Hamas, Hamas, alle joden aan het gas

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8405
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Hamas, Hamas, alle joden aan het gas

Bericht door xplosive »

 
Uit de The Hamas Covenant :
 
On the destruction of Israel:

"Israel will exist and will continue to exist until Islam will obliterate it, just as it obliterated others before it." (Preamble)
The Day of Judgment will not come about until Moslems fight Jews and kill them. Then, the Jews will hide behind rocks and trees, and the rocks and trees will cry out: 'O Moslem, there is a Jew hiding behind me, come and kill him." (Article 7)
 
Dus niet Israël maar Hamas moet internationaal onder druk gezet worden om het geweld te staken.
 
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas, Hamas, alle joden aan het gas

Bericht door Pilgrim »

Uittreksel uit het Hamas-handvest om te delen met uw gekozen functionarissen

Geplaatst op 16 mei 2021

Afbeelding
“Israël zal bestaan en zal blijven bestaan totdat de islam het zal vernietigen”

Er was een tijd dat alle gekozen functionarissen een aangewezen terroristische organisatie erkenden en het geen kracht voor ‘verzet’ noemden. Er was een tijd dat de media alle aangewezen terroristische groeperingen ‘terroristische groeperingen’ noemden en niet selectief de Palestijnse ‘islamitische’ en ‘militante’ groeperingen.

Maar antisemieten en antizionisten zijn doorgedrongen in de hallen van het Congres en op het gebied van de journalistiek, dus het is tijd om de doelen van HAMAS uiteen te zetten, zoals geschreven door HAMAS, zodat iedereen het begrijpt:

Lees verder >>>
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hamas, Hamas, alle joden aan het gas

Bericht door Pilgrim »

Geen genade voor Hamas

Geplaatst op 19 mei 2021

Afbeelding

Het is gewetenloos om voor te stellen dat wij de problemen van Hamas moeten begrijpen. Nee, we moeten vechten tot dit kwaad overwonnen is. Wanneer ik de al te voorspelbare veroordelingen van Israël´s oorlog met Hamas en de islamitische Jihad in de Gazastrook lees, dan vraag ik me af: “Begrijpen de mensen dat dit terreurorganisaties zijn, die met radicale religieuze overgave opgericht werden om Israël en het joodse volk te vernietigen?”

Begrijpen deze mensen dat islamitische terreurgroepen zich hebben overgeleverd aan de enige de mensheid bekende religie, die nog steeds leert dat het eervol is om mannen, vrouwen en kinderen te offeren en te doden? De meeste wereldreligies proberen in ieder geval vriendelijkheid, liefde en respect voor de mensheid te leren en manieren te vinden om van de wereld een betere plek te maken. Dit doen ze door de mensen te helpen met leed en verlies klaar te komen. De radicale islam en zijn aanhangers blijven de enige religieuze groepen die er trots op zijn om onschuldige mensen te doden. Hamas vindt het eervol en schept er behagen in om onschuldige joden te doden.

Hoe interessant, dat Israël´s plechtig beloofde land midden in islamitisch gebied eindigt en gedwongen is om het op te nemen tegen het grootste moderne kwaad van de wereld! God heeft vast en zeker een plan voor dat alles. Kom op Israël!

Ik hoor mensen en regeringen zeggen: “We moeten haar (Hamas´) misstanden begrijpen. Als we naar hen luisteren en het leven voor hen beter zouden maken, dan zou er minder terreur in de wereld zijn.” Welke misstanden rechtvaardigen terrorisme? Alleen al in de vorige eeuw hebben we twee wereldoorlogen, burgeroorlogen, Hiroshima, bloedbaden en een Holocaust uitgehouden. Is er ook maar één religie in de wereld die haar mensen nog steeds leert om wraak te nemen door onschuldige mensen te doden? Heeft u ooit een overlevende van de Holocaust of van Hiroshima gezien die een ziekenhuis of een school opblaast of duizenden raketten willekeurig op grote burgerbevolkingen afvuurt in de hoop op deze manier zoveel mogelijk burgers te doden?

Om het nog maar eens te herhalen: Hamas is een terroristische organisatie, die door geciviliseerde naties in de wereld als zodanig erkend is en neergeslagen moet worden. Waarom Israël en de naties niet inzien dat Hamas en de islamitische Jihad verpletterd moeten worden, is mij een raadsel. Er is geen andere oplossing. Dat is de strijd die wij in Israël al meer dan 70 jaar voeren, en we moeten wakker worden, ermee ophouden verontschuldigingen voor hun bloeddorstigheid te zoeken, en de Aarde van dit kwaad zuiveren.

Organisaties zoals Hamas en de radicale islam zijn religieuze aanhangers van een filosofie, die in oorlog is met de fundamentele principes van de mensheid. Er is geen logica, geen doel en geen politiek die hierin enige zin zien. Op zo´n ideologie kan geen ander antwoord bestaan dan shock en compromisloos verzet, of dit nu in Israël, in de naties of in de media is, die eveneens verantwoordelijk zijn als zij deze wreedheid ondersteunen.

Er zijn duizenden naamloze islamitische religieuze leiders in Gaza en in de hele wereld, die nog steeds dezelfde ideeën doceren die hun martelaren van 9/11 in de verwoesting gestuurd hebben. Begrijpen de mensen niet dat Hamas en de islamitische Jihad langs de zuidelijke grens van Israël zoveel mogelijk joden in naam van deze perverse ideologie zouden vermoorden en verminken wanneer ze daartoe de gelegenheid en de wapens zouden hebben?

Om deze vijand te bestrijden, moeten we ons er van bewust worden dat de islamitische jihad een religie met een leger is, maar dat ideeën niet alleen met wapens bestreden kunnen worden. De huidige grote brand, evenals Israël´s 70-jarige strijd met de Palestijnse terreur, laten zien dat dit religieus fanatisme niet alleen met geweld te overwinnen is. Israël zal weldra een militair uitstel opleggen, maar alle politieke partijen, regeringen en media van de geciviliseerde wereld moeten zich opstellen tegen deze dodelijke vijand als we van deze pandemie van onmenselijkheid gezuiverd willen worden. Er kan geen compromis met dit kwaad bestaan, dat niet getolereerd kan worden, als we een kans hebben om te vechten.

Wie is Hamas?
Moet ik diegenen in de regering, anti-Israël-demonstranten in de hele wereld en in de media, die erop staan om deze terreurorganisatie te ondersteunen, aan de Charta van Hamas of het Pact van de islamitische verzetsbeweging herinneren, die op 18 augustus 1988 werd uitgegeven? De Charta is een omvangrijk manifest, dat uit 36 aparte artikelen bestaat, die allemaal het fundamentele doel van Hamas bevorderen om de staat Israël door de jihad (islamitische heilige oorlog) te vernietigen.

Lees ze en je zult begrijpen waarom het zo verontrustend is dat enkele Arabische Israëli´s zich deze dagen met gewelddadige protesten in onze steden aansluiten bij Hamas, en waarom Israël zich zonder compromis tegen deze tendens moet verzeten.

Hieronder vind je passages uit de Charta van Hamas:
“De islamitische verzetsbeweging is een vooraanstaande Palestijnse beweging, wier trouw tot Allah en wier levenswijze de islam is. Ze streeft ernaar om de banier van Allah boven elke centimeter van Palestina te hijsen.” (Artikel 6)

Over de vernietiging van Israël:
“Israël zal bestaan en zal verder bestaan, totdat de islam het uitwist, zoals hij daarvoor andere heeft uitgewist.” (preambule)

Het uitsluitend islamitisch karakter van het gebied:
“Het land Palestina is een islamitische Waqf [heilig bezit], dat voor toekomstige islamitische generaties tot aan het laatste oordeel gewijd is. Niemand kan van het land of een daarvan afzien of het land of een deel ervan opgeven.” (Artikel 11)

De oproep tot de jihad:
“Op de dag, waarop de vijanden zich een deel van het islamitische land toe-eigenen, wordt de jihad de individuele plicht van iedere moslim. In het aangezicht van de toe-eigening door de joden is het plicht om de banier van de jihad te hijsen.” (Artikel 5)

“De gelederen zullen sluiten, bij de strijders zullen zich andere strijders aansluiten, en overal in de islamitische wereld zullen de massa´s als antwoord op de roep van de plicht naar voren treden en luid verkondigen: ´Heil aan de jihad!´ Deze kreet zal de hemel bereiken en steeds opnieuw weerklinken, totdat de vrijheid bereikt, de binnendringers overwonnen en Allah´s zege bewerkstelligd is.” (Artikel 33)

Afwijzing van een onderhandelde vredesoplossing:
“[Vredes]initiatieven en zogenaamde vreedzame oplossingen en internationale conferenties zijn in tegenspraak met de principes van de islamitische verzetsbeweging... Deze conferenties zijn niets anders dan een middel om de ongelovigen als scheidsrechter in d elanden van de islam in te zetten... Er bestaat geen oplossing voor het Palestijnse probleem behalve door de jihad. Initiatieven, voorstellen en internationale conferenties zijn alleen maar tijdverspilling, een oefening in nutteloosheid.” (Artikel 13)

Veroordeling van het Israëlisch-Egyptische vredesverdrag:
“Egypte werd door het verraderlijke Camp-David-akkoord voor een groot deel uit de kring van de strijd [tegen het zionisme] verwijderd. De Zionisten proberen andere Arabische landen in gelijksoortige akkoorden te trekken om hen uit de kring van de strijd te verwijderen. …De kring van de strijd tegen het zionisme verlaten, is hoogverraad, en vervloekt zij diegene die zo´n daad pleegt.” (Artikel 32)

Antisemitische hetze:
De dag van het laatste oordeel zal pas intreden wanneer de moslims tegen de joden vechten en hen doden. Dan zullen de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, en de rotsen en bomen zullen schreeuwen: ´O moslim, er zit een jood achter me verstopt, kom en dood hem´.” (Artikel 7)

“De vijanden hebben al lange tijd listen gesmeed… en hebben grote en invloedrijke materiële rijkdom opgehoopt. Met hun geld hebben ze de controle over de wereldmedia overgenomen... Met hun geld hebben ze revoluties in verschillende delen van de wereld aangewakkerd... Zij zaten achter de Franse revolutie, de communistische revolutie en de meeste revoluties waarvan we horen... Met hun geld vormden zij geheime organisaties – die zich in de hele wereld uitbreiden om samenlevingen te verwoesten en zionistische belangen door te drukken... Ze zaten achter de Eerste Wereldoorlog... en vormden de Volkenbond, waardoor ze de wereld konden beheersen. Ze zaten achter de Tweede Wereldoorlog, waardoor ze enorme financiële winsten behaalden... Er bestaat geen oorlog die ergens plaatsvindt, zonder dat zij hun vingers in het spel hebben.” (Artikel 22)

“De intriges van het Zionisme zijn eindeloos, en na Palestina zullen ze een expansie van de Nijl tot de Eufraat begeren. Als ze ermee klaar zijn het gebied te verteren waarop ze hun hand gelegd hebben, zullen ze zich verheugen op nog meer expansie. Hun plan is in de ´Protocollen van de Wijzen van Sion´ uiteengezet.” (Artikel 32)

“Hamas ziet zichzelf als speerpunt en voorhoede van de strijdkring tegen het wereldzionisme... Dat zouden ook de islamitische groepen in de hele wereld moeten doen, want zij zijn het best voor hun toekomstige rol in de strijd tegen de oorlogsophitsende joden uitgerust.” (Artikel 32)

Bron: israelheute.com

Door: David Lazarus

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/19 ... oor-hamas/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie