Islam en slavernij

BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

MITS dat niet tegendruist wat de islaam zegt,
MITS dat niet islamitisch onverantwoord
Islam staat boven de wet?
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Teva Teff

Bericht door Teva Teff »

BFA schreef:
MITS dat niet tegendruist wat de islaam zegt,
MITS dat niet islamitisch onverantwoord
Islam staat boven de wet?
Als je alle overbodige woordjes uit zijn reactie weghaalt, blijft er ja over.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

De Profeet zei: "je moet naar je leider luisteren en hem gehoorzamen, zelfs al is hij een Ethiopische slaaf wiens hoofd de kleur van een rozijn heeft."
Dit is eigenlijk een racistische uitspraak van Mohammed. Hij zegt eigenlijk dat je naar je leider moet luisteren ook al is hij zo gering en zo LELIJK (want hij is zwart) als een ethiopische slaaf.
Gebruikersavatar
Ketter
Berichten: 4218
Lid geworden op: do jun 22, 2006 9:06 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door Ketter »

Pilgrim schreef:
De Profeet zei: "je moet naar je leider luisteren en hem gehoorzamen, zelfs al is hij een Ethiopische slaaf wiens hoofd de kleur van een rozijn heeft."
Dit is eigenlijk een racistische uitspraak van Mohammed. Hij zegt eigenlijk dat je naar je leider moet luisteren ook al is hij zo gering en zo LELIJK (want hij is zwart) als een ethiopische slaaf.
Ja, en de boodschap is ook nog 's dictatoriaal: luister altijd naar de leider (Mohammed zelf dus vnl), hoe dan ook.

Zever dus.
Zonder (ji)haat straat.

Wat is er zo moeilijk te begrijpen aan het feit dat ik niet kan geloven in een God die zo duidelijk kwaadaardig is?
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Ooit is de slavernij in Mauretanië bij wet verboden geraakt. Maar er stond geen straf op het houden van slaven. Dat is sinds kort veranderd:
http://www.mlive.com/newsflash/internat ... ernational
Mauritania law promises jail for slavery
The government officially abolished slavery in 1981, but no one has ever been prosecuted for the crime of slavery and no law previously set forth a punishment.
[...]
Mauritania has passed a law promising jail time for slave-holders, an important step in the northwest African country's push to eliminate a practice that has quietly persisted despite a 25-year-old ban.
[...]
While slavery was once racially based in Mauritania — Arabs taking black Africans as servants — years of intermarriage mean that those distinctions are less prevalent, he said.
Dit laatste is verwarrend. Een vrije Moslim kan toch geen slavin trouwen? Of is 'intermingling' bedoeld ipv. intermarriage?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
tomc
Berichten: 1152
Lid geworden op: wo feb 21, 2007 11:55 pm

Slavernij in islam

Bericht door tomc »

Hier is hoe de regering van de UAE het aanpakt :

http://www.escapeartist.com/efam/94/art ... Dubai.html
islam in actie schreef:6. This country encourages businesses to hire people from other poor countries to come here and work. They have them sign contracts that are a decade long and then take their passports. Even though taking passports is supposedly illegal, the government knows it happens and does nothing to enforce the law. These poor people are promised a certain pay, but the companies neglect to tell them they will be deducting their cost of living from their paychecks, leaving them virtually penniless – that is, if they choose to pay them. Companies hold back paychecks for months at a time. When the workers strike as a result, they are jailed. Protesting is illegal, you see (apparently this law IS enforced).

These people will never make enough to buy a ticket home and even if they do, they do not have their passports. They live crammed in portables with tons of others, in highly unsanitary conditions. The kicker: they are building hotels that cost more to stay in for one night than they will make in an entire year. Things are so bad that a number of laborers are willing to throw themselves in front of cars because their death would bring their family affluence in the form of diya, blood money paid to the victim’s family as mandated by the government.
Gebruikersavatar
Pointer
Berichten: 117
Lid geworden op: wo sep 26, 2007 4:10 am
Locatie: NL
Contacteer:

Bericht door Pointer »

ajax schreef:
Pilgrim schreef:
ajax schreef:p.s die quotje van je bestaat niet eens.
Bestaat die hadith echt niet?
http://muttaqun.com/riba.html
Deze hadith is hier al eens eerder besproken:
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... 8d04972589
ajax schreef:Maar hoe noemde Jezus jullie(niet-joden):HONDEN
Zo noemde hij jullie dus ook; moslims zijn ook niet-Joden :wink:
Nee bestaat niet :wink:
Maar goed zie mijn post met je ogen niet met een oogwenk.
Gelukkig praten we niet over dezelfde Jezus :)
Ik was van plan om het te negeren, maar door deze post van Ajax kan dat niet meer.
In een andere posting geeft hij een hele serie koranverwijzingen met de bewering dat daarin staat dat de koran tegen slavernij is. Kijk maar even http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... 5514#85514 Welnu, geen enkele tekst waarnaar verwezen wordt, gaat over het onderwerp slavernij.
Overigens is de handel in kleine jongetjes een heel levendige handel. Iedere Pakistaanse, Afghaanse of Iraanse vrachtwagenschauffeur heeft zo'n klein bijrijdertje om te berijden. Ook worden ze per bosje verkocht als jockey voor de kamelenraces op het Saoedisch schiereiland. Per bos, want die knaapjes flikkeren heel vaak van zo'n drommedaris af en dan worden ze vertrapt, dus je moet er een hele voorraad van hebben, om als eigenaar van zo'n snel beest aan die races mee te blijven doen. Verder worden in die streken meisjes van 6-7 jaar verkocht als huisslaafjes en ook deze jonge meisjes worden seksueel misbruikt. Dit vindt massaal plaats. Het is geen uitzondering.
Nu begrijp ik dat Ajax dit alles en de massale verkrachtingen, moordpartijen en onderdrukking van zwarte moslims, allemaal goed wil praten met het Jezus-verhaal van de hondjes onder de tafel.
Afbeelding
Is dat niet een beetje zwak, Ajax?
Integratie zonder assimilatie = infiltratie
Gebruikersavatar
Pointer
Berichten: 117
Lid geworden op: wo sep 26, 2007 4:10 am
Locatie: NL
Contacteer:

Bericht door Pointer »

Trotse-Moslim schreef:Nu even inhoudelijk:
Men is verplicht om te luisteren naar wat zijn meerdere zegt, bijv. tijdens het werk dien ik ALLES te doen wat mijn "baas" mijn opdraagt MITS dat niet tegendruist wat de islaam zegt, zo is het ook met de ouders.
Dus het is voor mij verplicht om de Nederlandse wet niet te overschrijden, bijv. door een rode te stoplicht rijden MITS dat niet islamitisch onverantwoord is.
Even een misverstandje opruimen. Hebben we het met MITS over het Massachusetts Institute of Technology & Science ?
Of hebben we hier te maken met een heel hard geschreeuwd 'mits' ?
Even uitgaande van het laatste:
We gaan het niet over een rood stoplicht hebben, maar gewoon over het in leven laten van ongelovigen. Volgens de Nederlandse wet zal een moslim niet als een gek aan het moorden slaan, nietwaar? Mits dat niet indruist tegen wat de islam zegt.
Ach, dan kijken we toch gewoon even wat de islam zegt in
9-123 O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet dat Allah met de godvruchtige is.
of
9-20 Zij, die geloven en van hun woonplaatsen verhuizen en met hun bezit en met hun persoon voor de zaak van Allah strijden, hebben in de ogen van Allah de hoogste rang. wat ongeveer gelijk is aan 8:73a
of
4-105 En toont geen zwakheid in de vervolging van dit vijandige volk. Als gij lijdt, lijden zij ook zoals gij lijdt. Maar gij verwacht van Allah wat zij niet ver-wachten.
Nou, er is meer van dit fraais, maar dit is wel genoeg, hè? Moord, moord en nog eens moord. Oké, in de bijbel staan zulke moordzuchtige kreten ook, maar joden en christenen zeggen niet, dat ze zich aan de Nederlandse wet moeten houden, mits de bijbel iets anders zegt. Dat is dus het verschil.
Integratie zonder assimilatie = infiltratie
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

ajax schreef:Mensdom daar horen de zwarten ook bij en zoals je weet zijn er meer dan genoeg zwarte moslims dus godvruchtig zie de vers
Je bent een echte professor Ajax, maar je topografische kennis verkeert nog altijd in een rudimentair stadium.

In Sudan onder het terreurbewind van de islamitische leider Numeiri werden moslims opgehangen alsof het rookworsten waren. Amputeren en onthoofden uit naam van de Sharia in Sudan was dagelijkse kost geworden onder de aan islamfobie lijdende Numeiri.

Ach dat weet toch een ieder, maar Ajax blijkbaar niet. Of ligt Sudan niet in Afrika en wonen daar geen negers?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Pointer
Berichten: 117
Lid geworden op: wo sep 26, 2007 4:10 am
Locatie: NL
Contacteer:

Bericht door Pointer »

Slavernij in de Arabische wereld

De Arabische slavenhandel is ouder dan de Europese en heeft eveneens een zeer grote omvang gekend. Tot aan het begin van de 20e eeuw heeft er in bepaalde delen van de Arabische wereld slavenhandel plaatsgevonden. Discriminatie op grond van huidskleur vond niet plaats, niet gedurende de tijd dat iemand slaaf was, maar ook niet na de vrijlating of vrijkoping. De Arabische slavenhandel richtte zich niet alleen op slaven uit Afrika, maar ook op 'christenslaven' uit Europa.
Islam
Met de opkomst van de islam rond de 7e eeuw wordt een andere boodschap over slavernij verkondigd op het Arabisch Schiereiland. Het vrijkopen van een slaaf werd door Mohammed als een zeer nobele daad beschouwd en soms zelfs verplicht gesteld. De eerste muezzin was een vrijgekochte slaaf.
Het houden van slaven was indertijd niet verboden. Net als dat in de Bijbel en in parabels van Jezus gesproken wordt over slaven en meesters, zo spreekt de Koran binnen deze tijdsgeest over dit begrip. Mohammed schreef wel voor dat slaven, al zijn zij 'bezit', toch goed behandeld moesten worden.
Zoals gebruikelijk in deze tijd werden bij overwinning op een andere stam de mannen gedood en de vrouwen verdeeld onder de strijders en tot slavin gemaakt. Het huidige beeld van slaan en mishandeling van slaven was in die tijd niet altijd gangbaar. Zo is bekend van een van Mohammeds slaven, Zaïd, dat Mohammed en Zaid uit dezelfde eetschaal aten en uit dezelfde beker dronken.
De islamitische historicus Tabari schreef over Mohammeds seksuele omgang met zijn slaaf Maria al-Qibtiyya: “Hij had gemeenschap met haar dankzij het feit dat zij zijn bezit was.” (Tabari, deel 39, pagina 194). In verschillende bronnen wordt vermeld dat Mohammed met Maria al-Qibtiyya was getrouwd.
Mamelukken
Ook werden slaven ingezet in het leger, de zogenaamde Mamelukken. De eerste Mamelukken werkten voor het Abbasiden-kalifaat in het negende-eeuwse Bagdad. De Abbasiden wierven hen uit niet-moslimfamilies in Turkije, Oost-Europa, Centraal-Azië en de Kaukasus. Door niet-moslims als militairen in te zetten werd gedeeltelijk het islamitische verbod op gevechten tussen moslims omzeild. Na hun bekering tot de islam, werden zij opgeleid tot cavaleristen. Hun diensten werden beloond met macht en uiteindelijk met vrijheid. Vele Mamelukken klommen op tot hoge posities binnen het rijk. De status was niet-erfelijk: zonen konden hun vaders niet opvolgen.
In het leger van het Ajjoebidische Rijk, opgericht door Saladin, verkregen de Mamelukken na verloop van tijd de overmacht. In 1250 leidden Mamelukse emirs een succesvolle coup tegen de staat en vermoordden de Ajjoebidische sultan. Daarna konden ze Egypte voor zich opeisen. Het Mamelukse Rijk werd ten val gebracht door de Ottomanen. In 1517 versloeg sultan Selim I het Mamelukse leger. De Ottomanen namen de macht in Egypte over, maar de Mamelukken bleven aan als plaatselijke elite.
Barbarijse zeerovers
Het verkrijgen van 'christenslaven' uit Europa was het domein van de zogenaamde 'Barbarijse zeerovers', die opereerden vanuit bases in Noord-Afrika, in de autonome provincies van het Ottomaanse Rijk met de hoofdsteden Algiers, Tunis en Tripoli, en ook vanuit het onafhankelijke Marokko, met name Salé aan de Atlantische kust.
Sinds de zestiende eeuw was de Europese scheepvaart in de Middellandse Zee sterk toegenomen en deze vormde het doelwit van de Barbarijse zeerovers. De bemanningen van de veroverde schepen werden als slaven aan land gebracht en verhandeld. Daarnaast werden vanuit Noord-Afrika voortdurend strooptochten ondernomen op de kusten van de christelijke gebieden in het Noorden van de Middellandse Zee en zelfs ver daarbuiten. Hele dorpen, gelegen van Sicilië tot IJsland zijn vanaf de 16e tot de 19e eeuw in de Noord-Afrikaanse slavernij gestort. Op enkele van die plaatsen worden jaarlijks nog steeds herdenkingen gehouden voor deze voorvallen. Later werd de ontvoering van de held(in) door Arabische piraten, gevolgd door slavernij, meestal in de harem, een literair topos dat met name in veel opera's voorkomt.
De Barbarijse slaven waren niet alleen goedkope werkkrachten, maar zij konden ook geld opleveren door losgeld te bedingen voor hun vrijlating. De westerse mogendheden gingen daar vaak op in, vooral als de slaven behoorden tot de beter gesitueerden. Voor de jonge Verenigde Staten van Amerika waren de aanvallen door Barbarijse zeerovers op Amerikaanse schepen de reden voor de oprichting van hun marine in 1794. Door de eeuwen heen is geprobeerd de praktijken van de Barbarijse zeerovers gewapenderhand de kop in te drukken. Een kustbombardement vanaf marineschepen wilde nog wel eens tijdelijk effect hebben, maar pas nadat de Fransen in 1830 Algiers hadden veroverd, kwam langzaam maar zeker een eind aan deze vorm van slavernij.
Nederland en slavernij
In de 17e en 18e eeuw was voor Nederland de slavenhandel een lucratieve bezigheid van met name de West-Indische Compagnie, hoewel pogingen in Nederland zelf slaven op de markt te brengen op weerstand gestoten waren.
In 1797 schreef de Schot in Nederlandse dienst, John Gabriël Stedman, het boek Narrative of a five years expedition against the Revolted Negroes of Surinam. Dit door Johannes Allart als Reize naar Surinamen en door de binnenste gedeelten van Guiana vertaalde boek (verschenen in 1799-1800), werd door zijn omschrijvingen van de mishandelingen door Nederlandse slavenhouders en door de afbeeldingen van Stedmans vriend William Blake een belangrijk wapen voor de voorstanders van afschaffing van slavernij.
In 1807 verbiedt het Verenigd Koninkrijk de slavenhandel en in 1833 verbiedt het de slavernij. Op 1 juli 1863, dertig jaar na het voorbeeld van de Britten, klonken 21 kanonschoten in Paramaribo en werden de slaven vrije mensen. De Nederlandse regering betaalde een schadevergoeding van 300 gulden per slaaf, maar die ging niet naar de slaaf maar naar de eigenaar, ter compensatie voor het verloren eigendom. Slavenhouders maakten vlak voor de afschaffing extra jacht op weglopers om zoveel mogelijk compensatiegeld op te strijken. De vrijmaking wordt op 1 juli gevierd als Keti-koti (kettingsnijden), onder meer tijdens het Kwakoe-feest.
Integratie zonder assimilatie = infiltratie
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Slavernij in islam

Bericht door hans van de mortel »

tomc schreef:Hier is hoe de regering van de UAE het aanpakt :

http://www.escapeartist.com/efam/94/art ... Dubai.html
islam in actie schreef:6. This country encourages businesses to hire people from other poor countries to come here and work. They have them sign contracts that are a decade long and then take their passports. Even though taking passports is supposedly illegal, the government knows it happens and does nothing to enforce the law. These poor people are promised a certain pay, but the companies neglect to tell them they will be deducting their cost of living from their paychecks, leaving them virtually penniless – that is, if they choose to pay them. Companies hold back paychecks for months at a time. When the workers strike as a result, they are jailed. Protesting is illegal, you see (apparently this law IS enforced).

These people will never make enough to buy a ticket home and even if they do, they do not have their passports. They live crammed in portables with tons of others, in highly unsanitary conditions. The kicker: they are building hotels that cost more to stay in for one night than they will make in an entire year. Things are so bad that a number of laborers are willing to throw themselves in front of cars because their death would bring their family affluence in the form of diya, blood money paid to the victim’s family as mandated by the government.
Het gaat hier over uitbuiting van arme geïmporteerde arbeidskrachten die geen moslim zijn.

Dat leert ons eens te meer dat de vos wel zijn haren verliest, maar niet zijn streken.

Arabieren zijn de uitvinders van de slavernij in de wereld. Zij zijn daar nog steeds mee bezig, net zoals met dat achterlijke heidense oerprimitieve islamgedoe.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Bericht door Pilgrim »

Hoewel ik dit steengoede artikel elders ook geplaatst heb ben ik van mening dat het ook in deze rubriek over slavernij en racisme niet mag ontbreken!
Islam, slavernij en verkrachting

Frontpage’s gast van vandaag is Bill Warner. Hij is directeur van het “Centrum voor de studie van de politieke islam” en woordvoorder voor political islam. Het doel van het Centrum is om mensen bewust te maken van de doctrine van de politieke islam dmv van boeken. Het centrum heeft een serie van 11 boeken uitgegeven over de politieke islam. Warner schrijft deze boeken niet zelf maar fungeert aals een agent voor een groep geleerden die deze boeken hebben geschreven. Het laatste boek dat het centrum schreef is getiteld: “De onderwerping van vrouwen en slaven, islamitisch dualisme”.

FP(Frontpage): Bill Warner, welkom terug bij Frontpage Magazine. Dit is het laatste deel in onze tweedelige serie waarin we me u praten over het recentste boek wat het centrum heeft uitgegeven. In het eerste deel hebben we geproken over de islam en haar doctrine mbt het onderwerpen van vrouwen. In dit tweede en laatste deel zullen we het hebben over slavernij. Welkom bij Frontpage Magazine.

Warner:
Het is een genoegen met Frontpage samen te werken.

FP:
Kunt u ons in het algemeen vertellen wat de gedachte van de islam is rond slavernij?

Warner:
Islams standpunt m.b.t slavernij is gebaseerd op haar politieke principes van onderwerpen en dualiteit. Het principe van onderwerpen is duidelijk: Per definitie is een slaaf de meest onderworpen persoon. Men is een slaaf wanneer men geen enkele keus meer kan maken. Een slaaf is volledig onderworpen aan de meester. Het principe van dualisme komt tot uiting door het feit dat de islam geen moslims tot slaven maakt maar alléén kafirs. Omdat er alleen kafirs tot slaven worden gemaakt is het onvermijdelijk dat een steeds groter deel van wereld zich zal onderwerpen aan de islam.

Islamitische slavernij is gebaseerd op de koran, the soera’s (mohammeds leven) en de hadith (de tradities van mohammed) In deze drie onderdelen zeggen dat slavernij niet alleen is toegestaan, maar dat het ethisch verantwoord en wenselijk is. Het is een deugd. Er wordt op geen enkele wijze iets negatiefs gezegd over slavernij.

Slavernij wordt gezien als een proces om kafirs tot de islam te laten bekeren. Het is een deugd om slaven hun vrijheid terug te geven maar mohammed gaf alléén slaven hun vrijheid terug indien zij zich hadden onderworpen aan de islam. Mocht een kafir slaaf zich niet willen onderwerpen aan de islam dan zouden zijn kinderen dit wel doen. Na verloop van tijd zullen slaven zich dus onderwerpen aan de islam. Dit is één van de redenen waarom de islam slavernij als positief ervaart. Natuurlijk is er nog een andere reden waarom de islam zo positief over slavernij is en dat is een economische reden. Mohammed maar ook andere jihadisten hebben een fortuin verdient aan slavernij. Mohammed gebruikt het geld t.b.v. zijn jihad. Slavernij financieerde al vanaf het begin de verpreiding van de islam en jihad.

FP:
Hoe zag mohammeds leven er uit als we spreken in termen van slavernij?

Warner:
Mohammed is het perfecte voorbeeld voor de gehele mensheid en zijn hele leven draaide om slavernij. Toen zijn moeder overleed was het een ex-slaaf die zich over hem ontfermde. Zijn eerste vrouw bezat slaven, één van zijn eerste bekeerlingen tot de islam was een slaaf. Zijn beste vriend, Abu Bakr, ruilde één van zijn zwarte kafir slaven voor een moslim die als slaaf bij een kafir werkte. maar dit alles valt in het niet vergeleken met zijn denkbeelden over slavernij die hij ontwikkelde toen hij éénmaal tot de jihad was overgegaan. In zijn eerste grote gevecht bij Badr was hij aanwezig bij het afranselen en martelen van slaven door zijn handlangers om hen te dwingen informatie te verstrekken over de kafirs, zijn vijanden.

Slaven maakten de preekstoel voor mohammed, verstelden zijn kleding, kookten zijn eten. Ze deden alles wat hen werd opgedragen door hun meester. Hij gaf slaven weg als kado en ontving slaven als een kado. Hij trok ten strijde met als doel mannen te doden zodat de overlevenden zich over zouden geven zodat ze als slaven konden worden vekocht. Mohammed verkocht slaven zowel op de particuliere markt als aan de “groothandel”. Mohammed bood slaven hun vrijheid aan in ruil voor de erkenning dat hij de profeet van allah was. Een kafir slaaf werd vervolgens een slaaf van allah, zoals alle moslims een slaaf van allah zijn. Ofwel wanneer men een slaaf was binnen de islam begon en eindigde het leven in slavernij.

FP:
Kunt u iets vertellen over de sexuele slavernij binnen de islam?

Warner:
Het voorbeeld van mohammeds leven en zijn daden staat model ten aanzien van de moraliteit binnen de islam. Alles wat mohammed deed en zei in zijn leven wordt gedefinieerd als “goed” of “toegestaan”. Mohammed dwong regelmatig veroverde kafir vrouwen tot gedwongen sex (verkrachting) De hadith is duidelijk hierover en maakt melding over het feit dat mohammed had de eerste keuze uit de veroverde kafir vrouwen. Indien mohammed was betrokken bij het verkrachten van kafir vrouwen dan is dit een voorrecht binnen de islam en géén zonde of dwaling. Toen mohammed de B. Qurayza stam had vernietigd werden alle mannelijke Joden onthoofd zodat er geen echtgenoten meer waren. Vervolgens gaf mohammed de kinderen aan moslims zodat ze als moslims weden opgevoed en hij verkocht de Joodse vrouwen als slaven.

We weten ook dat vrouwen werden onderverdeeld in huis- en sexslaven. Dit wordt onderstreept door het verhaal dat een jihadist een hoog bedrag voor een slavin wilde hebben. Hem werd verteld dat haar borsten te klein waren en haar mond te koud. Ze was alleen geschikt voor werk in -en om het huis en niet geschikt voor de slaapkamer, dus was zij minder waard dan gevraagd. De hadith verteld ons ook dat moslims coitus interuptus toepasten om te voorkomen dat hun kafir sexslaven zwanger raakten waardoor ze minder geld op zouden brengen. De reden voor coitus interuptus was dus puur een zakelijke. Het islamitisch doctrine zegt dat kafir vrouwen niet als prostituees mogen worden gebruikt maar slechts voor het plezier van hun meester. Toen mohammed de Joden bij Khaybar aanviel zijn er veel morele precedenten gesteld. Sexuele slavernij werd onderhevig aan een aantal nieuwe regels: Het is niet meer toegestaan om zwangere vrouwen te verkrachten, menstruerende vrouwen mochten ook niet worden verkracht.Ten tijde van de aanval op Khaybar heeft mohammeds god, allah medegedeeld dat getrouwde vrouwen mochten worden verkracht. Mohammed heeft slechts weinig Joden gedood tijdens zijn aanval op Khaybar. De vrouwen en de mannen waren nodig om op het land te werken als dhimmis.(De oorspronkelijke dhimmis waren semi-slaven zonder welk recht dan ook. Tegenwoordig zijn dhimmis onwetende kafirs die excuses maken aan de islam). Omdat de islam mannen nodig had om het land te bewerken, werden echtgenoten niet gedood. Dat is de reden waarom er in de koran staat dat het is toegestaan de vrouwen te verkrachten voor de ogen van hun echtgenoten. Sexuele slavernij was niet alleen plezierig en winstgevend voor de mannelijke moslims, maar verkrachting was ook een krachtige tactiek. Door verkrachting worden vrouwen gedwongen zich te laten onder-werpen aan de mannelijke moslims en hun echtgenoten worden vernederd. Vernederde mannen worden zwakkere mannen. Steed minder kafirs zullen daardoor in opstand komen tegen de islam. Deze tactiek werd niet allen toen toegepast maar dit gebeurt tegenwoordig nog steeds.

FP:
Islamitische verkrachtingen zijn niet iets uit het verleden, het gebeurt nu toch ook nog?

Warner:
Alles wat tot nu toe is gezegd is niet alleen geschiedenis, het is soenna. Dat betekent dat er geen mooie blonde Christelijke vrouwen in de straten van Mekka wonen. Maar er vinden continue verkrachtingen plaats in kafir steden. Dit gebeurt overal waar de islam vertegenwoordigd is want het is soenna. Er is al 1400 jaar een constante jihad gaande. Uit verschillende documenten blijkt dat de verkrachtingen een constante factor zijn. We moeten wel de orginele orginele documenten er op nazien simpel om het feit dat onze historici weigeren deze feiten te melden in de zogenaamde geschiedenis boeken.

Verkrachting is soenna, verkrachting is geen zonde. Verkrachting is toegestaan en wordt aangemoedigd door mohammed en de koran. De islam is het enige politieke systeem in de wereld wat regels heeft tav verkrachting en oorlog. Verkrachting is jihad. Kan het nog beter? Een moslim verkracht een kafir meisje en krijgt er “hemelkrediet” voor terug. Alle jihad is een kaartje naar het paradijs.

Het meest smerige aspect van het stelselmatig verkrachten van kafir vrouwen door moslims zijn niet de verkrachtingen op zich maar de reactie van kafirs. Kafirs worden dhimmi’s door de verkrachtingen te negeren. Ik daag u uit om slechts één geschiedenisboek te vinden waarin er melding wordt gemaakt van islamitische verkrachtingen.

Wat te denken van onze zogenaamde feministische geleerden? Zij zijn niets meer dan morele en intellectuele failliete hypocrieten. Zij zijn de verraders van onze cultuur. Ze moesten zich schamen en ze zijn een schande. Zij zijn het die de misdaden tegen vrouwen negeren. Zij zijn de “aarts” dhimmi’s omdat zij weigeren te spreken over de soenna, de geschiedenis en de huidige verkrachtingen van onze moeders, dochters en zussen. Ons belastinggeld wordt uitgegeven om de kwaadaardigheid van de islam te ondersteunen op onze universiteiten.

FP:
Mohammed was een blanke man die zwarte slaven bezat. Is dit juist? Dit is toch racistisch? Waar is de linkse verontwaardiging richting de islam m.b.t. dit gegeven?

Warner:
De relatie tussen zwarten en slavernij is ironisch. De standaard benadering van de islam naar de zwarten is dat het christendom de religie voor de blanke is en dat de islam de natuurlijke religie voor de zwarte is. Ze voegen daar nog eens aan toe dat mohammeds tweede bekeerling een zwarte slaaf was, genaamd Bilal. Hij was mohammeds compaan en de eerste muezinn (dit is degene die oproept tot gebed).

De hadith echter, maakt duidelijk dat mohammed een blanke was. De hadith maakt ook duidelijk welk ras van kafirs hij tot slaven maakte. En mohammed had vele zwarte slaven in zijn huishouding. Eén van deze slaven was een zwarte man, genaamd Anjasha. Mohammed had zwarte slaven, dat is duidelijk. Zijn favoriete vrouw, het kind Aisha, had ook een zwarte slaaf. Maar eerlijk is eerlijk: mohammed was geen racist als het ging om slavernij. Hij maakte Arabieren, Afrikanen en Grieken tot slaven. Iedere kafir wordt door de islam tot slaaf gemaakt ongeacht ras. Mohammed was politiek incorrect als het ging om zwarten. Hij noemde ze “raisin heads” (rozijnekoppen) in de hadith. Dit maakt het tot een compliment om een zwarte moslim rozijnekop te noemen. Het is soena en daardoor niet beledigend.

Mohammed gebruikte zijn mantel om Aisha af te schermen zodat ze naar de zwarte slaven kon kijken die hun gevechtskunsten lieten zien in de moskee. In de hadith staat een profetie vermeldt over een zwarte man die rampspoed zal brengen over de islam. Het is voorspeld dat zwarte mannen de kabbala zouden vernietigen. Maar wanneer moslims preekten tegen de zwarten noemden ze slechts het feit dat de eerste muezzin een zwarte man was, ze vertelden niet de rest van het verhaal.

FP:
Kan u een korte samenvatting geven van de geschiedenis van islamitische slavernij?

Warner:
De islam bereikte de kafir wereld vanuit Arabie. De moslims namen de rijkdommen in beslag en brachten de overlevenden tot slavernij. Slavernij is onlosmakelijk vebonden met jihad. De Arabische taal is een goed voorbeeld om vast te stellen hoe belangrijk slavernij was (en is). Voor de ondewrwerping van vrouwen en slaven hebben we meer dan 30 woorden verzameld die met slavernij te maken hebben. We denken dat er geen andere taal is die zoveel woorden voor slavernij heeft dan het Arabisch. Zowel de zwarte afrikaan en de zwarte slaaf hebben dezelfde benaming: Abd. De historische reden hiervoor is dat Afrikaanse slavernij zeer belangerijk voor de islamitische economie was. De taal reflecteert de geschiedenis. Door de eeuwen heen zijn er tal van klachten ingediend door Afrikaanse moslim juristen over hoe arabische moslim slavenhandelaren Afrikaanse moslims gevangen namen en als slaven verkochtten. Het is bekend dat er ongeveer 11.000.000 Afrikanen naar Amerika zijn gestuurd en ongeveer 13.000.000 naar islamitische landen. Dit is een totaal van 24.000.000 slaven. Voor iedere slaaf moesten vele anderen van de stam worden vermoord zodat de stam zich over zou geven aan slavernij. De ouderen, de zieken en de kinderen werden achtergelaten om te sterven. Het aantal van deze doden wordt voorzichtig geschat op ongeveer 5:1. Dit betekent dat er in 1400 jaar 120.000.000 Afrikanen zijn vermoord tbv de economische winst van de islam. Het algemene beeld wat er heerst over de blanke die de Afrikaanse bevolking gevangen nam om hen als slaven in Amerika te verkopen is onjuist. Toen de slavenboten van de blanken bij de Westkust van Afrika arriveerden, namen zij geen Afrikanen gevangen. Zij hoefden slechts in de hokken te kijken, een keuze te maken en de moslim slavenhandelaar zijn geld te geven en het eigendomsbewijs aan te nemen om vervolgens de slaven in de boten te laden.

De islam was al zo’n 1000 jaar bezig met het voeren van oorlogen tbv de slavenhandel. Nadat de blanke slavenhandel ophield te bestaan, ging de moslimslavenhandel in Afrika gewoon door, tot op de dag van vandaag. Veel van de Afrikaanse slaven werden gecastreerd door hun testikels en hun penis af te snijden. Gecastreerde slaven brachten op een veiling meer geld op. Gecastreerde zwarte slaven waren de oorpronkelijke bewakers van van de moskee van mohammed in Medina. Afrikaanse slaven werden Abd genoemd en blanke slaven werden Mamluk genoemd. De meeste zwarte slaven werkten in mijnen en zwaar veldwerk, de blanke slaven werden voor het meer bekwame vakwerk gebruikt. Blanke slaven konden zelfs gepromoot worn to leidingevende posities nadat ze zich hadden onderworpen aan de islam en zich hadden bekeerd. Er is slecht één zwarte slaaf ooit gepromveerd tot een leidinggevende fuctie. Hij regeerde over Egypte en hij was een Eunuch. Meer dan één miljoen slaven waren afkomstig uit Europa, ons woord slaaf komt uit het Arabisch. Het Arabische woord voor slaaf is slav. Een blanke vrouw bracht 1400 jaar lang het meest op als slaaf. The moslim die een blanke sex slaaf niet kon betalen kocht een Ethiopische sex slaaf voor een derde van de prijs van een blanke sexslaaf. Eén van de weerzinwekkendste vormen van het tot slavernij brengen van de blanken is het feit dat turkse moslims 1 op iedere 5 christelijke kinderen wegnam van de ouders. Dit gebeurde in het onder Islamitisch bestuur staande Oost Europa en was een soort belastingmaatregel. Deze mannelijke kinderen werden naar Turkije gebracht waar ze de janitsaren werden, een soort elite korps voor de sultan. De turkse sultans vertrouwden de Afrikaanse moslims niet om in een elite korps het paleis van de sultan te bewaken wegens hun onderlinge stammenoorlogen. We zien het zelfde wantrouwen in Afganistan. De moslims afkomstig van verschillende stammen worden wegens hun onderlinge stammenoorlogen niet ingezet als presidentiele bewakers. Hiervoor worden kafirs gebruikt. The Hinoes zijn tot slavernij gebracht. Het aantal slaven weten we niet. De jihad heeft ongeveer 80.000.000 hindoes het leven gekost. Er zijn berekeningen dat er honderd-duizenden hindoes tot slavernij zijn gebracht.

Moslims brengen iedereen tot slavernij maar niemand maakt een moslim tot slaaf. Deze wetenschap maakt deel uit van de arogantie en superieuriteit. Zij kennen de geschiedenis: Het zijn de dhimmi’s (kafirs die zich verontschuldigen aan de islam) die de doctrine en de geschiedenis van Islamitische slavernij uit onwetendheid niet herkennen.

FP:
De geweldadige slavenhandel in zwarte Afrikanen door arabische moslims vindt tot op de dag van vandaag plaats. De wortels van deze moderne slavernij liggen natuurlijk ook in het islamitisch doctrine.

Warner:
Het tot slavernij brengen van Afrikanen vindt heden ten dage nog steeds plaats. De enige reden waarom de islam is gestopt met het tot slavernij brengen van blanken en Hindoes, is het feit dat zij niet zijn opgewassen tegen de sociale druk. De soenna van slavernij is niet veranderd, alleen de mogelijkheid om hun wet toe te passen. Op het Afrikaanse platteland passen moslims nog steeds jihad toe om zichzelf te verrijken.

Ik heb onlangs gesproken met een ontsnapte Soedanese slaaf. De moslims doodden zijn ouders en namen hem en zijn zus mee. Iedere nacht werd zijn zus slachtoffer van een groepsverkrachting. Nogmaals, verkrachting is soenna!

Toen hij zijn nieuwe meesters ontmoette, moest hij in het midden van een kring van de familie gaan zitten. Een ieder van hem sloeg hem met een stok en ze zeiden tegen hem dat zijn nieuwe naam Abd (zwarte slaaf) was. Hij moest samen met de dieren in de schuur slapen.

Onze media en intellecuelen, snel met het veroordelen van de geringste belediging van een blanke jegens een zwarte man, hebben helaas niet het geringste idee van moord, verkrachtingen en tot slavernij brengen van zwarten door de islam. Onze media en intellectuelen zijn dhimmi’s.

FP:
Nog laatste opmerkingen of commentaren?

Warner:
Mohammed, de meester van onderwerping en dualisme, gebruikte slavernij als een middel voor jihad omdat het werkte. Het leven van Mohammed was doorspekt met slavernij. Slavernij was het levensvocht van de islam. Mohammed, de blanke man, bezat zowel mannelijke als vrouwelijke slaven. Het meest afstotelijke van islamitische slavernij is niet dat moslims anderen tot slavernij brengen, maar dat wij dit ontkennen. De koran en de soenna’s zitten in de moedermelk waarmee zij worden gevoed als baby. Zij handelen naar hetgeen etisch verantwoord is volgens de koran. Op rare manier zou je medelijden met ze moeten hebben. Een moslim is namelijk het eerste slachtoffer van de islam.

De kritiek op de blanken, omdat zij betrokken waren bij de slavernij, is standaard leerstof op universiteiten en algemene wetenschap in de media. Probeer eens een universiteit te vinden die leerstof aanbiedt over het doden van 120 miljoen Afrikanen door moslims om een financieël profijt te krijgen van de 24 miljoen slaven die zij hierdoor konden verkopen. Zwarten zien zichzelf als de basis van slavernij. Zij kijken niet verder dan de blanke christelijke versie van slavernij. Er is slechts één historische theorie binnen de zwarte gemeenschap. Zwarten zullen niet toegeven aan het bredere spectrum van de slavernij historie.

Hindoe slavernij? Heeft nooit plaatsgevonden. Blanke en Europese slavernij? Heeft nooit plaats gevonden. Slavernij op de oostkust van Afrika? Heeft nooit plaatsgevonden. Een gigantische slavenhandel dwars door de Sahara naar Noord-Afrika? Heeft nooit plaatsgevonden. Zwarte eunuchs bij de Medina moskee? Heeft nooit plaatsgevonden.

Deze incomplete geschiedenis van de slavernij wat in de universiteiten wordt aangeboden als leerstof wordt door de belastingbetaler gefinancierd. Hoe is het mogelijk dat zwarte leiders het heilige geweld in Afrika negeren? Waarom laten zwarte columnisten, schrijvers, leraren of ministers niets van zich horen? Ze zijn onwetend en in totale ontkenning. Zij zijn de getraumatiseerde kinderen van de islam. Zwarten zijn dhimmi’s en zij dienen de islam door hun zwijgzaamheid. Er is een diepgewortelde angst voor de islam waardoor zij het standpunt hanteren van horen, zien en zwijgen. Want de Arabieren zijn de meesters van de zwarten.

Er is één ding wat blanken en zwarten gemeen hebben, de voorouders van beide rassen waren slaven van de islam, en beiden zijn te onwetend om het te beseffen. Zwarten en blanken hebben en geheime schaamte wat is begraven onder de ontkenning van slaaf van de islam geweest te zijn.

Maar de rest van de media en intellectuelen staan ook in de rij om dhimmies te zijn. Één van de kenmerken van een dhimmie onder de vierde kalief Ummar, was het feit dat het een dhimmi verboden was de koran te bestuderen. Het hoofdzakelijke kenmerk van hedendaags dhimmitude is de onwetendheid van de koran, de soera’s en de hadith. Onwetendheid van kafir-intellectuelen m.b.t. de islam is sterk aanwezig. Ze weten niet hoe jihad 120 miljoen Afrikanen, de 60 miljoen christenen, de 80 miljoen Hindoes of de 10 miljoen Boeddhisten heeft gedood. Onze intellectuelen kennen de tranen van de jihad niet (is gedetailleerd beschreven in al onze boeken).

Onze intellectuelen weten het niet, interesseren het niet en geven er niets om. Ze ontkennen. Universitaire islamitische studies hebben het nooit over de islamitische politieke doctrine. De media bediscussiëert de islam slechts in termen van politieke correctheid en multiculturisme.

De geschiedenis leert ons niet over de verwoestingen van beschavingen door jihad. Religieuze leiders paaien imams tijdens publieke bijeenkomsten en ze hebben geen idee wat de imam werkelijk van hen denkt. Politieke denkers zien de islam zelfs niet eens als een politieke kracht. Het probleem van deze onwetendheid is dat onze intellectuelen niet in staat zijn ons te helpen. Zij begrijpen niet dat islam een gemeenschap is, gebaseerd op het ideaal van dualisme. De islamitische ethiek en politiek hebben één verzameling van regels voor moslims en een andere voor kafirs. Onze samenleving is gebaseerd op een ideaal van gelijkheid. Wij hebben geen dubbele pakketten regels zoals binnen de islam.

Onze intellectuelen kunnen niet uitleggen wat het dualisme in de islam heeft betekent in het verleden of wat het nog gaat betekenen voor de toekomstige vernietiging van onze samenleving. Onze intellectuelen en de media hebben slechts één manier van kijken naar de glorieuze islamitische samenleving. Zij hebben bijvoorbeeld de terrorist gecreëerd, een onzin-term gebaseerd op onwetendheid. Een terrorist is zelfs niet eens een echte moslim, maar een extremistische fundamentalist. Intellectuelen kunnen het verband niet leggen naar de vervolging van andere intellectuelen en artiesten, zoals Salman Rusdie en Theo van Gogh, de cartoon-rellen en Daniël Pearl. Hun vervolging maakt deel uit van een 1400 jaar oude islamitische traditie om alle intellectuelen en artiesten in lijn te houden met de doctrine van politieke islam. Maar voor onze intellectuelen bestaat er geen historie, geen verbinding, geen patroon, geen doctrine van islam. De enige doctrine die zij aanhangen, is de doctrine van ontkenning. Deze intellectuelen schrijven onze leerboeken. Wij kopen de boeken waardoor onze onwetendheid wordt gevoed. Wat verklaart de stilte en onwetendheid van onze intellectuelen? Het enorme geweld van jihad heeft het psychologisch effect van ‘het mishandelde kind syndroom’.

Intellectuelen hebben angst, excuseren zich voor, en nemen het op voor hun islamitische misbruikers, hierbij negeren ze het geweld uit het verleden. Zij adviseren onze politici. Het resultaat is een onwetende bevolking die onze intellectuelen vragen om leiding, maar ze zullen verraad en leugens krijgen.

FP:
Bill Warner, bedankt dat je hier wilde zijn.

Warner:
Mijn dank voor het bekritiseren van de politieke islam.

http://sioenederland.wordpress.com/2007 ... krachting/
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7473
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Bericht door hans van de mortel »

Pilgrim schreef:Hoewel ik dit steengoede artikel elders ook geplaatst heb ben ik van mening dat het ook in deze rubriek over slavernij en racisme niet mag ontbreken!
Islam, slavernij en verkrachting
(lees eerst even de laatste twee alinea’s van het door Pilgrim geposte artikel)
Ben ik even blij dat ik geen intellectueel ben, maar iemand met een gezond stel hersens die met beide benen op de grond staat. Een klein kind kan begrijpen dat islam verwerpelijk is in al zijn facetten. Je denkt toch niet dat het voor mij moeilijk is om van welke moordenaar dan ook een goed mens te maken? Dat is een kunstje dat de islam zich standaard eigen heeft gemaakt. Daar zijn ze bedreven in als geen ander. Het is een niet meer weg te denken afschuwelijke ziekte tussen de oren van de islam.

Blij dat je dit artikel hebt gepost, Pilgrim. Het onderstreept nog eens nadrukkelijk hoe snel de wereld van de islam verlost moet worden. Gelukkig ben ik het met BFA (vanzelfsprekend) eens, dat de beste oplossing voor de mensheid misschien weleens in het afwerpen van een paar grote bommen op de islam moet liggen.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Bericht door Manon »

Als men bedenkt dat slechts één op de 10 gecastreerde gevangen slaven het overleefde, dan heeft men een idee van de schaal van destructie die islam bracht.

Misschien daarom dat de helft van Afrika zich tot islam bekeerde... zo konden ze hun leven sparen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80728
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Pilgrim, dit artikel hoort eigenlijk in het bronnen Centrum.
Doe je dat nog een keer?
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum" onclick="window.open(this.href);return false; ... um.php?f=4
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islam, slavernij en verkrachting

Bericht door Pilgrim »

Islam, slavernij en verkrachting

Frontpage’s gast van vandaag is Bill Warner. Hij is directeur van het “Centrum voor de studie van de politieke islam” en woordvoorder voor political islam. Het doel van het Centrum is om mensen bewust te maken van de doctrine van de politieke islam dmv van boeken. Het centrum heeft een serie van 11 boeken uitgegeven over de politieke islam. Warner schrijft deze boeken niet zelf maar fungeert aals een agent voor een groep geleerden die deze boeken hebben geschreven. Het laatste boek dat het centrum schreef is getiteld: “De onderwerping van vrouwen en slaven, islamitisch dualisme”.

FP(Frontpage): Bill Warner, welkom terug bij Frontpage Magazine. Dit is het laatste deel in onze tweedelige serie waarin we me u praten over het recentste boek wat het centrum heeft uitgegeven. In het eerste deel hebben we geproken over de islam en haar doctrine mbt het onderwerpen van vrouwen. In dit tweede en laatste deel zullen we het hebben over slavernij. Welkom bij Frontpage Magazine.

Warner:
Het is een genoegen met Frontpage samen te werken.

FP:
Kunt u ons in het algemeen vertellen wat de gedachte van de islam is rond slavernij?

Warner:
Islams standpunt m.b.t slavernij is gebaseerd op haar politieke principes van onderwerpen en dualiteit. Het principe van onderwerpen is duidelijk: Per definitie is een slaaf de meest onderworpen persoon. Men is een slaaf wanneer men geen enkele keus meer kan maken. Een slaaf is volledig onderworpen aan de meester. Het principe van dualisme komt tot uiting door het feit dat de islam geen moslims tot slaven maakt maar alléén kafirs. Omdat er alleen kafirs tot slaven worden gemaakt is het onvermijdelijk dat een steeds groter deel van wereld zich zal onderwerpen aan de islam.

Islamitische slavernij is gebaseerd op de koran, the soera’s (mohammeds leven) en de hadith (de tradities van mohammed) In deze drie onderdelen zeggen dat slavernij niet alleen is toegestaan, maar dat het ethisch verantwoord en wenselijk is. Het is een deugd. Er wordt op geen enkele wijze iets negatiefs gezegd over slavernij.

Slavernij wordt gezien als een proces om kafirs tot de islam te laten bekeren. Het is een deugd om slaven hun vrijheid terug te geven maar mohammed gaf alléén slaven hun vrijheid terug indien zij zich hadden onderworpen aan de islam. Mocht een kafir slaaf zich niet willen onderwerpen aan de islam dan zouden zijn kinderen dit wel doen. Na verloop van tijd zullen slaven zich dus onderwerpen aan de islam. Dit is één van de redenen waarom de islam slavernij als positief ervaart. Natuurlijk is er nog een andere reden waarom de islam zo positief over slavernij is en dat is een economische reden. Mohammed maar ook andere jihadisten hebben een fortuin verdient aan slavernij. Mohammed gebruikt het geld t.b.v. zijn jihad. Slavernij financieerde al vanaf het begin de verpreiding van de islam en jihad.

FP:
Hoe zag mohammeds leven er uit als we spreken in termen van slavernij?

Warner:
Mohammed is het perfecte voorbeeld voor de gehele mensheid en zijn hele leven draaide om slavernij. Toen zijn moeder overleed was het een ex-slaaf die zich over hem ontfermde. Zijn eerste vrouw bezat slaven, één van zijn eerste bekeerlingen tot de islam was een slaaf. Zijn beste vriend, Abu Bakr, ruilde één van zijn zwarte kafir slaven voor een moslim die als slaaf bij een kafir werkte. maar dit alles valt in het niet vergeleken met zijn denkbeelden over slavernij die hij ontwikkelde toen hij éénmaal tot de jihad was overgegaan. In zijn eerste grote gevecht bij Badr was hij aanwezig bij het afranselen en martelen van slaven door zijn handlangers om hen te dwingen informatie te verstrekken over de kafirs, zijn vijanden.

Slaven maakten de preekstoel voor mohammed, verstelden zijn kleding, kookten zijn eten. Ze deden alles wat hen werd opgedragen door hun meester. Hij gaf slaven weg als kado en ontving slaven als een kado. Hij trok ten strijde met als doel mannen te doden zodat de overlevenden zich over zouden geven zodat ze als slaven konden worden vekocht. Mohammed verkocht slaven zowel op de particuliere markt als aan de “groothandel”. Mohammed bood slaven hun vrijheid aan in ruil voor de erkenning dat hij de profeet van allah was. Een kafir slaaf werd vervolgens een slaaf van allah, zoals alle moslims een slaaf van allah zijn. Ofwel wanneer men een slaaf was binnen de islam begon en eindigde het leven in slavernij.

FP:
Kunt u iets vertellen over de sexuele slavernij binnen de islam?

Warner:
Het voorbeeld van mohammeds leven en zijn daden staat model ten aanzien van de moraliteit binnen de islam. Alles wat mohammed deed en zei in zijn leven wordt gedefinieerd als “goed” of “toegestaan”. Mohammed dwong regelmatig veroverde kafir vrouwen tot gedwongen sex (verkrachting) De hadith is duidelijk hierover en maakt melding over het feit dat mohammed had de eerste keuze uit de veroverde kafir vrouwen. Indien mohammed was betrokken bij het verkrachten van kafir vrouwen dan is dit een voorrecht binnen de islam en géén zonde of dwaling. Toen mohammed de B. Qurayza stam had vernietigd werden alle mannelijke Joden onthoofd zodat er geen echtgenoten meer waren. Vervolgens gaf mohammed de kinderen aan moslims zodat ze als moslims weden opgevoed en hij verkocht de Joodse vrouwen als slaven.

We weten ook dat vrouwen werden onderverdeeld in huis- en sexslaven. Dit wordt onderstreept door het verhaal dat een jihadist een hoog bedrag voor een slavin wilde hebben. Hem werd verteld dat haar borsten te klein waren en haar mond te koud. Ze was alleen geschikt voor werk in -en om het huis en niet geschikt voor de slaapkamer, dus was zij minder waard dan gevraagd. De hadith verteld ons ook dat moslims coitus interuptus toepasten om te voorkomen dat hun kafir sexslaven zwanger raakten waardoor ze minder geld op zouden brengen. De reden voor coitus interuptus was dus puur een zakelijke. Het islamitisch doctrine zegt dat kafir vrouwen niet als prostituees mogen worden gebruikt maar slechts voor het plezier van hun meester. Toen mohammed de Joden bij Khaybar aanviel zijn er veel morele precedenten gesteld. Sexuele slavernij werd onderhevig aan een aantal nieuwe regels: Het is niet meer toegestaan om zwangere vrouwen te verkrachten, menstruerende vrouwen mochten ook niet worden verkracht.Ten tijde van de aanval op Khaybar heeft mohammeds god, allah medegedeeld dat getrouwde vrouwen mochten worden verkracht. Mohammed heeft slechts weinig Joden gedood tijdens zijn aanval op Khaybar. De vrouwen en de mannen waren nodig om op het land te werken als dhimmis.(De oorspronkelijke dhimmis waren semi-slaven zonder welk recht dan ook. Tegenwoordig zijn dhimmis onwetende kafirs die excuses maken aan de islam). Omdat de islam mannen nodig had om het land te bewerken, werden echtgenoten niet gedood. Dat is de reden waarom er in de koran staat dat het is toegestaan de vrouwen te verkrachten voor de ogen van hun echtgenoten. Sexuele slavernij was niet alleen plezierig en winstgevend voor de mannelijke moslims, maar verkrachting was ook een krachtige tactiek. Door verkrachting worden vrouwen gedwongen zich te laten onder-werpen aan de mannelijke moslims en hun echtgenoten worden vernederd. Vernederde mannen worden zwakkere mannen. Steed minder kafirs zullen daardoor in opstand komen tegen de islam. Deze tactiek werd niet allen toen toegepast maar dit gebeurt tegenwoordig nog steeds.

FP:
Islamitische verkrachtingen zijn niet iets uit het verleden, het gebeurt nu toch ook nog?

Warner:
Alles wat tot nu toe is gezegd is niet alleen geschiedenis, het is soenna. Dat betekent dat er geen mooie blonde Christelijke vrouwen in de straten van Mekka wonen. Maar er vinden continue verkrachtingen plaats in kafir steden. Dit gebeurt overal waar de islam vertegenwoordigd is want het is soenna. Er is al 1400 jaar een constante jihad gaande. Uit verschillende documenten blijkt dat de verkrachtingen een constante factor zijn. We moeten wel de orginele orginele documenten er op nazien simpel om het feit dat onze historici weigeren deze feiten te melden in de zogenaamde geschiedenis boeken.

Verkrachting is soenna, verkrachting is geen zonde. Verkrachting is toegestaan en wordt aangemoedigd door mohammed en de koran. De islam is het enige politieke systeem in de wereld wat regels heeft tav verkrachting en oorlog. Verkrachting is jihad. Kan het nog beter? Een moslim verkracht een kafir meisje en krijgt er “hemelkrediet” voor terug. Alle jihad is een kaartje naar het paradijs.

Het meest smerige aspect van het stelselmatig verkrachten van kafir vrouwen door moslims zijn niet de verkrachtingen op zich maar de reactie van kafirs. Kafirs worden dhimmi’s door de verkrachtingen te negeren. Ik daag u uit om slechts één geschiedenisboek te vinden waarin er melding wordt gemaakt van islamitische verkrachtingen.

Wat te denken van onze zogenaamde feministische geleerden? Zij zijn niets meer dan morele en intellectuele failliete hypocrieten. Zij zijn de verraders van onze cultuur. Ze moesten zich schamen en ze zijn een schande. Zij zijn het die de misdaden tegen vrouwen negeren. Zij zijn de “aarts” dhimmi’s omdat zij weigeren te spreken over de soenna, de geschiedenis en de huidige verkrachtingen van onze moeders, dochters en zussen. Ons belastinggeld wordt uitgegeven om de kwaadaardigheid van de islam te ondersteunen op onze universiteiten.

FP:
Mohammed was een blanke man die zwarte slaven bezat. Is dit juist? Dit is toch racistisch? Waar is de linkse verontwaardiging richting de islam m.b.t. dit gegeven?

Warner:
De relatie tussen zwarten en slavernij is ironisch. De standaard benadering van de islam naar de zwarten is dat het christendom de religie voor de blanke is en dat de islam de natuurlijke religie voor de zwarte is. Ze voegen daar nog eens aan toe dat mohammeds tweede bekeerling een zwarte slaaf was, genaamd Bilal. Hij was mohammeds compaan en de eerste muezinn (dit is degene die oproept tot gebed).

De hadith echter, maakt duidelijk dat mohammed een blanke was. De hadith maakt ook duidelijk welk ras van kafirs hij tot slaven maakte. En mohammed had vele zwarte slaven in zijn huishouding. Eén van deze slaven was een zwarte man, genaamd Anjasha. Mohammed had zwarte slaven, dat is duidelijk. Zijn favoriete vrouw, het kind Aisha, had ook een zwarte slaaf. Maar eerlijk is eerlijk: mohammed was geen racist als het ging om slavernij. Hij maakte Arabieren, Afrikanen en Grieken tot slaven. Iedere kafir wordt door de islam tot slaaf gemaakt ongeacht ras. Mohammed was politiek incorrect als het ging om zwarten. Hij noemde ze “raisin heads” (rozijnekoppen) in de hadith. Dit maakt het tot een compliment om een zwarte moslim rozijnekop te noemen. Het is soena en daardoor niet beledigend.

Mohammed gebruikte zijn mantel om Aisha af te schermen zodat ze naar de zwarte slaven kon kijken die hun gevechtskunsten lieten zien in de moskee. In de hadith staat een profetie vermeldt over een zwarte man die rampspoed zal brengen over de islam. Het is voorspeld dat zwarte mannen de kabbala zouden vernietigen. Maar wanneer moslims preekten tegen de zwarten noemden ze slechts het feit dat de eerste muezzin een zwarte man was, ze vertelden niet de rest van het verhaal.

FP:
Kan u een korte samenvatting geven van de geschiedenis van islamitische slavernij?

Warner:
De islam bereikte de kafir wereld vanuit Arabie. De moslims namen de rijkdommen in beslag en brachten de overlevenden tot slavernij. Slavernij is onlosmakelijk vebonden met jihad. De Arabische taal is een goed voorbeeld om vast te stellen hoe belangrijk slavernij was (en is). Voor de ondewrwerping van vrouwen en slaven hebben we meer dan 30 woorden verzameld die met slavernij te maken hebben. We denken dat er geen andere taal is die zoveel woorden voor slavernij heeft dan het Arabisch. Zowel de zwarte afrikaan en de zwarte slaaf hebben dezelfde benaming: Abd. De historische reden hiervoor is dat Afrikaanse slavernij zeer belangerijk voor de islamitische economie was. De taal reflecteert de geschiedenis. Door de eeuwen heen zijn er tal van klachten ingediend door Afrikaanse moslim juristen over hoe arabische moslim slavenhandelaren Afrikaanse moslims gevangen namen en als slaven verkochtten. Het is bekend dat er ongeveer 11.000.000 Afrikanen naar Amerika zijn gestuurd en ongeveer 13.000.000 naar islamitische landen. Dit is een totaal van 24.000.000 slaven. Voor iedere slaaf moesten vele anderen van de stam worden vermoord zodat de stam zich over zou geven aan slavernij. De ouderen, de zieken en de kinderen werden achtergelaten om te sterven. Het aantal van deze doden wordt voorzichtig geschat op ongeveer 5:1. Dit betekent dat er in 1400 jaar 120.000.000 Afrikanen zijn vermoord tbv de economische winst van de islam. Het algemene beeld wat er heerst over de blanke die de Afrikaanse bevolking gevangen nam om hen als slaven in Amerika te verkopen is onjuist. Toen de slavenboten van de blanken bij de Westkust van Afrika arriveerden, namen zij geen Afrikanen gevangen. Zij hoefden slechts in de hokken te kijken, een keuze te maken en de moslim slavenhandelaar zijn geld te geven en het eigendomsbewijs aan te nemen om vervolgens de slaven in de boten te laden.

De islam was al zo’n 1000 jaar bezig met het voeren van oorlogen tbv de slavenhandel. Nadat de blanke slavenhandel ophield te bestaan, ging de moslimslavenhandel in Afrika gewoon door, tot op de dag van vandaag. Veel van de Afrikaanse slaven werden gecastreerd door hun testikels en hun penis af te snijden. Gecastreerde slaven brachten op een veiling meer geld op. Gecastreerde zwarte slaven waren de oorpronkelijke bewakers van van de moskee van mohammed in Medina. Afrikaanse slaven werden Abd genoemd en blanke slaven werden Mamluk genoemd. De meeste zwarte slaven werkten in mijnen en zwaar veldwerk, de blanke slaven werden voor het meer bekwame vakwerk gebruikt. Blanke slaven konden zelfs gepromoot worn to leidingevende posities nadat ze zich hadden onderworpen aan de islam en zich hadden bekeerd. Er is slecht één zwarte slaaf ooit gepromveerd tot een leidinggevende fuctie. Hij regeerde over Egypte en hij was een Eunuch. Meer dan één miljoen slaven waren afkomstig uit Europa, ons woord slaaf komt uit het Arabisch. Het Arabische woord voor slaaf is slav. Een blanke vrouw bracht 1400 jaar lang het meest op als slaaf. The moslim die een blanke sex slaaf niet kon betalen kocht een Ethiopische sex slaaf voor een derde van de prijs van een blanke sexslaaf. Eén van de weerzinwekkendste vormen van het tot slavernij brengen van de blanken is het feit dat turkse moslims 1 op iedere 5 christelijke kinderen wegnam van de ouders. Dit gebeurde in het onder Islamitisch bestuur staande Oost Europa en was een soort belastingmaatregel. Deze mannelijke kinderen werden naar Turkije gebracht waar ze de janitsaren werden, een soort elite korps voor de sultan. De turkse sultans vertrouwden de Afrikaanse moslims niet om in een elite korps het paleis van de sultan te bewaken wegens hun onderlinge stammenoorlogen. We zien het zelfde wantrouwen in Afganistan. De moslims afkomstig van verschillende stammen worden wegens hun onderlinge stammenoorlogen niet ingezet als presidentiele bewakers. Hiervoor worden kafirs gebruikt. The Hinoes zijn tot slavernij gebracht. Het aantal slaven weten we niet. De jihad heeft ongeveer 80.000.000 hindoes het leven gekost. Er zijn berekeningen dat er honderd-duizenden hindoes tot slavernij zijn gebracht.

Moslims brengen iedereen tot slavernij maar niemand maakt een moslim tot slaaf. Deze wetenschap maakt deel uit van de arogantie en superieuriteit. Zij kennen de geschiedenis: Het zijn de dhimmi’s (kafirs die zich verontschuldigen aan de islam) die de doctrine en de geschiedenis van Islamitische slavernij uit onwetendheid niet herkennen.

FP:
De geweldadige slavenhandel in zwarte Afrikanen door arabische moslims vindt tot op de dag van vandaag plaats. De wortels van deze moderne slavernij liggen natuurlijk ook in het islamitisch doctrine.

Warner:
Het tot slavernij brengen van Afrikanen vindt heden ten dage nog steeds plaats. De enige reden waarom de islam is gestopt met het tot slavernij brengen van blanken en Hindoes, is het feit dat zij niet zijn opgewassen tegen de sociale druk. De soenna van slavernij is niet veranderd, alleen de mogelijkheid om hun wet toe te passen. Op het Afrikaanse platteland passen moslims nog steeds jihad toe om zichzelf te verrijken.

Ik heb onlangs gesproken met een ontsnapte Soedanese slaaf. De moslims doodden zijn ouders en namen hem en zijn zus mee. Iedere nacht werd zijn zus slachtoffer van een groepsverkrachting. Nogmaals, verkrachting is soenna!

Toen hij zijn nieuwe meesters ontmoette, moest hij in het midden van een kring van de familie gaan zitten. Een ieder van hem sloeg hem met een stok en ze zeiden tegen hem dat zijn nieuwe naam Abd (zwarte slaaf) was. Hij moest samen met de dieren in de schuur slapen.

Onze media en intellecuelen, snel met het veroordelen van de geringste belediging van een blanke jegens een zwarte man, hebben helaas niet het geringste idee van moord, verkrachtingen en tot slavernij brengen van zwarten door de islam. Onze media en intellectuelen zijn dhimmi’s.

FP:
Nog laatste opmerkingen of commentaren?

Warner:
Mohammed, de meester van onderwerping en dualisme, gebruikte slavernij als een middel voor jihad omdat het werkte. Het leven van Mohammed was doorspekt met slavernij. Slavernij was het levensvocht van de islam. Mohammed, de blanke man, bezat zowel mannelijke als vrouwelijke slaven. Het meest afstotelijke van islamitische slavernij is niet dat moslims anderen tot slavernij brengen, maar dat wij dit ontkennen. De koran en de soenna’s zitten in de moedermelk waarmee zij worden gevoed als baby. Zij handelen naar hetgeen etisch verantwoord is volgens de koran. Op rare manier zou je medelijden met ze moeten hebben. Een moslim is namelijk het eerste slachtoffer van de islam.

De kritiek op de blanken, omdat zij betrokken waren bij de slavernij, is standaard leerstof op universiteiten en algemene wetenschap in de media. Probeer eens een universiteit te vinden die leerstof aanbiedt over het doden van 120 miljoen Afrikanen door moslims om een financieël profijt te krijgen van de 24 miljoen slaven die zij hierdoor konden verkopen. Zwarten zien zichzelf als de basis van slavernij. Zij kijken niet verder dan de blanke christelijke versie van slavernij. Er is slechts één historische theorie binnen de zwarte gemeenschap. Zwarten zullen niet toegeven aan het bredere spectrum van de slavernij historie.

Hindoe slavernij? Heeft nooit plaatsgevonden. Blanke en Europese slavernij? Heeft nooit plaats gevonden. Slavernij op de oostkust van Afrika? Heeft nooit plaatsgevonden. Een gigantische slavenhandel dwars door de Sahara naar Noord-Afrika? Heeft nooit plaatsgevonden. Zwarte eunuchs bij de Medina moskee? Heeft nooit plaatsgevonden.

Deze incomplete geschiedenis van de slavernij wat in de universiteiten wordt aangeboden als leerstof wordt door de belastingbetaler gefinancierd. Hoe is het mogelijk dat zwarte leiders het heilige geweld in Afrika negeren? Waarom laten zwarte columnisten, schrijvers, leraren of ministers niets van zich horen? Ze zijn onwetend en in totale ontkenning. Zij zijn de getraumatiseerde kinderen van de islam. Zwarten zijn dhimmi’s en zij dienen de islam door hun zwijgzaamheid. Er is een diepgewortelde angst voor de islam waardoor zij het standpunt hanteren van horen, zien en zwijgen. Want de Arabieren zijn de meesters van de zwarten.

Er is één ding wat blanken en zwarten gemeen hebben, de voorouders van beide rassen waren slaven van de islam, en beiden zijn te onwetend om het te beseffen. Zwarten en blanken hebben en geheime schaamte wat is begraven onder de ontkenning van slaaf van de islam geweest te zijn.

Maar de rest van de media en intellectuelen staan ook in de rij om dhimmies te zijn. Één van de kenmerken van een dhimmie onder de vierde kalief Ummar, was het feit dat het een dhimmi verboden was de koran te bestuderen. Het hoofdzakelijke kenmerk van hedendaags dhimmitude is de onwetendheid van de koran, de soera’s en de hadith. Onwetendheid van kafir-intellectuelen m.b.t. de islam is sterk aanwezig. Ze weten niet hoe jihad 120 miljoen Afrikanen, de 60 miljoen christenen, de 80 miljoen Hindoes of de 10 miljoen Boeddhisten heeft gedood. Onze intellectuelen kennen de tranen van de jihad niet (is gedetailleerd beschreven in al onze boeken).

Onze intellectuelen weten het niet, interesseren het niet en geven er niets om. Ze ontkennen. Universitaire islamitische studies hebben het nooit over de islamitische politieke doctrine. De media bediscussiëert de islam slechts in termen van politieke correctheid en multiculturisme.

De geschiedenis leert ons niet over de verwoestingen van beschavingen door jihad. Religieuze leiders paaien imams tijdens publieke bijeenkomsten en ze hebben geen idee wat de imam werkelijk van hen denkt. Politieke denkers zien de islam zelfs niet eens als een politieke kracht. Het probleem van deze onwetendheid is dat onze intellectuelen niet in staat zijn ons te helpen. Zij begrijpen niet dat islam een gemeenschap is, gebaseerd op het ideaal van dualisme. De islamitische ethiek en politiek hebben één verzameling van regels voor moslims en een andere voor kafirs. Onze samenleving is gebaseerd op een ideaal van gelijkheid. Wij hebben geen dubbele pakketten regels zoals binnen de islam.

Onze intellectuelen kunnen niet uitleggen wat het dualisme in de islam heeft betekent in het verleden of wat het nog gaat betekenen voor de toekomstige vernietiging van onze samenleving. Onze intellectuelen en de media hebben slechts één manier van kijken naar de glorieuze islamitische samenleving. Zij hebben bijvoorbeeld de terrorist gecreëerd, een onzin-term gebaseerd op onwetendheid. Een terrorist is zelfs niet eens een echte moslim, maar een extremistische fundamentalist. Intellectuelen kunnen het verband niet leggen naar de vervolging van andere intellectuelen en artiesten, zoals Salman Rusdie en Theo van Gogh, de cartoon-rellen en Daniël Pearl. Hun vervolging maakt deel uit van een 1400 jaar oude islamitische traditie om alle intellectuelen en artiesten in lijn te houden met de doctrine van politieke islam. Maar voor onze intellectuelen bestaat er geen historie, geen verbinding, geen patroon, geen doctrine van islam. De enige doctrine die zij aanhangen, is de doctrine van ontkenning. Deze intellectuelen schrijven onze leerboeken. Wij kopen de boeken waardoor onze onwetendheid wordt gevoed. Wat verklaart de stilte en onwetendheid van onze intellectuelen? Het enorme geweld van jihad heeft het psychologisch effect van ‘het mishandelde kind syndroom’.

Intellectuelen hebben angst, excuseren zich voor, en nemen het op voor hun islamitische misbruikers, hierbij negeren ze het geweld uit het verleden. Zij adviseren onze politici. Het resultaat is een onwetende bevolking die onze intellectuelen vragen om leiding, maar ze zullen verraad en leugens krijgen.

FP:
Bill Warner, bedankt dat je hier wilde zijn.

Warner:
Mijn dank voor het bekritiseren van de politieke islam.

http://sioenederland.wordpress.com/2007 ... krachting/
Mahalingam
Berichten: 44607
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Als je terugkijkt op he ebeging van het dradaje, dan was er e.e.a. te doen over slaverij van Europeaneen in Noord-Afrika. Nu is de kwestie weer opgerakeld:
http://www.nd.nl/Document.aspx?document ... &id=116761
Omvang christenslavernij Afrika zwaar onderschat
AMSTERDAM - Morgen vindt de nationale herdenking van het Nederlandse slavernijverleden plaats. Bij het slavernijmonument in Amsterdam zal onder meer premier Balkenende het woord voeren. Het beeld van slavernij wordt in Nederland vooral bepaald door de transatlantische slavenhandel, het brengen van zwarte slaven uit Afrika naar Amerika. Maar volgens arabist Maurice Blessing is het aantal slaven dat in diezelfde periode in de islamitische wereld gehouden werd, groter. Een deel daarvan bestond uit West-Europeanen, de zogenaamde christenslaven, die in Noord-Afrika moesten dienen. ,,Hun precieze aantallen zijn heel moeilijk vast te stellen'', zegt Blessing. ,,Maar volgens recente schattingen gaat het om miljoenen mensen.''

Blessing deed onderzoek naar de aard en omvang van deze christenslavernij. Nederlandse historici hebben volgens de arabist een koudwatervrees om de werkelijke omvang van de christenslavernij te benoemen. ,,Enerzijds heeft dat te maken met het feit dat tot in de negentiende eeuw vooral de kerken deze vorm van slavernij benoemden. In het negeren hiervan kan dus een antiklericaal element zitten. Daarnaast is de christenslavernij altijd als motief voor de kolonisatie aangevoerd. Na de dekolonisatie is men ervan uitgegaan dat dit motief niet klopte.''

Schuldgevoel
In het bagatelliseren van de christenslavernij speelt mogelijk ook een postkoloniaal schuldgevoel mee. Blessing: ,,Onderzoekers hebben zich helemaal op de transatlantische slavenhandel gericht als een unieke, schrijnende gebeurtenis. Daarbij is slavenhandel in andere regio's veronachtzaamd.'' Nog steeds is het volgens de arabist een heel gevoelig onderwerp. ,,Dat heeft ermee te maken dat het over moslims gaat en daar reageren mensen tegenwoordig erg overspannen op.''

De vergelijking tussen de handel in Afrikaanse slaven en Europese is juist bijzonder nuttig, meent Blessing. ,,Veel wrok van moslims ten opzichte van het Westen komt voort uit een eenzijdig beeld van de geschiedenis: alsof alleen westerse landen imperialistisch waren en mensen hebben uitgebuit. Door een eerlijke vergelijking tussen slavenhandel door westerse en Noord-Afrikaanse landen, kun je die wrok misschien wegnemen.''

Wat de discussie ook gevoelig maakt, is dat de sharia, de islamitische wet, het houden van slaven toestaat. Moslims tekenen daarbij aan dat allerlei regels gelden voor een goede behandeling van slaven. Sommigen beweren daarom dat christelijke slaven in Noord-Afrika behoorlijk goed behandeld werden. Blessing: ,,Er is op basis van de bronnen geen aanleiding dat te denken. Ook de VOC had regels voor de behandeling van slaven. Maar in de praktijk werd de meerderheid van de slaven, waar ook ter wereld, uitgebuit en onderdrukt.''
Er is een vervolg:
http://contradicere.wordpress.com/2008/ ... tradicere/
Aan de Redactie van Contradicere.
Maurice Blessing
Beste redactie,
Waarschijnlijk heb ik iets te fel gereageerd vorige week, excuses daarvoor. Bijkomend probleem was dat ik de digitale versie van het stukje in het RD niet had, alleen een papieren versie. Via de website van RD is het ook niet meer rechtstreeks te raadplegen, maar via een omweg (Marokko.nl!) ben ik er toch aangekomen. Zie bijlage (Word Document). Het is ook te bereiken via deze link, als u het wilt controleren:

Ik zal mijn bezwaren nog even verder toelichten:

Dat Nederlandse historici de slavernij van christenen uit de Republiek in islamitisch ‘Barbarije’ doorgaans bagatelliseren heeft niet alleen te maken met zg. ‘politieke correctheid’. Het is eenvoudigweg een historisch gegroeid dogma - zoals alle beroepsgroepen, ook arabisten, hun dogma’s hebben - dat er volgens mij sterk mee te maken heeft dat modern onderzoek naar het slavernijverleden mede is ontstaan vanuit de Amerikaanse zwarte burgerrechtenbeweging en Afrikaanse dekolonisatiebewegingen van de jaren vijftig, zestig & zeventig.

Daarom richten we ons nu nog bijna uitsluitend op de transatlantische slaven-handel als ‘uniek’ fenomeen’. Er zijn echter zeker wel onderzoekers van de transatlantische slavenhandel die pleiten voor een meer genuanceerde, globale benadering van het fenomeen slavernij (in Nederland Gert Oostindie en Piet Emmer). Maar zij weten slechts weinig van de islamitische slavernij en hun commentaar wil maar langzaam doordringen tot het grote publiek.

Het ligt dus genuanceerder dan een ‘politiekcorrecter plank voor de kop’ of een ‘gemakshalve’ veronachtzaming. U kunt in de bijlage (Word Document) terugvinden hoe ik me tegenover de verslaggever heb uitgedrukt.

Overigens is mijn onderzoek slechts journalistiek en dus noodzakelijkerwijs beperkt geweest, terwijl in het stuk in het RD wordt gesuggereerd dat ik uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar het onderwerp heb gedaan.

Ik heb slechts een uitgebreid artikel geschreven in het Historisch Nieuwsblad over de wijze waarop sommige Nederlandse onderzoekers met het onderwerp omgaan en daarbij niet schuwen met getallen te goochelen om het geldende dogma te ondersteunen.

Wilt u hier nog een pdf’je van dan zal ik het graag doorsturen. Mijn onderstaande verzoek om de twee genoemde punten aan te passen blijft staan, ter controle heeft u nu de originele tekst. Verder heb ik geen problemen met de publicatie in de huidige vorm.

Met vriendelijke groet,
Maurice Blessing
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Linda Danvers schreef:In het Arabisch is het woord voor zwarte "abd" of "abad" hetgeen "slaaf" betekend. Dat geeft wel aan hoe Arabieren over mensen met een donkere huidskleur denken.
Dat is je reinste onzin.

Het is meer dan duidelijk dat je het Arabisch niet spreekt. Neem dingen niet klakkeloos over

Zwart is 'kehel' in het dialect, en in het klassiek Arabisch 'aswad.' En wie weet het beter dan een rasechte Arabische.

Bilal de zwarte slaaf ken je vast en zeker? Wie kocht hem vrij? Door wie werd hij het allermeest gerespecteerd?

..

Wat zei de profeet tegen hem? 'Je bent als ik.'
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
Ketter
Berichten: 4218
Lid geworden op: do jun 22, 2006 9:06 am
Locatie: Vlaanderen

Bericht door Ketter »

Chaimae schreef:
Linda Danvers schreef:In het Arabisch is het woord voor zwarte "abd" of "abad" hetgeen "slaaf" betekend. Dat geeft wel aan hoe Arabieren over mensen met een donkere huidskleur denken.
Dat is je reinste onzin.

Het is meer dan duidelijk dat je het Arabisch niet spreekt. Neem dingen niet klakkeloos over

Zwart is 'kehel' in het dialect, en in het klassiek Arabisch 'aswad.' En wie weet het beter dan een rasechte Arabische.

Bilal de zwarte slaaf ken je vast en zeker? Wie kocht hem vrij? Door wie werd hij het allermeest gerespecteerd?

..

Wat zei de profeet tegen hem? 'Je bent als ik.'
Hmm, die heb ik nog niet gehoord.
Waar haal je dat verhaal eigenlijk vandaan?
Het moet wel goed verborgen geweest zijn door die vele Arabieren, die duizend jaar lang in zwart Afrika (en zelfs ook in Europa) slaven zijn gaan roven.
Zonder (ji)haat straat.

Wat is er zo moeilijk te begrijpen aan het feit dat ik niet kan geloven in een God die zo duidelijk kwaadaardig is?
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Mohammed schreef:39: 60. En op de Dag der Opstanding zult gij de gezichten van hen die over Allah leugens uitten zwart zien. Is er in de hel geen tehuis voor de hoogmoedigen?
RTFM
Chaimae
Berichten: 10447
Lid geworden op: ma okt 16, 2006 9:43 pm

Bericht door Chaimae »

Ketter,

Linda spreekt het Arabisch niet en brabbelt maar wat. Zwart is aswad in het Arabisch en Kehel in het Marokkaans.

Bilal, de zwarte slaaf? Ken je zijn levensverhaal niet. Er is geen discriminatie in de islaam, discriminatie is de schepping van de mens zelf.

Dit spreekt boekdelen:

Een Arabier is niet beter dan een niet-Arabier, noch is de blanke man beter dan de zwarte of de zwarte beter dan de blanke man, behalve door het Godsbewustzijn (taqwa) dat hij verkregen heeft. Waarlijk, de edelste onder jullie is degene met de meeste taqwa.

Zelfs als een verminkte Abessijnse slaaf jullie leider wordt, luister dan naar hem en gehoorzaam hem, zolang hij het Boek van God instelt en het uitvoert.
"Our patience will achieve more than our force."

Elk boek is een gevaar dat de ziel in wil. Wie de ziel in wil, moet door de omgekeerde wereld heen, door de leegte, dor de angst, door het niets.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8527
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Bericht door H.Numan »

Goh, wat kan jij goed de passie preken! :cool:
Boer....

Vertel eens lieve meiske. Het woord 'dhimmie'. Waar komt dat vandaan. Wat betekend het?
Het woord 'kaffir'. Waar komt het vandaan? Wat betekend het?

De getuigenis van zoiets als jij. Waarom is dat 50% minder waard dan dat van een man?
De erfenis van voornoemt gleufdier. Waarom is dat zoveel minder als dat van een pindier?

Ben bang dat jouw boekdelen even veelzeggend zijn als de advertenties van Fortis.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Er is geen discriminatie in de islaam,
Op de dag des oordeels, voor Allah.
discriminatie is de schepping van de mens zelf.
Is onderdeel van de proef van Allah aan de mens.
Daar het een onderdeel van de proef is, is het een zonde om tegen deze discriminatie in te gaan.

Een Arabier is niet beter dan een niet-Arabier, noch is de blanke man beter dan de zwarte of de zwarte beter dan de blanke man, behalve door het Godsbewustzijn (taqwa) dat hij verkregen heeft.
Dit Godsbewustzijn is ontstaan bij de Arabieren.
Dit maakt de Arabieren de besten onder alle mensen.
Ook de reden waarom Berers zich liever voor Arabier laten doorgaan dan voor Berber. Het is een stap hoger op de ladder van de religieuze hiërarchie.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
ange
Berichten: 1
Lid geworden op: di aug 25, 2009 2:56 pm

Re: Islam, slavernij en verkrachting

Bericht door ange »

meneer bill warner kan wel een mooi verhaaltje inelkaar liggen te flansen maar waar zijn de bewijzen
ik zou graag betrouwbare hadiths hierover willen lezen bij dit verhaal

mvg ange
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80728
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam, slavernij en verkrachting

Bericht door Ariel »

Welkom ange.

Vertel eens. Wat zijn betrouwbare hadiths en wat voor Hadiths wil jij graag zien. Over de slaven?
Ze zijn overal op internet te vinden hoor.. Hoeveel wil jij er hebben.
Narrated Nafi: Ibn 'Umar said, "Allah's Apostle said, 'If one manumits his share of a jointly possessed slave, and can afford the price of the other shares according to the adequate price of the slave, the slave will be completely manumitted; otherwise he will be partially manumitted.' " (Aiyub, a sub-narrator is not sure whether the saying " ... otherwise he will be partially manumitted" was said by Nafi' or the Prophet.)
http://www.usc.edu/schools/college/crcc ... 03.044.671" onclick="window.open(this.href);return false;

Narrated Abu Huraira: Allah's Apostle said, "There is no Zakat either on a horse or a slave belonging to a Muslim"
http://www.usc.edu/schools/college/crcc ... 02.024.542" onclick="window.open(this.href);return false;

Narrated Abu Hazim: Some men came to Sahl bin Sad to ask him about the pulpit. He replied, "Allah's Apostle sent for a woman (Sahl named her) (this message): 'Order your slave carpenter to make pieces of wood (i.e. a pulpit) for me so that I may sit on it while addressing the people.' So, she ordered him to make it from the tamarisk of the forest. He brought it to her and she sent it to Allah's Apostle . Allah's Apostle ordered it to be placed in the mosque: so, it was put and he sat on it.
http://www.usc.edu/schools/college/crcc ... 03.034.307" onclick="window.open(this.href);return false;

Jabir (Allah be pleased with him) reported: There came a slave and pledg- ed allegiance to Allah's Apostle (may peace be upon him) on migration; he (the Holy Prophet) did not know that he was a slave. Then there came his master and demanded him back, whereupon Allah's Apostle (may peace be upon him) said: Sell him to me. And he bought him for two black slaves, and he did not afterwards take allegiance from anyone until he had asked him whether he was a slave (or a free man)
http://www.usc.edu/schools/college/crcc ... l#010.3901" onclick="window.open(this.href);return false;
Vriendelijke groet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie