‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21297
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Bericht door King George »

‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Posted on 26 februari 2014 by Robert Engel



Criminelen zijn criminelen omdat ze een laag IQ hebben. En zwarten hebben een gemiddeld laag IQ. Ze hebben trouwens veel meer testosteron dan blanken, en zeker meer dan Aziaten. Vandaar dat verkrachtingen onder zwarten vaker voorkomen.

Aan het woord is journalist Joost Niemöller in Nieuwe Revu, en daar kun je iets van vinden. Bijvoorbeeld of het waar is wat Niemöller zegt. Als dat inderdaad zo is, dan hebben we voer voor een discussie. Want als je problemen benoemt, dan kun je iets aan die problemen doen. Tegenstanders van Niemöller hebben er echter voor gezorgd dat zijn site uit de lucht is gehaald. Wegens racisme. Het verhaal gaat dat het klachten regende bij zijn provider. Ongetwijfeld gaan die klachten voorbij aan het evidente feit dat zwarten nu eenmaal anders zijn dan blanken. Waarom zijn ze anders zwart? Maar wat nou als ze écht dommer zijn? Meer verkrachten? Meer inbraken plegen? Omdat het genetisch bepaald is? We zullen het nooit weten. Met dank aan lieden die elke ontwikkeling, elk nieuw inzicht, elk geluid dat hen niet aanstaat in de kiem smoren. Want racisme. Dan klimt men in de mail, gaat men zwetsen op social media en met een beetje geluk peuteren ze nog wat subsidie los ook.

We dienen pal te staan voor mensen als Joost Niemöller die dingen durven zeggen. Want voor we het weten leven we in een maatschappij waar we elke uiting moeten voorleggen aan een Comité van Goede Smaak en Zeden onder leiding van Zwarte Pieten bestrijder Quinsy Gario, René Danen of andere types van dubieuze herkomst. Dan kunnen we beter het licht uitdoen en collectief versterven. Zwart en blank samen. Want racistisch zijn we natuurlijk niet.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: ‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Bericht door Manon »

En ik vanmorgen nog maar denken dat er gewoon een foutje zat aan FB. langs die weg ga ik dikwijls Niemöllers site bezoeken.

Hoe gaat dit nu verder gaan,

Ik zal hem even een berichtje sturen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: ‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Bericht door Manon »

http://politiek.thepostonline.nl/2014/0 ... ntroverse/


Interview: Joost Niemöller over zijn laatste controverse
NiemollerProvider blokkeert zijn website na racistische uitspraken

Update: volgens een nieuwe reactie van provider Hostnet “is de site niet geblokkeerd wegens de inhoud van de website maar vanwege een abuse”. Volgens de woordvoerder van Hostnet is dit ook bekend bij Joost Niemöller zelf.

De Nieuwe Realist, de website van de controversiële columnist Joost Niemöller, is sinds een paar uur niet meer bereikbaar, nadat Niemöller in een interview in Nieuwe Revu betoogde dat zwarte mensen crimineler en agressiever zijn dan blanken. Hostnet heeft de site afgesloten wegens ‘misbruik’. ThePostOnline sprak Niemöller. “Dat alles gelijk moet zijn…puur communisme is dat!”

Maar allereerst, wat zei Niemöller in Nieuwe Revu?

‘Criminelen zijn criminelen omdat ze een laag IQ hebben. En zwarten hebben een gemiddeld laag IQ. Ze hebben trouwens veel meer testosteron dan blanken, en zeker meer dan Aziaten. Vandaar dat verkrachtingen onder zwarten vaker voorkomen.’

Website geblokkeerd
En nu is de website van Niemöller geblokkeerd. Hostnet laat bij monde van medewerker Yoeri Bosman weten dat de website sinds een paar uur is geblokkeerd. ‘Dat is deze middag gebeurd.’ De verklaring voor het lamleggen schrijft hij toe aan het overtreden van Hostnet-regels. ‘De site is uit de lucht als gevolg van abuse, misbruik.’ Bosman kon en wilde geen toelichting geven op wat het misbruik inhield.

Niemöller is op de hoogte van het afsluiten, maar heeft officieel te horen gekregen dat er onderhoud plaatsvindt. ‘Nee, het was geen dos-aanval van buiten bleek. Hostnet, mijn provider, zegt met groot onderhoud bezig te zijn.’

De columnist, die in september vorig jaar zijn congé kreeg bij een NCRV radioprogramma vanwege vermeende racistische uitspraken, doet in Nieuwe Revu vergaande uitspraken over het verband tussen etniciteit en criminaliteit. ‘Er schijnt een relatie te zijn tussen huidkleur en agressie. Je ziet het bijvoorbeeld bij dieren: een donkere leeuw is agressiever dan een lichtgekleurde. Bij mensen schijnt dat ook op te gaan. Omdat dat op een andere manier in het genenplaatje aan elkaar gelinkt is.’

Ben je al met de dood bedreigd?

‘Nee, niet.’

Het is lekker provocerend wat je zegt, maar niet bewezen.

’Ik baseer me op wetenschappelijke studies waaruit blijkt dat zwarten een minder hoog IQ hebben dan blanken.’

Over die IQ-testen zeggen critici dat die deels cultureel bepaald zijn.

‘Ja, sommige vragen zouden onbegrijpelijk zijn en vanuit witte achtergrond zijn opgesteld, maar veel ook niet hoor. Dat moet je zeggen wat je in een figuurtje ziet.’

Je wilt maar zeggen: take it as a man en handel er naar.

‘Ja, mensen moeten hun plaats kennen. We zijn niet allemaal gelijk. Dat is wel het heersende discours, om het maar even chique te zeggen. Het is niet waar dat blanken hetzelfde zijn met een kleurtje, of dat enige verschil tussen man en vrouw tussen de benen zit.’

Hoe moeten we het oplossen?

Sarcastisch: ‘Ja, zal maar zwart zijn, bah…Kijk, ik ben blank, ik moet ook maar slikken dat Joden en Aziaten slimmer zijn dan blanken. Ik ben sceptisch en vaak sarcastisch, maar wat ik zeg baseer ik op wetenschappelijke publicaties. Dat zegt niet dat ik campagne ga voeren of dat ik zeg dat negers niet deugen. Ik zit niet in een politiek kamp.’

Dat je voor racist wordt uitgemaakt, doet je niks?

‘So be it, laat ze maar. Ik denk dat we in het debat over nurture and nature, de kracht van de eigen wil enorm overschatten en het genetische aspect te weinig waarde toekennen. Dat hoeft niet erg te zijn. IQ is het vermogen om te kunnen abstraheren. Dat is niet per se beter. Ik vind het heel slecht dat er zo weinig waarde wordt gehecht aan het klassieke vakmanschap. Op de vakscholen worden mensen opgeleid alsof ze naar de universiteit moeten. Maar krijgen we daarmee het beste uit mensen? We halen Polen die komen om de kraan te repareren. Dat is toch belachelijk!’

Dit riekt naar neo-kolonialisme; de zwarte man aan het handwerk.

’Nou, de slavernij was niet zo’n goed idee. Ik ben er niet voor dat als iemand zijn kop opsteekt die eraf te hakken. Maar we moeten af van de illusie dat je leven mislukt is als je niet tot de hoogbegaafde top van de samenleving behoort. Mensen verschillen, en dat heeft in hoge mate te maken met etniciteit. Dat is een taboe, maar er heerst een soort dwang om daar niet over te praten. Dat alles gelijk moet zijn…puur communisme is dat!’
en... floops! censuur erop! Wat leven we toch leuk in het o zo vrije westen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: ‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Bericht door Manon »

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Natio ... uality.png

voilà eat that! of ga wikipedia dan maar censureren.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: ‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Bericht door Manon »

Hier nog een stukje uit de gewraakte tekst van Niemöller (niet meer volledig te lezen, ik had maar een stuk gekopieerd van http://joostniemoller.nl/2014/02/turkse ... ans-in-nl/):
Er is veel kritiek, de laatste tijd, op de CITO toets, met name omdat die enorme spanningen zou veroorzaken. Ook hoor je dat er geen voorspellende waarde zou zijn. Hetzelfde wordt gezegd over IQ testen, en dat is niet zo vreemd want een CITO toets is voor meer dan 90 % een IQ test.

Nog veel meer woede ontstond er over de IQ testen toen bleek dat er structurele IQ verschillen bestonden tussen etnische groepen. Niet eens zozeer omdat het niet waar zou zijn. Maar omdat het niet zo zou mogen zijn. Want: Als er verschillen zijn tussen etnische groepen, dan is dat racistisch. Een aardig staaltje van hoe de politiek correcte leer het wint van de werkelijkheid.

Wat al die boze schelders maar niet willen begrijpen, is dat het hier gaat om gemiddelden.

En wat ze helemaal niet begrijpen, is dat algemene, geformaliseerde testen, mits goed doorontwikkeld, mensen juist de kans geven om beoordeeld te worden op hun individuele capaciteiten.

In de VS begrijpt men dit al een halve eeuw. Ooit werd je bij top universiteiten als Harvard alleen uitgenodigd als je pappa er had gezeten, of anderszins deel uit maakte van een invloedrijk oud geld netwerk. Voor een deel is dat nog zo. Maar voor een ander deel word je nu beoordeeld op je testen, die ook daar voor een belangrijk deel IQ testen zijn. Het gevolg is dat het gemiddelde IQ niveau op instellingen als Harvard sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw geëxplodeerd is. En dat is ook een van de redenen dat de VS, met zijn principe aan gelijke kansen (in de praktijk zal daar nogal wat op aan te merken zijn) een buitengemeen succesvol land is gebleven. Dit proces wordt beschreven in het invloedrijke, maar ook vaak aangevallen boek The Bell Curve.

De moraal van dit verhaal is: Gelijke kansen is het omgekeerde van gelijkheid. Een maatschappij die gelijkheid oplegt, blijft achter, een maatschappij die gelijke kansen creëert, is een winnaar. In The Bell Curve wordt bovendien aangetoond dat meer gelijke kansen ook meer laten zien dat er ongelijkheid tussen individuen en ook tussen etnische groepen bestaat. Tja. Dat kunnen we niet fijn vinden. En het daarom ontkennen. Of ‘discriminatie’ noemen. Of ‘racisme.’ Dat kan allemaal. Alleen: Daar maken we geen betere maatschappij van.

Maar die verschillen tussen etnische groepen zijn wel gemiddelde verschillen. Dat betekent dus niet dat er geen individuele uitzonderingen zouden bestaan. Juist die moeten alle kansen krijgen. Dat kan alleen maar als daar een eerlijke meetlat voor bestaat. Dat is in het voordeel van ons allemaal.
de laatste paragraaf had ik ook gekopieerd:
We hebben in Nederland jongens als Renzi te hard nodig om ze in die sompige maakbaarheidinstellingen ten onder te laten gaan. Blijft wel de vraag liggen wat er nu precies mis ging met die IQ testen, dat ze zulke verschillende uitslagen gaven. Daarover vertelt het artikel niets.
en nu werd alles gecensureerd wegens "abuse". Wie werd hier geabuseerd in feite? Die twee aziaten met een IQ van 89 of die vijftig afrikanen met een IQ van 90?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77388
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: ‘Zwarten hebben een lager IQ en verkrachten vaker’

Bericht door Ariel »

Je kan er bijna niet om heen dat sommige zwarte een laag IQ hebben. Vandaag is een vliegtuig neer geschoten met daarin 300 mensen. Meer dan 150 Hollanders zijn vandaag in dat vliegtuig overleden, en wat twittert Quinsy Gario de domme aandachtshoer ? :scratch:
"White lives matter more than brown ones."
Na veel kritiek heeft hij de twitter verwijderd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie