Jihad en terrorisme dreigings monitor.

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Mahalingam
Berichten: 48653
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Jihad en terrorisme dreigings monitor.

Bericht door Mahalingam »

NCTV: 'Vrijgelaten IS'ers zijn bedreiging veiligheid'

Verdomd

Er moest natuurlijk eerst over vergaderd worden.
Daarna kwam er een stuurgroep, die een commissie instelde. Vervolgens schreef die commissie een memo, waar in de stuurgroep op werd gereflecteerd, die resulteerde in een taakomschrijving voor een werkgroep.
Daarna kwam de werkgroep met een rapport, dat werd gezwaluwd met de werkgroep waarna de commissie de conclusies in het rapport woog op politieke sensitiviteit.
Het rapport werd door een taskforce verwerkt in een nota die de ambtelijke lijn inging en een fiat kreeg van directoraten alsmede plaatsvervangende directoraten en na een kleine wijziging werd doorgestuurd aan de communicatie-afdeling.
Maar ze zijn er nu echt uit hoor, bij de NCTV: Sommige vrijgelaten IS'ers kunnen een verhoogde dreiging voor de nationale veiligheid vormen.
https://www.geenstijl.nl/5164668/nctv-v ... eiligheid/
NCTV waarschuwt: Veroordeelde moslimterroristen komen vrij en kunnen bedreiging vormen

'Bij enkelen sprake van een verhoogde dreiging'

Het ministerie van Justitie en Veiligheid publiceerde donderdag het reguliere Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland (PDF) verzorgd door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Stond iets interessants in:

"In 2022 zullen naar verwachting verschillende personen vrijkomen, zowel in Nederland als andere Schengenlanden, die zijn veroordeeld voor terroristische misdrijven, onder wie een aantal mannen en vrouwen die veroordeeld zijn voor hun uitreis naar Syrië en Irak. Hoewel een groot deel van de gedetineerden na vrijlating hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe plannen zal maken voor een terroristisch misdrijf, blijft na hun vrijlating waarschijnlijk bij enkelen sprake van een verhoogde dreiging."

Waarvan akte.
https://www.nieuwnieuws.nl/5155927/nctv ... ing-vormen
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie