Marcouch wil Europa onderwerpen

Gesloten
Gebruikersavatar
buurvrouw
Berichten: 47
Lid geworden op: vr apr 18, 2008 9:34 am

Marcouch wil Europa onderwerpen

Bericht door buurvrouw »

Marcouch wil Europa onderwerpen.

Afbeelding

Bottehond 25 april 2008De voorbije week heeft Ahmed Marcouch goede zaken gedaan. Zijn debat met Sheik Fawaz Jneid in de Volkskrant werd bij Pauw en Witteman voortgezet en de natie sloot de gewiekste moslimbroeder weer eens nadrukkelijk in de armen. Maar is er wel reden om blij te zijn met de zegetocht van Marcouch?

De arme Fawaz Jneid siste Ahmed Marcouch nog toe: "wat jij zegt is voor de Nederlanders bestemd". Een opmerking die zoals vrijwel altijd het geval is met de relevantste opmerkingen die hun gast maakt, genegeerd werd door Pauw en Witteman. De heren hadden natuurlijk moeten vragen wat de sheik bedoelde. Wie het islamiseringsdossier voldoende beheerst weet wat Fawaz bedoelde. Hij bedoelde dat Marcouch verwarring zaait bij de islamitische kudde. Daarmee veronderstelt Fawaz ook dat Marcouch met dubbele tong spreekt. Niet vreemd, want het befaamde liegen in het belang van de islam (taquyya) wordt door iedere islamist gebezigd. Fawaz waarschuwde Marcouch dat hij niet te ver door mag schieten in het naar de mond praten van de Nederlanders, omdat de kudde dan niet meer precies begrijpt wat waar is en wat niet. Zo bezien waren we gisteren toeschouwer bij een strategische discussie tussen twee islamisten.

Het is al eerder betoogd: Al Qaeda (traditionele baard) en de Moslimbroederschap (hippe baard) verschillen niet voor wat betreft hun doelstelling. Ze verschillen uitsluitend qua strategie. In die zin zijn het loten aan dezelfde stam en koppen van dezelfde draak. Fawaz Jneid en Marcouch staan hetzelfde voor: de onderwerping aan de islam van Europa. Na het verschijnen van Fitna klopten beide islamisten zichzelf op de borst. Zij hadden in een gezamenlijk vertoon van macht over de kudde voorkomen dat er rellen uit zouden breken. Beiden toonden zich ook ingenomen met de houding van de Nederlandse overheid toen die nadrukkelijk afstand nam van het gedachtengoed van islamcritici. Zo zien de broeders het graag! De controverse tussen Fawaz Jneid en Marcouch deed dan ook gekunsteld aan en het zou me niets verbazen als beide heren geenszins ontevreden waren met het verloop. Immers: zowel de islamistische achterban als de naïeve Nederlanders werden op hun wenken bediend.

Nu we begrijpen dat de controverse tussen de sheik en de kalief van Slotervaart uitsluitend over strategie gaat kunnen we de strategieen die de heren volgen nader beschouwen. Beginnen we met Fawaz Jneid. Hij is een typische representant van de traditionalistische islamisten, zoals we die vinden in de hoek van Al Qaeda. Een goede moslim sluit zich af van het verderfelijk Westen en leeft volgens de aloude tradities. En daar zit hem precies het strategisch geschilpunt. Ahmed Marcouch is een moslimbroeder. Dat heeft hij zelf toegegeven toen hij uitsprak dat hij Yusug Al Qaradawi als geestelijk voorbeeld ziet. Al Qaradawi is de huistheoloog van de internationale Moslimbroederschap en fanatiek pleitbezorger en strateeg inzake de islamisering van Europa (zie bijgevoegde link). Wie iets van Al Qaradawi gelezen heeft zal tot zijn schrik vaststellen dat Ahmed Marcouch voor de volle 100 % handelt volgens de strategie die Al Qaradawi vastgesteld heeft. Maar Marcouch doet of zijn neus bloedt. Toen het CDA in Amsterdam Marcouch aansprak op zijn inspiratiebron snauwde hij dat het CDA zich beter om de Ghristenunie kon bekommeren.

Is dit het enige waaruit we op kunnen maken welke strategie Marcouch volgt? Geenszins. Afgezien van de rol doe hij speelde om de religieuze Apartheid in Slotervaart verder uit te bouwen door de weigering van zijn "straatcoaches" (religieuze politie) om vrouwen een hand te geven tot officieel Amsterdams beleid te verheffen, heeft Marcouch nog een uiterst belangwekkende opmerking gemaakt over de toekomst van de moslims en de islam in Europa en van de strategie die hij in navolging van zijn andere grote voorbeeld, Tariq Ramadan, propageert tegenover de jonge moslims in zijn privé enclave en door hem en zijn vrinden gedomineerde moskeeën. Marcouch verwees enige tijd geleden naar Tarik ibn Zijad als voorbeeld voor de moslims in Europa. Deze moslimlegeraanvoerder zette in de 8e eeuw met 1200 soldaten bij Gibraltar voet op Europese bodem om ons continent te onderwerpen aan de islam. Hij beval zijn manschappen de boten waarmee ze uit Noord Afrika vertrokken waren in brand te steken. Daarmee maakte Tarik ibn Zijad duidelijk dat er geen weg terug was voor de strijders van Allah. Europa onderwerpen was het devies en daarin zijn ze door hun vastberadenheid deels geslaagd.

En zo bedoelt Marcouch het ook: hij wil dat zijn mede moslimbroeders en - zusters niet omkijken, maar voortgaan in hun strijd om Europa te onderwerpen. Zo is ook beter te begrijpen waarom Marcouch en Tariq Ramadan hun volgelingen doorlopend oproepen zich te ontdoen van niet islamitische oude tradities uit de thuislanden, al blijft hij tegelijkertijd de handenweigeraars de hand boven het hoofd houden en pleitte hij ooit voor gehoofddoekte poltie- agentes. Marcouch en Ramadan propageren op hun manier dus evengoed een zuivere islam al spreken ze zichzelf ook doorlopend tegen. Een islam die Ayaan Hiris Ali de "Prada- islam" noemt en die een moderne wereld onderwerpt, maar op dezelfde oude leest geschoeid is. Dat Marcouch zich keert tegen klaplopers en criminelen van islamitische origine is dan ook niet het hoopvolle teken dat islamiserings- ontkenners zo graag van hem horen. Marcouch zegt daarover zelf dat lui en crimineel zijn on- islamitisch is. Het moge duidelijk zijn: de kampioen van de politieke correcte kerk heeft zijn eigen agenda. En al valt die deels samen met de wensen van de Nederlanders, dat betekent geenszins dat Marcouch de prins op het witte paard is waar zijn linksige vrienden hem voor veslijten. Eerder de ontwerper en passagier van het islamitisch Paard van Troje.


http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=5988

http://nl.novopress.info/?p=942
http://www.depers.nl/binnenland/160522/ ... wemmen.htm

*******************************************

Dubbel onderwerp.
Voor commentaar:
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... 813#133813

Vriendelijke groet.
Moderator.
-----------------------------------------
Maar waarom zullen we de redding buiten onszelf zoeken als we de oneindige geest in ons hebben.

Gesloten