Justin Trudeau: de nar van Canada

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
erniesam
Berichten: 38
Lid geworden op: zo okt 04, 2009 4:28 pm

Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door erniesam »

Ach en wee: Canada schiet compleet naar Links. Justin Trudeau, zoon van progressieveling Pierre uit de jaren 70 neemt het roer over van Harper. Zal net zo'n zootje worden als dat Obama in de VS heeft gedaan. Belastingen verhogen, oliewinning tegengaan, relatie met Iran "normaliseren" en de relatie met Israel "bekoelen." En vooral veel arme vluchtelingen binnenhalen, want het superioriteitsgevoel wordt gevoed door empathie voor medemens te tonen, ook al wordt het onze ondergang.

Een islamofiele prime minister: Canada volgt het voorbeeld van de VS. Blijkbaar ziet de meerderheid van de Canadezen Obama als een goede president. Een gevolg van een bedorven onderwijs curriculum.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ali Yas »

Misschien willen de Canadezen gewoon eens een andere smaak proberen?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

Canada zal de prijs betalen, maar .....Bij de snowflake Canadese premier Justin Trudeau schoten woensdag tijdens een ontmoeting met Syrische vluchtelingen tranen in de ogen. De 44-jarige minister-president ontmoette een groepje vluchtelingen in een restaurant in Toronto.

Afbeelding
Een van de aanwezigen herinnerde Trudeau eraan dat deze hem een jaar geleden op de luchthaven had verwelkomd met de woorden 'welkom thuis'. ,,Ik voelde me hartstikke trots hier te zijn" aldus de voormalige Syriër. Daarop greep de premier een servet van de tafel en droogde de tranen in zijn ogen.

Sinds Trudeau in november vorig jaar premier werd, heeft Canada 35.000 Syrische vluchtelingen opgenomen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10420
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door sjun »

Zweedse toestanden zijn dus ook in Canada te verwachten al vermoed ik dat Canadese burgers nog wat beter bewapend zijn.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Pilgrim »

Canadese premier spreekt achter Trump om met gouverneurs VS: "Stap af van 'America First'"

Kv, 16/07/17 - 03u24 Bron: CBC, BBC News

Afbeelding
De Canadese premier Justin Trudeau pleit voor een "dunnere" grens met de VS. © ap.

De Canadese premier Justin Trudeau riep de Amerikaanse gouverneurs vrijdag tijdens een toespraak voor de Nationale Governors' Association op om af te stappen van president Trumps 'America First'-principe. Naar aanleiding van de nakende onderhandelingen over NAFTA, de Noord-Amerikaanse Vrijhandelsovereenkomst tussen de VS, Canada en Mexico, probeert Trudeau alle zeilen bij te zetten om te vermijden dat Trump de stekker uit het verdrag trekt.

Trudeu hield zijn toespraak voor een 35-tal gouverneurs die waren samengekomen op Rhode Island. Tijdens zijn twintig minuten durende speech en de daaropvolgende vragenronde drong Trudeau er bij de Amerikanen op aan om af te zien van een protectionistisch beleid en hij hekelde de 'America First'-retoriek van Donald Trump. De Canadese eerste minister wil dat de VS de banden met hun noorderbuur aanhalen.

"Dunnere grens"
Trudeaus speech kadert in de agressieve aanpak van Canada om te pleiten voor een soepele samenwerking tussen beide landen in aanloop naar de belangrijke onderhandelingen met de Amerikaanse president Trump over de NAFTA-handelsovereenkomst.

Terwijl Trumps beslissingen over handel en immigratie allemaal kaderen binnen zijn 'America First'-beleid, is Trudeau een sterke voorstander van vrije handel. Een protectionistisch beleid stuit volgens hem de economische groei. "En dat raakt de arbeiders die deze maatregelen zouden moeten beschermen," aldus Trudeau. "Zodra we dat pad beginnen te bewandelen, kan het snel een cyclus van 'voor wat hoort wat' worden, een race naar de afgrond, waarbij alle partijen verliezen," beweerde hij. "Vrienden, Canada wil dat pad niet bewandelen. We zouden liever een dunnere grens, dan een dikkere zien," klonk het.

"NAFTA is niet perfect"
NAFTA is een controversiële handelsovereenkomst tussen de VS, Mexico en Canada. Trump liet al tijdens zijn verkiezingscampagne herhaaldelijk verstaan dat hij een einde wil maken aan die overeenkomst omdat ze volgens hem "oneerlijk" is voor de VS.

Trudeau zei tijdens zijn toespraak dat NAFTA niet perfect is, "maar dat staten er bij de federale overheid moeten op aandringen om het te fiksen, in plaats van het volledig te schrappen."

De onderhandelingen over het handelsverdrag gaan mogelijk al volgende maand van start, dus Canada zet momenteel alles op alles om Amerikaanse leiders ervan te overtuigen dat bilaterale handel tussen beide landen een prioriteit moet blijven.

Eigenbelang
Trudeau riep de gouverneurs op om Canada niet uit het oog te verliezen, zelfs al zijn handelsrelaties typisch een federale bevoegdheid.

"De waarheid over goede buren is dat we elkaar soms vanzelfsprekend gaan vinden... Vrienden, in Canada hebben we beslist dat we dat niet gaan laten gebeuren met onze relatie," beklemtoonde de premier.

De premier zei dat staten er niet zomaar akkoord mee hoeven te gaan dat handelsgesprekken enkel een verantwoordelijkheid van de federale overheid zijn. Hij wees de gouverneurs erop dat het in hun eigenbelang is om een sterke band met Canada te onderhouden. Zo'n negen miljoen Amerikaanse jobs zijn rechtstreeks afhankelijk van handel tussen Canada en de VS en Canada is voor 35 staten de grootste exportmarkt, aldus Trudeau.

"Het komt allemaal hierop neer: Canada is de beste, grootste klant van de VS - veruit," zei hij.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland ... irst.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 48544
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Mahalingam »

Met volle mannelijke kracht wordt de boodschap gebracht.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door King George »

Terror attack horror in Canada as driver with ISIS flag deliberately rams pedestrians

Several have been left injured after the driver smashed through a barricade before jumping from his vehicle and repeatedly stabbing a police officer.

Afbeelding

Several have been left injured following a terror attack in Canada.

A car was deliberately driven at pedestrians outside an American football game in Edmonton.

The motorist drive at 'high speed' towards a police checkpoint outside the game.

He crashed through the barricade and hit a police officer sending him flying 15ft into the air.


Lees verder
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ali Yas »

Een drama voor de voetgangers, maar goed voor Canada: de bevolking kan nu zien dat niet alle immigranten hetzelfde zijn.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 48544
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Mahalingam »

Bruce Pardy: Law society's new policy compels speech, crossing line that must not be crossed
Every lawyer gets emails from the Law Society: reminders to file reports, pay fees, or use assistance programs to cut back on the booze. But a recent message almost made me choke on my sandwich. “New obligations for 2017” was its subject line, “Actions you need to take.” All lawyers, it said, must prepare and submit a personal “Statement of Principles” attesting that we value and promote equality, diversity and inclusion. According to the advisory, “The intention of the statement of principles is to demonstrate a personal valuing of equality, diversity, and inclusion with respect to the employment of others, or in professional dealings with other licensees or any other person.”

My first instinct was to check my passport. Was I still in Canada, or had someone whisked me away to North Korea, where people must say what officials want to hear? Forced speech is the most egregious violation of freedom of expression, protected by section 2(b) of the Charter of Rights and Freedoms. In free countries, law governs actions rather than expressions of beliefs. People can be required to obey the speed limit and pay taxes, but they may not be compelled to declare that the speed limits are properly set or that taxes are a good thing. The Supreme Court of Canada has said that forcing someone to express opinions that they do not have “is totalitarian and as such alien to the tradition of free nations like Canada, even for the repression of the most serious crimes.”
Spoiler! :
The email might as well have announced that the thought police had taken over the Law Society of Upper Canada (soon to drop its historical moniker and become known, probably, as the Law Society of Ontario). In 2012 it created a working group to investigate systemic racism in the legal profession. In 2016 the working group reported, wait for it, that there is systemic racism in the legal profession. (It is doubtful whether the data upon which the report relied actually supports this conclusion, but that is not the point of this column.) The Law Society accepted its recommendations for action, three of which are being implemented this year. One of those is the requirement for personal Statements of Principles, which require not just compliance with the law but concurrence.

At the core of free speech is the liberty to criticize the content of the law. “However admirable the objectives and provisions (of the law) may be,” the Supreme Court said, “no one is obliged to approve of them: anyone may criticize them… and seek to have them amended or repealed, though complying with them so long as they are in effect.”

For no one is this more important than lawyers, who are the last line of defence against authoritarian orthodoxy. Had this requirement been imposed upon another of the governed professions, nurses say, or engineers, they would hire a lawyer to protect their right to think and speak for themselves. This time, it is the lawyers themselves whose ability to argue about the law’s propriety is threatened.

The contours of anti-discrimination laws have long been the subject of debate within legal circles. For example, Richard Epstein, a prominent American legal scholar, in his 1992 book Forbidden Grounds: The Case Against Employment Discrimination Laws, argued for the repeal of such laws on the grounds that they “set one group against another, impose limits on freedom of choice, unleash bureaucratic excesses, mandate inefficient employment practices, and cause far more invidious discrimination than they prevent.” Whether Epstein is right or wrong is part of the debate. The Law Society’s new requirement effectively prohibits Ontario lawyers from engaging in that debate. Instead, they must betray their integrity and submit a Statement of Principles that professes values that they may not hold.

This policy crosses a line that should not be crossed. It is not enough that we obey. Now we must also agree and actively promote. The late Alan Borovoy, former general counsel of the Canadian Civil Liberties Association, said that the greatest threat to liberty is not from without but from within. “The source of the most insidious peril,” he said a decade ago in a speech at Queen’s University, “is not evil wrongdoers seeking to do harm, but parochial bureaucrats seeking to do good.” I suspect Borovoy would be shocked that his warning would apply so acutely to the governing body of the legal profession.

The Law Society does not say how it will punish lawyers who do not comply. It states only, and ominously, that they “will be advised of their obligations in writing.” Perhaps compelling speech upon penalty of actual sanctions would be unconstitutional. How should lawyers respond? They have a number of choices. They could conform. That might suggest that lawyers are unable or unwilling to defend themselves. They could decline. That might determine whether elected “Benchers” actually represent them. Or they could just submit a copy of this column.

National Post

Bruce Pardy is professor of Law at Queen’s University and a member of the Law Society of Upper Canada.
http://nationalpost.com/opinion/bruce-p ... be-crossed
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

Just Trudeau corrected a young woman for saying “mankind”.

“We like to say people-kind. Not necessarily mankind”.Justin had beter "humankind" kunnen zeggen in plaats van peoplekind.
Die kerel wordt steeds gekker.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Mahalingam
Berichten: 48544
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

Laten we even luisteren naar Paul Joseph Watson hoe hij over Justin denkt.

The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door King George »

http://politiek.tpo.nl/2017/01/13/canad ... -vakantie/

https://www.theguardian.com/world/2017/ ... estigation

'Over de vakantie van Trudeau werd lange tijd geheimzinnig gedaan.

Zijn medewerkers weigerden dagenlang iets te zeggen over de plek waar Trudeau
tijdens de vakantie tijd doorbracht.

Uiteindelijk moest de premier toegeven dat hij op de Bahama's het eiland had bezocht van de steenrijke
Islamitische Aga Khan...

Aga Khan betaalde zijn vliegreis en zijn onderkomen...
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

King George schreef:
Uiteindelijk moest de premier toegeven dat hij op de Bahama's het eiland had bezocht van de steenrijke
Islamitische Aga Khan...

Aga Khan betaalde zijn vliegreis en zijn onderkomen...
John Kerry zat daar toen ook
Former U.S. secretary of state John Kerry was on the Aga Khan's private island at the same time as Prime Minister Justin Trudeau's ill-fated family vacation last Christmas break, CBC News has learned.

At the time, Kerry still held his cabinet position in the Obama administration. U.S. President Donald Trump won the presidential election in November but didn't take the oath of office until his Jan. 20 inauguration.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Mahalingam
Berichten: 48544
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Mahalingam »

Cultural approriation. Trudeau in India.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Is it just me or is this choreographed cuteness all just a bit much now? Also FYI we Indians don’t dress like this every day sir, not even in Bollywood.
https://twitter.com/OmarAbdullah/status ... a-43151115
Justin Trudeau's 'Bollywood' wardrobe amuses Indians
His family met several Bollywood stars in the western city of Mumbai and he wore an elaborate and heavily worked sherwani, more in tune with what a bridegroom would wear...in a Bollywood film. His wife wore an embroidered sari and his children were also decked out in what can only be described as Indian wedding wear.

The outfits stood out all the more because the Bollywood stars around him - who should perhaps take the blame for his wardrobe decisions - were in sober black suits.
Afbeelding
Even if Trudeau was an Indian groom at his wedding reception he’d look ridiculously overdressed.

http://www.bbc.com/news/world-asia-india-43151115
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

Justin gaat zich met de dag vreemder gedragen. :scratch:

The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:Justin gaat zich met de dag vreemder gedragen.
Het sterrendom stijgt hem naar het hoofd. In zijn directe omgeving hoeft hij met kritiek geen rekening te houden, als het volk dat hij om zich heen verzameld heeft daar überhaupt toe in staat zou zijn.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

Ali Yas schreef: Het sterrendom stijgt hem naar het hoofd. In zijn directe omgeving hoeft hij met kritiek geen rekening te houden, als het volk dat hij om zich heen verzameld heeft daar überhaupt toe in staat zou zijn.
Ik las ergens op twitter dat ze nog 2 jaar aan hem vast zitten. Volgens degene die dat schreef zijn de meeste mensen in Canada hem spuugzat. Ik vraag me af of dat waar is.

Maar stel dat hij niet herkozen wordt, in 2 jaar kan hij nog veel kwaad aanrichten.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

LOL. [icon_lol.gif] Japan nervously awaits Justin Trudeau's state visit.

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:LOL. [icon_lol.gif] Japan nervously awaits Justin Trudeau's state visit.
Hij hoeft daar de Japanner niet uit te hangen. Ik geloof niet dat de Japanners dat op prijs zouden stellen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85209
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Ariel »

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door mercator »

Ariel schreef:LOL. [icon_lol.gif] Japan nervously awaits Justin Trudeau's state visit.
Beter nog naar Papoua Nieuw Guinea kan hij getooid met struisvogelveren en slechts gekleed in een peniskoker diversiteit uitdragen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 48544
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Justin Trudeau: de nar van Canada

Bericht door Mahalingam »

Nog meer fallout van dat India bezoek.
Canada has a large Sikh community and Mr Trudeau's cabinet includes four Sikh-Canadians.
[...]
Mr Atwal was convicted along with three others of shooting Indian minister Malkiat Singh Sidhu while he was in Vancouver on a personal visit in 1986. He was paroled in 1992.
He is accused of having been aligned at the time with a Sikh separatist group.
[...]
An alleged Sikh extremist whose invitation to an official event with Canada's PM in India last month caused an uproar has apologised for "any embarrassment this matter has caused".
Justin Trudeau faced criticism after inviting Jaspal Atwal to a reception. The invitation was later withdrawn.
[...]
His invitation embarrassed the visiting delegation, which had been trying to allay concerns it was too soft on separatists who support a Sikh independence movement, called the "Khalistan movement".
http://www.bbc.com/news/world-asia-india-43341146
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie