Links extremisme

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 20, 2019 1:54 am

Barbarisme...

Afbeelding

DEZELFDE SHIT – ANDERE MASKERS

Mensen die trots zijn op hetgeen ze te vertellen hebben, bedekken hun gezicht niet als zij het zeggen.


Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 30, 2019 12:34 am

“Links” stuurt aan op oorlog!

Geplaatst op 29 september 2019

Afbeelding

Een in mijn ogen linkse fascist met sterke collaboratieneigingen krijgt in een krant om de zoveel tijd de gelegenheid om weer eens duidelijk te maken door wie hij vermoedelijk wordt betaald: de koning van Marokko, of de olieboer uit Mekka. De man lijkt het schoolvoorbeeld van Nederlander-haat en verdediger van alles wat ook maar iets met zijn lievelingen, de Marokkanen, van doen heeft. Een groep die iedere dag veel ellende veroorzaakt binnen de Nederlandse maatschappij, wat door dit politiek stuk links ‘correctheid’ wordt gebagatelliseerd. Nog meer dan dat, de waarheid spreken over deze groep richt ‘enorme schade aan’, zo stelt hij.

Fout, leugens verkondigen over deze groep, zoals dit soort bijna landverraders te noemen types als deze man al decennia doet, hebben die door hem gestelde enorme schade al in veelvoud veroorzaakt. Een steeds groter wordende groep islamieten, met name Marokkanen, wordt met de dag vijandiger, agressiever en intoleranter ten aanzien van de groep waar deze man duidelijk een astronomisch groot te noemen hekel aan heeft, autochtonen ofwel oorspronkelijke Nederlanders en Europeanen.

In een poging tot het vergelijken van wat Marokkanen ‘wordt aangedaan’ komt de man weer (indirect) met de genocide op Joden op de proppen, en met wat Joden in een nog verder verleden is aangedaan, ook al gaat dit volledig mank. Je kunt niet klakkeloos gebeurtenissen vergelijken met en van een groep van op het hoogtepunt ongeveer een half miljoen mensen uit ook nog eens een andere tijdsperiode, met die van een groep van nu al bijna een half miljoen, die ook nog altijd groeiende is. Zeker ook gezien het Pact van Marrakesh, waardoor de komst van nog meer Marokkanen eerder de realiteit zal zijn en die groep versneld nog groter laat groeien en iedere verdere soortgelijke door hem gedane vergelijking appels met peren vergelijken is.

Verder is het voor zover mij bekend niet zo dat in het verleden, noch in het heden, grote groepen met name Joodse jongeren de rest van de maatschappij liepen/lopen te terroriseren, inbraken plegen, geweld plegen, verkrachten, aanranden, moorden, zoals helaas de statistieken toch echt lijken aan te geven over die vooral jongeren uit Marokkaanse hoek. Marokkanen die volgens deze man allemaal heel zielig zijn. Sommigen zijn dat ook, zoals het relatief kleine groepje dat zich probeert te bevrijden van de sterke hand uit Rabat. Maar helaas is dit nog altijd een bijna te verwaarlozen groep binnen de totale groep.

Men houdt niet op om met slinkse linkse trucjes burgers angst aan te praten. Door constant die naziperiode overal bij te slepen, ook al doet men dit soms suggestief, om hiermee andere mensen hun geest en zo dus hun gedrag te beïnvloeden, wat kenmerkend is voor dit fascistisch links dat erop uit is om andere mensen te overheersen en te domineren. Om zijn vergelijkend praatje te bevestigen, komt de man aanzetten met historische gegevens over Joodse bendes uit de 16 en 17 de eeuw. Want het Jodendom werd toen, net als de islam nu, gezien als een bedreiging voor het christendom en de maatschappij, zo stelt hij.

Nou kan ik het mis hebben, maar ik dacht toch dat een vergelijking tussen de grootte aan aanhang van het Joodse geloof en de islam een heel klein beetje verschillend is. Het aantal Joden op de wereld is ongeveer 14 miljoen, waarbij de aantekening op z’n plaats is dat die 14 miljoen echt niet allemaal radicaal in het geloof zijn. En zelfs al zouden alle 14 miljoen Joden zwaar gelovig zijn, dan nog zouden zij niet als religieuze groep als bedreiging kunnen worden gezien afgezet tegen een wereldbevolking van pakweg 7 miljard.

Daar staat tegenover dat het aantal Marokkanen een fors deel hoger ligt dan het aantal Joden, namelijk ruim 36 miljoen. Maar het probleem met Marokkanen ligt ook bij hen niet bij het wel of niet Marokkaan, zijn maar bij het wel of niet en in welke mate islamitisch zijn. Als we de cijfers over islam erbij halen, dan zien we daar toch echt wel een directe en zeker indirecte dreiging van uitgaan. Er zijn meer dan anderhalf miljard islamieten nu en via een aannemelijke stijging in de toekomst zullen dit er snel twee miljard zijn.

Parallel aan die stijging zal de islam, door een eveneens groeiende groep extreem tot radicaal gelovigen binnen de islam met een sterk toenemende drang tot islamisering van de wereldbevolking, dus wél degelijk direct en zeker indirect een gevaar vormen voor de rest van die wereldbevolking. Eenieder die dit ontkent, is niet goed in zijn/haar bovenkamer of te laf om de werkelijkheid onder ogen te zien.

Stop toch eens met vergelijkingen met het Jodendom en verwijzingen naar de Holocaust enkel om via onder andere angst zaaien het gelijk te willen krijgen door anderen in een positie te duwen dat die niets meer durven tegen te werpen. Deze moordpartij van toen had bovendien niet direct perse iets met religie te maken, maar eerder en meer met opgeroepen haat door veroorzaakte woede vanwege de wijze waarop deels een kleine Joodse elite van bankiers en industriëlen in de periode tussen de twee wereldoorlogen in het Duitse volk, in samenwerking met Engelse en Franse overwinnaars, hadden uitgemergeld.

De basis van woede bij de bevolking van het toenmalig Duitsland ten aanzien van Joden lag eerder in de omstandigheden waaronder het Duitse volk was gedreven door de geallieerden en sommige, deels Joodse, bankiers en industriëlen, wat uitmondde in dus volkomen ten onrechte haat ten aanzien van Joden in het algemeen. Iets waardoor dus eigenlijk niet enkel de Duitsers verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de Holocaust, maar zeker ook de toenmalige politici bij de geallieerden. Doordat dit laatste nooit echt is erkend, dreigt nu vandaag antisemitisme bij bijvoorbeeld Labour weer naar boven te komen.

Haat die deels dus door handelen van de toen geallieerden is opgeroepen en die door de toen nationaalsocialisten is gebruikt om hun krankzinnigheid te botvieren, iets dat bijna weer het geval dreigt te worden bij de nieuwe linkse fascisten. Opnieuw steekt het linkse fascisme de kop op, nu niet als het nationaalsocialisme, maar als zogenaamd politieke correctheid van onder andere het enkel in naam antifascisme, in combinatie met een wereld bedreigende islamisering via de multiculturele samenleving, die door precies diezelfde groep bankiers en industriëlen als ooit de wereld opnieuw door de strot wordt geduwd.

Een fascistoïde groep van waaruit opnieuw ten aanzien van critici en realisten die de democratie wensen te beschermen wordt gebruld dat die ‘hun smoelen moeten houden of anders in speciaal daarvoor op te richten kampementen moeten worden heropgevoed!’ Ieder tegengeluid mag niet worden gehoord, kritiek op de fascistische denkwijze van een totaal ontspoord links wordt niet getolereerd. Het zich links noemend fascisme dreigt de wereld opnieuw in een rampgebied te veranderen.

En net als toen ziet de pers het weer gebeuren, maar houdt zich grotendeels opnieuw muisstil. Waar blijven protesten vanuit een objectieve pers als de regels van een aanklacht in de VS om Trump af te zetten zo worden gewijzigd dat zelfs verklaringen uit tweede hand (ofwel wellicht gewoon roddel) gewettigd zijn? Hoelang denkt dit soort links op deze manier door te kunnen gaan voordat de door Timmeraar gewenste oorlog uitbreekt omdat mensen het niet meer nemen. Wat wil dit links toch: Burgeroorlog? Totale vernietiging? Wat mankeert deze idioten toch?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/29 ... op-oorlog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Nov 05, 2019 10:29 pm

Duitsland verzinkt in links-fascistische terreur

Geplaatst op 5 november 2019

Afbeelding

Onlusten in Leipzig en Berlijn

Enige tijd geleden was Berlijn nog de hoofdstad van links-fascistisch geweld. Nu krijgt de regeringszetel concurrentie uit de stad Leipzig in de deelstaat Sachsen. In de wijk Connewitz hebben onbekenden in de nacht naar zaterdag de brandweer aangevallen, toen die een brand wilde blussen op een bouwplaats. De gealarmeerde politie werd eveneens aangevallen, bericht de MDR.


Daarmee echter niet genoeg. Toen de brand geblust was en de brandweer zich samen met de politie had teruggetrokken, werd er opnieuw brand gesticht. Een politiewoordvoerder verklaarde: “De kameraden van de brandweer en de politie keerden terug naar de plaats van de brand en werden toen vanuit een groep van ongeveer 50 personen met vuurwerk, stenen en flessen bekogeld.” Twee agenten raakten gewond. Bovendien werden patrouilleauto´s aangevallen en beschadigd.

Afbeelding

In het weekend in Berlijn een gelijksoortig beeld: daar kwam het in het district Friedrichshain na een linkse demonstratie “Tegen verdringing en voor meer vrije ruimtes” tot heftige gewelddadige onlusten, in het district Berlin-Mitte werd een overheidsbureau voor het innen van boetes en bekeuringen met stenen bekogeld, in de Karl-Marx-Allee werden de ramen van een kroeg ingegooid. Daar vond een zogenaamd wijkgesprek met een CDU-politicus plaats. Linkse fascisten hadden al dagenlang tegen deze bijeenkomst op flyers geprotesteerd, bericht de “Berliner Kurier”.

Maar zelfs na deze terreurnachten houden links-liberale staatsmedia en linksgroene politici zich in of proberen zich met heel zwakke argumenten van het geweld van hun ideologische kameraden te distantiëren. Zo werd door “Die Linke” in Leipzig gezegd: “Aanvallen op politieagentes en –agenten evenals op brandweerlieden zijn absoluut onacceptabel om de maatschappelijke problemen op te lossen.” Een veroordeling van geweld klinkt anders. Tegelijkertijd waarschuwde “Die Linke” de regering van de deelstaat ervoor “de staat te bewapenen” en solidariseerde zich onmiddellijk met de doelen van de linkse fascisten.

Afbeelding

Terwijl veel Duitse politici zich luidkeels beklagen over rechts-extremisme, verzinkt Duitsland in werkelijkheid in links-fascistische terreur. De reden daarvoor is heel simpel: deze staat is blind aan zijn linkeroog. Anders is het heel moeilijk uit te leggen dat de politie na de overduidelijk door linkse fascisten gepleegde brandaanslagen in Leipzig nog van “onbekenden” spreekt, zonder ook maar hun politieke identiteit te benoemen. Bij de E-mails, die in elk ander land in de spam of prullenbak terechtkomen, omdat de afzenders niet te identificeren zijn en uit elk willekeurig politiek kamp kunnen komen, verbreiden politici en mainstream media daarentegen onmiddellijk dat de afzenders tot het rechtse politieke kamp behoren. Over links-fascistische terreur wordt het liefst gezwegen.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/05 ... e-terreur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6265
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Links extremisme

Berichtdoor Ali Yas » Wo Nov 06, 2019 12:46 am

Pilgrim schreef:
verzinkt Duitsland in werkelijkheid in links-fascistische terreur

Daar komt natuurlijk uiteindelijk wel een antwoord op, en dat antwoord wordt dan een rechtvaardiging voor meer (linkse) overheidsrepressie.

Maar niets doen betekent repressie door links schoelje. Een dilemma.

De oplossing moet heel ergens anders vandaan komen, bij voorkeur op democratische wijze. Maar als je ziet hoe dat in de VS gaat, dan is de race met een nieuwe, rechtsere regering nog niet gelopen. De instituties zitten inmiddels vol collectivisten.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

mercator
Berichten: 18625
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Links extremisme

Berichtdoor mercator » Wo Nov 06, 2019 10:36 am

Ali Yas schreef:Maar als je ziet hoe dat in de VS gaat, dan is de race met een nieuwe, rechtsere regering nog niet gelopen. De instituties zitten inmiddels vol collectivisten.

Exact. De Marxisten hebben na WO II 70 jaar de tijd gehad om quasi ongehinderd de Mars door de Instellingen te voltooien zodat justitie, media, onderwijs en ambtenarij in hun handen zijn. Zelfs een klinkende verkiezingsoverwinning voor rechts heeft geen kans op slagen zolang die stal niet wordt opgeschoond.
Een perfecte illustratie daarvan zien we hier in Antwerpen. Het verkozen stadsbestuur is rechts( zelfs extreem-rechts volgens links) maar de meest dwaze groene en rode utopieën worden daar in praktijk gebracht door niet-verkozen politie en ambtenarij die integraal door het vorige communistische bestuur werden benoemd en daar levenslang zitten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Nov 06, 2019 9:59 pm

Links-extremisten terroriseren burgers: Duitse deelstaat Sachsen verhoogt de druk op de links-extreme scene in Leipzig

Geplaatst op 6 november 2019

Afbeelding

Na meerdere brandstichtingen en gewelddadigheden door vermeende links-extremisten in Leipzig willen de justitiële en veiligheidsautoriteiten van Sachsen de druk op de scene verhogen. Zij kondigden de vorming van een “speciaal team links-extremisme” aan.

De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen, Roland Wöller, en minister van Justitie Sebastian Gemkow (beide CDU) kondigden vandaag in Dresden de vorming van een speciaal team links-extremisme Leipzig (Soko LinX) aan. Daartoe dient het aantal rechercheurs van de huidige gezamenlijke onderzoeksgroep links-extremisme Leipzig tot 20 man verdubbeld te worden.

In de stad in Sachsen hadden onlangs herhaaldelijke aanvallen en brandaanslagen op bouwplaatsen met deels grote immateriële schade plaatsgevonden. Ook brandweerlieden, die in het links-alternatieve stadsdeel Connewitz een brand wilden blussen, werden aangevallen. De autoriteiten gaan uit van links-extremistische daders.

Afgelopen weekend drongen in Leipzig twee gemaskerde personen binnen in de woning van een medewerkster van een firma in onroerend goed en verwondden haar met vuistslagen. In een brief, waarin de verantwoordelijkheid voor de daad werd opgeëist, stond dat de vrouw verantwoordelijk zou zijn voor de bouw van eigen woningen in Connewitz. De burgemeester van Leipzig, Burhard Jung (SPD), veroordeelde de aanval en eiste doortastendheid van de rechtsstaat ook tegen links geweld.

Wöller veroordeelde het “geweld tegen mensen, de verwoesting van bouwplaatsen en opstand tegenover de staatsmacht”.

“We staan het niet toe dat een links-extremistische scene de rechtsstaat en zijn burgers terroriseert”, verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken.

Minister van Justitie Gemkow, die kandidaat is bij de burgemeestersverkiezingen in Leipzig in februari, was “geschokt” over de nieuwe omvang van geweld door duidelijk links-extreme criminelen. “Politiek extremisme moet keihard en vastberaden bestreden worden.”

In Leipzig vonden volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken dit jaar tot nu toe 300 links gemotiveerde delicten plaats. Dat waren er meer dan in de afgelopen drie jaar telkens geteld werden.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06 ... n-leipzig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Wo Nov 06, 2019 11:12 pm

De burgemeester van Leipzig, Burkhard Jung, waarschuwt voor politieke moorden gepleegd door linkse extremisten. Hij zegt dat we moeten oppassen dat we in het huidige debat over rechts terrorisme het linkse extremisme en de minachting voor de mensenrechten niet uit het oog moeten verliezen en hij zegt verder dat de militante linkse scène aanvallen op weerloze vrouwen niet schuwt. Waarnemend minister van Justitie Sebastian Gemkow had van de burgemeester geëist dat Leipzig “terug moest vechten tegen links extremistisch geweld”.
www.achgut.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/06/stort-de-eu-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 10, 2019 4:14 am

Antifa, in sommige landen verboden omdat ze bekendstaat als extreem-linkse terroristengroep die geweld niet schuwt en wordt betaald, net zoals KOZP, door Soros, heeft in Duitsland, misschien in Nederland ook wel, nauwe banden met groenslinkse politici. De gemeenteraadsvergadering in Koblenz werd na enkele minuten geannuleerd, omdat 4 leden van de linkse en Groene fracties verschenen met “antifascistische” symbolen van de Antifa. De vier gemeenteraadsleden droegen stickers en Antifa-borden en hadden die ook op hun microfoons gelijmd. De andere fracties hebben de zaal verlaten en daarop werd de vergadering geannuleerd.
https://politikstube.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/09 ... r-gewenst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 15, 2019 1:47 am

Zoals meestal bijna altijd het geval is kwam het geweld in Duitsland weer van links. In Stuttgart was zaterdag een BPE*-bijeenkomst op het plein, ook een snelgroeiende groep, en er waren voornamelijk patriottische en islam-kritische burgers met gezond verstand, zoals onlangs ook in Frankfurt, maar rond vier uur ‘s middags kwam er een ploegje schreeuwende verwarde linksen, dat na een kwartier door de politie werd verwijderd. Het is extreem belangrijk dat bij elke bijeenkomst de toepasselijke wetgeving consequent wordt gehandhaafd en de linkse extremistische antidemocraten, die alleen gericht zijn op het onderdrukken van andere meningen, duidelijk op hun plaats gezet worden.
www.pi-news.net

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/14 ... in-europa/

*) Bürgerbewegung Pax Europa
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 23, 2019 10:52 pm

Het gevaar komt bijna altijd van links. We zien het aan de dwazen van “Extinction Rebellion” en de “Antifa”, en in Duitsland waarschuwt de FDP-fractie in Bremen voor het extreme gedrag van links dat door de politiek en de door de politiek ingehuurde media genegeerd wordt. Het gaat voornamelijk over het in brand steken van politievoertuigen en andere auto’s, verfaanslagen en verwoeste kantoren, maar ook om het niet respectvolle en haat uitdragende en racistische gedrag.
https://jungefreiheit.de

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/23 ... -de-steek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42141
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links extremisme

Berichtdoor Pilgrim » Di Dec 03, 2019 12:14 am

Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor klimaatterroristen: “Het gaat om de val van het maatschappelijk systeem”

Geplaatst op 2 december 2019

Afbeelding

Klimaat-hysterici en milieuterroristen worden een steeds groter gevaar. Nu heeft ook de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BfV) daarvoor gewaarschuwd. Mogelijke doelwitten van de linkse extremisten zijn voertuigen, schepen, luchthavens en zelfs bedrijven waar men dieren houdt. In naam van de “klimaatbescherming” is voor de zelfbenoemde “Antifascisten” alles toegestaan – ook gewelddadige acties houdt de BfV voor mogelijk.

Zo werd op Pinkstermaandag in Kiel een compleet cruiseschip aan de afvaart gehinderd en kon pas vertrekken, nadat de politie 46 van de relschoppers had opgepakt. Steeds vaker vindt de terreur ook in het dagelijks leven plaats – bijzonder agressief reageren de linkse milieu-relschoppers op grote terreinwagens, zogenaamde SUV´s. In juni stonden bij een grote Porsche dealer in Keulen meerdere dure sportwagens in brand. In augustus werden zelfs tegelijk 46 auto´s van een Jaguar dealer in de deelstaat Hessen verwoest. Kort daarna eisten linkse extremisten op internet de daad op en rechtvaardigden deze met de “verwoestende technologie”, die het klimaat en het milieu schade zou toebrengen.

Voor de BfV zijn dat geen incidentele gevallen meer, maar een maatschappelijke trend. Linkse extremisten zouden propageren dat economische groei en kapitalisme niet verenigbaar zouden zijn met de bedoelingen van de klimaatbescherming. Om een klimaatcatastrofe te voorkomen, zou daarom een “systeemverandering” nodig zijn. Daarmee bedoelen ze met systeemverandering geen politieke verandering of de investering in innovatieve technologieën, aldus de BfV. “Het gaat veelmeer om de val van het kapitalistische maatschappijsysteem en een politieke nieuwe orde in de zin van de desbetreffende ideologie die zij vertegenwoordigen.”

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/02 ... k-systeem/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten