Links extremisme

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Barbarisme...

Afbeelding

DEZELFDE SHIT – ANDERE MASKERS

Mensen die trots zijn op hetgeen ze te vertellen hebben, bedekken hun gezicht niet als zij het zeggen.


Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

“Links” stuurt aan op oorlog!

Geplaatst op 29 september 2019

Afbeelding

Een in mijn ogen linkse fascist met sterke collaboratieneigingen krijgt in een krant om de zoveel tijd de gelegenheid om weer eens duidelijk te maken door wie hij vermoedelijk wordt betaald: de koning van Marokko, of de olieboer uit Mekka. De man lijkt het schoolvoorbeeld van Nederlander-haat en verdediger van alles wat ook maar iets met zijn lievelingen, de Marokkanen, van doen heeft. Een groep die iedere dag veel ellende veroorzaakt binnen de Nederlandse maatschappij, wat door dit politiek stuk links ‘correctheid’ wordt gebagatelliseerd. Nog meer dan dat, de waarheid spreken over deze groep richt ‘enorme schade aan’, zo stelt hij.

Fout, leugens verkondigen over deze groep, zoals dit soort bijna landverraders te noemen types als deze man al decennia doet, hebben die door hem gestelde enorme schade al in veelvoud veroorzaakt. Een steeds groter wordende groep islamieten, met name Marokkanen, wordt met de dag vijandiger, agressiever en intoleranter ten aanzien van de groep waar deze man duidelijk een astronomisch groot te noemen hekel aan heeft, autochtonen ofwel oorspronkelijke Nederlanders en Europeanen.

In een poging tot het vergelijken van wat Marokkanen ‘wordt aangedaan’ komt de man weer (indirect) met de genocide op Joden op de proppen, en met wat Joden in een nog verder verleden is aangedaan, ook al gaat dit volledig mank. Je kunt niet klakkeloos gebeurtenissen vergelijken met en van een groep van op het hoogtepunt ongeveer een half miljoen mensen uit ook nog eens een andere tijdsperiode, met die van een groep van nu al bijna een half miljoen, die ook nog altijd groeiende is. Zeker ook gezien het Pact van Marrakesh, waardoor de komst van nog meer Marokkanen eerder de realiteit zal zijn en die groep versneld nog groter laat groeien en iedere verdere soortgelijke door hem gedane vergelijking appels met peren vergelijken is.

Verder is het voor zover mij bekend niet zo dat in het verleden, noch in het heden, grote groepen met name Joodse jongeren de rest van de maatschappij liepen/lopen te terroriseren, inbraken plegen, geweld plegen, verkrachten, aanranden, moorden, zoals helaas de statistieken toch echt lijken aan te geven over die vooral jongeren uit Marokkaanse hoek. Marokkanen die volgens deze man allemaal heel zielig zijn. Sommigen zijn dat ook, zoals het relatief kleine groepje dat zich probeert te bevrijden van de sterke hand uit Rabat. Maar helaas is dit nog altijd een bijna te verwaarlozen groep binnen de totale groep.

Men houdt niet op om met slinkse linkse trucjes burgers angst aan te praten. Door constant die naziperiode overal bij te slepen, ook al doet men dit soms suggestief, om hiermee andere mensen hun geest en zo dus hun gedrag te beïnvloeden, wat kenmerkend is voor dit fascistisch links dat erop uit is om andere mensen te overheersen en te domineren. Om zijn vergelijkend praatje te bevestigen, komt de man aanzetten met historische gegevens over Joodse bendes uit de 16 en 17 de eeuw. Want het Jodendom werd toen, net als de islam nu, gezien als een bedreiging voor het christendom en de maatschappij, zo stelt hij.

Nou kan ik het mis hebben, maar ik dacht toch dat een vergelijking tussen de grootte aan aanhang van het Joodse geloof en de islam een heel klein beetje verschillend is. Het aantal Joden op de wereld is ongeveer 14 miljoen, waarbij de aantekening op z’n plaats is dat die 14 miljoen echt niet allemaal radicaal in het geloof zijn. En zelfs al zouden alle 14 miljoen Joden zwaar gelovig zijn, dan nog zouden zij niet als religieuze groep als bedreiging kunnen worden gezien afgezet tegen een wereldbevolking van pakweg 7 miljard.

Daar staat tegenover dat het aantal Marokkanen een fors deel hoger ligt dan het aantal Joden, namelijk ruim 36 miljoen. Maar het probleem met Marokkanen ligt ook bij hen niet bij het wel of niet Marokkaan, zijn maar bij het wel of niet en in welke mate islamitisch zijn. Als we de cijfers over islam erbij halen, dan zien we daar toch echt wel een directe en zeker indirecte dreiging van uitgaan. Er zijn meer dan anderhalf miljard islamieten nu en via een aannemelijke stijging in de toekomst zullen dit er snel twee miljard zijn.

Parallel aan die stijging zal de islam, door een eveneens groeiende groep extreem tot radicaal gelovigen binnen de islam met een sterk toenemende drang tot islamisering van de wereldbevolking, dus wél degelijk direct en zeker indirect een gevaar vormen voor de rest van die wereldbevolking. Eenieder die dit ontkent, is niet goed in zijn/haar bovenkamer of te laf om de werkelijkheid onder ogen te zien.

Stop toch eens met vergelijkingen met het Jodendom en verwijzingen naar de Holocaust enkel om via onder andere angst zaaien het gelijk te willen krijgen door anderen in een positie te duwen dat die niets meer durven tegen te werpen. Deze moordpartij van toen had bovendien niet direct perse iets met religie te maken, maar eerder en meer met opgeroepen haat door veroorzaakte woede vanwege de wijze waarop deels een kleine Joodse elite van bankiers en industriëlen in de periode tussen de twee wereldoorlogen in het Duitse volk, in samenwerking met Engelse en Franse overwinnaars, hadden uitgemergeld.

De basis van woede bij de bevolking van het toenmalig Duitsland ten aanzien van Joden lag eerder in de omstandigheden waaronder het Duitse volk was gedreven door de geallieerden en sommige, deels Joodse, bankiers en industriëlen, wat uitmondde in dus volkomen ten onrechte haat ten aanzien van Joden in het algemeen. Iets waardoor dus eigenlijk niet enkel de Duitsers verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de Holocaust, maar zeker ook de toenmalige politici bij de geallieerden. Doordat dit laatste nooit echt is erkend, dreigt nu vandaag antisemitisme bij bijvoorbeeld Labour weer naar boven te komen.

Haat die deels dus door handelen van de toen geallieerden is opgeroepen en die door de toen nationaalsocialisten is gebruikt om hun krankzinnigheid te botvieren, iets dat bijna weer het geval dreigt te worden bij de nieuwe linkse fascisten. Opnieuw steekt het linkse fascisme de kop op, nu niet als het nationaalsocialisme, maar als zogenaamd politieke correctheid van onder andere het enkel in naam antifascisme, in combinatie met een wereld bedreigende islamisering via de multiculturele samenleving, die door precies diezelfde groep bankiers en industriëlen als ooit de wereld opnieuw door de strot wordt geduwd.

Een fascistoïde groep van waaruit opnieuw ten aanzien van critici en realisten die de democratie wensen te beschermen wordt gebruld dat die ‘hun smoelen moeten houden of anders in speciaal daarvoor op te richten kampementen moeten worden heropgevoed!’ Ieder tegengeluid mag niet worden gehoord, kritiek op de fascistische denkwijze van een totaal ontspoord links wordt niet getolereerd. Het zich links noemend fascisme dreigt de wereld opnieuw in een rampgebied te veranderen.

En net als toen ziet de pers het weer gebeuren, maar houdt zich grotendeels opnieuw muisstil. Waar blijven protesten vanuit een objectieve pers als de regels van een aanklacht in de VS om Trump af te zetten zo worden gewijzigd dat zelfs verklaringen uit tweede hand (ofwel wellicht gewoon roddel) gewettigd zijn? Hoelang denkt dit soort links op deze manier door te kunnen gaan voordat de door Timmeraar gewenste oorlog uitbreekt omdat mensen het niet meer nemen. Wat wil dit links toch: Burgeroorlog? Totale vernietiging? Wat mankeert deze idioten toch?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/29 ... op-oorlog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Duitsland verzinkt in links-fascistische terreur

Geplaatst op 5 november 2019

Afbeelding

Onlusten in Leipzig en Berlijn

Enige tijd geleden was Berlijn nog de hoofdstad van links-fascistisch geweld. Nu krijgt de regeringszetel concurrentie uit de stad Leipzig in de deelstaat Sachsen. In de wijk Connewitz hebben onbekenden in de nacht naar zaterdag de brandweer aangevallen, toen die een brand wilde blussen op een bouwplaats. De gealarmeerde politie werd eveneens aangevallen, bericht de MDR.


Daarmee echter niet genoeg. Toen de brand geblust was en de brandweer zich samen met de politie had teruggetrokken, werd er opnieuw brand gesticht. Een politiewoordvoerder verklaarde: “De kameraden van de brandweer en de politie keerden terug naar de plaats van de brand en werden toen vanuit een groep van ongeveer 50 personen met vuurwerk, stenen en flessen bekogeld.” Twee agenten raakten gewond. Bovendien werden patrouilleauto´s aangevallen en beschadigd.

Afbeelding

In het weekend in Berlijn een gelijksoortig beeld: daar kwam het in het district Friedrichshain na een linkse demonstratie “Tegen verdringing en voor meer vrije ruimtes” tot heftige gewelddadige onlusten, in het district Berlin-Mitte werd een overheidsbureau voor het innen van boetes en bekeuringen met stenen bekogeld, in de Karl-Marx-Allee werden de ramen van een kroeg ingegooid. Daar vond een zogenaamd wijkgesprek met een CDU-politicus plaats. Linkse fascisten hadden al dagenlang tegen deze bijeenkomst op flyers geprotesteerd, bericht de “Berliner Kurier”.

Maar zelfs na deze terreurnachten houden links-liberale staatsmedia en linksgroene politici zich in of proberen zich met heel zwakke argumenten van het geweld van hun ideologische kameraden te distantiëren. Zo werd door “Die Linke” in Leipzig gezegd: “Aanvallen op politieagentes en –agenten evenals op brandweerlieden zijn absoluut onacceptabel om de maatschappelijke problemen op te lossen.” Een veroordeling van geweld klinkt anders. Tegelijkertijd waarschuwde “Die Linke” de regering van de deelstaat ervoor “de staat te bewapenen” en solidariseerde zich onmiddellijk met de doelen van de linkse fascisten.

Afbeelding

Terwijl veel Duitse politici zich luidkeels beklagen over rechts-extremisme, verzinkt Duitsland in werkelijkheid in links-fascistische terreur. De reden daarvoor is heel simpel: deze staat is blind aan zijn linkeroog. Anders is het heel moeilijk uit te leggen dat de politie na de overduidelijk door linkse fascisten gepleegde brandaanslagen in Leipzig nog van “onbekenden” spreekt, zonder ook maar hun politieke identiteit te benoemen. Bij de E-mails, die in elk ander land in de spam of prullenbak terechtkomen, omdat de afzenders niet te identificeren zijn en uit elk willekeurig politiek kamp kunnen komen, verbreiden politici en mainstream media daarentegen onmiddellijk dat de afzenders tot het rechtse politieke kamp behoren. Over links-fascistische terreur wordt het liefst gezwegen.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/05 ... e-terreur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7250
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Links extremisme

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
verzinkt Duitsland in werkelijkheid in links-fascistische terreur
Daar komt natuurlijk uiteindelijk wel een antwoord op, en dat antwoord wordt dan een rechtvaardiging voor meer (linkse) overheidsrepressie.

Maar niets doen betekent repressie door links schoelje. Een dilemma.

De oplossing moet heel ergens anders vandaan komen, bij voorkeur op democratische wijze. Maar als je ziet hoe dat in de VS gaat, dan is de race met een nieuwe, rechtsere regering nog niet gelopen. De instituties zitten inmiddels vol collectivisten.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
mercator
Berichten: 19485
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Links extremisme

Bericht door mercator »

Ali Yas schreef:Maar als je ziet hoe dat in de VS gaat, dan is de race met een nieuwe, rechtsere regering nog niet gelopen. De instituties zitten inmiddels vol collectivisten.
Exact. De Marxisten hebben na WO II 70 jaar de tijd gehad om quasi ongehinderd de Mars door de Instellingen te voltooien zodat justitie, media, onderwijs en ambtenarij in hun handen zijn. Zelfs een klinkende verkiezingsoverwinning voor rechts heeft geen kans op slagen zolang die stal niet wordt opgeschoond.
Een perfecte illustratie daarvan zien we hier in Antwerpen. Het verkozen stadsbestuur is rechts( zelfs extreem-rechts volgens links) maar de meest dwaze groene en rode utopieën worden daar in praktijk gebracht door niet-verkozen politie en ambtenarij die integraal door het vorige communistische bestuur werden benoemd en daar levenslang zitten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Links-extremisten terroriseren burgers: Duitse deelstaat Sachsen verhoogt de druk op de links-extreme scene in Leipzig

Geplaatst op 6 november 2019

Afbeelding

Na meerdere brandstichtingen en gewelddadigheden door vermeende links-extremisten in Leipzig willen de justitiële en veiligheidsautoriteiten van Sachsen de druk op de scene verhogen. Zij kondigden de vorming van een “speciaal team links-extremisme” aan.

De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen, Roland Wöller, en minister van Justitie Sebastian Gemkow (beide CDU) kondigden vandaag in Dresden de vorming van een speciaal team links-extremisme Leipzig (Soko LinX) aan. Daartoe dient het aantal rechercheurs van de huidige gezamenlijke onderzoeksgroep links-extremisme Leipzig tot 20 man verdubbeld te worden.

In de stad in Sachsen hadden onlangs herhaaldelijke aanvallen en brandaanslagen op bouwplaatsen met deels grote immateriële schade plaatsgevonden. Ook brandweerlieden, die in het links-alternatieve stadsdeel Connewitz een brand wilden blussen, werden aangevallen. De autoriteiten gaan uit van links-extremistische daders.

Afgelopen weekend drongen in Leipzig twee gemaskerde personen binnen in de woning van een medewerkster van een firma in onroerend goed en verwondden haar met vuistslagen. In een brief, waarin de verantwoordelijkheid voor de daad werd opgeëist, stond dat de vrouw verantwoordelijk zou zijn voor de bouw van eigen woningen in Connewitz. De burgemeester van Leipzig, Burhard Jung (SPD), veroordeelde de aanval en eiste doortastendheid van de rechtsstaat ook tegen links geweld.

Wöller veroordeelde het “geweld tegen mensen, de verwoesting van bouwplaatsen en opstand tegenover de staatsmacht”.

“We staan het niet toe dat een links-extremistische scene de rechtsstaat en zijn burgers terroriseert”, verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken.

Minister van Justitie Gemkow, die kandidaat is bij de burgemeestersverkiezingen in Leipzig in februari, was “geschokt” over de nieuwe omvang van geweld door duidelijk links-extreme criminelen. “Politiek extremisme moet keihard en vastberaden bestreden worden.”

In Leipzig vonden volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken dit jaar tot nu toe 300 links gemotiveerde delicten plaats. Dat waren er meer dan in de afgelopen drie jaar telkens geteld werden.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06 ... n-leipzig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

De burgemeester van Leipzig, Burkhard Jung, waarschuwt voor politieke moorden gepleegd door linkse extremisten. Hij zegt dat we moeten oppassen dat we in het huidige debat over rechts terrorisme het linkse extremisme en de minachting voor de mensenrechten niet uit het oog moeten verliezen en hij zegt verder dat de militante linkse scène aanvallen op weerloze vrouwen niet schuwt. Waarnemend minister van Justitie Sebastian Gemkow had van de burgemeester geëist dat Leipzig “terug moest vechten tegen links extremistisch geweld”.
www.achgut.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06/stort-de-eu-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Antifa, in sommige landen verboden omdat ze bekendstaat als extreem-linkse terroristengroep die geweld niet schuwt en wordt betaald, net zoals KOZP, door Soros, heeft in Duitsland, misschien in Nederland ook wel, nauwe banden met groenslinkse politici. De gemeenteraadsvergadering in Koblenz werd na enkele minuten geannuleerd, omdat 4 leden van de linkse en Groene fracties verschenen met “antifascistische” symbolen van de Antifa. De vier gemeenteraadsleden droegen stickers en Antifa-borden en hadden die ook op hun microfoons gelijmd. De andere fracties hebben de zaal verlaten en daarop werd de vergadering geannuleerd.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/09 ... r-gewenst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Zoals meestal bijna altijd het geval is kwam het geweld in Duitsland weer van links. In Stuttgart was zaterdag een BPE*-bijeenkomst op het plein, ook een snelgroeiende groep, en er waren voornamelijk patriottische en islam-kritische burgers met gezond verstand, zoals onlangs ook in Frankfurt, maar rond vier uur ‘s middags kwam er een ploegje schreeuwende verwarde linksen, dat na een kwartier door de politie werd verwijderd. Het is extreem belangrijk dat bij elke bijeenkomst de toepasselijke wetgeving consequent wordt gehandhaafd en de linkse extremistische antidemocraten, die alleen gericht zijn op het onderdrukken van andere meningen, duidelijk op hun plaats gezet worden.
www.pi-news.net

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/14 ... in-europa/
*) Bürgerbewegung Pax Europa
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Het gevaar komt bijna altijd van links. We zien het aan de dwazen van “Extinction Rebellion” en de “Antifa”, en in Duitsland waarschuwt de FDP-fractie in Bremen voor het extreme gedrag van links dat door de politiek en de door de politiek ingehuurde media genegeerd wordt. Het gaat voornamelijk over het in brand steken van politievoertuigen en andere auto’s, verfaanslagen en verwoeste kantoren, maar ook om het niet respectvolle en haat uitdragende en racistische gedrag.
https://jungefreiheit.de

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/23 ... -de-steek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor klimaatterroristen: “Het gaat om de val van het maatschappelijk systeem”

Geplaatst op 2 december 2019

Afbeelding

Klimaat-hysterici en milieuterroristen worden een steeds groter gevaar. Nu heeft ook de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BfV) daarvoor gewaarschuwd. Mogelijke doelwitten van de linkse extremisten zijn voertuigen, schepen, luchthavens en zelfs bedrijven waar men dieren houdt. In naam van de “klimaatbescherming” is voor de zelfbenoemde “Antifascisten” alles toegestaan – ook gewelddadige acties houdt de BfV voor mogelijk.

Zo werd op Pinkstermaandag in Kiel een compleet cruiseschip aan de afvaart gehinderd en kon pas vertrekken, nadat de politie 46 van de relschoppers had opgepakt. Steeds vaker vindt de terreur ook in het dagelijks leven plaats – bijzonder agressief reageren de linkse milieu-relschoppers op grote terreinwagens, zogenaamde SUV´s. In juni stonden bij een grote Porsche dealer in Keulen meerdere dure sportwagens in brand. In augustus werden zelfs tegelijk 46 auto´s van een Jaguar dealer in de deelstaat Hessen verwoest. Kort daarna eisten linkse extremisten op internet de daad op en rechtvaardigden deze met de “verwoestende technologie”, die het klimaat en het milieu schade zou toebrengen.

Voor de BfV zijn dat geen incidentele gevallen meer, maar een maatschappelijke trend. Linkse extremisten zouden propageren dat economische groei en kapitalisme niet verenigbaar zouden zijn met de bedoelingen van de klimaatbescherming. Om een klimaatcatastrofe te voorkomen, zou daarom een “systeemverandering” nodig zijn. Daarmee bedoelen ze met systeemverandering geen politieke verandering of de investering in innovatieve technologieën, aldus de BfV. “Het gaat veelmeer om de val van het kapitalistische maatschappijsysteem en een politieke nieuwe orde in de zin van de desbetreffende ideologie die zij vertegenwoordigen.”

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/02 ... k-systeem/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden

Posted on 07/12/2019

Afbeelding
Afbeelding: (2).

AfD leider Meuthen: ‘Zaad van haat dat regeringen en partijen tegen ons zaaien is beangstigend’

De 21e eeuwse SA bruinhemden van Antifa laten hun typisch linkse maskers van ‘tolerantie’ vallen, en dreigen nu openlijk om rechtse politici te vermoorden. De Duitse politie bevestigde dat AfD parlementariër Christina Baum door Antifa met de dood wordt bedreigd. De door een groot deel van de gevestigde orde heimelijk gesteunde extreemlinkse terreurgroep noemt zelfs de precieze datum, 31 december, waarop ze haar willen vermoorden.

‘Nazi hoer Baum, om jou zal geen haan kraaien, gestorven op 31 december 2019’ stond er op een houten kruis dat bij de tandartsenpraktijk van Baum werd neergezet. Het kruis bevatte daarnaast diverse andere beledigingen en bedreigingen aan het adres van het AfD parlementslid.

Baum zette een foto ervan op Facebook, en schreef erbij dat ‘de haat van onze politieke tegenstanders zijn vruchten begint af te werpen’. In november werd haar campagnekantoor al eens aangevallen en flink beschadigd.

‘Zaad van haat dat de politiek tegen ons zaait is beangstigend’
AfD leider Jörg Meuthen roept de –net als in Nederland door links gecontroleerde- mainstream media en andere partijen op om ‘hun haat en opruiing tegen de AfD te stoppen.’

‘Het zaad van haat dat door regeringen en oude partijen tegen de AfD wordt gezaaid is beangstigend. Deze bedreiging van Christina Baum is slechts het topje van de ijsberg. Aanvallen op AfD officials en AfD evenementen komen steeds vaker voor. Nu gaat het duidelijk tegen lijf en leden van AfD politici.’

Stormtroepen van de gevestigde orde
In het derde kwartaal van 2019 was de helft van alle 52 aanvallen op partijkantoren gericht tegen de AfD. Antifa wordt stilzwijgend, maar soms ook openlijk, door een groot deel van de Europese gevestigde orde gesteund, omdat ze zich richten tegen iedereen die tegen massa immigratie / islamisering (‘islamofoben’) en het radicale klimaatbeleid (‘klimaatontkenners’) is, precies de speerpunten van de neocommunistische koers die de EU en ook de Nederlandse regering is ingeslagen.

Xander

(1) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge
(2) Afbeeldingen: social media foto’s van Christina Baum

https://www.xandernieuws.net/algemeen/e ... ermoorden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Two Christmas Parades are Cancelled in North Carolina Because of Potential for ANTIFA Violence

Published on Dec 7, 2019 - By Shane Trejo

Afbeelding

This is the violent Left’s war on Christmas

Christmas parades have been cancelled in two North Carolina towns after threats of protests by ANTIFA-style leftists have caused the cities to back down.

“We aren’t happy telling kids they can’t attend or participate in this year’s parade — but it’s better than trying to explain to a parent whose child was injured despite so many warning signs,” Wake Forest Police Chief Jeff Leonard said in a statement.

“We’re concerned about outside agitators that don’t notify us. Radicals don’t typically call ahead. These aren’t area residents we’re talking about. These are professional protesters who have no regard for the safety and well-being of others,” Leonard added.

“For most of us, our annual Christmas parade is about spending time with friends and family and celebrating the spirit of the season,” Wake Forest Mayor Vivian Jones said.

“Yet there are some outside our community whose sole purpose is to use the occasion to promote their political agenda without any regard for the health and safety of our citizens. The [parade organizers] made the wise decision to deny these outside agitators the opportunity to use Wake Forest as a platform to spread hate and incite violence,” she added.

The anger stemmed from the participation of the Sons and Daughters of the Confederacy in the protest. This caused ANTIFA-style thugs to form a social media witch hunt against the parades, which eventually resulted in their cancellation. The digital lynch mob wins again.

Wake Forest is not the only town to cancel its Christmas parade due to the potential for leftist terrorism. The city of Garner, which is a suburb of Raleigh, has also cancelled their parade as well.

This “War on Christmas” agitation was sparked by University of North Carolina (UNC) activists who had participated in a rally against the “Silent Sam” statue on their campus. They had publicly defiled, desecrated and eventually pulled down the statue that was erected in 1913 to honor students who had fought in the Civil War.

Unfortunately for the rabid UNC leftists, the Sons of Confederate Veterans are receiving $2.5 million from the school to restore and relocate the iconic statue. The targeting of the Christmas parades can be seen retribution for the decision.

“For over 70 years, our community Christmas parade has been a beloved family tradition. Not once in all that time has our event been anything less than a peaceful family-friendly celebration that highlights the wonderful spirit of our community. But sadly, times have changed,” Mayor Jones said.

Times have certainly changed, with the civilizational death cult on the march. The Left will crush all American cultural traditions unless they are soundly defeated.

https://bigleaguepolitics.com/two-chris ... -violence/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22605
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links extremisme

Bericht door King George »

Bewezen! Rechtse mensen zijn veel toleranter voor linkse mensen, dan omgekeerd

Afbeelding
Foto: Shutterstock.

Door Tim Engelbart 10 december 2019

Nieuw Brits onderzoek toont aan dat rechtse mensen veel vaker laconiek zijn over een afwijkende stemmingsvoorkeur van andere mensen, dan linkse stemmers. Dat toont YouGove aan met een nieuw onderzoek onder het Engelse electoraat, dat overmorgen weer naar de stembus mag.

Afbeelding

Onderzoek van het Britse peilingsinstituut YouGov toont aan dat, in ieder geval in het Verenigd Koninkrijk, aanhangers van rechtse partijen toleranter zijn voor hun andersdenkende medemens dan hun linkse tegenhangers.

YouGov vroeg stemmers op de drie grootste partijen van het land (Conservative – rechts -, Labour, – links – en LibDems – D66-achtig -) of ze mensen positiever of negatiever beoordeelden zodra ze te weten kwamen dat zij op een andere politieke partij stemden. 77% van degenen die op de rechtse Tories willen stemmen, gaf aan dat het géén verschil maakte. 19% zei dan wel negatiever over die hypothetische ander te denken. Onder stemmers van de centristische LibDems lagen de cijfers op een bijna vergelijkerbaar niveau.

Maar de aanhangers van PvdA-zusterpartij Labour, onder de huidige leider Jeremy Corbyn hard naar links getrokken, waren helemaal niet zo vergevend voor hun rechtsstemmende medemens. Slechts 49% gaf aan dat dit geen verschilt maakt in hun beoordeling, terwijl 41% aangaf dat zij anderen daar wél op een negatieve manier op afrekenen.

Ook voorstanders van Brexit hadden minder snel hun oordeel klaar dan de aanhangers van ‘Remain’. Daar vindt 79% van de Brexiteers dat de medemens niet moet worden afgerekend op hun standpunt over de EU. Slechts 52% van de Remainers vond dat ook, terwijl 40% anderen een Leave vote wel degelijk zeer kwalijk neemt.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

FOTO: De links-radicale Antifa in actie...

Afbeelding

Feministes die voor de waardigheid van vrouwen strijden, maken zichzelf in het openbaar te schande (urineren).

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Freies Deutschland”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Elders parkeren: politie van Leipzig waarschuwt voor links-extremistische brandstichters

Geplaatst op 30 december 2019

Afbeelding
Drie uitgebrande dienstauto´s van de politie in Leipzig.

Leipzig – In het links-extremistische bolwerk Leipzig, vooral in het stadsdeel Connewitz, kan de politie het privé-eigendom van de burgers beschermen. Wie na Oud & Nieuw zijn auto niet als in brand gestoken puinhoop wil terugvinden, zou hem op een “verderop gelegen plek” in veiligheid moeten brengen, aldus de tip van de politie van Leipzig. Bij het “in brand steken van auto´s” alleen lijkt het echter niet te blijven.

Al jarenlang leven links-extremisten in Leipzig zich uit en hebben van de op zeven na grootste stad van Duitsland in stadsdelen zoals Connewitz een Antifa-speeltuin gemaakt. Een actuele oproep van de politie van Leipzig aan autobezitters toont aan hoe weinig de politie nog in staat is om de bevolking tegen de linkse extremisten te beschermen.

In de mededeling met de naam “Burgerinformatie” staat:

Afbeelding

Zeer geëerde omwonenden, zeer geëerde bezoeksters en bezoekers,

De politiedirectie Leipzig zal tijdens de jaarwisseling een politieactie houden om de openbare veiligheid en orde te garanderen.

Samen met de stad Leipzig werden maatregelen genomen om verstoringen van Oud & Nieuw manifestaties en feesten te verhinderen. Belemmeringen kunnen echter niet uitgesloten worden.

Ter bescherming van uw persoonlijke eigendom verzoeken we u bij voorbaat om uw voertuigen niet in de onmiddellijke nabijheid van het Connewitzer Kreuz te parkeren, maar indien mogelijk verder weg gelegen parkeermogelijkheden te gebruiken.

Met de beste wensen voor een goede start in het jaar 2020

Uw politiedirectie Leipzig.


Dat autobezitters in het links gedomineerde stadsdeel Connewitz beter gevolg kunnen geven aan de oproep, laten de actuele gebeurtenissen in de afgelopen nacht zien: de politie Leipzig stelt na het in brand steken van drie auto´s op haar dienstterrein in het stadsdeel Leutzsch een onderzoek in wegens de verdenking van brandstichting. Twee van de auto´s waren zaterdagavond laat compleet in vlammen opgegaan, een derde raakte beschadigd, zoals de recherche van de deelstaat Sachsen meedeelde. Een politieke achtergrond zou niet uitgesloten worden, omdat “vergelijkbare daden op een politie motivering uit het linkse spectrum duiden”, aldus “t-online”.

Of het alleen blijft bij het in brand steken van auto´s, mag betwijfeld worden. Politie en Justitie schijnen het stadsdeel Connewitz systematisch af te zoeken naar verborgen projectielen, die met Oud & Nieuw ingezet zouden kunnen worden:

Afbeelding
Politie op zoek naar projectielen.

Nu al vormt zich enorm links tot links-extremistisch verzet tegen de aangekondigde EU-China-topontmoeting in Leipzig in de herfst van 2020. “De Duitse regering heeft daarvoor – je gelooft het niet – uitgerekend Leipzig uitgekozen, het vermoedelijk laatste echt radicaal linkse bolwerk van Duitsland”, staat hierover te lezen kort voor Kerstmis op de links-extremistische internetsite “Indymedia”. “Of dit besluit als pure provocatie of uit strafrechtelijke onwetendheid over de plaatselijke lokale feiten in Leipzig is genomen, is niet bekend”. Te vrezen zou zijn “dat de varkens de EU-top als aanleiding zullen nemen om van tevoren met de linkse structuren in Connewitz ‘af te rekenen’, zodat de straten tijdens de top helemaal schoon zijn”, aldus het links-extremistische vermoeden.

Nieuwe politiewet in Sachsen
Na jarenlange terreur vanuit de linkse tot links-extreme scene had het onder CDU-minister Sebastian Gemkow ressorterende ministerie van Justitie na de overval op een vrouwelijke projectontwikkelaar in de onroerend goed branche uit Leipzig, waarvoor de links-extreme “wijkmilitie” de verantwoordelijkheid had opgeëist, aan het eind van dit jaar een speciale commissie in het leven geroepen. “We staan het niet toe dat een links-extremistische scene de rechtsstaat en zijn burgers terroriseert!”, vermeldt de CDU-functionaris de tentoongespreide activiteit.

Vanaf komend jaar treedt in Sachsen – met de stemmen van de CDU en de SPD – bovendien een nieuwe politiewet in werking, die meer bevoegdheden geeft aan de politieagenten. De linkse tot links-extremistische scene, evenals de daarbij horende politieke vertegenwoordiging – lees Die Linke en de Groenen uit Sachsen – gaan hiertegen tekeer. De rood-groene kameraden hebben al een klacht ingediend bij het federaal constitutioneel gerechtshof tegen de wet. De AfD stemde blanco tijdens de stemming, omdat de fractie in het wetsontwerp o.a. de bevoegdheid tot doorzoeking van versleutelde inhouden bij bijvoorbeeld messenger diensten mist.

De wet voorziet erin dat de politie in het vervolg in individuele gevallen na toestemming van een rechter sms´jes kan lezen, telefoongesprekken kan afluisteren en verkeers- en gebruiksdata bij de aanbieder en bij online-platforms zoals Facebook of Amazon kan opvragen. Tijdens hun acties mogen de agenten camera´s – zogenaamde bodycams – op hun lichaam dragen. Die moet hen voor overvallen beschermen.

Personen kunnen met een elektronische enkelband uitgerust worden, wanneer ze ervan verdacht worden een terroristisch delict te plegen. De wet voorziet bovendien in de geautomatiseerde registratie van nummerborden van auto´s met vaste apparaten evenals de mogelijkheid om in beperkte omvang een datavergelijking via gezichtsherkenning uit te voeren.

De camera´s dienen in het grensgebied in een corridor van 30 kilometer en op zwaartepunten betreffende criminaliteit ingezet te worden. Die Linke en de Groenen hebben bij het federaal constitutioneel gerechtshof een klacht ingediend tegen de wet. Het vonnis is nog niet geveld.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/30 ... stichters/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Antifa-groep kondigt straffeloos het vermoorden van andersdenkenden aan

Geplaatst op 2 januari 2020

Afbeelding

Op het anonieme, door Merkel gedulde platform “Indymedia” heeft een Antifa-groep genaamd “De Zwarte Schare” het vermoorden van andersdenkenden en oppositiepolitici aangekondigd. Onder de doelwitten, die onder het trefwoord “Event: Oorlog” staan vermeldt, bevinden zich behalve AfD-politici ook politiemensen, juristen, soldaten, vertegenwoordigers van concerns en zelfs religieuze verenigingen. Op zo eentje, de “De Vrije Kerk Tübingen”, werd enkele dagen geleden nog een brandaanslag geplaagd.

De oorlogsverklaring van de Antifa is voorzien van de datum 31-12-2019 en moet met het trefwoord en de strijdkreet “Zwarte Scharen” een golf van geweld zoals in de jaren-20 van de vorige eeuw aankondigen. De groep ziet zichzelf als wederopstanding en opvolger van verzetsgroepen van anarchistische en anarchistisch syndicalistische jongeren en jonge volwassenen in de laatste jaren van de Republiek van Weimar, zoals een link naar de desbetreffende site op Wikipedia duidelijk maakt. Daar staat:

“In veel steden van het Duitse rijk bestonden in de jaren-20 en de jaren-30 kleine groepen van de jeugdorganisatie Syndicalistisch-Anarchistische Jeugd van Duitsland (SAJD) van de Vrije Arbeidersunie van Duitsland (FAUD). Als beschermende kracht tegen de groeiende nationaalsocialistische beweging en communistische verstorende activiteiten hadden zij vanaf 1929 merendeels met weinig wapens en springstof uitgeruste lokale clandestiene antifascistische organisaties opgericht, die Zwarte Schare werden genoemd.”

In haar inleiding noemt de vanouds bekende groepering, die onder de nieuwe naam de nieuwe jaren-20 met de vanouds bekende terreur wil bedekken, zichzelf niet links, niet rechts, niet in het midden, maar uiterst intelligente, bewapende vrije geesten, “die hiermee manifesteren wat nu nodig is.”

Citaat: “Linksen demonstreren tegen nazi´s, maar demonstreren is verspilde tijd en kracht. Nazi´s laten zich niet door tegenargumenten, wetenschap, feiten enz. bestrijden of zelfs overtuigen.”

Daarna volgt een duidelijke oproep tot geweld om deze nazi´s genoemde politieke tegenstanders te doden. Daarbij beroept de groep zich op een zogenaamd gelijksoortige uitgangsbasis als 100 jaar geleden, toen de jaren-20 begonnen. Als bewapening om mensen te doden en aanslagen te plegen, gebruikt de groep expliciet geen katapulten of Molotovcocktails, maar vuurwapens en springstof. De motivering: er is een oorlog ophanden. Die is al begonnen. De oorlogsverklaring aan andersdenkenden is ondertekend door een auteur genaamd “De pest”.

Maar of dat de politie, de Binnenlandse Veiligheidsdienst of de minister van Binnenlandse Zaken ook maar enigszins interesseert, mag betwijfeld worden. Per slot van rekening heeft men al de handen vol aan de “strijd tegen rechts”.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/02 ... enden-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16300
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Links extremisme

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Links is links. Rechts is rechts.

Waarom Links of Rechts extremisme verwoorden?

Zo onlogisch als de pest wanneer de pestziekte alleen op zondag zijn dodelijke bestemming waarmaakt.

En dan denderen we ook onophoudelijk door in de modus . . .

Moslim Extremisme,
als afleidingsmodus van al die aardige moslims waar zogenaamd niets mis mee is en die volgens onze politieke heersers beslist niet geestelijk gestoord zijn in vergelijking met hun geestelijke extreme geloofsgenoten.

Sommigen zijn verkeerd bezig hier op dit forum.

Verander de naam in de meer realistische begrijpelijke vorm zoals: Linkse Filosofie, of Linkse materie, of Linkse denkwijze, of . . .
maar vermijd de boel te belazeren door met twee maten te meten en indirect compassie te tonen voor de rare afwijkende normen in onze politieke beschaving van lik-mijn-vestje en daarbij tegelijkertijd een voorkeur t aan het dragen van verschillende petten.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Duitse politievakbond waarschuwt voor toenemende militante instelling van de linkse scene

Geplaatst op 2 januari 2020

Afbeelding

De landelijk voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, eist “een intensief onderzoek door de autoriteiten van de politie en de veiligheidsdiensten van de deelstaten in de linkse scene”. Het signaal zou moeten zijn: “Nul tolerantie voor militante links-extremisten in Duitsland”, aldus Wendt.

Na de jongste ongeregeldheden in Leipzig en de gewelddadige aanval op de politie heeft de Duitse politievakbond (DPolG) voor een toenemende militante instelling van de linkse scene gewaarschuwd. “De linkse scene in Duitsland wordt steeds gewelddadiger. Vooral linkse internetblogs en alternatieve mediasites maken geen geheim meer van hun wens naar gewelddadig verzet tegen het politieke systeem”, zei voorzitter Rainer Wendt tegenover de “Bild-Zeitung”.

“Daarbij komen enerzijds steeds opnieuw de vertegenwoordigers van de staat zoals politici, politieagenten of brandweerlieden in het vizier, anderzijds echter in toenemende mate journalisten, die zich kritisch uitlaten over het links-extremisme.” Vast zou staan: “In het linkse politieke spectrum ontwikkelen zich militante structuren naar het model van de Rote Armee Fraktion (RAF), maar in een geheel andere dimensie. De desbetreffende forums op internet dreigen inmiddels openlijk met de terugkeer van links-extremistisch-terroristische groeperingen. Deze ontwikkeling is een serieuze bedreiging.”

Als reactie eist Wenst “intensief onderzoek van de autoriteiten van de politie en de veiligheidsdiensten in de deelstaten in de linkse scene”. Het links-extremisme zou een landelijk fenomeen zijn. Bezette huizen, zoals de “Rote Flora” in Hamburg, de Rigaer Straße in Berlijn en vergelijkbare plekken in andere steden zouden zich ontwikkeld hebben tot schuilplaatsen en toevluchtsoorden voor “militante linkse activisten” uit het hele land, maar ook uit het EU-buitenland.

“Dat kan en mag de staat niet langer dulden. Hier moet hij – net zoals bij de criminele clans in Duitsland – met veel politie en een robuust mandaat in de illegaal bezette linkse bolwerken ingrijpen en doorpakken.” Het signaal zou moeten zijn: “Nul tolerantie voor militante links-extremisten in Duitsland”, aldus Wendt.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/02 ... kse-scene/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Extreemlinkse Antifa terreurgroep kondigt dodelijk geweld tegen conservatieve burgers aan

Posted on 03/01/2020

Afbeelding
Extinction Rebellion – onderdeel van de nieuwe ‘Zwarte Dood’ die de Europese bevolking gaat teisteren? Afbeelding: (3).

Nederlandse boerenorganisaties bedreigd met sabotage en brandstichting; Extinction Rebellion distantieert zich

Links moet en zal altijd zijn zin krijgen, en gaat dat niet goedschiks, dan maar kwaadschiks, waarbij zeer grof geweld niet wordt geschuwd. Dat zich steeds herhalende patroon wordt weer duidelijk zichtbaar in het Westen. Een Duitse Antifa-groep heeft op een bekend links internetplatform onder de slagzin ‘Event: Krieg’ moordaanslagen op conservatieve politici, agenten, juristen, soldaten, bedrijfsmanagers en religieuzen aangekondigd. In Nederland hebben de boerenorganisaties een brief ontvangen waarin ze worden bedreigd met sabotage en brandstichting. De brief is ondertekend met vier afkortingen die staan voor extreemlinkse dierenrechten- en milieuorganisaties, waaronder de eindtijdsekte Extinction Rebellion, dat overigens ontkent iets met de bedreigingen te maken te hebben.

De Antifa groep ‘De Zwarte Troep (Menigte / Schare)’ uitte de openlijke oorlogsverklaring tegen rechts op het linksradicale haatplatform Indymedia, dat –in tegenstelling tot rechtse platforms- geen duimbreed in de weg wordt gelegd door de autoriteiten in Berlijn.

Behalve politici van de vrijheidspartij AfD worden ook politieagenten, juristen, soldaten, bedrijfsmanagers en religieuzen bedreigd. Enkele dagen geleden werd er al geprobeerd om de Vrije Kerk in Tübingen in brand te steken.

De linkse terroristen zien zich naar eigen zeggen als de opvolgers van de anarchistische jeugdgroepen die zich in de jaren ’20 en ’30 tegen de opkomst van de Nationaal Socialisten zouden hebben verzet, en zich toen al ‘De Zwarte Troep’ noemden.

‘Vuurwapens en explosieven’ tegen ‘Nazi’s’
‘Demonstreren is verspilde tijd en kracht. Nazi’s laten zich niet door tegenargumenten, wetenschap, feiten etc.. bestrijden of zelfs overtuigen,’ is het wederom typerende ‘Alinsky’ argument van de extremisten, aangezien deze juist op henzelf slaat. Daarna volgt een letterlijke oproep om de als ‘Nazi’s’ gekenmerkte tegenstanders in de politiek, het bedrijfsleven, bij de autoriteiten en in de kerken met ‘vuurwapens’ en ‘explosieven’ te vermoorden.

De opsteller van de dreigbrief ondertekent deze met ‘De Pest’. Het is niet te verwachten dat de Duitse autoriteiten iets ondernemen, aangezien deze op last van de regering Merkel eveneens druk zijn met de volop door de mainstream media gesteunde ‘strijd tegen rechts’. Groepen zoals Antifa en Extinction Rebellion fungeren dan ook als de moderne SA bruinhemden, die begin december nog AfD parlementariër Christina Baum met de dood bedreigden. (3)

Boeren in Nederland bedreigd met sabotage en brandstichting
In Nederland gaat het ook hard de kant van het linkstotalitaire Duitsland op, zowel met de door D66 minister Ollongren voorgestelde keiharde onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting, als met de bedreigingen tegen conservatieven. Boerenorganisaties ontvingen een brief waarin ze worden uitgemaakt voor terroristen, en worden bedreigd met sabotage en brandstichting. ‘Wij gaan jullie arrogantie, ontkenning, onwil en terreur niet met lede ogen aanzien,’ aldus de brief, die werd ondertekend met de afkortingen van vier dierenrechten- en milieuorganisaties.

Mark van den Oever, de leider van het Farmers Defence Force, zei ‘niet warm of koud’ te worden van ‘deze toetsenbordhelden’, omdat ze wel vaker dit soort bedreigingen ontvangen. ‘Wij zijn voor de duvel niet bang, laat staan voor een A4’tje zonder namen erop.’

Een woordvoerder van de eindtijdsekte Extinction Rebellion verklaarde dat ‘wij zoiets niet doen’ en de brief ‘te ver gaat’. Agractie acht het daarentegen mogelijk dat ‘een van de leden de brief heeft gestuurd.’ (2)

Antifa, Extinction Rebellion en andere extremistische groepen fungeren feitelijk als de onofficiële ‘stormtroepen’ van de linksgroenliberale elite, die ingrijpende dwangmaatregelen heeft aangekondigd om ons in een fascistische klimaatdictatuur te dwingen. De oorlog tegen de vrijheid, welvaart en zelfbeschikking van de Westerse en ook Nederlandse burgers lijkt nu pas goed te beginnen.

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) De Gelderlander
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/e ... rgers-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Het nieuwe jaar in Leipzig begint met geweld: politieagenten massaal met stenen, flessen en vuurwerk bekogeld

Geplaatst op 1 januari 2020

Afbeelding

Leipzig/Connewitz: Wat de politie al vreesde, is ook gebeurd. Kort na middernacht kwamen er in Leipzig meer dan duizend mensen op het Connewitzer Kreuz bijeen. Nadat eerst vuurwerk werd afgestoken, werden tegen 00.15 uur politieagenten in de Selneckerstraße en de Wiedebachstraße massaal met stenen, flessen en vuurwerk aangevallen.

Een groep geweldplegers probeerde een brandende winkelwagen midden in een groep agenten van de mobiele eenheid te duwen en bestookte de agenten massaal met vuurwerk. Eén agent (mannelijk/38 jaar) raakte daarbij zo zwaargewond dat hij het bewustzijn verloor en in het ziekenhuis geopereerd moest worden. De speciale eenheid “Soko LinX” stelt een onderzoek wegens poging tot doodslag. Drie andere agenten raakten lichtgewond. Tot 02.00 uur werden de agenten in het gebied van het Connewitzer Kreuz steeds opnieuw aangevallen. Pas daarna kwam de situatie enigszins tot rust en vertrokken de meeste mensen. Negen personen werden in voorlopige hechtenis genomen. Drie van hen werden ´s nachts weer vrijgelaten. Behalve het bovengenoemde delict stelt de politie een onderzoek in wegens zware landvredebreuk en delicten betreffende het toebrengen van lichamelijk letsel.

Het hoofd van de politie van Leipzig, Torsten Schultze: “Politieagenten zijn mensen. Het is schrikbarend hoe gewetenloos personen in Nieuwjaarsnacht bij het Connewitzer Kreuz door middel van duidelijk georganiseerde aanvallen zware verwondingen bij mensen veroorzaken respectievelijk op de koop toe nemen. Het is eveneens schrikbarend hoe snel bijvoorbeeld een meneer Bras Dos Santos in een Tweet om 00.26 uur zulk gedrag rechtvaardigt, waarin hij de oorzaak en het gevolg omdraait. Er bestaan geen rechtsvrije ruimtes.”

Na middernacht was het Connewitzer Kreuz op grond van de gebeurtenissen niet meer begaanbaar. Vanaf 02.20 uur werd het volledig door de politie afgesloten om onderzoekswerk te verrichten.

Daarover twittert de smerige linkse politica Jutta Ditfurth:

Afbeelding
“Nieuwjaarsnacht: Politie maakt er een bende van in Connewitz/Leipzig”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/01 ... -bekogeld/
en dan lezen we:
Het was gepland en georganiseerd, de aanval op politieagenten in Leipzig, zo zegt de politiechef. De gewelddadigheden zijn begonnen door linkse extremisten, criminelen en inhumane mensen.
www.epochtimes.de

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/04 ... uit-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Merkel-land tijdens de jaarwisseling: op burgeroorlog gelijkende taferelen met Oud & Nieuw

Geplaatst op 3 januari 2020

Afbeelding

Duitsland, Oud & nieuw 2019/2020 – Duitsland staat in brand. Alleen al in Berlijn zou de brandweer ministens 1500 keer in actie hebben moeten komen, in meer dan 600 woningen ontstond brand, reddingskrachten moesten in bijna 1000 gevallen helpen. Daar kwamen nog eens 100 andere inzetten bij. Er werden talrijke auto´s in brand gestoken, de politie ging in de meeste gevallen uit van opzettelijke brandstichting. In veel districten zoals Tempelhof, Schöneberg, Steglitz, Zehlendorf, Friedrichshain, Kreuzber, Spandau, Mitte, Pankow of Reinickendorf gingen auto´s in vlammen op, die ernaast geparkeerde auto´s in brand zetten.

In veel steden van de Bondsrepubliek Duitsland werden brandweerlieden en politieagenten doelgericht met vuurwerk aangevallen. Bijzonder erg was de situatie in Berlijn. Volgens de brandweer vonden er ongeveer 50 overvallen plaats, 33 daarvan met vuurwerk. Eén brandweerman liep een knaltrauma op. Niet alleen in Berlijn, ook in Dortmund werden politieagenten doelgericht met vuurwerk aangevallen en met flessen bekogeld. Bij bluswerkzaamheden in Frankfurt aan de Oder werd een brandweerman rechtstreeks aangevallen. Hij liep een huidwond op door een klap op zijn hoofd. Tegen middernacht waren de politie en de brandweer in Berlijn constant in actie.

De politie zette 2000 politieagenten in de hoofdstad in. Een bijzonder zwaarwegende aanval vond in Neukölln plaats op brandweerlieden. Daar probeerden meerdere personen met geweld de deur van een brandweerauto te openen en met alarmpistolen en vuurwerk naar binnen te schieten. Politieagenten werden steeds opnieuw door grotere groepen mensen in het nauw gebracht. Op de Alexanderplatz schoot een man doelbewust op de politieagenten. In Prenzlauer Berg werden politieagenten door ongeveer 150 personen met gasflessen en vuurwerk bekogeld.

In Leipzig vielen links-radicalen de politie aan: kort na middernacht botsten politieagenten en links-radicalen in het stadsdeel Connewitz op elkaar. Behalve met vuurwerk werden de politieagenten ook bekogeld met flessen. Daarbij raakte minstens één politieagent zwaargewond. In het links-autonome stadsdeel Connewitz in de stad Leipzig komt het steeds opnieuw tot gewelddadige botsingen tussen links-radicalen en de politie.

Ook bij onze Franse buren in Straatsburg en in de hele Elzas kwam het tot op burgeroorlog gelijkende taferelen. In Straatsburg en de omringende steden werden met Oud & Nieuw meer dan 200 auto´s in brand gestoken. Bij een explosie kwam een 30-jarige om het leven. In het hele departement Bas-Rhins raakten volgens informatie van de politie ongeveer 50 mensen gewond. Ook in andere steden in Frankrijk, bijvoorbeeld in Limoges, werden auto´s in brand gestoken. Ook in Frankrijk waren de brandweer en de politie ononderbroken in actie met Oud & Nieuw.

Het negatieve “hoogtepunt” van Oudejaarsnacht was de brand in een apenhuis in de dierentuin van Krefeld. De brand in het apenhuis zou veroorzaakt zijn door zogenaamde “hemellantaarns”. Rechercheurs zouden desbetreffende sporen op het dak van het apenhuis hebben gevonden. Volgens informatie van de politie zou de brand zich “razendsnel uitgebreid hebben”, nadat er minstens één hemellantaarn op het dak van het apenhuis terechtgekomen zou zijn. Bij de brand zijn orang-oetans, chimpansees, gorilla´s en klauwapen of gestikt door de rook of in de vlammen verbrand. De tragedie zal de discussie rondom een volledig verbod op vuurwerk bij de links-groenen en de lobbyorganisatie “Duitse Milieuhulp” opnieuw aanwakkeren.

Bron: www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/03 ... oud-nieuw/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8905
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Links extremisme

Bericht door sjun »

Zo wordt al duidelijk dat de multiculturele helpertjes het gedrag van hun meesters beginnen over te nemen. De verbinding tussen groen en rood maakt bruin. Wie kijkt er nog van op? Verstandige mensen organiseren de eigen zelfverdediging zoals dat bijvoorbeeld in Libanon, Syrië, Nigeria, Somalië, Zuid-Afrika en Zimbabwe ook nodig is en treffen de voorbereidingen voor een plan b dat enclavisering in gang zet. Opgedrongen diversiteit ontaardt bij gebrek aan in en aanpassing in burgeroorlog. Leuker valt deze rekening van naïviteit niet niet te maken al kun je er natuurlijk een tijd van blijven wegkijken zolang het zich nog niet in jouw directe leefomgeving afspeelt. Intussen kan alvast politiek geijverd worden voor een forse rem op een oninpasbare toestroom met daarbij meekomende doorgeschoven rekeningen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Patroon in envelop: Gevestigde politici krijgen links-terroristische moorddreigingen

Geplaatst op 6 januari 2020

Afbeelding

Meer en meer zien ook politici van de oude partijen zichzelf geconfronteerd met links-extreme terreur. De parlementariër van de FDP, Judith Skudelny, heeft een moorddreiging van vermoedelijk links-extremisten ontvangen. In een brief, waaraan een patroon was toegevoegd, staat: “Jullie willen niet handelen, dus doen wij het! Het kleine toegevoegde kerstcadeau moet voor jullie als waarschuwing dienen dat we jullie en jullie schadelijke doen en laten in het vizier hebben.”

Verder staat er in de brief: “Als jullie niets blijven doen, nemen wij niet de verantwoordelijkheid voor hetgeen er kan gebeuren.” De schrijvers van de brief noemen zichzelf “RAZ” (Revolutionaire Actie Cellen) en “MIEZE” (Militante Cellen).

Skudelny heeft de brief gepubliceerd op haar Facebook-pagina. Mij kan men niet intimideren. Ik verdedig me”, schreef de politica strijdlustig. Ze zou het land “nooit aan personen overlaten, die met angst en geweld willen bereiken wat hun argumenten nooit zou lukken.”

In 2011 hadden links-extremisten al de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken, Hans-Peter Friedrich (CSU), een patroon van 8 mm toegestuurd. De minister van Binnenlandse Zaken zou als “vooraanstaande persoonlijkheid” voor de “repressie door de staat” staan, motiveerden de RAZ destijds in een brief op internet hun dreiging. Ook de toenmalige plaatsvervangend procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof, Rainer Grießbaum, evenals de extremismeonderzoekers Uwe Backes en Eckhard Jesse ontvingen in 2011 desbetreffende dreigingen met patronen van hetzelfde kaliber.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/06 ... reigingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Bericht door Pilgrim »

Bondsrepubliek Duitsland 2020...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie