Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 14, 2019 12:10 am

90% minderjarige Marokkaanse migranten blijkt na controle volwassen te zijn

Posted on 13/06/2019

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (2).

Islamisering in overdrive: Over 30 jaar is 30% Zweedse bevolking moslim

De Zweedse autoriteiten hebben na een onderzoek in samenwerking met Marokko ontdekt dat maar liefst 90% van de ‘minderjarige’ migranten uit Marokko heeft gelogen over hun leeftijd, en in werkelijkheid volwassen zijn.

De Zweedse overheid, grenspolitie en sociale diensten hebben samen met Marokkaanse collega’s de vingerafdrukken van ‘asielzoekers’ die beweren minderjarig te zijn gecontroleerd. Slechts 10% bleek te waarheid te hebben verteld. Exacte cijfers over hoeveel ‘onbegeleide minderjarigen’ uit Marokko op dit moment in Zweden zijn, konden niet worden gegeven, omdat velen het Scandinavische land illegaal binnenkomen.

Dankzij EU regels zoals open grenzen en een slap uitzetbeleid kunnen veel van die illegalen vervolgens vrijelijk naar andere lidstaten gaan. ‘Als we achter hun identiteit komen verlaten ze het land en gaan dan naar steden zoals Barcelona en Parijs,’ verklaarde grenspolitie manager Christian Frödén. ‘Ze willen niet dat de politie erachter komt wie ze zijn, want dan kunnen ze worden gestraft en uitgezet naar Marokko.’

De afgelopen jaren hebben ongeveer 1800 Marokkaanse ‘kinderen’ asiel aangevraagd in Zweden, vermoedelijk dus slechts een fractie van het werkelijke aantal. Volgens de migratie commissie daalt het aantal weer omdat migranten andere Europese landen uitkiezen, of op een meer georganiseerde wijze worden geïmporteerd.

Islamisering in overdrive
Eind vorig jaar kondigde de linkse regering in Stockholm aan nog eens 5000 extra ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afrika naar Zweden te halen, waarvan velen zelfs met het vliegtuig worden ingevlogen. (1)

Zweden is percentueel het meest geïslamiseerde land van Europa. Alleen al in 2015 werden op een bevolking van 10 miljoen zo’n 165.000 migranten binnengelaten. Over ongeveer 30 jaar zal 30% van de Zweedse bevolking moslim zijn, waardoor het ooit stabiele en welvarende land –gezien de anarchistische toestanden in beruchte migrantenwijken in Malmö, Stockholm, Göteborg en andere steden- waarschijnlijk compleet zal zijn ingestort.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images > Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/uncategori ... n-te-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 23, 2019 1:40 pm

Miljoenenschade: forensische artsen ontmaskeren leeftijdsleugen bij “vluchtelingen”!

Geplaatst op 19 september 2019

Afbeelding

40% van alle naar eigen zeggen minderjarige asielzoekers in Duitsland liegt bewust om er financieel beter van te worden en vooral om de begeerde beschermingsstatus te krijgen.

De feiten liggen op tafel en schetsen een onthutsend beeld: forensische artsen uit Münster onderzoeken in opdracht van rechtbanken en bureaus voor jeugdzorg bij bijna 600 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” forensisch de leeftijd. Terwijl de van niets wetende tijdgetuige zich vaker verbaast over deze dikke baarden en hoekige gezichten voor de rechtbank, kwam men er nu achter dat 40% van de jonge mannen al lang volwassen is.

Voor de staat betekent dat een uitbuiting van het sociale stelsel met ettelijke honderden miljoenen euro´s. Het zijn ongelooflijk hoge kosten die voor minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen” opgebracht moeten worden. De 24-uurs verzorging van één zo´n “vluchteling” kost maandelijks € 8.469,-, jaarlijks gemiddeld € 101.515,-. Alleen al voor de deelstaat Hessen komt zodoende voor alle jeugdige “beschermingzoekers” per jaar een bedrag van € 138 miljoen tot stand.

Voor het onderzoek werden alle leeftijdexpertises van het instituut tussen 2007 en 2018 geanalyseerd. Uit de resultaten blijkt dat hier heel nauwkeurig gecontroleerd moet worden. Tegen de zwartgallige geluiden van de profiteurs van de asielindustrie en links-groene kringen in vormt het maken van röntgenfoto´s zonder medische indicatie geen ingreep in de lichamelijke ongeschondenheid van de mannen. Integendeel. Wie volwassen is, moet ook als volwassene behandeld worden. Duitsland mag zich niet langer laten misleiden! En wie lieg tover zijn leeftijd moet vertrekken. Zo simpel is het.

(www.focus.de)

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/19 ... htelingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20383
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor King George » Ma Sep 23, 2019 2:04 pm

Iemand verbaasd hierover?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74870
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 23, 2019 7:36 pm

King George schreef:Iemand verbaasd hierover?


:no1:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 11, 2020 7:44 pm

Frankrijk zegt dat 80% van de immigranten die zich voordoen als minderjarig gewoon volwassenen zijn. 50.000 euro kost het Frankrijk per elke niet-begeleide minderjarige immigrant...
www.breitbart.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/11 ... eid-terug/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 10, 2020 2:16 am

“Kinderen met baarden”?: Merkel-regering wil kinderen en jongeren uit Griekenland opnemen

Geplaatst op 9 maart 2020

Afbeelding

De Merkel-regering heeft zich nu toch bereid verklaard tot de opname van kinderen en jongeren uit de vluchtelingenkampen in Griekenland. Zodoende wordt opnieuw een plan dat oorspronkelijk in gesprek werd gebracht door de Groenen doorgedrukt. Tegelijkertijd wil men de hele EU verplichten ook zo te handelen.

Maandagmorgen vroeg is de coalitiecommissie van de Duitse regering het er over eens geworden om, ondanks alle huidige beloftes van Seehofer & Co, nu toch kinderen en jongeren uit de Griekse vluchtelingenkampen in Duitsland op te willen nemen.

Kinderen uit Griekenland, geld voor Turkije
Tegelijkertijd sprak de voorzitter van de SPD, Esken, zich er voor uit nog meer geld aan Turkije over te maken. Afgelopen vrijdag was bekend geworden dat de begrotingscommissie van de Bondsdag – plaatsvervangend voor de Bondsdag – € 32 miljoen voor de grenspolitie van Erdoğan heeft vrijgemaakt, die als “volledig uitgeruste speciale politie” (“Focus”) tegen Duitse of ook Griekse belangen werkt. Met het geld verhindert Erdoğan o.a. dat de vluchtelingen een einde maken aan hun bestorming van de Griekse grens.

Zo ontstaat er een perfide vicieuze cirkel, die ervoor zorgt dat Duitsland deze keer met zogenaamd minderjarige onbegeleide vluchtelingen overspoeld wordt. Al onze ervaringen tot nu toe met dit aspect van de migratiecrisis vertellen ons: niet zelden zijn de jonge mannen, die onder het etiket “onbegeleid en minderjarig” naar ons toe komen, niet meer minderjarig – een feit dat bij iedereen bekend is, dat echter door de strikte afwijzing van de uitvoering van medische leeftijdscontroles niet schriftelijk vastgelegd moet worden.

Daarom doet op dit moment op internet de uitdrukking “kinderen met baarden” de ronde. Juist de bijna fanatieke afwijzing van reguliere leeftijdcontroles en persberichten, die zogenaamd kinderen en jonge vluchtelingen laten zien, hebben bij de bevolking tot grote scepsis geleid, waar zelfs de propagandatelevisie van de staatsmedia weinig tegen kan uitrichten.

Getraumatiseerde jonge mannen worden losgelaten op de bevolking
Wat bovendien bekend is: de jonge mannen zijn vaak sterk getraumatiseerd. Geld voor een dringend noodzakelijke, omvangrijke verzorging is niet voorhanden. En niet alleen is er geld tekort. Het ontbreekt in Duitsland nu al volledig aan therapeuten en therapieplekken.

Deze onverantwoordelijke, ja, onmenselijke “importpolitiek van de vluchtelingenindustrie en zijn politieke handlangers” heeft er o.a. toe geleid dat in Duitsland als “minderjarig” opgenomen jonge mannen vaak betrokken waren bij zware misdaden (moord en verkrachtingen).

Ondanks al deze emotionele stemmingmakerij van de gelijkgeschakelde media kent de bevolking de problemen heel goed die men nu naar Duitsland importeert. Al op 7 maart berichtte de “Augsburger Allgemeine”: “De beelden, die naar Duitsland doordringen, zijn vreselijk. Echter: één op de twee Duitsers is er tegen om vluchtelingenkinderen uit Griekenland naar Duitsland te halen.”

“Kinderen” worden “jongeren”
Ed Piper merkt op Twitter op: “De ´kinderen´ zijn razendsnel ´minderjarigen die behoefte hebben aan bescherming´ geworden. En dat is in principe iedereen die zijn leeftijd op 17,9 jaar schat. Het grote migratiebedrog wordt tegen de wil van de bevolking verder doorgedrukt. Indien nodig met geweld.”

En een andere tweet merkt op: “Die worden na de Duitse binnenlandse Europese grensoverschrijding vanwege ontbrekende identiteitsbewijzen en hiaten in het geheugen van ca. 25 jaar naar onder de 18 of jonger om gelabeld. In het kader van de gezinshereniging komen daarna papa en mama evenals de rest van de clan naar Germoney.”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/09 ... d-opnemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 14, 2020 12:34 am

Maar weinig EU-landen willen minderjarigen uit Griekse kampen het land binnenlaten

Geplaatst op 13 maart 2020

Afbeelding
Vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Chios.

Veel landen zijn bereid humanitaire ondersteuning voor de minderjarigen in de Griekse kampen te verlenen, die ogenschijnlijk onbegeleid zijn. Maar een opname komt voor de meeste landen niet in aanmerking.

Slechts weinig EU-landen zijn bereid om minderjarige vluchtelingen van de Griekse eilanden op te nemen. Er zijn zeven, acht landen die willen aanpakken”, zei de Luxemburgse minister van Migratie, Jean Asselborn, voor een bijeenkomst met zijn collega´s vrijdag in Brussel.

Op deze manier zou Luxemburg willen helpen. Andere landen wijzen daarentegen een opname van jonge mensen, die zich zonder hun ouders in Griekenland bevinden, strikt af.

Ondersteuning ja – opname nee
“Nederland is bereid om Griekenland elke ondersteuning te geven die het nodig heeft”, zei de Nederlandse minister van Migratie, Ankie Broekers-Knol. “Maar we zijn niet bereid om kinderen over te nemen.”

De Luxemburger Asselborn wierf daarentegen opnieuw voor de overname van de ogenschijnlijk onbegeleide minderjarigen: “Ik geloof dat we ook daarmee Griekenland kunnen helpen”, zei de minister. “Ik hoop alleen dat met het virus niet alles weer gestopt is.”

Op de Griekse eilanden zouden zich ongeveer 1000 minderjarigen in “zeer precaire situaties” bevinden, zei Asselborn. In heel Griekenland zouden dat er ongeveer 5000 zijn. Behalve Luxemburg zijn Duitsland, Frankrijk en Finland bereid tot de overname van de betrokkenen.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/13 ... nnenlaten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 24, 2020 8:10 pm

Veel minder kinderen onder migranten in Griekenland dan gemeld

Geplaatst op 24 maart 2020

Afbeelding

Volgens gecorrigeerde cijfers van de Europese Commissie bevinden zich onder de migranten op de Griekse eilanden aanzienlijk minder kinderen dan eerder werd gemeld. Van de 42.000 migranten zouden er volgens dpa 1500 minderjarig zijn, niet 5500, zoals eerder door de Europese Commissie foutief werd vermeld. Daarover zegt Petr Bystron, AfD-afgevaardigde in de commissie Buitenlandse Zaken van de Duitse Bondsdag:

“De gecorrigeerde cijfers bevestigen dat we wekenlang met foutieve informatie emotioneel gechanteerd moesten worden. Met zogenaamd hoge aantallen jongeren moest morele druk op de Duitse publieke opinie opgebouwd worden om de illegale migranten op te nemen, nadat de Turkse president Erdoğan in februari van dit jaar de sluisdeuren had opengezet.

De Duitse burgers, die al lang onderkend hebben welk gevaarlijk spel Erdoğan aan onze buitengrens speelt, moeten met zogenaamde ´minderjarige oorlogsvluchtelingen´ moreel onder druk gezet worden om het zakenmodel van de smokkelindustrie draaiende te houden. Van het binnensluizen van nog meer migranten naar Duitsland profiteren slechts de organisaties die de verzorging van deze migranten in Duitsland garanderen – betaald van ons belastinggeld.

De Duitse regering schendt met de verdere opnames voortdurend artikel 16a van de Grondwet, de Schengen- en Dublin-regels en het verblijf- en asielrecht. Het – puur mondelinge – ministeriële decreet van Thomas de Maizière uit het jaar 2015, volgens welk een ieder Duitsland binnengelaten moet worden, moet onmiddellijk door minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, worden opgeheven en de effectieve grenscontrole moet weer hersteld worden.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/24 ... an-gemeld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 09, 2020 12:28 am

Duitsland: De eerste 50 kinderen uit Griekenland komen volgende week

Geplaatst op 8 april 2020

Afbeelding

Duitsland wil volgende week 50 onbegeleide minderjarigen uit een vluchtelingenkamp op de Griekse eilanden opnemen. Zoals de Deutsche Presse-Agentur gisteren in Berlijn te weten kwam, heeft de deelstaatregering in Hannover toegezegd dat ze hun corona-quarantaine van twee weken in Niedersachsen kunnen doorbrengen. Daarna dienen ze over meerdere deelstaten verdeeld te worden. Duitsland wil naar verluidt samen met Luxemburg, dat de opname van 12 kinderen en jongeren heeft toegezegd, een chartervlucht organiseren.

Het Duitse kabinet zou vandaag over de opname beslissen, deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken mee. Daarover zou minister Horst Seehofer het met vertegenwoordigers van de fracties van de CDU/CSU en de SPD eens zijn geworden.

“Politikstube”: De eerste “kindertjes” uit Griekse kampen dienen de volgende week naar Duitsland gehaald te worden, officieel tot 50 onbegeleide “minderjarigen”, de diverse familieleden zullen vast en zeker later worden ingevlogen – stil en stiekem. Gaat het bij de “ankerkinderen” überhaupt om kinderen/jongeren of eerder om jonge mannen met baardstoppels, die zichzelf voordoen als minderjarigen? Worden er vooraf leeftijdscontroles uitgevoerd of gelooft men blindelings de informatie van de Griekse autoriteiten? Tsjechië wilde 50 Syrische weeskinderen opnemen, maar kinderen zijn niet beschikbaar, zodat Griekenland vond dat Tsjechië wel 16-18-jarige Afghanen en Pakistani zou kunnen opnemen.

De tot 50 “minderjarigen” zijn alleen maar het begin. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, kondigde aan dat Duitsland de komende weken tussen de 350 en 500 onbegeleide minderjarigen uit de kampen zal opnemen. Van de “coalitie van de willigen” zouden alleen nog Duitsland en Luxemburg tot opname bereid zijn, de rest van de landen (Frankrijk, Portugal, Finland, Ierland, Kroatië) heeft zich teruggetrokken en wacht waarschijnlijk af, wellicht ook in de hoop dat Duitsland alle 1600 “kindertjes” opneemt.

Waarom worden de “weglopers” niet naar hun opvoeders teruggestuurd, die wellicht zelfs in Turkije zitten te wachten?

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/08 ... ende-week/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 13, 2020 10:24 pm

Luxemburg geeft toe: “Op iedere onbegeleide jongere volgen 4 tot 5 volwassenen”

Geplaatst op 13 april 2020

Afbeelding

Zelfs in de nu al tientallen jaren durende crisis waarin we zitten, zijn de nationale functie-elites en die van de EU niet bereid om de agenda massamigratie van cultuur-vreemde niet-Europeanen naar ons continent minimaal op te schorten. Het tegendeel is het geval: men heeft zelfs de uitzettingen stopgezet wegens corona en is bezig om, ondanks corona, doelbewust migranten naar Midden-Europa te importeren.

Wegens gebrek aan “geschoolde arbeidskrachten” nu weer werken op het meegevoel

Heeft men vier jaar geleden nog geprobeerd ons wijs te maken dat zich onder de nieuwkomers veel geschoolde arbeidskrachten zouden bevinden, die niets liever doen dan onze pensioenen financieren, dan ontwaken we nu uit onze droom. Ondanks honderdduizenden werkloos rondhangende “beschermingzoekers” zijn er nu problemen om de groenteoogst binnen te halen en ondanks corona is men daarbij aangewezen op buitenlandse seizoenarbeiders, die men zoals elk jaar naar Duitsland moet halen. “Gevluchte personen” (aldus de nieuwe benaming voor de ondertussen minder goed bekendstaande naam “vluchteling”) zouden daar niet geschikt voor zijn en bovendien zijn de bescherming zoekende hordes jonge mannen immers niet gekomen om te werken – dat zal elke Groene onmiddellijk onderschrijven.

Daarom moet nu weer op het meegevoel gewerkt worden:

En dus heeft de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, aan de EU-partners geappelleerd om, net zoals Luxemburg, onbegeleide minderjarige vluchtelingen uit de Griekse vluchtelingenkampen op te nemen. En de zielsgoede man vindt:

“Elk Europees land, dat ook maar een greintje meegevoel bezit, zou nu mee moeten aanpakken.”

Opdat we opnieuw het hart voorrang geven boven het verstand, worden nu plotseling weer zielige, eenzame kinderen uit de hoed getoverd, die snel naar Midden-Europa gehaald moeten worden. De zaak heeft echter een schoonheidsfout – die kinderen zijn er bijna niet.

Hier het bewijs:

Vorig jaar september riep Griekenland de EU-ministers van Binnenlandse Zaken dringend op om onbegeleide minderjarigen uit Griekse vluchtelingencentra op te nemen. Tsjechië was bereid zijn bijdrage te leveren: er zouden 50 Syrische weeskinderen in Tsjechische gezinnen opgenomen worden, die hun toestemming al hadden gegeven. Kinderen zouden echter niet “beschikbaar” zijn, hoorde men uit Griekenland. In plaats daarvan zou Tsjechië toch 16- tot 18-jarige Afghanistan en Pakistani kunnen nemen. Die kunnen echter niet in gezinnen ondergebracht worden, maar speciale verzorgingsinstellingen nodig hebben, berichtte de “Wochenblick” enkele weken geleden.

De “kinderen”: 93% mannelijk – 90% ouder dan 14
Zoals zelfs de “Spiegel” onder verwijzing naar Griekse asielautoriteiten bericht, waren in maart van de ongeveer 5000 minderjarigen in Griekse vluchtelingenkampen 93% mannelijk, waarvan 90% ouder dan 14 jaar. Zouden scheerapparaten geen aardig welkomstgeschenk voor de aankomende kinderen zijn?

Eerst “kinderen” – daarna hun families
De roep “kom maar kindertjes” wordt uit ervaring ook direct door hun familieleden gevolgd, die immers niet voor niets de robuuste spruit van een clan als “ankerkind” plegen vooruit te sturen. En Asselborn, die immers ook minister voor Immigratie en Asiel in Luxemburg is, geeft openlijk toe:

“Het zou belangrijk zijn om aan de EU-burgers te vertellen wie er zou komen. Op iedere jongere volgen later in het kader van de gezinshereniging vier tot vijf andere personen, dat is zo, dat moet men ook openlijk zeggen.”

En die personen vallen ook niet echt op door onvruchtbaarheid.

Bron: https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/13 ... lwassenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 19, 2020 10:20 pm

“Minderjarige vluchtelingen”: één grote nep-verpakking

Geplaatst op 19 april 2020

Afbeelding

Toen afgelopen donderdag de eerste “minderjarige vluchtelingen” in Luxemburg aankwamen, behoorde Jean Asselborn, de bedrijvige minister van Buitenlandse Zaken van de dwergstaat en een van de meest onvermoeibare voorvechters van een all-inclusive vluchtelingenopname zonder bovengrenzen in Europa, tot de eersten die ijverig applaudisseerden. Dat het bij de zogenaamde “kinderen” om jonge mannen ging, interesseerde Duitse media zoals gebruikelijk niet – net zomin als hetgeen Asselborn verleden week al had verkondigd over de verdere consequenties van de “reddingsactie”.

Toen had Asselborn namelijk onomwonden uitgesproken wat er werkelijk op de opnemende landen afkomt: voor elke zogenaamd “minderjarige” vluchteling, die midden in de corona-crisis uit de Griekse kampen naar Midden-Europa wordt uitgevlogen, komt een veelvoud familieleden na. Tegenover de “Spiegel” had Asselborn gezegd: “Iedere jongere wordt later in het kader van de gezinshereniging gevolg door vier tot vijf andere personen. Dat is zo, dat moet men ook openlijk zeggen.”

Zodoende worden de naar verhouding nog te overziene aantallen van 4000 tot 5000 vluchtelingen, die bijvoorbeeld de chef van de Groenen, Habeck, eind februari – voor de pandemie – naar Duitsland wilde halen, een soort menselijk bruggenhoofd, via welke het bevolkingsaantal van een volledige kleine stad wordt binnengehaald. Zelfs de “slechts enkele tientallen kinderen en jongeren”, tot wier opname Duitsland en Luxemburg zich bereid hadden verklaard, nemen op deze wijze in aanzienlijke aantallen toe.

Dat het appel van Asselborn aan de “solidariteit” van andere EU-landen daar juist in de corona-crisis ongehoord wegsterft – in het bijzonder in Oost-Europa – is gezien deze daadwerkelijke draagwijdte van de opname van “minder” migranten nauwelijks verrassend. De naïviteit van de Luxemburgers, dat niet onder doet voor Angela Merkels “Wir schaffen das”, is bijna om medelijden mee te krijgen: “Elk Europees land dat ook maar een greintje meegevoel heeft, zou nu mee moeten aanpakken”, zei Asselborn volgens de “Süddeutsche Zeitung”: alsof de bittere ervaringen uit 2015/2016 helemaal niet zouden bestaan.

Het gejammer van de welkomstfetisjisten
Dat de Duitse regering bereid was om “slechts” 50 minderjarigen op te nemen, werd door kerken, vluchtelingenverenigingen en links-extremen veelvuldig bekritiseerd en aan de kaak gesteld. Ook dat er volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken de komende tijd nog eens 300 minderjarigen moeten volgen, is de welkomstfetisjisten veel te weinig – en dat midden in de ergste economisch-maatschappelijke crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Gisteren kwamen ook de eerste “kinderen” in Hannover aan – en de beelden vertonen een frappante gelijkenis met die van Luxemburg:

Afbeelding

In totaal verklaarden 10 EU-landen hun bereidheid om “minstens 1600 onbegeleide minderjarigen en andere migranten” – inclusief gezinshereniging, wat uiteindelijk overeenkomt met 8000 mensen – uit de Griekse vluchtelingenkampen in de Egeïsche Zee op te nemen. Of het door corona geteisterde Europa zich echter überhaupt zulke humanitaire symbolische daden kan permitteren, is op dit moment de vraag.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/19 ... erpakking/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 20, 2020 10:55 pm

Hannover: “Vluchtelingkind” met islamitisch veroveringsshirt “Istanboel 1453”

Geplaatst op 20 april 2020

Afbeelding

Afgelopen zaterdagmiddag kwamen op het vliegveld van Hannover 47 “vluchtelingenkinderen” uit Griekenland aan, wat de mainstream media als humanitaire prestatie vierden. Geen van de “kwaliteitsjournalisten” wilde de “1453”-boodschap op het shirt van een “kind” zien, die de islamitische verovering van het christelijke Constantinopel door de islamitische Ottomanen beschrijft.

Het jaartal 1453 vormt in de collectieve herinnering van de islamitische oemma een mijlpaal in de islamisering van de wereld. Na het christelijke Byzantium moest nu heel Europa veroverd worden, wat zoals bekend alleen met vereende krachten door Oostenrijkse, Duitse en Poolse soldaten in 1683 voor de poorten van Wenen verhinderd kon worden. Voor Turkse moslims in Duitsland heeft het getal 1453 zo´n grote symbolische kracht, dat zelfs moskeeën exact 1453 m² groot zijn qua oppervlakte, zoals de DITIB-moskee in Attendorn, die op 8 april 2017 werd ingewijd.

Deze jonge islamitische man met het 1453-shirt staat plaatsvervangend voor drie fatale vergissingen wat betreft het zogenaamde verhaal over de “vluchtelingenkinderen”: ten eerste zijn de meesten helemaal geen “kinderen” meer, ten tweede zijn de aller meesten van hen jonge mannen en ten derde zijn ze bijna allemaal moslim. De 47, die in Hannover landden, zijn afkomstig uit Afghanistan, Syrië en Eritrea. Als ze ook maar enigszins iets afweten van hun “religie”, dan zijn ze qua ideologie van de politieke islam vijanden van de democratie en van de westerse samenleving inclusief haar “ongelovige” bevolking. Anabel Schunke heeft het schandaal met het Ottomaanse veroveringsshirt gisteren op Twitter gezet.

Het is ongelooflijk hoe de 1400 jaar oude feiten over de levensgevaarlijke ideologie politieke islam tegenwoordig volledig vergeten, verdrongen, verzwegen of mooi gepraat worden. Deze ene jonge man met het 1453-shirt symboliseert de verovering van de gedegenereerde, zwakzinnig geworden, compleet naïeve, door de welvaart besmette en verzetsloze West-Europese samenlevingen door vastberaden Mohammedanen, die het als hun plicht beschouwen dit continent in te lijven bij de islamitische oemma.

In 1453 kwamen de islamitische veroveraars te paard om het christelijke Europa te onderwerpen. Nu worden ze door linkse West-Europese politici met het vliegtuig binnengehaald. Met de groeten van Troje. Alleen Oost-Europa, dat al grotendeels onder islamitische heerschappij stond en dit niet vergeten is, weigert mee te doen aan deze langzame genocide.

Maar de plaatsvervangend hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung”, Paul Ronzheimer, is helemaal “trots op Duitsland´s menselijkheid”. De Groene EU-politicus Erik Marquardt eist in een interview met de “Bild-Zeitung” om nog veel meer van deze “kinderen” naar Duitsland te halen. Deze beide vertegenwoordigers van de media en de politiek belichamen symbolisch de onvoorstelbare naïviteit van de mainstream en de complete onwetendheid over de politieke islam.

Woensdag al werd Luxemburg blij gemaakt met twaalf “vluchtelingenkinderen”. Diens stram linkse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, was blijkbaar bijzonder blij met een “kind” met een “acab”-shirt (“all cops are bastards”), zodat hij bij twee persfoto´s op verschillende plaatsen vlak naast hem ging staan en op weg van het vliegtuig heel opgewonden met hem sprak:

Afbeelding

Bovendien droeg een “kind” in de uit 12 personen bestaande groep in Luxemburg ook nog een T-shirt met een doodskop, wat symbolisch het lot zou kunnen verduidelijken dat Europa te wachten staat als het de islamisering niet onmiddellijk stopt.

Afbeelding

Onder deze 47 “minderjarigen” in Hannover bevinden zich overigens maar vier meisjes. Zelfs de “Welt” viel het krasse verschil tussen het coalitiebesluit en de werkelijkheid op:

“Dat zich onder de 47 vluchtelingen blijkbaar slechts vier meisjes bevinden, is verrassend. Want de coalitiecommissie had besloten: ´Kinderen, die of vanwege een zware ziekte dringend behandeling nodig hebben of onbegeleid en jonger dan 14 jaar zijn, de meesten van hen meisjes´.”

Ondertussen wordt de bevolking van West-Europa met massieve propaganda gehersenspoeld. Fotografen en cameramensen van de links-groene mainstream doorzochten de kampen op de Griekse eilanden Lesbos, Chios en Samos om portretfoto´s van kleine meisjes en jongens met grote ogen te maken. Propaganda versus realiteit:

Afbeelding

Daar zouden zich bijna 40.000 “vluchtelingen”, waarvan 36% “minderjarigen”, bevinden, dus bijna 15.000. Dus er kan nog makkelijk wat bij. Wanneer je bedenkt dat de 47 uit Hannover en de 12 uit Luxemburg zorgvuldig uitgezocht werden, dan kan men zich voorstellen wat ons nog te wachten staat.

Afbeelding

Het onheil zal verder zijn loop nemen. Totdat in de Duitse steden de mate van de islamitische ondermijning ook voor de laatste in hun denken geblokkeerde links-groene goed/betermenschen in volle omvang openlijk zichtbaar wordt.

Bron: www.pi-news.net

Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/20 ... boel-1453/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 20, 2020 10:56 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 21, 2020 1:03 am

“BN´ers”...

Afbeelding

Deze asielkinderen zoeken een pleeggezin. Claudia? Freek? Johnny? Tim?

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “OrbanTheBest”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46454
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Migranten die zich voordoen als minderjarig maar dat niet zijn

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 16, 2020 11:50 pm

Duitsland: meer dan 400.000 migranten met geboortedatum 1 januari

Geplaatst op 16 mei 2020

Afbeelding

Twijfel aan vermelding van de leeftijd

Uit een evaluatie van de Duitse Federale Dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) bleek dat er in Duitsland 416.420 migranten met 1 januari als geboortedatum geregistreerd staan. De AfD-parlementariër René Springer had om deze gegevens verzocht.


Dat 1 januari bij migranten een populaire geboortedatum schijnt te zijn, viel onlangs op bij het invliegen van “minderjarige vluchtelingen” uit Griekse kampen. De woordvoerder binnenlandse zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Gottfried Curio, twitterde daar op 23 april over:

“Jonge, zieke meisjes zijn op wonderbaarlijke wijze bijna allemaal krachtige, gezonde jonge mannen geworden, die op dezelfde wonderbaarlijke wijze bijna allemaal op dezelfde dag (01-01-2006) geboren zijn.”

Geen legitimatiepapieren
Het BAMF rechtvaardigt het grote aantal “Nieuwjaarskinderen” ermee dat niet in alle landen en culturen geboortedata op de dag en de maand precies geregistreerd zouden worden. Zo zou bijvoorbeeld vooral in plattelandsgebieden in landen zoals Afghanistan of Syrië de bureaucratie achterop lopen. Wanneer migranten geen paspoort of een ander legitimatiedocument kunnen voorleggen, dan wordt volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken als geboortedatum automatisch de 1e januari van het jaar genoteerd dat de migrant als geboortejaar aangeeft.

“Weinig geloofwaardig”
Het probleem daarbij? Onder de het vaakst geregistreerde nationaliteiten van de twijfelachtige migranten is op de tweede plaats Turkije te vinden. Islamwetenschapster Susanne Schröter liet zich daar kritisch over uit: het zou bij “gevluchte personen uit Turkije weinig geloofwaardig zijn dat zij geen geboorteakte bezitten, omdat het bestuur daar functioneert.” Met betrekking tot de andere landen zei ze: “Ik ga er echter van uit dat, onafhankelijk van de documenten, de allermeeste mensen in Syrië en andere islamitische landen hun geboortedag kennen.”

Valse vermelding van de leeftijd
Dat werpt opnieuw vragen op met betrekking tot de juistheid van het aangegeven geboortejaar van migranten. “Focus” berichtte in 2019 over onderzoek van bijna 600 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” met een twijfelachtige vermelding van de leeftijd: forensisch geneeskundigen stelden daarbij vast dat ongeveer 40% van de jonge mannen in werkelijkheid ouder was dan 18 jaar. Zij hadden helemaal geen recht op hun bijzondere status in de asielprocedure.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/16 ... 1-januari/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten