Ramadan door de jaren heen. 2020

Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

Niet zeuren. Het is Allah's wil. En zoals gebruikelijk, de moslimgemeenschap kan dit niet zelf oplossen, en vragen de hulp van de regering in.
Moslimgemeenschap schrikt van corona-uitbraak in moskee: ‘Bestuurders durven leden niet aan te spreken’

De islamitische gemeenschap in Den Haag is opgeschrikt door een corona-uitbraak in een moskee aan de Loosduinseweg. Een van de bezoekers is overleden. Het gaat om de Surinaamse moskee Faizul-Islam, die als een van de weinige moskeeën in de ramadan haar deuren opende. Moslimorganisaties drukken moskeebesturen op het hart om de landelijke richtlijnen in acht te nemen.

Het bestuur van Faizul-Islam liet haar leden eerder deze maand weten dat zij vrijdag 22 mei melding kreeg van een bezoeker die positief was getest op het coronavirus. Hierop werd besloten om de moskee direct te sluiten en alle gebeden en activiteiten voor twee weken te schrappen. De moskee werd schoongemaakt en ontsmet. Bezoekers die in de moskee waren geweest, werd opgeroepen zich te laten testen op het virus. Inmiddels blijken meerdere mensen besmet te zijn. Anderen wachten nog op de uitslag van hun test.

In de moskee was vandaag niemand bereikbaar voor commentaar, maar sommige leden reageren woest op sociale media. Volgens hen zijn er ondanks de besmetting daarna toch meerdere gebedsdiensten gehouden in de moskee. Zo zou er afgelopen zondag drie diensten zijn gehouden naar aanleiding van het einde van de ramadan. Zeer onverantwoord, vinden andere moslims. Sommige bezoekers roepen het bestuur op om af te treden.

Moslimorganisaties in Den Haag en daarbuiten roepen bestuurders op hun verantwoordelijkheid te nemen en de juiste beslissingen te nemen, om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen. Gebedshuizen in Nederland mogen officieel wel open voor gebedsdiensten, maar moeten zich wel aan bepaalde voorwaarden houden. Zo mogen er bijvoorbeeld niet meer dan dertig mensen in een kerk of moskee en moeten gebedsgangers afstand van elkaar houden.

Zorgen
Abdelhamid Bouzzit van de Haagse islamitische koepel SIORH maakt zich grote zorgen over de versoepeling van de maatregelen voor gebedshuizen. Volgens hem is de organisatiegraad bij moskeeën niet overal zo goed dat ze in staat zijn om de maatregelen op de juiste manier te implementeren. ,,Daarnaast is er soms een tekort aan vrijwilligers. Bovendien durven veel bestuurders bezoekers niet aan te spreken op hun gedrag. Ze willen de confrontatie niet aangaan met hun leden, wat ten koste kan gaan van de gezondheid.’’

SIORH probeert haar leden zoveel mogelijk te helpen hierbij, maar kan het niet alleen. ,,Wij vragen de lokale overheid om met ons mee te denken en waar nodig te handhaven. Wij hebben immers slechts een adviserende rol.’’

Op 7 juni houdt SIORH een webinar om haar leden de protocollen uit te leggen. Ook zullen moskeeën worden geholpen met een passende handleiding voor hun moskee. ,,Daar kunnen ze dan in juni mee experimenteren, zodat ze per 1 juli meer mensen kunnen ontvangen.’’ Dat zal per moskee anders zijn. ,,Het is echt maatwerk.’’

De gemeente Den Haag is op de hoogte van de besmettingen in Faizul-Islam. Volgens een woordvoerder zijn er echter geen signalen dat de regels zijn overtreden. Wel zijn alle moskeeën aangeschreven om de regels nog eens uit te leggen.

Juridisch
Volgens een woordvoerder van koepel FIO zijn enkele moskeeën de afgelopen maand sporadisch open gegaan. Maar die hebben zich volgens hem keurig gehouden aan de RIVM-richtlijnen en de extra maatregelen die de moskeeën landelijk hebben afgesproken. ,,Juridisch is het ook gewoon mogelijk om met maximaal dertig man in een moskee te zijn. Moskeeën die dit doen, doen dus niets verkeerds. Maar het advies is om zeer terughoudend te zijn en zelfs niet open te gaan.’’

Wat er bij Faizul-Islam is gebeurd, kan niemand zeggen. Die moskee is niet aangesloten bij een van de koepels.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door King George »

Hoewel het Islamitische eetstoornisfestijn alweeer een week achter ons ligt gaat het auto's barbecueen in Leidschendam gewoon door.

  • Opnieuw autobrand in Leidschendam

    Afbeelding

    DEN HAAG - In Leidschendam is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een auto in brand gestoken. De auto stond geparkeerd aan de Schout van Eijklaan. Sinds half april wordt Leidschendam geteisterd door een serie autobranden en vernielingen.

    Minstens 13 branden zijn er sinds 16 april uitgebroken, voornamelijk in Leidschendam-Noord. De branden zorgen voor onrust bij buurtbewoners. Nadat burgemeester Klaas Tigelaar zes onruststokers een gebiedsverbod van drie maanden oplegde, werd het een paar dagen rustig. Sindsdien zijn er een paar autobranden geweest.

    De politie hield afgelopen zondag twee Haagse jongeren van 17 jaar oud aan op verdenking van brandstichting. De twee verdachten zijn naar bureau HALT doorverwezen.

https://www.omroepwest.nl/nieuws/405256 ... idschendam
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door hans van de mortel »

LEIDSCHENDAM-VOORBURG - De burgemeester van Leidschendam-Voorburg heeft in overleg met de politie en het Openbaar Ministerie een gebiedsverbod van drie maanden opgelegd aan zes personen. Het is al een aantal weken onrustig in de buurt rondom de Prinsenhof en De Heuvel/Amstelwijk. Er zijn vernielingen en tientallen auto's gingen in vlammen op.

'Deze zes personen zijn herhaaldelijk in beeld bij de politie als het gaat om verstoring van de openbare orde en dragen bij aan de onrust', aldus burgemeester Klaas Tigelaar.

"We zijn de afgelopen weken samen met de politie continu bezig geweest met het aanhouden en staande houden van mensen en het uitdelen van boetes," zegt de burgemeester.
Neem mij niet kwalijk. Maar als ik dit lees, en ik moet nog verder lezen, kan ik maar tot één conclusie komen: deze waardeloze kreupele gezagsdrager - de burgemeester is het hoofd van de politie - dient onmiddellijk zijn ambt neer te leggen. Wegens het verzaken zijn beroep eer aan te doen. Wat een ongelooflijke verschrikkelijke kwal deze waardeloze man voor de volksgezondheid die niet gekozen is maar bevoorrecht en beoordeeld is door de smerige politiek vanuit het torentje in Den Haag. Het verhaal over deze zogenaamde burgervader wordt nog erger.
"Er is door de politie gesproken met de ouders van minderjarige jongeren die erbij betrokken zijn en overtreders worden aangepakt. Toch zijn er nog steeds branden en incidenten.' Daarom heeft de burgemeester besloten om een gebiedsverbod op te leggen aan zes personen. Overtreden gebiedsverbod is strafbaar feit."
Ja. Nou en? Het geweld van deze a-sociale maatschappij-vreemden gaat op de zelfde gestadige voet onverminderd door en weet van geen ophouden in de wetenschap dat orde, regelmaat, normen en waarden in de ogen van een burgervader slechts ruimtelijke begrippen zijn die slechts aandacht verdienen en geen oplossingen. Logisch met zo'n halfslachtelijke idioot als burgemeester die het vergaderen en slap lullen nooit moe is, maar niet in staat is tot een adequate oplossing weet te komen. Het verhaal over deze zogenaamde burgervader wordt nog veel erger.
"Het criminele gedrag, brandstichting, vandalisme en onrust in de wijk moet stoppen', vervolgt hij. "Hoewel niet zichtbaar voor iedereen, werken we daar keihard aan. Wij rusten niet tot de rust weer terug gekeerd is in de wijk. Ik roep iedereen ook op om dat wat ze zien en weten te melden, desnoods anoniem."
Je houdt het toch niet voor mogelijk. Deze man is echt niet van deze wereld. En wat veel erger is, dat deze enorme onrechtgeaarde schuinsmarcheerder maandelijks een riant salaris opstrijkt en nooit verder is gekomen dan slap lullende nietszeggende uitspraken vanuit een bewust geblokkeerd verstand waardoor elke verantwoordelijkheid op de lange termijn geschoven kan worden. met alle nare gevolgen voor de gegoede burgerij van dien. Conclusie: een ongelooflijke waardeloze lulburgemeester. Het verhaal over deze zogenaamde burgervader bereikt nu zijn hoogtepunt van onmacht. Ik noem het liever lamlendig plichtsverzuim.
In het gebiedsverbod staat dat de zes personen op bepaalde plekken in de gemeente Leidschendam-Voorburg niet mogen komen. Als ze zich niet houden aan dit gebiedsverbod, begaan ze een strafbaar feit. Het Openbaar Ministerie kan ze hier dan voor vervolgen en voor de rechter brengen.
U leest het goed! Het OM kan . . .
U leest echter niet dat het OM voortvarend aan de slag gaat. Want die hele politieke poppenkast is te walgelijk om voor een positief politiek resultaat op de stank vooruit te lopen.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Mahalingam »

Ramadan Rage: 2020 Logs 30% More Jihadist Attacks than 2019 Despite Coronavirus
https://gellerreport.com/2020/06/ramadan-2020.html/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

Ik heb hier een verlaat iftar bericht, die ik jullie niet wil onthouden. De politie Zaanstad deelde 'bedank-tasjes' uit aan moslims, vanwege het feit dat het iftar-diner niet kon plaatsvinden vanwege het coronavirus.

Afbeelding

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door King George »

Deed diezelfde halalpolitie zoiets ook tijdens Pasen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door hans van de mortel »

King George schreef:
ma aug 31, 2020 11:07 am
Deed diezelfde halalpolitie zoiets ook tijdens Pasen?
Bah! En nog eens bah!

Tekst goed gelezen?

Oei! Wat een gluiperige glad van de tong gesneden niet gemeende mierzoete liefkozing met een nare penetrante halallucht aan het adres van de foute boel voor de mensheid.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

Zorgen om avondklok tijdens ramadan: 'Slapen in moskee is geen goed idee'


Overdag vasten, 's avonds gezellig eten en drinken met familie en vrienden, en elkaar daarna ontmoeten in de moskee voor het avondgebed. De ramadan start in april, maar de vraag is in welke vorm. Zeker als de avondklok nog van kracht is. "Sommige moskeeën wilden hun bezoekers tot de ochtend in hun gebedshuis houden, maar dat vinden we geen goed idee in verband met corona."

Dat zegt Muhsin Köktas, voorzitter van de stichting Contactorgaan Moslims & Overheid (CMO) tegen RTL Nieuws. In de achterban zijn zorgen en onrust ontstaan over de komende ramadanmaand, die medio april van start gaat. Dat komt door de verlenging van de avondklok: het avondgebed vindt plaats na 21.00 uur.

Bij elkaar op bezoek
Ook de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb maakt zich zorgen, zei hij vanmiddag voorafgaand aan het Veiligheidsberaad. Hij is bang dat mensen toch bij elkaar op bezoek gaan. "Het wordt voor heel veel mensen ingewikkeld om zich eraan te houden", zegt hij .

Overnachten in de moskee
Sommige moskeebesturen zouden het idee hebben geopperd om moskeegangers na het avondgebed dan maar te laten overnachten in het gebedshuis, zegt CMO. "Maar dat vinden wij geen goed idee in verband met het besmettingsrisico van corona", zegt Köktas. "Samenkomen en samen blijven is geen oplossing."

In een brief aan het kabinet biedt het CMO aan mee te denken over het vinden van een gepaste oplossing. "We hebben samen met u in het verleden ervaren dat de moskeeën en moskeebezoekers zich netjes hebben gehouden aan de afspraken. Als we voor de problemen afspraken kunnen maken, zijn we ervan overtuigd dat het goed zal verlopen."

Ramadan: een maand lang vasten
Tijdens de ramadan mogen moslims een maand lang overdag niet eten, drinken, roken of seks hebben. Het vasten begint vlak voordat de zon opkomt. Dit jaar is dat rond 4.00 uur ‘s ochtends. Deelnemers mogen pas bij het avondgebed weer eten en drinken, wat dit jaar rond 21.00 uur zal zijn.

Tijdens de vastenmaand moeten moslims extra aan liefdadigheid doen. Zieken, zwangere vrouwen, jonge kinderen en reizigers hoeven niet te vasten.

De periode van ramadan verschuift, omdat de islamitische kalender is gebaseerd op de stand van de maan. Een paar jaar geleden viel de ramadan midden in de zomer, in 2030 begint de ramadan rond tweede kerstdag.

Dit jaar begint ramadan op 12 of 13 april.

'Koester wat we hebben'
Corona gooide ook vorig jaar al roet in het eten tijdens de ramadanmaand, die toen op 23 april begon. Omdat mensen niet samen mochten komen, kon men niet samen bidden, niet samen eten en was er op het eind geen groot Suikerfeest.

Maar de beperkingen kunnen ook een les zijn, zei hoofdimam Yassin Elforkani van de Blauwe Moskee in een eerder interview op onze site. "Koester wat we hebben. De vrijheid om te bewegen, de vrijheid om je religieuze overtuiging uit te voeren, de vrijheid om je ouders en je vrienden te ontmoeten en een terrasje te pakken, de vrijheid om te werken, om te lopen, om onderwijs te genieten, om je in te zetten voor de samenleving. Dat is nu allemaal even beperkt. Als je hier geen lering uit trekt, waaruit dan wel?"
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door hans van de mortel »

Oproep aan alle moslims door Allah's meest geliefde spindoctor HANS VAN DE M.:

Gebruik als moslim eens een keer je hersenen, ook al is dat verdomde lastig voor de meeste (Marokkaanse) moslims!

Jullie sukkels die de achterlijkheid zelve aanhangen, de achterlijkheid die terug gaat tot de tijd van de historische weerzinwekkende analfabeet, psychopaat, pedofiel, sadist en smerige Arabische terroristische oorlogsmisdadiger Mohammed, koester je zegeningen: ga vooral door met het parasiteren op de westerse kenniseconomie en beschaving!

Overigens heb ik nog een tip namens Allah voor jullie als primitieve heidense godsdienstwaanzinnigen. Om met de woorden van de salafist in overheidsdienst, Ahmed Aboutaleb, te spreken: "Als het je hier niet bevalt, dan rot je toch lekker op." Het zal onze overheid sieren wanneer ze een aantrekkelijke oprotpremie in het vooruitzicht stellen voor ALLE moslims in Nederland. Trouwens, dat zou het toekomstige beleid moeten worden van de EU voordat het allemaal te laat is. Op parasieten die de dragers zijn van het islamvirus zit toch geen weldenkend mens te wachten? Het enige vaccin dat hiertegen bestand is, bestaat al langer: het remigratie-vaccin 'OPROTTEN'. :sly7: :muslima:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Mahalingam »

De rechter zal wel niet met het OM mee gaan met de vaststelling:
"Het Openbaar Ministerie meent dat de man niet met een lege maag in de auto had mogen stappen. "
want dan kan je grote problemen verwachten tijdens het rammadannen als hordes hongerige mannen aan het verkeer deelnemen. De lage suikerspiegel, weet je wel?
Werkstraf geëist voor aanrijding in Katwijk: automobilist had volgens OM niet mogen rijden met lege maag

Tegen een 43-jarige Noordwijker is donderdag 120 uur werkstraf en 6 maanden voorwaardelijke rijontzegging geëist omdat hij, als autobestuurder op de Hoorneslaan in Katwijk, in oktober 2018 een fietser aanreed. Het Openbaar Ministerie verwijt de man dat hij voor de autorit onvoldoende heeft gegeten. Dat zou de rijvaardigheid van de man, die lijdt aan suikerziekte, mogelijk negatief hebben beïnvloed.
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/DMF20210325_90134762
Spoiler! :
Het 61-jarige slachtoffer hield aan de botsing een reeks breuken en fracturen over, onder andere aan haar ribben en onderbeen. Wat betreft het Openbaar Ministerie staat vast dat de Noordwijker op de bewuste dag door rood is gereden. Maar liefst vier getuigen verklaren daarover, onder wie de vrouw die kort achter hem aan reed. Toch houdt de Noordwijker vol dat hij door oranje reed. Hij zegt dat hij last had van de laagstaande zon.

Het Openbaar Ministerie meent dat de man niet met een lege maag in de auto had mogen stappen. Bij mensen die suikerziekte lijden, zoals hij, kan dat leiden tot een te lage bloedsuikerspiegel, wat hun rijvaardigheid beïnvloed.

De Noordwijker ontkende donderdag bij de Haagse rechtbank dat hij werd beïnvloed door een te lage suikerspiegel. De toegesnelde ambulancebroeders namen kort na het ongeval een test af. Die bevestigde dat zijn suikerspiegel in orde was.

De advocaat van de Noordwijker zei dat remmen voor het oranje licht geen optie was geweest, want dan was de achteropkomende auto op hem geknald. De man had zijn zonneklep naar beneden om toch goed zicht te behouden. Hij heeft ook uit alle macht geremd toen hij de vrouw in beeld kreeg. De advocaat wees er verder op dat nog nooit een arts de man heeft verboden om te rijden met zijn suikerziekte. ,,Pure pech”, was de conclusie van de raadsman over de toedracht van het ongeval. Zijn cliënt moest vrijgesproken worden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

Marokko heeft avondklok vanaf 18.00 uur tijdens ramadan

Marokko heeft woensdag besloten om de avondklok aan te houden gedurende de ramadan en daarover is grote ophef ontstaan.

Wetenschappers hebben woensdag de vondst van een nieuwe, lokale variant van het coronavirus gemeld. Ondanks een voortvarend vaccinatieprogramma lopen de besmettingen in Marokko, vooral in hoofdstad Casablanca, flink op.

Toch zijn veel Marokkanen woest over de avondklok. Zij vinden dat kleine restaurants, eettentjes en cafés nu helemaal kapot worden gemaakt.

De avondklok in Marokko geldt al tijden van 18.00 uur tot 06.00 uur, maar vooral tijdens de ramadan zal de pijn voelbaar zijn. Eten en drinken is dan overdag verboden. Ondernemers zijn afhankelijk van de avonduurtjes waarin Marokkanen massaal de eettenten opzoeken – althans, gewoonlijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

Vrijwilligers moskee krijgen tijdens ramadan ontheffing avondklok

Moskeeën in de veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek kunnen tijdens de ramadan een ontheffing aanvragen voor de avondklok om vrijwilligers in de moskee te hebben. Elke moskee kan zo'n ontheffing aanvragen in die regio. De maatregel is bedoeld zodat moskeegangers online diensten kunnen gaan volgen.

Dat hebben alle burgemeesters in die regio besloten, melden ingewijden aan RTL Nieuws. De regio wil hiermee de saamhorigheid tussen inwoners versterken.

Volgende week begint voor een miljoen moslims de ramadan. Na zonsondergang volgen veel moslims dan een avonddienst. Voor corona werd die dienst in de moskee gevierd. Nu volgen moslims de dienst online.

Online diensten
Om die online diensten mogelijk te maken hebben de burgemeesters in de veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek aan alle moskeeën in hun regio de mogelijkheid gegeven om moskeevrijwilligers een ontheffing aan te vragen voor de avondklok. Die geldt alleen in het weekend.

De ontheffing voor de avondklok geldt dus niet voor moskeebezoekers.

Tot nu toe heeft de moskee in Bussum al aangegeven gebruik van de ontheffing te maken. In de veiligheidsregio zijn er moskeeën in Huizen, Hilversum en Bussum. Of burgemeesters in andere veiligheidsregio's deze mogelijkheid ook gaan geven is niet duidelijk.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Pilgrim »

De ramadan is de maand van de ISLAMTERREUR

Posted on March 25, 2021

Afbeelding

De ramadan is geen maand van vrede of bezinning, maar een maand van strijd tegen de vijanden van de islam, een maand van strijd tegen de ongelovigen, een maand van verovering. Jihadisten onderbouwen hun gewelddadige opvattingen met betrekking tot de ramadan door te wijzen naar het islamitische verleden. De vroege moslims vochten, onder leiding van Mohammed, veldslagen uit tijdens de ramadan. De slag bij Badr is de eerste veldslag tussen moslims en niet-moslims, werd uitgevochten tijdens de ramadan. Daarnaast veroverden de moslims onder leiding van Mohammed de stad Mekka gedurende de vastenmaand. Ook na de periode van de vroege islam vonden voor moslims belangrijke veldslagen plaats tijdens deze periode. Voor jihadi is ramadan het feest van de gruwelijkheden en als je tijdens de ramadan sneuvelt, dan ben je een betere martelaar dan normaal. Omar Mateen heeft 49 onschuldige homo’s vermoord in een nachtclub in Orlando. Hier ging het om een moslim, die tijdens ramadan dood en verderf wilde zaaien. Sinds 9/11 konden we pak ‘m beet 150.000 mensen in de oven stouwen door islamitisch terrorisme en de lijst wordt langer en langer...

De geschiedenis laat zien dat hoe meer islamitisch een samenleving wordt, hoe gewelddadiger en onverdraaglijk het wordt voor niet-moslims. Hilversum wordt al jaren geteisterd door rondtrekkende troepen islamitische jongeren tijdens de ramadan periode, die het vooral voorzien hebben op straatmeubilair. En Hilversum is zeker niet de enige plaats waar de ramadan noopt tot maatregelen. Middelburg greep vorig jaar in om overlast in te dammen en, net als dit jaar ook in Leidschendam houden agenten ’s nachts een oogje in het zeil. In Haarlem worden momenteel ’s nachts niet weinig auto’s in brand gestoken, bushokjes vernield en lijnbussen bekogeld met stenen. Tegelijkertijd blijkt het voor veel gemeenten en ook voor de politie lastig om hardop uit te spreken dat de overlast te koppelen is aan de vastenmaand. Deze ‘kleine jihad’ vandalisme door de jeugd vormt een opleiding voor de kennelijk aanstaande ‘grote jihad’ in Europa...

De taak van deze groep is het ontwrichten van onze samenleving en er voor zorgen dag er nooit integratie zal plaatshebben. De trein uit Mekka zal te zijner tijd op het eindstation Europa aankomen en via de democratie de macht overnemen. Kijk naar Indonesië. In dit land stapte zo’n 600 jaar geleden de eerste moslim aan land en zie hoe het er nu aan toe gaat. Andere religies worden onderdrukt. Zelfs de vreedzame boeddhisten hebben ze aan het moorden gekregen, maar dat is natuurlijk hun eigen schuld! Indonesië is nu het grootste moslimland in de wereld. De laatste decennia is radicalere islam-sharia in opmars in Indonesië. In deze fascistische land maken de autoriteiten zich regelmatig schuldig aan mensenrechtenschendingen. In het Indonesische strafrecht bestaan verschillende wetten die het recht op godsdienstvrijheid inperken ...

In mei 2017 werd de gouverneur van Jakarta, Basuki Tjahaja Purnama veroordeeld tot twee jaar cel, omdat hij zich denigrerend over de Koran zou hebben uitgelaten. De politicus zit nu achter de tralies. Vijf zweepslagen krijgt Nur Elita omdat ze voor het huwelijk seks zou gehad hebben met een medestudent. De vrouw moest onder gejuich van het publiek knielen op het podium, een gemaskerde man deelde de zweepslagen uit. Overal waar de ISLAM de baas is, is het gewoon verschrikkelijk. Angst, haat, verderf, geweld en de dood. Dat kenmerkt alle overwegend islamitische landen. En wie zegt vreedzaam te zijn of te roepen “dit is niet mijn islam”, zal consequent moeten zijn en afstand moeten nemen van wat Mohammed geleerd heeft. Afstand doen van het fundament van de islam. Dat betekent: stoppen met moslim te zijn. De islam is geen vredelievende religie, maar een totalitaire genocidale ideologie, die erop gericht is iedereen aan de islamitische wet-sharia te onderwerpen. Weg met ramadan, weg met verschrikkelijke islam!Verwarde politici in Nederland zijn al decennia lang verward en het land kapot maken met hun terroristische politiek...https://zlj13051967.wordpress.com/2021/ ... m-terreur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

Dit meisje is erg blij dat ze voor het eerst ramadan mag vieren.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

India reports 1,45,384 new Coronavirus cases in last 24 hours. Deaths: 169,304

Maar!!! Bidden helpt.
India: Muslim leader says Muslims will eradicate Covid-19 during Ramadan ‘by regular and devoted prayers to Allah’

This idea is based on the assumption that adherence to Sharia will bring one success and prosperity in this world as well as the next. “Whoever thinks that Allah will not give him victory in this world and the hereafter, let him stretch a rope up to the roof, and let him hang himself. Then let him see whether his strategy can remove what he rages against.” (Qur’an 22:15)

That also leads to jihad activity, since jihad warfare against unbelievers is likewise a Sharia tenet.

“‘Regular prayers to Allah during Ramzan will eradicate Covid’: Raza Academy writes to CM, requests to keep Mosques open for Muslims,” OpIndia, April 7, 2021:

The Muslim festival of Ramzan is on April 12. As there are strict restrictions on gatherings in the state of Maharashtra amidst a spike in Covid-19 cases, Mohammed Saeed Noori, Secretary of Raza Academy, has written a letter to Maharashtra Chief Minister Uddhav Thackeray on April 6, requesting him to relax rules for the month-long festival. Raza Academy sparked controversy last year as well when the lockdown was in place, and they wanted to organize iftars and prayers in mosques. At that time, the permission was denied by the state government.

Noori claimed lockdown only increases problems

Noori termed Covid-19 a “strange disease” in his letter and claimed that lockdowns are not a measure to contain it as they cause more trouble to the majority of the people in the state as they lose their daily earnings.

He said, “As we are all going through the worst phases of the pandemic, we at the onset assure you of all the cooperation needed in tackling the virus and its spread in the state. However, we feel that lockdowns are not a measure to tackle this strange disease. On the contrary, lockdown causes more trouble to the majority of people in the state who lose their daily earnings and end up in dire circumstances.”

He further added that the guidelines issued by the government give the power to the nodal officer of the pandemic to relax the rules wherever he deems fit, including for marriage, elections and other necessary functions. While claiming that ‘prayers are the best means to save the state, country and community from any kind of disaster,’ he urged CM to allow the Muslim community to offer five-times Namaz in the mosques while following all the guidelines and SOP issued by the government.

Prayers will save the state, country and community from disease – claimed Noori

He said, “There is no doubt that prayers are the best means of saving the state or country or community from any kind of disaster be it pandemic or other natural or man-made calamities. Hence to stop people from praying is tantamount to spreading the disease more at a greater speed.” He further said, “We assure you that the holy month of Ramzan shall definitely eradicate this disease by the regular and devoted prayers to almighty Allah in this month by the believers.”…
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7022
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
zo apr 11, 2021 12:38 am
India reports 1,45.384 new Coronavirus cases in last 24 hours. Deaths: 169,304
Hè wat raar. Iets meer dan 1 besmetting en 169 doden. Dat rijmt niet echt met elkaar. [icon_lol.gif]

Ik meende sowieso al dat India weinig vleermuisongevallen in huis had. Mede vanwege . . . dat ben ik even vergeten, maar ik heb het wel onthouden. icon_thumbup.gif
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ramadan door de jaren heen. 2020

Bericht door Ariel »

Ik vergat een punt Hans. Goed dat jij oplet.

De corona gevallen zijn in middels opgelopen tot 1,52,879

Er moet dus nog meer gebeden worden in India. Goed dat de ramadan over twee dagen begint.

Ik weet niet of de gebeden ook helpen voor de Hindi bevolking.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie