De toestand in Iran

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De toestand in Iran

Bericht door Pilgrim »

Benjamin Netanyahu over Iran
IsraeliPM - Gepubliceerd op 29 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Dictators bekommeren zich niet om het volk.

Alleen hun macht telt. Macht die 1400 jaren geleden al de vieze pedofiele Arabische psychopaat profeet sadist Mohammed zich eigen maakte door een oorlog tegen zijn eigen volk op te starten.

Zijn volk verkeerde in rust en goede doen. Het aanbad zijn eigen goden op zijn eigen manier. Maar Mohammed was eerst machteloos. Omdat hij met zijn domme afwijkende religieuze woestijn praatjes geen gehoor vond bij zijn landgenoten. Maar het zwaard bracht uitkomst vanuit zijn vredelievende gedachte dat wie niet naar hem luisteren wil, afgeslacht moet worden. Het generaalsuniform paste Mohammed beter dan het gewaad dat een doorsnee boodschapper draagt die vrede bezorgt.

Er vielen rake klappen in de heidense zandbak. Hoofden werden afgehakt en er vloeide rijkelijk bloed. Dat alles vanuit een vernietigende haatprediking en wellust tot oorlogvoering en het verkrijgen van vrouwelijke buit en andere sieraden waar Mohammed op geilde.

Hoe rechtvaardigde Mohammed zijn weerzinwekkende en moordzuchtige daden? Door de goede jongen uit te hangen en te verklaren dat hij in dienst stond van Allah, een almachtige onzichtbare ongrijpbare kracht van jewelste die tot niks in staat was zonder de hulp van Mohammed. Maar Mohammed liet alle onnozele analfabete Arabieren weten dat hij een bescheiden rol had als boodschapper en gedreven werd door de wil van Allah. Het was de wil van Allah die achter zijn successen stond. En dat maakte indruk. Hiermee kon de verovering van de wereld met geweld een aanvang nemen. Dat dit vredelievende expedities waren, verklaren hedendaagse moderne jonge kopvodjes wel aan u als u daar onverhoeds naar vraagt.

Moet ik nog verder?

1,7 miljard mohammedanen op de aarde behoren tot het afvalputje van de toekomende tijd. Zij manifesteren zich dagelijks als de mislukte mensensoort voor wie geen toekomst is, anders dan parasiteren op de kenniseconomie en beschaving van niet-mohammedanen (volgers van oorlogscrimineel pedofiel profeet sadist Mohammed).
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Bericht door Pilgrim »

Bam! Dochter van ‘vader’ Islamistische Iraanse revolutie: ‘Het regime kan zomaar omvallen’

Door Michael van der Galien, 29 december 2018

Afbeelding
Foto: Tasnim News Agency / Wikimedia Commons.

Het is alleen nog maar gebaseerd op “angst” en “intimidatie.”

Faezeh Hashemi is de dochter van de Iraanse oud-president Akbar Hashemi Rafsanjani, één van de ‘vaders’ van de extremistische Iraanse revolutie. Zelf zat ze in het Iraanse schijnparlement... totdat ze veroordeeld werd wegens het zogenaamd verspreiden van “anti-regime propaganda.” Met andere woorden, ze had de euvele moed gehad om het regime te bekritiseren. Het gevolg was dat ze zes maanden werd vastgezet in 2012.

Ondanks die gevangenisstraf heeft Hashemi nog altijd de moed om de feiten zoals zij die ziet te benoemen. Dit keer is ze in het nieuws gekomen omdat ze heeft gezegd tegen een Iraanse krant dat het regime op omvallen staat. Dit omdat het alleen nog maar gebaseerd is op “angst en intimidatie”.

“Naar mijn mening heeft er al een ineenstorting van principes plaatsgevonden. Er is nog geen fysieke ineenstorting geweest, maar ik acht het wel waarschijnlijk dat dit ook zal gebeuren,” aldus Hashemi. “In elk segment van de maatschappij zitten er activisten gevangen. Van arbeiders tot leraren, vrachtwagenchauffeurs, vrouwenrechtenactivisten, klimaatactivisten, studenten... zij die betrokken zijn bij economische activiteiten, en burgers zitten ofwel in de gevangenis of zijn al veroordeeld.”

Daar komt bij, zegt ze, “dat waar je ook kijkt je inefficiëntie ziet. Er is een gebrek aan leiderschap en gezond verstand.”

Kortom, gaat ze verder, het heeft er alle schijn van dat het “nog erger zal worden, er is geen teken van verbetering.”

Voor het Iraanse volk kunnen we natuurlijk alleen maar hopen dat deze dame gelijk krijgt... en dat het regime heel binnenkort in elkaar stort. Die mafketels onderdrukken hun eigen volk namelijk niet alleen, maar zorgen er ook nog eens voor dat ze steeds armer worden.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018 ... -omvallen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Bericht door Pilgrim »

40 jaar islamitisch fascisme in Iran

Afbeelding

40 jaar corruptie. 40 jaar onderdrukking. 40 jaar terreur. Het regime in Iran heeft 40 jaar lang alleen maar mislukking geproduceerd. Het al zo lang lijdende Iraanse volk verdient een veel betere toekomst.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Donald J. Trump)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Bericht door Pilgrim »

Geen vrede zolang de Iraanse moellahs aan de macht zijn

Geplaatst op 7 juli 2019

Afbeelding

Het is verbazingwekkend dat de fundamentalistische regering van Iran nog steeds over een onaangevochten macht beschikt en betrokken is bij elk gewenst gewelddadig gedrag, maar dat haar apologeten verkondigen dat vrede en stabiliteit in het Midden-Oosten nog kunnen bestaan.

Een eerlijke analyse van de terreurdaden in het Midden-Oosten en in de hele wereld toont aan dat bijna ieder conflict, iedere oorlog en iedere spanning in het Midden-Oosten terug te voeren is op de Iraanse regering. Ondanks de illusie, die diegenen proberen te creëren die de Iraanse leiders willen bagatelliseren, is het duidelijk dat Iran, dat nog steeds streeft naar het vermogen van de eerste nucleaire klap, geen interesse in vrede heeft.

In Jemen hebben de Iraanse autoriteiten een militie genaamd Houhis aan de macht geholpen. Teheran verzorgt de militie actief met munitie en smokkelt nog steeds illegale wapens en technologieën Jemen binnen. Volgens een bericht van Reuters is de Islamitische Revolutionaire Garde van Iran (IRGC) een belangrijke ondersteuner en sponsor van de Houthis. De IRGC gebruikt op dit moment ook een nieuwe route via de Perzische Golf om de Houthis van wapens te voorzien.

In Irak oefent de Iraanse Quds Force een aanzienlijke directe of indirecte invloed uit d.m.v. een conglomeraat van meer dan 40 milities uit, die opereren onder de vlag van de Popular Mobilization Force (PMF). De Quds Force heeft kennelijk ooknieuwe financieringsbronnen gevonden om de huidige Amerikaanse sancties te omzeilen.

De Quds Force is verantwoordelijk voor de extraterritoriale operaties van Iran, die de organisatie, de ondersteuning, de opleiding, de bewapening en de financiering van de overwegend sjiitische milities van Iran in het buitenland, de directe of indirecte oorlogsvoering via diens plaatsvervangers, het aanwakkeren van onlusten in andere naties ter bevordering van de ideologische en hegemoniale belangen van Iran, de aanval op en de invasie van steden en landen evenals het vermoorden van buitenlandse politici en vooraanstaande Iraanse dissidenten wereldwijd omvatten.

De Quds Force heeft ook de hoogste infrastructuren van Irak betreffende de veiligheid, de politiek, de geheime dienst en het leger geïnfiltreerd. Hij neemt beslissingen, die genomen zouden moeten worden door Irakese leiders en politici. Hij beschikt over ondergeschikten en agenten in het hele land. Acht jaar geleden al pochte de chef van de Iraanse Quds Force, Qassem Soleimani, tegenover de Amerikaanse generaal David Petraeus:

“U moet weten dat ik... de politiek van Iran tegenover Irak, Libanon, de Gazastrook en Afghanistan controleer. De ambassadeur in Bagdad is lid van de Quds Force. De persoon die hem zal vervangen, is lid van de Quds Force.”

De Quds Force heeft ook een serie gedoodverfde terroristische groepen in Irak voortgebracht, waaronder Asa´ib Ahl Al-Haq en Kata´ib Al-Imam Ali. Beide gebruiken vreselijke tactieken, gelijksoortig aan die van ISIS, en staan erom bekend video´s van onthoofdingen en brandende mensen te produceren. Asa´ib Ahl Al-Haq heeft volgens berichten ongeveer $ 2 miljoen per maand uit Iran gekregen. Veel mensen denken dat het bloed van veel onschuldigen – inclusief Irakese vrouwen en kinderen – aan de handen van de Quds Force kleeft.

In Libanon worden de beslissingen van de Hezbollah met de zegen en aanwijzingen van de hoogst eleider van Iran, Ali Khamenei, en de belangrijkste generaals van de Islamitische Revolutionaire Garde genomen. Teheran controleert in het bijzonder de financiële, militaire en politieke investeringen in de Libanese groep.

Toen de VS erover nadachten sancties op te leggen tegen de financiële transacties van Hezbollah, gaf haar leider Hassan Nasrallah verrassend toe dat Iran een belangrijke rol speelt:

“We zijn open betreffende het feit dat de begroting van Hezbollah, haar inkomsten, haar uitgaven, alles wat zij eet en drinkt, haar wapens en raketten uit de Islamitische Republiek Iran komen.”

In Syrië heeft Iran miljarden dollars aan de dictator Bashar Al-Assad ter beschikking gesteld en militaire steunpunten gebouwd, vaak in de buurt van de Israëlische grens om zijn invloed duidelijk uit te breiden en een zichtbare en directe bedreiging voor de Joden te creëren.

De lijst met interventies en agressies van Iran kan naar believen aangevuld worden. De voetsporen van Iran in dit conflict zouden ons een blik in de tactieken en strategieën op de lange termijn van Teheran en zijn opgeleide en bewapende plaatsvervangers in het hele Midden-Oosten moeten geven. Deze doelen zijn gebaseerd op vier pijlers: destabilisering, conflict, aanslagen en de afwijzing van iedere oplossing die van soennitische of westerse oorsprong is.

De invloed van Iran is in het hele Midden-Oosten doorgedrongen. Omdat deze invloed verder toeneemt, groeit ook het aantal van de door het land ondersteunde terreurbewegingen en de haat, die het Iraanse geld tot ver over de grenzen van het Midden-Oosten verbreiden.

De vier decennia heerschappij van de moellahs zouden ook duidelijk moeten maken dat er in het Midden-Oosten geen vrede, geen stabiliteit en geen veiligheid zal zijn zolang de regerende clerici van Iran de politieke en economische macht behouden.

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Majid Rafizadeh

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/07 ... acht-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Bericht door Pilgrim »

Dankzij Trump gaan de moellahs bankroet

Geplaatst op 25 november 2019

Afbeelding

De critici van de Iran-politiek van president Trump hebben zich vergist: de Amerikaanse sancties oefenen een aanzienlijke druk op de regerende moellahs van Iran en het vermogen om hun terreurgroepen te financieren uit. Voordat het Amerikaanse ministerie van Financiën secundaire sancties aan de olie- en gassector van Iran oplegde, exporteerde Teheran meer dan twee miljoen barrel olie per dag. Op dit moment is de olie-export van Teheran tot minder dan 200.000 barrel per dag gedaald, wat overeenkomt met een daling van de Iraanse olie-exporten van ongeveer 90%.

Iran beschikt over de op één na grootste aardgasreserves en de op drie na grootste bewezen aardoliereserves in de wereld en de verkoop van deze bronnen zorgt voor meer dan 80% van de exportopbrengsten van het land. De Islamitische Republiek is daarom historisch sterk van de olie-inkomsten afhankelijk om haar militaire avontuurlijke geest in de regio te financieren en milities en terreurgroepen te ondersteunen. De gepresenteerde begroting van Iran in het jaar 2019 bedroeg bijna $ 41 miljard, terwijl het regime verwachtte ongeveer $ 21 miljard daarvan te genereren uit olie-inkomsten. Dat betekent dat ongeveer de helft van de regeringsinkomsten van Iran afkomstig is uit de export van olie naar andere landen.

Hoewel de hoogste leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, pocht op de autarkische economie van het land, gaven meerdere Iraanse leiders onlangs toe dat de regering zich in een moeilijke economische situatie bevindt. De Iraanse president Hassan Rouhani heef top 12 november in de stad Kerman voor het eerst erkend dat “Iran een van de moeilijkste jaren sinds de islamitische revolutie van 1979 meemaakt” en dat “de situatie van het land niet normaal is”.

Rouhani klaagde eveneens:

“Hoewel we vele andere bronnen van inkomsten hebben, is het enige inkomen dat het land in leven kan houden het oliegeld. We hadden nog nooit zoveel problemen bij de verkoop van olie. We hadden nog nooit zoveel problemen om onze vloot olietankers op koers te houden… Hoe kunnen we de aangelegenheden van het land regelen als we problemen hebben met de verkoop van onze olie?”

Dankzij de Amerikaanse politiek van “maximale druk” heeft ook de hele economie van de Islamitische Republiek een zware klap gekregen. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft onlangs zijn prognose voor de Iraanse economie opnieuw aangepast en erop gewezen dat de Iraanse economie tot het eind van 2019 waarschijnlijk 9,5% in plaats van 6% zal krimpen.

Een van de redenen voor het sombere beeld van het IMF over de Iraanse economie houdt verband met de beslissing van de regering-Trump om de uitzonderingsregeling voor de acht grootste oliekopers van Iran, China, India, Griekenland, Italië, Taiwan, Japan, Turkije en Zuid-Korea, niet te verlengen. In plaats van in 2019 een economische groei te laten zien, zou de Iraanse economie tot het eind van 2019 90% van haar omvang bereiken in vergelijking met twee jaar geleden, gebaseerd op een actueel rapport van de Wereldbank.

Ook de Iraanse nationale munt, de Rial, verliest verder aan waarde: ze daalde naar een historisch dieptepunt. Een Amerikaanse dollar, die in november 2017 ongeveer met 35.000 Rial overeenkwam, levert nu bijna 110.000 Rial op.

Bovendien lijkt de Islamitische Republiek zich in te spannen om het verlies van inkomsten te compenseren. Enkele dagen geleden bijvoorbeeld hebben de Iraanse leiders de prijs van benzine verdrievoudigd. Het lijkt een teken van wanhoop te zijn inkomsten te genereren om haar militaire avontuurlijke geest in de regio te financieren en haar plaatsvervangers en terreurgroepen te ondersteunen.

Deze prijsverhoging leidde er bovendien toe dat de mensen in opstand kwamen tegen de regering. In de afgelopen dagen zijn meerdere Iraanse steden het toneel van wijdverbreide protesten en demonstraties geworden. Eerst braken de protesten uit in Ahvaz, daarna breidden ze zich naar veel andere steden van de provincie Chuzestan, evenals naar de hoofdstad Teheran, Kermanshah, Isfahan, Tabriz, Karadj, Shiraz, Boushehr, Sari, Khorramshahr, Andimeshk, Dezful, Behbahan en Mahshahr uit.

De dalende inkomstenbronnen van Iran hebben er ook toe geleid dat Iraanse leiders de geldmiddelen voor de Palestijnse terreurbeweging Hamas en de Libanese militante groepering Hezbollah verminderen. Hamas zag zich genoodzaakt “bezuinigingsplannen” in te voeren, terwijl Hassan Nasrallah, de leider van de Iraanse plaatsvervanger Hezbollah, zelfs de inzamelingsafdeling van zijn beweging ertoe heeft opgeroepen om “met geld de jihad mogelijk te maken en ook bij deze voortdurende strijd te helpen”.

De Iran-politiek van president Trump heeft zich in de goede richting ontwikkeld, hoogstwaarschijnlijk tot ontsteltenis van de critici van Washington. Door de escalatie van de economische sancties gaan de heersende moellahs en hun plaatsvervangers bankroet. Andere landen moeten zich nu bij de VS aansluiten door eveneens een politiek van “maximale druk” te volgen – ook al zouden ze liever zaken blijven doen met Iran en de regering van president Trump ondermijnen. Als het Iran lukt om atoomwapens te ontwikkelen, zal dat er uiteindelijk voor gebruikt worden om juist deze landen te chanteren.

Bron: https://de.gatestoneinstitute.org

Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel: www.gatestoneinstitute.org

Door: Majid Rafizadeh

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/11/25 ... -bankroet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Iran mag van de kaart geveegd worden.

Jammer. Eens een hoogstaande culturele beschaving. Nu verworden tot een ordinaire terroristische staat op islamitische leest geschoeid die tot niets anders in staat blijkt dan de walgelijke historische sadistische oorlog liefhebbende mens Mohammed navolgen.

Soennieten en Sjiieten, allemaal hangen zij de perfecte
historische sadistische duivelse mens Mohammed aan.


Hallo moslims! Nog steeds zin om de moslim uit te hangen en te blijven parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Ariel »

Iraanse raketten staan paraat

Iran brengt door heel het Midden-Oosten raketten in stelling voor, wat Amerikaanse functionarissen vrezen, een nieuwe aanval als vergelding voor de sancties tegen het land. De Verenigde Staten overwegen tot 14.000 extra soldaten naar de regio te sturen om de Iraanse dreiging het hoofd te bieden.

Teheran maakte volgens door Reuters geciteerde bronnen in het Pentagon onlangs van de onrust in Irak gebruik om daar een groot aantal ballistische raketten onder te brengen. Deze kunnen Israël, Saoedi-Arabië en Amerikaanse bases in de regio raken. De Amerikaanse marine onderschepte vorige week bovendien een boot met aan boord onderdelen van geavanceerde raketten die onderweg was naar Jemen. De Verenigde Staten gaan ervan uit dat de wapens afkomstig waren uit Iran en bestemd waren voor de Houti-rebellen.

Het Pentagon houdt er ernstig rekening mee dat Iran op het punt staat een nieuwe aanval uit te voeren, nadat het ruim twee maanden geleden de belangrijke oliefaciliteiten in Saoedi-Arabië al onder vuur nam. „We hebben daarvoor de afgelopen weken consistente inlichtingen binnengekregen”, aldus een Amerikaanse functionaris. Wapens en troepen zouden in gereedheid worden gebracht.

Een commandant van de Revolutionaire Garde dreigde vorige week dat Irans raketten gericht zijn op 21 Amerikaanse basis. in het land. „Wij zijn klaar voor de grootste oorlog tegen onze grootste vijand”, aldus generaal Allahnoor Noorollahi.

Afschrikken
Volgens de Wall Street Journal overweegt Amerika 14,000 extra soldaten naar het Midden-Oosten te sturen, nadat het sinds mei al een soortgelijk aantal richting de gespannen regio dirigeerde. Het hoopt daarmee Iran af te schrikken en - indien noodzakelijk - in staat te zijn een vergeldingsaanval uit te voeren. Amerika heeft momenteel tussen de 40.000 en 60.000 soldaten in het Midden-Oosten en Afghanistan.

Israël vreest ook op korte termijn doelwit te worden van een Iraanse aanval. De Revolutionaire Garde schoot vorige maand al vier raketten vanuit Syrië af op de Joodse staat, die reageerde met luchtaanvallen waarbij zeker 16 Iraniërs omkwamen.

Wapenopslag
Gevechtsvliegtuigen voerden deze week nog een aanval uit op een Iraanse wapenopslagplaats in het oosten van Syrië. Israël, dat al honderden keren Iraanse doelen in het buurland aanviel, hield zijn kaken over deze actie stijf op elkaar. Het land voerde in het verleden ook aanvallen uit op Irak. Het militaire establishment vreest dat Iran in de toekomst ook vanuit Jemen aanvallen zal uitvoeren.

Iran leunt, bij gebrek aan een moderne luchtmacht, sterk op zijn raketarsenaal. Door aanvallen uit te voeren vanuit andere landen, zoals Syrië en Irak, hoopt het zelf buiten schot te blijven. Het geeft Teheran de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid te ontkennen en zo een grote confrontatie te vermijden.

Nucleair
Ondertussen stellen drie Europese landen dat Iran een VN-resolutie schendt door een ballistische raket te testen die van een nucleaire lading kan worden voorzien. Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben de schending aangekaart bij de Veiligheidsraad. Volgens een resolutie die kort na de totstandkoming van de nucleaire deal werd aangenomen, mag Iran acht jaar niet werken aan ballistische raketten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
Een commandant van de Revolutionaire Garde dreigde vorige week dat Irans raketten gericht zijn op 21 Amerikaanse basis. in het land. „Wij zijn klaar voor de grootste oorlog tegen onze grootste vijand”, aldus generaal Allahnoor Noorollahi.
Klinkt goed! Ik houd wel van zo'n wedstrijd met Trump aan het stuurwiel van de macht.

De beste verdediging bestaat uit de aanval. Dat kan op een zeer goedkope efficiënte wijze. Geleerd van Mercator: kruisraket op Mekka lanceren. Ik stel Amerika voor daarmee te wachten tot 8 juli, op de verjaardag van Mercator. [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De toestand in Iran

Bericht door sjun »

De eerste slag is vast binnen na terecht terugslaan met de eliminatie van een terroristenleider verantwoordelijk voor georganiseerde staatsterreur en vele doden:

Afbeelding

Aangezien dit niet in de islamapologetische appeasende media met globalistische politieke agenda komt plaats ik het hier zodat mensen in elk geval geïnformeerd zijn. En er komt nog veel meer aan het licht.
Lees ook: The shadowy Iranian spy chief who helped plan Benghazi.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De toestand in Iran

Bericht door sjun »

Afbeelding
Intussen is in Iran het signaal voor instorting van land en regime zichtbaar tenzij Iraanse burgers ingrijpen. De bloedvlag op de Jamkarān moskee bij Qom. Daarmee worden wraakgevoelens bij de meute aangewakkerd en uiteindelijk slaapcellen over de hele wereld geactiveerd. Elke aanslag van zo'n cel zal beantwoord worden met economische sancties en een bombardement op strategische doelen in Iran.

Afbeelding
De 62 jarige Esmail Ghaani zal het land met zijn Revolutionaire Garde richting ondergang leiden tenzij de Iraanse burgers gaan ingrijpen om dit te voorkomen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
mercator
Berichten: 19278
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De toestand in Iran

Bericht door mercator »

Hans v d Mortel sr schreef:kruisraket op Mekka lanceren.
Daarbij hoeven zelfs geen slachtoffers te vallen. Ruim van op voorhand aankondigen dat de raket gaat inslaan zodat iedereen zich uit de voeten kan maken. De aanval best uitvoeren op DE feestdag van de moslims waar dan ook ter wereld: 11 september.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Ariel »

Dreigende taal van dochter Soleimani: ‘Amerika en Israël gaan donkere dag tegemoet

De dochter van de bij een Amerikaanse drone-aanval omgekomen Iraanse generaal Qassem Soleimani heeft vandaag dreigementen geuit tegen de Verenigde Staten en diens bondgenoot Israël. Beide landen gaan ‘een donkere dag’ tegemoet, aldus Zeinab Soleimani tijdens een herdenkingsceremonie voor haar vader.

De dienst, waar duizenden mensen op afkwamen, was live te volgen op de Iraanse staatstelevisie. Het lichaam van Soleimani, de rechterhand van de geestelijke leider en machtigste man van Iran, ayatollah Ali Khamenei, werd gisteren overgebracht van Irak naar het zuid-westen van Iran. Honderdduizenden treurende Iraniërs kwamen op de been en liepen mee in kilometerslange rouwstoeten.

,,Gekke Trump, denk niet dat alles voorbij is met het martelaarschap van mijn vader’’, zei Zeinab Soleimani tegenover de grote menigte. Haar vader zal morgen worden begraven in zijn geboorteplaats Kerman. Het lichaam van Soleimani zal na de ceremonie in Teheran naar het sjiitische bolwerk Qom worden gebracht, waar ook een herdenkingsdienst zal plaatsvinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19278
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De toestand in Iran

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Wij zijn klaar voor de grootste oorlog tegen onze grootste vijand”, aldus generaal Allahnoor Noorollahi.
Iets dergelijks zei Saddam Hoessein ook, over de moeder van alle oorlogen als ik me goed herinner. En we weten hoe het met die persoon is afgelopen. Als de Iraanse machthebbers ook maar 1 greintje gezond verstand hebben gaan ze het laten bij volop vlaggen verbranden en stenen te gooien . Daarbij mag wel naar hartenlust geroepen worden van Allahoe Akhbar.
Eigenlijk wel een griezelige gedachte dat de Amerikanen in staat zijn wie dan ook uit te schakelen, waar en wanneer het hen uitkomt. En dat vanuit een veilige en comfortabele commandotoren in Nederland.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21278
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door King George »

Dit bijvoorbeeld noem ik je laten chanteren. En als je je laat chanteren, dan zal je gechanteerd blijven worden. We hebben het hier over het jaar 1987 (!) toen er van regeringsniveau op aangedrongen werd om een fragment met Rudi Carell op de Duitse televisie te censureren.Dit moest dus gecensureerd worden.

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De toestand in Iran

Bericht door sjun »

Ariel schreef:
Dreigende taal van dochter Soleimani: ‘Amerika en Israël gaan donkere dag tegemoet

De dochter van de bij een Amerikaanse drone-aanval omgekomen Iraanse generaal Qassem Soleimani heeft vandaag dreigementen geuit tegen de Verenigde Staten en diens bondgenoot Israël. Beide landen gaan ‘een donkere dag’ tegemoet, aldus Zeinab Soleimani tijdens een herdenkingsceremonie voor haar vader.

De dienst, waar duizenden mensen op afkwamen, was live te volgen op de Iraanse staatstelevisie. Het lichaam van Soleimani, de rechterhand van de geestelijke leider en machtigste man van Iran, ayatollah Ali Khamenei, werd gisteren overgebracht van Irak naar het zuid-westen van Iran. Honderdduizenden treurende Iraniërs kwamen op de been en liepen mee in kilometerslange rouwstoeten.

,,Gekke Trump, denk niet dat alles voorbij is met het martelaarschap van mijn vader’’, zei Zeinab Soleimani tegenover de grote menigte. Haar vader zal morgen worden begraven in zijn geboorteplaats Kerman. Het lichaam van Soleimani zal na de ceremonie in Teheran naar het sjiitische bolwerk Qom worden gebracht, waar ook een herdenkingsdienst zal plaatsvinden.
Dan niet. Er zijn al meer doelen ingeprogrammeerd waarvan de uitschakeling de wereld zal verbeteren. Regime chance kan maar zo de bevoorrechte leefwereld van Zainab tot brandstof reduceren.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De toestand in Iran

Bericht door sjun »

Pompeo joins 'Fox & Friends' after US airstrike kills top Iranian general


Soleimani killing: Iraqis ‘dancing in the streets,’ says Mike Pompeo


rump doubles down on Iran threats, warns of sanctions for Iraq | DW News


Die man is terecht geëlimineerd vanwege de daden waarbij hij actief bij organisatie en planning betrokken was. We gaan het zien waar de alles of niets politiek van het huidige Iraanse regime toe leidt. Ik ben benieuwd of Iran voldoende financiën overhoudt oma haar proxy's in Irak, Noord-Afrika, Syrie en Libanon te kunnen blijven financieren. Het land heeft geen onbeperkt geld en dat zal nog minder worden nu haar economie verder verkreupeld wordt. Te verwachten valt verder dat de olielijnen zulle wordt afgebroken door de VS, dat compleet steden lamgelegd gaan worden doordat Iraanse nucleaire installaties en oliewinning buiten bedrijf gesteld worden. Dat alles kost geen organisatie van Amerikaanse soldaten op Iraanse bodem en kan betrekkelijk eenvoudig met inzet van technologische worden bewerkt. Het wordt interessant om te zien hoe het huidige Iraanse regime de controle over zowel de proxy's als de eigen burgers gaat proberen te handhaven en of dit niet tot een contra revolutie leidt.
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Bericht door Pilgrim »

Ik ben de sharia-dictatuur van Iran zat!

Posted on January 6, 2020

Afbeelding

Op 10 februari 1979 grepen de ayatollahs/sharia in Iran de macht. Voor de islamitische machthebbers was het een feestdag. Voor veel Iraniërs in dat land en voor de Iraanse vluchtelingen in de hele wereld (2 miljoen Iraniërs ontvlucht) was het echter een zwarte dag. De islamitische revolutie betekent 41 jaar onderdrukking, vernedering en fascistische dictatuur. En dat allemaal uit naam van de verschrikkelijke islam. Volgens ayatollah Khomeini’s interpretatie zijn islam en democratie niet met elkaar te rijmen omdat alle legitieme wetgeving afkomstig is van Allah, of van hen die perfect op de hoogte zijn van het religieuze recht: van mensen als Khomeini zelf dus, en niet van het volk...

De onrust rondom Iran neemt met de dag toe. Eind december 2019,kwam bij een raketaanval in Irak een Amerikaanse burger om. De Verenigde Staten beschuldigden Iran van betrokkenheid bij de aanval. En op de laatste dag van het jaar bestormden duizenden Irakezen de Amerikaanse ambassade in Bagdad. De pro-Iran betogers weten het gebouw binnen te dringen. In een Tweet stelde Donald Trump Iran verantwoordelijk voor de escalaties. Diezelfde week gaf hij het bevel tot het ombrengen van Soleimani, die was het brein achter de Iraanse politiek richting de VS. De raketaanval komt nadat pro-Iraanse demonstranten de Amerikaanse ambassade in Bagdad belaagden. Betogers gooiden met stenen en scandeerden leuzen als ‘Nee, nee, Amerika. Nee, nee, Trump’. De Amerikaanse ambassadeur en stafpersoneel werden geëvacueerd tijdens de schermutselingen...

Soleimani is een oorlogsmisdadiger in de ogen van de Irakezen, Syriërs en Jemenieten. Hij is een terrorist zoals Al-Baghdadi (de baas van Islamitische Staat, red.) die vóór hem werd gedood. Mensen die verbaasd blijven over de heldenstatus, ook bij onze pers, van de geliquideerde terrorist Soleimani vergeten dat hij leider was van het ‘Jeruzalem bevrijdingsleger’. (Quds Force) Hij was de hoop van alle antisemieten op een nieuwe Holocaust. De ayatollahs hebben het Iraanse volk vergiftigd met de haat tegen Amerika, Israël en tegen het Westen. De ex-president Ahmadinejad heeft bij herhaling gezegd dat Israël van de kaart moet worden geveegd. Iran heeft geen respect voor hun buren, grenzen of de soevereine rechten van landen...

Iran blijft het land dat de meeste kinderen executeert. Amirhossein Pourjafar, Ali Kazemi en Mahboubeh Mofidi werden in 2018 terechtgesteld voor misdrijven die ze zouden begaan hebben op de leeftijd van 16, 15 resp. 13 jaar. Mahboubeh Mofidi werd als 13-jarige uitgehuwelijkt en werd ter dood veroordeeld wegens de bewezen geachte moord op haar echtgenoot toen ze 17 was. Volgens advocaat, vertoonde Amirhossein Pourjafar tekenen van een “gedragsstoornis” en hij had een tijdlang in een psychiatrisch instituut verbleven gedurende zijn gevangenisstraf. Ondanks dit alles werd hij toch terechtgesteld. De Iraanse autoriteiten hebben voor de zoveelste keer laten zien tot welk soort weerzinwekkende praktijken ze in staat zijn. In de Iraanse gevangenissen worden nog steeds duizenden mensen gemarteld...

Sinds enkele jaren is er in Iran een protestbeweging tegen de verplichte hoofddoek. De groep vrouwen die tegen de strenge kledingvoorschriften strijdt, wil zelf kunnen kiezen wat ze dragen. Het Iraanse regime pakt deze vrouwen steeds harder aan met extreme straffen. De staat reageert repressief op deze groep vrouwen. Deze vrouwen deelden op Internationale Vrouwendag (8 maart) bloemen uit aan vrouwen in de metro van Teheran, zonder een hoofddoek te dragen. Twee van hen zijn veroordeeld tot 16 jaar gevangenisstraf. De derde vrouw wacht 23 jaar cel.

Bij de landelijke protesten in Iran die in november 2019 uitbraken, zijn in twee weken zo’n 1.500 mensen om het leven gekomen. Bronnen binnen de Iraanse overheid zeggen dat grootayatollah Ali Khamenei de opdracht gaf “alles te doen wat nodig is” om de protesten te beëindigen... “Weg met Khamenei,” roepen ze bij de protesten. En: “Wij willen geen islamitische regering.” De boodschap van de demonstranten is helder: het dictatoriale tijdperk van de islamitische wetten en wanbestuur is ten einde gekomen. Het Iraanse volk heeft de steun van het westen hard nodig om zich te ontworstelen uit de greep van de islamitische sharia-machthebbers...

https://zlj13051967.wordpress.com/2020/ ... -iran-zat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Bericht door Pilgrim »

Iran voor en na de “revolutie”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7938
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De toestand in Iran

Bericht door sjun »

Several rockets hit Baghdad's green zone : Report


General Keane on US-Iran tensions amid airstrike fallout
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Ariel »

Van een begrafenis komt een begrafenis.

Ai... :shock: Die Allah toch. Het blijkt dat Allah niet genoeg had aan het gehavende lichaam van Soleimani, maar dat hij behoefte had aan nog wat dooie Iraniers.
’Tientallen in rouwstoet Soleimani doodgedrukt’

Bij de uitvaart van de Iraanse generaal Soleimani in de stad Kerman zijn in de drukte doden gevallen. Volgens lokale media zouden er zeker 35 doden en 48 gewonden zijn gevallen. De autoriteiten hebben dat niet bevestigd.

Soleimani, de rechterhand van geestelijk leider ayatollah Ali Khamenei, kwam vrijdag door een Amerikaanse raket om het leven in de Iraakse hoofdstad Bagdad. De dood van Soleimani heeft de spanningen tussen Iran en de VS doen oplopen.

Iran: minst erge wraakscenario nog steeds ’historische nachtmerrie’ voor VS
Iran heeft gezworen wraak te nemen op de VS. De Amerikaanse president Donald Trump zegt 52 Iraanse doelen te hebben geselecteerd die bij een eventuele wraakactie aangevallen kunnen worden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Ariel »

Iran: minst erge wraakscenario nog steeds ’historische nachtmerrie’ voor VS

Het Iraanse parlement heeft dinsdag een wetsvoorstel aangenomen waarin staat dat alle Amerikaanse strijdkrachten en werknemers van het Pentagon terroristen zijn. Vorige week kwam de belangrijke Iraanse generaal Soleimani om in Irak door een Amerikaanse raket. Zijn dood heeft de spanningen tussen de VS en Iran doen oplopen.

Iran ziet ook hulp aan de Amerikaanse strijdkrachten als een "terroristische daad". Dat geldt voor militairen, maar ook voor onder meer inlichtingen-, financiële- en technische diensten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77314
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door Ariel »

Uitvaart van Soleimani uitgesteld vanwege 32 doden bij processie

Bij de begrafenisstoet van generaal Soleimani in de stad waar hij woonde, zijn 32 doden gevallen en 190 gewonden, melden lokale media. De uitvaart is uitgesteld. Er waren massa’s rouwende mensen op afgekomen.

Wanneer de uitvaart dan plaats zal vinden, is nog onduidelijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21278
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door King George »

Klik eens op deze twitter hash tag! Zeer informatief.

#IraniansDetestSoleimani
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21278
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De toestand in Iran

Bericht door King George »

Ariel schreef:Van een begrafenis komt een begrafenis.

Ai... :shock: Die Allah toch. Het blijkt dat Allah niet genoeg had aan het gehavende lichaam van Soleimani, maar dat hij behoefte had aan nog wat dooie Iraniers.
’Tientallen in rouwstoet Soleimani doodgedrukt’
Spoiler! :
Bij de uitvaart van de Iraanse generaal Soleimani in de stad Kerman zijn in de drukte doden gevallen. Volgens lokale media zouden er zeker 35 doden en 48 gewonden zijn gevallen. De autoriteiten hebben dat niet bevestigd.

Soleimani, de rechterhand van geestelijk leider ayatollah Ali Khamenei, kwam vrijdag door een Amerikaanse raket om het leven in de Iraakse hoofdstad Bagdad. De dood van Soleimani heeft de spanningen tussen Iran en de VS doen oplopen.

Iran: minst erge wraakscenario nog steeds ’historische nachtmerrie’ voor VS
Iran heeft gezworen wraak te nemen op de VS. De Amerikaanse president Donald Trump zegt 52 Iraanse doelen te hebben geselecteerd die bij een eventuele wraakactie aangevallen kunnen worden.
Ik heb wat gemist. Dat had ik nou wel live willen zien.

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie