Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5271
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Scarlatti » Di Mei 15, 2012 12:38 pm

De politie in Tilburg zoekt een meisje en drie jongens die zijn te zien op een filmpje dat maandag is ontdekt op internet. De beelden gemaakt met een mobiele telefoon wijzen op een mogelijk aanranding door de jongens.

De Brabantse politie werd maandag door een ander korps geattendeerd op het filmpje. De politie wil van het meisje weten of ze door de jongens is aangerand of mogelijk zelfs verkracht of dat het filmpje is scène is gezet, zei een woordvoerder dinsdag.

Het filmpje is maandagavond uitgezonden door PowNews en naar aanleiding van tips die nadien zijn binnengekomen, gaat de politie er inmiddels vanuit dat de beelden zijn gemaakt in Tilburg. Drie rechercheurs werken aan de zaak.hier komt tofik ook voor bij Powned... en op t eind iets heel anders... :crying:

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1251961


Politie spreekt meisje uit internetfilmpje

Tilburg - Rechercheurs van de politie in Tilburg hebben dinsdagmiddag het meisje gesproken dat is te zien op een filmpje dat maandag op internet is ontdekt. Het gaat om een 14-jarig meisje uit Tilburg dat mogelijk is aangerand of verkracht door drie jongens die ook op de beelden zijn te zien

De politie doet geen mededelingen over het relaas van het meisje en overlegt eerst met een officier van justitie over eventuele vervolgstappen, maakte een woordvoerder bekend.

De Brabantse politie werd maandag door een ander korps geattendeerd op het filmpje. De politie zoekt onder meer uit of het meisje door de jongens is misbruikt of dat het filmpje is scène is gezet, zei een woordvoerder dinsdag.

Het filmpje is maandagavond uitgezonden door PowNews. De politie kreeg tientallen tips via Twitter en telefoon. De tipgevers bevestigen dat ook de jongens uit Tilburg komen. Vier rechercheurs werken aan de zaak.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1213 ... pje__.html
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Tofik Dibi wil lijsttrekker van GroenLinks worden'

Berichtdoor Zwartmeer » Di Mei 15, 2012 1:31 pm

Scarlatti schreef: en op t eind iets heel anders... :crying:

Zou het echt of in scene gezet zijn? Dat meisje is gekleed zoals je van iemand verwacht die bij die groep hoort.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13595
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Tofik Dibi wil GroenLinks ontgroenen.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Mei 15, 2012 2:15 pm

Zwartmeer schreef:
Zou het echt of in scene gezet zijn?

Duidelijk in scene gezet! Of had ze soms een gaatje in haar onderbroek?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Tofik Dibi wil lijsttrekker van GroenLinks worden'

Berichtdoor Zwartmeer » Wo Mei 16, 2012 12:43 am

Scarlatti schreef:hier komt tofik ook voor bij Powned... en op t eind iets heel anders... :crying:

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1251961


Hier het vervolg:

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1252055
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 16, 2012 11:44 am

Ik weet het is niet leuk, maar door de veranderde omstandigheden in ons land veroorzaakt door de hedentijdse multicul onzin moeten onze meiden voorzichtiger zijn met wie en hoe ze met jongens omgaan.

Seksuologe: verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

AMSTERDAM - Kort nadat het schokkende filmpje waarin vier jongens een meisje verkrachten op internet werd gezet, kwamen er talloze reacties binnen op de netwerksite. De meesten daarvan in voordeel van de daders. Seksuologe Lou Repetur verklaart wat dat zegt over de huidige tijdsgeest en de man-vrouw verhoudingen.

"De meeste mensen veroordelen het gedrag van het meisje. Uit onderzoeken weten we wat de stereotype beelden zijn van mannen en vrouwen. Van mannen wordt het niet raar gevonden dat ze altijd zin in seks hebben." Een zorgelijke trend is volgens de seksuologe dat een groep 'kwetsbare jongeren' hun seksuele voorlichting verkrijgen uit onder andere pornofilms en het tv-programma Oh Oh Cherso. Repetur: "Die kwetsbare groep weet helaas niet beter maar op die manier krijgen jongeren een verkeerd beeld van seksueel contact."

Volgens Repetur moet het filmpje vooral niet genegeerd worden. "Het moet jongeren aan het denken zetten", zei de expert op het gebied van seksueel geweld dinsdagavond in het tv-programma Knevel & Van de Brink. Hoewel Repetur toegeeft dat de beelden niet voor ieders ogen zijn bestemd, vindt ze dat het materiaal kan helpen bij de seksuele voorlichting van jongeren. "Het is niet de bedoeling dat je dit beeldmateriaal op lagere scholen laat zien maar het zou goed zijn als ouders dit samen met hun kinderen bekijken en aan hen vragen wat ze nou eigenlijk zien."

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1214 ... nol__.html
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor KevinB » Wo Mei 16, 2012 7:32 pm

Ik vermoed dat wat ik hier ga zeggen enigszins controversieel gaat zijn... maar ik ga het toch zeggen.

Ten eerste, ik heb het filmpje gezien (wat ik liever niet had gedaan, maar ik wou weten waarover het ging) en wat ik zie is volgens mij geen verkrachting. Een seksueel getinte aanranding? Dat zou het zeker kunnen zijn, zo ziet het er wel uit. Ik denk dat er niet uitgesloten kan worden dat de beelden in scène zijn gezet en dat het meisje gewoon een van de 'medeplichtigen' is. Wat op het filmpje gebeurd kan een aanranding zijn, maar ook een bizarre vorm van 'droogschuren', zoals dat heet.

Ten tweede, de jongens in dat filmpje zijn duidelijk allochtonen. Van het meisje weet ik het niet zeker. Maar het geeft wel te denken, lijkt me. Zeker als ze afkomstig zouden zijn (en ik sluit dat niet uit) uit bepaalde culturen/tradities/religies waar respect voor vrouwen en meisjes niet zo gebruikelijk is.

Ten derde, ik denk dat we hier ook niet voorbij gaan aan de verantwoordelijkheid van het meisje. Nee, ik wil niet het 'slachtoffer' (als ze dat werkelijk is) de schuld geven. Is wat die jongens deden verkeerd? Uiteraard. Maar ik denk dat we ook niet moeten voorbijgaan aan de verantwoordelijk van het meisje. Ze lijkt in ieder geval voor een deel mee te gaan... en ik veronderstel dat ze wel eens vrijwillig zou kunnen zijn meegegaan met die jongens. Het is uiteraard totaal onaanvaardbaar als jongens/mannen claimen dat vrouwen er schuld aan hebben dat ze aangerand of verkracht worden. Maar misschien moeten we ook niet volledig voorbijgaan aan de verantwoordelijkheid van vrouwen?

Ik bedoel maar... meisjes en vrouwen horen, vind ik, toch een beetje verstandig te zijn. Ze hebben een invloed op hun gedrag en op de manier waarop ze zich kleden. Nee, ik wil niet suggereren dat meisjes die zich schaars kleden 'erom vragen'. Maar meisjes die zich dom gedragen naar (bepaalde) jongens toe, al dan niet onder invloed? Bovendien, hoe graag sommigen het misschien ook anders zouden willen zien, hoe mensen zich kleden zorgt wel voor een bepaalde perceptie. Schaarse, 'sletterige' kleding heeft dus wel degelijk een invloed. Ik ben geen voorstander van hoofddoeken, aardappelzakken en andere onzin, maar het andere uiteinde van superstrakke, superblote kledij is het volgens mij ook niet. Ik vind het ook niet sexy, maar meestal gewoon vulgair. Er is een goede middenweg. En die licht ver weg van de beide extremen. Er mag dus wel iet of wat 'kuisheid' zijn. Nee, ik bedoel hier niet mee dat vrouwen de 'schuld' krijgen... ik heb het over het beoordelen van risico's, en over er mee omgaan.

Ik wil hiermee maar gezegd hebben dat in het geval van verkrachting of aanranding, terwijl naar mijn mening de hoofdverantwoordelijkheid bij de man ligt (en hij is ook diegene die gestraft moet worden), ook de medeverantwoordelijkheid van de vrouw niet geheel mag worden vergeten? In het westen zijn we weggeëvolueerd van vrouwen de schuld te geven als ze worden aangerand of verkracht. Dat is goed. Maar we moeten niet helemaal doorslaan in de andere richting, volgens mij, en mannen afschrijven als onbeholpen beesten zonder zelfcontrole die vrouwen aanranden en verkrachten, waarbij de vrouw geen enkele verantwoordelijkheid heeft en zomaar alles moet kunnen en mogen, zonder enige echte verantwoordelijkheid te dragen voor de gevolgen van bijvoorbeeld de reacties van bepaalde mannen. Opnieuw, het gaat er hier niet over om vrouwen de schuld te geven. Ik wil maar zeggen dat vrouwen en mannen in deze allebei een rol spelen. Uiteraard blijft verkrachting fout en moet dat bestraft worden, maar ik vraag me af of alles waarover verkrachting wordt geschreeuwd dat ook altijd is.

Ten vierde, er valt denk ik wel wat aan te merken op de hedendaagse moraal inzake seksualiteit in het westen, en op de cultuur daarrond. Dat zie je ook aan het feit dat programma's zoals Oh Oh Cherso en Spuiten en Slikken uitgezonden, of zelfs überhaupt gemaakt, worden. Maar wat mij betreft is de islamitische visie vermoedelijk nog erger en meer gedegradeerd, en dus zeker geen gezond alternatief.

PS: Twee interessante blogposts over verkrachting en 'blaming the victim'.
http://www.bookwormroom.com/2011/04/04/blaming-the-victim/
http://www.bookwormroom.com/2008/03/04/rape/

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 16, 2012 8:37 pm

Troost je....Ik ben het weer met je eens Kevin.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Dhana
Berichten: 7953
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Dhana » Wo Mei 16, 2012 10:53 pm

Ik wet het niet, Kevin en Ariel. Ik was tiener in de zestiger jaren, compleet met minirokjes dragen en discotheekbezoek. Ik, noch ook maar een van mijn vriendinnen van mij zijn ooit lastig gevallen vanwege het dragen daarvan. Nog even en dan zijn de bikinidragende vrouwen en meisjes op strand en zwembad min of meer verantwoordelijk voor de gevolgen van het dragen van zwemkleding.

Het probleem is niet de kleding die vrouwen verkiezen te dragen maar de mannen die zich niet weten te beheerse en er grijpgraag van worden.

Nog even en we "betichten" juweliers ervan hun kostbare waar in de etalage ten toon te stellen en er zodoende om vragen naar het hiernamaals geschoten te worden of de eigenaars van dure auto's medeverantwoordelijk te houden voor diefstal van hun bolides.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor KevinB » Wo Mei 16, 2012 11:09 pm

Dhana schreef:Ik wet het niet, Kevin en Ariel. Ik was tiener in de zestiger jaren, compleet met minirokjes dragen en discotheekbezoek. Ik, noch ook maar een van mijn vriendinnen van mij zijn ooit lastig gevallen vanwege het dragen daarvan. Nog even en dan zijn de bikinidragende vrouwen en meisjes op strand en zwembad min of meer verantwoordelijk voor de gevolgen van het dragen van zwemkleding.

Het probleem is niet de kleding die vrouwen verkiezen te dragen maar de mannen die zich niet weten te beheerse en er grijpgraag van worden.

Nog even en we "betichten" juweliers ervan hun kostbare waar in de etalage ten toon te stellen en er zodoende om vragen naar het hiernamaals geschoten te worden of de eigenaars van dure auto's medeverantwoordelijk te houden voor diefstal van hun bolides.


Ik heb geen of idee of alle meisjes die toen tieners/twintigers waren die ervaring delen, Dhana.

Uiteraard hebben mannen ook een verantwoordelijkheid, maar aan de 'perceptie' kun je weinig doen, denk ik. Wel kunnen en moeten mannen geleerd worden op een correcte manier om te gaan met vrouwen, ook al zijn die schaars gekleed. Er valt heel wat te zeggen over Westerse mannen, maar bij de meeste valt het wel mee. Verreweg de meeste zullen alleen kijken... misschien wat gefluit of een opmerking. Maar meer ook niet, meestal. De meeste mannen die ik ken kunnen zich heus wel beheersen. Dat kan ik al jongeman ook... maar dat wil niet zeggen dat ik niet "kijk".

Wat betreft juweliers en autohandelaars/eigenaars: ik vermoed dat als die geen grote investeringen doen in allerlei beveiligingssystemen, ze wel eens te horen zouden kunnen krijgen dat ze medeverantwoordelijk zijn. Misschien is dat zelfs al gebeurd. Nu, ik vind wel dat je altijd een zekere verantwoordelijkheid hebt over je (handels)goederen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 16, 2012 11:33 pm

Dhana schreef:Ik wet het niet, Kevin en Ariel. Ik was tiener in de zestiger jaren, compleet met minirokjes dragen en discotheekbezoek. Ik, noch ook maar een van mijn vriendinnen van mij zijn ooit lastig gevallen vanwege het dragen daarvan. Nog even en dan zijn de bikinidragende vrouwen en meisjes op strand en zwembad min of meer verantwoordelijk voor de gevolgen van het dragen van zwemkleding.
.


De tijden zijn veranderd Dhana. Sneu voor de meiden van nu, maar het blijkt dat als je als een gezonde Hollandse blonde meid vrienden wordt met leden van de Allah clan en Antiliaantjes , er nare dingen met je kan gebeuren als je te vrij met ze om gaat. In onze tijd kon je bij wijze van spreke in je blote billen buiten lopen, en dan nog liep je geen gevaar om door jongens lastig gevallen te worden. . Hooguit werd je door de politie naar huis gebracht. Ik zeg niet dat je niet in een korte rok mag lopen, of niet in bikini op het strand kan liggen. Dat is normaal, en moet gewoon kunnen.

Mijn punt is dat onze meiden zich niet moeten laten verleiden door ree bruine ogen en zoete praatjes van Marokkaanse, Antilianen en ander tuig die vrouwen en meisjes niet respecteren, en hun eigen meiden als ( kuch) 'diamanten" beschermen, maar die Hollandse meisjes als hoeren beschouwen. Als je met deze gastjes om gaat, en je heel sexy kleed, dan kan je er vergif op innemen dat je misbruikt wordt.

Dat moeten we onze meiden leren en ze waarschuwen. Laat dat soort jongens links liggen, en ga er niet te vrij mee om.

Wat betreft juweliers en autohandelaars, helaas ook voor hun is de tijd voor goed veranderd, en ook zij moeten hun spullen goed beschermen, want anders krijgen ze inderdaad te horen dat ze medeverantwoordelijk zijn als hun spullen gejat worden. Ik heb dat zelf ondervonden toen onze auto gestolen werd. Wij hadden even de voordeur open laten staan, omdat we in de voortuin bezig waren. In de tijd dat wij water uit de keuken pakte heeft iemand de sleutels uit de deur ( binnenkant) gejat, en daarna de auto gestolen. Het scheelde geen haar of onze nieuwe auto werd niet vergoed omdat wij volgens de verzekering onvoorzichtig geweest zijn. De sloten van ons huis die wij moesten vervangen werden niet vergoed.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Ozes » Do Mei 17, 2012 12:34 am

Als vrouwen op dat soort mannen/jongens vallen, zal het mij een zorg zijn als ze de zeer voorspelbare consequenties ondervinden. Ik maak mij meer zorgen om meisjes wiens smaak meer richting mij (en Nederlandse consorten) komt. Een morele afbakening als het ware.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Schepsel » Do Mei 17, 2012 12:46 am

Ik krijg er automatisch emotionele jeuk van, het idee dat ik ''verantwoordelijk'' moet doen over mijn zomerjurkjes.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor KevinB » Do Mei 17, 2012 12:52 am

Ozes schreef:Als vrouwen op dat soort mannen/jongens vallen, zal het mij een zorg zijn als ze de zeer voorspelbare consequenties ondervinden. Ik maak mij meer zorgen om meisjes wiens smaak meer richting mij (en Nederlandse consorten) komt. Een morele afbakening als het ware.


Die gasten zijn geen 'mannen', Ozes, of toch niet het soort kerels wat ik 'mannen' zou noemen, dus jongens is een betere term volgens mij.

Voor het overige... ik zou het minder radicaal stellen dan jij, maar ik voel, en dat geef ik toe, ook wat minder medelijden voor meisjes/vrouwen die omgaan met dat soort kerels, met alle gevolgen van dien. Sommige vrouwen zijn helaas aangetrokken tot verkeerde vormen van 'mannelijkheid' en 'zelfvertrouwen'.

Ik krijg er automatisch emotionele jeuk van, het idee dat ik ''verantwoordelijk'' moet doen over mijn zomerjurkjes.


Het hangt er maar vanaf wat je daarmee bedoeld, natuurlijk... maar eerlijk gezegd, ik denk dat die verantwoordelijkheid nog meer gedragsmatig is. Bv. niet omgaan met tuig zoals in dat filmpje. Zulke gasten kun je er soms wel uitpikken.

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Schepsel » Do Mei 17, 2012 1:05 am

Nu ja, ik bedoelde dat ik misschien er niet al te rationeel op reageer. Ik krijg zo'n akelig nonnen-boerkagevoel bij het idee van ''letten op dat de jurk tot aan de knietjes komt!!''

Mocro's mijd ik natuurlijk als de pest. Ik vind ze zelfs afstotelijk, ze lijken in hun gedrag te strijden om de prijs van ''degene die het meest zwakzinnig overkomt''.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Ozes » Do Mei 17, 2012 1:07 am

Schepsel schreef:Ik krijg er automatisch emotionele jeuk van, het idee dat ik ''verantwoordelijk'' moet doen over mijn zomerjurkjes.


Multiculturele grappenmakers uit elke windstreek zijn hier verantwoordelijk voor.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Dhana
Berichten: 7953
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Dhana » Do Mei 17, 2012 9:15 am

Ik ga ervan stijgeren als ik me omwille van die multicul niet onbevangen kan kleden zoals ik dat wens. Nog even en dan zijn we terug bij nul, als rechters bij aanrandingen en verkrachtingen de kleding als verzachtende omstandigheden in de straf van de daders mee gaat rekenen zoals bij het dodelijke ongeluk van een asomarokkaan die een fietster dertig meter door de lucht lanceerde met haar dood als gevolg. Dat het ooit zover zal komen is zeker geen fantasie of vooroordeel van een xenofobe. Het is toch te gek voor woorden dat wij onze manier van leven moeten gaan aanpassen aan achterlijke normen en waarden van een cultuur/religie die uit de middeleeuwen stammen?
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 65225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Ariel » Do Mei 17, 2012 10:20 am

Het is ook achterlijk Dhana.
Maar denk jij dat deze knaapjes die het meisje verkracht hebben een gepaste straf krijgen? Wel nee. Die worden weer met een "foei. mag je niet doen" vingertje naar huis gestuurd, en ze gaan lekker door met hun lage praktijken. Het maakt waarschijnlijk niet eens uit hoe de meisjes gekleed zijn, lange rok, degelijke kleding, want als meisje ben je altijd een prooi als je te dicht bij ze aanschuift. Het is altijd goed om je dochters te waarschuwen voor dit soort knulletjes waar de hormonen door het lijf gieren, en die zich seksueel niet kunnen beheersen in de aanwezigheid van meisjes.
Een verstandige ouder laat zijn kind ook niet midden in de nacht naar een gebied gaan waar hongerige wolven loslopen. Dan zeg je ook niet, "kom nou, we gaan ons niet aanpassen, want wij waren hier eerst en vroeger waren er ook geen wolven" Ouders behoren hun kinderen tot een bepaalde leeftijd te beschermen.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Dhana
Berichten: 7953
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor Dhana » Do Mei 17, 2012 1:53 pm

Een verplichte stikker op de bontkraagjassen met opschrift, ik ben een gevaar voor de loslopende andere sekse, doet zeker te veel aan de Jodenster denken?

Maar je hebt gelijk, Ariel. Hoog tijd om meiden voor te lichten over het loerende gevaar, maar zeker weer te veel aan discriminatie denken?

Ik ben in ieder geval blij dat ik twee volwassen zoons heb en in deze tijd geen tienermeiden hoef op te voeden. Toch word ik boos als ik zie hoeveel vrijheid zeker de meiden van deze tijd is afgenomen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

mercator
Berichten: 17965
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Verkrachtingsslachtoffer gezien als snol

Berichtdoor mercator » Do Mei 17, 2012 6:20 pm

Ozes schreef:Als vrouwen op dat soort mannen/jongens vallen, zal het mij een zorg zijn als ze de zeer voorspelbare consequenties ondervinden.


Dat zou ik OOK vinden als al die pro-moslim propaganda niet in het spel was. Jonge-vaak minderjarige-vrouwen en meisjes worden via de media voorgespiegeld dat er helemààl niks mis is met zich te laten inpakken en bevruchten door invoer-Mohammedanen, dus over vrije keuze kan je niet echt spreken in dit geval.
Als ze verkracht zijn geweest en dan als oud vuil op straat zijn gezet zullen ze hun lesje wel geleerd hebben, maar de ECHTE verantwoordelijken daarvoor zijn die (s)linkse media, de linkse leraartjes op school, de wijvenblaadjes...en de mocro's zelf natuurlijk.

Mijn Mohammedaanse hulpje Mohammed zegde het mij al in 1990 wij Marokkanen beschouwen de Vlaamse wijven als vuilniszakken, we proppen die vol en dan gooien we die op straat, ZO bekijkt de ware Islamiet vrouwen. Ik kan me best voorstellen dat een 14-jarige bakvis helemaal trapt in de praatjes van zo een Mohammed, ZEKER als die nog s ondersteund worden door de alomtegenwoordige poco-propaganda .
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten