Nieuwe Wereldorde

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 27, 2019 7:26 pm

De VN, die nu de eerste door de EU betaalde vliegtuigen vol met mensen naar Europa haalt tegen de zin in van de Europese bevolking. Uw belastinggeld wordt gebruikt om uw land af te breken en vol te stoppen met buitenlanders van voornamelijk islamitische afkomst.
www.breitbart.com

Dezelfde VN die ook achter de 5G plannen, de klimaat/stikstof/CO2-waanzin en de verplichte vaccinaties zit. Onderstaand artikel laat ons weten dat vaccinaties nu gebruikt worden om biometrische identiteiten van iedereen te “oogsten”. Big Pharma werkt nu officieel samen met de technische industrie om “immunisering” te koppelen aan digitale biometrie., wat betekent dat mensen binnenkort worden gechipt, gevolgd en uiteindelijk gecontroleerd worden door een wereldwijde identificatiematrix.

De ID2020 Alliantie is een digitaal identiteitsprogramma dat bedoeld is om “immunisering te benutten” als middel om kleine microchips in mensen te plaatsen en wil in samenwerking met GAVI dat alle mensen, net zoals met vee gebeurt met oormerken, dat alle mensen worden gevaccineerd met digitale trackingchips die een naadloos monitoringsysteem voor de NWO creëren om de wereldbevolking met “gemak” te beheren.
www.naturalnews.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/27 ... xplodeerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 07, 2019 11:49 pm

Agenda 21 – Ze proberen het zelfs niet meer te verbergen

By Redactie World Unity on nov 7, 2019

Afbeelding

Eens probeerde de elite op zijn minst hun grenzeloze enthousiasme voor bevolkingscontrole voor het grote publiek te verbergen, maar nu proberen ze het zelfs niet meer te verbergen. Op dinsdag werd in het tijdschrift BioScience een alarmerende nieuwe studie gepubliceerd die pleit voor wereldwijde bevolkingscontrole als een van de oplossingen voor de “klimaatnoodsituatie” waarmee we worden geconfronteerd.

Dit document is al ondertekend door 11.258 wetenschappers uit 153 verschillende landen, en het roept openlijk op tot een vermindering van de menselijke bevolking van onze planeet.

Dit is altijd het eindspel geweest voor de cultus van de klimaatverandering, maar nu wordt er hard op aangedrongen om het publiek te laten geloven dat er een “wetenschappelijke consensus” bestaat dat dit noodzakelijk is.

Je kunt hier een samenvatting van het rapport vinden, en ik zou je van harte willen aanmoedigen het te lezen, omdat het in wezen een blauwdruk is voor waar de elite van plan is de mensheid in de komende jaren te nemen.

Maar om hun doelen te bereiken, moeten ze ons eerst overtuigen dat een planetaire ramp op handen is, en in deze studie vertellen de auteurs ons moedig “dat planeet Aarde wordt geconfronteerd met een klimaatsituatie” ...

http://www.worldunity.me/agenda-21-ze-p ... verbergen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 16, 2019 2:32 am

Onderstaand bericht laat ons weten dat Bill Gates, Mark Zuckerberg, George Soros en Jeff Bezos één hoofddoel hebben. En dat is het vernietigen van de Amerikaanse Republiek en een communistische/socialistische “New World Order” installeren.

De massamedia hebben miljoenen Amerikanen, inclusief top-regeringsfunctionarissen, gehersenspoeld om te geloven dat Amerika geleid wordt door een blanke suprematistische freak, terwijl het in feite de “verzetsbeweging” van de rijke blanken, hierboven beschreven, is die genocide, ontvolking, communisme wil en het hele Amerikaanse midden wil vernietigen. Iets dat we in ons land ook zien gebeuren.

George Soros en Bill Gates zijn ook ontmaskerd als de force achter Facebook´s nieuwe “Fake News-detector”. Allemaal rijke blanken, die niet alleen de controle hebben over alle sociale media, Google, Twitter en YouTube, maar ook over de belangrijkste media, CNN, Washington Post en de falende New York Times.
http://humansarefree.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/15 ... ommunisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 23, 2019 7:47 pm

Agenda 21
22 feb. 2019Een bisschop, Mgr. Athanasius Schneider onthult dat lang geleden achter de schermen is besloten om de Europeanen uit te roeien. Het is een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen en Europa radicaal te veranderen. Het komt voort uit het Kalergi-plan en de kerk is bewust of onbewust een instrument geworden van het grote plan van etnische substitutie. Agenda 21 van de VN bevestigd dat verhaal van de bisschop, het is een de-populatie Agenda uit naam van de zogenaamde duurzaamheid.

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/23 ... and-bezit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 04, 2019 11:08 pm

Vanuit de dictatoriale Verenigde Naties wordt wereldwijd de klimaatagenda/ verduurzaamheidsagenda uitgerold die vele mensen financieel zal uitkleden. Agenda 21/2030 zal onze manier van leven veranderen. Uit naam van de verduurzaamheid gaat de VN bepalen wat we eten en wie dat maken, hoe we leven, of we wel of geen auto mogen, hoeveel water we mogen verbruiken en wat we moeten denken en geloven. Het is geen vraag meer, maar een bevel.

Onderstaand artikel laat ons weten dat de VN, volgens Ole Waever, een prominente professor uit Kopenhagen, hun toevlucht zouden kunnen nemen tot militaire actie tegen lidstaten die hun mandaten tarten of niet willen halen, zelfs als dat zou leiden tot een internationaal conflict. Een ondemocratisch instituut, net zoals de EU, dat wij als Nederland niet nodig hebben en waar we mijns inziens per direct uit zouden moeten stappen.
www.breitbart.com

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/04 ... et-plicht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 07, 2019 8:11 pm

Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren

Posted on 04/12/2019

Afbeelding
Worden in de toekomst blauwhelmen ingezet om landen te dwingen zich te onderwerpen aan een communistische VN-klimaatregering? (Afbeelding: (2).

‘VN kan extreme maatregelen door de strot van de bevolking duwen’ – Deelnemers klimaatconferentie Madrid willen harde afspraken over afbreken welvaart en vrijheid in Europa

Ole Wæver, een prominente professor Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Kopenhagen, heeft in een interview met het Australische ABC News gezegd dat de VN kan overgaan tot militaire actie tegen landen die zich weigeren te onderwerpen aan de radicale klimaatagenda. De waarschuwing van de academicus is de zoveelste aanwijzing dat de globalistische elite in snel tempo toewerkt naar een communistische werelddictatuur, en dat ‘weigerlanden’ zoals China en Rusland straks mogelijk onder VN vlag door de NAVO zouden kunnen worden aangevallen.

‘De Veiligheidsraad zou in principe morgen kunnen besluiten dat klimaatverandering een bedreiging is voor de internationale vrede en veiligheid,’ aldus Wæver. ‘En dan valt het binnen hun bevoegdheden om te besluiten dat ‘jij nu dit gaat doen, en jij dat, en wij dat op deze manier gaan bepalen’.’

Als klimaatverandering inderdaad tot bedreiging voor de internationale veiligheid wordt verklaard, dan maakt dat voor de VN de weg vrij om extreme maatregelen te nemen. ‘Als het urgent, intens en een prioriteit wordt, wat in sommige gevallen kan helpen, dan kan het ook duistere krachten losmaken in de zin van dat twijfelachtige methoden ermee kunnen worden gerechtvaardigd.’

‘Desnoods militaire maatregelen om landen in klimaatagenda te dwingen’
Deze urgentie, die vooral door de EU wordt opgedrongen (met Nederland voorop), kan tot abrupte en in essentie ondemocratische internationale actie leiden. ‘Als er door een meer gecentraliseerde procedure iets internationaal zou worden besloten, en ieder land te horen krijgt ‘dit is jullie emissie doel, en dat is niet onderhandelbaar, en wij kunnen militaire maatregelen nemen als jullie het niet nakomen’, dan zou je dit eigenlijk door de strot van je bevolking moeten duwen, of ze dat nu leuk vinden of niet.’

De professor wijst in dit verband op wat er met Griekenland (en Cyprus) werd gedaan tijdens de financiële crisis van 2008-2011. ‘Toen werden er besluiten voor hen gemaakt en kregen zij een min of meer technocratische regering opgelegd.’

Klimaatconferentie Madrid wil harde afspraken voor afbreken welvaart Europa
Op de VN COP25 klimaatconferentie in Madrid zijn deze week bijna 25.000 afgevaardigden en 1500 journalisten aanwezig om precies over zo’n totalitaire communistische klimaatagenda te praten, waar premier Mark Rutte zich een groot voorstander van toonde. Kern onderdeel van die extreemlinkse agenda is het invoeren van almaar hogere belastingen in het Westen, wat een welvaartsverplaatsing op gang moet brengen naar arme landen die kampen met droogte, overstromingen en stormen.

Eerder trok de Amerikaanse president Donald Trump zich officieel terug uit het Klimaatverdrag van Parijs, waar de COP25 het vervolg op is. Zo heeft China, de grootste elektriciteitsverbruiker ter wereld, Parijs weliswaar ondertekend, maar trekt zich er in de praktijk terecht niets van aan en bouwt er nog eens 121 kolencentrales bij.

Als de EU en de VN op het huidige radicale pad doorgaan, en de VS zou toch weer een Democratische president krijgen, dan is een NAVO oorlog tegen zogenaamde ‘klimaat ontkennende’ landen zoals China en Rusland in de toekomst niet ondenkbaar.

Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur MONUSCO Photos, bron Flickr: FIB-training-01, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/p ... -weigeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 07, 2019 10:12 pm

EXXON-MOBIL, BP, SHELL, ORANJE-NASSAU, ROTHSCHILD enz. willen de “Groene Nieuwe Wereldorde” van de VN!

Geplaatst op 7 december 2019

Afbeelding

Een afgrijselijk idee dat op dit moment in de vrije media de ronde doet (de mainstream media melden zoiets uiteraard niet!). Uit doorgesijpelde strategische documenten blijkt dat de Verenigde Naties een “groene wereldorde” op het oog hebben, die d.m.v. een structuur van globaal regeren doorgedrukt en d.m.v. een transfer van welvaart uit de rijkere naties met het gigantische bedrag van 45 biljoen dollar gefinancierd moet worden.

Het document behandelt de missie om te zorgen voor een “radicale transformatie van de economische en sociale orde in de wereld” door “een nieuw verdrag als sluitsteen van de groene wereldorde” in werking te laten treden. Dit systeem zal door “een speciale, door precies deze insiders geschapen, regeringsstructuur” beheerd worden.

“Om toe te werken naar een groene economie zou bovendien een gelegenheid bieden om nationale en globale structuren van regeren te controleren, en te onderzoeken of zulke structuren het aan de internationale gemeenschap zouden toestaan om op actuele en toekomstige milieu- en ontwikkelingsproblemen te reageren en voordelen te halen uit komende gelegenheden”, staat er in het document. Het opleggen van zulke “structuren van het globale regeren” zal door “een enorme transfer van welvaart” van de rijkere landen (in de vorm van koolstofbelastingen die bij de burgers worden geheven) naar de armere naties bereikt worden, die een volume van minstens $ 45 biljoen zal hebben.

Het document verklaart bovendien de noodzakelijkheid om het “consumptiepatroon” van de bevolkingen in de rijkere landen te veranderen, wat zonder twijfel een eufemisme is voor de verlaging van de levensstandaard. Deze richtlijn stelt voor dat het oude economische model door een nieuwe globale groene economie wordt afgelost, die draait om “groene banen”. Zoals we in het verleden al hebben aangetoond, is de belofte dat het creëren van “groene banen” de onvermijdelijke schade zou compenseren waaronder de economie te lijden zou hebben door een reductie van de uitstoot van koolstofdioxide, een complete vergissing.

De invoering van zogenaamde “groene banen” heeft in andere landen de economie verwoest en miljoenen banen gekost. Zoals de “Seattle Times” in juni berichtte, is het enorme werkloosheidspercentage in Spanje voor meer dan 18% deels te wijten aan een enorm banenverlies, dat op haar beurt het resultaat was van de poging om de bestaande industrie door windenergie en andere vormen van alternatieve energie te vervangen.

“In een zogenaamde groene economie heeft iedere nieuwe baan het verlies van 2,2 andere banen tot gevolg, die in andere takken van de industrie of verloren gaan of op grond van politiek gemotiveerde toewijzing van geld – wat vanuit het gezichtspunt van de economische efficiëntie sub-optimaal is – niet gecreëerd worden”, staat er in het bericht. (...)

Simon Linnet, de vicepresident van de Rothschild Bank, heeft eveneens een “nieuwe internationale vereniging” geëist, die CO2 reguleert en belast. Linnett schrijft voor de “Telegraph”:

“Een belangrijk effect bij het creëren van een wettelijk en tegelijkertijd globaal handelssysteem is het verlies van de soevereiniteit die geïmpliceerd wordt. Regeringen moeten bereid zijn om nationale belangen aan dit wereldinitiatief ondergeschikt te maken vanwege het probleem van de emissies. Dat moet niet alleen een regeringssysteem betekenen dat boven individuele naties staat.

De Europese naties zijn er al mee bezig om vanwege verschillende problemen hun soevereiniteit aan de EU af te staan. En op een bepaald moment moet dan uiteindelijk de EU wijken voor een groter systeem – een systeem inclusief de economische giganten India en China!” (...)


Tijdens de bespreking hield de Europese voorzitter van de Trilaterale Commissie, de Bilderberger en voorzitter van British Petroleum, Peter Sutherland, een toespraak voor zijn elitaire volgelingen, waarin hij van een “universele oorlogsverklaring” sprak om de aardopwarming met “een gezamenlijke stem” tegen te gaan.

Een gelijksoortige uitlating kwam van generaal Lord Guthrie, directeur van N.M. Rothschild & Sons, lid van het House of Lords en voormalig chef van de defensiestaf in Londen, die er bij de Trilaterale makelaars van de macht op aandrong om “de globale klimaatcrisis één enkele stem te geven en regelingen in te voeren die in de hele wereld gelden!”

Regelingen, die zonder twijfel ten goede zullen komen aan het Rothschild-imperium door zijn grote aandeel dat het bezit in de koolstofhandel. (Bron: http://recentr.com)

Allemaal speculatie? Kan zijn. Ik kan gesprekken, waarvoor geen “vrije” getuigen bestaan, niet controleren. Maar we moeten de waarschuwing voor hetgeen er “aan de top van de economie en de politiek” wordt “voorgedacht” zeker niet van de hand wijzen.

Om het nogmaals duidelijk te zeggen: hier zitten geen idealisten achter, maar keiharde groot-kapitalisten. En waar hun interesse ligt, zou voor elk normaal denkend mens duidelijk moeten zijn.

Bron: https://conservo.wordpress.com

Door: Peter Helmes

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/07 ... van-de-vn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 14, 2019 7:51 pm

Hieronder wat filmpjes over Agenda 21 van de Verenigde Naties, het dictatoriale instituut dat zijn plannen over de wereld uitrolt, die grenzen aan waanzin.

Agenda 21- Rosa Koire (en español) - Open Mind Conference, Dinamarca. Conferencia completa
28 jan. 2017Rosa Koire. UN Agenda 2030 exposed
30 mei 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42364
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Wereldorde

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 15, 2019 7:53 pm

Ann Bressington Exposes Agenda 21, Club of Rome
3 feb. 2013


De waanzin waarin we nu leven, is lang geleden al bedacht in de Club van Rome. Ann Bressington uit Australië legt het uit. Van de Club van Rome naar de Verenigde Naties en Agenda 21. Agenda 21, de religie van de zogenaamde opwarming van de aarde.

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/15 ... wanbeleid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten