Aantal moslims in Nederland

Sjeng
Berichten: 5518
Lid geworden op: Di Dec 07, 2004 3:52 am

Aantal moslims in Nederland

Berichtdoor Sjeng » Ma Mar 07, 2005 12:52 am

Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Bron: Binnenlands Bestuur (4 maart 2005, Opinie)

Door Jan Mahmud Beerenhout, in reactie op een artikel van Arend Jan Boekestijn ('Imam Gezocht', Binnenlands Bestuur 8, 25 februari 2005).

'Qua aanhang is de islam een van de grootste godsdiensten van Nederland geworden', schrijft Arend Jan Boekestijn. Telkens als het aantal moslims in Nederland ter sprake komt, probeer ik [Jan Mahmud Beerenhout] er achter te komen hoe de auteurs aan de cijfers komen, respectievelijk waarmee zij hun beweringen staven. Het vermelden van het fictieve 'feit' dat de islam een van de grootste godsdiensten van Nederland is, doet bij fundamentalisten de hoop postvatten dat de islamisering nakend is en bij de xenofoben de angst toenemen dat Nederland onder de voet gelopen wordt door datzelfde fundamentalistische gevaar. Niemand vraagt ooit naar de cijfers.

Het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) meldt met enige regelmaat en met een goedbedoelde maar redelijk natte vinger in de lucht dat er (wel) een miljoen moslims in Nederland zijn. Als dat al zo is, dan gaat het om maar vijf procent van de bevolking, want dan zijn vijftien miljoen Nederlanders niet moslim. Bovendien blijkt het CBS gewoon iedereen met een Turkse of Arabische achternaam of geboortig in bijvoorbeeld Turkije, Marokko en Pakistan tot 'moslim' te verklaren. Zo komen ook de vele christen-Turken en Arabische heidenen als 'moslim' in de Nederlandse statistieken en beleidsnota's voor.

De grootste of de één na grootste godsdienst betekent zo dus echt niets. Uit onderzoek - geteld aan de deur - is gebleken dat het moskeebezoek in Nederland in de achterliggende jaren met dertig procent is gedaald. Van de zogeheten miljoen moslims in Nederland is minsten, schat ik [Jan Mahmud Beerenhout] in (en waarom zou mijn inschatting slechter zijn dan het nattevingerwerk van het CBS), vijftig procent MINO (moslim in name only).

Van die overblijvende half miljoen doet ongeveer de helft serieus iets aan en met zijn godsdienst en dat betekent dat er volgens mij '' 250.000 oprechte moslims, dus vredelievende, in Nederland zijn. Hoezo: islamitisch gevaar?"

Sjeng
Berichten: 5518
Lid geworden op: Di Dec 07, 2004 3:52 am

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor Sjeng » Ma Mar 07, 2005 1:43 am

Sjeng schreef:Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Bron: Binnenlands Bestuur (4 maart 2005, Opinie)

Door Jan Mahmud Beerenhout, in reactie op een artikel van Arend Jan Boekestijn ('Imam Gezocht', Binnenlands Bestuur 8, 25 februari 2005).

...en dat betekent dat er volgens mij '' 250.000 oprechte moslims, dus vredelievende, in Nederland zijn. Hoezo: islamitisch gevaar?"


Dat laatste ben ik niet helemaal eens met dhr. Beerenhout, dat er absoluut geen sprake is van een zgn. Islamitisch gevaar, maar de hoge schatting van 1 miljoen moslims in Nederland roept inderdaad wel vraagtekens op...

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor Pilgrim » Di Nov 03, 2015 1:08 am

Do the math

Geplaatst op 2 november 2015

Afbeelding

Ik wilde wel eens weten hoeveel moslims er in Nederland wonen. Dan kunnen we dat optellen bij wat er nu binnenkomt en dan weten we dat in ieder geval. Toch handig om te weten hoe gevaarlijk het al wordt. Voor dergelijke statistieken zijn we aangewezen op het CBS, maar deze statistieken zijn onbetrouwbaar. Het aantal moslims wordt namelijk geschat door deze overheidsinstantie en deze schattingen zijn gemanipuleerd. Onze ‘rekenmeesters’ maken berekeningen met schattingen als uitkomst. Volgens mij zijn dat gewoon foute berekeningen, maar wie ben ik?

Volgens het CBS steeg het aantal islamitische landgenoten tussen 1995 en 2004 van 626.000 naar 945.000 (+ 35.000 per jaar). In 2006 zou het miljoen worden bereikt. Maar wat gebeurde daar opeens in 2005? Er zette zich plotseling een sterke daling in: in 2005 woonden er nog maar 877.000 moslims in Nederland. Dat is op zijn minst gezegd bijzonder opmerkelijk.

Gingen ze ineens met zijn allen terug naar Marokko? Of was 2004 het jaar van de moord op Theo van Gogh en de opkomst van de PVV? Op politiek bevel heeft men toen aan de knoppen gedraaid en is het aantal moslims fors naar beneden bijgesteld. Er waren er ineens 68.000 minder.

In 2009 stelde de PVV Kamervragen over moslimaantallen in Nederland. De vraag was duidelijk: wat is het percentage moslims in de grote steden verspreid over verschillende jaren? (vraag 4.) Het antwoord ook: dat weten we niet. Onze regering heeft dus geen enkel idee hoeveel moslims hier nu eigenlijk zijn en hoe deze zijn verdeeld over het land. Dat iedereen die nu binnenkomt moslim is, is in ieder geval wel zeker. Dat er weer stevig aan de knoppen wordt gedraaid ook.

We moeten het dus doen met cijfers van het CBS waarvan vaststaat dat deze zijn gelogen/gemanipuleerd/geschat. Een gevaarlijke ontwikkeling als je het mij vraagt. Daarbij worden derde generatie allochtonen geteld als autochtone Nederlanders. Religie wordt niet geregistreerd, dus die groep moslims doet niet meer mee in geen enkele statistiek en niemand weet hoe groot die groep is of gaat worden. De cijfers zijn fors naar beneden bijgesteld en een aanzienlijke en groeiende groep wordt niet meegeteld.

Niemand wist al hoeveel moslims hier nu eigenlijk wonen en het waren er al zoveel. Daar komen er nog veel meer bij de komende jaren. En komen wij ineens veel sneller in de minderheid. Al kunnen we geen rekensommetjes maken, ik zou zeggen, do the math.

Door: “De Realist”

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/02/do-the-math
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71908
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor Ariel » Di Nov 03, 2015 1:24 am

Ik gok op 2 en een half miljoen. Veel minder zullen het er niet zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18569
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor mercator » Di Nov 03, 2015 12:51 pm

Ariel schreef:Ik gok op 2 en een half miljoen. Veel minder zullen het er niet zijn.

Er is maar 1 goede manier om te tellen. Alle mannen vanaf pakweg 6 jaar oud op het Nederlands grondgebied laten hun broek zakken. Dan weet je ineens hoeveel Joden + moslims er zijn. Doe dat x 2 omwille van de vrouwtjes die ze hebben en je zal dicht in de buurt zitten. Alle andere telmethoden zijn onwetenschappelijk.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 13, 2015 5:00 pm

Do the math (2)

Geplaatst op 13 december 2015

Een klein onderzoekje in ‘Do the math’ leerde ons dat er veel onduidelijkheid bestaat over het aantal moslims in Nederland. We hebben toen tevens geconstateerd dat moslimstatistieken van het CBS (in ieder geval die vanaf 2004) onbetrouwbaar en dus onbruikbaar zijn. Toch gaan wij hier een nieuwe poging wagen, waarbij we gebruik zullen maken van ons gezonde verstand en de informatie die vrijelijk verkrijgbaar is op het internet. Dit onderzoekje zal proberen te achterhalen hoeveel moslims hier wonen in 2035.

Volgens Trouw waren er begin 2004 945.000 moslims in Nederland en dat aantal verdubbelt iedere 15 jaar. Om het rekenen makkelijk te maken, gaan wij uit van 1 miljoen moslims eind 2005. In 2020 zijn er dus 2 miljoen islamieten in ons land, in 2035 4 miljoen.

Echter, daarmee zijn we er nog niet, omdat de welhaast uit het niets verschenen en niet aflatende ‘vluchtelingen’-stroom van grote invloed is op het percentage moslims in 2035. Wij weten dat er ongeveer 60.000 ‘vluchtelingen’ per jaar ons land binnenkomen. Wij weten ook dat 25% daarvan bestaat uit familieleden van ‘vluchtelingen’ die vorig jaar asiel hebben gekregen, dat zijn er 15.000. 75% is dus in zijn eentje op de ‘vlucht’ geslagen: 45.000 ‘vluchters’ laten hun familieleden nog invliegen. Nu moet hier een kleine correctie toegepast worden, omdat niet iedere ‘vluchteling’ een bankpas, zorgpas, uitkering en volledig ingerichte woning krijgt. Doch zij zullen bijna allemaal blijven. Zij die afgewezen worden, verdwijnen voor een belangrijk deel in de illegaliteit. Wij gaan rekenen met 40.000 ‘vluchtelingen’.

Volgens Elsevier moeten wij rekening houden met 4 tot 8 na reizende familieleden. Laten we niet willen overdrijven en 40.000 vermenigvuldigen met 4, dat zijn 160.000 ‘vluchtelingen’ die ieder jaar illegaal ons land binnendringen. Als dit jaar na jaar zo doorgaat, en er zijn geen redenen om aan te nemen dat de invasie zal verminderen, zijn hier in 2020 800.000 ‘vluchtelingen’. Zoals we net gezien hebben, verdubbelen moslims zich iedere 15 jaar, in 2035 zijn er dan 1,6 miljoen asielmoslims. Wij mogen deze 1,6 miljoen optellen bij de reeds geconstateerde 4 miljoen, in 2035 zijn er 5,6 miljoen moslims in Nederland.

Wat betekent dit voor ons? Zoals we hier kunnen zien, wonen er in Nederland in 2035 17,7 miljoen mensen. Hier kunnen we dat ook zien, dus dit aantal klopt.

In hun berekeningen heeft men geen rekening gehouden met de huidige ‘vluchtelingen’-explosie, althans daar kunnen wij rustig vanuit gaan. Wij moeten dus 1,6 miljoen optellen bij het bevolkingstotaal van 17,7 miljoen, dat zijn 19,3 miljoen mensen in 2035. Nederland bestaat dan voor bijna 30% uit moslims. Als we deze redenering blijven volgen, dan wordt het kantelpunt van 50% moslims bereikt in 2060. Al weet niemand precies wat dat gaat betekenen, ik zou zeggen, do the math.

NB: Deze berekening is exclusief:
– illegale moslims die hier reeds waren
– illegale moslims die hier nog binnendringen
– de mosliminvasie vanaf 2020
– 3de en 4de generatie moslims (aantal onbekend, het CBS rekent deze als autochtone Nederlander).

Het kantelpunt zal daarom eerder worden bereikt. Het percentage niet-moslims onder de ‘vluchtelingen’ is niet van wezenlijke invloed op de uitkomst. In onderstaande tabel zijn verschillende scenario’s uitgerekend.

Afbeelding

(Klik op de site op de afbeelding voor groter beeld!)

Door: “De Realist”

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/13/do-the-math-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7492
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor xplosive » Zo Dec 13, 2015 7:01 pm

Kortom, uiterlijk tot halverwege deze eeuw wordt de sharia de heersende wet voor iedere Nederlander hier in Nederland.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 06, 2017 1:22 am

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor Pilgrim » Za Mei 06, 2017 7:18 pm

GEVAARLIJK LIEGEN OVER MOSLIMS

Geplaatst op 6 mei 2017

Afbeelding

De rekenmeesters van het CBS hebben vanaf 2005 alles uit de kast gehaald om het aantal moslims beneden de 1 miljoen te houden. Dat gevaarlijke spelletje hebben ze ruim tien jaar volgehouden, maar nu de import is opgeschaald om de omvolking te versnellen, kan het CBS er ook niet meer omheen; er zijn 1 miljoen moslims in Nederland. Maar is dat niet gek en is dat wel zo? Want in werkelijkheid zijn het er 2 miljoen en kunnen die rekenmeesters niet rekenen.

Niet dat ik een rekenwonder ben, maar om te bewijzen dat ruim 1 miljoen moslims buiten de statistiek worden gehouden is geen rekenmachientje nodig. Het grafiekje leert dat vanaf 1970 de moslimpopulatie in 20 jaar vertienvoudigde tot 475.000 in 1990, en daarna in 15 jaar verdubbelde tot 940.000 in 2004, om in 2005 de grens van 1 miljoen moslims te passeren zo wist het CBS in 2004 te vermelden. Al wisten die statistiekvervalsers toen nog niet dat in dat jaar van Gogh onthoofd zou worden en Wilders zijn anti-islam partij aankondigde.

Toen ze dat eenmaal wel wisten, zijn ze opnieuw gaan ‘rekenen’ en plotsklaps verdwenen er vanaf 2004 zo’n 30.000 moslims per jaar. Wat onverklaarbaar is, want voor zover ik weet is de islamimport niet gestopt maar opgevoerd, zijn er geen moslims gesteriliseerd noch gedeporteerd en zijn er geen moskeeën gesloopt maar bijgebouwd. Toch waren er in 2008 nog ‘maar’ 825.000 moslims, terwijl er geen enkele reden is om aan te nemen dat de 15-jarige verdubbeling zich niet zou herhalen vanaf 2005 tot 2 miljoen moslims in 2020. Integendeel.

Het CBS kan die plotselinge afname wel verklaren: “Wij hebben de rekenmethode veranderd”. Dat was in 2005, toen ze het rekenen zijn verleerd en het aantal moslims zijn gaan schatten aan de hand van vragenlijsten die werden rondgestuurd naar mensen met een islamitische achtergrond, om zo voor hen te bepalen wie wel en niet moslim is. In 2008 waren ze daarmee klaar; die 1 miljoen moslims werd niet meer gehaald, iedereen gerust gesteld, vooral potentiële PVV-stemmers. Tot het moment dat Merkel een mosliminvasie organiseerde, waardoor er nu dan eindelijk, en net zoals in 2005, weer 1 miljoen moslims in Nederland zijn.

In de echte wereld dus meer dan 2 miljoen of ongeveer 10%, waarmee de overheid gevaarlijk spel speelt, omdat de islam zich kenmerkt door wetmatigheden die al 14 eeuwen hun bewezen vernietigende uitwerking hebben op waar moslims verschijnen. Bij 10% moslims begint in iedere gegeven samenleving de jihad, die, naarmate dat percentage toeneemt, steeds wreder, bloederiger en dodelijker wordt.

Desondanks gaat het partijkartel gewoon door met importeren en faciliteren, met liegen en bedriegen, met witwassen en ontkennen, met demoniseren en uitsluiten, en zal het na ieder bloedbad zijn handen wassen in onschuld met het bloed van afgeslachte Nederlanders die hun dood zijn in gelogen door de massamoordenaars in Den Haag.

Door: “Islamofobia Terrorist”

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/06 ... r-moslims/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland werkelijk 1 miljoen?

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 07, 2017 6:58 pm

Meer nareizigers dan asielzoekers in eerste kwartaal

26-4-2017

In het eerste kwartaal van 2017 werden 4 duizend asielzoekers en 5,3 duizend nareizende gezinsleden geregistreerd. Net als in het laatste kwartaal van 2016 overtreft het aantal nareizigers het aantal asielzoekers. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers van de IND.

Afbeelding

Het aantal asielzoekers in het eerste kwartaal van 2017 was 1,6 duizend lager dan in het eerste kwartaal van 2016, het aantal nareizigers was 3,4 duizend hoger dan een jaar eerder. Vooral Syrische gezinsleden voegden zich bij een familielid dat eerder asiel aanvroeg in Nederland. Dat geldt ook voor statelozen, onder wie veel Palestijnen uit Syrië, en Eritreërs.

Het aantal asielverzoeken van Algerijnen en Marokkanen was in het eerste kwartaal van 2017 weer wat lager dan in de afgelopen kwartalen, maar deze nationaliteiten behoorden nog tot de vijf grootste groepen asielzoekers.

Lees verder>>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Do Jun 08, 2017 2:10 am

‘Nederlanders binnen één generatie in minderheid bij huidige jaarlijkse immigratie’

Xander, 06-06-2017

Afbeelding
Het model, aangevuld met een oranje lijn, die vermoedelijk een realistischere afname van de autochtone Nederlandse bevolking weergeeft.

Door EU, Duitsland en Frankrijk gewilde vervanging autochtone Europese bevolking door Arabische en Afrikaanse moslims over maximaal 50 jaar onomkeerbaar – ‘Nederlandse samenleving zal verdwijnen als alle immigratie niet onmiddellijk wordt stopgezet’

Volgens het Cerberus 2.0 computermodel van het Global Analysis from the European Perspective (GEFIRA) zullen wij Nederlanders binnen één generatie een minderheid vormen in ons eigen land als de huidige, volgens de gevestigde orde zogenaamd ‘beperkte’ immigratie van zo’n 45.000 mensen –vrijwel uitsluitend moslims- wordt voortgezet. De door de globalisten gewenste vervanging van de autochtone Europese bevolking zal over uiterlijk 50 jaar onomkeerbaar zijn geworden. Als de immigratie echter fors blijft toenemen, zoals de EU, Duitsland en Frankrijk willen, zal dat moment veel eerder komen.

Sinds begin jaren ’70 is het geboortecijfer van de autochtone bevolking onder druk van de overheid en de anti-gezin propaganda van het links-liberale establishment ook in Nederland tot ver onder de 2,1 gedaald, het gemiddelde aantal kinderen dat nodig is om de bevolking op peil te houden. De grote bevolkingsgroei die Nederland vorig jaar optekende, was dan ook opnieuw geheel te danken aan immigratie.

De officiële Nederlandse gegevens van het CBS van alle mensen die sinds 1950 werden geboren en gestorven werden door GEFIRA in het Cerberus 2.0 computerprogramma gestopt. Op basis daarvan werd eerst een grafiek gemaakt van de Nederlandse bevolking zonder immigratie, en bleek dat onze bevolking zo tussen 2015 en 2020 op zijn hoogtepunt zou komen, en daarna zou afnemen.

50.000 per jaar ‘geen probleem’?
In de jaren ’60 vertrokken meer mensen uit Nederland dan er binnenkwamen, maar in de jaren ’70 keerde die ontwikkeling zich om. Een paar jaar (massa) immigratie hebben nog geen zichtbaar effect, en dat is de reden waarom bijna alle politieke partijen in Den Haag het aantal immigranten op ‘slechts’ 50.000 per jaar willen houden, wat op een bevolking van 17 miljoen nog geen 0,3% is. ‘Geen enkel probleem,’ vinden de meeste politici.

Maar als deze immigratie structureel is –en dat is het geval-, dan wordt het na verloop van tijd een heel ander verhaal. Het cumulatieve effect van immigratie werd volgens het model vanaf 1980 zichtbaar. De totale bevolking van Nederland groeide vanaf dat moment veel sneller dan de autochtone Nederlanders. Volgens het CBS stabiliseert de bevolking zich zo rond 2060 op 18 miljoen, maar uit het model blijkt dat er in dat jaar nog maar zo’n 12 miljoen autochtone Nederlanders zijn overgebleven, en aan het einde van deze eeuw zelfs nog maar 9 miljoen.

Via Cerberus werd berekend hoeveel migranten er nodig zijn om de door het CBS genoemde 18 miljoen te halen en te houden. Uitkomst: 45.000 migranten per jaar, vrijwel exact de 50.000 die door de meeste politieke partijen als ‘houdbaar’ wordt aangehouden –met uitzondering van GroenLinks en D66, die ijveren voor onbeperkte immigratie. ‘Het is duidelijk dat het Nederlandse establishment heeft gekozen voor de vervanging van de Nederlandse samenleving’, concludeert GEFIRA. (onderstreping toegevoegd)

Helft bevolkingsgroei uiterlijk in 2060 door allochtonen
Al jaren worden er veel meer migrantenkinderen dan Nederlandse kinderen geboren. Dat effect is niet onmiddellijk zichtbaar, maar versterkt zich in de loop van de tijd, waardoor ‘het onvermijdelijk is dat de Nederlanders binnen die generatie (die minder kinderen krijgt dan immigranten) een minderheid worden.’

Gevolg: In 2060 zal 50% van de bevolkingsgroei door niet-Westerse immigranten worden veroorzaakt. In 2070 zal de helft van alle nieuwgeborenen van allochtone afkomst zijn. Nog eens 25 jaar later zijn wij Nederlanders definitief in de minderheid, en zal ons land zoals we dat nu kennen, zijn opgehouden te bestaan.

Let wel: dat is op basis van het door het CBS genoemde zeer optimistische autochtone geboortecijfer van 1,66. Het werkelijke cijfer is veel lager en zit tegen 1,5 aan. Dit lijkt een klein verschil, maar door het cumulatieve effect betekent dit dat het ‘point of no return’ veel eerder zal worden bereikt.

‘Nederlandse samenleving verdwijnt als alle immigratie niet meteen wordt gestopt’
In uiterlijk 2060 –maar ook gezien de nog veel grotere immigratiegolven die worden verwacht waarschijnlijk dus jaren eerder- wordt het fatale omslagpunt bereikt, en zullen wij Nederlanders uiteindelijk geheel worden vervangen door Arabische en Afrikaanse moslims. ‘De komende decennia worden cruciaal voor het overleven van de Nederlandse bevolking,’ waarschuwt GEFIRA. In 2035, dus over slechts 18 jaar, zal de totale groei van de niet-Nederlandse bevolking al 42% bedragen.

‘Sinds de demografische afname in alle Westerse landen zichtbaar is, constateren wij dat de Europeanen stapsgewijs worden vervangen door mensen uit Afrika en (Zuid) Azië. Het is vijf voor twaalf, en als we niet onmiddellijk alle immigratie volledig stopzetten, zal de Nederlandse samenleving in rook opgaan en verdwijnen.’

Xander

(1) GEFIRA via Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... immigratie
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 04, 2018 7:43 pm

MUST READ!: Nederland en immigratie

Inleiding
Deze site bevat informatie over de demografische effecten van immigratie naar Nederland. Daarnaast wordt ook informatie gegeven over de kosten en baten van immigratie.

Deze informatie is gebaseerd op een computermodel waarmee vier scenario's zijn doorgerekend. Deze scenario's zijn bedoeld om een beeld te geven wat het beleid van politieke partijen betekent voor de bevolkingsontwikkeling en de kosten van immigratie.

Afbeelding

http://www.demo-demo.nl/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jun 01, 2018 10:05 pm

BEVOLKING NEDERLAND EIND 2017

25 april 2018 - Gerard de Boer

Van de in totaal 17,1 miljoen (geregistreerde!) inwoners hebben 13,2 miljoen een Nederlandse achtergrond en 3,9 miljoen een migratieachtergrond (22,8%). In de drie grote steden, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, ligt het percentage migranten meer dan dubbel zo hoog. Daar is de autochtone Nederlander inmiddels al een minderheid geworden. En deze trend zal zich blijven doorzetten door immigratie, het relatief hoge geboortecijfer onder migranten, de gezinshereniging van nieuwkomers, etc.

Afbeelding

Afbeelding

https://gerard1945.wordpress.com/2018/0 ... eind-2017/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 08, 2018 12:52 am

Hoe snel zal Nederland islamiseren?

Geplaatst op 7 december 2018

Femke Halsema diende in 2010 de volgende motie in bij de Tweede Kamer: verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is (oorspronkelijke tekst motie 36), waarbij in de toelichting de volgende opmerkelijke motivatie werd gegeven: overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitsbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen.

Halsema meent dus dat het tegengaan van islamisering kan leiden tot misbruik en misstanden, zoals ongelijkwaardige behandeling van mensen. Deze tekst bevat een cruciale denkfout: het tegengaan van islamisering berust niet op ongelijkwaardige behandeling van mensen, maar op ongelijkwaardige behandeling van culturen – en die is gebaseerd op feiten. De motie werd ingediend door de bende van de vier: Halsema, Cohen, Roemer en Pechtold. Alleen de PVV en de SGP stemden tegen.

Als islamisering ertoe leidt dat steeds meer vrouwen een sluier of een boerka gaan dragen en homo’s bedreigd worden, zou dat vallen onder ‘ongelijkwaardige behandeling van mensen’ dan wel ‘misbruik of misstanden’? We moeten nu dus vaststellen dat we te maken hebben met een regering en een staatsapparaat dat willens en wetens besloten heeft om niets te doen tegen islamisering. Aangezien islamisering niet uit zichzelf ophoudt, betekent het steunen van de motie 36 in feite het steunen van islamisering.

De vraag is dus niet ÓF Nederland zal islamiseren, maar alleen nog HOE SNEL dat zal gebeuren.

In Nederland verdeelt het CBS de bevolking in drie groepen: de autochtone Nederlanders, de westerse allochtonen en de niet-westerse allochtonen. Westerse allochtonen zijn alle migranten uit Europa (zonder Turkije), Noord-Amerika, Oceanië, Japan en Indonesië.

In 2006 bevonden zich 857.000 moslims in Nederland (Bron: CBS), waarvan 4 % westerse allochtonen. Bijna de helft van de niet-westerse allochtonen was moslim.

De omvang van een bevolkingsgroep is afhankelijk van twee factoren: het geboorteoverschot en het migratiesaldo. Daarnaast speelt de steeds langere levensduur een rol, maar dat is moeilijk te relateren aan de omvang van de populatie.

Voor de drie bevolkingsgroepen in Nederland is de situatie als volgt:

Autochtone Nederlanders: geboorteoverschot is negatief, migratiesaldo is negatief. De autochtone Nederlandse vrouw krijgt maar 1,5 kind. Dit betekent dat de bevolking per generatie (29 jaar) met iets meer dan een kwart daalt. Dit is (nog) niet terug te zien in de cijfers van het CBS, omdat in dezelfde periode de levensduur is toegenomen. De levensverwachting voor mannen is in 2017 acht jaar hoger dan in 1981, terwijl dat voor vrouwen vier jaar is. (tabel CBS). De verwachting is dat deze trend zich nog tot 2030 zal voortzetten. In 2018 waren er 13,2 miljoen autochtonen tegen 13,1 miljoen in 2000. (tabel CBS)

Westerse allochtonen: geboorteoverschot is negatief, want de vruchtbaarheid schommelt rond de 1,5 kind. Deze groep is gegroeid van 1,4 miljoen in 2000 tot 1,7 miljoen in 2018. De groei is uitsluitend het resultaat van migranten.

De niet-westerse allochtonen hebben een positief geboorteoverschot, variërend van ruim 3 voor Marokkanen tot ruim 2 bij de overige groepen niet-westerse allochtonen. Deze groep groeide van 1,4 miljoen in 2000 tot 2,2 miljoen in 2018. Als we aannemen dat nog steeds de helft van hen moslim is, dan bevinden zich nu ongeveer 1,1 miljoen niet-westerse moslims in Nederland. Het migratiesaldo van deze groep is erg wisselend van jaar tot jaar, maar over de hele periode 1995-2018 groter dan dat van de westerse allochtonen. Deze groep groeit dus door geboorteoverschot en door een positief migratiesaldo.

Afbeelding

Het is hierbij belangrijk om op te merken dat er geleidelijk een verschil ontstaat tussen de aantallen moslims en de aantallen niet-westerse allochtonen met moslim overtuiging. Dit is vanwege de definitie die het CBS hanteert (uitleg). Een persoon is voor het CBS alleen allochtoon als hij tenminste één ouder heeft die in het buitenland geboren is. Dat betekent dat als een in Nederland geboren moslim met twee in Turkije geboren ouders trouwt met een in Nederland geboren moslima met twee in Turkije geboren ouders, hun kinderen door het CBS geteld worden als autochtone Nederlanders.

In 2004 werden de eisen voor het huwen met een buitenlandse partner aangescherpt. In 2008 bleek dat van de Turken en Marokkanen in Nederland ruim 60 % hun partner zochten in Nederland binnen de populatie met hetzelfde herkomstland. Ongeveer 20 % haalt zijn partner uit het buitenland. Minder dan 10 % trouwt met een autochtone Nederlander. (bron CBS daling migratiehuwelijken) Een generatie geleden zou het begrip autochtone Nederlander niet of nauwelijks moslims omvatten, maar dat verandert geleidelijk door de definities van het CBS.

De kinderen van deze ‘autochtone Nederlanders’ worden opgevoed als moslims. Er ontstaat dus een populatie moslim Nederlanders, maar die etnisch Turken en Marokkanen blijven, omdat ze immers alleen binnen hun eigen gemeenschap trouwen.

Op basis van de bovenstaande gegevens kan afgeleid worden dat er ongeveer 300.000 moslims tweede generatie in ons land verblijven. Bovendien kregen 21.132 vrouwen met een niet-westerse achtergrond een kind (gegevens 2017, CBS). Ongeveer de helft hiervan zal moslim zijn. Als ook de vader een tweede generatie allochtoon is, dan betekent dit dat deze kinderen door het CBS als autochtoon zullen worden geteld. Deze ‘derde generatie’ telde in 2016 al 120.000 personen (artikel CBS), waarvan we weer mogen aannemen dat ongeveer de helft moslim is.

De omvang van huwelijken, waarbij zowel vader als moeder tot de tweede generatie behoort en de kinderen dus automatisch tot de derde generatie, zal vanaf 2004 gestaag toenemen. Na één generatie vanaf 2004, dus rond 2030, zullen er ongeveer 300.000 autochtone moslims zijn. Dit aantal kan makkelijk 100.000 hoger uitvallen. Het aantal hangt af van de mate waarin tweede generatie alleen onderling trouwt.

Het CBS houdt het aantal ‘moslim’ niet systematisch bij. Na nog een generatie in 2060 zal het aantal autochtone moslims opgelopen zijn tot tenminste 700.000 en mogelijk 1 miljoen. Er zijn twee redenen om de hoge variant meer waarschijnlijkheid toe te kennen: de populatie niet-westerse allochtonen is veel jonger dan de populatie autochtonen qua leeftijdsopbouw en het wordt steeds makkelijker om binnen de tweede generatie een partner te vinden.

We hebben nu alle basisgegevens verzameld om een prognose te kunnen stellen. De bevolking van niet-moslim autochtone Nederlanders zal afnemen naar ruim 10 miljoen. Het CBS verwacht voor 2060 ongeveer 13 miljoen Nederlanders. Dit is een aanzienlijk verschil. Dit verschil is het gevolg van definitie.

Het verschil van bijna 3 miljoen personen zal iets meer dan de helft uit moslims en voor de rest uit overige overtuigingen bestaan. Dit is gebaseerd op het feit dat moslims nu ongeveer de helft van de niet-westerse allochtonen uitmaken, later zijn begonnen met het zoeken van Nederlandse partners dan andere niet-westerse allochtonen, maar wel meer kinderen krijgen (CBS: Cohortvruchtbaarheid van niet-westerse allochtone vrouwen, 2013) dan de overige niet-westerse allochtonen. In 2060 zullen er dus tussen 1 en 1,5 miljoen autochtone moslims zijn.

Het CBS verwacht dat het aantal westerse allochtonen zal toenemen tot 2,5 miljoen. (CBS prognose). Het aandeel moslims in deze groep zal waarschijnlijk niet sterk boven de huidige 4 % toenemen. Binnen deze groep treffen we ruim 100.000 moslims.

Het aantal niet-westerse allochtonen zal toenemen tot 3,8 miljoen. Als de helft van hen moslim zijn, dan zal deze groep tenminste 1,9 miljoen moslims tellen.

In totaal kan beredeneerd worden dat in 2060 Nederland tussen de 3 en 3,5 miljoen moslims zal tellen. Rond 2085 zal de 7 miljoen gepasseerd worden en rond 2100 zullen er tussen 9 en 10 miljoen moslims in ons land wonen.

Afbeelding

Conclusies:

1. De groep niet-westerse allochtonen is de enige groep die zowel groeit door migratie als door een geboorteoverschot. Deze groep vertoont dus de sterkste demografische groei.

2. Deze trend is stabiel, omdat ze al over tientallen jaren constant is gebleven en er zijn geen omgevingsfactoren die een significante verandering zullen bewerken.

3. Het aantal moslims groeit ongeveer voor de helft door migratie. De drijvende factor achter de sterke groei ligt in het feit dat de migranten grotendeels uit jonge mannen bestaan die een gezin gaan stichten. De jaarlijkse input van nieuwe gezinsvormers compenseert de geleidelijke daling van de vruchtbaarheid binnen de populatie moslims als geheel.

4. Op basis van de trends is het onvermijdelijk dat op een bepaald moment in de toekomst het aantal moslims in Nederland de helft van het aantal inwoners zal uitmaken. Dit punt zal vermoedelijk kort voor het jaar 2100 bereikt worden. Er zullen dan 9 miljoen moslims tegenover 7 miljoen niet-moslim autochtone Nederlanders en 2 miljoen niet-moslim westerse allochtonen zijn. Toenemende immigratie en bekering kan deze cijfers nog verder beïnvloeden.


Femke Halsema heeft een zoon en een dochter, geboren in 2003. Vanwege de gestegen levensverwachting maken ze een goede kans om aan het einde van de 21ste eeuw mee te maken dat de moslimmeerderheid de regeringsmacht in handen krijgt in Nederland. Langs democratische weg, omdat moslims dan in de meerderheid zijn. Eventueel zijn de rode partijen wel bereid hen te helpen. Mede mogelijk gemaakt door hun moeder Femke. Wat zouden ze tegen die tijd denken over hun moeder?

Door: Bert Dijkstra

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/07 ... lamiseren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41244
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Aantal moslims in Nederland

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 19, 2019 5:29 pm

BEANGSTIGEND...

Afbeelding

De enorme groei van het aantal niet-westerlingen sinds 1950 wordt zichtbaar in tabellen van het CBS. Een tabel van allochtonen naar herkomst en leeftijd, en een tabel van eerste generatie mensen met een migratieverleden naar leeftijd. In 50 jaar van niets naar 2,3 miljoen.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Leesbaar”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten