Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 27, 2019 7:07 pm

De laatste belangrijke verkiezing voor de neergang

Geplaatst op 27 oktober 2019

Afbeelding
Vitale plek en toeristenmagneet Wartburg in Thüringen: zal het vandaag tot een verrassing bij de beslissende verkiezingen komen?

Kan de verwaarlozing van Duitsland gestopt worden?

Ongeacht de uitkomst van de deelstaatverkiezingen van vandaag in Thüringen is er een ontwikkeling aan de gang die van veel grotere betekenis is: de steeds duidelijker politieke, economische en maatschappelijke neergang van Duitsland. Over de factoren en fenomenen die politiek en maatschappelijk deze neergang bepalen, bewijzen en begeleiden, is bijna alles al gezegd en geschreven. Niemand met open ogen en een helder verstand kan betwijfelen hoe diep het geestelijke en morele niveau in het voormalige “land van de dichters en denkers” is gezonken, hoe Duitsland vooral in zijn centra elke dag meer verwaarloost.


Dat alles kon echter in de afgelopen jaren heel goed verdoezeld worden door het economische succes van het Europese huis van de arbeid en EU-financier. Aan deze tijd komt echter steeds sneller een eind. Nog is het vooral de crisis van de belangrijkste export- en welvaart-branche, dus van de automobielindustrie, die de grootste aandacht trekt en tegelijkertijd de grootste zorgen veroorzaakt. Maar ook in andere belangrijke economische takken zoals de wereldwijd agerende machinebouw-industrie heerst al lange tijd crisis, zijn de vooruitzichten duister. En een nieuwe megamarkt zoals China is in de verste verte niet te zien.

Integendeel: China met zijn reusachtige en vlijtige bevolking wordt steeds meer ook daar een bedreigende concurrent waar Duitse ondernemingen zich tot nu toe zeer zeker voelden, namelijk in kwalitatief-technisch hoogwaardige productieprocessen. Waarom zouden Chinezen op den duur ook dommer dan Duitsers of Europeanen moeten zijn? Dat de Amerikaanse president Donald Trump de economische belangen van zijn industrieel enorm vervallen land op de eerste plaats zet, en überhaupt de globalisering stokt, is juist voor de veel teveel op export georiënteerde Duitse economie een belasting die te veel van haar vergt.

De Berlijnse politiek heeft dat, volledig verblind, of nog niet begrepen of, wat waarschijnlijker is, ze wil het nog niet inzien. Hoe dan ook: de schade zullen in ieder geval de zogenaamde “gewone mensen” in het volk moeten dragen. En zelfs dubbele schade, want zij moeten ook nog de gigantische kosten van de krankzinnige asielpolitiek dragen, helemaal afgezien van de daarmee gepaard gaande maatschappelijke verwerpingen. Zodoende rolt er een economische en sociale lawine op Duitsland af, die veel, zo niet alles door elkaar zal gooien. Welke politieke en maatschappelijke consequenties dat zal hebben, daarover kan alleen maar gespeculeerd worden. Maar dat doen we niet hier.

In ieder geval is het voor de partij, die zichzelf als Alternative für Deutschland (AfD) presenteert, net zoals voor alle patriotten in dit land, nu heel dringend nodig om haar inhouden en rol in de toekomstige ontwikkeling duidelijker te bepalen. Wanneer de gerenommeerde econoom Hans-Werner Sinn ertoe oproept dat vanwege de kosten van de integratie van vluchtelingen het minimumloon afgeschaft zou moeten worden, radicale sociale hervormingen gestart en de arbeidstijd verlengd moeten worden, dan zou de AfD heel snel moeten beslissen voor wie zij in Duitsland politiek wil maken – en voor wie niet.

Economisch-liberaal, sociaal-liberaal, sociaal-nationaal, sociaal-Europees enz. – dat zijn allemaal verschillende wegen, die echter niet naar hetzelfde doel leiden. Het blijven steken van de AfD in Duitsland op 13 tot 15% in de peilingen is niet in de laatste plaats gelegen aan het feit dat niet duidelijk is welke weg de partij wil kiezen. De nu duidelijker wordende neergang van de natie laat voor de AfD nog maar weinig tijd over om deze keuze met de desbetreffende consequenties te nemen. De vijandige krachten zijn in ieder geval al lang met “Greta-gezang” op weg naar een rampzalig, autoritair ecologisch-socialistisch experiment.

Bron: www.pi-news.net

Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/10/27 ... -neergang/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72957
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Ariel » Ma Okt 28, 2019 1:04 pm

De AfD boekt forse winst bij deelstaatverkiezingen in Thüringen

De rechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) heeft forse vooruitgang geboekt bij de regionale verkiezingen in de Oost-Duitse deelstaat Thüringen. Dat blijkt vandaag uit de eerste prognoses op basis van exitpolls.
Volgens de prognose van de openbare omroepen ARD en ZDF wordt de extreemlinkse partij Die Linke met 30 procent voor het eerst de grootste partij in Thüringen.

Maar AfD zou haar stemmenaantal meer dan verdubbelen, om uit te komen op 23 tot 24 procent. De antimigratiepartij gaat daarmee nipt de CDU, de partij van bondskanselier Angela Merkel, vooraf. De christendemocraten zouden meer dan 10 procentpunt verliezen, om uit te komen op de voor Thüringen historisch lage score van 22 procent.

Ook de sociaaldemocratische SPD zakt volgens de prognoses naar een nieuw dieptepunt: 8,0 procent. Die Grünen en de liberale FDP bevinden zich dan weer in de buurt van de kiesdrempel, die op vijf procent ligt.

Als de uitslag bevestigd wordt, zal minister-president Bodo Ramelow van Die Linke het initiatief kunnen nemen voor de vorming van een nieuwe coalitie. Omdat niemand met AfD in zee wil, lijkt de vorming van een meerderheid een moeilijke klus te worden. Een voortzetting van de huidige coalitie tussen Die Linke, Die Grünen en SPD zal volgens de huidige prognose alvast niet mogelijk zijn.

AfD-voorzitter Jörg Meuthen ziet in het resultaat een bewijs dat zijn partij steeds beter geaccepteerd raakt bij de doorsnee burger. Hij wees op de teloorgang van voormalige volkspartijen, ook in Thüringen, en op de promotie van de AfD naar de gevestigde orde.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Okt 28, 2019 5:51 pm

Rechts-conservatieve AfD veroorzaakt bij deelstaatverkiezing politieke aardverschuiving en krijgt bijna kwart van stemmen

Posted on 28/10/2019

Afbeelding
Björn Höckes ‘Wende 2.0’ slogan is ondanks de haatcampagne van de mainstream media zeer succesvol geweest. (Afbeelding: (4)).

1 op de 4 kiezers hebben genoeg van immigratie, islamisering, onveiligheid en torenhoge energieprijzen

De rechts-conservatieve Duitse vrijheidspartij AfD heeft bij de deelstaatverkiezingen in Thüringen (midden van het land) een politieke aardverschuiving veroorzaakt. De AfD, die zich als enige in Duitsland tegen de massa immigratie/islamisering- en klimaatagenda verzet, verdubbelde bijna in aanhang en werd met 23,4% de tweede partij. Grootsten werden Die Linke. De rechtstreekse opvolger van de beruchte Oost Duitse SED won 2,8% en kwam op 31% uit. De winst van de AfD ging vooral ten koste van de christendemocratische CDU. Angela Merkels partij verloor 11,7% en zakte naar 21,8%. Analisten zijn onthutst en constateren ‘dat het politieke midden in Duitsland wegbreekt’.

De monsterwinst van de AfD is des te opmerkelijker als bedacht wordt dat de mainstream media als één blok een maandenlange hetze- en haatcampagne tegen de partij en diens leider Björn Höcke –die campagne voerde voor een ‘Wende 2.0’ (3)- hebben gevoerd. Het is hoe dan ook een duidelijk signaal dat steeds meer Duitsers door deze dagelijkse staatspropaganda heen prikken, mede omdat de door migranten veroorzaakte onveiligheid op straat en de torenhoge energieprijzen een almaar grotere negatieve impact op hun dagelijkse leven hebben.

De sociaaldemocratische SPD verloor opnieuw (-4,2%) en haalde nog maar 8,2% van de stemmen. De Groenen, die eigenlijk alleen in de grote steden aanhang hebben, raakten een half procent kwijt en staan nog maar nèt boven de kiesdrempel van 5%. Datzelfde geldt voor de liberale FDP, maar die partij won juist 2,5%. AfD en Linke gaan natuurlijk nooit met elkaar in zee, maar ook CDU en FDP hebben gezegd niet met de voormalige DDR-communisten te willen samenwerken.

CDU heeft gefaald, rood-rood-groen raakt meerderheid kwijt
Tot tien jaar geleden kon het CDU in Thüringen nog met een absolute meerderheid regeren. Bild constateert dat bondskanselier Angela Merkel door ‘voor iedereen open te zijn’ en de partij sterk naar rood/linksgroen op te schuiven de neergang zelf heeft veroorzaakt. (2)

Omdat de rood-rood-groene regering van de huidige Linke premier Bodo Ramelow –die enkele jaren geleden de komst van bussen vol honderden Syrische migranten ‘de mooiste dag van mijn leven’ noemde- zijn meerderheid kwijt is, wordt de vorming van een nieuwe coalitie vrijwel onmogelijk. Nu al wordt er over een minderheidsregering of desnoods weer nieuwe verkiezingen gesproken.

Winst AfD omdat kiezers Duitsland kapot zien gaan
Journalist, auteur en analist Eugen Prinz schrijft dat de kiezers zien hoe ‘de Duitse industrie kapot gemaakt wordt, er steeds dieper in de zakken van de belastingbetalers wordt gegrepen, huren/stroom/verwarming/benzine onbetaalbaar aan het worden zijn, en op onze straten een Babylonische spraakverwarring heerst. Ook gebeurtenissen zoals de brutale bijlmoord in Limburg (door een Tunesische migrant) zorgen ervoor dat de kiezers de gevestigde partijen niet meer vertrouwen.’

Maar ondanks de ene nederlaag na de andere veranderen ‘die partijen helemaal niets aan hun beleid. Nul. Niks. Helemaal niets. Ze gaan stug door zoals ze tot nu toe altijd gedaan hebben. Je hoeft niet in complottheorieën te geloven om te vermoeden dat de richtlijnen voor de politiek allang niet meer in Berlijn worden besloten. Alles zal ertoe leiden dat de AfD verder zal groeien.’

‘De leden van deze partij moeten zich bewust zijn van de grote verantwoordelijkheid die op hen rust. Het is aan hen om het roer in Duitsland om te gooien.’ Dat kan niet met interne ruzies, maar door een gesloten front te vormen, en beter de momenten uit te kiezen waarop iets wel of juist niet wordt gezegd*, vindt Prinz. ‘Als de AfD dat klaarspeelt, is de partij niet meer te stoppen.’ (* Een advies dat ook 1 op 1 aan een van de twee Nederlandse vrijheidspartijen, de FVD, kan worden gegeven). (1)

Xander

(1) PI-News
(2) Epoch Times
(3) PI-News
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/r ... n-stemmen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 04, 2019 2:06 am

“Meer democratie wagen”: AfD mocht werven met ex-bondskanselier Willy Brandt

Geplaatst op 3 november 2019

Afbeelding

De voormalige SPD-bondskanselier Willy Brandt (“Meer democratie wagen!”) moet het zich laten welgevallen dat ook de AfD met hem werft. Dat besliste het Openbaar Ministerie in Potsdam. Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie deelde mee dat er met de verkiezingsposter voor de deelstaatverkiezingen in Brandenburg met daarop afgebeeld de ex-bondskanselier geen sprake was van een delict. Vooruitsnellende lasteraars hadden daarin “belastering van het aandenken van de overledene” gezien.

Echter: “Er is geen sprake van enige verdenking”, zei de woordvoerster van het Openbaar Ministerie. Daarom zou er ook geen onderzoeksprocedure worden gestart tegen AfD-voorzitter Andreas Kalbitz. De autoriteit zou op dit moment weliswaar nog een andere aangifte tegen AfD-secretaris Lars Hünich onderzoeken, maar deze zou dezelfde inhoud hebben.

De AfD had voor de deelstaatverkiezingen 2019 in Brandenburg met posters met een afbeelding van Brandt en zijn bekende spreuk “Meer democratie wagen” geworven. Dit zorgde bij de SPD voor verontwaardiging en woede. Minister-president Dietmar Woidke (SPD) zei daar over: “Willy Brandt, die zich zijn hele leven lang voor de democratie en de samenhang heeft ingezet, wordt daarmee misbruikt.” De SPD startte onder het motto #wijzijnwilly een anticampagne.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/03 ... ly-brandt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 16, 2019 11:59 pm

De AfD zorgt voor veel controverse in Duitsland...

Ruzie wegens barse kritiek op de AfD: president van de brandweervereniging dient af te treden

Geplaatst op 16 november 2019

Afbeelding

Bij de Duitse brandweervereniging is mot om de AfD. De chef van de vereniging, Hartmut Ziebs (foto), wordt geconfronteerd met eisen om af te treden. Vijf van de zeven van zijn vicepresidenten zouden Ziebs ertoe opgeroepen hebben zijn functie neer te leggen.

Achtergrond zouden o.a. de scherpe kritiek van de chef van de vereniging op de AfD evenals een omstreden personele beslissing zijn. Volgens het “Schwäbische Tageblatt” had Ziebs voor een ondermijning van burger-maatschappelijke organisaties door de AfD gewaarschuwd. “De deels rechts-nationale tendensen bij de AfD zijn een gevaar voor de democratie. Het zou dramatisch zijn wanneer de brandweer daar bij betrokken raakt”, werd hij door de krant in september geciteerd.

Het presidium van de brandweervereniging ontrokken Ziebs op zondag tijdens een speciale vergadering in Fulda in Hessen “grotendeels het vertrouwen voor een verdere samenwerking” en publiceerde deze beslissing in een brief aan de voorzitter en president van de brandweerverenigingen van de deelstaten, die in het bezit is van het “Brandweer-magazine”. Tegelijkertijd gaven ze hem tot maandag de tijd om de brandweervereniging “over de toedracht van zaken te informeren”.

Ziebs zelf wil hard blijven en ziet geen reden tot zo´n stap. Als reactie beschuldigde hij zijn tegenstanders ervan dat ze zich zouden storen aan een door hem benoemde landelijke secretaresse, omdat deze Turkse wortels zou hebben. Ook wil Ziebs vasthouden aan zijn kritiek op de AfD.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/16 ... te-treden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Nov 18, 2019 7:26 pm

Schokkend overzicht: Jörg Meuthen (AfD) presenteert onderzoek over de toestand van Duitsland

Geplaatst op 18 november 2019

Afbeelding
“Hoe het werkelijk met Duitsland is gesteld. Feiten in plaats van Fake News.”

De landelijk woordvoerder van de AfD, Jörg Meuthen, heeft samen met de AfD-fractie in het parlement van de deelstaat Hessen de verzameling data en feiten “Hoe het werkelijk met Duitsland gesteld is” gepresenteerd. Of het nu gaat om de buitenlander-criminaliteit of de toestand van het Duitse leger, alle thesen worden met uitgebreide statistieken en bronnen bewezen en met beelden aanschouwelijk gepresenteerd.

“Ik ben blij dat er een nieuwe data- en feitenverzameling is”: die laat zakelijk en verifieerbaar zien tegenover welke aanzienlijke uitdagingen de Duitse politiek zich geplaatst ziet en op welke terreinen de regering gefaald heeft. Wie nu nog gelooft dat het goed zou gaan met Duitsland, staat niet aan de kant van de feiten”, verklaart Jörg Meuthen.

Het onderzoek geeft een omvattend overzicht over de actuele toestand van de Bondsrepubliek Duitsland. Toonaangevend was Dr. Frank Grove, parlementair secretaris van de AfD-fractie in het parlement van de deelstaat Hessen.

Informatie, die afkomstig is uit parlementaire initiatieven en serieuze bronnen
“Hier wordt informatie, die uit parlementaire initiatieven afkomstig is, in verbinding gebracht met andere serieuze bronnen om een totaalbeeld van de actuele situatie in Hessen en Duitsland te laten zien. Hiermee willen we er een bijdrage aan leveren om de discussie te verzakelijken en te wijzen op dringende problemen”, aldus Robert Lambrou, voorzitter van de AfD-fractie in het Hessische parlement.

“Voorlichting was mijn belangrijkste doel bij het maken van deze studie, opdat we er niet op basis van Fake News, maar op basis van geverifieerde feiten over kunnen praten in welke situatie ons land zich bevindt en waar handelingsbehoefte bestaat”, zegt Grobe. “We hebben met opzet geen conclusie onder ieder onderdeel gezet. De cijfers spreken voor zich en iedere burger kan hier zelf over nadenken.”

Belangrijkste resultaten uit het onderzoek:

 • In 2018 werd 102 Duitsers door immigranten vermoord (+ 685%)
 • Onder de immigranten bevinden zich bijzonder veel mensen die van moord verdacht worden
 • Verdachten bij groepsverkrachtingen zijn vooral buitenlanders
 • De kosten van de “vluchtelingencrisis” bedragen ongeveer € 900 miljard
 • Lage rentes: de staat wint – de burger verliest
 • Delicten tegen de seksuele zelfbeschikking: Syriërs, Afghanen en Irakezen toonaangevend
 • Om voor 2 migranten een baan te vinden, gaf von der Leyen € 5 miljoen uit
 • Het Duitse leger is nog slechts beperkt inzetbaar en in staat tot verdediging
 • Politiek-journalisten in Duitsland zijn links van het midden
 • De AfD wordt in de grote talkshows systematisch benadeeld
 • De “Tagesschau” (ARD) bedrijft politieke stemmingmakerij
 • ....
Bekijk HIER het volledige onderzoek als PDF

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/18 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 23, 2019 8:02 pm

Landelijk partijcongres van de AfD: Volkswagen laat naam van de hal wegens “volks-nationalistische standpunten” van de AfD afplakken

Geplaatst op 23 november 2019

Afbeelding

Uitgerekend een concern met de vanwege zijn politiek correct twijfelachtige naam “Volkswagen” en tamelijk bruine plekken in zijn geschiedenis laat de naam “Volkswagen Halle” tijdens het partijcongres van de AfD afplakken.

In het eerste weekend van december vindt het landelijk partijcongres van de AfD in Braunschweig plaats. De sponsor van de hal waar de bijeenkomst plaatsvindt, Volkswagen, wil nu dat de naam “Volkswagen Halle” tijdens dit congres geneutraliseerd wordt, aldus een woordvoerder tegenover het Redactienetwerk Duitsland (RND):

“De exploitant van de hal zal op 28 november zorgen voor het onherkenbaar maken van de naam ´Volkswagen Halle Braunschweig´. De letters zullen worden afgeplakt, zei de woordvoerster van de gemeentelijke Stadshal Braunschweig Exploitatiemaatschappij GmbH tegen het Redactienetwerk Duitsland.”

AfD zou tegenover de waarden van het VW-concern staan
De chef van de ondernemingsraad van VW, Bernd Osterloh, en de zijnen hadden zo´n “afplakken” van de naam voor de periode van het partijcongres van de AfD al enige tijd geleden geëist: men zou de “volks-nationalistische standpunten van de zogenaamde ´Alternative für Deutschland´ veroordelen”: “Deze partij plaatst zichzelf duidelijk tegenover waarden van ons concern zoals respect, verscheidenheid, tolerantie en met elkaar in partnerschap.”

Hierover de partijchef van de AfD Jörg Meuthen tegenover RND: “Ik denk niet dat de onderneming Volkswagen zichzelf met deze pijnlijke en tegen de democratische concurrentiecultuur gerichte actie een plezier doet.”

De Volkswagen Kever als Hitler´s lievelingsobject
Het succesverhaal van “Volkswagen” hangt nauw samen met de opkomst en het succes van het nationaalsocialisme: “De VW-Kever dankt zijn ontstaan aan de nazi´s: 80 jaar geleden legde Adolf Hitler de eerste steen voor de Volkswagen-fabriek in Wolfsburg”, aldus de “Deutsche Welle” een jaar geleden.

En verder: “Twee mannen, een groot project: Adolf Hitler en Ferdinand Porsche zijn de makers van de Volkswagen Kever. Porsche is de geniale constructeur, Hitler de politieke verloskundige. ´Hier vonden twee personen elkaar, die bij elkaar pasten´, is het resumé van de historicus Wolfram Pyra, professor voor nieuwe geschiedenis aan de Universiteit Stuttgart.”

Problemen met democratische ontwikkelingen nu en innig knuffelen met Adolf Hitler toen – dan moet nog eens iemand vertellen dat men bij VW geen waarde zou hechten aan continuïteit en traditie...

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/23 ... afplakken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Za Nov 23, 2019 11:23 pm

Dr. Nikolaus Fest over varkenspest en vrouwenrechten (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 23 november 2019Goedendag! Deze week organiseerde FACE, de Europese overkoepelende organisatie van de jagers, een symposium over de Afrikaanse varkenspest. Ik ben geen jager, de Afrikaanse varkenspest is niet een van mijn kernonderwerpen. Desondanks was het een verfrissende bijeenkomst! Want het ging om cijfers, tegenmaatregelen, feiten. Het ging om realiteiten, niet om ideologie. Dat is een uitzondering in Brussel!

Laten we de drie commissies nemen waar ik in zit. LIBE, de commissie voor het waarborgen van burgerlijke vrijheidsrechten, zou eigenlijk omgedoopt moeten worden in “Vluchtelingen, koloniale schuld, resettlement”. Want tijdens vergaderingen gaat het alleen nog maar om deze kwesties: om reddingsmaatregelen in de Middellandse Zee, kampen in Bosnië, het legaliseren van smokkelaars zoals Carola Rackete of om de instelling van veilige vluchtwegen. En natuurlijk om de zogenaamde “schuld” van de Europeanen aan de huidige Afrikaanse ellende. Zo voelen 3 uur LIBE aan als 48 uur Anne Will achter elkaar! Dat moet je eens volhouden...

Ten tweede ben ik lid van EMPL, de commissie voor sociale politiek. Daar is men al een stap verder: het gaat niet om het vestigen van een nieuwe ideologie, maar om ideologische antwoorden op de verwoestingen van een al bestaande ideologie te vinden. Concreet: iedereen weet inmiddels dat de vrije vestiging van werknemers er voor zorgt dat Roemenen, Bulgaren etc. in de sociale stelsels van de westelijke landen immigreren – en daar de sociale kassen plunderen. Maar omdat de EU niet kan toegeven dat de vrije vestiging van werknemers een fout is, prutst ze aan de gevolgen. Dus kom op met de Europese werkloosheidsverzekering, kom op met het Europese minimumloon! Zodoende is de commissie EMPL de reparatiewerkplaats van de commissie economie: wat de globaliseerders dáár aan sociale verwoestingen aanrichten, dient EMPL glad te strijken. Zo gaat dat met ideologen.

En dan zit ik ook nog in FEMM. Officieel is dat de commissie voor gender & antidiscriminatie, in werkelijkheid echter de commissie voor zelf-therapie van zelfbewuste, moderne vrouwen. Als man ben ik daar een exoot, en als vrolijke blanke en niet meer 20-jarige sowieso de vijand – waar ik mee kan leven. De haat van wrevelige vrouwen met een militair kapsel, die lichaamsverzorging en BH´s fundamenteel afwijzen, doet me helemaal niets. Deze week waren er in de commissie twee hearings over het thema “op gender gebaseerd geweld”. Opgepast: geweld tegen vrouwen is altijd “op gender gebaseerd”. Vertaald betekent dat: het is altijd van mannen afkomstig. Omdat mannen mannen zijn. Een andere verklaring wordt niet geaccepteerd. Wie dus onder verwijzing naar statistieken vraagt waarom juist onder lesbische stelletjes lichamelijk geweld zo vaak voorkomt, wordt woedend neer gemaaid. Dan zegt men dat je alleen maar de aandacht van het geweld van de blanke mannen zou willen afleiden. Ook genitale verminkingen, ook gedwongen huwelijken met kinderen zouden, zo leer je verbaasd, op gender gebaseerd zijn! Met de islam hebben ze niets te maken – omdat de islam zoals bekend niets met niets te maken heeft: niets met terrorisme, niets met cultuurverwoesting, niets met het afpakken van de rechten van en het tot slaaf maken van vrouwen. Als deze onzin zou je onberoerd kunnen laten, zoals mij de haat van de zogenaamd toch altijd geweldloze, zachtaardige gender-deskundigen. Het mag je echter niet onberoerd laten. Want deze ideologische onzin wordt helaas politiek. Ze zal crèches beïnvloeden, op scholen en universiteiten gedoceerd worden, en zal tot nog meer gender-professoren en idiote studies leiden – die u allemaal betaalt!

Alleen daarom doe ik dit mezelf aan. Want ook deze onzin moet stoppen! En nu een vrolijk, geweldvrij weekend! En aan de vrouwen onder de toeschouwers: wees niet te hard voor jullie mannen! Hartelijk dank!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/23 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 01, 2019 5:57 pm

Partijcongres van de AfD straft leugens over “nazi´s” en “ophitsers” af

Geplaatst op 1 december 2019

Afbeelding
Jörg Meuthen (links) en Tino Chrupalla.

Buiten woedt de meute, binnen heersen zakelijkheid en professionaliteit

De AfD heeft op haar 10e landelijke partijcongres in Braunschweig alle ophitsende leugens afgestraft, die haar met kwaadaardige onbeschoftheid in de nazi-hoek willen zetten. In plaats daarvan kon de televisiekijker zaterdag live op Phoenix kijken naar de verkiezing van de landelijke woordvoerders van de AfD, hoe de afgevaardigden bij de sollicitatietoespraak van Dr. Wolfgang Gedeon hem letterlijk de rode (stemkaart) gaven, zich van hem afwendden of uit protest de zaal verlieten. Gedeon, vanwege antisemitische en rechts-extreme uitlatingen omstreden en met uitsluiting uit de partij bedreigd, kreeg maar 23 van de bijna 600 stemmen.


Zo´n voorbeeld van geleefde, praktische democratie in haar zuiverste vorm kan waarschijnlijk als tot nu toe uniek bij partijcongressen in Duitsland worden beschouwd. Geen enkele nog zo goede regie zou beter kunnen hebben laten zien dat de AfD niet de opvolgster van de NPD is, zoals de Beierse minister-president Markus Söder als gastspreker op het partijcongres van de CDU en onder het gejubel van de gedelegeerden een week geleden genoemd had. Ze staat vast op burgerlijke grond en heeft dat in Braunschweig blijvend bewezen. Meer democratische authenticiteit gaat niet.

Daarbij komt dat de AfD in de dubbele top twee loepzuivere democraten als landelijk woordvoerders bezit: met professor Jörg Meuthen en meester-schilder Tino Chrupalla leiden aantoonbare burgerlijk conservatieven de partij. Meuthen zei niet ter beschikking te staan voor een rechtsbuiten-politiek. Chrupalla kondigde aan ervoor te willen zorgen “dat mensen als Gedeon nooit meer op een partijcongres van de AfD zouden mogen spreken”.

Bovendien is het de AfD gelukt om met Meuthen uit de deelstaat Baden-Württemberg en Chrupalla uit de deelstaat Sachsen West en Oost in het partijbestuur te laten vertegenwoordigen, en ook nog met een academicus en een ervaren handwerker in de dubbele top. Dat lukt niet eens de “arbeiderspartij” SPD, die sinds gisteravond met de gediplomeerde econoom Norbert Walter-Borjans en de politicologe (zonder diploma) Saskia Esken de SPD in een onzekere toekomst zullen leiden.

De andere sollicitanten voor de beide functies als voorzitter van de AfD laten zien dat de AfD een deskundige en gekwalificeerde personele reserve heeft om ook plotseling regeringsfuncties te kunnen bezetten. De beide parlementariërs Dr. Gottfried Curio en Nicole Höchst evenals de voorzitter van de AfD in Niedersachsen en fractievoorzitster in het deelstaatparlement Dana Guth, bewezen klasse en behaalden goede resultaten, vooral Curio.

De aftredende landelijk woordvoerder Alexander Gauland, die het in de eerste plaats gelukt is om de AfD binnen enkele jaren op politieke ooghoogte gebracht te hebben, kan zich na een geslaagd partijcongres tevreden op zijn resterende functie als mede-fractievoorzitter van de AfD in het Duitse parlement concentreren. De “gistende bende” heeft zich tot een gedisciplineerd enthousiast team ontwikkeld, dat partijcongressen zakelijk en uiterst professioneel kan betwisten, zelfs wanneer voor de congreshal met het verwijderde VW-bord de meute woedt. De oude partijen, voorop de “verrotte CDU” (Gauland), moet zich op een AfD voorbereiden die na Braunschweig terecht bol staat van zelfbewustzijn. Het partijcongres eindigt vandaag.

Afbeelding

Bron: www.pi-news.net

Door: “Lupo”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/01 ... itsers-af/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 39659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Zo Dec 01, 2019 10:25 pm

En natuurlijk berichten de media uitgebreid over het tegen-protest.
De aantallen deelnemers varieeren van 10.000 tot 25.000 afhankelijk van de linksheid van de krant.
Hier de Tagesspiegel:
20.000 Menschen protestieren gegen AfD
Afbeelding
Ein breites Bündnis protestiert am 30.11.2019 in Braunschweig gegen den Parteitag der AfD.
https://www.tagesspiegel.de/politik/afd-parteitag-in-braunschweig-20-000-menschen-protestieren-gegen-afd/25287070.html

De usuals suspects:
Spoiler! :
Der Demonstrationsaufruf des Bündnisses gegen Rechts Braunschweig wurde unter anderem von den Organisationen Aufstehen gegen Rassismus, dem Betriebsrat von VW Braunschweig, dem Deutschen Gewerkschaftsbund (DGB) Niedersachsen sowie weiteren Gewerkschaftsorganisationen, mehreren Sozialverbänden, Organisationen der evangelischen Kirche, dem Zentralrat der Muslime Niedersachsen und der Deutsch-Israelischen Gesellschaft unterstützt, außerdem von Grünen, Linkspartei, mehreren SPD-Ortsvereinen, den Jusos und der Piratenpartei.

Video:


Zeit Online zegt:
"Bis zu 10.000 Menschen sollen in Braunschweig gegen den Parteitag der AfD demonstriert haben. "
https://www.zeit.de/politik/deutschland/2019-11/gegendemonstration-afd-parteitag-braunschweig-massenprotest
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39659
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Wo Dec 11, 2019 10:56 am

In Thuringen is eenzelfde situatie ontstaan als in vele andere landen waar de 'fatsoenlijke' partijen een cordon sanitaire hebben opgeworpen. De baas in Thuringen is Bodo Ramelow van Die LInke partij (ex-SED, commies) maar de linkse hap heeft geen meerderheid.
Door de opkomst van de AfD zijn de andere partijen gedwongen om samen te werken teneinde te kunnen regeren.
CDU en FDP samen halen het niet (30 van de 90 zetels) en met de AfD erbij wel. Maar ook de Groenen plus SPD plus Die Linke halen het niet. En de linksen willen een 4-partijen regering niet. En dus is er een minderheidsregering die als links niet wil steun nodig heeft van de AfD.
Een soort gedoogconstructie die gunstig is voor de AfD die zo de linkse tendensen kan tegenwerken wat de CDU aldaar goed uitkomt.
Voorbeeld: Tosca Kniese (AfD) zou vice-president worden. 42 nee-stemmen en dat zijn alle rood-rood-groen stemmen. Voor: 39 stemmen en 9 onthoudingen. Het ging dus niet door.
AfD im Thüringer Landtag
Stimmen von rechts

Von den unklaren Verhältnissen in Thüringen könnte vor allem die AfD profitieren. CDU und FDP haben einen ersten Gesetzentwurf ins Parlament eingebracht, dem die Rechtsaußen-Fraktion zur Mehrheit verhelfen will.
https://www.spiegel.de/politik/deutschland/thueringen-wie-die-afd-im-landtag-ihren-einfluss-ausbauen-will-a-1300390.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 42902
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Wo Dec 11, 2019 9:33 pm

Beatrix von Storch (AfD): Augsburg toont opnieuw aan dat migratie en veiligheid niet bij elkaar passen

Geplaatst op 11 december 2019

Afbeelding

Na de moord op een brandweerman in Augsburg, vermoedelijk gepleegd door de bij de politie bekende Halid S. met een Duits-Turks-Libanese nationaliteit, verklaart Beatrix von Storch, de vicefractievoorzitter van de AfD in het Duitse parlement:

“De misdaad in Augsburg laat zien dat de openbare ruimte in Duitsland niet meer veilig is. Daar heerst inmiddels het recht van de sterkste. Samenrottingen van jonge mannen met migratieachtergrond intimideren de burgers. Deze daders deinzen zelfs niet terug voor de meest vreselijke geweldmisdaden. De burgers zien zich voor de keuze geplaatst om zich of te onderwerpen aan deze groepen, hun destructieve gedrag te moeten tolereren, of slachtoffer van zware geweldmisdaden tot aan moord en doodslag toe te worden.

De staat moet het geweldsmonopolie in de openbare ruimte terugwinnen: de komst van laag opgeleide en niet te integreren immigranten moet gestopt worden. Wie een jaar na het VN-migratiepact nog steeds de migratie uit andere culturen bespoedigt, handelt onverantwoordelijk. Het verstrekken van het staatsburgerschap moet beperkt worden en het strafrecht moet dusdanig worden aangescherpt dat afschrikking weer op de voorgrond staat.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/11 ... ar-passen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5162
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor sjun » Ma Jan 06, 2020 5:05 am

Voor wie het interessant vindt is er ook rechtstreeks nieuws vanuit de AfD fraction NRW te betrekken.

Neem bijvoorbeeld deze informatie die de media met globalistische politieke agenda niet haalt.:

Merkel wird vor Gericht landen! – Alice Weidel (AfD)


Altparteien sind inhaltlich bankrott! – Prof. Dr. Jörg Meuthen (AfD)


Denk niet dat het in Nederland de andere kant op gaat bij ongewijzigd politiek beleid.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten