind immer noch da. Trotz Verbot sind wir nicht tot, wir steh'n zum Volk und zum Reich. Ist doch klar!

Für Deutschland, für Deutschland, für Deutschland und für's Reich!
Ben je een recalcitrante puber met linkse ouders dan kan je fan worden van die club.
En dan maak je een spandoek met de tekst "Trotz Verbot sind wir nicht tot" waarvan bijna niemand weet waar die vandaan komt en dan maak je een klassefoto.
Beroering, ontsteltenis !!!
Schüler posieren mit rechtsextremer Parole
https://www.spiegel.de/lebenundlernen/s ... 71263.html

Het is Duitsland en dan is dat heel erg. De concurrerende fascisten, de "Antifaschistische Linke Eisenach" hing in de gordijnen. En dus:
Staatsanwaltschaft ermittelt wegen rechter Parole
https://www.spiegel.de/lebenundlernen/s ... 76551.html
En waar wordt voor vervolgd? " Verwendens von Kennzeichen verfassungswidriger Organisationen "
Afbeelding

Een paar hebben T-shirts aan van 'Kraftschlag'. Zou dat verboden zijn?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

De Italiaanse General Investigations and Special Operations Division (DIGOS) is bij een stel neo-nazi's binne gevallen en troffen een ongelooflijke hoeveelheid wapentuig aan.
Hier poseren ze bij de grootste buit:

Afbeelding
the missile is a French-made, semi-active radar-seeking Matra Super 530F, contained within a casing that identifies it as purchased by the Qatar Armed Forces in 1980. That year the Qatari government purchased 14 Dassault Mirage F1 fighter jets from France with armaments, though Qatar’s F1s have largely been superseded in active service by Mirage 2000 jets that fire the newer MICA missiles, the Drive wrote.
[...]
The Super 530F is an ageing missile “compatible only with a limited number of aircraft,” per the Drive, though current operators of the F1 jet include the UN-backed Government of National Accord in Libya.
Het ding bevatte geen plofstof. Ze wilden hem wel voor een half miljoen verkopen.
Tussen alle tentoongestelde wapens ligt ook een aantal oude emaille borden met spreuken en leuzen uit de Hitler tijd. Het moet je verzamelhobby maar zijn.
Er wordt bericht dat de groep ook gevochten zou hebben in de laatste Krimoorlog.
Dit zou een bevriende groep strijdmakkers zijn.

Afbeelding
the raids were the product of a year-long investigation into Italian nationals that had fought in the ongoing conflict between Ukraine government forces and Russia-backed separatists.
Hoogstwaarschijnlijk hebben ze gevochten samen Oekraïense fascisten (waar er veel van zijn die in de Oekraïne heel veel praats hebben) tegen de Russen. Maar wat weten de media ons te vertellen?
Italian media say the raids were part of an investigation into Italian far-right help for Russian-backed separatist forces in eastern Ukraine.
https://www.thelocal.ch/20190715/swiss- ... rror-raids
https://www.thenational.ae/world/europe ... l-1.886979
https://gizmodo.com/italian-police-seiz ... 1836396339
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

In het gehucht Löffingen (Schwarzwald) is een pretparkje met een tijger, een paar pony's enz. Dus een soort kinderboerderij. Daar is nu een moderne attractie gekomen om bezoekers te zwieren, draaien en schudden.

Afbeelding

De attractie gaat gedemonteerd worden er er komen drie in plaats van vier armen. Want het is in Duitsland nu eenmaal verboden om nazi symbolen te tonen. Nu maar hopen dat de eigenaar niet de gevangenis in gaat. De brave man wist van niks.
https://www.badische-zeitung.de/loeffin ... 71500.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77356
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: De brave man wist van niks.
Het was mij ook niet opgevallen. Ik zie er geen hakenkruis in. Het is maar net wat je wilt zien in symbolen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Pilgrim »

Vanwege AfD-partijcongres: VW wil naam op conferentie-hal laten bedekken

Geplaatst op 23 augustus 2019

Afbeelding

Steeds absurdere uitwassen van politieke correctheid: wanneer de AfD eind november haar landelijke partijcongres in de Volkswagen-hal in Braunschweig houdt, moet, als het aan de autobouwer VW ligt, de naam Volkswagen op de hal bedekt worden. “Deze partij is duidelijk tegen waarden van ons concern zoals respect, verscheidenheid, tolerantie en een met elkaar als partners”, verklaarde de woordvoerder van de ondernemingsraad van Volkswagen, Heiko Lossie.

“Als vertegenwoordiging van het personeel van Volkswagen hebben we daarom een duidelijke eis: wij dulden geen AfD-bijeenkomst in een hal die herkenbaar is als ´Volkswagen-hal´.” Een woordvoerder van de AfD bevestigde inmiddels dat het landelijke partijcongres in de hal in Braunschweig zal plaatsvinden.

Zoals de VW-woordvoerder Christoph Ludewig zei, is de onderneming niet de eigenaar van de hal. Haar verhuur zou de verantwoordelijkheid zijn van de “Stadthalle Braunschweig Betriebsvereinigung”, waar Volkswagen niet bij betrokken zou zijn. “Desondanks wil de onderneming vanzelfsprekend voldoen aan de wens van het personeel en ze roept de exploitant van de ´Stadthalle´ ertoe op om de merknaam op de hal gedurende de bijeenkomst onherkenbaar te maken.”

De “Braunschweiger Zeitung” berichtte dat de bedrijfsvereniging verklaard zou hebben dat zij als publiekrechtelijk lichaam verplicht zou zijn om aan alle niet verboden partijen ruimtes te verhuren. “Dat hoeven we niet in ieder geval goed te vinden, maar we moeten professioneel werken”, zei de bedrijfsleider Stephan Lemke tegen de krant. Over de eis van VW om de naam van de hal te bedekken gedurende het landelijk partijcongres van de AfD, wilde hij geen standpunt innemen. Dat zou eerst onderzocht moeten worden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/23 ... -bedekken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6788
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
“Deze partij is duidelijk tegen waarden van ons concern zoals respect, verscheidenheid, tolerantie en een met elkaar als partners”, verklaarde de woordvoerder van de ondernemingsraad van Volkswagen, Heiko Lossie.
Wat een hypocrisie. Volkswagen is alleen geïnteresseerd in kapitaalkrachtige burgers die zijn auto's kunnen kopen.

Dat "respect" en "tolerantie" hè... Zou het niet veel bevredigender zijn als iedereen zich respectabel zou gedragen, zodat men geen aanstoot geeft? Dat respect en die tolerantie komen dan vanzelf. En die verscheidenheid? Daar zou Vokswagen zelf mee kunnen beginnen door andere politieke standpunten openlijk de ruimte te geven.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ali Yas schreef:
Pilgrim schreef:
“Deze partij is duidelijk tegen waarden van ons concern zoals respect, verscheidenheid, tolerantie en een met elkaar als partners”, verklaarde de woordvoerder van de ondernemingsraad van Volkswagen, Heiko Lossie.
Wat een hypocrisie. Volkswagen is alleen geïnteresseerd in kapitaalkrachtige burgers die zijn auto's kunnen kopen.
HoHo! Het was de woordvoerder van de Ondernemingsraad en NIET de directie van VW die heeft gesproken!

Als de directie dit had gezegd dan is honderd procent hypocrisie op zijn plaats. Want . . . heeft de domme directie van VW niet gemeend dat zij de dans van leugens list en bedrog konden ontsnappen in de VS met hun valse verkoopargumenten en het opzettelijk verstrekken van corrupte gegevens? De opgelegde boete kostte VW een miljard dollar.
Volkswagen erkent schuld en accepteert dat ze daarvoor straf krijgen. In het najaar van 2015 bleek dat het bedrijf jarenlang had gesjoemeld met de uitstootgegevens van miljoenen dieselauto’s.

Het concern voorzag auto’s van verboden software, waardoor ze bij laboratoriumtests veel schoner leken dan ze eigenlijk waren op de openbare weg. De boete van 1 miljard euro is de grootste die Volkswagen tot nu toe in Europa heeft gekregen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6788
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Ali Yas »

Hans v d Mortel sr schreef:HoHo! Het was de woordvoerder van de Ondernemingsraad en NIET de directie van VW
Ai. I stand corrected. :redface2: Aan de andere kant is het goed te zien dat Hans zich niet zomaar wat op de mouw laat spelden. [icon_lol.gif]
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

In Wetteraukreis in Hessen ligt Altenstadt (30 km NO van Frankfurt) en daar stemt 10% op de NPD.
In deelgemeente Waldsiedlung (2500 inwoners, babies meegeteld) leeft al zijn hele leven Stefan Jagsch en hij zit in de NPD. Maar dat zal de meeste inwoners een biet zijn want hij gedraagt zich als een echte SP-er: bezig in de buurten met sociaal werk voor de mensen maar zonder het arbeiderisme van de SP. Hij is welbekend en is een jeugdig persoon in de gemeenteraad die vol zit met oude zakken. Hij kan met de computer omgaan en hij kan e-mails verzenden en zo.
Klaus Dietrich (FDP) was de voorzitter maar die kon het niet meer trekken. En dan gebeurt er dit:
"Neonazi mit Stimmen von CDU, SPD und FDP zum Ortsvorsteher gewählt".

En dan gaan de media voluit. Hier een krant uit Ierland:
'Nazis! Never!': Outrage as neo-Nazi elected town council leader in Germany
The SPD has a very clear position: we do not co-operate with Nazis! Never!” the party’s general secretary Lars Klingbeil tweeted Saturday.
“That applies to federal government, the state and municipalities. The decision in Altenstadt is incomprehensible and cannot be justified.
It must be reversed immediately. #noNPD.”

The CDU’s general secretary Paul Ziemiak also demanded the decision be overturned.
“I’m shocked. The election of a member of a party which pursues anti-constitutional goals is a disgrace,” Ziemiak told Monday’s edition of Bild.
“I expect this decision to be corrected.”

Peter Tauber, a CDU member of Germany’s lower parliament for Hesse, the state in which Waldsiedlung is located, threatened action against those who elected Jagsch.
“Whoever lacks the political and moral compass and, as a democrat, makes such an irresponsible election decision can not be accepted in the CDU,” Tauber tweeted on Saturday.
“The election of an NPD politician as local leader in Altenstadt with assistance from CDU” members “horrifies me,” he added.

The FDP’s parliamentary chief Marco Buschmann described Jagsch’s election as “doubly bad: firstly that democrats voted for someone like him and secondly, that no democratic candidate was ready to take on the task” of leader.
https://www.thejournal.ie/neo-nazi-germ ... 1-Sep2019/

En voor de Duitse pers deze uit Spiegel Online:
SPD, CDU und FDP wählen Neonazi
Der nette Nachbar von der NPD

Warum wurde der NPD-Mann Stefan Jagsch Ortsvorsteher? Wer sich in der Waldsiedlung umhört, erhält verblüffend einfache Antworten: Der Mann sei bekannt, kollegial - und er könne Mails verschicken.
https://www.spiegel.de/politik/deutschl ... 85783.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Pilgrim »

Alleen al in het tweede kwartaal van dit jaar al 181 aanvallen op AfD-politici

Geplaatst op 8 september 2019

Afbeelding

De AfD-fractie in de Duitse Bondsdag heeft opnieuw vragen aan de Duitse regering gesteld over aanvallen op politici en instellingen van partijen. Voor de beantwoording werd teruggegrepen op cijfermateriaal van het Meldpunt van de recherche in gevallen van politiek gemotiveerde criminaliteit (KPMD-PMK). De kantoren van de Binnenlandse Veiligheidsdienst melden onmiddellijk delicten aan het verantwoordelijke kantoor van de Binnenlandse Veiligheidsdienst van een deelstaat, verklaart de Duitse regering hier over (19/12638).

Dientengevolge hebben de veiligheidsautoriteiten in het tweede kwartaal van 2019 in totaal 327 aanvallen op leden of vertegenwoordigers van politieke partijen geregistreerd. Van deze aanvallen waren 181 gericht tegen AfD-politici. In 56 gevallen ging het om CDU-vertegenwoordigers, in 45 om de SPD, in 32 om de Groenen, in 20 om Die Linke, in 11 om de FDP en in vier gevallen om de CSU.

Het BKA (Duitse federale recherchedienst) registreerde in diezelfde periode 100 aanvallen op partijgebouwen of partijinstellingen. Hiervan waren er 53 tegen de AfD gericht, 12 tegen Die Linke, 11 tegen de SPD, 6 tegen de Groenen en 1 tegen de CDU. Bij de delicten tegen gebouwen van de AfD werden tot op vier gevallen na de daders tot het linkse spectrum gerekend. Bij de aanvallen op AfD-leden werd één delict met een rechtse achtergrond beoordeeld, 22 zouden niet te beoordelen zijn geweest en 158 van de 181 overvallen dicht men toe aan het linkse spectrum.

Afbeelding

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/08 ... -politici/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Pilgrim »

DDS-columnist Jan Roos in elkaar geslagen voor eigen huis! ‘Lichaam bont en blauw’

Door Olivier Smits, 9 september 2019

Afbeelding

Het is helaas niet nieuw dat journalisten, columnisten en opiniemakers om de haverklap bedreigingen krijgen van een stel malloten. Maar dat het nog een stapje verder kan gaan, hebben we gisteravond kunnen meemaken. Jan Roos (foto), onder meer columnist van De Dagelijkse Standaard, is voor zijn eigen huis in elkaar geslagen.

Dat maakt hij kenbaar via zijn pagina op Twitter, waar hij regelmatig op actief is. Hij zegt dat z’n neus ‘waarschijnlijk gebroken’ is.

“Zojuist in elkaar geslagen voor mijn eigen huis. Bont en blauw, neus waarschijnlijk gebroken.”

Jan Roos heeft inmiddels een reactie gegeven aan De Dagelijkse Standaard en doet een boekje open over wat er gisteravond voor zijn huis heeft plaatsgevonden.

‘Ik ben redelijk flink in elkaar geslagen. Ik ging pizza halen en werd in het donker aangevallen. Bril van m’n hoofd, zag niks dus kon weinig beginnen. Eén gozer die waarschijnlijk op vechtsport zit’, voegt Jan eraan toe. Verder laat hij weten wat de verwondingen zijn. ‘Een blauw oog/jukbeen en mijn lichaam is bont en blauw. De politie is gisteren gelijk gekomen, maar kunnen weer weinig.’ De ex-politicus denkt niet dat dit een toevallige ontmoeting is geweest, want ‘hij kende ook mijn naam’.

Gelukkig reageert Jan zoals we hem kennen en blijft hij ‘strijdbaar zoals altijd’.

Het is werkelijk waar te treurig voor woorden dat zoiets in Nederland kan gebeuren. Je hoeft er tegenwoordig niet veel voor te doen om je mailbox vol te laten stromen met doodsbedreigingen, wat ook geen pretje is. Maar dit soort taferelen gaan alle perken te buiten! Hopelijk worden de daders snel gepakt. Wij wensen onze collega Jan veel sterkte toe!

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/09 ... -en-blauw/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Pilgrim »

Misschien dat de mishandeling van Jan Roos in dit geval toch niet ideologisch gemotiveerd was...
Column Jan Roos: De overheid geeft meer om veiligheid drugsdealer die mij in elkaar liet slaan dan om mij

Door Jan Roos, 13 september 2019

Afbeelding

Jan Roos herstelt nog van de zware aanval die op hem gepleegd werd afgelopen zondag. Een loopjongen van een drugsdealer sloeg Jan letterlijk het ziekenhuis in. Vijf dagen later maakt de nog altijd in de kreuken liggende columnist de balans op. Blij met de reactie van de overheid is hij geenszins: “Ik lig met een zware hersenschudding, een gebroken neus, een beschadigde gezichtszenuw, een opgezwollen bont en blauwe kop, nekklachten en een stijf lijf in bed, maar de overheid en de politie maken zich druk om de veiligheid van een drugsdealer die mij in opdracht in elkaar heeft laten slaan.”

Zoals waarschijnlijk bij u bekend ben ik afgelopen zondag flink in elkaar getimmerd. Als dat nog niet bekend was dan is dat het nu. Maar met dit schrijven wil ik het een keer niet alleen maar over mezelf hebben (zo’n hersenschudding verandert een mens), maar over de reactie van de overheid op dit voorval. Want het toont op microniveau het probleem van Nederland aan.

Laten we beginnen bij het begin. Naast mij woont een drugsdealer met zijn vrouw. Dat weet werkelijk iedereen in het dorp. Ze leven van uitkeringen, die ze aanvullen met de verkoop van soft- en harddrugs aan voornamelijk minderjarigen. Die koters staan hier dag en nacht voor de deur en als het druk is mogen ze om de beurt komen scoren. Het is een trieste aanblik van jongeren die je nu al kan opgeven.

Toen ik hier kwam wonen vertelde de huisbaas me van de problematiek. Er waren voor mij meerdere huurders gevlucht voor alle ellende die deze man veroorzaakte. De huisbaas kon niks beginnen. Hij was al bij de rechter geweest, had meerder keren aan de bel getrokken bij de politie. Niets hielp. Ik dacht dat het wel zou loslopen. Maar inderdaad: de overlast is gigantisch. Bij het aanspreken van de politie op deze situatie viel de bekende term gedogen weer eens. Ze wisten ervan, maar ze gedoogden het, want dan wisten ze tenminste waar het zich plaatsvond. Dat vind ik een opmerkelijke benadering. Blijkbaar mag je de wet overtreden zoveel je wil, zolang de politie maar weet waar het gebeurt is het prima. Of zoiets.

Het motief van de dader is nog niet bekend. Noch zijn identiteit. Alleen is wel duidelijk dat hij een frequente bezoeker is van mijn buurman. Ook zei de dopedealer dat dit vaker ging gebeuren, terwijl hij naar de zware mishandeling stond te kijken. Dan zou je zeggen dat het nu eens tijd wordt om de man op te pakken en zijn business op te rollen. Maar niets is minder waar.

De burgemeester maakt zich druk om eigenrichting ten aanzien van hem. En heeft daarom een camera voor zijn deur geplaatst. Ze belde mij op om te zeggen dat die voor mijn veiligheid er staat. Alleen, dat ontkende de politie weer. Daarnaast staat hij niet op mijn deur, maar op zijn deur gericht. Maar het gaat nog veel verder. De politie laat weten “reacties op social media scherp in de gaten te houden”. Want “door de naam en het adres van de ‘verdachte’ online te zetten maken deze mensen zich schuldig aan laster en smaad.”

Daderparadijs Nederland doet zijn naam dus weer eer aan. Ik lig met een zware hersenschudding, een gebroken neus, een beschadigde gezichtszenuw, een opgezwollen bont en blauwe kop, nekklachten en een stijf lijf in bed, maar de overheid en de politie maken zich druk om de veiligheid van een drugsdealer die mij in opdracht in elkaar heeft laten slaan. Goh, waar zal die drang naar eigenrichting toch vandaan komen?

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... an-om-mij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

Wat voor clichébeeld roept "kapitalisme" op in de gedachtenwereld van een marxist? Zo iets?

Afbeelding

En wat voor beeld krijgt een socialist als hij 'rechts-extremist' leest?

Afbeelding

Is dit een cliché? Zien ze er allemaal zo uit, die neonazi's? Wel, ze doen hun best om aan dat beeld te voldoen. En zo was het voor de politie makkelijk om ze op te pakken.
Brusselse politie arresteert 51 demonstranten tijdens verboden extreemrechtse mars
De Brusselse politie heeft zondagnamiddag 51 arrestaties verricht in verband met de verboden extreemrechtse “Mars op Brussel”. Dat blijkt uit een definitieve balans van de politie. Geen van de administratieve arrestaties is op dit moment een gerechtelijke aanhouding geworden. Er waren geen meldingen van geweld.
[...]
In een reactie op de extreemrechtse betoging werd eveneens een tegenbetoging georganiseerd. Zowel de betoging als de tegenbetoging kreeg een negatief advies van de politiezone Brussel-Hoofdstad-Elsene.
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

Er is een EU-subsidiespons geheten Radicalisation Awareness Network – RAN.
"Centre of Excellence of the Radicalisation Awareness Network."
https://twitter.com/RANEurope
In 4 jaar tijd heeft die spons een indrukwekkende 244 abonnees en 78.190 views op hun 51 videos gekregen.
Hier zo'n video van ze:

When tackling radicalisation and extremism, first-line practitioners sometimes need to have very difficult conversations. What should you say in a challenging situation? What should you not say? Which techniques may help? What do practitioners from the RAN network recommend?
Dit gaat over de Islam?

Hun laatste daad was op de proppen komen met dit:

Afbeelding

Enige commentaren:

"The priority should be convinction of the perpetrators in stead of making them 'victims'."

"Maybe the solution here is for governments to take Hanna's problems seriously, as the statistics clearly show there are many more perpetrators within the group(s) she describes. Socio-economical background corrected, these problems STILL endure. So something else is wrong there."

"This has to be satire. @RANEurope is an EU organization. They can't actually be putting abusers above sexual abuse survivors.
Someone tell me my brain is malfunctioning."

"She would have not been pushed by the far right if the community, the officials, politicians & the state would have given her some safety or comfort.
This why extremism become mainstream, because the elites & government does not do a good job to comfort & console & do justice."

"And they focus on blaming the victim instead of dealing with the original issue."

"In short, Hanna is the victim, so the problem is obviously Hanna and her mum."

"I think, the only acceptable answer is, "we need more immigration". The other answers are definitely #FarRight."

"And they focus on blaming the victim instead of dealing with the original issue."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

Er is weer een kleding rel . Over een neonazi trui. Want er staat runenschrift op en dat is zoals iedereen weet iets voor/van nazi's en fascisten.

Afbeelding
Hema haalt ’extreem-rechtse’ trui uit schappen
Op de trui zijn verschillende runen te zien. Dat zijn tekens die vroeger door Germaanse volkeren werden gebruikt. Tussen de motieven staat ook de ’odal rune’, een symbool voor eigendom, dat door de nazi’s als logo op een vlag werd gebruikt en vandaag de dag ook nog door bijvoorbeeld de Nederlandse Volksunie (NVU).
Als ik dit goed begrijp is maar een (1) letterje van de vele tekens fout?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1851657 ... t-schappen
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49730
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Pilgrim »

“Antifa” schendt het graf van de ouders van Vera Lengsfeld

Geplaatst op 23 november 2019

Afbeelding

De “Antifa” heeft het graf van de ouders en grootouders van de bekende publiciste en voormalig DDR-burgerrechtenactiviste Vera Lengsfeld (foto) geschonden. Dat deelde de voormalige politica mee op haar blog.

De tot op de dag van vandaag onbuigzame patriotte maakte een boze verrassing mee, toen ze op de herdenkingsdag voor de slachtoffers van het nationaalsocialisme de graven van haar geliefden bezocht. Daar zou de “Antifa” eerder zijn geweest en een “heel bonte spreuk” hebben achtergelaten: “Geen millimeter naar rechts”.

De door de “grote coalitie” gepamperde “strijd tegen rechts” toont zodoende weer eens zijn hatelijke tronie. Er wordt ook niet teruggedeinsd voor grafschennis. Lengsfeld ziet in de “strijd tegen rechts” slechts een voorwendsel om ten strijde te trekken tegen het midden van de samenleving, te intimideren en de boodschap uit te zenden: “Wij zijn overal, zelfs op het kerkhof”.

De stuitende aanslag op dodenzondag openbaart exemplarisch hoe hersenloos en zonder historisch besef deze strijd gevoerd wordt. Want de grootvader en vader van Vera Lengsfeld waren geen meelopers van de toenmalige tijdgeest of uitvoerders van het regime, maar behielden ook in de politiek en maatschappelijk gevaarlijke tijden van nationaalsocialisme en communisme de noodzakelijke hoeveelheid medemenselijkheid.

Grootvader Ernst Gerber kreeg als excellente mijnwerker na jarenlange werkloosheid in 1933 de kans op een vrijkomende arbeidsplaats, waar een stoppende mijnwerker hem voor had voorgesteld. De nazi´s stelden als voorwaarde dat hij – een sociaaldemocraat – lid van de NSDAP zou moeten worden. Als gezinsvader van drie kinderen accepteerde hij deze voorwaarde, zonder zich te laten breken.

Zo zorgde hij er als technisch leider van de mijn Bochnia voor dat de dwangarbeiders in zijn groeve dezelfde verzorging en arbeidsomstandigheden kregen als de niet dwangarbeiders. Van een SS´er, die een joodse jongen in elkaar sloeg, pakte hij de knoestige stok af. DE grootvader van Vera Lengsfeld kreeg daarvoor de rekening, toen hij wegens “on-Arisch gedrag” uit de NSDAP werd gegooid. Na de bevrijding bedankten de dwangarbeiders hem door hem een vrijgeleidebrief voor mogelijke overvallen door het Sovjet-leger te geven.

In de DDR-tijd noteerde de Stasi dat Ernst Gerber als bedrijfsleider in 1953 weigerde de namen van de mijnwerkers te verraden op 17 juni aan de protesten hadden deelgenomen. “Dat is de man, op wiens graf de Antifa zijn domme spreuk achterliet”, constateert Vera Lengsfeld.

Net zo onbuigzaam als de dochter was ook haar vader, die door Vera Lengsfeld openlijk een “trouwe SED-kameraad en Stasi-officier” genoemd wordt. Na de omwenteling ontdekte ze in de Stasi-aktes dat haar vader zich liever op 54-jarige leeftijd gedwongen met pensioen liet sturen en een sociale devaluatie accepteerde dan zich, ondanks meerdere oproepen, te distantiëren van zijn rebelse dochter.

De aandrijfmotor voor deze historieloze “Antifa”-activisten is volgens haar de enorm gesubsidieerde “strijd tegen rechts”. Helaas zou er geen officieel onderzoek bestaan over hoeveel “strijders” inmiddels in hun levensonderhoud zouden voorzien met behulp van belastinggeld. Het zou alleen zeker zijn dat dit met “brede politieke ondersteuning” zou plaatsvinden. Het zou er om gaan om het midden van de samenleving er vanaf te houden zijn mening openlijk te articuleren. Dat zou lukken “zolang zich er maar heel weinig mensen van bewust zijn dat zij een stem hebben die ze kunnen inzetten.”

Bron: www.pi-news.net

Door: “Lupo”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/23 ... lengsfeld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

Na al die kleding-rellen over nazi-kledij is nu een rel over nazi-bier.
Krijgen nu na de kledingwinkels die 'met nazi-ideen besmette' merkkleding verkopen nu ook de bierverkopers de antifa door hun ruiten?
De reuring begint met deze foto uit een winkel:

Afbeelding

Je ziet: de Duitse adelaar houdt geen hakenkruis in de lucht maar een zgn. ijzeren kruis (medaille).
En dan die prijs:
18= AH= Adolf Hitler
en
88=HH=Heil Hitler.
je moet er maar opkomen.
En de kleur. Die is bruin (van de bruinhemden=fascistenkleding en niet vanwege Eva Braun, nu ik toch bezig ben met uitlleggen.)
Gaan we verder:

Afbeelding

Je ziet: oud-Duitse (=zgn. Gothische) letters. In Duitse bilbliotheken vindt je vele kilometers aan oude boeken in dit lettertype gedrukt. Maar tegenwoordig gebruik wijst niet op oud/vroeger maar op NAZI !!
German law does not ban use of the Reich eagle or Iron Cross if they are not combined with a swastika and if there is no obvious neo-Nazi connection.

The beer was on sale in one town in Saxony-Anhalt state where, as in neighbouring Saxony state, far-right extremist groups are especially active.
https://www.bbc.com/news/world-europe-51265269
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

De hetze tegen de AfD werpt vruchten af, als je het zo zou willen noemen.
Aanslag op auto rechtse politicus in Duitsland
Görlitz - Een prominente rechtse politicus is gewond geraakt toen zijn auto zondag door politieke tegenstanders in brand werd gestoken.
Bij het blussen van de brand raakte de 44-jarige Tino Chrupella van de Alternative Für Deutschland gewond, zo schrijft Bild. Volgens de krant zijn de daders vermoedelijk linkse radicalen.

De politicus die voorzitter is van de AfD in het nationale parlement ontdekte dat zijn Volkswagen in brand stond en probeerde de wagen nog te redden. Daarbij liep Chrupella een rookvergiftiging op. Hij moest in het ziekenhuis behandeld worden.

De AfD-politicus spreekt tegen de Bild van een ’aanslag’ op zijn familie. „De escalatie van geweld moet stoppen.”

Linkse politicus
In Bild ook het verhaal van een 21-jarige linkse politicus van de SPD die voor zijn eigen voordeur in elkaar is geslagen. Ook de moeder van Nikolas Karanikolas liep klappen op. Het stel zet zich in voor Afrikanen in Rheinstetten.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/4918134 ... -duitsland

https://bnn.de/nachrichten/suedwestecho ... ches-motiv
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42493
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Strijd Tegen rechts in Duitsland en omstreken

Bericht door Mahalingam »

Ooit gehoord van de Reichsbürgers ? Die heb je in Duitsland zoals je al aan de naam kan zien.
They maintain that the German Reich (or, occasionally, Prussia)[4] continues to exist in its pre-World War II borders, and that it is governed by a Kommissarische Reichsregierung (KRR, Provisional Reich Government), or Exilregierung ("government in exile").[5] There are a number of competing KRRs, each claiming to govern all of Germany.
https://en.wikipedia.org/wiki/Reichsb%C3%BCrgerbewegung
In Duitsland heeft de politie ook nu tijd om extreem-rechts te bestrijden
De Duitse minister van binnenlandse zaken heeft een deel van de ‘Rijksburgerbeweging’ in het hele land verboden. Rijksburgers erkennen de Duitse staat niet. Een deel van hen vormt een groep die zichzelf de ‘verenigde Duitse volken en stammen’ noemt. Die is volgens de autoriteiten zowel racistisch als antisemitisch.

Eerder deze week doorzochten 400 politieagenten in tien deelstaten de woningen van 21 leiders van de nu verboden vereniging. Ze vonden wapens en ook propagandamateriaal.

Minister van binnenlandse zaken Horst Seehofer heeft inmiddels voldoende bewijzen verzameld waaruit blijkt dat 120 tot 140 leden van de club racistische en antisemitische geschriften verspreiden en dat ze op die manier de maatschappij ‘systematisch vergiftigen’, zoals hij in een persbericht schreef. Seehofer zegt daarin ook dat de leden zich massaal schuldig maken aan bedreigingen van ambtenaren en hun familie.

Ontvoering en chantage

De vereniging viel al langer op vanwege haar agressieve optreden. Er zijn voorbeelden bekend van ontvoering en pogingen tot dwang en chantage. In 2017 bedreigden ze de minister van justitie van de deelstaat Brandenburg. Ze eisten dat hij de rechts-extremist en Holocaustontkenner Horst Mahler zou vrijlaten.

In datzelfde jaar verschenen drie leden aan het bureau van de buurtburgemeester van de Berlijnse wijk Zehlendorf. Ze eisten dat ze het gebouw verliet en hen de sleutel zou overhandigen. Na ingrijpen van de politie vertrokken ze weer.

Aan het hoofd staat Heike W., een inwoner van Berlijn. Hij heeft een eigen website en een youtubekanaal, waarop hij het Duitse volk verheerlijkt. Net als alle andere ‘Rijksburgers’ erkent hij de Duitse bondsrepubliek niet. Duitsland telt ongeveer 19.000 ‘Rijksburgers’. Meer dan 500 leden beschikken over een wapenvergunning.

De groepering wordt sinds 2016 door de veiligheidsdienst in de gaten gehouden, nadat ze er lange tijd niet bijzonder veel aandacht aan was geschonken. In 2016 veranderde alles, omdat een lid van de Rijksburgerbeweging op een politieagent schoot en hem zwaar verwondde.

Niet alle leden van de beweging zijn even agressief. Er zijn leden die de Duitse staat niet erkennen omdat ze open op die manier onder hun belastingaangifte kunnen uitkomen. Maar zeker duizend leden zijn rechts-extremistisch te noemen, zo stelt de veiligheidsdienst.

Met het verbod op de ‘verenigde volken en stammen’ wordt beoogd het meest militante van dat deel de pas af te snijden. De invallen en het verbod vielen op vanwege de grote politie-inzet tijdens de coronacrisis. Dat was de bedoeling. ‘We zullen de strijd tegen rechts-extremisme altijd voortzetten, ook in crisistijd”, zei Seehofer.
https://www.trouw.nl/buitenland/in-duit ... ~b0d68edb/

Ja, ze zijn heel gevaarlijk:
"Duitsland telt ongeveer 19.000 ‘Rijksburgers’. Meer dan 500 leden beschikken over een wapenvergunning."
En daarvan zijn 120 tot 140 leden van ‘verenigde Duitse volken en stammen’-club .
Eentje heeft een agent bijna dood geschoten, drie anderen deden moeilijk tegen een burgemeester en een minister werd bedreigd. En verder hebben ze een grote bek.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie