Climategate.

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 09, 2019 12:39 am

Lang voor de opwarming van de aarde theorie waarschuwde een “consensus” van wetenschappers dat global COOLING verantwoordelijk was voor extreme weersomstandigheden

By Redactie World Unity on mei 21, 2019

Afbeelding

Vóór het broeikaseffect, dat ergens in de jaren tachtig begon, was er een andere theorie die wetenschappers over de hele wereld in hun laarzen deed schudden: globale afkoeling en een naderende ‘ijstijd’. De wereldwijde afkoeling van de jaren 70 wordt nu afgedaan als niets meer dan een mythe, maar op een bepaald moment was het inderdaad een zeer reële zorg(klinkt het u al bekend in de oren?).

Het National Center for Atmospheric Research is de hoogste autoriteit van de Amerikaanse federale regering inzake klimaatwetenschap. En in 1974 stond Steven Schneider aan het roer. Destijds was Schneider een voorstander van ‘global cooling’, waarin stond dat de temperatuurdaling zou leiden tot een enorm voedseltekort. Klinkt bekend, toch? Eén oplossing die toen werd voorgesteld, was het smelten van de Arctische ijskap. Het verhaal uit de jaren 1970 weerspiegelt dat van de discussie over de opwarming van de aarde: de temperatuur van de planeet verandert, mensen verhongeren en alleen extreme menselijke tussenkomst kan ons redden van een gevaarlijk lot. Alleen vandaag onderzoeken wetenschappers mogelijk nog verschrikkelijkere opties – zoals het blokkeren van zonnestralen om de temperatuur van de aarde kunstmatig te koelen.

Ondanks de pogingen van klimaatalarmisten om te doen alsof de ‘wereldwijde afkoel theorie’ nooit heeft bestaan, blijft het bestaan ervan bewezen.

Afbeelding

Wereldwijde koeling wordt nu vaak omschreven als “nep” en een snelle zoekopdracht onthult dat veel reguliere mediabronnen nu zeggen dat er weinig steun was voor de hypothese van de wetenschappelijke gemeenschap. Een artikel uit 2014 van Gizmodo’s io9 beweert dat de meeste wetenschappers ervan overtuigd waren dat de opwarming van de aarde het echte probleem was, en dat de theorie van globale koeling overweldigend werd afgewezen. Maar is dat echt waar? Breitbart meldt: “De overgrote meerderheid van de wetenschappelijke artikelen (220 van de 264) ondersteunde de afkoelingsstudie.” Interne documenten laten zien dat zelfs de federale overheid in de jaren zeventig het probleem van de wereldwijde koeling onderzocht.

Revisionistische geschiedenis is net zo’n groot probleem als altijd. Zoals Kenneth Richard van No Tricks Zone onthulde, was er een 86 procent consensus onder de wetenschappelijke gemeenschap dat de aarde op een afkoelende weg was in die tijd.

De eliminatie van de ‘global cooling theory’ dient één doel: de theorie van het broeikaseffect legitimeren. Natuurlijk, zoals Mike Adams in een recent artikel (en video) uitlegt, is het idee dat kooldioxide opwarming van de aarde veroorzaakt een totale farce. Koolstofdioxide is niet alleen wereldwijd laag, maar het is van essentieel belang voor het plantenleven.

Adams schrijft: “Terwijl alarmmeldingen over klimaatverandering absurd beweren dat CO2 een vervuilende stof is, verzaken ze je om te zeggen dat we zonder CO2 allemaal zouden sterven van de honger omdat elk ecosysteem op aarde bijna onmiddellijk zou instorten. Als CO2 tot nul zou worden teruggebracht, zou de aarde een dorre wereldwijde woestijn van de dood worden die helemaal niet in staat is om het menselijk leven überhaupt te ondersteunen.”

Ondanks de pogingen van klimaatalarmisten om de wetenschap te manipuleren om de bevolking van de wereld te onderwerpen, is het een feit dat het broeikaseffect en de wereldwijde afkoeling allemaal deel uitmaken van dezelfde oplichterij – ze bevinden zich net aan de andere kant van het spectrum. Het broeikaseffect is de heersende theorie in klimaatwetenschap puur omdat het handiger is. Voorstanders van het broeikaseffect moeten de “wereldwijde afkoel theorie” als “nep” beschouwen om hun autoriteit en geloofwaardigheid te behouden.

Bronnen:

RealClimateScience.com

Breitbart.com

ClimateMonitor.it

http://worldunity.me/lang-voor-de-opwar ... ndigheden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 09, 2019 12:41 am

Klimaatwetenschappers verbaasd – Geen poolijsverlies in 13 jaar – Begin juni Arctische ijsgroei!

By Redactie World Unity on jun 8, 2019

Afbeelding

Gemodelleerde gegevens van het Deense Meteorologisch Instituut (DMI) tonen aan dat het arctische zee ijs 13 jaar geleden is gestopt met krimpen, wat eerdere voorspellingen van klimaatwetenschappers en –modellen trotseert.

Een paar dagen geleden hebben we laten zien hoe de kuststations van Antarctica in feite iets afkoelden in plaats van opwarming. Dit was voor velen een verrassing.

En nu het 1 juni is, met het smeltseizoen in de poolgebieden serieus begonnen, is het een goed moment om het ijsvolume in het poolgebied te controleren. Ook hier vinden we een al even verrassende trend. In plaats van snel te krimpen – zoals vaak wordt beweerd door de global warming, door alarmistische wetenschappers en de klik-sleaze media – is het arctische zee-ijsvolume in 13 jaar niet kleiner geworden!

Afbeelding

Zoals de grafiek hierboven laat zien, is het ijs in werkelijkheid zelfs een beetje gegroeid!

De cijfers zijn gebaseerd op berekeningen met behulp van het operationele oceaan- en zeeijsmodel HYCOM-CICE van DMI.

Daarom is het tegenwoordig belangrijker dan ooit om de focus te houden op de echte gegevens en niet op de hysterische koppen die momenteel overheersen in de hype-gevulde media.

En als we elk jaar op 1 juni dit decennium naar het zeeolievolume in de Arctische zee kijken en het plotten, krijgen we het volgende:

Afbeelding

Kijk en zie: de grafiek hierboven laat zien dat het ijsvolume in het begin van de maand in het afgelopen decennium is gestegen.

Hoe kan iemand zeggen dat het arctische ijs de laatste tijd snel smelt? Het antwoord is dat ze dat niet kunnen. Iedereen die beweert dat dit anders is, liegt gewoon.

http://worldunity.me/klimaatwetenschapp ... -ijsgroei/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 09, 2019 4:15 pm

Klimaatfraude!
Roger Roots - Gepubliceerd op 14 jun. 2017In het Amerikaanse Glacier National Park heeft men stiekem de tekst op informatieborden vervangen, waarop vermeld stond dat in 2020 alle gletsjers zouden zijn verdwenen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6516
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Climategate.

Berichtdoor Ali Yas » Ma Jun 10, 2019 11:08 am

Haha, ja, ik las van Tony Heller dat die voorspelling al twee keer eerder is uitgesteld. :roll:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 15, 2019 10:00 pm

Uitsterven planten en dieren hysterische onzin en kan genegeerd worden

Posted on 15/06/2019

Afbeelding
De IJsbeer had volgens klimaatactivisten al niet meer kunnen bestaan, maar van het smelten van de polen kwam niets terecht. Integendeel, het aantal ijsberen groeide in 60 jaar tijd van 5000 naar 26.000. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Laatste belangwekkende soort (de trekduif) stierf bijna een eeuw geleden uit

De Verenigde Naties publiceerden onlangs het zoveelste angstzaaiende klimaatrapport waarin werd beweerd dat een miljoen soorten door menselijk handelen met uitsterven worden bedreigd. Hier volgen zes argumenten waarom u deze hysterische beweringen totaal niet serieus hoeft te nemen:

1. Het is politiek, geen wetenschap.

Het Intergovernmental Science-Policy Platform on Biodiversity en Ecosystem Services (IPBES), dat het rapport opstelde, is een politieke organisatie, geen wetenschappelijke – net zoals met het bekendere IPCC (klimaatpanel) het geval is. Zowel het IPCC als het IPBES werden enkel opgericht om een quasi wetenschappelijk sausje te geven aan de ‘duurzame’ (socialistische herverdeling/migratie) agenda van de VN. Volgens insider Donna Laframboise kregen de IPBES leden al bij de oprichting in 2010 letterlijk te horen dat hun enige opdracht het produceren van ‘bewijs’ van de verwoesting van de natuurlijke wereld door de mens was.

2. Er wordt paniek gezaaid zonder een greintje bewijs.

Dat sommige planten en dieren het moeilijk hebben zal niemand betwisten, maar ‘uitsterven’ is de zoveelste extreme overdrijving, enkel bedoeld om paniek te zaaien en weer een schuldgevoel op te wekken. Bewijs is er namelijk niet voor. Ja, Harvard ecoloog E.O. Wilson schatte ooit dat er jaarlijks 50.000 soorten verdwijnen, een getal dat u regelmatig in de media ziet verschijnen. Dat baseerde hij echter louter op computermodellen, net als het IPCC dat met zijn lukrake klimaatvoorspellingen doet.

Mede oprichter van Greenpeace Patrick Moore zei al in 2000 dat er ‘geen enkele wetenschappelijke basis is voor de bewering dat (jaarlijks) 50.000 soorten uitsterven… Dat is enkel een getal op Edward Wilsons harddrive. Ik wil een lijst met Latijnse namen van soorten.’

Klimaatactivist Tim Keating van Rainforest Relief werd in een documentaire in dat jaar ook gevraagd of hij één van deze 50.000 soorten bij name kon noemen. ‘Nee, dat kunnen we niet, want we weten niet welke soorten dat zijn. Maar de meeste soorten waar we het in die schattingen over hebben zijn zaken zoals insecten en zelfs micro organismen zoals bacteriën.’

‘R-i-g-h-t,’ reageert de bekende Britse klimaatrealist James Delingpole cynisch. ‘Dus al die soorten sterven uit, maar we weten niet welke dat zijn want we hebben ze nog niet ontdekt. Klinkt vreselijk. Laten we voor de zekerheid meteen de Westerse industriële beschaving opheffen.’

3. Hoe vaak moeten we deze grijs gedraaide plaat nog horen?

In 2006 schreven Westerse media dat 19 van ’s werelds beste biodiversiteit specialisten een ‘wereldwijde noodtoestand’ uitriepen omdat duizenden soorten met uitsterven zouden worden bedreigd. De uitsterving zou 100 tot 1000 x sneller verlopen dan normaal, en allemaal het gevolg zijn van de mens. Daarom zou er onmiddellijk een soort wereld autoriteit moeten worden opgericht om deze ‘urgente’ crisis aan te pakken.

Inmiddels zijn we 13 jaar later, maar nog altijd is er ondanks de eindeloze herhalingen die sterk op een grijsgedraaide plaat beginnen te lijken niets zichtbaar dat dit alarmisme ondersteunt. Ja, mogelijk de zorgwekkende teruggang van bijenkolonies, maar dat wordt –zoals sceptici al jaren zeggen, en nu eindelijk serieus wordt genomen- zo goed als zeker veroorzaakt door het gebruik van –ondanks tal van bezwaren door de EU goedgekeurde- schadelijke pesticiden van met name het beruchte concern Monsanto (inmiddels Bayer), en niet omdat u in uw auto stapt of uw verwarming aanzet als het buiten kouder wordt.

4. ‘De natuur is er nog nooit zo slecht aan toe geweest.’

Het IPBES werd enkel opgericht om een precies dit angstzaaiende argument te produceren, zodat politici en media ons hiermee vrijwel dagelijks om de oren kunnen smijten, met de bedoeling dat u de stapsgewijze afbraak van onze welvaart kritiekloos gaat accepteren. Patrick Moore ontkrachtte deze bewering door erop te wijzen dat de grootste ‘uitstervingen’ resp. zo’n 60.000 jaar, 10-15.000 jaar, 800 jaar en 250 jaar geleden plaatsvonden als gevolg van menselijke migratie. ‘Sinds het een brede maatschappelijke zorg werd... hebben we het uitsterven van soorten (een thema dat al tientallen jaren herhaald wordt) heel goed weten te voorkomen.’

5. IJsberen en tijgers.

De dieren die volgens klimaatactivisten door schuld van de mens niet meer hadden kunnen bestaan laten –juist dankzij de mens- een opmerkelijk herstel zien. 60 jaar geleden waren er nog maar 5000 ijsberen, nu zijn dat er 26.000, waarmee ze spotten met dit al zo lang herhaalde symbool van ‘door mensen veroorzaakte opwarming’ en ‘het smelten van de polen’. In India is het aantal tijgers in slechts 8 jaar tijd gestegen van 1411 naar 2226 exemplaren (stand 2014).

Het is bijna een eeuw (!) geleden dat de laatste belangwekkende soort uitstierf, de trekduif. Bijna alle uitgestorven soorten in de afgelopen twee eeuwen leefden op eilanden en/of waren het slachtoffer van de komst van bijvoorbeeld ratten of katten, die met schepen waren meegelift.

6. Lees de kleine lettertjes!

Helemaal onderaan het rapport laten de opstellers hun ware intenties zien. Economische groei en toenemende consumptie moeten worden gestopt, en het BNP moet niet langer als maatstaf voor welvaart worden gebruikt. In plaats daarvan moet er een ‘holistische’ benadering komen die ‘levenskwaliteit’ en ‘lange termijneffecten’ voorop stelt.

‘En daar zien we onze oude vrienden weer: Agenda 21 en ‘duurzaamheid’,’ vervolgt Delingpole. ‘Dit zijn de VN codetermen voor een nieuwe wereld orde waarin de technocraten van de internationale elite hun globalistische agenda opleggen door het herverdelen van de welvaart, regulering, verplichte duurzame energie, hogere belastingen en het gedwongen op rantsoen zetten van soevereine landen, allemaal in naam van het ‘redden van de planeet.’

Als het de VN écht om het voorkomen van het uitsterven van soorten zou gaan, dan zou het juist het exact omgekeerde doen. De met afstand grootste vervuilers zijn namelijk de landen met de laagste gemiddelde inkomens (als mensen honger hebben dan branden ze bossen e.d. plat). De meest vervuilde steden vindt je dan ook in Ghana, Oekraïne, Bangladesh, Zambia, Argentinië en Nigeria. De grootste ontbossingen vinden plaats in Brazilië, Indonesië, Rusland en Mexico. India en China hebben de slechtste luchtkwaliteit.

Landen die veel CO2 produceren zijn rijker, en enkel rijke en welvarende landen hebben de middelen om iets aan het milieu te doen. Als het Westen en ook Nederland door de huidige extreme klimaatmaatregelen uiteindelijk net zo arm wordt gemaakt als de Derde Wereld, is er maar één totalitair systeem dat de wereldbevolking ertoe kan dwingen om mee te werken aan hun eigen slavernij en materiële ondergang: het communistische socialisme.

‘Negeer alles wat de VN u vertelt over het milieu (en het klimaat). Het is kletskoek – gevaarlijke kletskoek nog wel,’ besluit Delingpole daarom.

Moet één soort juist wel uitsterven?
Met een snel groeiende wereldbevolking heeft de planeet juist dringend behoefte aan veel meer van het natuurlijke gas CO2, omdat dit planten en gewassen sneller zal doen groeien en de broodnodige langere, grotere en betere oogsten zal produceren. De VN lijkt met zijn even onwetenschappelijke als welvaart- en planeet verwoestende anti-CO2 koers juist het uitsterven –of op zijn minst drastisch ‘snoeien’- van één specifieke soort te willen veroorzaken: de mens.

Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/u ... rd-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74962
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Berichtdoor Ariel » Zo Jun 16, 2019 12:28 am

Weet je wat uitsterft dank zij het groene climaat mens ? Deze vogels.

Afbeelding

En deze White-tailed Eagle. Hij leefde nog toen ze hem vonden, en in zijn ogen zie je de angst pijn en wanhoop. Eén vleugel was er afgeslagen door een windmolen.

Afbeelding

Ik kan het arme dier niet meer van mijn netvlies afkrijgen.

Laat ik het zo zeggen, als ik ooit eens moet kiezen wie er moet pijn lijden, zo'n prachtige vogel of een klimaat idioot zoals Diederik Samsom , Jesse Klaver of Ed Nijpels, of iemand anders die verantwoordelijkheid is voor die monster molens, dan kies ik er voor, dat bij één van die gasten hun arm tot boven aan aan de oksel toe afgeslagen wordt, in plaats van de vleugel van die vogel.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6516
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Climategate.

Berichtdoor Ali Yas » Zo Jun 16, 2019 10:11 am

Ariel schreef:zo'n prachtige vogel of een klimaat idioot zoals Diederik Samsom , Jesse Klaver of Ed Nijpels, of iemand anders die verantwoordelijkheid is voor die monster molens, ...

Roofvogels zijn helaas niet zo aaibaar als zeehondjes (voor het ecosysteem wel heel belangrijk trouwens, maar dat is voor veel mensen te abstract).

Er was een tijd dat we moeite deden grote roofvogels terug te krijgen en te sparen, maar alles wordt tegenwoordig ondergeschikt gemaakt aan het bestrijden van een spook. Natuurliefhebbers moet dit een doorn in het oog zijn - zo is het in elk geval bij mij - en het is allemaal nog erger: meer CO2 en hogere temperaturen zijn pluspunten voor het leven op Aarde, en het tegengaan daarvan is dus juist fout. De huidige zonnecel- en windturbinemanie zal door toekomstige generaties met verbijstering worden bekeken. We gaan de Paaseilanders achterna.

Afbeelding
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 16, 2019 12:08 pm

Ali Yas schreef:[De huidige zonnecel- en windturbinemanie zal door toekomstige generaties met verbijstering worden bekeken. We gaan de Paaseilanders achterna.

Er bestaat het gevaar dat die generaties er niet meer zullen zijn... Als de Middeleeuwen terugkeren! :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jun 19, 2019 2:03 am

Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren

Posted on 18/06/2019

Afbeelding
Afbeelding: (2).

NASA: In 2020 begint zwakste zonne cyclus in 200 jaar

Uit onbewerkte* metingen van NASA satellieten blijkt dat de door astronomen voorspelde langdurige ‘Global Cooling’ periode –mogelijk zelfs een nieuwe mini ijstijd- is begonnen. Deze periode met afkoeling –en dus niet CO2 gedreven opwarming- kan mogelijk worden vernoemd naar de in 2009 overleden astronoom Jack Eddy, de ‘ontdekker’ van het Maunder (zonne) Minimum in de 17e eeuw. In plaats van honderden miljarden euro’s uitgeven aan zinloos en zelfs contraproductief klimaatbeleid, kan de samenleving zich veel beter gaan aanpassen aan de komende realiteit, die zich niets zal aantrekken van de CO2 opwarmingshoax, ongeacht hoe vaak de Westerse gevestigde orde die nog herhalen zal.

Het ‘Eddy Minimum’ begon vermoedelijk al tussen zonne cyclus 23 en 24 (2010). In 2016 gooide een Super El Nino het weer nog flink door de war, maar de temperaturen zijn sindsdien snel aan het dalen.

(* onbewerkt, dat is niet ‘gecorrigeerd’, zoals de statistieken die door de politiek worden gebruikt om ‘global warming’ aan te tonen).

Zwakste cyclus in 200 jaar
De NASA schrijft op zijn officiële website dat de volgende zonne cyclus (nr. 25) de zwakste in 200 jaar wordt, in 2020 begint en in 2025 op zijn maximum bereikt. Dit komt feitelijk neer op een herhaling van het Dalton Minimum (1790-1830), toen in bijvoorbeeld Duitsland de temperatuur in 20 jaar met gemiddeld 2 graden daalde, wat de voedselproductie enorme schade toebracht. In Londen vroor de Thames meerdere keren dicht, een keer zelfs twee maanden lang (ijsdikte: 28 cm).

1816 staat zelfs bekend als het ‘jaar zonder zomer’. Het was al erg koud, en dat werd nog eens verergerd door de grootste vulkaanuitbarsting in 2000 jaar (Mt. Tambora, op 10 april 1815). In 1816 wilden de lente en zomer maar niet aanbreken. Op 4 juli (Independence Day) sneeuwde het zelfs in de VS, en bevroor in kleine reservoirs het water. In kerken werden op die zomerdag haardvuren aangestoken om het maar een beetje warm te krijgen.

De in juni opgekomen gewassen vroren kapot, waardoor de oogsten vrijwel totaal mislukten. De voedselprijzen explodeerden. In Europa was het al niet anders; mislukte oogsten zorgden in Engeland, Frankrijk en Duitsland voor een tekort aan brood, waardoor er massale rellen en plunderingen uitbraken. (2)

‘Super groot minimum’ dat 40 tot 60 jaar kan duren
Het zou echter nog veel erger kunnen worden. Fysicus en astro wetenschapper professor Valentina Zharkova (Northumbria University) ontwikkelde modellen waarmee vlekken en magnetische activiteit van de zon kunnen worden voorspeld. Haar modellen zijn tot nu toe 93% accuraat gebleken. Zharkova hield vorig jaar een lezing waarin ze zei dat een nieuw ‘super groot’ zonne minimum al in 2020 een feit kan zijn.

Tijdens zo’n ‘super groot minimum’ zijn vier magnetische velden op de zon uit fase. Zo’n 350 jaar geleden gebeurde dat voor het laatst. Deze zeer koude periode, die 40 tot 60 jaar duurde, wordt het Maunder Minimum genoemd. Toen waren echter maar twee magnetische velden uit fase.

Zharkova verwacht daarom een nog sterkere afkoeling die 2,5 tot 4 keer groter zal zijn dan tijdens het Maunder Minimum. In de 17e eeuw kampte Europa dan ook met veel strengere winters, gecombineerd met zwaardere stormen met in sommige gebieden extreem veel regenval (zoals dit hele jaar al in de VS het geval is, wat nu al dramatische gevolgen heeft), met mislukte oogsten, hongersnoden, epidemieën en uiteindelijk ook opstanden en oorlogen als gevolg. Als Zharkova’s model weer gelijk krijgt wacht ons inderdaad een periode met hevige klimaatverandering, echter niet veroorzaakt door de mens, maar door de zon.

Niet minder, maar meer CO2 nodig
De geringe toename van CO2 is de afgelopen 30 jaar juist verantwoordelijk geweest voor de vergroening van de planeet, zoals door satellieten is bevestigd. CO2 is NIET de boosdoener, zoals u door de media en uw kinderen op school valselijk wordt wijsgemaakt, maar juist het levensgas waar onze atmosfeer veel meer van kan gebruiken om over 40 jaar 11 miljard mensen te kunnen voeden. Toch zal onze vrije en welvarende samenleving stapsgewijs vanwege deze leugen worden afgebroken.

Het gedeeltelijk of zelfs compleet verwijderen van CO2 uit de atmosfeer, zoals in linkse politieke kringen serieus wordt geopperd, zal (als dit technologisch überhaupt uitvoerbaar zou zijn) nog een veel duisterder effect hebben: ongekende hongersnoden en massa’s doden. Zonder CO2 zal namelijk al het leven op Aarde sterven.

Het IPCC van de VN wil officieel niets weten van Global Cooling en houdt vast aan de enkel om ideologische redenen (herverdeling (= afbraak) Westerse welvaart en opheffen soevereiniteit voor een communistische-socialistische wereldautoriteit) bedachte opwarming door menselijke CO2 uitstoot. Al werd in een laatste rapport impliciet erkend dat de extra opwarming die er zogenaamd zou gaan komen waarschijnlijk niet (alleen) veroorzaakt wordt door de mens.

Xander

(1) Next Big Future
(2) Eletroverse.net
(3) Eddy Minimum (Twitter)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/g ... aar-duren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6516
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Climategate.

Berichtdoor Ali Yas » Wo Jun 19, 2019 7:33 am

Tja, de ongenuanceerde éénzijdige blik op CO2 kan niet lang meer duren, zou je zeggen...
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74962
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Berichtdoor Ariel » Wo Jun 19, 2019 12:53 pm

Volgende probleem.... :shock:

CLIMATE CHANGE IS CHOKING THE ATLANTIC OCEAN TO DEATH: 'IT'S LOSING THE OXYGEN THAT IS VITAL TO LIFE'

A scientist leading a health check of the Earth's second largest ocean has warned the Atlantic could run out of breath.

Over the course of four years, an international team of researchers from countries which border the Atlantic ocean will investigate how climate change as well as industries such as fishing, mining, and oil and gas extraction affect the expanse of water. They will also look for refuges where animals appear able to survive, BBC News reported.

Countries including South America, Iceland and Scotland will be involved in the €10 million ($11 million) project. The team plan to look at all lifeforms in the ocean, from humpback whales to plankton and corals, Professor Murray Roberts, of the University of Edinburgh School of GeoSciences who is leading the iAtlantic project, told BBC News.

Researchers will explore 12 ecosystems, including: a coral reef near the Western Isles chain of islands on the west coast of Scotland, the North Atlantic region of the Sargasso Sea, the Mid-Atlantic Ridge off Iceland, the waters stretching from Angola to the Congo Lobe, and the Vitória-Trindade Seamount Chain off the coast of Brazil.

The ocean is losing oxygen which wildlife need to survive, explained Roberts.

He asked in an interview with BBC News: "What will happen to these animals in the future as the Atlantic changes? As it gets warmer, as it gets more acidic and also—in some areas—as it runs out of breath."

"Because the Atlantic, like many ocean basins in the world, is being deoxygenated —it's losing the oxygen that is vital to life." Over 90 percent of global warming caused by climate change over the past five decades has happened in the ocean.

Vessels loaded with technology, including robot submarines, will embark on 32 research missions to collect data throughout the region. The expertise of those taking part span the fields from machine learning to physics and genomics, BBC News reported.

The scientists will study the data they collect alongside existing research on the DNA of ocean species to pinpoint the areas of the ocean which are most vulnerable to ecosystem changes caused by human activity, like pollution.

The team hopes to use its assessment of the ocean's health to inform government policies for conservation and tackle climate change.

Roberts said in a statement: "We often forget that we live on an ocean planet and that the vast depths of the sea provide 99 per cent of the space for life on Earth.

"But the oceans are under massive pressures from climate change, destructive fishing, plastic pollution and other human activities. The iAtlantic project has pulled together an amazing team from right around the ocean, and we can't wait to begin the most ambitious ocean health check ever carried out."

The efforts come as scientists work to understand the impact and potential future consequences of global warming on land and sea environments. A report published by climate scientists last week warned one sixth of the Earth's marine life will be wiped out by the end of the century if the atmosphere continues to heat up at current rates. The prediction was published in the journal PNAS.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74962
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Climategate.

Berichtdoor Ariel » Vr Jun 21, 2019 1:40 pm

De CO2 troef verliest z'n glans, nu gaat Groen Links het met stikstof proberen, Je weet wel. De stof waaruit 78% van de atmosfeer bestaat.

Groen Links.

De rechter oordeelt dat de overheid onze natuur niet genoeg beschermt tegen stikstof.
Nu is de vraag, wat doet dit kabinet? Kiezen ze voor meer wegen, meer vliegvelden en meer landbouw?
Of steunen ze onze plannen: de natuur beschermen en uitstoot van stikstof terugdringen.

Onze plannen om de uitstoot van stikstof tegen te gaan
Onze plannen om stikstof te verminderen: • Geen uitbreiding vliegveld Lelystad • Verlagen maximum snelheid • Koeien in de wei
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6467
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Climategate.

Berichtdoor sjun » Vr Jun 21, 2019 2:57 pm

Het begint er sterk op te lijken dat overheid onze bevolking en vooral gemakkelijk beïnvloedbare kinderen onvoldoende beschermt tegen de opgedrongen ideologie van GroenLinks die bedrijven en burgers op kosten jaagt en die ernstig ten koste gaat van het leefmilieu. Nu is de vraag, wat doet dit kabinet? Kiezen ze voor meer informatie, meer voorlichting en meer intellectuele zelfredzaamheid van burgers?

Of steunen ze onze plannen: de Oikos beschermen, de lokale cultuur beschermen door afnemend historisch en cultureel besef terug te dringen en het groeiende gebrek aan aanspreekbaarheid tegen te gaan.

Onze plannen om groeiend gesprek aan aanspreekbaarheid terug te dringen:
  • Historische bewustmaking.
  • Kritischer aan de grens om het vigerende dweilen met de kraan open te voorkomen.
  • Beleid dat consequenties heeft voor wie zich er niet aan houdt.
  • Verblijfsvergunning voor bepaalde tijd, gebonden aan inburgerings- en taalbeheersingvoorwaarden.
  • Kritische voorlichting over sektarische dramdwingende politieke stromingen en bewustmaking van de wijze waarop beïnvloeding gebeurt door herhaling van onzin, eenzijdig onderwijs, gebrek aan diversiteit van meningen, indoctrinatie via de massamedia.
  • Terugdringing van discriminatoire islamisering en (neo) marxistisering en stimulering van zelfstandig denken, te beginnen in het onderwijs bij de kinderen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6516
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Climategate.

Berichtdoor Ali Yas » Vr Jun 21, 2019 9:26 pm

Ariel schreef:De CO2 troef verliest z'n glans, nu gaat Groen Links het met stikstof proberen, Je weet wel. De stof waaruit 78% van de atmosfeer bestaat.

Men bedoelt hopelijk stikstofverbidingen, waar de natuur trouwens vaak een gebrek aan heeft.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 22, 2019 12:21 am

Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus

Posted on 21/06/2019

Afbeelding
(Foto van Time Cover zie (1). Ivm mogelijke copyright schending kunnen wij deze helaas niet rechtstreeks laten zien). (Afbeelding: (2)).

Bijna 90% eilanden in Stille Oceaan en Indische Oceaan al tientallen jaren gelijk gebleven of zelfs groter geworden

De secretaris-generaal van de VN, de socialistische immigratiekampioen António Guterres, is op de cover van Time magazine te bewonderen, waarop hij tot over zijn knieën in het water staat op het eilandenstaatje Tuvalu, dat zogenaamd door ‘klimaatverandering’ in zee zou wegzinken. Pure leugenpropaganda, want volgens wetenschappers neemt het landoppervlakte van Tuvalu ondanks de ‘dramatische zeespiegelstijging door CO2/opwarming’ juist toe. Hoe lang laat de mensheid zich nog zo schaamteloos belazeren door de Westerse globalistische elite?

Volgens Times, één van de pijlers in het verspreiding van de antropogene klimaathoax, is Tuvalu ‘een van de opvallendste landen ter wereld’ die door global warming (door menselijke CO2 uitstoot) zijn getroffen. Guterres onderstreepte dat door zich er tot over zijn knieën in het water staande te laten fotograferen, onder de misleidende kop ‘Onze planeet zinkt weg.’

Probleem: wetenschappelijke studies tonen aan dat de meeste eilanden in de Stille Oceaan helemaal niet wegzinken in de ‘stijgende’ oceaan, maar juist groeien. Tussen 1971 en 2014 nam de totale oppervlakte van Tuvalu met bijna 3% toe. Uit satelliet- en luchtopnames blijkt dat acht van de negen atollen van Tuvalu en driekwart van de rifeilanden in de laatste vier decennia groter zijn geworden.

‘De overheersende soort verandering in deze tijd was op Tuvalu expansie, niet erosie,’ verklaarde dr. Paul Kench, hoofdauteur van de studie. In 2010 constateerde hij dat ook al. ‘Op grond van dit onderzoek projecteren wij voor de volgende eeuw voor de Tuvalu eilanden een duidelijk ander verloop dan algemeen wordt aangenomen... Hoewel wij erkennen dat de bewoonbaarheid van een aantal factoren afhankelijk is, is het onwaarschijnlijk dat het verlies van land een factor is die de ontvolking van Tuvalu veroorzaakt.’

Bijna 90% eilanden Stille en Indische Oceaan stabiel of groter
Uit een ander onderzoek van vorig jaar bleek dat bijna 90% van de laag gelegen eilanden in de Stille Oceaan en Indische Oceaan al tientallen jaren lang stabiel zijn gebleven, of juist groter zijn geworden. Als de klimaat’experts’ van zo’n 20 jaar geleden gelijk hadden gekregen met hun doemdenkvoorspellingen, dan had het eilandenrijk van de Malediven nu al onder zee moeten zijn verdwenen. In realiteit is dat met niet één van de vele honderden eilanden gebeurd.

Het grootste deel van het Time artikel draait dan ook om het dorp Vunidogoloa, dat vijf jaar geleden verlaten werd omdat de bewoners in verband met de voorspelde zeespiegelstijging naar een hoger gebied werden verplaatst. Volgens Time wil de eilandenstaat Fiji om deze reden nog eens 40 andere dorpen evacueren. Fiji gaat hoogstwaarschijnlijk in de propaganda mee omdat het arme land daar aanzienlijke financiële compensatie voor krijgt.

VN blijft ‘klimaatvluchtelingen’ hoax propageren
De VN blijft zoals gewoonlijk al het bewijs negeren en beweert dat veel inwoners van de eilanden ‘klimaatvluchtelingen’ dreigen te worden als de uitstoot van CO2 niet heel snel fors wordt teruggedrongen. Van de talloze eerdere voorspellingen van de VN over miljoenen klimaatvluchtelingen is tot nu toe helemaal niets uitgekomen.

De hoogste VN-baas lijkt daarnaast niet op de hoogte met de bevindingen van zijn eigen organisatie. In oktober 2018 stond in een officieel VN-rapport te lezen dat de ‘modellen en andere bewijzen erop wijzen dat de onbeschermde Pacifische atollen gelijke tred houden met de zeespiegel, en slechts een kleine vermindering van het oppervlak of zelfs een toename van het land hebben laten zien.’

In dat rapport lijken de bovenstaande verhoudingen (bijna 90% gelijk of toename, slechts 10% een geringe afname) te zijn weggelaten. Begrijpelijk, want dan zou deze zoveelste VN-klimaathoax te pijnlijk aan het daglicht zijn gekomen.

Hoogste tijd voor anti-anti-CO2 beleid
Hoogste tijd dus dat de politiek, ook in Nederland, afstand neemt van het volstrekt onzinnige en zelfs contraproductieve, vanwege de astronomische kosten voor onze economie en welvaart levensbedreigende anti-CO2 beleid. Helaas gaat het partijkartel met volledige steun en instemming van de linkse ‘oppositie’ op volle kracht door met de stapsgewijze afbraak van onze stabiele energievoorziening en (nog) te betalen bestaanszekerheid. En dat enkel om de uitstoot van een voor al het leven broodnodig natuurlijk gas met slechts enkele honderden van een procent te verminderen.

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/z ... -niet-dus/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6516
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Climategate.

Berichtdoor Ali Yas » Za Jun 22, 2019 3:01 pm

Het probleem met eilandjes in oceanen is waar ze op gebaseerd zijn: veel ervan staan op oude vulkanen, die zelf steeds verder zakken terwijl het koraal erop omhoog groeit. Van sommige vulkaaneilanden is alleen het koraal nog over. Met zeespiegelstijging heeft dat allemaal niks te maken. Overigens stijgt de zee wel, door toename van het watervolume, met ongeveer 60 cm per eeuw. Bij de volgende ijstijd verdwijnt dat allemaal weer in ijs op land.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Climategate.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jun 22, 2019 7:16 pm

Wie weet dat politiek smerig is heeft verder geen moeite te begrijpen waar die hele klimaat hetze vandaan komt ondanks dat ook politieke leiders weten dat de natuur zich niet laat dwingen. Het vunzige fascistische dictatoriale hypocriete gedrag van deze smerige linkse politieke leiders vertaalt zich in het de schuld geven van de opwarming van de aarde aan diegenen die zich niet met de (smerige) politiek bezig houden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6467
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Climategate.

Berichtdoor sjun » Za Jun 22, 2019 8:38 pm

Het gaat voornamelijk om keiharde pecunia. 'Groene' beleggers sturen via emopolitiek en politiekcorrecte bijsturing van beinvloedbaren via onderwijs en massamedia de maatschappelijke druk aan die vooral plaatsvindt om hen stevig te laten verdienen. Let maar eens op wie je in de raden van toezicht, als directieleden, als woordvoerders van en/of als investeerders in zogenaamde groene bedrijven tegenkomt en wie er de rekeningen krijgen doorgeschoven van die dure groene hooby's waar zij niet om hebben gevraagd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 41046
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jun 23, 2019 10:49 pm

Vanwege de uitstap uit de kernenergie gaan in Duitsland bijna de lichten uit.
En nu wordt er aangedrongen op een uitstap uit de bruinkolen (de enige kolen die in Duitsland nog economisch verantwoord gedolven worden, de laatste steenkoolmijn in Duitsland sloot op 21 december 2018 de deuren.) zodat het licht echt uit gaat.
Rel tussen actievoerders en politie bij klimaatbetoging in Duitsland
Daarbij zijn in een mijnbouwgebied bij Niederaussem agenten gewond geraakt. Om hoeveel agenten het gaat en hoe ernstig hun verwondingen zijn, zegt de politie niet.

Toen een groep actievoerders een kordon van de politie doorbrak, gebruikte de politie pepperspray om de situatie onder controle te krijgen. Bij het doorbreken van dat kordon raakten de agenten gewond. Activisten zijn daarna een gebouw van het mijnbedrijf in gegaan en zo’n achthonderd mensen hebben de spoorweg richting de bruinkoolcentrale bezet.

De activisten waren bezig met een mars van het landgoed Aspernschlag naar een centrale bij de plaats Niederaussem. De klimaatdemonstraties in het gebied zijn vrijdag bij Aken begonnen. Toen deden ongeveer 40.000 mensen mee aan een betoging. Behalve Duitsers doen er klimaatactivisten mee uit Nederland, België, Frankrijk en Groot-Brittannië.

De acties zijn onder andere gericht tegen de bruinkoolwinning in het gebied. Zo zijn ongeveer 1600 actievoerders naar de dagbouwmijn Garzweiler bij de plaats Jackerath gegaan. Ook daar gingen activisten een gebouw van het mijnbedrijf in.

De politie is massaal aanwezig bij de demonstraties. De actievoerders worden onder andere vanuit een helikopter in de gaten gehouden.
https://www.parool.nl/wereld/rel-tussen-actievoerders-en-politie-bij-klimaatbetoging-in-duitsland~b79e8926/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6467
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Climategate.

Berichtdoor sjun » Ma Jun 24, 2019 1:14 pm

Die CO2-Verschwörung – Prof. Werner Kirstein bei SteinZeit
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 24, 2019 11:53 pm

Met het veto van de Visegrád-landen mislukte het EU-plan voor klimaatbescherming

Geplaatst op 24 juni 2019

Afbeelding
De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

Een van de onderwerpen waarover tijdens de vorige week gehouden EU-top werd gedebatteerd was de doelstelling volgens welke de EU-lidstaten zich ertoe zouden moeten verplichten om voor het jaar 2050 Europa klimaatneutraal te maken.

Het standpunt van de Hongaarse regering was vroeger positief, maar uiteindelijk stemden Hongarije, Tsjechië en Polen tegen het plan voor gezamenlijke klimaatbescherming.

In de slotverklaring van de top wordt het onderwerp desondanks vastgelegd, met het pijnlijke feit dat 25 van de 28 lidstaten ertoe hebben besloten om zo snel mogelijk iets te ondernemen voor wat betreft de klimaatbescherming.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/24 ... scherming/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41046
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Climategate.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jun 28, 2019 1:04 pm

Deze foto was laatst in nagenoeg alle kranten te zien:

Afbeelding

en werd gepresenteerd al voorbeeld van de opwarming door ons. Het ijs is vroegtijdig aan het smelten op Groenland. De honden kunnen nog maar net door het smeltwater lopen.
Nu is eenzelfde beeld opgedoken uit een archief:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46566
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Climategate.

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 29, 2019 1:56 am

Klimaatfascisme

Afbeelding

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6516
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Climategate.

Berichtdoor Ali Yas » Za Jun 29, 2019 9:02 am

Blijkbaar is de overgrote meerderheid wel bereid anderen te laten betalen voor klimaatbeleid. Wat zegt dat over de respondenten? :crazy:
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6467
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Climategate.

Berichtdoor sjun » Za Jun 29, 2019 9:56 am

Ze zouden wel eens in zeer kleine kring gevonden kunnen worden.
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 5 gasten