De strijd tegen het terrorisme

Waarom slaan bepaalde moslims, waar dan ook, elkaar en anderen de hersens in? Hoort geweld en de drang tot overheersing en bekering bij de essentie van de islam?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

België: Islamitische haatpredikers sneller vervolgd

10-08-16 - Dieter Bauwens

Afbeelding
El Alami Amaouch, imam in Verviers, is al meer dan een jaar bekend bij de veiligheidsdiensten.

Minder bewijslast nodig om aanzetten tot terreur te bestraffen

Binnenkort zijn er minder bewijzen nodig om islamitische haatpredikers te vervolgen. Dat moet voorkomen dat ze hun boodschap kunnen blijven verspreiden, zoals een omstreden imam in Verviers.


Het aanzetten tot terrorisme is al strafbaar in ons land, maar het probleem is dat zulke feiten vaak moeilijk te bewijzen zijn. Daar komt binnenkort verandering in. Op de laatste plenaire vergadering van het parlementaire jaar, op 20 juli, keurde het parlement een verscherpte strafwet voor het aanzetten tot terrorisme goed. Die wordt van kracht zodra hij in Het Staatsblad wordt gepubliceerd. “Dat kan elk moment gebeuren”, maakt Sieghild Lacoere, woordvoerster van minister van Justitie Koen Geens (CD&V), zich sterk.

In de nieuwe wet wordt de strafbaarstelling uitgebreid. Voortaan riskeren ook mensen die via sociale media aanzetten tot terroristische daden een gevangenisstraf van vijf tot tien jaar. Bovendien moet het in de toekomst eenvoudiger worden om dat misdrijf te bewijzen. Vandaag is er nog bewijs nodig dat het aanzetten tot terrorisme ook een risico op het plegen van een misdrijf met zich meebracht. Die extra drempel valt weg: louter aanzetten tot is al voldoende om strafbaar te zijn. Ook oproepen om te gaan strijden in jihadistische gebieden wordt strafbaar. Tot nu toe konden enkel de jihadi's zelf worden vervolgd.

Niet met enkelband
Over enkele maanden zal het ook eenvoudiger zijn om haatpredikers op te sporen. De Staatsveiligheid kan hen dan makkelijker afluisteren. "Men zal ook op het internet kunnen patrouilleren", voegt Lacoere eraan toe. Daarvoor is het wel nog wachten op de nieuwe wet op de Bijzondere Opsporingsmethoden (BOM), die in de herfst in het parlement wordt besproken.

Enerzijds is er dus minder bewijslast nodig, anderzijds wordt het eenvoudiger om bewijsmateriaal te vergaren. Dat alles maakt dat radicale imams en andere haatpredikers sneller vervolgd zullen kunnen worden. De strafmaat werd bovendien niet toevallig op vijf tot tien jaar gelegd. Bij straffen tot drie jaar is het immers mogelijk dat de veroordeelde zijn straf thuis uitzit met een enkelband.

"Wat ons betreft, kan daar bij terroristische misdrijven geen sprake van zijn", zegt Lacoere. Ze benadrukt wel dat er nog steeds bewijzen nodig zijn, en dat de eindbeslissing nog altijd bij de onderzoeksrechter ligt. "Het strafwetboek geeft een indicatie, maar de rechter oordeelt autonoom of er voldoende ernstige aanwijzingen zijn en welke strafmaat hij oplegt."

In beroep tegen uitwijzing
Dat er nood was aan een wetsaanpassing bleek eerder deze week nog. In een filmpje riep een jonge moslim in het centrum van Verviers op om christenen te doden. "Roei de hatelijke christenen uit. Dood hen allemaal. Laat hun wapens en hun munitie als oorlogsbuit in handen van de moslims vallen en steun onze strijders", is de weinig fraaie boodschap die hij bracht. De jongen, een jaar of vijftien oud, blijkt de zoon te zijn van de beruchte imam El Alami Amaouch.

Die imam, van Nederlands-Marokkaanse afkomst, is al meer dan een jaar bekend bij de Belgische veiligheidsdiensten, die hem als een gevaar voor de openbare veiligheid beschouwen. In zijn preken zou Amaouch kandidaat-jihadi's hebben opgeroepen om in Syrië te gaan strijden. Vanzelfsprekend gingen daardoor bij de Staatsveiligheid de alarmbellen af.

En toch kan de imam voorlopig ongemoeid in ons land blijven. In zijn moskee in Verviers zou hij niet langer welkom zijn, maar zijn boodschap zou hij in zijn eigen huis blijven verspreiden onder een aantal trouwe volgelingen.

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft het afgelopen jaar twee keer een uitwijsbevel tegen de man uitgevaardigd, maar Amaouch ging telkens in beroep bij de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen. Eind deze maand volgt de uitspraak. "Wij doen het maximale binnen onze bevoegdheden, maar dit is een rechtsstaat en dus kan er beroep worden aangetekend. Nu moeten we wachten op de uitspraak van de Raad en hopen dat het recht geschiedt", stelt Franckens woordvoerster Katrien Jansseune.

Hoe vaak het gebeurt dat iemand die om veiligheidsredenen wordt uitgewezen in beroep gaat, is niet bekend.

http://www.demorgen.be/binnenland/haatp ... -b26727e8/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het bestrijden van het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Terreuroplossing

Rijnlandmodel - 17 juli 2016

Deze redactie heeft een paar aanslagen door moslims overgeslagen qua commentaar.

Het was toch al ruimschoots duidelijk dat er maar één oplossing is voor het terreurprobleem en alles wat daar omheen zit.

Deze aanslag in Nice op Quatorze Juillet 2016 door een gewone moslim met een gewone vrachtwagen maakt het van gewoon duidelijk tot volkomen duidelijk.

Desondanks, voor de hardnekkige gelovers, argumenten.

Net zoals bij willekeurig welke andere moord draait het om het motief.

Daarvan zijn er twee stuks: ëén religieus en één sociaal.

Het religieuze motief is dat voor moslims de islam de zin van hun leven is. De westerse maatschappij en haar waarden staan lijnrecht tegenover die waarden van de islam.

Dus het bestaan van de westerse maatschappij en van de westerse mens is een ontkenning van de zin van het leven.

Voor moslims.

De tweede reden voor de terreur en aanverwante is de sociale.

Moslims blijken als groep een blijvende grote achterstand te hebben op blanke Europeanen waarvan de blijvendheid steeds duidelijker wordt. Maar uit hoofde van hun religie en verdere cultuur beschouwen ze zichzelf of gelijkwaardig of zelfs superieur aan de ongelovige blanke Europeanen. Dus is hun achterstand de schuld van discriminatie en onderdrukking door de blanke Europeanen. En koesteren ze een snel groeiende afkeer van de blanke westerse Europeanen.

Voor beide problemen zijn er geen oplossingen.

Voor de eerste: het is volkomen ondoenlijk en zelfs onwenselijk om mensen van hun geloof van proberen af te brengen.

Ook is het volkomen onmogelijk om voor moslims op afzienbare termijn iets te doen aan hun sociale achterstand, omdat die achterstand veroorzaakt wordt door matige tot slechte opleidbaarheid, en dat is weer het gevolg van hun godsdienst: waar religie huist, gaat het verstand verloren.

Er is dus maar één oplossing voor de stille of openlijke woede van de moslims gegroeid door hun verblijf in Europa, gericht op blanke Europeanen: boedelscheiding

Remigratie.

En dat is al minstens tien jaar duidelijk en een jaar of vijf volkomen duidelijk.

Dit voorstellen bracht je tot voor zeer kort een ritje op de mestkar van de media en de elite.

Maar de reden om niet te reageren op de laatste aanslagen was dat deze redactie geen manier zag om die enige oplossing te implementeren, en zoals de zaken nu staan zal op den duur alles gewoon automatisch opgelost worden: er komt een soort van burgeroorlog of opstand tegen de elite en de moslims zullen dan grotendeels verdreven worden.

Maar recent is er toch een mogelijkheid voor vreedzame oplossing opgekomen.

Die oplossing bestaat principieel natuurlijk uit een dwingende maar vreedzame impuls aan de moslims om te verkassen.

En dat verkassen zelf is tegenwoordig doodgewoon en de norm, volgens de elite, dus dat kan het probleem niet zijn.

Die dwingende doch vreedzame impuls is deze:

Remigratie of sterilisatie.

Het probleem is dan vreedzaam en binnen een generatie opgelost.

Plus het zorgt voor het in de hand houden van een ander probleem dat anders uit die hand dreigt te lopen: het sterke fokken door alle gekleurde etnieën en immigranten.

Er dreigt overbevolking. Nu ook van Europa.

Oftewel: het schip moet zichzelf keren, anders zal de wal dat doen.

P.S. Wie dit generaliseren vindt, kijk hier .

http://www.rijnlandmodel.nl/actueel/isl ... l-2016.htm
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Speld in een hooiberg: Europol wil in Griekenland “terreurverdachten” opsporen

Geplaatst op 16 augustus 2016

Afbeelding

De EU wil meer actie ondernemen tegen terreurverdachten onder “vluchtelingen”. Antiterreur deskundigen van de Europese politieautoriteit Europol moeten daarom nu in “vluchtelingen”kampen op het Griekse vasteland op zoek gaan naar terroristen.

Een uit 30 man bestaand team van Europol zou eind augustus verwacht worden, verluidde het uit Griekse politiekringen. De deskundigen, aldus de cryptische opdracht, moeten “vluchtelingen” opsporen die zich zouden kunnen radicaliseren.

Screenshot_60Achtergrond van de maatregel is het feit dat meerdere van de daders die in november 2015 betrokken waren bij de aanslagen in Parijs daarvoor als zogenaamde “vluchtelingen” via Griekenland naar Europa waren gekomen. Dit zou de angst aanwakkeren dat nog meer extremisten gebruik zouden kunnen maken van de aanhoudende “vluchtelingen”crisis om zonder herkend te worden Europa binnen te komen. De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst meldde eind juli nog een significante toename van personen onder terreurverdenking die zich onder de “vluchtelingen” hebben gemengd. Onder hen zouden zich ook “radicaalislamitisch gemotiveerde oorlogsmisdadigers” bevinden.

Volgens de Griekse krant “Kathimerini” zou het team van Europol uit ongeveer 30 personen bestaan, die op 20 augustus in Athene zouden aankomen. Ze moeten de tientallen “vluchtelingen”kampen doorzoeken, waarin meer dan 47.000 mensen leven, de meeste van hen uit Syrië, Irak en Afghanistan. Tot nu toe hadden de controles door Europol zich op de zogenaamde “hotspots” op de Egeïsche eilanden voor de Turkse kust geconcentreerd. Hoe potentiële zulke personen die zich zouden kunnen radicaliseren moeten worden opgespoord onder de “vluchtelingen”massa´s liet Europol niet weten.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/08/16 ... -opsporen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85272
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Ariel »

Hoe ironisch. Een kopvod Moslima die een non fouilleert. Dit kan alleen in het gekkenhuis van Obama.

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Utrechtse anti-terreuraanpak: geef terreurles op scholen

Annabel Nanninga, 11-10-2016

Afbeelding

Het Nederlandse onderwijs kennende, gaat dat vast helemaal goed

Hoogleraar pedagogiek Micha de Winter leidt een team wetenschappers dat de gemeente Utrecht moet adviseren in de strijd tegen radicalisering en terreur. Hij stelde in een radio-interview voor om scholieren les te geven over terreur. Vragen die volgens hem centraal moeten staan zijn: “Wat is terrorisme eigenlijk? (Islamitische haat tegen het Westen – AN) Wat richt het aan? (Veel doden en gewonden, ontwrichting van het Westen -AN) Waar komt het vandaan? (Uit de islam – AN) Is het allemaal wel zo idealistisch in dat kalifaat? (Nee maarja, islam, dan krijg je dat – AN)”

Dat klinkt op zich niet slecht, te hopen valt dat Utrechtse klassen dan kennis nemen van het werk van deze Marokkaanse actrice die haar leven niet meer zeker was toen zij zich niet aan de wetten van de islam hield. Of dat het werk van mr. dr. Machteld Zee op de boekenlijst komt. Voeg daarbij wat duiding en ongecensureerde beelden van de aanslagen op Charlie Hebdo, het Bataclan-theater, de boulevard in Nice en het Joods museum in Brussel en je hebt een prima lespakket.

Maarja.

Leer ons het Nederlandse onderwijs kennen. Dat deugt harder dan de Joop-redactie high op policor-XTC onder een deken van positiviteit. Dat wordt een vrijpleit-lesje voor de religie van de vrede, onnodige nadruk op de Kruistochten en gristelijke homo-intolerantie, de helft van de lestijd moet sowieso over ‘islamofobie’ gaan want anders is het allemaal kwetsend en tot slot spelen we Imagine en steken we waxinelichtjes aan. Enfin. We gaan het zien, die Utrechtse terreurlesjes.

http://nieuws.tpo.nl/2016/10/11/utrecht ... p-scholen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Nederland overtreedt mensenrechten met aanpak jihadisten

Hans van Soest, 29-11-16

De maatregelen die Nederland neemt tegen terrorisme zijn in strijd met internationale verdragen, waaronder het Europese verdrag voor de rechten van de mens. Dat stelt de Raad van Europa in een brief aan het kabinet.

De Raad heeft kritiek op twee wetsvoorstellen die eerder dit jaar door de Tweede Kamer zijn aangenomen. Zo mogen bij mensen die worden verdacht van betrokkenheid bij een terroristische organisatie een meldplicht, gebiedsverbod of contactverbod worden opgelegd. Bijvoorbeeld iemand die contact heeft met een jihadist of iemand die verdacht veel belangstelling blijkt te hebben voor een plek die mogelijk doelwit is van een aanslag. De Raad vindt dat veel te ver gaan.

Ook heeft de Raad moeite met het voornemen om het Nederlanderschap af te pakken van jihadisten die in het buitenland meevechten met een terroristische organisatie. De minister kan dat straks opleggen zonder tussenkomst van de rechter om te voorkomen dat een terrorist terugkeert.

Volgens De Raad treft dit voorstel vooral mensen die ook een Turks of Marokkaans paspoort hebben, omdat de maatregel niet geldt voor mensen met alleen een Nederlands paspoort. Dat is discriminatie, vindt de Raad. Alle voorstellen moeten nog door de Eerste Kamer worden goedgekeurd.

Hof
De Raad van Europa is een overlegorgaan van 47 landen (behalve de EU-lidstaten bijvoorbeeld ook Rusland Turkije) dat is opgericht om democratie en mensenrechten te bevorderen. Het Europees Verdrag tot Bescherming van de Rechten van de Mens (EVRM), dat door alle lidstaten is getekend, heeft juridische zeggenschap.

Burgers kunnen met een beroep op het EVRM naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens stappen, als zij vinden dat bij een veroordeling hun rechten zijn aangetast. Zo oordeelde het Hof onlangs dat Nederland veroordeelden geen levenslange gevangenisstraf meer mag opleggen zonder kans op vrijlating. Reden waarom het kabinet nu de wetgeving aanpast.

Heftige kritiek
Toch vindt de Tweede Kamer de brandbrief van de Raad van Europa geen reden terug te komen op haar besluit. De partijen die destijds instemden met de tijdelijke maatregelen terrorismebestrijding, staan daar nog steeds achter. ,,Al die argumenten die de Raad aandraagt, hebben wij ook afgewogen,'' zegt Madeleine van Toorenburg (CDA).

,,De reden dat we niet het paspoort van elke terrorist afpakken is nou juist omdat we ons willen houden aan internationale verdragen: mensen mogen niet stateloos worden.'' De partijen die juist tegen de maatregelen stemden, zien hun gelijk bevestigd. ,,Dit is heftige kritiek,'' zegt SP'er Sharon Gesthuizen. ,,Het gaat om verregaande maatregelen voor individuen zonder dat er straks een rechter aan te pas komt.''

http://www.ad.nl/nieuws/nederland-overt ... ~a3be741b/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Geert Wilders (PVV): ‘We moeten ons niets aantrekken van die Raad van Europa’

Redactie Zoomin, 29-11-2016

Afbeelding

‘Politiek-correct geneuzel van die Raad’

De Raad van Europa tikt onze ministers van Veiligheid en Justitie en Binnenlandse Zaken op de vingers over het innemen van dubbele paspoorten van terroristen. Ze noemt dat discriminatie.

Bekijk HIER de video!

http://politiek.tpo.nl/nieuws-video/raa ... n-kabinet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85272
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Ariel »

Asielcheck totaal fiasco

De deur staat in Nederland nog wagenwijd open voor extremisten tussen de asielzoekers. Het is ’niet realistisch’ dat immigranten nu goed worden doorgelicht op terrorisme.

Dat is de strekking van een nog geheim rapport van de Inspectie Veiligheid & Justitie dat in januari verschijnt. Volgens een betrokken overheidsfunctionaris zijn de controles zo lek als een mandje. „Iedereen kan gewoon binnenkomen. De zaak wordt belazerd.”

De discussie over gevaarlijke types in de asielstroom laait weer op na de aanslag in Berlijn. Staatssecretaris Dijkhoff toonde zich eerder dit jaar optimistisch over de terroristenscreening. Een rapport, dat eigenlijk vandaag zou verschijnen maar vanwege de aanslag is uitgesteld tot volgende maand, zegt iets anders: „Het volledig identificeren en onderkennen van signalen van terrorisme is niet realistisch.” De mogelijkheden voor het signaleren van terrorisme blijken ’beperkt’.

Volgens de betrokken ambtenaar is het nog erger. Arabische teksten op telefoons van immigranten blijven ongelezen en ook wordt niet gekeken naar gewiste foto’s of teksten, terwijl dat technisch prima kan.
’Check gaat niet verder dan graaien in wasgoed
Spoiler! :
Den Haag - De screening van asielzoekers in de aanmeldcentra helpt niet om IS-sympathisanten eruit te pikken. Dat is de strekking van een rapport dat in januari moet verschijnen.

Asielzoekers die Nederland binnenkomen moeten allemaal door een ’identificatiestraat’, een soort lopende band voor fouillering, bagage- en documentcontrole, vingerafdrukken en nog meer. Vorig jaar november bleek er van alles mis met die ID-straat. Zelfs in mei was de boel nog niet op orde. Apparatuur haperde, personeel voldeed niet en vooral bij het doorlichten van smartphones ging het mis. Er werd niet goed gekeken naar de schat aan informatie die erop staat.
De Inspectie Veiligheid en Justitie voerde deze herfst een vervolgonderzoek uit. Conclusie: het registeren van asielzoekers verloopt goed, maar mogelijke extremisten worden er domweg niet uitgepikt. Daarom moeten de ’rol en doelstellingen van de ID-straten opnieuw worden bezien’.

Duizenden asielzoekers zijn inmiddels Nederland binnengekomen zonder goed te zijn doorgelicht. Een door de minister beloofde nacontrole heeft weinig om het lijf, zal blijken uit een tweede onderzoek dat volgend jaar verschijnt. Zo zijn de telefoons van de doorgelaten asielzoekers nog steeds niet uitgelezen. Er is te weinig capaciteit om Arabische teksten op telefoons te analyseren. Naar gewiste bestanden wordt niet gezocht. De technische mogelijkheden om dat te doen zijn er wel degelijk. „De suggestie wordt nu gewekt dat er een heel goede scan plaatsvindt”, zegt een betrokken functionaris, „maar het gaat in de ID-straat niet veel verder dan wat graaien in het wasgoed.”
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door mercator »

Niet alleen dat, als er tolken aan te pas moeten komen kunnen die tolken-doorgaans zelf moslim-vertellen wat ze willen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Ali Yas »

mercator schreef:Niet alleen dat, als er tolken aan te pas moeten komen kunnen die tolken-doorgaans zelf moslim-vertellen wat ze willen.
En reken maar dat ze goed klinkende verhalen met het gewenste effect vertellen. De waarheid is van geen belang. Het probleem is dat wij op basis van onze eigen cultuur aannemen dat moslims dezelfde waarden delen. Dat is ongeveer even sterk het geval als de mate waarin de koran op de Bijbel lijkt.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

EU Embraces Nazi Policies After Terror Attack
Gepubliceerd op 22 dec. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Waarom Moslimbroeders op terreurlijst dienen te staan

Afshin Ellian, 10 feb 2017

Afbeelding

In Amerika is een discussie gaande over de vraag of de Moslimbroederschap en de Revolutionaire Garde van Iran als terroristische organisaties mogen worden beschouwd. Je moet echt aan amnesie lijden om deze vraag te stellen. In Teheran wordt vandaag de overwinning van de islamitische revolutie herdacht.

In 1962 kondigde de sjah van Perzië een aantal cruciale hervormingen aan: de herverdeling van grond (einde van het feodalisme), meer rechten voor arbeiders en hervorming van het familierecht (meer rechten voor vrouwen), en de toelating van vrouwen in de politiek, rechterlijke organisatie en andere instanties.

Imam Khomeini kwam in 1962 in opstand tegen deze hervormingen en tegen een verdrag met Amerika inzake de vervolging van Amerikaanse militairen in Iran. Mocht in Iran een Amerikaanse militair een strafbaar feit plegen, dan zou hij niet voor de Iraanse rechter, maar voor de Amerikaanse rechter moeten verschijnen. Dit vond Khomeini onaanvaardbaar en in strijd met de islam. Tijdens de onrusten kwam een aantal burgers om het leven. Khomeini werd gearresteerd en naar een grote villa gebracht, die door de militairen werd bewaakt.

Khomeini’s brief aan J.F. Kennedy
Khomeini had onbelemmerd toegang tot zijn familie en vrienden. Hij schreef ook een brief aan de Amerikaanse president John F. Kennedy. Dat weten we nu pas. Het CIA-document is in 2005 vrijgegeven, maar pas in 2016 opgemerkt door de BBC. De brief dateert uit 1963. Khomeni schreef dat hij niet tegen de aanwezigheid van Amerikanen in Iran was. Hij vond de aanwezigheid van Amerika in Iran noodzakelijk om de invloed van de Sovjet-Unie en de Britten in Iran tegen te gaan.

Ook benadrukte Khomeini in zijn brief de samenwerking met andere geloofsrichtingen, vooral het christendom. Deze vriendelijke brief moesten het CIA-station en de ambassade van Amerika in Iran doen vergeten wat Khomeini één jaar eerder had gezegd: ‘Amerika is slechter dan Engeland, Engeland is slechter dan Amerika, en de Sovjet-Unie is nog slechter.’ President Kennedy las deze brief naar alle waarschijnlijkheid nooit. Hij kwam een paar weken later om het leven bij een aanslag.

De rest is bekend. Radicale moslims zijn niet aan waarheid gebonden. Ze willen de macht in handen krijgen en dan hun tegenstanders uitroeien. De eerste twee verkiezingen in het islamitische Iran waren democratisch. Toen ze de absolute macht in handen kregen, was er geen behoefte meer aan echte verkiezingen. Dit was het einde van de democratie. De Moslimbroeders streven naar hetzelfde doel: de heerschappij van sharia en de strijd tegen de ongelovigen en afvalligen.

New York Times vindt de Moslimbroederschap gematigd
Ondanks al deze kennis en historische gebeurtenissen keert de Amerikaanse krant The New York Times (NYT) zich in een hoofdredactioneel artikel tegen de plaatsing van de Iraanse Revolutionaire Garde en de Moslimbroederschap op de Amerikaanse terreurlijst:

‘Is President Trump trying to make enemies of the entire Muslim world? That could well happen if he follows up his primitive ban on refugees and visa holders from seven Muslim nations with an order designating the Muslim Brotherhood — perhaps the most influential Islamist group in the Middle East — as a terrorist organization.’

De NYT denkt dat de hele islamitische wereld achter de Moslimbroederschap staat. Als dit waar is, dan hebben we een heel groot probleem. Kennelijk beschouwt de NYT deze kweekvijver van het islamitische terrorisme als gematigd.

Dan was ook Khomeini een gematigde moslim. Khomeini pleegde zelf geen terreur. Hij propageerde in openbaar het vreedzame verzet tegen de sjah. Pas na de islamitische revolutie zijn zijn indirecte connecties met de islamitische terreurorganisaties openbaar gemaakt. Terwijl de sjah’s inlichtingendiensten en de CIA dachten dat deze terreurgroepen slechts door Khomeini werden geïnspireerd.

Moslimbroeders hebben al veel terreurgroepen voortgebracht
De NYT voert nog twee andere argumenten aan. De Moslimbroeders zijn wijd verspreid en hebben banden met de Turkse regering. Maar dan is de oplossing toch heel simpel? De Turkse staat moet zijn banden met deze terreurorganisatie verbreken. Het laatste argument van NYT lijkt op het Stockholmsyndroom: ze zouden bij plaatsing op de terreurlijst voor geweld kunnen kiezen!

Dit argument kan ook in de maffiazaken worden gebruikt. Dan wordt niet de maffia maar de politie verantwoordelijk gehouden voor het maffiageweld. De Moslimbroeders plegen nu al geweld en zij hebben vele terreurgroepen voortgebracht: Hamas, Al-Qa’ida, Al-Nusra et cetera.

De ‘vreedzame’ Khomeini die ooit een vriendelijke brief aan president Kennedy schreef, richtte na zijn revolutie een speciaal leger op: de Islamitische Revolutionaire Garde. Deze Garde heeft tot taak om de islamitische revolutie te verdedigingen, andersdenkenden te onderdrukken en het verspreiden van de islamitische revolutie buiten Iran. Daarnaast is er nog een Iraans nationaal leger.

De Revolutionaire Garde beschikt ook over een buitenlandse divisie: Quds. Deze organisatie is wereldwijd actief: in Libanon, de Gazastrook, Irak, Syrië, Venezuela, Soedan, Jemen enzovoort. President Trump speelt met de gedachte om ook deze organisatie op de terreurlijst te zetten. Dat is legitiem en ook nog effectief.

Het hoofdredactionele artikel van The New York Times deed me denken aan het meesterwerk van Michel Houellebecq, Soumission, oftewel onderwerping. Dit heette vroeger de politiek van appeasement. Amerika moet juist de Revolutionaire Garde en Moslimbroederschap op de terreurlijst zetten.

http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/20 ... an-450672/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2541
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door silkyboxershortXL »

Claire Lopez FULL SPEECH- CPAC 2017
(5.15min)
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

‘Veiligheidsdeskundige’ weet hoe we terrorisme kunnen stoppen: “Verhoog de stoepen!”

Door Michael van der Galien 8 april 2017

Afbeelding
Een screenshot van de aanslag in Stockholm. Volgens bepaalde “veiligheidsexperts” had die aanslag voorkomen kunnen worden als de gemeente de stoepen gewoon een beetje hoger gemaakt had.

Je zou denken dat het een grap is, maar nee, meneer meent het echt.

In De Telegraaf van vandaag een schokkend artikel over de meningen van zogenaamde veiligheidsdeskunditen die ons vertellen hoe we de strijd tegen het terrorisme effectiever kunnen uitvechten. Met name het commentaar van ‘expert’ Michiel de Weger is nauwelijks te bevatten. Volgens deze wandelende anti-terreureenheid zijn er namelijk twee ge-wel-di-ge strategieën om terroristische aanslagen te voorkomen:

“Je zou al een eind komen met de stoepen verhogen. En op strategische plekken palen neerzetten. Dat hoeft niet veel te kosten terwijl je er wel echt iets mee tegengaat. Dat is iets waar gemeenten en gebouweigenaren over kunnen nadenken.”

Ik heb er — als opiniemaker — even over nagedacht, meneer De Weger, en ben tot de conclusie gekomen dat u uit uw nek lult. We hebben te maken met aanslagen van einzelgangers en wat jij daar tegenover stelt is “we moeten de stoepen verhogen?” Ben je helemaal gek geworden? Komt het nou werkelijk niet in je op dat potentiële terroristen daar ongetwijfeld heel snel een oplossing voor kunnen bedenken, bijvoorbeeld door ergens bij een oprif of afrit de stoep op te rijden om vervolgens alsnog los te gaan? Of door ‘gewoon’ een wapen te gebruiken in plaats van een vrachtwagen? En waar zouden we die stoepen dan eigenlijk moeten verhogen? In het hele land? Als dat moet heb je het wel degelijk over heel serieuze kosten, die ook nog eens geen enkele aanslag kunnen voorkomen. En hoe hoog wil je ze dan maken om te voorkomen dat iemand er overheen kan rijden? Eén meter?

Dit soort knettergek advies is dus precies waarom terroristen nog altijd vrij spel hebben in Europa. Zelfs ‘deskundigen’ durfen de werkelijke problemen niet te benoemen... en komen met ‘oplossingen’ die nooit en te nimmer ook maar één aanslag kunnen voorkomen.
Je zou erom lachen als het niet zo ongelooflijk triest was.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/ ... e-stoepen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

VS dropt gigantische bom op Afghanistan

13 apr 2017

Afbeelding

Het Amerikaanse leger heeft donderdag een enorme bom laten vallen op Afghanistan. De MOAB-bom was gericht op tunnels en personeel van IS in het oosten van het land.

De bom zou om 19.00 uur lokale tijd zijn gedropt in het district Achin, gelegen in de oostelijke provincie Nangarhar. Het is nog niet duidelijk hoe groot de schade is.

MOAB
Het is de eerste keer dat de MOAB-bom (Massive Ordnance Air Blast), is gebruikt, aldus Amerikaanse bronnen. Deze bom is een van de grootste niet-nucleaire bommen, bijnaam ’Mother Of All Bombs (Moeder Van Alle Bommen)’, die de Amerikanen hebben. De GBU-43 werd ontwikkeld tijdens de oorlog in Irak maar was vooralsnog nog nooit ingezet in een gevechtssituatie.

De bom weegt in totaal zo’n 10.000 kilo en kan niet met een normale bommenwerper worden vervoerd. Er is een vrachtvliegtuig nodig om de MOAB te verplaatsen.

’Verdediging versterkt’
Islamitische Staat heeft zijn verdediging in Afghanistan versterkt met ,,geïmproviseerde explosieven, bunkers en tunnels”, aldus de Amerikaanse strijdkrachten in een verklaring die naar Amerikaanse media is gestuurd. De MOAB zou ,,de juiste munitie” zijn om dergelijke obstakels aan te pakken.

De inzet van de bom diende ook om de kans te minimaliseren dat slachtoffers zouden vallen onder Amerikaanse en Afghaanse militairen die actief zijn in het gebied. De VS benadrukken al het mogelijke te hebben gedaan om burgerslachtoffers te voorkomen.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Behalve het verhogen van de stoepen kan ook het simpelweg verbieden van auto's een goed middel tegen terreur zijn. [icon_lol.gif]
Zweden: Auto´s verbieden helpt tegen terreur

Geplaatst op 15 april 2017

Afbeelding

Wat te doen tegen islamitische terreuraanslagen? Na de aanslagen in Nice, Berlijn, Stockholm en Londen is dit steeds meer de vraag. Men zou zich eens een keer met de oorzaken kunnen bezighouden, waarbij de juiste oplossingen voor de hand liggen. Maar de politiek en haar mediale hulptroepen doen liever aan symptoombestrijding dan de oorzaken aan te pakken. Zo ook Eva Franchell (foto) van de Zweedse krant “Aftonbladet”. Zij wil auto´s verbannen.

“Auto´s en andere voertuigen zijn dodelijke wapens geworden”, schrijft de journaliste in de Zweedse krant. Daarom moeten ze uit de steden verbannen worden, eist Franchell.

Oké, dat de aanslagen van Nice, Berlijn en Stockholm met grotere vrachtwagens werden gepleegd, is vast en zeker slechts een klein, onbelangrijk detail. Voertuigen zouden eenvoudig te stelen zijn en niets zou hen kunnen tegenhouden, schrijft de dame. Door de verbanning van auto´s zouden aanslagen uit te sluiten zijn. Bovendien zou het niet te begrijpen zijn dat een grote vrachtwagen in een van de drukste straten van Stockholm zou mogen rijden, en dat op een dag met veel bezoekers.

Als je dus auto´s en andere voertuigen in het centrum zou verbieden, dan is volgens de naïeve schrijfster het probleem opgelost. Natuurlijk, een terrorist met het plan om een aanslag te plegen zal zich ook echt aan een verbodsbord houden en braaf weer omkeren!

Mevrouw Franchell is helemaal verrukt van haar visie van een verkeersvrij Stockholm: de problemen met het oog op het openbaar vervoer zouden zijn op te lossen, leveringen zouden alleen nog plaatsvinden wanneer er niemand in de stad zou zijn – dus ´s nachts. Voertuigen en vooral auto´s zouden de steden al veel te lang gedomineerd hebben. Nu zou dat afgelopen moeten zijn.

Wat er werkelijk achter dit bizarre idee zit, blijkt wanneer je er iets intensiever over nadenkt: in het multiculti tralala Zweden is men immers tegen alles wat niet politiek-correct is. En dan kom je heel snel terecht bij het thema seksegelijkheid. De Zweedse minister van Milieu, Karolina Skog, verklaarde onlangs dat de verbanning van auto´s een gender-thema zou zijn. “Auto´s worden hoofdzakelijk door mannen bestuurd. Omdat we veel ruimte bieden aan auto´s, geven we meer ruimte aan mannen dan aan vrouwen, ten koste van de vrouwen”, mompelde ze.

Het ontbreekt er nog maar aan dat Zweden de islamitische terroristen niet ook nog dankbaar is voor de hulp bij het doordrukken van de gender-ideologie.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/15 ... n-terreur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24027
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door King George »

Islam uitbannen helpt tegen terreur.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 48647
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Mahalingam »

Voel jij je ook zo veilig als op iedere straathoek een militair staat met een machinepistool?
Dat wordt wel aangenomen:
De militaire aanwezigheid was positief voor het veiligheidsgevoel’, verklaart Kamerlid Koenraad Degroote (N-VA). Dat wordt bevestigd door het rapport.
Door militairen in te zetten voor bewakingsopdrachten zou de politie zich kunnen focussen op andere zaken: dat was ruim twee jaar geleden hét argument om para’s uit de kazernes te halen en in de grote steden in te zetten. De patrouilles in kaki-uniform waren (en zijn nog altijd) de meest zichtbare antiterreurmaatregel die de regering-Michel heeft ingevoerd.
En wat heeft de politie aan die militairen?
En omdat de militairen instaan voor de bewaking van plaatsen waar vroeger geen politie stond, blijft de gewone politiewerking even groot. De steun van Defensie laat de politie wel toe om geen extra overuren te draaien en speciale acties op poten te zetten.
En dus kreeg de politie juist meer werk.
Maar tegelijk heeft de politie zich moeten reorganiseren, bijvoorbeeld om de militairen te omkaderen, om overleg te organiseren of om eigen patrouilles stand-by te houden. Daardoor konden die personeelsleden ook geen andere taken krijgen.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20170504_02865331
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Als het afslachten doorgaat, zullen de moslims moeten vertrekken

Geplaatst op 27 mei 2017

Afbeelding

Sinds de nazi´s vrouwen en kinderen in koelen bloede hebben vermoord, hebben er in Europa niet meer van zulke cynische, beestachtige moorden plaatsgevonden. Op dinsdag 23 mei liet een hondsdolle islamitische hond een spijkerbom ontploffen in de foyer van een concertzaal. Daarbij werden 22 jonge concertbezoekers gedood en raakten er 59 gewond.

Zelfs op het hoogtepunt van de twisten met de IRA, toen Britse burgers met spijkerbommen op de korrel werden genomen, waarschuwden ze normaal gesproken vlak voor een ontploffing met een telefoontje. Want ergens in hun zwarte, god-verdomde ziel bestond nog een klein beetje menselijkheid.

Maar dat is niet zo bij het islamitisch terrorisme. Des te erger de daad, des te genadelozer het moorden, hoe meer Allah het bevalt en hoe dichter de killer bij het islamitische paradijs komt. Dat is de geschifte denkwijze van een islamitische fanatiekeling.

Er bestaat een eenvoudige wetmatigheid over moslims en terrorisme, die overal in de wereld gelijk schijnt te zijn: meer moslims staat gelijk aan meer radicalisme staat gelijk aan meer terrorisme. Ik noem het “Sid´s Law”, naar Mohammad Sidique (SID) Khan, een in GB opgegroeide en “in het Westen gesocialiseerde” moslim, die in juli 2005 in een metrostation in Londen een bom in zijn rugzak tot ontploffing bracht en zeven mensen doodde.

Dat de meerderheid van de moslims vreedzaam, trouw aan de wet en gematigd is, is ongetwijfeld waar – en irrelevant. Ze zijn irrelevant. Want waar de gematigden ook naartoe gaan, daar vind je ook de dolle honden. Ze kunnen uit de gemeenschap komen, of ze komen van buitenaf en vinden daar een veilige plek om hun aanslag te plannen en te financieren.

Steeds opnieuw hebben we geprobeerd dit probleem op te lossen:
 • We hebben moslims bij het democratische proces betrokken en velen van hen benoemd in hoge functies in de regering en de openbare dienst: Dat heeft de islamitische terreur niet gestopt.
 • We hebben onze gastvrijheid en royaliteit uitgebreid, hen woningen gegeven, banen, sociale verzekering, islamitische scholen en moskeeën in iedere stad: Dat heeft radicalisering en terrorisme niet gestopt.
 • We hebben geld gegeven aan anti-extremisme organisaties zoals “Quilliam”: Ze hebben nog niet eens de geringst invloed op het probleem gehad.
 • Alle regeringen hebben miljoenen in antiradicaliseringsprogramma´s gestoken, zoals “Prevent”: Uit het raam gegooid geld.
 • Er werden nieuwe wetten uitgevaardigd om kritiek op de islam en de moslims te beperken en er werden zelfs enkele “criminelen van de vrijheid van meningsuiting” opgesloten: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • Hervormers hebben voorgesteld de koran en andere religieuze teksten te bewerken, opdat ze compatibel worden met de westerse waarden en vrijheden: Dat vinden de hardliners maar niets.
 • Geloofsoverstijgende initiatieven hebben communicatiewegen tussen de grote religies geopend. Enkele priesters hebben zelfs imams in hun kerken en kathedralen uitgenodigd om uit de koran te lezen: Ook dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • We hebben vele miljoenen aan de terreurbestrijding uitgegeven en de veiligheidskrachten leveren over het algemeen uitstekend werk: Maar ze hebben het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • We hebben machinepistolen aan onze politie gegeven. Overal zijn nu gewapende politieagenten: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • We hebben extremisten opgesloten en zelfs van andere gevangenen gescheiden: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • De politici hebben voor de islam gekropen, hebben de ene concessie na de andere gedaan, zelfs toegestaan dat het islamitisch recht in het Britse leven is binnengeslopen: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
De enige manier om met deze gevaarlijke grommende hond af te rekenen, is een keihard standpunt in te nemen, hem rechtstreeks in de ogen te kijken en hem de stevige ketting in onze hand te laten zien. Je moet hem duidelijk maken dat je meent wat je zegt. En als het er echt op aankomt, dan moet je hem in z´n reet schoppen en gehoorzaamheid eisen: En als dat niet helpt, dan moet hij weggestuurd worden.

Wanneer nieuwe draconische maatregelen tegen het islamitisch extremisme mislukken – zoals ze dat vast en zeker zullen doen – dan moeten we naar het laatste middel grijpen. Dat betekent dat men de moslims uit Groot-Brittannië moet verwijderen, of in ieder geval een wortel en stok politiek bedrijven. Die een vrijwillige massa-emigratie zal bevorderen.

Als de aanslagen doorgaan, dan zullen de moslims moeten vertrekken. Want meer moslims staat gelijk aan meer terrorisme staat gelijk aan meer moorden op onze kinderen. “Sid´s Law”.

In verband met de koelbloedige spijkerbomaanslag op Britse kinderen zal een grootschalige uitzetting van buitenlanders een humanitaire daad zijn, niet erger dan de noodmaatregelen in de oorlogen hiervoor.

Vergist u zich niet, we bevinden ons in oorlog. Misschien hebben wij de islam niet de oorlog verklaard – maar de islam heeft ons de oorlog verklaard.

Bron: https://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel: https://libertygb.org.uk

Auteur: George Whale

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/27 ... ertrekken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Pilgrim »

Noorwegen protesteert: Hulpgelden geïnvesteerd in een naar een terroriste genoemd vrouwencentrum

Geplaatst op 28 mei 2017

Afbeelding

De Noorse minister van Buitenlandse Zaken Børge Brende heeft de Palestijnse Autoriteit scherp veroordeeld, nadat deze Noorse hulpgelden er voor had gebruikt om een centrum voor vrouwen te bouwen en het de naam van een terroriste te geven die in 1978 had deelgenomen aan de onder de naam “bus van het bloed” bekend geworden terreuraanslag. De minister van Buitenlandse Zaken eist het logo van het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken van het gebouw te verwijderen en de teruggave van het Noorse hulpgeld voor het project.

De terroriste Dalal Mughrabi was de aanvoerster van de terreurgroep die bij een aanslag op een bus 35 Israëli´s vermoord had, waaronder 12 kinderen. Het nieuwe vrouwencentrum kreeg ondersteuning uit Noorwegen door de Palestijnse Verkiezingscommissie en de organisatie “UN Women – Palestine”, wier doel de deelname van Palestijnse vrouwen aan de verkiezingen is.

“De verheerlijking van terreuraanslagen is onacceptabel en ik veroordeel de beslissing (het geven van de naam van een terroriste aan het centrum) op de meest scherpe wijze”, zei de Noorse minister van Buitenlandse Zaken. “Noorwegen is niet bereid om geïdentificeerd te worden met autoriteiten die de namen van terroristen dragen. Wij staan het gebruik van Noorse hulpgelden voor dergelijke doelen niet toe.” Verder zei hij dat Noorwegen niet meer met de Palestijnse Verkiezingscommissie en de organisatie “UN Women – Palestine” zou samenwerken, totdat zeker zou zijn dat zulke incidenten in de toekomst niet meer zullen voorkomen.

Bron: www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/28 ... encentrum/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10435
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10435
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door sjun »

Why it's time to pause Muslim immigration to Canada


En niet enkel naar Canada... Want waarom zou je met de kraan open gaan dweilen? Tsjechië, Polen en Hongarije hebben dat uitstekend in de gaten.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10435
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door sjun »

Maar terrorisme moet ook bestreden worden in het juridische systeem en bij de pers. Luister hier maar eens naar.

NO! AFTER MUSLIM REFUGEES GANGRAPE 5 YR-OLD GIRL THE JUDGE DID SOMETHING UNSPEAKABLE TO HER PARENTS


Hoe zit het eigenlijk in Europa met het juridische systeem. Beschermt het de slachtoffers nog of maakt het er ook al 'daders' van terwijl de daders als slachtoffers worden behandeld?
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85272
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door Ariel »

sjun schreef:Maar terrorisme moet ook bestreden worden in het juridische systeem en bij de pers. Luister hier maar eens naar.
?
Het probleem wat ik met dit soort filmpjes heb, is dat ze hun verhaal in 2 minuten kunnen doen, maar dat ze daar meer dan 10 minuten voor nemen. Pffff :scratch:
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10435
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De strijd tegen het terrorisme

Bericht door sjun »

Ik vond zo vlot geen beter filmpje van dit issue. Ook hier ligt een markt open al vrees ik dat bewustmaking minder via Youtube kan en via Vimeo of Liveleak zal moeten waar het wat langer blijft staan:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie