Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 08, 2019 11:52 pm

Gidi Markuszower (PVV): “TBS-minister Dekker (VVD) is een labbekakker”
8 okt. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 10, 2019 12:47 am

Europees Hof: anti-maffiawet schendt mensenrechten van maffiosi

Jarl van der Ploeg. 9 oktober 2019, 16:32

Afbeelding
Arrestatie van een Cosa Nostra-kopstuk op Sicilië. Beeld AFP

Wetsartikel 41-bis, een van de belangrijkste en meestgeprezen anti-maffiawetten van Italië, staat sinds deze week op losse schroeven. Reden: de wet is zo streng, aldus het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, dat de mensenrechten van maffiosi erdoor in het gedrang komen.

Het Hof in Straatsburg besprak het wetsartikel vanwege de lotgevallen van Marcello Viola, een maffioso die sinds 1999 een levenslange gevangenisstraf uitzit voor (onder andere) meervoudige moord en afpersing, en die daarom onder het 41-bis regime valt. Dat is een wetsartikel dat werd ingevoerd door de later vermoordde maffiabestrijder Giovanni Falcone. Het maakt het mogelijk om maffiosi en terroristen op te sluiten in een onbeperkt isolement. Dat betekent: 24 uur per dag onder toezicht, geen contact met cipiers, geen toegang tot tv of internet en slecht één uur per maand – gefilmd en achter glas – één aangewezen familielid mogen zien.
Advertentie

‘Is dit een grap?’
Pas wanneer de gedetineerden bereid zijn samen te werken met justitie, krijgen ze iets meer vrijheden. Marcello Viola weigert echter al twintig jaar zijn omerta te verbreken, waardoor hij nog altijd in isolement zit. Dat is volgens het Europees Hof een schending van zijn mensenrechten. Volgens de rechters houdt Italië bovendien geen rekening met de angst voor vergelding van familieleden buiten de gevangenis en moet het de wet aanpassen. Omdat het al een hoger beroep betrof, is de uitspraak definitief.

‘Maar is dit een grap?’, schreef Vijfsterrenleider en minister van Buitenlandse Zaken Luigi Di Maio direct na de uitspraak op Facebook. ‘Rechten voor mensen die kinderen in zuur hebben opgelost? Geen denken aan.’

Het voornaamste idee achter de wet is dat maffiosi onder het 41-bis regime niet langer macht kunnen uitoefenen vanuit hun cel – ze kunnen geen moorden meer bestellen of drugsdeals beklinken – maar ook dat de eenzame opsluiting ze ertoe overhaalt samen te werken met justitie in ruil voor iets meer luxe.

Zelfs geen eigen pasta
Dat bleek te werken. Voor 41-bis werd ingevoerd, waren er nauwelijks spijtoptanten in Italië. Na de invoering braken er niet alleen protesten uit onder gevangenen omdat ze niet eens meer hun eigen pasta mochten bereiden, maar nam ook het aantal spijtoptanten toe. Momenteel zitten 957 maffiosi gevangen onder het zwaarste regime, terwijl 1.050 van hun collega’s besloten samen te werken met justitie in ruil voor betere omstandigheden. Hun informatie leidde de afgelopen jaren tot de arrestatie van meerdere kopstukken, waaronder de recent overleden capo dei capi Toto Riina uit Corleone, de beruchtste maffiabaas aller tijden.

‘Beste rechters en juristen uit Europa’, zei de voorzitter van de anti-maffiacommissie Nicolo Morra woensdag. ‘Als jullie zouden begrijpen wat het betekent een oorlog tegen de maffia te voeren, hadden jullie misschien wat meer twijfels gehad eer jullie tot deze uitspraak kwamen.’ Volgens hem is het niets minder dan een klap voor Italië en zullen hij en zijn collega’s manieren verzinnen de uitspraak te omzeilen. ‘Europeanen begrijpen blijkbaar nog steeds niet dat de maffia niet onderschat, maar verslagen moet worden.’

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... e=facebook
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74440
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Ariel » Do Okt 10, 2019 1:56 pm

Boze vluchteling die bompakket in bosjes verstopte is toch vrijgesproken

Nadat een tas met batterijen, een kookwekker, een gasfles en zogenoemd flitskruit werd afgeleverd bij het hoofdbureau van de Haagse politie, moesten agenten het pand aan de Burgemeester Patijnlaan vorig jaar halsoverkop verlaten. Irakees Waled M. (30), die het verdachte pakketje vermoedelijk in de buurt achterliet, zou ‘kwaad op Nederland’ zijn geweest omdat hij geen verblijfsvergunning kreeg.

Een nietsvermoedende voorbijganger vond de tas bij de Scheveningse Bosjes en leverde het af bij het politiebureau. Hoewel de verdachte Irakese vluchteling Waled M. ontkende dat hij iets te maken had met de spullen in de tas waarmee een bom gemaakt kon worden, oordeelde de rechtbank op basis van DNA-sporen die naar hem leidden, anders.

Het Openbaar Ministerie (OM) eiste twee weken geleden tijdens de behandeling van de strafzaak tegen M. een celstraf van anderhalf jaar. Toch werd de Irakees, die ‘kwaad op Nederland’ zou zijn geweest omdat hij geen verblijfsvergunning kreeg, door de rechtbank vrijgesproken van het voorbereiden van een ontploffing.

Contactloos
Ook bij de rechtbank riep de inhoud van de tas vragen op. Maar voor de door het OM gewenste bewezenverklaring van het voorbereiden van een misdrijf, moet volgens de rechtbank wel een concreet beeld bestaan van het criminele doel dat de verdachte voor ogen had. ,,Hoe de tas daar gekomen is, waarom de tas daar lag en of de verdachte daarbij betrokken was, kan op basis van het dossier niet worden vastgesteld”, aldus de rechtbank. De Irakees kreeg nog wel twee weken gevangenisstraf voor het contactloos pinnen van in totaal 50 euro met een gestolen bankpas.

Waled M. verbleef destijds in een asielzoekerscentrum in Echt. Hij was al eens veroordeeld wegens een poging tot doodslag. Daar kreeg hij toen vier jaar cel voor. Die veroordeling stond de door hem gewenste verblijfsvergunning in de weg.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Dec 09, 2019 1:19 am

Migranten vermoorden bezoeker kerstmarkt; Staat wil migrant die 8 jarige voor trein duwde vrijspreken van moord

Posted on 08/12/2019

Afbeelding
Afbeelding: embleem van de ‘Grijze Wolven’, Erdogans vijfde kolonne die de Europese samenleving via infiltratie en misdaad aan het ondermijnen is. (Afbeelding: (9)).

Onderzoek: Meerderheid jonge moslimmigranten is tegen democratie en wil dat islam boven Westerse wetten wordt gesteld – Bijna 50% nieuwe Duitse agenten is migrant; velen blijken aanhanger van islamofascistische ‘Grijze Wolven’, de ‘vijfde kolonne’ van Turkse dictator Erdogan

Weer even een kleine greep uit de dagelijkse stroom berichten uit Unrechtstaat Deutschland, waar de Umvolkung almaar ernstigere vormen begint aan te nemen doordat autochtone Duitsers door de politie en gerechtelijke macht feitelijk vogelvrij worden verklaard. Zo wil de officier van justitie dat de migrant die enkele maanden geleden in Frankfurt een 8 jarig Duits jongetje voor de trein duwde vrijgesproken wordt van moord, en werd een 49 Duitser die met zijn vrouw een kerstmarkt had bezocht door een groep migranten doodgeslagen.

‘Het slachten gaat onverminderd verder: op vrijdagavond tegen 22.40 uur werd een 49 jarige voorbijganger midden in het centrum van Augsburg door een ‘mannengroep’ aangevallen en voor de ogen van zijn vrouw boosaardig vermoord,’ bericht PI-News. Zijn 50 jarige vriend werd eveneens in elkaar getrapt en raakte zwaargewond. (3)

Getuigen zeiden dat de mannen een ‘migratie achtergrond’ hadden. Net als in Nederland beweerden politie en media daarom meteen dat het om een ‘ruzie’ ging, wat enkel wordt gedaan om de angst onder het volk dat ze zomaar uit het niets en zonder enige reden kunnen worden aangevallen en vermoord, te beteugelen.

Bizar is dat er vorig jaar 15 bewakingscamera’s op het Königsplatz, waar de man werd vermoord, werden opgehangen, maar de politie desondanks volhoudt dat de beelden ‘weinig relevante’ informatie over de daders opleveren. (1)

8 jarig jongetje voor trein geduwd, maar ‘geen moord’
Advocaten hebben verbijsterd gereageerd op het standpunt dat de officier van justitie heeft ingenomen inzake het geruchtmakende ‘incident’ in juli, toen een 40 jarige Eritrese migrant op het centraal station van Frankfurt opzettelijk een 8 jarig Duits jongetje Leo voor een aanstormende trein duwde. Tientallen reizigers, waaronder zijn moeder, zagen de moord gebeuren.

Desondanks wil de staat de –natuurlijk weer ‘verwarde’- man niet wegens moord, maar doodslag vervolgen, en dat terwijl de officier van justitie erkent dat de dader moedwillig handelde, ‘maar zonder moordenaar te zijn’.

Ook de ouders zijn geschokt. Hun advocaat, Ulrich Warncke, is woest. ‘Als iemand zijn slachtoffer van achteren met een aanloop voor een binnenrijdende trein duwt, dan is dat een klassieke, kwaadaardige moord. Klassieker kan het niet!’ (2)

Duitse amateurvoetbal gaat aan geweld ten onder
Niet alleen het Nederlandse, maar ook het Duitse amateurvoetbal gaat langzaam ten onder. In heel Duitsland komt steeds meer –soms zeer grof– geweld op en naast het voetbalveld voor, en zijn vooral scheidsrechters het doelwit. De extreemlinks geworden Frankfurter Allgemeine Zeitung erkende weliswaar dat het aandeel migranten onder de geweldplegers ‘buitenproportioneel groot is’, maar zette er meteen bij dat dit de schuld van de scheidsrechters is, ‘omdat die vooroordelen hebben’ (als dat inderdaad zo zou zijn, waardoor zou dat dan komen?). (4)

Enkele andere ‘incidenten’ waarbij cultuurverrijkers centraal staan:
* Een ‘vluchtelingenvader’ pleegt een soort eerwraak op zijn 14 jarige dochter door met zijn hak haar borst in elkaar te trappen, waardoor ze zwaargewond op de IC belandde. Reden? Het beviel hem niet dat ze op het internet zat;

* Hamburg: 23 jarige vrouw aangerand en bijna verkracht door 34 jarige migrant uit het Afrikaanse Guinea;

* In de binnenstad van München werd een Spaanse toerist door drie mannen overvallen, geslagen en met een mes gestoken; de messentrekker was een ‘zuidlander’ met ‘een volbaard’;

* De 25 jarige Afghaanse migrant die in april een vluchtelingenwerker, een tweevoudige moeder, met 37 messteken vermoordde, is ontoerekeningsvatbaar verklaard en hoeft niet de gevangenis in. Wie wel de gevangenis in moest: een Duitse oma die zo’n lage AOW had dat ze niet kon rondkomen, en af en toe voedsel uit de supermarkt stal;

* Een van de weinige uitgezette migranten, Ibrahim Miri, leider van een criminele familieclan, dook na vijf keer te zijn uitgezet toch gewoon weer in Duitsland op. Hij is niet de enige, want in totaal 28.283 al vaker uitgezette asielzoekers gingen hem voor. De politiek onderneemt… niets;

* In Essen werd een 31 jarige vrouw door een Syrische migrant, die ze net had leren kennen, in een auto verkracht;

* Afghaanse migrant steekt tijdens een ruzie zijn vrouw, moeder van hun vier kinderen, waarvan de jongste een baby van 3 weken, overhoop. De vrouw overleeft het niet;

* Een andere Afghaanse migrant werd tot 6 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor het doodsteken van een 19 jarige man in een speeltuin;

* De 46 jarige ‘Duitse’ Libanees Mohamed Abou-Taam verdonkeremaande samen met enkele handlangers in Hannover zo’n € 8 miljoen aan hulpgelden voor ‘vluchtelingen’. De rechter gaf hem slechts 6,5 jaar gevangenisstraf, daar waar een Duitser die in 2018 met vuurwerk de deur van een moskee had beschadigd bijna 10 jaar achter de tralies werd gezet.

Duitsland over 10 jaar: 20 miljoen moslims
Bovenste kleine greep uit een trend die dagelijkse praktijk is geworden zal alleen maar erger worden, want als de groei niet afneemt zullen er in 2030 naar schatting zo’n 20 miljoen moslims in Duitsland leven (5). Nu al is bijna 22% van alle asielzoekers jonger dan 1 jaar en in Duitsland geboren (6).

Waar dit naartoe gaat? Uit een onderzoek onder jonge moslimmigranten die uit diverse landen afkomstig zijn blijkt dat de meerderheid tegen de democratie is, en 55% wil dat de islam boven de huidige wetten wordt gesteld. ‘Islamisering’ wordt nog altijd ontkend door de Westerse media en politiek, maar als dit niet tot totale islamisering leidt, wat dan wel? (7)

De islamitische ‘invasoren’ krijgen daarbij alle hulp en bescherming van de Duitse politie, die zeker in grote steden al voor tientallen procenten uit migranten bestaat. Op de politiescholen is zelfs al bijna 50% migrant. Steeds meer agenten laten openlijk zien waar hun ware loyaliteit ligt, namelijk bij de vele Arabische misdaadclans of de Turkse ‘Grijze Wolven’. Deze laatste zijn een gevaarlijke islamofascistische criminele groep die als ‘vijfde kolonne’ van de Turkse dictator Erdogan de Europese samenleving aan het ondermijnen en stapsgewijs overnemen is. (8)

Xander

(1) PI-News
(2) Focus
(3) Bild
(4) Junge Freiheit
(5) PI-News
(6) Epoch Times
(7) Unzensuriert
(8) Journalistenwatch
(9) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Henning Schlottmann (User:H-stt), Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/m ... van-moord/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40689
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 09, 2019 1:33 pm

Twee 17-jarigen vast na doodslaan bezoeker kerstmarkt Duitsland
De politie in het Duitse Augsburg heeft zes verdachten gearresteerd in een een zaak die veel stof heeft doen opwaaien. Een 49-jarige man werd vrijdagavond in de binnenstad tegen zijn hoofd geslagen waarna hij overleed. Het slachtoffer is een brandweerman.

Hier zie je een herdenking bij de plek des onheils (=Kerstmarkt):
Afbeelding
https://www.telegraaf.nl/nieuws/991665450/twee-17-jarigen-vast-na-doodslaan-bezoeker-kerstmarkt-duitsland
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20189
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor King George » Ma Dec 09, 2019 3:00 pm

Minderjarige asielzoekers?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 40689
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 09, 2019 9:00 pm

Er zouden zo'n 25 bewakingscamera's in de buurt zijn geweest die aan stonden maar geen bruikbare beelden voor identificatie leverden.
Doodgeslagen brandweerman Duitsland liep op jongeren af en werd daarna omsingeld
De 49-jarige brandweerman die vrijdagavond in het Duitse Augsburg overleed na een treffen met zeven jongeren, liep om nog onbekende reden op de tieners af. Daarna bemoeide hij zich met een van hen, kreeg hij een keiharde slag tegen het hoofd en bezweek hij onderweg naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Dat hebben politie en justitie in de Zuid-Duitse stad vandaag meegedeeld tijdens een persconferentie over de ophefmakende zaak. Volgens hen passeerde het latere slachtoffer met zijn echtgenote en een bevriend stel de jongeren na een bezoek aan de kerstmarkt, draaide hij zich om een of andere reden om, liep hij op het groepje af en was hij even later omsingeld.

,,Op beelden van bewakingscamera's is te zien dat de man zich met een van de jongeren bezighoudt. Het lijkt op een woordenwisseling. Dan krijgt hij plotseling van opzij een klap tegen het hoofd en valt zwaargewond op de grond. Zijn 50-jarige metgezel die hem wil helpen, wordt in zijn gezicht geslagen en raakt eveneens gewond’’, zei recherchebaas Gerhard Zintl. Waarom het slachtoffer naar de groep liep en waarover hij met een van hen sprak, werd niet meegedeeld. Maar volgens Zintl gedroeg de 49-jarige man zich conform de regels.

En die regels zijn?
Die regels hebben hem niet geholpen.

https://www.ad.nl/buitenland/doodgeslagen-brandweerman-duitsland-liep-op-jongeren-af-en-werd-daarna-omsingeld~a22cc3ab/
,,De hoofdverdachte kon worden gearresteerd op basis van informatie die rechercheurs verzamelden in een club. Op basis daarvan konden we de zeven verdachten identificeren.’’

De hoofdverdachte is geboren en getogen in Augsburg en heeft volgens de recherchebaas zowel de Duitse als de Libanese en Turkse nationaliteit. Een even oude medeverdachte die vlak daarna werd opgepakt, komt eveneens uit Augsburg maar heeft de Italiaanse nationaliteit. De overige vijf verdachten, die in de loop van gistermiddag en - avond werden gearresteerd, hebben allemaal Duitsers met tevens de Turkse nationaliteit.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Do Dec 12, 2019 9:51 pm

Rechters (D66) weigeren nu al om geweldplegers tegen hulpverleners zwaarder te straffen

Door: Redactie, 19:29, 11 december 2019

Afbeelding

Rechters (D66) willen 'maatwerk' leveren, want de ene dader die eigenlijk slachtoffer is, is de andere niet

De rechters vinden het geen goed idee als zij geweld tegen hulpverleners altijd moeten bestraffen met een celstraf. Ze vragen justitieminister Ferd Grapperhaus met klem om af te zien van een nieuwe wet die het onmogelijk maakt om in zaken over geweld tegen hulpverleners enkel een taakstraf op te leggen. In deze gevallen kan een taakstraf alleen nog worden opgelegd in combinatie met een celstraf, zoals ook al voor bepaalde andere gewelds- en zedenmisdrijven het geval is.

De Raad voor de Rechtspraak reageert daarmee op een wetsvoorstel van de minister. Die wil geweld tegen politie- en brandweermensen, zorgmedewerkers en andere hulpverleners strenger laten bestraffen.

De raad begrijpt die wens van extra vergelding, maar stelt dat de wet nu ook al de mogelijkheid biedt om een celstraf op te leggen. Bovendien hebben rechters nu ook al voldoende oog voor de ernst van dit soort misdrijven. Zij vinden de wet belemmerend en willen maatwerk kunnen leveren. Het wetsvoorstel spreekt er geen vertrouwen in uit dat de rechter per geval zorgvuldig straft, aldus de raad.

Maar de ene mishandeling is de andere niet. Een kleine duw, een ongelukkige val kan al snel zonder dat dat de bedoeling is tot mishandeling leiden. Voor de wet maakt dat geen verschil, voert de raad aan. De voorgenomen beperking betekent ook dat niet altijd de straf kan worden opgelegd die volgens de rechter, het Openbaar Ministerie en de reclassering het beste past bij de verdachte en de gebeurtenis.

Ook zijn de maximale straffen tegen politiegeweld al drie keer verhoogd en wordt op dit moment in circa 40 procent van dit soort zaken een celstraf opgelegd, aldus de raad.

Anp

https://tpo.nl/2019/12/11/rechters-d66- ... -straffen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40689
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Mahalingam » Wo Dec 18, 2019 5:16 pm

Het is heel edel en menslievend van die bedrijven:
Zowel de autogarage als de rijstal staat op een lijst met bedrijven die gedetineerden een tweede kans geven door hun een werkplek te bieden in de laatste fase van hun straf. Ze volgen dan een zogeheten penitentiair programma, waarbij ze een bepaald aantal uren dagbesteding moeten vervullen en in de weekends met verlof mogen.

En dat terwijl ze niet weten wat ze binnen halen vanwege privacy van de gedetineerde.
Justitie wilde kinderverkrachter re-integreren in bedrijf van vader slachtoffer
Justitie heeft grove fouten gemaakt bij de re-integratie in de maatschappij van een 71-jarige zedendelinquent uit Roermond. De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) wilde de 71-jarige voor zijn verplichte dagbesteding per abuis onderbrengen bij het bedrijf van de vader van één van de twee destijds minderjarige meisjes, die door de man zijn verkracht.

Dat de man daadwerkelijk de autogarage binnenstapte, zo schrijft De Limburger, gebeurde louter niet doordat de zedendelinquent zelf nattigheid voelde. Ook plaatste de DJI de 71-jarige bij een rijstal in de regio, terwijl hij de meisjes juist via zijn paarden onder druk had gezet om misbruik te kunnen plegen.

Zowel de autogarage als de rijstal staat op een lijst met bedrijven die gedetineerden een tweede kans geven door hun een werkplek te bieden in de laatste fase van hun straf. Ze volgen dan een zogeheten penitentiair programma, waarbij ze een bepaald aantal uren dagbesteding moeten vervullen en in de weekends met verlof mogen.

Verantwoordelijk voor dat programma is de Dienst Justitiële Inrichtingen, in dit geval die in Sittard. De reclassering voert het toezicht uit. De eigenaar van de rijstal bevestigt dat de 71-jarige er kort heeft gewerkt. „Mij werd verteld dat de man graag met paarden wilde werken, maar ze zeggen nooit waarvoor iemand is veroordeeld. Toen ik daarachter kwam, heb ik hem meteen de deur uit gezet.”

‘Handig in onderhoudszaken’

De eigenaar van de autogarage heeft zwart op wit dat de DJI hem de verkrachter van zijn dochter op het dak wilde sturen. In een mail verzekert de casemanager van de gedetineerde hem dat ‘meneer voor wat betreft dure spullen en ook anderszins betrouwbaar is en erg handig in onderhoudszaken maar niet specifiek auto’s’.

Toen de zedendelinquent zijn toekomstige ‘baas’ belde voor een afspraak, viel bij de 71-jarige het kwartje. Krap twee uurtjes later kreeg de garagehouder een mailtje dat de casemanager van ‘betrokkene heeft begrepen dat hij niet bij u kan werken, ook omdat hij zelf al bezig was met een andere werkplek.’

De DJI wil vragen van De Limburger over de blunders niet beantwoorden, omdat vanwege privacy niet wordt ingegaan op individuele gevallen. Zowel het garagebedrijf als de rijstal wil na het gebeurde geen gedetineerden meer tewerkstellen.
https://www.ad.nl/binnenland/justitie-wilde-kinderverkrachter-re-integreren-in-bedrijf-van-vader-slachtoffer-br~afe0863f/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 13, 2020 12:02 am

De macht van de grote families in de buitstaat Duitsland

Geplaatst op 12 januari 2020

Afbeelding

De Duitse rechtsstaat heeft, als het gaat om de bestraffing en bestrijding van [Arabische] clans, geen enkele wil of effectiviteit. Hij heeft geen “ballen in de broek”, zoals men op straat zou zeggen. De clancriminelen en andere bandieten, die deze staat tot buit-land hebben verklaard, weten dat en plukken des te ongeremder de vruchten van de Duitse republiek. Hier hoef je per slot van rekening geen straf te verwachten die de naam “straf” überhaupt waard is.

Duitse gevangenissen zijn in de internationale vergelijking eerder vergelijkbaar met jeugdherbergen, terwijl men het in Berlijn onder een Groene Senator van Justitie (Berendt) over de open instelling voor moordenaars en seksuele misdadigers heeft en deze voorbereidt. Alsof de gevangenen met internet, laptops en bewegingsvrijheid al niet voldoende comfort zouden hebben. Alleen gevangenen in Zweden zal het nog beter gaan, waar politici en functie-elites aan eenzelfde infantiele domheid lijden, waarvan door de plunderaars van de beschaving maar al te graag misbruik wordt gemaakt.

West-Europa met haar negatieve demografie-curve bezit geen noemenswaardige familiestructuren die men “clans” zou kunnen noemen. Alle hier actieve clans zijn geïmmigreerde grote families, die vanuit hun culturele traditie een andere relatie tot familie meebrengen. Al in de late jaren-70 en het begin van de jaren-80, dus enkele decennia geleden, kwamen de eerste, meestal uit Libanon afkomstige families hier aan. Met het oog op de zwakte en halfslachtigheid van de Duitse justitie in de omgang met echte criminaliteit kun je deze groepen mensen nauwelijks niets verwijten. Hun mentaliteit en culturele achtergrond verklaarden aan hen dat de zichzelf nauwelijks beschermende brave Duitser en geknevelde Duitse justitie en politie niet in de weg zouden staan wanneer zij zichzelf hier zouden bedienen. Duitsland – dat was en is een zelfbedieningswinkel voor criminelen, een “Save Haven” voor de gangsters op deze Aarde. Niet zonder reden en volledig terecht sprak bij wijze van uitzondering zelfs een publiekrechtelijke documentaire over het “Buitland Duitsland”, waarin de clans een vrolijk leventje leiden, terwijl de Duitse burgerlijke oma haar geld op de spaarrekening zet en de ambtenaar voor zijn leven moet vrezen, omdat links-extremen moorddreigingen in zijn brievenbus stoppen. Hier in Duitsland worden de prioriteiten anders op hun waarde geschat.

In de serie “4 Blocks” houdt de Duitse filmindustrie zich met de wereld van de clans bezig. Plaats van opname is Berlijn, de hoofdstad en de spil van georganiseerde criminaliteit in Midden-Europa. De politieman Hagen Kutscha, gespeeld door Oliver Masuscci, is de belangrijkste rechercheur in de strafzaak tegen de Hamady´s, een Arabische familieclan die rijk geworden is met drugshandel en sindsdien een deel van de Berlijnse onderwereld regeert. Over de inhoud van de serie dient hier niet veel gezegd te worden. Slechts één, tegen het eind van de derde aflevering spelende, scene maakte een eerlijke en ongenadige analyse van de situatie.Het lukt Hagen Kutscha, die doodziek is, ondanks zijn onverbiddelijke wijze van onderzoek niet om de Hamady´s te arresteren. Zijn ergste tegenstanders zijn niet de clans, maar de eigen autoriteiten, vooral de Berlijnse justitie en de rechters, advocaten en juristen uit het bekende links-groene moeras. Tony Hamady, de baas van de clan, en Kutscha ontmoeten elkaar aan de oever van de Spree, waar Tony zijn respect tegenover de Duitse politieman toont en daarna zegt: “Je bent een goede speler, maar je hebt de scheidsrechter tegen.”

En daarmee slaat Tony Hamady in de serie de spijker eigenlijk al op de kop. Kutscha, plaatsvervangend voor de politiemensen in Berlijn en elders, kan zijn werk nog zo goed en grondig doen, het helpt hem niet, omdat hij geen steun van de autoriteiten en de regering heeft. Hij wordt gehinderd, het rechtssysteem, dat eigenlijk criminelen moet arresteren, overwint zichzelf. De “scheidsrechter” fluit tegen hem, om de analogie uit het voetballen te gebruiken. Kutscha heeft eigenlijk geen kans zolang justitie en politiek hem niet steunen. In het rood-rood-groene Berlijn zal dat nooit het geval zijn.

De clans bespelen al lang niet meer een paar straten in Neukölln, Kreuzberg of in Wedding. Ze hebben, waarschijnlijk zonder dat men hen iets kan verwijten, de hele republiek tot buit verklaard. Wie zou hen ook tegenspreken? Hun geldophalers zijn in Köpenick net zo vanzelfsprekend onderweg als in Zehlendorf of Nord-Tegel. Ze voeren het recht van de sterkste uit en laten tot nu toe zien, hoewel men hen nu met kleine speldenprikken ergert, dat ze zichzelf net zo gemakkelijk kunnen bedienen aan gouden munten als aan de kassa van een eigenaar van een kiosk in de Weiße Stadt. Ook Vietnamese restaurants en eigenaren van bloemenzaken moeten al beschermingsgeld aan hen betalen, omdat de maffia van het huis niet opkan tegen de wezenlijk brutere en sterkere Arabische clans.

Dat deze volledig negatieve ontwikkeling zich zal voortzetten en de trend nog zal versterken, ligt voor de hand, omdat Duitsland sinds 2015 nog eens bijna twee miljoen Arabisch-islamitische migranten heeft opgenomen en er dankzij de familiehereniging en open grenzen geen einde aan de toestroom in zicht is. Onder deze voorwaarden is de strijd tegen de clans vanzelfsprekend niet te winnen.

Bron: https://younggerman.com

Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/12 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 11, 2020 11:48 pm

Verdachten van verkrachting vaak vrijuit

Geplaatst op 11 februari 2020

Afbeelding

Slachtoffers klagen dat ze niet worden gehoord of geloofd

Verdachten van verkrachting gaan vaak vrijuit. In 2019 leidde 37% van de meldingen bij de politie tot een aangifte en dat is iets minder dan de jaren ervoor, meldt het AD dat cijfers opvroeg bij politie, justitie en rechtbanken.

Slachtoffers klagen volgens de krant dat ze niet worden gehoord of geloofd. “De afgelopen jaren hebben we soms fouten gemaakt of verkeerde prioriteiten gesteld”, erkent Yet van Mastrigt, zedenexpert bij de Nationale Politie.

Van de aangiften die wel naar het Openbaar Ministerie gingen, werd bijna 58% geseponeerd. In zedenzaken is bewijs regelmatig lastig, zegt een OM-woordvoerder tegen het AD. Rechtbanken behandelden tot oktober 2019 in totaal 172 verkrachtingszaken. In 102 zaken volgde een veroordeling, de hoogste straf was zes jaar.

ANP

https://tpo.nl/2020/02/11/verdachten-va ... k-vrijuit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 17, 2020 1:07 am

EU-Commissie: NL is te lief voor overlastgevend kansloos asieltuig

Door: Redactie, 11:05, 16 maart 2020

Afbeelding

Helaas zit Nederland vast aan incompetente staatssecretaris van incompetente partij, kan EU ook niks aan doen

Nederland kan meer doen tegen overlastgevende asielzoekers dan nu het geval is, schrijft De Telegraaf. Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Justitie) heeft van eurocommissaris Ylva Johansson te horen gekregen dat er meer mogelijkheden zijn om overlastgevers achter de tralies te zetten dan ze denkt. “Ik zei haar dat we zitten met Europese regelgeving, waarop zij vertelde dat er meer kan.”

Het kabinet worstelt al jaren met overlastgevende asielzoekers die net te weinig op hun kerfstok hebben om ze met het strafrecht in de gevangenis te krijgen. Toch klinkt steeds luider de roep vanuit de Tweede Kamer en het kabinet om zulke lastpakken met vaak kansloze asielaanvragen vast te zetten tot ze worden uitgezet.

Broekers-Knol en haar voorganger Harbers wezen telkens op EU-regelgeving waardoor ze erkende lastpakken niet vast konden zetten. Voor detentie zouden namelijk vanuit de EU “strenge eisen” gelden die dat bemoeilijken. Johansson heeft nu echter te kennen gegeven dat de voor het asielbeleid verantwoordelijke VVD’ers er helemaal naast zitten. Het stelt het constante VVD-pleidooi om harder op te treden in een ander daglicht: liberale bewindslieden lieten dat na, terwijl het volgens de eurocommissaris wel kan.

ANP

https://tpo.nl/2020/03/16/eu-commissie- ... asieltuig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Slappe houding tegenover criminelen en terroristen

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 19, 2020 3:57 am

Vanaf vandaag: Kleine delicten blijven onbestraft!

Danny, 17/03/2020

Afbeelding

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een “moeilijk” besluit genomen.

Vanwege capaciteitsproblemen worden verdachten van lichte strafbare feiten tijdelijk niet meer opgepakt.

Tot deze vergaande maatregel heeft het Openbaar Ministerie besloten om “het hoofd te bieden aan terugval in operationele capaciteit bij ons en onze ketenpartners”, aldus NRC (bron)

Het OM en de politie zal zich beperken tot zware zaken zoals: “geweld tegen kwetsbare slachtoffers.” Je mag een niet kwetsbare wel in elkaar slaan.

“Bij verward gedrag dat wijst op gevaar voor de veiligheid van de persoon zelf of anderen, zullen we zo nodig direct moeten ingrijpen”.

Ook zaken zoals zedendelicten zullen wel behandeld worden.

Het feest van onbestraft stelen en het plegen van andere “lichte” criminele delicten gaat vandaag van start en men kan doorgaan tot minstens 6 april. Zolang je maar niet al te veel geweld gebruikt en kwetsbaren ontwijkt, zit je goed.

In Frankrijk blijft de politie er, in grote getale, op los rossen wanneer ze een geel hesje zien, in opdracht van de kleine dictator Macron. Maar dat is dan ook een zwaar vergrijp.

https://commonsensetv.nl/vanaf-vandaag- ... nbestraft/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten