Moslimfundamentalisten op 18 mei.

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Plaats reactie
Serdar
Berichten: 1120
Lid geworden op: wo jan 22, 2003 7:34 pm

Moslimfundamentalisten op 18 mei.

Bericht door Serdar »

In het Brusselse "Centre Islamique Belge" (CIB) lopen rare mensen rond. Soms zijn ze gevaarlijk. Eén van hun leden, Abdessattar Dahmane, trok in 2001 naar Afghanistan, alwaar hij de legendarische rebellenleider Massoud vermoordde met een zelfmoordaanslag. (Massoud was de belangrijkste tegenstander van de Taliban, en werd drie dagen voor de aanslagen in New York en Washington uit de weg geruimd).

Nu, jaren later, wordt op de site van het CIB http://www.assabyle.com een gewelddadige ideologie gepromoot: fatwa's over de jihad, een occasionele recruteringsvideo van Al Quaida, oproepen tot geweld tegen homo's.

Nu neemt de organisatie voor het eerst deel aan de verkiezingen, met de lijst PCP. Lijsttrekker is Jean-Francois bastien, die zich graag Abdullah laat noemen. Bastien is ex-voorzitter van het CIB.

Het programma van de PCP lijkt gematigd: de partij beweert de democratie te willen respecteren, maar pleit tegezelfdertijd voor voor een apart, Islamitisch onderwijsnet, onder controle van de imans, en o.a. aparte sportfaciliteiten voor jongens en meisjes.

Ook ijvert de partij voor filters op het internet. Dit om pornografie en reclame voor alcohol van het net te halen. Alle "sexuele of vernederende" afbeeldingen van vrouwen dienen volgens de PCP geweerd te worden uit tijdschriften, televisieuitzendingen en affiches.

benieuwd naar hun resultaat (enkel in B-H-V).

Afbeelding

Son mari a tué Massoud: http://www.geocities.com/aleviamsterdam/fundis.html
Gebruikersavatar
sprot
Berichten: 4146
Lid geworden op: ma jan 27, 2003 11:25 pm
Locatie: Hel
Contacteer:

Bericht door sprot »

Een autochtone Belgische op de Resist-lijst ..... :roll:

http://www.arabeuropean.org/images/resi ... A-side.pdf
Soms denk ik juist,soms denk ik fout,maar ik dénk tenminste
Dubitando ad Veritatem pervenimus (Cicero)
Sapere aude!
In het 'Huis van de Vrede' is het steeds Oorlog.
Plaats reactie