Sarrazin en het gen

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77970
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:Moslims hebben “vrouwenprobleem”
En wat betreft Thilo Sarrazin is het “vrouwenprobleem” van de Mohammedanen de belangrijkste oorzaak waarom Duitsland steeds gevaarlijker wordt. Want sinds 1 januari 2015 wonen er nog eens 1,3 miljoen extra “islamitische mannen in het land”, die dringend naar een vrouw verlangen.
In hun eigen islamitische landen kunnen ze ook niet zomaar een meisje pakken om hun biologische driften te bevredigen. Want ja, die meisjes zijn rein en islamitische, en hebben broers die niet zachtzinnig zullen zijn als ze hun zuster lastig vallen.

Maar in het westen kunnen ze met een gerust hart en redelijk veilig onreine kufur meiden aanranden. Wie doet ze wat. Voor een boze broer , vader of neef hoeven ze in het westen niet bang te zijn , en de rechters zijn erg coulant voor moslims.

Merkel en haar croonies hebben Europa vernield. Ik hoop dat ze ooit voor een gerecht komen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Sarrazin´s nieuwste boek verschijnt toch – bij het “Finanzbuch-Verlag”

Geplaatst op 7 juli 2018

Afbeelding

Er bestaan in Duitsland toch nog uitgevers die niet door de knieën gaan voor linksen en islamiseerders. Nadat Random House het nieuwe boek van Thilo Sarrazin niet op de markt wilde brengen, verschijnt het nu bij het “Finanzbuch Verlag”.

En dit kunnen we verwachten:

Het achterblijven van de islamitische wereld, de integratietekortkomingen van de moslims in Duitsland en Europa evenals de onderdrukking van de islamitische vrouwen zijn een gevolg van de culturele beïnvloeding door de islam. Dat toont Thilo Sarrazin aan in zijn nieuwe bestseller.

Ook Duitsland moet deze feiten onder ogen zien, aangezien het aantal moslims in Duitsland en Europa door immigratie en aanhoudend hoge geboortecijfers steeds verder toeneemt. Bij een voortzetting van deze trend zijn de moslims hier op weg naar de meerderheid. Onze cultuur en samenleving kunnen alleen maar beschermd worden door de verdere immigratie van moslims te stoppen en de integratie van de bij ons levende moslims met robuuste middelen aan te pakken. Want alle tendensen om de islam te hervormen, zijn tot nu toe in ruime mate mislukt. Zo bestaat er in geen enkel land waarin de moslims in de meerderheid zijn vrijheid van godsdienst en een functionerende democratie. In plaats daarvan lijdt de islamitische wereld als geheel onder een explosieve bevolkingsgroei en het fanatisme in deze islamitische wereld neemt constant toe.

Thilo Sarrazin spant een boog van de uitspraken in de koran naar het mentale karakter van de moslims, dan verder naar eigenheden en problemen van islamitische staten en tenslotte naar de instellingen en gedragswijzen van moslims in de immigratiesamenlevingen van het Westen.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/07 ... ch-verlag/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Mahalingam »

"Nadat Random House het nieuwe boek van Thilo Sarrazin niet op de markt wilde brengen, verschijnt het nu bij het “Finanzbuch Verlag”.

En Thilo laat het er niet bij zitten.
German author sues Random House for refusing to publish controversial book on Islam
A German author is suing Random House after the publishing company refused to publish his new book on Islam over fears it will fuel anti-Muslim sentiment.

Thilo Sarrazin, a former banker and finance minister, was due to have "Hostile Takeover- How Islam Hampers Progress and Threatens Society "published by August.

The dispute about the book- billed as a critical close reading of the Quran- is due to be heard before a court in Munich on Monday, according to Bild Zeitung.

Mr Sarrazin said he signed a contract with Random House in November 2016 and he delivered the manuscript in February this year.
Bild quoted the 73-year-old as saying there had been “a lot of back and forth about the publishing date” before the publisher decided in May not to publish the book at all.
The newspaper said sources at Random House thought the book would “seize on and amplify anti-Islam sentiments".
https://www.thenational.ae/world/europe ... m-1.748279
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Vooraanstaande SPD-politici willen Sarrazin opnieuw kwijt

Geplaatst op 12 augustus 2018

Afbeelding

BERLIJN – Vooraanstaande SPD-politici hebben aangekondigd om het partijlidmaatschap van Thilo Sarrazin opnieuw te laten onderzoeken. Achtergrond is zijn binnenkort verschijnende boek “Vijandelijke overname: Hoe de islam de vooruitgang belemmert en de samenleving bedreigt”.

De vicevoorzitter van de SPD, Ralf Stegner, verduidelijkte in de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung”: “De SPD zal grondig onderzoeken of hij voldoet aan zijn verplichtingen uit de partijreglement procedure van 2011. Wie de basisprincipes van vrijheid, gerechtigheid en solidariteit misacht, heeft geen thuis in de SPD.”

Sarrazin zou beter bij rechts-populisten passen
Stegener zou Sarrazin niet meer beschouwen als een sociaaldemocraat, zodat het consequent zou zijn wanneer de publicist eindelijk de partij zou verlaten. De 73-jarige schrijver en econoom zou met zijn “kwade ressentiment tegen minderheden veel beter bij de rechts-populisten passen, die immers al langer met hem werven.”

Zo zien ook andere vooraanstaande politici van de met dalende peilingresultaten kampende SPD dat. De voormalige partijvoorzitter Sigmar Gabriël kritiseerde: “Hij heeft zich nooit van zijn ideeën over het doen herleven van de eugenetica gedistantieerd, hoewel de hele grondwet tegen deze verschrikkelijke verbinding van genetische en sociale kwesties werd geschreven.”

De parlementariër en lid van het SPD-bestuur, Aydan Özoguz, merkte op: “Thilo Sarrazin heeft al lang afscheid genomen van sociaaldemocratische waarden.”Het presidium zal zich ermee bezighouden hoe de partij met hem zou moeten omgaan.

“Niets houdt me minder bezig”
Sarrazin ziet volgens de krant een nieuwe uitsluitingsprocedure gelaten tegemoet. “Een nieuwe poging tot partijuitsluiting zou weer mislukken”, zei hij tegen de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung”. “Ik ken ook geen verantwoordelijke functionaris die haar serieus zou uitvoeren. U kunt me geloven dat niets mij minder bezighoudt dan de vraag wie wanneer en waar in het functiekader op mijn uitsluiting broedt.”

Zijn nieuwe boek had al weken voor publicatie voor krantenkoppen gezorgd, omdat de tot de uitgeversgroep Random House behorende Deutsche Verlagsanstalt het niet wilde drukken. Al zijn boeken waren tot nu toe bij deze uitgeverij verschenen. Tegen de bestsellerauteur werden al tweemaal zonder succes procedures gestart om hem uit de SPD uit te sluiten.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/12 ... euw-kwijt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6901
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Ali Yas »

Wie de basisprincipes van vrijheid, gerechtigheid en solidariteit misacht, heeft geen thuis in de SPD
Ik neem aan dat de SPD geen moslims toelaat, dan? Die staan immers een maatschappij voor waarin de islam het leven regelt, gerechtigheid er alleen voor mohammedaanse mannen is en de solidariteit zich uitstrekt tot de oemma - en de rest kan barsten. Maar misschien is de SPD al voor die ideeën gevallen en hoort de heer Sarrazin daar dus inderdaad niet meer thuis. Het is immers kiezen voor de islam of voor je volk, allebei gaat niet.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door King George »

Ik denk of liever gezegd weet wel zeker dat Thilo Sarazzin hierbij tot afvallige is verklaard bij de linkse sekte.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

SPD-bestuur wil Sarrazin uitsluiten

Geplaatst op 17 december 2018

Afbeelding

“Zware schade” voor de partij

Het voormalige bestuurslid van de Deutsche Bundesbank, Thilo Sarrazin, is voor enkele SPD-politici al lange tijd een zwart schaap in hun partij. Nu dient de omstreden islamcriticus definitief uitgesloten te worden.


Het bestuur van de SPD wil opnieuw proberen om de omstreden schrijver Thilo Sarrazin uit de partij uit te sluiten. De thesen van Sarrazin zouden niet verenigbaar zijn met d e principes van de SPD, en hij zou “zware schade” aan de partij toebrengen, deelde secretaris-generaal Lars Klingbeil mee. Het bestuur zou dienovereenkomstig besloten hebben tot een procedure betreffende de partijorde. Basis voor de beslissing was het rapport van een onderzoekscommissie over Sarrazin´s jongste uitlatingen en publicaties.

In de commissie zaten o.a. Gesine Schwan en Herta Däubler-Gmelin. De SPD had opdracht aan de commissie gegeven om het nieuwste islam-kritische boek van Sarrazin en andere handelwijzen te onderzoeken en een aanbeveling te doen over hoe verder om te gaan met het partijlid. In de zomer had de top van de SPD Sarrazin ertoe opgeroepen de partij vrijwillig te verlaten, nadat hij zijn islam-kritische boek “Vijandige overname” had gepresenteerd.

Afbeelding

Het is de SPD al tweemaal mislukt om de voormalige Senator van financiën van de hoofdstad Berlijn uit de partij te gooien. Sarrazin had o.a. de verplichting opgelegd gekregen zich niet schadelijk voor de partij te gedragen. Hij is als schrijver vooral bekend door zijn in 2010 verschenen bestseller “Deutschland schafft sich ab”.

De horden voor een uitsluiting uit de partij zijn over het algemeen hoog, opdat ze niet als instrument misbruikt kan worden om af te komen van impopulaire mensen. De voormalige ambtenaar van een ministerie, staatssecretaris, Senator en bankier van de Deutsche Bundesbank had in de zomer gezegd “zich nog steeds thuis te voelen” in de SPD.

Bron: www.n-tv.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/17 ... itsluiten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42884
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Mahalingam »

Het Centraal Commitee van de SPD heeft de Berlijnse afdeling Charlottenburg-Wilmersdorf (die zit dicht bij het vuur) opdracht gegeven om een plaatselijke SPD rechtbank op te richten met de taak Sarrazin uit de partij te schoppen. Dat deden ze dan ook prompt.
Reden: "Verbreitung anti-muslimischer und kultur-rassistischer Äußerungen" .
Sarrazin zegt in hoger beroep te gaan. En er zijn zeker 3 niveau's van interne SPD partijrechtsspraak die hij gaat aflopen. En daarna zijn er nog Landgericht Berlin, Kammergericht en Bundesgerichtshof, met als voorlopig eindpunt het Bundesverfassungsgericht .
En daarna kan nog naar allerlei EU-rechtbanken gegaan worden. Op zijn vroegst is dan de eindbeslissing over 6 jaar. En al die tijd blijft hij lid van de SPD.
Sarrazin kündigt Berufung gegen Urteil zu SPD-Ausschluss an
https://www.spiegel.de/politik/deutschl ... 76884.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door sjun »

Het verheldert nog maar weer de innige band tussen de totalitaire ideologiën van socialisme en islam waaruit intussen al de kruisbestuivingen "rode fatwa", juridische jihad en maatschappelijke onthoofding voortkwamen. Daarnaast komt een soortgelijke meekomende verdomming gekoppeld aan onaanspreekbaarheid en fanatisme voor de dag als in de landen kan worden waargenomen waar de cultus rondom Mohammed de publieke agenda bepaalt.
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Partijprocedure: SPD mag Thilo Sarrazin uitsluiten

Geplaatst op 12 juli 2019

Afbeelding

Na twee eerdere pogingen om Thilo Sarrazin uit de SPD uit te sluiten (2010 en 2011) besliste de arbitragecommissie van de SPD in Charlottenburg-Wilmersdorf (Berlijn) gisteren om DR. Thilo Sarrazin na een 45-jarig lidmaatschap van de SPD uit te sluiten. Deze keer diende als aanleiding het nieuwste boek van Rarazzin “Vijandige overname – hoe de islam de vooruitgang hindert en de samenleving bedreigt”.

Deze beslissing is niet rechtsgeldig. Dr. Sarazzin zal beroep aantekenen bij de volgende hogere instantie, het scheidsgerecht van de SPD-afdeling Berlijn, Tot de rechtsgeldigheid van de beslissing blijft Dr. Sarrazin lid van de SPD.

Thilo Sarrazin: “Kan men vanwege een boek uit een partij gegooid worden? Ja, in Duitsland in het jaar 2019 is dit mogelijk bij de SPD. Ik zou dit gezien de 156-jarige traditie van de SPD, wier leden vaak blootgesteld stonden aan vervolging, nooit voor mogelijk hebben gehouden.

En verder: “De SPD heeft vandaag een verkeerde beslissing in eerste instantie genomen. Het is jammer dat ze niet de kracht vond een andere beslissing in het belang van de vrijheid van meningsuiting en de interne partijdemocratie te nemen.”

Zijn advocaat, Dr. Köhler, vult aan: “We zullen in beroep gaan via het scheidsgerecht van de deelstaat Berlijn en het landelijke scheidsgerecht van de SPD, bovendien, indien nodig, zullen we alle normale civiele instanties van de arrondissementsrechtbank Berlijn, via het gerechtshof in Berlijn en het hoogste federaal gerechtshof en daarna het federaal constitutioneel gerechtshof inschakelen en opbellen. Dit zijn nog eens 6 instanties en heel veel jaren ruzie. Zolang blijft Dr. Sarrazin een wakker en waakzaam lid van de SPD.”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/12 ... itsluiten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door sjun »

Daar zit vast weer een bewustmakend boek in... :rolleyes:

Thilo Sarrazin: Feindliche Übernahme

Over hoe islam de vooruitgang tegenwerkt en de gemeenschap bedreigt. Sarrazin analyseert daarbij problemen van moslims met een moderne vooruitgaande staat en de daaruit groeiende bedreiging voor onze gemeenschap en cultuur. Wie gratis kennis en inzicht aangereikt wil krijgen neemt hier eens rustig de tijd voor.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door sjun »

Ook erg aardig:

„Was ist los mir Ihrer SPD, Herr Sarrazin?“


De SPD heeft geen klanten meer... Je zou dit ook voor de PvdA kunnen zeggen. Nagenoeg iedereen heeft in de gaten dt immigratie de moeder van alle problemen in het Westen is maar de PvdA en geestverwanten blijven dit tegen beter weten in ontkennen en voeren ook geen enkel programma om de migratie in te dammen. Sterker nog, ze blijven het bevorderen uitgezonderd in Denemarken. Dus gaan de politieke klanten van de PvdA en haar geestverwanten elders winkelen terwijl de partij doorgaat het ene wereldbeeld van de grenzenloze wereld te promoten.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door sjun »

Thilo Sarrazin: Deswegen macht uns der Euro alle ärmer // Mission Money


Thilo Sarrazin: Was für unser Land alles auf dem Spiel steht // Mission Money
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8419
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door sjun »

De man lijkt al enkele jaren bezig met ontmaskeren van zaken die tot vernietiging van de Duitse cultuur en daarmee tot verdergaande islamisering van de omgeving leiden.

ARD TV Forum Thilo Sarrazin - Tugendterror


Der neue Tugendterror: Thilo Sarrazin gegen Jakob Augstein


Der neue Tugendterror: Thilo Sarrazin gegen Daniel Bax
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Sarrazin beschuldigt SPD van realiteitsweigering: “Het zou nooit tot de oprichting van de AfD gekomen zijn”

Geplaatst op 21 juli 2019

Afbeelding

De door partijuitsluiting bedreigde voormalige Senator van Financiën van Berlijn, bestuurslid van de Deutsche Bank en bestsellerauteur Thilo Sarrazin (foto) wil ondanks de dreigende partijuitsluiting deelnemen aan de geplande ledenenquête over de nieuwe partijtop. “Ja, natuurlijk zal ik meestemmen. Ik zal van tevoren heel goed naar de kandidaten kijken”, zei Sarrazin tegenover de “Bild-Zeitung”.

Overigens zou hij “gematigd boos” zijn over de beslissing van een arbitragecommissie van de partij, die pleit voor zijn uitsluiting. De beslissing zou aantonen dat de partij zich zou afsluiten voor een islam-kritische discussie. Door zijn partijuitsluiting zouden ook “veel anderen in de SPD en in de samenleving monddood gemaakt worden”, voegde Sarrazin er aan toe.

In de motivering van de arbitragecommissie stond dat Sarrazin “grote schade” aan de partij zou hebben toegebracht. Hij zou met zijn islam-kritische thesen “aanzienlijk de fundamentele principes van de partij overtreden”.

Dat spreekt Sarrazin tegen. “Wat de SPD geschaad heeft, is dat ze zich verstopt voor problemen. En dat schaadt haar tot op de dag van vandaag”. Al in zijn in het jaar 2010 verschenen boek zou hij voor de nu intredende gevaren voor de partij hebben gewaarschuwd. “Als de SPD destijds inhoudelijk op mijn waarschuwingen zou zijn ingegaan, dan zou het waarschijnlijk nooit tot de oprichting van de AfD zijn gekomen. En dan zou de SPD nog steeds de grootste arbeiderspartij van Duitsland zijn.”

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/21 ... omen-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Het duidelijk in beeld zijnde oprukkende fascisme van vandaag in Duitsland heeft een naam:

ISLAM

Over de (wereld)oorlogen [...]
Hoe kon dat allemaal gebeuren? Hoe was het mogelijk dat de mensheid zichzelf zo uitroeide en vernietigde? Een vraag die ook vandaag de dag nog recht overeind staat want als we bezien hoe de wereld zich ontwikkelt, ik denk daarbij dan aan de financiële crisis, de economische crisis, de Europese crisis, de godsdienstcrisis, de milieucrisis, de crisis in Afrika en in de Arabische landen enzovoort enzovoort, dan lijkt me een volgende wereldoorlog welhaast voorspelbaar, maar daarover zal ik het nu maar niet hebben.
Bron: Historiek
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

BREAKING!: SPD heeft Thilo Sarrazin nu toch uit de partij gegooid

Geplaatst op 23 januari 2020

Afbeelding

Zoals het Oostenrijkse persbureau bericht, heeft het scheidsgerecht van de Berlijnse SPD de voormalige Senator van Financiën Thilo Sarrazin toch uit de partij uitgesloten. De reden zou, behalve de in zijn boeken vertegenwoordigde thesen (vooral in Sarrazin´s boek “Vijandige overname”), ook meerdere optredens bij de FPÖ geweest zijn. De beslissing zou gisteravond al zijn gevallen.

Is Edathy of Buschkowsky de volgende die er uit vliegt?

De eerste stemmen verbazen zich vooral over de dubbele standaards bij de SPD. Bastian Behrens, langjarige perswoordvoerder van de “Junge Freiheit”, schrijft: “Sarrazin vliegt eruit, pedo-Edathy blijft – de SPD op weg naar de drempel van 5%. En behoorlijk sarcastisch merkt iemand anders op: “Nu zal de SPD weer massaal procenten winnen. Het heeft de kiezers alleen maar gestoord dat Sarrazin nog in de partij is. Buschkowsky moet de volgende zijn, dan levert de SPD opnieuw de volgende bondskanselier.”

En Max Otte ziet in de CDU al gelijksoortig onheil op zich afkomen: “De SPD heeft Thilo Sarrazin er nu toch uitgegooid. Eens zien hoe lang het duurt tot er opnieuw aanvallen bij de CDU met betrekking tot mijn persoon plaatsvinden.” Terwijl er uit de gelederen van de AfD al eerste uitnodigingen komen om over te stappen naar de “Alternative für Deutschland”.

Enkele dagen geleden kon “PP” nog berichten:

Gisteren, vrijdag 10 januari 2020, vond het beroepsprocedure tegen de bekende SPD-politicus en schrijver Dr. Thilo Sarrazin vanwege zijn uitsluiting uit de SPD plaats. Een besluit zou echter pas in de komende dagen worden genomen.

Onderwerp van de procedure was opnieuw het actuele boek van Dr. Thilo Sarrazin, “Vijandige overname – Hoe de islam de vooruitgang hindert en de samenleving bedreigt”.

Geen concrete bewijzen geleverd voor “racisme”
Dr. Sarrazin: “In het verloop van de mondelinge procedure heb ik de secretaris-generaal van de SPD, Lars Klingbeil, verzocht om citaten te geven uit mijn boek die de beschuldiging van racisme bewijzen. Ondanks herhaaldelijk vragen om concrete citaten uit mijn boek ´Vijandige overname´ kon hij in het verloop van de volledige procedure geen enkel racistisch citaat uit het boek ´Vijandige overname´ noemen, maar had het steeds over inhoudsloze algemeenheden. De beschuldiging is wat mij betreft dus uit de weg geruimd.”

Na een ongeveer twee uur durende procedure sloot de voorzitter van het scheidsgerecht de zitting en deelde mee dat een besluit over het beroep van Dr. Sarrazin, en daarmee over de uitsluitingsprocedure van het partijbestuur van de SPD, binnenkort verkondigd zou worden.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/23 ... j-gegooid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21549
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Sarrazin: “SPD dreigt van volkspartij te degraderen tot sekte”

Geplaatst op 2 februari 2020

Afbeelding

De voormalige Senator van Financiën van Berlijn, Thilo Sarrazin, is ondanks zijn uitsluiting uit de partij nog steeds vastberaden om lid van de SPD te blijven – en valt opnieuw de meningspolitiek van de sociaaldemocraten aan.

De voormalige Senator van Financiën van Berlijn, Thilo Sarrazin, heeft zijn vastberadenheid verklaard om lid te blijven van de SPD. In een gastbijdrage voor de “Welt am Sonntag” schrijft Sarrazin dat het absurd zou zijn om hem van racisme te beschuldigen. “De fundamentele waarden van de SPD – vrijheid, rechtvaardigheid, solidariteit – vond ik overtuigend en dat vind ik nu nog steeds”, aldus Sarrazin.

“In de afgelopen jaren heeft de SPD zichzelf programmatisch steeds verder versmald en verder verwijderd van het probleembewustzijn van de grote lagen van de bevolking. Dat tonen haar treurige verkiezingsresultaten en percentages in de peilingen aan.”

Veel prominente sociaaldemocraten zouden daarom de hoop op een op een hervorming gerichte koers van de SPD hebben opgegeven. Daarom zouden Wolfgang Clement, Florian Gerster en de vicevoorzitter van de SPD in Essen, Karlheinz Endruschat, de SPD hebben verlaten.

“De poging om mij vanwege het boek ´Vijandige overname´ uit de SPD uit te sluiten, laat zien dat het om gezindheid gaat, echter niet om waarheid”, schrijft Sarrazin verder.

De leiding van de SPD zou het begin van een inhoudelijke discussie als kans moeten zien en niet als dreiging. Anders loopt ze het gevaar om van een volkspartij te degraderen tot een sekte, die zich afkeert van de werkelijkheid en zich vasthoudt aan overtuigingen. Dat wil ik graag voorkomen, daarom blijf ik in de SPD.”

Op 23 januari 2020 bekrachtigde de Berlijnse arbitragecommissie van de SPD de partijuitsluiting van de voormalige Senator van Financiën van Berlijn. Daarop kondigde Sarrazin aan de beslissing voor de landelijke arbitragecommissie aan te willen vechten. Op grond van de ontbrekende rechtsgeldigheid van de beslissing is hij juridisch gezien nog steeds lid van de SPD.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/02 ... tot-sekte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

SPD-partijrechters bevestigen uitsluiting van Thilo Sarrazin

Geplaatst op 31 juli 2020

Afbeelding

De SPD-leiding wil onder de puinhopen van haar puinhopen begraven worden

Het hoogste scheidsgerecht van de SPD heeft de uitsluiting van Thilo Sarrazin uit de oudste politieke partij van Duitsland bevestigd. De openbare partijzitting vond op 31 juli 2020 plaats in het Willy-Brand-huis in Berlijn. De 75-jarige voormalige Senator Financiën van Berlijn Thilo Sarrazin had daarvoor al aangekondigd tegen de te verwachten partijuitsluiting de hulp van gewone rechtbanken in aanspraak te nemen – “tot aan het federaal constitutioneel gerechtshof toe”.


Al in 2010 was een eerste aanloop van de SPD-leiding om de ongemakkelijk geworden dwarse denker uit te sluiten, mislukt. Veroorzaker van het nu voor de partijinstanties succesvolle rechtsgeding was Sarrazin´s boek “Vijandige overname: Hoe de islam de vooruitgang belemmert en de samenleving bedreigt”.

De uitsluitingsprocedure bewijst hoe dramatisch het interne partijbegrip van de “sociaaldemocraten” van democratie en vooruitgang veranderd is. August Bebel en Friedrich Engels zouden zich in hun graf omdraaien!

Stel je toch eens voor dat honderd jaar geleden een sociaaldemocraat (zonder aanhalingstekens) een boek gepubliceerd zou hebben met de titel: “Vijandige overname: Hoe de katholieke kerk de vooruitgang belemmert en de samenleving bedreigt”. Of dat hij zelfs het “fascisme” in plaats van het “katholicisme” op de korrel zou hebben genomen. Zouden daarna in de SPD een partijinterne pogromstemming en een uitsluitingsprocedure tegen de boekschrijver denkbaar zijn geweest? – Zeer waarschijnlijk niet!

De houding van diegenen die nu aan de top van de SPD staand het erfgoed van de eerste, oude Verlichting verraden, is heel duidelijk niet meer bedoeld om een wetenschappelijk gemotiveerde kijk op de wereld in plaats van schijnbare metafysische zekerheden neer te zetten. Zij voelen religiekritiek veelmeer in ieder geval dan als “racisme” wanneer deze zich tegen de religie van de vreemdelingen richt, die blijkbaar bijzondere bescherming genieten van de huidige SPD-leiding. Al het andere zou er immers op uit draaien dat de volledige politieke klasse van de Bondsrepubliek Duitsland en derhalve ook vooraanstaande sociaaldemocraten sinds de jaren-60 met hun immigratiepolitiek iets fout gedaan en de maatschappelijke achteruitgang het land binnengehaald zouden hebben. En exact dit kan en wil de SPD-leiding niet toegeven.

Want dat zou een politiek brevet van onvermogen betekenen. SPD en multiculturalisme kleven aan elkaar als pek en zwavel. De houding van de SPD-top tegen Thilo Sarrazin maakt duidelijk: wie het multiculturalisme bekritiseert, valt de SPD aan.

Zo gedragen stijfkoppen zich, die het erop aanleggen onder hun vergissingen begraven te worden. Dat kunnen ze krijgen! Met de multiculturele hersenschim zal ook de SPD van het politieke toneel verdwijnen. Ze is al goed op weg daar naartoe.

Bron: www.pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/31 ... -sarrazin/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Ook vrouw van Thilo Sarrazin stapt uit de SPD: “De voormalige volkspartij muteert tot een sekte”

Geplaatst op 8 augustus 2020

Afbeelding
Ursula en Thilo Sarrazin.

Uit protest tegen de “absurde uitsluiting” van haar man heeft nu ook de vrouw van de voormalige Senator Financiën van Berlijn en bestsellerauteur Thilo Sarrazin, Ursula Sarrazin, haar SPD-partijboekje ingeleverd. Haar motivering laat aan duidelijkheid niets te wensen over: “Nu weet iedereen dat je in de SPD niet meer mag discussiëren over de dringende problemen van het heden, migratie en islam.

Op de voorbije uitsluitingsprocedure bekritiseert mevrouw Sarrazin dat de voorstanders van uitsluiting van haar man “”niets te bieden gehad zouden hebben aan kennis en argumenten.” En: “De oplossingsvoorstellen van mijn man zijn taboe. De voormalige volkspartij SPD muteert tot een sekte.”

Met het oog op het voortschrijdende realiteitsverlies, bekritiseert mevrouw Sarrazin, zou de SPD inmiddels bijna een gevaar worden: “In de SPD zal alleen nog maar te horen zijn dat migratie in principe goed is, omdat ze immers zo divers is dat de islam onschuldig en goed integreerbaar zou zijn (…). Dat leidt tot ontkenning van de daadwerkelijke problematische gegevenheden, tot illusies en tot ideologieën, die uiteindelijk over alles en iedereen uitgestort zullen worden. Wie zo reageert en macht uitoefent, richt grote schade aan. Waartoe dat al meermaals geleid heef tin de geschiedenis, is gevoeglijk bekend.”

Ook Thilo Sarrazin zelf, absoluut niet van plan om van zijn inhoudelijke standpunten af te wijken, bevestigt over de partij waar hij zo lang lid van was dat zij zich ondertussen volledig van het “probleembewustzijn” van de bevolking verwijderd zou hebben: “De poging om mij vanwege mijn boek ´Vijandige overname´ uit te sluiten uit de SPD, laat zien dat het om overtuiging gaat, niet echter om de waarheid”, becommentarieerde Sarrazin de tegen hem ondernomen uitsluitingsprocedure.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/08 ... een-sekte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Vanwege deze 12 uitspraken werd Thilo Sarrazin daadwerkelijk uit de SPD gegooid!

Geplaatst op 11 augustus 2020

Afbeelding

Na 10 jaar ruzie om het partijlidmaatschap van Thilo Sarrazin hebben de SPD-bazen hun zin gekregen. De voormalige Senator van Financiën van Berlijn en bestuurslid van de Deutsche Bank ligt eruit. Bij veel SPD-politici zorgde dat voor een regelrechte jubelstemming.

Maar waarom werd de vooraanstaande staatsdienaar eigenlijk Persona non grata? De onderstaande 12 citaten uit zijn boeken zouden daar misschien wel eens iets mee te maken kunnen hebben. Pas op: politiek incorrect!

1. “Ik zou niet willen dat we vreemdelingen in het eigen land worden.”

(Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 309)

2. “Ik zou echter graag willen dat mijn nakomelingen over 50 en ook over 100 jaar nog in een Duitsland leven, waarin de omgangstaal Duits is en de mensen zich Duitsers voelen, in een land dat zijn culturele en geestelijke prestatievermogen behouden en verder ontwikkeld heeft, in een land dat ingebed is in een Europa van de vaderlanders.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag 392)

3. “Het centrale element van de bedreiging door de islam (...) is de blijvende religieus gekleurde culturele andersoortigheid van de meerderheid van de moslims in verbinding met hun demografische dominantie. Deze zal van hen over enkele decennia de meerderheidsbevolking in Duitsland en Europa maken, wanneer de omschreven trends zich zo voortzetten en niet zo snel mogelijk en radicaal onderbroken worden.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 382)

4. Wereldwijd zijn de liberale moslims, hoe hun concrete positie ook is, in een piepkleine hopeloze minderheid. En desbetreffend radeloos zijn ze hoe ze de geleefde islam en de meerderheid van de moslims in hun zin kunnen veranderen.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 377)

5. “De veelplegers verbreiden in de straten van Berlin-Neukölln angst en verschrikking en zijn slechte voorbeelden. Ze vormen maar een promille van de bevolking, begaan echter 20% van alle delicten in Berlijn. (...)

Omdat ze geen burgerlijke levensdoelen hebben, van Hartz-IV en zwart werk leven, maakt een strafblad bij de politie hen niets uit. In achtergebleven migrantenfamilies wordt gevangenisstraf niet als eerrovend beschouwd.

Bij de ondersteuning van de familie van de gevangene is te zien hoezeer de clan elkaar bijstaat.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 303)

6. “Wie hier is en een legale verblijfsvergunning heeft, is welkom. Maar wij verwachten van jullie dat jullie de taal leren, dat jullie in je levensonderhoud voorzien door te werken, dat jullie onderwijsambitie voor jullie kinderen hebben, dat jullie je aan de zeden en gebruiken van Duitsland aanpassen en dat jullie uiteindelijk Duitsers worden – en zo niet jullie, dan uiterlijk jullie kinderen. (...)

Wie Turk of Arabier wil blijven en dit ook graag voor zijn kinderen wil, is in zijn land van herkomst beter af. En wie vooral geïnteresseerd is in de zegeningen van de Duitse welvaartsstaat, die is bij ons al helemaal niet welkom.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 326)

7. “Wie de tekst van de koran interpreteert in de zin van intolerantie, gewelddadigheid, haat op de ongelovigen, achtergeblevenheid en onderdrukking van vrouwen, kan zijn opvattingen rechtstreeks en rijkelijk uit de letterlijke koran-tekst bewijzen. (...)

Wie daarentegen in de koran mensenliefde, barmhartigheid, tolerantie, afkeer van geweld en gelijkberechtiging van de geslachten wil lezen, die moet de uitspraken van de tekst zoals ze zijn behoorlijk verbuigen. (...)

Als je de koran ook maar enigszins op zijn woord gelooft, dan is de islam, hoe graag je dat ook wilt, geen religie van de vrede.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 63)

8. “Als je over demografie discussieert, dan heb je vooral te maken met twee groepen discussiepartners. De ene groep vraagt: ´Waar ligt überhaupt het probleem?´ Dat zijn de vertegenwoordigers van het multiculti-feuilleton, die dromen van een transnationale mensheidstoekomst en stiekem verdrietig zijn dat ze überhaupt als Duitser werden geboren. De andere groep zegt: ´Je kunt toch niets doen, dus hoef je er ook niet over te jammeren´.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 346)

9. “Een in Duitsland verbreide zogenaamde liberaliteit met vaak onbewuste socialisatie in de traditie van de 68´ers vindt welke vorm van bevolkingspolitiek dan ook bedenkelijk en iedere toevloed in principe goed.

Aansturen of beperken van deze toevloed beschouwt men in deze kringen eigenlijk als illegitiem respectievelijk immoreel, en bovendien geldt dit als uitdrukking van bekrompen nationale gevoelens om het Duitse karakter van Duitsland te willen behouden.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 391)

10. “Onderwerping is niet alleen een centraal element van de islamitische religie, maar ook een politiek principe van de moslims in alle landen die zichzelf als islamitisch beschouwen. Nergens gelden mensen die niet het islamitische geloof hebben als werkelijk gelijkberechtigd. Overal worden religieuze minderheden benadeeld, als ze al niet volledig onderdrukt worden.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 126)

11. Duitsland zal niet met een knal sterven. Het vergaat stilletjes met de Duitsers en met de demografisch veroorzaakte uittering van haar intellectuele potentieel. Het Duits in Duitsland verwatert steeds meer en het intellectuele potentieel verwatert nog sneller.”

(“Deutschland schafft sich ab”, 2010, pag. 393)

12. “Wie echter geen afstand wil doen van de optische afbakening van de vrouwen door hoofddoek en sluier, wie wil vasthouden aan familiehuwelijk en aan het islamitisch familierecht, wie niet toestaat dat de dochters deelnemen aan zwemonderwijs of ongetrouwd liefdesaffaires hebben, die is veel beter af in zijn land van herkomst of in het land van herkomst van zijn voorouders, en dat zou men ook ondubbelzinnig moeten communiceren.”

(“Feindliche Übernahme”, 2018, pag. 4040)

Bron: https://flinkfeed.com

Door: “FlinkFeed”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/11 ... d-gegooid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6894
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door hans van de mortel »

Bovenstaand, belangrijke bijdrage op dit forum door waakhond van de vrije meningsuiting Pilgrim.

icon_thumbup.gif
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50360
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sarrazin en het gen

Bericht door Pilgrim »

Thilo Sarrazin: “Geen benul en geen ommekeer”

Geplaatst op 2 november 2020

Afbeelding

Coronacrisis, asielcrisis, islamitische terreur: op steeds meer onderwerpen geraakt “de staat aan zijn grenzen”, zoals de titel van het nieuwe boek van bestsellerauteur Thilo Sarrazin luidt.

In gesprek met de redacteur van de “Junge Freiheit”, Moritz Schwarz, licht de voormalige Senator van Financiën van Berlijn de daarin voorkomende kerntheses toe: migratie zou absoluut geen, zoals vaak wordt beweerd, verrijking voor de opnemende samenlevingen zijn, aldus Sarrazin. De gedetailleerde blik in de geschiedenis van de mensheid zou veelmeer het tegendeel openbaren: in veel meer dan 90% van de gevallen zou migratie alleen maar voordelig zijn geweest voor de migranten, niet echter voor de mensen in de doelregio´s van de immigratie.

Desondanks zou Duitsland nog steeds een politiek bedrijven die ongecontroleerde immigratie zou begroeten. Een bereidheid om zich fundamenteel met de migratiekwestie bezig te houden, zou hij niet zien, beklaagt Sarrazin. Dezelfde misstand ziet hij ook in de omgang met de islam. Daaraan zou ook de nu in Frankrijk opnieuw geëscaleerde islamitische terreur niets veranderen. Hij zou wat dat betreft “in de Duitse politiek geen benul en geen ommekeer zien”.

Sarrazin: hellend vlak door corona “nog schever geworden”
Over bondskanselier Angela Merkel (CDU) zegt Sarrazin dat zij die debatten schuwt waarbij ze niets te winnen zou hebben. Daarom zou ze al jarenlang bondskanselier zijn. Alleen in coronakwesties wil het voormalige bestuurslid van de Deutsche Bank geen al te scherpe kritiek vanaf de zijlijn oefenen, want in vergelijking met andere landen zou Duitsland het nog redelijk goed doen in de pandemie.

Zorgwekkend zou echter de tendens zijn om onder het voorwendsel van corona politieke maatregelen zoals het EU-wederopbouwfonds en zodoende de uitbreiding van de Europese transferunie door te drukken – maatregelen, die men onder andere omstandigheden waarschijnlijk niet zou hebben kunnen realiseren. Het “hellend vlak”, waarop de EU zich sinds de financiële crisis van 2008 zou bevinden, zou door corona nu “nog schever geworden” zijn.

Video van het interview met Thilo Sarrazin (Duitstalig):Bron: jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/02 ... -ommekeer/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie