DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19220
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Berichtdoor King George » Vr Nov 08, 2019 11:19 am

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19220
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Berichtdoor King George » Vr Nov 08, 2019 3:13 pm

Aangifte tegen Oztürk om ’moorden’ in strijd tegen IS

AMSTERDAM - Namens een groep van ruim 250 mensen gaat advocaat Michael Ruperti aangifte doen tegen Kamerlid Oztürk (Denk) vanwege haat zaaien, belediging en laster. De parlementariër sprak in het debat over burgerdoden door luchtaanvallen van Nederlandse jachtvliegers over ’moorden’.


De bekendste militair die het initiatief ondersteunt, is oud-Commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif. „Ik ben al eens voor moordenaar uitgemaakt in de tijd van de kruisraketten. In vond dat schokkend en schandalig en vind dat nog. Militairen riskeren hun leven voor de vrede en vrijheid van Nederland en anderen. Met soms een hoge prijs. Altijd in opdracht van de regering en instemming van het parlement”, motiveert De Kruif zijn steun.

Onschendbaar

Hoewel Oztürk de uitspraken deed in het parlement en daarmee een beroep zou kunnen doen op parlementaire onschendbaarheid, is hij in Ruperti zijn ogen wel degelijk strafbaar. Vooral omdat hij met zijn woorden aanzet tot haat richting de vliegers.
Wraak

„Mensen die met extremistische ideeën rondlopen, kunnen dit opvatten als een oproep om wraak te nemen. Dat is volstrekt onacceptabel”, vindt de advocaat die bij het Openbaar Ministerie in Den Haag aangifte gaat doen. Hij doet dat komende week zodat zoveel mogelijk mensen zich achter het initiatief kunnen scharen.

De advocaat ziet in de uitspraak die de Haagse rechtbank deed in het proces Wilders relevante jurisprudentie. De PVV-voorman werd in 2016 veroordeeld voor aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging. In het vonnis stelde de rechter vast dat: „Ook een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger zoals verdachte niet boven de wet staat. Ook op hem is het recht van toepassing. En ook voor hem is de vrijheid van meningsuiting begrensd.”

Grens

Wilders deed zijn minder Marokkanen-uitspraak niet in de Tweede Kamer, maar op een partijbijeenkomst. Ruperti erkent dat dit voor de rechter een verschil kan maken. „Tegelijkertijd moet je gewoon vaststellen dat Oztürk een grens heeft overschreden.” De advocaat wil weten wat de Hoge Raad hiervan vindt.

Ruperti lanceerde zijn idee voor een groepsaangifte op LinkedIn. De posting kreeg veel likes vanuit de defensiehoek. Ook hebben bij de raadsman zich veel mensen via de mail gemeld waaronder veel luchtmachtofficieren.

Oztürk weerspreekt dat zijn woord ’moorden’ in het debat juridisch waren bedoeld. „Alsof ik bedoeld zou hebben dat de ex-minister of onze militairen met voorbedachten rade onschuldige mensen van het leven zouden hebben beroofd. Dat is niet wat ik heb gezegd en is ook niet wat ik heb bedoeld.”

Verzwegen

Volgens het Kamerlid van Denk blijft het feit overeind dat er onschuldige mensen door militair geweld om het leven zijn gekomen. „Feit is dat deze slachtoffers zijn verzwegen door de regering.” Niet de militairen, maar de minister is daarvoor verantwoordelijk, en haar heeft hij dan ook aangesproken in het debat. „Het is betreurenswaardig dat mijn woorden vals worden geïnterpreteerd, dat deze advocaat met deze publiciteitsactie mij in een kwaad daglicht wil stellen en een mediamomentje krijgt over de rug van Denk. De advocaat weet als geen andere dat deze aangifte kansloos is.”https://www.telegraaf.nl/nieuws/1930238583/aangifte-tegen-ozturk-om-moorden-in-strijd-tegen-is
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42256
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 09, 2019 11:01 pm

Met twee (LELIJKE!) gezichten

Geplaatst op 8 november 2019

Afbeelding

Zoals u weet zijn Kuzu en Öztürk ‘Nederlanders’ met een migratieachtergrond. Maar de basis waarop zij zich Nederlander zeggen te voelen en gedragen (!), kan ik maar niet vinden. Of het moet zijn dat ze bijna accentloos Nederlands praten... want daar houdt alles aangaande Nederlander zijn en Nederland vertegenwoordigen op.

In een van de laatste filmpjes van het FvD veegt Baudet de vloer aan met de stelselmatige, 50 jaar lange onderwijsverslechtering zoals zij dat op hun site volkomen terecht omschrijven. Baudet kaart eveneens aan dat mensen met een migratieachtergrond al beginnen met een taal- en leerachterstand door de integratieproblematiek van bepaalde culturen in Nederland. Ik durf dit hardop te vertalen naar: de integratieproblematiek van met name moslims (!) en dan JUIST de tot in de vierde generatie Turken en Marokkanen die HIER naartoe ‘gevlucht’ zijn, omdat de eerste generatie DAAR uitgekotst werd en daarom HIER haar persoonlijke ‘economische’ omstandigheden kwam verbeteren. En dat heb ik uit eerste hand van een Turk in Turkije! Vooral ZIJ vinden het in de eerste jaren van hun kroost belangrijker dat ze Turks of Marokkaans spreken dan Nederlands. Waarom? Dan kunnen ze ook met oma praten, die eveneens nog NOOIT een woord Nederlands heeft gesproken! “Nederlands leren ze wel op school... want dar hep iek t ök gliert”. En dit heb ik uit eerste hand van een Marokkaan! Niet de slimste Marokkaan, maar daarom hebben we er ook zoveel problemen mee... en zijn er zoveel van bij geproduceerd/gekloond.

Uiteraard vindt de ‘heer’ Kuzu-in-keurig-maatpak dit tot drie keer toe ‘WALGELIJK!’, want “de heer Baudet krijgt het wéér voor elkaar om achterstanden en misstanden bij en door kleine kinderen met een migratieachtergrond te benoemen”. Kuzu ziet thuis in Rotterdam namelijk uitsluitend kindertjes van allerlei afkomst vrolijk met elkaar spelen... Het gaat hier volgens hem namelijk om allemaal hier geboren ‘Nederlandse’ kinderen. Ik zou zeggen: meneer Kuzu, ga eens naar Pearl of Specsavers, daar krijgt u de tweede bril nog gratis óók!

Dat Kuzu en Öztürk (duidelijk NIET kus-u en onze-turk) samen VIER (lelijke!) gezichten hebben, mag duidelijk zijn. Net als de Haagse regerings’leiders’ twee lelijke gezichten hebben, die uitsluitend één Europa vertegenwoordigen als het HEN (belastingtechnisch gezien – extra belasting op voeding, op benzine, BPM etc. etc. en eigen inkomen gerelateerd uiteraard) uitkomt, komt het Kuzu en Öztürk uit om vermeend ‘Nederlander’ te zijn. Zo heeft het CIB in 2018 al berekend dat de vertegenwoordiging van allochtonen (en met namen Turken en Marokkanen!) in de criminaliteit flink hoger ligt dan van de autochtone bevolking (het programma ‘Opsporing verzocht’ toont dit overigens al jarenlang aan!). Kuzu en Öztürk, die overduidelijk lijden aan discrimifobie, reageren uiteraard als door een wesp gestoken. De term ‘allochtonen’ bestaat namelijk niet meer! Het betreft hier volgens hen uitsluitend HIER geboren en getogen ‘Nederlanders’. “U kunt criminaliteit namelijk NIET ‘zomaar’ op basis van afkomst aan ‘Nederlanders’ met een migratie achtergrond verbinden!” Wat uitermate merkwaardig is, want bij motorclubs kan dat klaarblijkelijk wel en DAN hoor ik ze NIET!

De reden van de toename is volgens het CIB overigens ‘nog onduidelijk’… “Dat moet nog onderzocht worden...” Nou, schijterige (!) ‘medewerkers’ van het CIB, ik wil u met veel vaderlandsliefde graag uitleggen waar dat ‘getal’ in zit. Allereerst komen er door het gelauwerde paard van Troje, dat al ruim vijf jaar naar de naam ‘globalisering’ luistert, steeds meer Oost- en Zuid-Aziatische, Midden-Oosterse en Afrikaanse jonge (!) mannelijke bendeleden (!) binnen. Overigens allemaal met een islamitisch achtergrond, maar dat geheel terzijde . Ten tweede zien zij ons vanuit hun achterlijke ‘religieuze’ opvoeding (en aanverwante ‘normen en waarden´) potentieel als DE vijand (en met de vijand mag u doen wat u wilt. Een ten derde hebben ze hooguit een pijnstiller nodig tegen de buikpijn van het lachen om de juridische maatstaf en strafmaat en het eveneens slappe Europese overheidsbeleid die hen maar ‘tweede’ kansen blijft geven, omdat ze bij de screening ‘zo zielig’ LIEGEN (!) te zijn. ...Iets met oogkleppen en ‘Gutmensch’ gedachtegoed...

Volgens de discrimifobe Kuzu en Öztürk betreft het dus allemaal HIER geboren ‘Nederlanders’... Maar nu vraag ik u:

Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die onderling uitsluitend Turks, Marokkaans of Arabisch spreken?
Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die uitsluitend Turks, Marokkaans of Arabisch eten (die eten niet bij of van de Chinees!).
Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die gemoedelijk lachend vooraan zitten (Kuzu!) bij bijeenkomsten van de Moslimbroederschap?
Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú (Kuzu!) die Erdoğan uitbundig “Onze grote leider” noemen?
En hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die urenlang toeterend met Turkse vlaggen de infrastructuur ontwrichten als “HUN grote leider” opnieuw is ‘verkozen’?

Sowieso, hoeveel rasechte Nederlanders kent ú met een dubbel paspoort?

Door: Drs. E.N. Schilder

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/08 ... gezichten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39399
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 02, 2019 12:29 pm

De mannen van DENK hebben in hun tijd bij de PvdA veel geleerd. Hoe je agitprop bedrijft en hoe je de strijd voor rechtvaardigheid voert. Een praktijkvoorbeeld:
Aangifte tegen basisschool om weigeren kind met Marokkaanse naam
De fractie van Denk zal woensdag in de gemeenteraad een motie indienen, waarin het stadsbestuur wordt opgedragen onderzoek te doen naar etnisch profileren door scholen. De partij wil zogenoemde mystery guests inzetten om discriminatie op te sporen.

Dit middel wordt ook ingezet om horecabedrijven te betrappen bij discriminatie aan de deur. “Het is schandalig wat hier gebeurt,” aldus fractievoorzitter Mourad Taimounti.
De aanleiding is een poging van een ouder met Marokkaanse naam om haar kinderen halverwege het schooljaar op een andere school te krijgen. De school kijkt dan of in de klassen nog plek is.
De ouder meldde zich bij basisschool De Notenkraker in Zuid en vroeg een plek voor twee kinderen, in groep 1/2 en in groep 3. Ze kreeg een afwijzing: geen plek.

Later probeerde ze het nog een keer, voor haar kind in groep 3, maar dan onder een Nederlandse naam. Nu was er ineens wel plek. Ze heeft aangifte gedaan.

Etnisch profileren

Denk, dat de mailwisseling tussen de ouder en de school heeft ingezien, kaart de kwestie aan in de raad. “Hier is duidelijk sprake van etnisch profileren in het basisonderwijs,” aldus Taimounti.

Volgens Antoinette van Zalinge, directeur van de school, is er sprake van een misverstand en niet van discriminatie. Volgens haar was de eerste aanvraag voor twee kinderen, een in groep 1/2 en een in groep 3. In de laagste groep was geen plek, in groep 3 wel. Omdat de administratie dacht dat de ouder dan geen interesse meer zou hebben, volgde de afwijzing.
De tweede aanvraag, onder andere naam, ging alleen over het kind in groep 3.

De aanvragen zijn niet goed afgehandeld, zegt Van Zalinge, omdat ze binnenkwamen op verschillende plekken. Hierdoor zijn twee verschillende antwoorden gegeven. “Dat had niet mogen gebeuren.” Volgens Van Zalinge is van discriminatie geen sprake en is de moeder welkom voor een gesprek en is de leerling welkom in groep 3. “We zijn een heel diverse school met kinderen van 24 nationaliteiten. Afkomst speelt bij ons geen rol. Ik hoop dat we in een gesprek de lucht kunnen klaren.”

Taimounti zegt dat de school liegt. “In de mails aan de moeder schrijft de school duidelijk dat er geen plek is in groep 1/2 en ook niet in groep 3.” Hij zegt veel signalen te krijgen van discriminatie door scholen. “In Amsterdam heerst veel angst een zwarte school te worden.”
https://www.parool.nl/amsterdam/aangifte-tegen-basisschool-om-weigeren-kind-met-marokkaanse-naam~bc3d6b6c/

En het uiteindelijke doel? Dat alle scholen Islamitisch zijn !
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39399
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Berichtdoor Mahalingam » Di Dec 03, 2019 12:29 am

Dat krijg je met de multikul: culturele misverstanden. Zoals tussen Turken en Marokkanen.
In Amsterdam is de pleuris uitgebroken bij DENK.
Politieke rel binnen Denk Amsterdam
Er is een grote politieke rel losgebarsten bij de Amsterdamse afdeling van Denk. Raadslid Aysegul Kilic beschuldigt in een brief aan haar achterban fractievoorzitter Mourad Taimounti van vrouwonvriendelijk gedrag. Taimounti zegt aangifte tegen zijn collega-raadslid te zullen doen als zij die woorden niet publiekelijk terugneemt.

Stadszender AT5 kreeg de brief van Kilic – die overigens in het Turks is – in handen. Ze beschuldigt Taimounti van ’vrouwonvriendelijke gedragingen’ die ’vaak de grenzen van fatsoensethiek’ zouden hebben overschreden.

Kilic bevestigt aan De Telegraaf de brief te hebben geschreven. „Die heb ik naar een select groepje gestuurd”, zegt ze. „Ik ben de achterban uitleg verschuldigd. Het is zoals het in de brief staat”, zegt ze desgevraagd. Op de vraag wat ze onder vrouwonvriendelijk gedrag verstaat, antwoordt Kilic: „Onder andere schreeuwen en denigrerend gedrag, het niet serieus nemen. Dat speelt al anderhalf jaar.”

Aangifte van smaad

Fractievoorzitter Mourad Taimounti noemt de brief van Kilic ’te schandalig voor woorden’. „Ik ga aangifte doen van smaad en laster als zij de beschuldigingen niet publiekelijk rectificeert”, zegt Taimounti. „Het zijn heel nare aantijgingen. Daar zal ze zich voor moeten verantwoorden, als dit door haar is opgesteld.”

Volgens Taimounti speelt er iets anders. „Deze dame is in een functioneringsgesprek aangegeven dat ze al anderhalf jaar niet goed functioneert. We hebben gezegd dat ze beter haar best moet doen.”

Taimounti stelt bovendien dat Kilic niet op een functioneringsgesprek kwam opdagen. Taimounti zegt dat ze een officiële waarschuwing heeft gekregen. „Er waren meer zaken waarover we niet tevreden waren. Ik heb gezegd dat ze bij zichzelf te rade moest gaan. Dat kon ze niet verkroppen. Dat vond niet alleen ik, maar het was een besluit van de volledige fractie. Dat vond zij niet acceptabel. Maar wij konden het niet meer tolereren dat we bijvoorbeeld nog steeds speeches voor haar moesten schrijven. Het is gewoon rancune.”

’Aangesproken op kwaliteit’

Taimounti ontkent ’ten stelligste’ vrouwonvriendelijk gedrag te hebben vertoond. „Dat is gewoon schandalig. Ze wordt gewoon aangesproken op de kwaliteit van haar werkzaamheden, net als alle andere collega’s. Ook ik word aangesproken. Je zit in de politiek om te leveren en niet om de kantjes ervan af te lopen”, zo zegt Taimounti.

Zowel Kilic als Taimounti weet niet wat de gevolgen voor de fractie in de hoofdstad zijn. Kilic zegt dat er ’absoluut geen’ sprake is van wrok. „Ik ben degene geweest die het initiatief heeft genomen om te komen tot een interne oplossing door een mediationtraject voor te stellen. Dat wilde Taimounti niet, daarom heb ik dat vervolgens bij het landelijk bestuur neergelegd. Hij mag de stappen ondernemen die hij wil. Maar het is zoals het in de brief staat.”
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1494567703/politieke-rel-binnen-denk-amsterdam

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72565
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Berichtdoor Ariel » Di Dec 10, 2019 2:34 pm

Afbeelding

Nog meer roddel en achterklap in de gelederen van DENK. Kilic noemt gedenksteen Armeense genocide ’leugenmonument’

Ruzie binnen Denk om Armeense genocide

Aan de openlijke ruzie die bij Denk in Amsterdam is ontstaan, zit een culturele component. Het Turks-Nederlandse raadslid Aysegul Kilic, dat vorige week in een brief de Marokkaans-Nederlandse partijleider Mourad Taimounti van ’vrouwonvriendelijk gedrag’ beschuldigde, wilde kritiek uiten op het plaatsen van een gedenkplaat ter nagedachtenis aan slachtoffers van de Armeense genocide. Taimounti voorkwam dat, zo stelt Kilic zelf.

In april 2018, toen Denk enkele weken zitting had in de Amsterdamse gemeenteraad, werd aan de muur van de Armeens-Apostolische kerk in het Centrum een gedenksteen onthuld ’ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Armeense Genocide in het Ottomaanse Rijk in 1915.’ Kilic noemt die gedenksteen in haar brief een ’leugenmonument’.

In Turkije ligt het erkennen van de Armeense genocide uiterst gevoelig: het land stelt dat er sprake is van ’oorlogsslachtoffers’. Turkije deed op meerdere landen een beroep om de volkerenmoord niet te erkennen. Er zou volgens dat land sprake zijn van ’oorlogsslachtoffers’. Kilic wilde zich daar ook in Amsterdam voor inzetten. Ze laakte de houding van haar politieke baas Taimounti, die voorkwam dat zijn collega de gedenksteen inzet zou maken van een politieke en culturele strijd.

Taimounti, die zelf een Nederlands en Marokkaans paspoort heeft, zou in de eerste weken dat hij in de gemeenteraad zit niets willen voelen voor een ’rel’. Hij vond dat eenieder mag herdenken wat hij of zij wil en wilde de Turkse kwestie niet op lokaal niveau controversieel maken, zo bevestigt hij.

Kilic geeft geen antwoord op de vraag waarom ze teleurgesteld was dat Denk zich niet verzette tegen de plaatsing van de gedenksteen. Ze reageert wel op de vraag waarom ze de verklaring in het Turks rondstuurde. „Er waren twee versies. Nederlands en Turks. Er zijn binnen mijn achterban ouderen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn. De Turkse versie was voor hen bedoeld.” Taimounti wil verder niet inhoudelijk reageren omdat een mediationtraject is ingezet.

Op een Turks platform neemt Denk-raadslid Numan Yilmaz het intussen op voor Taimounti. Hij vindt de beschuldigingen te ver gaan omdat die niet ’de waarheid weerspiegelen’. Hij schrijft dat de brief van Kilic bedoeld is om ’verdeeldheid’ te creëren binnen Denk. Datzelfde gebeurde onlangs op soortgelijke wijze bij Denk in Zaanstad, meldt hij.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39399
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: DENK. Het duo Selcuk Öztürk en Tunahan Kuzu

Berichtdoor Mahalingam » Di Dec 10, 2019 10:37 pm

Amsterdamse DENK-miep wilde jammeren over gedenksteen Armeense genocide

Ze vindt een gedenksteen 'een leugenmonument'

Afbeelding

Het zal vast wel toeval zijn allemaal, maar sinds Al-Baghdadi is overleden is het ineens hommeles in de rangen van DENK. Bij het Amsterdamse chapter had raadslid mevr. Aysegul Kilic een grote mond richting EEN MAN en dat gaat zomaar niet. Blijkt de ophef te draaien om de Armeense genocide, een gebeurtenis onvindbaar in het woordenboek van DENK - daar heerst tussen 'Allah' en 'Azarkan' vooral veel leegte.
Mevrouw Kilic is van de Turks-rabiate lijn en zij gelooft in heel veel sprookjes, maar niet in de Armeense genocide: ze wilde jammeren over een gedenksteen voor de slachtoffers van de Armeense genocide.
Partijleider Mourad Taimounti, van de Marokkaanse lijn, voorkwam dat zijn Turkse prinses ging muiten. En leer ons Turken en Marokkanen kennen: het is trots volk. Het is dat ze allemaal met hetzelfde geloof op dat kussen slapen, anders lag er een duivel tussen.
https://www.geenstijl.nl/5150974/ze-trap-er-niet-in/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten