Gender indoctrinatie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Gender indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 26, 2019 1:42 am

D66 dramt door: vierjarige kinderen krijgen nóg meer genderpropaganda

April 16, 2019 - Redactie

Afbeelding
Minister Van Engelshoven op werkbezoek. Foto: Sebastiaan ter Burg / Wikimedia Commons

Denkt uw kind bij ‘straaljagerpiloot’ aan een man? Niet goed, vindt onderwijsminister Ingrid van Engelshoven (D66). Kleine kinderen lijden volgens de minister aan “genderstereotypen”. De minister schakelt nu het onderwijs in om ‘genderstereotypering te doorbreken’. Het is slechts een van de vele maatregelen waarmee Van Engelshoven de genderideologie aan ons opdringt.

Onverbloemde strijd

Minister Van Engelshoven heeft op 29 maart een brief gestuurd aan de Tweede Kamer over haar strijd tegen “genderstereotypen”. Om het onwennige volk warm te maken voor de Grote Sprong Voorwaarts is er ook een interactieve PDF gepubliceerd. Het biedt een goed overzicht van alle fronten waarop Van Engelshoven een onverbloemde strijd voert tegen de christelijke visie op gezin, huwelijk en seksualiteit.

Homo-propaganda in kerkgemeenschappen
Van Engelshoven schuwt de totalitaire middelen niet. Ook als die de scheiding van kerk en staat schenden. Zo belooft de minister voortdurende steun aan “de alliantie van christelijke LHBT-netwerken”, die in kerkgemeenschappen en op christelijke scholen de homo-ideologie propageren. Deze ideologie gaat recht in tegen de Bijbel en de christelijke traditie, die homoseksuele handelingen zeer duidelijk veroordelen als gruwel Gods en schending van de natuur.

Feministische sturing in beroepskeuze
In Nederland is het verplicht om je kinderen naar school te sturen. Daar is geen ontsnappen aan de lhbt-propaganda. Vandaar dat de D66-drammers van genderideologie helemaal inzetten op onderwijs. Van Engelshoven heeft een breed pakket aan maatregelen. Jongeren moet feministisch gestuurd worden in hun beroepskeuze, zodat meer meisjes voor een technische opleiding kiezen. Terwijl al lang en breed bekend is dat het doordrijven van gendergelijkheid juist leidt tot minder meisjes die de technische richting opgaan. Het emancipatiebeleid van Van Engelshoven zal het tekort aan technisch personeel alleen maar doen oplopen.

Schoolboeken herschrijven
Beroepsvoorlichting is heel beperkt onderdeel van het schoolcurriculum. Meer effect heeft de omvorming van de schoolboeken van wiskunde, Engels, geschiedenis, enzovoort. Die bevatten traditionele geslachtsrollen en dat vindt de minister fout. Daarom stuurt ze genderideoloog Judi Mesman op de schoolboekuitgevers af om ze te laten herschrijven. Mesman is volgens de minister met de uitgevers “in gesprek”, nogal een eufemisme.

Afbeelding

Hoogleraar diversiteit
Mesman is psycholoog van opleiding, fanatiek genderideoloog van overtuiging. Ze bekleedt de leerstoel ‘diversiteit in opvoeding’ aan de Universiteit Leiden. Zeg maar de genderideologische equivalent van de leerstoel marxistische economie aan de Noord-Koreaanse Universiteit van Pyongyang. Professor Mesman leidt een ‘laboratorium’ voor onderzoek naar genderstereotypering bij kinderen, met de veelzeggende naam het Diversity in Parenting Lab. Haar advies aan ouders “heel kritisch” te kijken naar hun gendervooroordelen bij het opvoeden: “Reageer ik wel even enthousiast als mijn zoontje naar een Barbie grijpt in de winkel als naar een vrachtwagen?” Ordinair gendergedram, waar ze in 2017 wel anderhalf miljoen euro staatssubsidie voor ontving.

Zelfs groep 1 en 2
Het genderdrammen strekt zelfs uit tot de vier- en vijfjarigen. Voor groep 1 en 2 van de basisschool heeft de minister project-Beeldenbrekers. Dat heeft tot doel “genderstereotypering in groep 1 en 2 van het basisonderwijs te doorbreken.” Het project laat kinderen beroepsuitoefenaars tekenen. Zoals te verwachten tekenen ze een vrouwelijke verpleegkundige en een mannelijke straaljagerpiloot. Waarop de kinderen geconfronteerd worden met een mannelijke verpleegkundige en een vrouwelijke straaljagerpiloot. Het lijkt allemaal leuk en onschuldig, maar de agenda erachter is erop gericht het natuurlijk geslachtsbegrip van kleine kinderen uit te wissen en te vervangen met genderneutraliteit. Dat blijkt ook uit de lerarenhandleiding, die docenten opdraagt om in de les “geen woorden als man/vrouw/hij/zij” te gebruiken.

Dwangdiversiteit
De lessen van Beeldenbrekers zijn vooralsnog optioneel. Scholen kunnen de genderindoctrinatie nog naast zich neerleggen. Maar ze moeten volgens de kerndoelen al wel “seksuele diversiteit” onderwijzen. Ook christelijke scholen zijn hiertoe verplicht, op straffe van financiële sancties. Voor minister Van Engelshoven gaat deze dwingelandij niet ver genoeg. Scholen moeten de acceptatie van “verschillende seksuele oriëntaties” onderwijzen. Leerlingen dienen te “weten en accepteren dat er verschillende seksuele oriëntaties en expressies van gender zijn.” Een curieuze formulering die veel onduidelijkheid laat. Pedofilie, necrofilie en bestialiteit zijn ook seksuele oriëntaties, moeten leerlingen die ook accepteren?

Tienjarigen leren masturberen
De inhoud van seksuele diversiteit wordt bewust vaag gehouden, zodat de lhbt-beweging het aan kan passen al gelang naar de modernste inzichten. Een van die inzichten is dat de ‘seksualiteitsbeleving’ van kinderen gestimuleerd moeten worden. RutgersWPF raadt in zijn Leskatern relaties & seksualiteit groep 7 en 8 aan om basisschoolkinderen te leren “hoe je jezelf kunt bevredigen.” Leerkrachten moeten met de kinderen – nota bene van soms nog maar 10 jaar – te ontdekken “welke plekjes je prettig of fijn vindt om aan te raken.” Kinderen die tegen zulke vulgariteit protesteren, moeten duidelijk gemaakt worden dat “zelfbevrediging iets is waar ze zich niet over hoeven te schamen of schuldig te voelen... Ze kunnen het zo vaak doen als zij prettig vinden.”

Afbeelding
Bron: RutgersWPF, [i]Leskatern relaties & seksualiteit groep 7 en 8, 2013[/i]

Kritisch rapport
Gezin in Gevaar volgt de toenemende seksualisering van schoolkinderen met zorg. Wij worden steeds vaker benaderd door ouders die de seksuele voorlichting op de school van hun kinderen wel erg ver vinden gaan. Reden genoeg om een meldpunt in te stellen. Wij roepen ouders, leerkrachten, leerlingen en andere betrokkenen op om melding te maken van seksualiserend lesmateriaal. Gezin in Gevaar verwerkt de meldingen in een kritisch rapport. Leerkrachten, ouders en politici krijgen daarin aanbevelingen hoe de seksualisering van kinderen te stoppen.

Gezin in Gevaar maakt een diepgravend rapport over de gesubsidieerde seksualisering van schoolkinderen. Wij krijgen 0 euro subsidie en zijn volledig afhankelijk van giften. Help het rapport en geef een donatie!

https://geziningevaar.nl/d66-dramt-door ... #more-2007
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Do Jul 11, 2019 12:22 pm

Het verkeerde gender standpunt kan je de baan kosten in Engeland. Tenminste als je Christen bent en niet Mohammedaan want die hebben dispensatie. Hij moest op diversiteitstraining en gaf het verkeerde antwoord op een vraag over een hypothetische situatie. Zover is de idiotie al doorgeslagen.
Christelijke arts ontslagen om genderstandpunt
Een christelijke arts brengt in Groot-Brittannië een debat op gang over godsdienstvrijheid en de acceptatie van transgenders. David Mackereth werd ontslagen omdat hij weigert een patiënt „met een baard” als vrouw te bestempelen, maar de 56-jarige vader van vier kinderen zegt juist dat hijzelf door dat besluit gediscrimineerd wordt op basis van zijn geloof.

Mackereth, die dertig jaar in de medische wereld werkte, sleept vanwege zijn ’absurde’ ontslag de staat voor het gerecht. Zijn voormalige baas bij het overheidsdepartement voor Werk en Pensioen legde hem vorig jaar in een diversiteitstraining een casus voor. Zou hij een bijna twee meter lange man met baard ’zij’ of ’mevrouw’ noemen, als diegene dat wenst? Nee, betoogt Mackereth, want hij weigert „een abstracte ideologische gelofte af te leggen”, meldt The Telegraph. Daarop werd hij zonder pardon ontslagen.

„Als je gelooft in een wisselend geslacht, is je gender niet meer dan je eigen fantasie over jezelf”, zegt Mackereth in een verklaring tegen de rechtbank. Transgenderisme is volgens hem een ’waanidee’. „Bovendien is het mijn verantwoordelijkheid om als arts altijd met een goed geweten te handelen, in het belang van de patiënten, en niet om allerlei fantasieën, vooroordelen of waanideeën aan te nemen om niemand maar voor het hoofd te stoten.”
https://www.telegraaf.nl/nieuws/954317014/christelijke-arts-ontslagen-om-genderstandpunt
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jul 12, 2019 9:48 am

Het leven van een transgender gaat niet over rozen. Bij de transitie man -> vrouw krijg je ook met al die vrouwenproblemen te maken zoals verkracht worden.
Transgender (17) gaat voor het eerst uit als meisje en wordt meteen meegelokt en verkracht: trio krijgt 5 jaar cel
De Antwerpse strafrechter heeft drie mannen van 24, 25 en 34 jaar veroordeeld tot 5 jaar cel voor de verkrachting van een 17-jarige, die voor de eerste keer als meisje uitging. Het transgender slachtoffer was meegelokt vanuit discotheek Red & Blue in Antwerpen. Op het appartement kon zij ontsnappen door een van de verkrachters in zijn penis te bijten.
[...]
De beklaagden, die via telefonie-onderzoek geïdentificeerd werden, ontkenden iedere betrokkenheid. Aanvankelijk beweerden ze elkaar zelfs niet te kennen en ontkenden ze in de Red & Blue geweest te zijn. Ze betwistten ook dat er seksuele contacten waren geweest, ook al stemden de aangetroffen DNA-sporen bij het slachtoffer overeen met hun DNA-stalen.

Uit dit laatste maak ik op het het hier gaat om Mohammedanen gezien het ontkennende gedrag.

https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/transgender-17-gaat-voor-het-eerst-uit-als-meisje-en-wordt-meteen-meegelokt-en-verkracht-trio-krijgt-5-jaar-cel~ae90b744/?referer=https%3A%2F%2Fwww.hln.be%2F
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 10, 2019 12:32 pm

Afbeelding

Een genderneutraal toilet in North Carolina.

Bij Bol.com: alu toiletbordje genderneutraal, 5,99 euro
Afbeelding
https://www.bol.com/nl/p/alu-toiletbordje-genderneutraal/9200000114843866/

En dan is er dit:
Afbeelding
of dat
Afbeelding
maar helemaal inclusief is natuurlijk deze:
Afbeelding
en voor wie nog niet zo ingevoerd is in deze materie maar wel kan lezen:
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71960
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Ariel » Za Aug 10, 2019 1:31 pm

Mijn WC thuis is ook genderneutraal. 8-)
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6198
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Ali Yas » Za Aug 10, 2019 4:13 pm

Ariel schreef:Mijn WC thuis is ook genderneutraal. 8-)

Hm. Met een WC-bril die voor de helft omhoog gaat?
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71960
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Ariel » Za Aug 10, 2019 5:08 pm

Ali Yas schreef:
Ariel schreef:Mijn WC thuis is ook genderneutraal. 8-)

Hm. Met een WC-bril die voor de helft omhoog gaat?


Nee, dat gebeurd handmatig in mijn huis.

Mannen zetten hem omhoog, en regelmatig zet ik hem dan weer omlaag... :cry:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15640
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Aug 10, 2019 6:42 pm

Mahalingam schreef:Uit dit laatste maak ik op het het hier gaat om Mohammedanen gezien het ontkennende gedrag.

En over een transformer die in haar nieuwe rol als transgender niets liever wilde dan op ontdekking gaan. Drie mannen leken haar wel wat. Maar dat viel knap tegen. Je moet ook geen Marokkanen geloven die het beste met jou voorhebben en jou om de beurt, bij gebrek aan een geit, rammen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2447
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor silkyboxershortXL » Zo Aug 11, 2019 2:10 pm

Wie is Jonathan Jessica Yaniv
Lange versie

kort

Anne Marie Waters van Britain First;

Haar gecensureerde video op Bitchute:
https://www.bitchute.com/video/Pbv8afGcQMhB/
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71960
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Ariel » Wo Aug 14, 2019 4:00 pm

Afbeelding


Voor het eerst reclames met genderstereotypen geweerd in Groot-Brittannië

De Britse variant van de Reclamecodecommissie, de Advertising Standards Authority (ASA), heeft voor het eerst twee reclames geweerd vanwege genderstereotypen. Het gaat om een reclame van Volkswagen en een voor Philadelphia-smeerkaas.

Het Verenigd Koninkrijk kent sinds juni een verbod op 'schadelijke genderstereotypen' in alle vormen van reclame. Het gaat bijvoorbeeld om beelden van vrouwen die schoonmaken terwijl hun man de krant leest, of het wekken van de suggestie dat vrouwen moeite hebben met inparkeren.

Het verbod kwam er na een onderzoek dat ASA deed naar seksisme in Britse reclames. "Ons onderzoek wijst uit hoe schadelijke genderstereotypen in reclames kunnen bijdragen aan ongelijkheid in de samenleving, met negatieve gevolgen voor ons allemaal. Eenvoudig gezegd kunnen we concluderen dat sommige weergaven in reclames op termijn een rol kunnen spelen in het beknotten van iemands potentieel", zei directeur Guy Parker destijds tegen de BBC.

Vrouw met kinderwagen
In de geweerde reclame van fabrikant Mondelez voor de spreads van Philadelphia zijn twee jonge vaders te zien, die met hun baby's in een horecagelegenheid zijn. De vaders zijn zo afgeleid door de ontbijtgerechtjes die op een lopende band voorbij komen, dat ze hun kinderen uit het oog verliezen en ze even later voorbij zien komen op de band. Het zou volgens ASA de suggestie wekken dat mannen niet voor kinderen kunnen zorgen. Er kwamen 128 klachten over het filmpje.

In de andere reclame, voor de e-Golf van Volkswagen, zijn mannen te zien die 'avontuurlijke dingen' doen. Van de twee vrouwen die in beeld komen zit er eentje naast een kinderwagen op een bankje, de ander slaapt. ASA ontving er een stuk minder klachten over, slechts drie, maar besloot de reclame toch te verbieden.

Freelance reclamemaker Liesbeth Maliepaard kan zich vinden in de geest van het Britse verbod op genderstereotypen in reclame-uitingen. Maar ze vindt het weren van de genoemde twee reclames niet terecht.

"Dit schiet zijn doel volledig voorbij. Ik zie dat de makers van de Mondelez-reclame juist bewust bezig zijn geweest met gender, ze hebben voor twee mannen gekozen die op hun kinderen passen. En wat betreft de reclame van Volkswagen: het is toch de realiteit van het leven dat een moeder af en toe met een kinderwagen op pad is? Mag er nu alleen nog maar een vader achter de kinderwagen in beeld komen?"

"Deze reclames verbieden vind ik te ver gaan", zegt ook Anne van Andel, reclamemaker bij bureau XXS Amsterdam. "Het geeft wel aan dat genderstereotyperingen een grijs gebied zijn, en dat zo'n verbod moeilijk te handhaven is. Want een knipoog moet kunnen, maar discriminatie is echt not done."

Volgens Maliepaard zijn er andere reclames die schadelijker zijn, ook als het gaat om gender. "Ik zie liever dat buitenreclame met halfnaakte vrouwen - met perfect gefotoshopte lichamen en getuite mondjes - verdwijnt", zegt ze. "Daar begon het Britse verbod mee: een poster van een model in bikini met een heel strak lijf, met de vraag 'Are you beach body ready'? Dat was een reclame voor dieetsupplementen, en mensen waren daar terecht boos over."

Afspiegeling van de werkelijkheid
Het verbod is nu door ASA niet goed toegepast, meent Maliepaard, en daarom ziet ze eenzelfde verbod in Nederland niet zitten.

"Als consumenten aanstoot nemen aan wat voor stereotyperingen dan ook in reclames, is er ruimte om te klagen bij de Reclame Code Commissie. Ik vind ook dat het een verantwoordelijkheid van merken zelf is om een zo goed mogelijke afspiegeling van de werkelijkheid te geven."

Collega-reclamemaker Van Andel vindt ook dat merken en reclamebureaus een grote rol kunnen spelen in het bevorderen van gelijkheid. "Ze kunnen in reclames vaker de tegenovergestelde invalshoek gebruiken. Dat kan zelfs veel leuker zijn dan de ouderwetse clichés."
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 14, 2019 4:33 pm

" "Ze kunnen in reclames vaker de tegenovergestelde invalshoek gebruiken. Dat kan zelfs veel leuker zijn dan de ouderwetse clichés."" aldus:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 16, 2019 1:41 pm

Waarom heeft niemand mij dit verteld? Waarom kom ik er nu pas achter? Er bestaat al 20 jaar een transgendervlag in vale kleuren. Op 19 augustus is het Transgender Flag Day, zodoende dat ik er over hoor.

Afbeelding

De transgendergemeenschap van Amsterdam wil dat die vlag meer te zien is in de stad net zoals de regenboogvlag .
‘De transvlag moet zichtbaarder worden in Amsterdam’
https://www.parool.nl/columns-opinie/de-transvlag-moet-zichtbaarder-worden-in-amsterdam~bc1c366b/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71960
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Ariel » Vr Aug 16, 2019 1:59 pm

Er blijken nog veel meer vlaggen te bestaan in de gay wereld.

Het is niet meer bij te houden.

Afbeelding
Non-binair
Een non-binair persoon is iemand die zich niet thuis voelt in de binaire gendercategorieën man of vrouw en zich beter voelt bij een andere, niet-binaire, genderidentiteit.


Deze is ook grappig. :razz:

Afbeelding
Pony
Pony-play is een fetish waarbij mensen als paard worden behandeld. Ze dragen hoeven, oren, een zadel en trekken karren voort. Deze vlag werd reeds in 2007 ontwikkeld en is onderdeel van de leercommunity.


Bekijk alle vlaggen op hun site.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 31, 2019 10:30 pm

Waar maken gendergekkies heden ten dage zich druk over?
Over de vraag bijvoorbeeld: "Can you be both non-binary and lesbian?". Kijk en leer:Voor nog meer leerzaams:
https://www.youtube.com/channel/UCQLRK5wiWGmzp4dnFt0arwA/videos
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 05, 2019 8:33 pm

De TU Eindhoven stelt diverse banen open voor alleen maar vrouwen.
En dus is de vraag van de gendergekkies: "Wat is de definitie van 'vrouw' ?".
Daar moest diep over nagedacht worden want het zijn ingewikkelde tijden. En ze zijn er uitgekomen:
Transvrouw kan ook solliciteren aan TU/e
Al bij de eerste kennisgeving op 17 juni in de U-raad van het voorkeursprogramma voor vrouwen, stelden universiteitsraadsleden Arthur Nijdam (Eindhovense Studenten Raad) en Luuk Godtschalk (Groep-één) vragen over genderidentiteit. “Is het niet ouderwets dat het met deze regeling voor de komende vijf jaar nodig is om sollicitanten om hun genderidentiteit vragen? Als sollicitanten dit op hun aanmeldingsformulier zien, zou de TU/e een beetje conservatief over kunnen komen”, was hun stelling. Ook wilden ze weten hoe het College van Bestuur genderidentiteit definieert.

En een technische hogeschool wil toch niet het etiket 'ouderwets' en 'conservatief' dragen?
Nijdam: “Toen werd in eerste instantie verteld dat er uitgegaan moest worden van de gegevens op het paspoort. Ik ben daarop na de vergadering naar vicevoorzitter Nicole Ummelen gegaan en heb haar verteld dat die definitie betekent dat ik als transgender dan ook zou mogen deelnemen aan het Irène Curie-programma, hoewel ik me niet identificeer als vrouw en me zo ook niet presenteer tegenover de buitenwereld.” Inmiddels is trouwens de geslachtsaanduiding op Nijdams paspoort veranderd.

Welkom
Nijdam neemt aan dat zijn verhaal indruk heeft gemaakt en dat het samen met de vragen in de vergadering reden was tot beleidswijziging. Het CvB heeft de tekst op de website aangepast. Waar eerst stond dat het geslacht dat geregistreerd stond in het paspoort leidend was, staat nu dat alle personen welkom zijn die (zichzelf) identificeren als vrouw.
https://www.cursor.tue.nl/nieuws/2019/september/week-1/transvrouw-kan-ook-solliciteren-aan-tue/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 07, 2019 1:44 pm

Er worden nogal wat mensen omgebouwd. Dat vergt veel dure medische behandelingen. En er bestaan speciale kinieken voor deze speciale mensen.
Gender identity clinic leaks patient email addresses
A London gender identity clinic has mistakenly exposed details of close to 2,000 people on its email list.

The Charing Cross Gender Identity Clinic sent patients an email about an art competition, with hundreds of others CC-ed in.
The clinic later tried to recall the message but the error had already been noticed.
The Tavistock and Portman NHS Foundation Trust, which is responsible for the clinic, is investigating.
Two separate emails were sent, with about 900 people CC-ed on each.
One patient at the clinic, Jessie, told the BBC she was angry about what had happened.
"It could out someone, especially as this place treats people who are transgender," she said.
https://www.bbc.com/news/technology-49611948
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38929
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Mahalingam » Wo Sep 11, 2019 1:31 pm

Girls in Sussex were locked out of their school for wearing skirts, which goes against the school’s new ‘gender-neutral’ uniform rules. Why this obsession with ‘neutralising’ kids? Let girls be girls,
Afbeelding
Britse scholieren demonstreren tegen verbod op rokjes
Meisjes willen meisjes zijn. Onder dat motto demonstreren scholieren van een Britse openbare school sinds eind vorige week voor het recht om een rok te dragen. De buurtpolitie is ingeschakeld om de protesterende meisjes buiten de schoolpoorten te houden en de orde te handhaven.

Op vrijwel alle Britse scholen hebben meisjes de keuze tussen een broek of een rok. Sommige scholen staan het jongens ook toe een rok te dragen als ze zich daar prettiger bij voelen. Zo niet op de Priory School in Lewes, een stadje nabij Brighton. Daar heeft schoolhoofd Tony Smith bepaald dat alle leerlingen een uniform met een broek moeten dragen. Het doel is transgender leerlingen zich beter op hun gemak te laten voelen. Ook zou de school zich zorgen maken over ‘upskirting’, ofwel jongens die stiekem foto’s maken onder de rok van meisjes.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/britse-scholieren-demonstreren-tegen-verbod-op-rokjes~b5c863b7/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Di Sep 24, 2019 12:33 am

De EU, die handelt in opdracht van en/of in samenwerking met de VN, om, mijns inziens, in Europa een samenleving te creëren die geen moraliteit meer heeft en waar de meningen en gevoelens van mensen van weinig belang zijn.

Volgens onderstaand artikel krijgen kinderen vanaf 6 jaar verplicht lessen in het zichzelf aanraken of “stimuleren”, die volgens critici de jongeren seksualiseren. De lessen maken deel uit van het controversiële “All About Me” lesprogramma. Documenten verkregen door The Mail on Sunday beschrijven hoe “All About Me-klassen” betrekking hebben op leerlingen tussen 6 en 10 jaar die door leraren worden verteld dat er “regels” zijn om jezelf aan te raken. Een uitleg van “regels over zelf-stimulering” staat in het lesplan van het schema van 6 en 7 jaar. Echt ziek dit!
www.dailymail.co.uk

https://ejbron.wordpress.com/2019/09/23 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41275
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gender indoctrinatie

Berichtdoor Pilgrim » Vr Sep 27, 2019 11:35 pm

De gestoorde eeuw...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten