Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Ma Okt 14, 2019 1:00 pm

Mahalingam schreef:Als we alles optellen en aftrekken dan blijkt het een dure trouwerij. Een Lamborghini Huracán heeft een nieuwwaarde van 300.000 euro. En deze is total loss.


De eigenaar van het autoverhuurbedrijf is doodziek van de schade aan peperdure Lamborghini. „Hij was zo goed als nieuw!”

Wie zo’n sportwagen bij autobedrijf Meijers in Utrecht wil huren, betaalt 1950 euro per dag. „Maar daarmee heb je wel gelijk alles”, zegt Meijers. „Verzekering, kilometers, btw.”

Ook moet je 4500 euro aan borg neerleggen. „Maar dat dekt eigenlijk niks van de auto”, zegt Meijers. „Dus ik weet heel zeker dat dit ongeluk meer gaat kosten. Daar zijn we natuurlijk niet blij mee. Hij was nog zo goed als nieuw! Vanochtend hingen we alweer met de verzekering aan de lijn. Ja, het is een heel gedoe.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6634
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor sjun » Ma Okt 14, 2019 5:54 pm

Opmerkelijk dat er geen namen en zelfs geen initialen genoemd zjin. Waar zou zulk agressief gedrag geadresseerd kunnen worden en waarom zo zo'n asociaal individu kunnen wegkomen met het misselijkmakende gedrag zelf een ongeluk te veroorzaken om vervolgens ook nog eens het slachtoffer te lijf te gaan. Gegevens moeten bij de verhuurder van de Lamborgini bekend zijn. En wellicht zijn er wel wat getuigen van het voorval te vinden. Te verwachten valt dat het om een gevalletje politiekcorrecte doofpot gaat.
:shock:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Okt 14, 2019 7:24 pm

King George schreef:
Volgens omstanders kwam de Lamborghini op hoge snelheid het kruispunt opgereden.

Een trouwstoet met hoge snelheid? Dit is echt nieuw voor mij. :huh:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 41262
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Mahalingam » Di Okt 22, 2019 10:50 am

Boem is hoo .

Afbeelding

Dit wrak is een Mercedes AMG van een trouwstoettoeteraar in het Haagse.
Je fiets zal er maar net gestaan hebben.
Chauffeur trouwstoet rijdt zonder rijbewijs en crasht met peperdure bolide
De man bleek zonder rijbewijs in een gehuurde Mercedes AMG te rijden. De huurder zat naast hem. Ooggetuigen vertellen Rijnmond maandagmiddag dat een sliert auto's al toeterend vanaf Hofplein het Pompenburg opreed. "Ze deden heel stoer, continu van weghelft wisselend", vertelt een vrouw die op de tram stond te wachten.

Dat ging al snel mis. Vlak voor de kruising met het Haagse Veer vloog een zwarte Mercedes uit zijn baan, reed over een paar geparkeerde fietsen en ramde een lantaarnpaal.
https://www.rijnmond.nl/nieuws/187520/Chauffeur-trouwstoet-rijdt-zonder-rijbewijs-en-crasht-met-peperdure-bolide
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Wo Okt 23, 2019 3:27 pm

Bestuurders trouwstoet verliezen rijbewijs

Twee deelnemende bestuurders aan een trouwstoet zijn hun rijbewijs kwijtgeraakt.

De trouwstoet hield zich dinsdagmiddag op de A13 tussen Rotterdam en Den Haag op, meldt Omroep West. De politie hield de trouwstoet in de richting van Wassenaar staande.

Meerdere bestuurders haalden elkaar links en rechts in, waren flink aan het toeteren en inzittenden hingen met hun lijf uit de ramen van de wagens. Daarnaast reden de wegpiraten volgens de politie ook nog eens door rood.


Vraagje.

Voor hoelang raken de bestuurders hun rijbewijs kwijt?

1 dag.
1 week.
of 1 hele maand.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Za Okt 26, 2019 12:43 pm

Ook autoverhuurders zijn klaar met aso’s in bruidsstoet: ‘Soms kruipen er jongens van 17 achter het stuur’

Geschrokken van de toename in verkeersincidenten verscherpen verhuurders van klassieke auto’s hun regels. Daarmee hopen ze getoeter en asociaal verkeersgedrag in te dammen. Sommige ondernemers verhuren hun oldtimers niet meer voor Turkse en Marokkaanse bruiloften.

Donderdag nog werd op de A4 tussen Rotterdam en Den Haag een trouwstoet van de rijksweg gehaald. De automobilisten haalden elkaar links en rechts in, passagiers hingen uit de ramen. Twee dagen eerder ‘parkeerde’ een man uit een trouwstoet zijn dure Mercedes tegen een reclamepaal op het Pompenburg in Rotterdam. Vorige week crashte een bruiloftsganger met zijn gehuurde Lamborghini tegen een paal in Maasdijk.

,,Daar moet je als eigenaar van zo’n wagen toch niet aan denken’’, zegt Hans Looijmans. De autoverzamelaar verhuurt met zijn bedrijf Willy’s Trouwauto’s in Maasdijk tweehonderd keer per jaar een wagen voor bruiloften in Rotterdam. ,,In de stad zelf zitten geen verhuurders meer. Het onderhoud van oldtimers is zo duur geworden, dat het nauwelijks nog oplevert.’’

Looijmans probeert schade aan zijn auto’s te voorkomen door zijn 23 klassieke exemplaren alleen met chauffeur te verhuren en klanten niet zelf te laten rijden. Want dat is volgens hem vragen om problemen. ,,Soms kruipen er gewoon jongens van 17 achter het stuur.’’

Maar ook een nette chauffeur – Looijmans werkt alleen met pensionado’s – kan ellende niet voorkomen. Het was immers een van de wagens van Willy’s Trouwauto’s die betrokken raakte bij de aso-trouwstoet in Rotterdam, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving geen Turkse maar een Marokkaanse, waarbij een politieman knock-out werd geslagen.

Hoewel de trouwwagen onbeschadigd bleef, heeft Looijmans daar nog steeds buikpijn van. ,,Op de chauffeur heeft het een grote impact gehad. Die zag ineens een politiehelikopter boven zijn wagen hangen, hij wist niet wat hem overkwam.’’

Meldplicht voor bruidsstoeten
Dat in Rotterdam vanaf 2020 een meldplicht voor bruidsstoeten geldt, vindt Looijmans een goede zaak. ,,Maar ook moet asociaal rijgedrag veel harder worden aangepakt. Die gasten lopen elkaar allemaal op te jagen: het wordt steeds gekker.’’

De optelsom van incidenten was voor 123 Trouwauto in Maasdijk aanleiding om niet meer in zee te gaan met Turkse en Marokkaanse bruidsparen. Het levert teveel ‘ellende, gedoe en gezeur’ op, zegt de eigenaar, die niet met naam in de krant wil. ,,In vrijwel in iedere stoet wordt asociaal rijgedrag vertoond’’, zegt hij. ,,Bestuurders halen links en rechts in, blijven toeteren of remmen plotseling op de snelweg.’’

Ook Geoffrey Raatgever van Royal Trouwauto Service in Den Haag is er klaar mee dat bruidsstoeten de regels in het verkeer aan de laars lappen. ,,Veiligheid staat boven alles’’, vindt hij. ,,Sinds kort vertel ik iedere huurder voor vertrek wat de regels zijn in het verkeer. Ook ben ik bezig met een speciale pagina op mijn website waar regels en wetten op terug zijn te vinden.’’
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Ma Okt 28, 2019 11:32 am

Het lijkt wel of de Turken en Marokkanen steeds gekker worden tijdens een trouwerij.

Boetes voor trouwstoet met drone

Deelnemers aan een trouwstoet, die onderweg was van Breda naar Rotterdam, hebben bij elkaar acht boetes gekregen, onder meer vanwege overlast en verkeersovertredingen.

Kort na het vertrek van de stoet kreeg de politie al een aantal meldingen binnen. De politie besloot om eerst met een opvallende politieauto en -motor achter de stoet aan te rijden.

Agenten constateerden in korte tijd acht overtredingen en spraken de bestuurders erop aan. Volgens de politie was het eerst de bedoeling om de deelnemers aan de trouwstoet te waarschuwen.

Na meldingen overlast vandaag kort een #trouwstoet gevolgd die vanuit @Breda richting Rotterdam ging. Waarschuwen hielp niet, dus de betreffende bestuurders krijgen binnenkort een bekeuring op de deurmat. Ook een drone wordt in beslag genomen die boven de bebouwde kom meevloog.


Toen duidelijk werd dat de bestuurders niet van plan waren te luisteren, deelden de agenten boetes uit. Eén van die boetes was voor het gebruik van een drone, waarvoor strikte regels gelden. De politie zegt dat de drone later nog in beslag zal worden genomen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Ma Nov 04, 2019 1:03 am

Bekeuringen voor hinderlijke trouwstoet Rotterdam

Bestuurders in een trouwstoet zijn zondagmiddag in Rotterdam massaal op de bon geslingerd. Ze vertoonden ’asociaal rijgedrag’, aldus de politie.

„Regelmatig krijgen agenten meldingen over trouwstoeten die alle regels aan hun laars lappen. Wegen blokkeren, door rood rijden, toeteren, uit de ramen hangen, fakkels afsteken en nog veel meer hinderlijk en soms levensgevaarlijk gedrag. Ook vanmiddag was het weer zover”, meldt de politie op Facebook.

De automobilisten gingen om 15 uur op en rond de Slaghekstraat in Rotterdam-Zuid helemaal los. Ze reden hinderlijk rond of stopten juist midden op de weg en brachten volgens de politie andere weggebruikers in gevaar. Ook toeterden ze luidruchtig. Agenten deelden uiteindelijk twaalf boetes uit aan de in totaal pakweg dertig bestuurders. De bedragen bij elkaar leveren de schatkist bijna tweeduizend euro op.

De stoet reed langs winkelcentrum Keizerswaard, via de Olympiaweg naar de Slaghekstraat. „Een deel van de groep had de auto geparkeerd in de parkeervakken maar een ander deel stond op de stoep en midden op straat geparkeerd.”

Een speciale dag is nog geen reden om de wet te overtreden, drukt de politie feestvierders op het hart.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Do Nov 07, 2019 5:24 pm

De 22-jarige bruidegom van de trouwstoet in Rotterdam waarbij in augustus een agent knock-out werd geslagen is opgepakt op verdenking van het beïnvloeden van getuigen. Ook de 54-jarige vader van de bruidegom en 43-jarige moeder van de bruid zijn aangehouden. Zij worden verdacht van hetzelfde feit, meldt Rotterdamse politie.

,,Tijdens het onderzoek werd de politie tegengewerkt door enkele familieleden van de verdachte, waardoor het onderzoek onnodig veel tijd in beslag heeft genomen. Met de aanhouding van deze drie betrokkenen laten politie en Openbaar Ministerie zien dat ook dit strafbare handelen wordt aangepakt”, aldus de politie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20572
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor King George » Vr Nov 08, 2019 3:02 pm

Zitten ze toch allemaal vuist- en vuistdik in deze stinkende smurrie, is het niet?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41262
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Mahalingam » Vr Nov 08, 2019 6:02 pm

Vaak smeedt een huwelijk twee clans aan elkaar.
Dat is nu zeker het geval. De 54-jarige vader van de bruidegom en 43-jarige moeder van de bruid samen in het gevang. Dat bindt beide clans extra stevig samen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Di Nov 26, 2019 12:12 pm

’Bruidsschat is witwas-smoes’

Er moet in Rotterdam onderzoek worden gedaan naar de zogeheten bruidsschat, die als smoes zou worden misbruikt om illegale geldstromen wit te wassen.

Dat stelt Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam. Binnenkort wordt het onderwerp in commissieverband besproken. Ze wil uiteindelijk een motie indienen waarbij het Rotterdamse stadsbestuur wordt opgeroepen onderzoek te doen naar ondermijning op deze wijze.

Edward van der Torre, criminoloog en lector aan de Politieacademie, is gespecialiseerd in ondermijning. In zijn zoektocht naar vormen van ondermijning brachten meerdere politieagenten het fenomeen bruidsschat onder zijn aandacht. In bepaalde culturen krijgt het bruidspaar in de vorm van een bruidsschat geld mee als ze in het huwelijksbootje stappen.


Spoiler! :
Als agenten forse hoeveelheden contanten aantreffen tijdens een onderzoek dan krijgen ze regelmatig het excuus te horen dat het gaat om de bruidsschat.

Zwart of crimineel geld wordt witgewassen op deze wijze, zo is het vermoeden. „Misstanden met bruidsschatten komen voor”, denkt Van der Torre, naar aanleiding van de gesprekken met de dienders.

Feestzalen
Dat kan op meerdere manieren. Er wordt teveel ’wit geld’ geschonken aan een bruidspaar of zwart geld gegeven, of crimineel geld wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de bruiloft zelf. Complete feestzalen worden voor een avond afgehuurd en voor die gelegenheid soms compleet verbouwd. „Daar komen dan twintigers in auto’s die wij van ons leven niet kunnen betalen, dat maakt alles wel verdacht.” Om hoeveel gevallen het gaat om witwassen of zwart geld bij bruiloften durft de onderzoeker niet te stellen. „Het gebeurt, alleen weet ik niet hoe vaak.”

Gericht onderzoek naar witwassen bij bruiloften lijkt Van der Torre ingewikkeld. „Ik kan kwalijk de bruid bellen en vragen hoeveel ze van haar schoonvader heeft ontvangen.” Financieel rechercheurs zouden wel onderzoek kunnen doen naar hoe de megabruiloften worden betaald en waar dat geld vandaan komt, denkt hij.

Speciale aanpak
Wat betreft Leefbaar Rotterdam komt er een speciale aanpak voor witwassen rondom buitenlandse bruiloften. Het verhaal van de politieonderzoeker bevestigt een vermoeden dat raadslid Tanya Hoogwerf al langer had. „De overlast die de trouwstoeten veroorzaken is ons al jaren een doorn in het oog, maar naar het zich nu laat aanzien zijn het ook nog eens manifestaties met crimineel geld.”

Ze dient naar aanleiding van het verhaal van Van der Torre een motie in zodra het onderwerp doorgeleid wordt naar de gemeenteraad. „De problemen moeten in kaart worden gebracht, er moet een taskforce komen die de zichtbare en onzichtbare overtredingen en criminaliteit met lik op stuk aan gaat pakken. De industrie eromheen moeten we aanpakken.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20572
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor King George » Di Jan 14, 2020 3:29 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Di Feb 25, 2020 6:41 pm

"Schietpartij op een bruiloft feest in Beckum het rustige Overijsel"

Hij was in paniek, zei Tugay G.

Turkse bruiloftsschutter Beckum voor de rechter

In Almelo staat de 22-jarige Tugay G. voor de rechter die drie gasten neerschoot op een bruiloft.

Het incident vond op 2 februari plaats in zalencentrum Beckum Palace in Beckum (gemeente Hengelo). De verdachte werd halverwege maart pas opgepakt.

G. was te gast op de bruiloft, de bruid is zijn nichtje. Onder de gewonden bevindt zich de oom van de bruid en een 70-jarige vrouw.

Volgens G. verliet hij rond middernacht het feest, maar ging hij terug om familieleden gedag te zeggen. Hij stuitte toen op een groep ruziënde mannen. Ook hij raakte bij de vechtpartij betrokken. Naar eigen zeggen werd hij in een nekklem gehouden en werd hij geschopt en geslagen. „Ik moest iets doen. Het werd me zwart voor de ogen. Iedereen zat bovenop me.” G. lostte drie schoten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Feb 25, 2020 8:24 pm

Wie een wapen bij zich draagt is van plan hem te gebruiken.

Een advocaat voor de schutter is totaal overbodig en nutteloos. Tenminste, voor een rechter met gezond verstand die van inzicht getuigt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Za Feb 29, 2020 9:31 pm

Je zal je peperdure Lamborghini verhuren of uitlenen aan een Turk. :no1: Dat kan je beter niet doen.

Peperdure Lamborghini in sloot achtergelaten door bestuurder

Een peperdure Lamborghini is zaterdag in een sloot langs de A9 bij Heemskerk beland. De bestuurder is er merkwaardig genoeg vandoor gegaan, vermoedelijk door bij iemand anders in te stappen. De auto was onderdeel van een trouwstoet, melden lokale media.

Afbeelding

De bolide zou eerst een tegenligger hebben geraakt en vervolgens in het water aan de Communicatieweg terecht zijn gekomen.

Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een open deur en een lege wagen aan. Het voertuig is door een berger uit de sloot getakeld.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41262
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mar 01, 2020 1:01 pm

Afbeelding

Trouwstoet veroorzaakt chaos in Breda, 40 feestgangers op de bon
Een trouwstoet heeft gisteren voor veel overlast en chaos gezorgd in het Valkenbergpark in Breda. Behalve een koets reden ook vele auto’s mee het voetgangersdomein in. Veertig feestgangers zijn op de bon geslingerd.

Handhavers zagen rond 16.00 uur hoe een trouwkoets het Valkenbergpark in reed. Niks mis mee, want dat gebeurt wel vaker. Wat echter wel opvallend was, waren de vele auto’s die de koets volgden. ,,Het Valkenbergpark is een voetgangersdomein waar zonder ontheffing geen gemotoriseerd verkeer mag komen”, aldus handhaving.

De stoet reed tegen het verkeer in om het park te kunnen betreden, om vervolgens de voertuigen hinderlijk en gevaarlijk te parkeren. Meerdere mensen hebben hier bij de politie melding van gemaakt. De feestgangers zijn aangesproken en op de bon geslingerd. In totaal zijn er veertig bekeuringen uitgeschreven voor het veroorzaken van gevaar of hinder, het niet volgen van de juiste rijrichting en het rijden in het voetgangersdomein.
https://www.ad.nl/breda/trouwstoet-veroorzaakt-chaos-in-breda-40-feestgangers-op-de-bon~a8cd2c50/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20572
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor King George » Ma Mar 02, 2020 2:09 pm

Ariel schreef:Je zal je peperdure Lamborghini verhuren of uitlenen aan een Turk. :no1: Dat kan je beter niet doen.

Peperdure Lamborghini in sloot achtergelaten door bestuurder

Een peperdure Lamborghini is zaterdag in een sloot langs de A9 bij Heemskerk beland. De bestuurder is er merkwaardig genoeg vandoor gegaan, vermoedelijk door bij iemand anders in te stappen. De auto was onderdeel van een trouwstoet, melden lokale media.

Afbeelding

De bolide zou eerst een tegenligger hebben geraakt en vervolgens in het water aan de Communicatieweg terecht zijn gekomen.

Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een open deur en een lege wagen aan. Het voertuig is door een berger uit de sloot getakeld.


Je zou als autoverhuurder bijna aan etnisch profileren gaan doen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 02, 2020 2:27 pm

King George schreef:
Je zou als autoverhuurder bijna aan etnisch profileren gaan doen.


De auto was geleend volgens een artikel in de krant.

De politie weet wie de Lamborghini die zaterdagmiddag in een sloot tot stilstand kwam na een botsing in Heemskerk heeft bestuurd. De eigenaar van de auto had het voertuig aan die persoon uitgeleend.

De politie is nog op zoek naar de bestuurder . De bestuurder ligt waarschijnlijk verscholen onder een bed bij zijn moeder thuis.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41262
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 02, 2020 4:03 pm

King George schreef:[...]

Je zou als autoverhuurder bijna aan etnisch profileren gaan doen.

Nee, dat doen ze niet. Mag niet. Dus kan je bij vele verhuurders alleen zo'n dure auto huren met chauffeur erbij.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Ma Mar 16, 2020 11:25 am

Er mogen op dit moment geen feesten meer gegeven worden waar meer dan 100 mensen aanwezig zijn. Een ramp voor onze islamitische broeders en zusters, want als die gaan trouwen dan komen er veul, heel veul familie op het feestje.

Politie maakt eind aan Turkse bruiloft (500 man)

De Haagse politie heeft zondagavond een eind gemaakt aan een Turkse bruiloft waar 500 man aanwezig waren.

Eigenaar Akyol van zalencentrum Opera zegt tegen het AD dat hij de gasten had verdeeld in vier zalen met elk 96 stoelen en dacht dat het dan wel mocht.

Hij had het bruidspaar voorgesteld het feest uit te stellen, maar dat wilden ze niet. Een van de aanwezigen zegt tegen de krant dat ze absoluut van plan waren door te vieren. Ook toen ze hoorden dat een van de aanwezigen mogelijk besmet was met het coronavirus.

De gemeente Den Haag had vrijdag al bepaald dat er geen grote feesten meer mochten worden gehouden in de stad. Zondag 18 uur kwam daar het landelijke verbod van de regering bij.

Rond een uur of negen ’s avonds waren de zalen leeggeruimd. De gemeente wil alleen zeggen dat er ’gehandhaafd’ is.


Volgens een ingewijde wilden de organisatoren het trouwfeest niet stoppen toen de politie dat vroeg. ,,Zelfs nadat de aanwezigen was verteld dat onder hen mensen waren die al besmet zijn met het Covid-19 virus.” Akyol hierover: ,,Ze hebben gebeld met dat verzoek, en wij moesten aan de gasten melden dat zij zich, als ze klachten krijgen, bij de ggd moeten melden. We hebben niet iedereen meteen naar huis gestuurd, maar het zo rustig mogelijk op een eind laten komen.”

Akyol: ,,Ik heb gevraagd: als hier mensen besmet zijn, moet ik dan iedereen binnenhouden voor een onderzoek van de ggd? Dat was niet nodig, maar anders had ik het gedaan. Gezondheid staat voorop.”
De politie noch de gemeente wil hierover iets zeggen. Maar uit berichtenverkeer blijkt dat de officier van dienst van de ggd rond half negen naar het nabijgelegen politiebureau De Heemstraat is gevraagd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20572
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor King George » Ma Mar 16, 2020 11:31 am

Hoeveel uur was het feest al aan de gang voordat er gehandhaafd werd?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20572
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor King George » Vr Apr 03, 2020 5:35 pm

Vermoedelijke trouwstoet-mepper blijft in cel

02 april 2020 Algemeen

De 26-jarige Rotterdammer die wordt verdacht van de zware mishandeling van een politieagent bij een trouwstoet blijft voorlopig in de cel. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam donderdag bepaald. De man, Shahid B., werd onlangs onder voorwaarden op vrije voeten gesteld. Omdat vrijwel direct daarna bleek dat hij zich daar niet aan hield, werd hij afgelopen dinsdag opnieuw opgepakt en vastgezet.

De politie trad op 30 augustus vorig jaar op tegen de deelnemers van een trouwstoet in Rotterdam. De feestvierders zouden onnodig hebben getoeterd, zaten op autodaken, reden asociaal en hinderden het overige verkeer. B. zou de agent zo hard hebben geslagen, dat deze korte tijd het bewustzijn verloor. Het incident werd op video vastgelegd. In oktober wist de politie de man in Lopik aan te houden. Agenten troffen hem aan onder een bed.

Het OM tekende vorige week bij de rechtbank al bezwaar aan tegen de voorlopige vrijlating. Justitie wees daarbij op eerdere veroordelingen van de verdachte. B. zou maandag in een project voor begeleid wonen worden geplaatst. De reclassering zou toezicht op hem houden.


https://dagblad010.nl/algemeen/vermoedelijke-trouwstoet-mepper-blijft-in-cel
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6634
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor sjun » Vr Apr 03, 2020 7:41 pm

Meneer Erdogan gebruikt andere methoden om zo'n jongen met al te losse handjes aanspreekbaarheid en respect voor de wet en gezagsdienaren bij te brengen. Zo'n foei met goedmenselijke aai over de bol spreekt zulke jongens nu eenmaal niet aan.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75325
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islamitische trouwstoeten en trouwfeesten

Berichtdoor Ariel » Wo Apr 15, 2020 1:42 pm

King George schreef:Vermoedelijke trouwstoet-mepper blijft in celDe trouwstoetmepper is zielig. Hij zal het heus nooit meer doen tot de volgende keer.

,,Het is stom van mezelf. Ik schaam me en laat een verkeerde kant van mezelf zien.’’ B’s advocaat verzette zich niet tegen het langer vastzitten van haar cliënt.

De rechtbank besloot tweeënhalve week geleden op verzoek van B.’s advocaat de voorlopige hechtenis van de man te schorsen. Ze had dat gevraagd, omdat er een plek voor hem was vrijgekomen in een begeleidwonenproject van de stichting ZorgHoopLiefde. Daarmee zou Shahid B., die enigszins zwakbegaafd is en al een aanzienlijk strafblad heeft, gelijk ook een zinvolle dagbesteding kunnen worden geboden. B. zou ‘zeer gemotiveerd’ zijn om zich te laten begeleiden door de reclassering. :rolleyes:

Aan de schorsing van de voorlopige hechtenis werd een aantal voorwaarden verbonden. Een daarvan was dat hij geen drugs meer mocht gebruiken. De rechtbank kwam tot haar beslissing, mede omdat de verdachte al vijf maanden vastzat.

Maar B. ging, eenmaal buiten, direct weer in de fout. Toen hij zich meldde bij de instelling die hem moest gaan behandelen, bleek hij zwaar onder invloed van drugs te zijn. B. verdween weer, maar kon vrij snel daarna worden opgepakt. Hij zegt naar zijn vriendin te zijn gegaan en een bezoek te hebben gebracht aan zijn zus en zwager in Vlaardingen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten