Hillary en Bill Clinton

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Hillary en Bill Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 19, 2015 3:04 am

Clinton Foundation nam geld aan uit landen die vrouwen mishandelen

Geplaatst op 18 maart 2015

Afbeelding

Hillary Clinton, die zich in 2016 kandidaat wil stellen voor de presidentsverkiezingen en die zich specialiseert in vrouwenthema´s om vrouwelijke kiezers te mobiliseren, heeft nu een probleem met haar Foundation.

De Bill, Hillary & Chelsea Foundation zou “tientallen miljoenen dollars aan giften uit Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar, Algerije en Brunei ontvangen hebben. Al deze landen schenden de mensenrechten en discrimineren vrouwen.”

Volgens Amy Chouzik van de “New York Times” heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in het jaar 2011 een mensenrechtenrapport gepubliceerd dat werd opgesteld in de ambtsperiode van Hillary Clinton, waaruit blijkt dat het Koninkrijk Saoedi-Arabië “geen gelijke rechten voor vrouwen en kinderen zou bieden en dat geweld tegen vrouwen, mensenhandel en discriminatie op grond van geslacht naast andere misbruiken aan de orde van de dag zijn.”

Saoedi-Arabië is een bijzonder gulle donor van de Clinton Foundation geweest en het schonk, volgens de boekhouding van de Clinton Foundation, 10 miljoen dollar, Minstens 1 miljoen dollar werd geschonken door de vereniging “Friends of Saudi Arabia”, waarvan de medeoprichter een Saoedische prins is.

Vorige week woensdag werd er een video gepubliceerd met president Obama, die in een toespraak spreekt over giften uit buitenlandse bronnen. Deze zouden “een gevaar voor onze democratie” vormen, aldus Obama. Hillary Clinton staat naast hem en glimlacht naar de staatshoofden uit de landen van het Midden-Oosten.

Bron: http://europenews.dk/de/node/92084

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/18 ... more-85091
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19705
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor King George » Do Mar 19, 2015 10:22 am

Ik zie wel wat in Rand Paul als de volgende nieuwe president. Geen nieuwe loot van een of andere Kennedy-, Bush- of Clinton-dynastie.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2507
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor silkyboxershortXL » Vr Apr 17, 2015 7:54 pm

Video: Robert Spencer on Hillary Clinton’s War On Free Speech
Afbeelding
The following is the video of Robert Spencer’s recent talk at the Freedom Center’s Wednesday Morning Club on April 14, 2015.

He discussed:“Hillary Clinton’s War On Free Speech”

Een actualisering van de huidige macht-verhouding tussen linkse islam-appeasers en islam-critici. Spencer kan ook nog komisch uit de hoek komen.
Ik pik eruit 44.30 .... left has no understanding human beings have a soul ....
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 20, 2015 1:07 am

Afbeelding

Adolf Hitler: “De samenleving heeft voorrang boven de behoeften van het individu.”

Hillary Clinton: “We moeten ermee ophouden aan het individu te denken en eraan beginnen te denken wat het beste is voor de samenleving.”

Dit standpunt waarin de staat boven het individu staat noemen we ook wel het collectivisme. Het was een van de basisprincipes van het Marxisme en het nationaal-socialisme.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 25, 2015 11:15 pm

Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

Xander, 25-04-2015

Afbeelding
Vanaf januari 2017 de verpersoonlijking van het kwaad in het Witte Huis?

Hillary Clinton steunt openlijk streven van 57 moslimlanden om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden – Clinton: Veranderen christelijke geloof is ‘onafgemaakte taak van de 21e eeuw’ – Al 46 mensen die zich openlijk tegen Clintons verzetten om het leven gekomen.

Hillary Clinton, de laatste weken spil in diverse grote schandalen – zo blijkt de Clinton Foundation miljoenen te hebben verdiend aan de verkoop van uranium aan... Rusland!- heeft ook door haar nauwe banden met islamisten reeds een zeer kwalijke reputatie opgebouwd bij conservatieve Amerikanen. De onbeschaamde Clinton gaat echter onverminderd door op de haar ingeslagen weg, en liet christenen weten dat zij als president wetten zal invoeren en handhaven waarmee het christelijke geloof tot in de basis gedwongen zal worden veranderd. Met andere woorden: Hillary Clinton verklaart de oorlog aan het traditionele christendom.

Mensen die snakken naar het einde van het tijdperk Obama vanwege zijn nauwelijks verhulde minachting voor het christendom, zullen met Hillary Clinton zwaar bedrogen uitkomen. De vrouw van Bill Clinton, de beruchte schandaalpresident die er in de jaren ’90 voor zorgde dat de grote megabanken vrijwel onbeperkte macht kregen en die een illegale oorlog tegen Servië begon, is namelijk nóg corrupter en doortrapter.

Uraniumschandaal: Tientallen miljoenen aan steekpenningen
In zijn komende boek ‘Clinton Cash: Het niet vertelde verhaal over hoe en waarom buitenlandse regeringen en bedrijven Bill en Hillary helpen rijk te worden’ (4) onthult Peter Schweizer onder meer dat de Clinton Foundation tussen 2009 en 2013 $ 2,35 miljoen ontving van de voorzitter van het Canadese Uranium One, dat werd overgenomen door het Russische Rosatom. Als minister keurde Clinton de deal goed, waardoor het Russische bedrijf de controle kreeg over één vijfde van de totale Amerikaanse uraniumproductie. (1)

In 2005 had haar echtgenoot al een deal gesloten met Nursultan Nazarbayev, de moslimdictator van Kazachstan, waardoor UrAsia, het uraniumbedrijf dat later samenging met Uranium One, toegang kreeg tot dit land. In ruil voor Bills bemiddeling maakte de Canadese uraniumfinancier Frank Giustra $ 31,3 miljoen over aan de Clinton Foundation, waarmee het Clinton Giustra Duurzame Groei Initiatief werd opgestart.

Een ander duister figuur, de Oekraïense oligarch Victor Pinchuk –de op 3 na rijkste man van het land- werd één van de grootste donors van de Clinton Foundation, ondanks het feit dat hij in strijd met de internationale VN-sancties olie- en gaspijpen verkocht aan de Islamitische Republiek Iran. Clinton had de regering Obama beloofd volledige openheid te geven over alle donors van de Clinton stichting, maar bleek die van Pinchuk te zijn ‘vergeten’.

Fraude met liefdadigheidsorganisaties
Persbureau Reuters berichtte dat de diverse liefdadigheidsinstellingen van de Clintons massaal verzuimd hebben om donaties van Amerikanen en buitenlandse regeringen aan de belasting op te geven. Zo bleek Bill maar liefst $ 26 miljoen die hij had verdiend met lezingen niet te hebben opgegeven, wat de almaar sneller groeiende rijkdom van de Clintons verklaart. En toch durft Hillary, die al sinds 1996 geen auto meer bestuurd heeft omdat ze zich enkel door chauffeurs laat rijden, zich de toekomstige president van ‘het gewone volk’ te noemen.

Sleutelrol bij wereldwijd criminaliseren kritiek op islam
Nog kwalijker is dat Hillary Clinton een sleutelrol speelde bij het tot stand komen van het Istanbul Proces, een serie conferenties van de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation (OIC), die al jaren via de VN probeert om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Clinton schaarde zich niet alleen openlijk achter dit streven, maar droeg tevens tactieken aan waarmee dit doel kan worden bereikt, zoals het ‘onder druk zetten en te schande maken’ van ‘islamofoben’, dus iedereen die iets negatiefs zegt of schrijft over de islam.

Nauwe banden met radicale islamisten
Het was Hillary die in 2011 als minister aandrong op Amerikaanse- en NAVO bombardementen op het toen nog welvarende en stabiele Libië, en daarvoor misleidende en leugenachtige informatie aan het publiek verstrekte. Diezelfde Hillary bleek moslima Huma Abedin, die onweerlegbare banden met de Moslim Broederschap had, tot één van haar naaste adviseurs te hebben benoemd. Niet voor niets steunde de Broederschap Clintons beleid in Libië.

Dat was zeker niet de enige connectie tussen de Clintons en radicale islamisten. Moslim Broederschap topman Gihad el-Haddad bleek vijf jaar lang voor de Clinton Foundation te hebben gewerkt. Haddad werkte tevens samen met de Islamic Da’wa Organization (IDO), waar ook Obama’s broer Malik aan verbonden was, en dat zeer nauw betrokken was de bij genocide die de moslim terreurregering van Soedan op onder andere de christelijke bevolking pleegde en pleegt.

Dit zijn beslist geen geruchten, maar harde feiten die door de Egyptische inlichtingendiensten werden vastgesteld en gepubliceerd. Michelle Bachmann, een van de zeer weinige Amerikaanse politici die de infiltratie van de Broederschap in de Amerikaanse overheid dankzij de Clintons aan de kaak durfden te stellen, werd vervolgens door de media verkettert en belachelijk gemaakt. (2)

Clintons zijn letterlijk levensgevaarlijk
Uit deze korte opsomming blijkt dat Hillary Clinton zonder twijfel een intens doortrapte, door-en-door corrupte en zelfs levensgevaarlijke vrouw is, die klaarblijkelijk door de Amerikaanse elite tot de volgende president van de VS is bestempeld.

U vindt ‘levensgevaarlijk’ overdreven? De 46 (!) Amerikanen –waaronder naaste medewerkers, lijfwachten, officieren, journalisten, advocaten en hoge officials (ook van de regering en het Witte Huis)- die in de loop der jaren vaak onder verdachte omstandigheden om het leven kwamen omdat zij –of hun partners- zich om wat voor reden dan ook tegen de Clintons verzetten of belastende info over hen hadden, tonen aan dat deze term beslist niet overdreven is. (5)

Veranderen christelijke geloof ‘onafgemaakte taak van 21e eeuw’
Dat Clinton nu het traditionele christendom openlijk de wacht heeft aangezegd door te verklaren dat hun religieuze overtuigingen –die ze op de Women in The World conferentie op 23 april ‘structurele vooroordelen’ noemde- op bijvoorbeeld het gebied van abortus ‘zullen moeten veranderen’, en dat er wetten zullen komen om dit af te dwingen, kondigt dan ook zware tijden aan. (3)

Het veranderen van christelijke overtuigingen noemde Clinton zelfs ‘de onafgemaakte taak van de 21e eeuw’. Mocht ze inderdaad de volgende president van Amerika worden, dan wacht christenen in de VS mogelijk iets wat ze nog nooit eerder hebben meegemaakt: actieve vervolgingen door de overheid vanwege hun geloof.

Xander

(1) Breitbart
(2) Shoebat
(3) Shoebat (/YouTube)
(4) Breitbart
(5) Hildabeast

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -president
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 27, 2015 12:52 am

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73307
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Ariel » Ma Apr 27, 2015 9:27 am

Je zou toch bijna denken dat de Amerikanen weer geen fout zullen maken door op Hillary Clinton te stemmen. :nietverstaan: Zijn ze werkelijk zo stom in Amerika?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19705
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor King George » Ma Apr 27, 2015 1:37 pm

Hoe stemde Nederland in 2012? "Strategisch"? En wanneer geven we Van Rompuy, Verhofstadt, Schulz, Ashton, Malmström geen stem meer?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Manon » Ma Apr 27, 2015 4:07 pm

King George schreef:Hoe stemde Nederland in 2012? "Strategisch"? En wanneer geven we Van Rompuy, Verhofstadt, Schulz, Ashton, Malmström geen stem meer?

Hebben jullie op Van Rompuy kunnen stemmen? of Schulz, Ashton, Malmström????? ik heb hier enkel verafstootje op het bulletin zien verschijnen, en die krijgt mijn stem al jaren niet.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 25, 2015 4:47 pm

Ik weet niet helemaal goed wat ik van dit verhaal denken moet. Als de Clintons echt moorden gepleegd hebben moet dat bewezen kunnen worden. Me dunkt dat politieke tegenstanders dit toch maximaal willen uitbuiten en het daarom zoveel mogelijk willen onderzoeken. Ook bij die Whitewater affaire werd voor zover ik mij kan herinneren geen bewijsmateriaal gevonden dat de Clintons ergens schuldig aan waren. Ik zal het niettemin hier toch plaatsen.

De Clintons: Profiel van een misdaadfamilie

Door Albert Spits, maandag, 25 mei 2015

Velen in Nederland beseffen niet hoe misdadig de Clintons in werkelijkheid zijn en men wordt moedwillig hier in het duister gehouden over de criminele achtergrond van zowel Bill als Hillary Clinton. Dat heeft te maken met het feit dat zij Democraten zijn en de Democratische partij altijd een gewillig oor heeft gevonden bij onze collectivistische media en politiek. Alle informatie over de beruchte activiteiten werden of in de doofpot gestopt of als ´rechtse Clintonhaat´ weggezet.

In 1999 ontving ik een speciaal rapport van een broker op Wall Street, Nick Guarino, die vertelde over de achtergronden van de Clintons. Het was een lijvig rapport waarin alle misdrijven vermeld stonden die deze beruchte familie hadden gepleegd. Het loog er niet om.

Whitewater
Het eerste schandaal, waarin Bill en Hillary Clinton betrokken werden was die in Whitewater. Op 20 januari 1994 had een speciale commissie onderzoek gedaan naar de financiën van de Clintons en hun rol in de Whitewater Development Corporation. Velen die waren aangesteld door Bill Clinton hadden een rol gespeeld in deze fraude. Zoals de rechter David Hale, die werd veroordeeld in datzelfde jaar voor het smeden van een komplot om postfraude te plegen en de Federale overheid op te lichten.

De zakenpartner van Bill Clinton tijdens zijn gouverneurschap, Jim McDougal werd aangeklaagd vanwege 19 komplotten, postfraude, meineed en gefingeerde bankrapporten, waardoor de Madison Savings and Loans tenonder ging. Hierbij werd het geholpen door Hillary Clinton, die toen advocate was bij de Rose Law Firm in Little Rock Arkansas. Tot op heden heeft zij geen openheid van zaken gegeven, daarbij toentertijd geholpen door functionarissen van het Witte Huis, die waren aangesteld door Bill Clinton. Deze functionarissen waren Bernard Nussbaum, Patsy Thomasson, Roger Altman (die gedwongen ontslag genomen had), Jean Hanson (eveneens gedwongen ontslag), William Kennedy (advocaat die weigerde om een verklaring af te leggen), twee Arkansas bankiers, Herby Branscum en Robert Hill, die bankgeld hadden gestort in het herverkiezingsprogramma van Bill Clinton in 1990 en Lloyd Cutler (die ook gedwongen ontslag nam).

Aanrandingen en verkrachtingen
Een volledige exposé over Hillary Clinton kan men hier vinden en geeft aan dat zij heel erg onder vuur komt te liggen nu dat zij haar kandidatuur voor het presidentschap heeft aangekondigd. Zij was in feite het kwade brein achter het Clinton-presidentschap van 1993 tot 2001. Hillary

intimideerde vrouwelijke getuigen die of aangerand werden of lastig gevallen door haar man Bill. Het was een publiek geheim dat Bill Clinton veel vrouwen heeft aangerand en zelfs verkracht. De meest beruchte was de verkrachting van Juanita Broaddrick in 1978 tijdens zijn gouverneurscampagne, waarin zij fungeerde als vrijwilligster. Feitelijk had Bill Clinton een hele geschiedenis aan verkrachtingen op zijn naam staan sinds zijn studieperiode in Oxford.

Afbeelding

Veel vrouwen zijn in de loop der tijd naar voren gekomen om aan te geven hoe zij werden belaagd door Bill, zoals Gennifer Flowers, Paula Jones en Kathleen Wiley. We hebben hier te maken met een serieverkrachter die zich niets aantrekt van welke standaard dan ook en gerust zijn gang is gegaan tijdens zijn gouverneurschap en presidentschap, daarbij volledig gesteund door zijn vrouw, die zelf ook niet brandschoon is op dit vlak. Frappant is eveneens het aantal mysterieuze doden die zijn gevallen onder de ´vrienden´ en ´zakenpartners´ van de Clintons, of zijn deze uit de weg geruimd omdat ze te veel wisten? Alle onderzoeken die moesten plaatsvinden werden gedwarsboomd door de Clintons en hun aanhangers in het Witte Huis en een behoorlijk deel van de Democratische partij.

Benghazi
Maar wat waarschijnlijk het meest schadelijke gaat vormen voor de Clintons en met name voor de kandidatuur van Hillary is het schandaal van Benghazi. Op de avond van 11 september in 2012 vielen islamitische terroristen de Amerikaanse diplomatieke missie aan en doodden daar de Amerikaanse ambassadeur J. Christopher Stevens. Een paar uur later werd een andere missie aangevallen en vielen nog eens twee doden, deze waren CIA-agenten Tyrone Woods en Glen Doherty. Deze aanval was heel vreemd, want wat deed de CIA in Libië en wat waren de contacten met de ambassadeur en Al Qaida? Later bleek het om iets heel anders te gaan en wel de wapenleveranties aan Al Qaida door de VS en bestemd voor Syrië, waar ze konden worden gebruikt door Al Nusra, een zijtak van Al Qaida.

Voor de Federale onderzoekscommissie was het belangrijk dat de emails van Hillary Clinton zouden kunnen worden geraadpleegd. Hillary was toen minister van Buitenlandse Zaken (State Department) en was eindverantwoordelijke voor deze affaire. Zij wilde deze emails niet afstaan en er was een speciale dagvaarding voor nodig om deze mails te verkrijgen. Veel van deze mails werden intussen vernietigd door Hillary om de waarheid te kunnen verdoezelen. Als zij de officiële State Dept. email had gebruikt dan konden deze nooit worden gewist, want deze werden in een database opgeslagen als eventuele referentie of bewijsmateriaal voor mogelijke wandaden.

Ook de CIA probeert er intussen alles aan te doen om de affaire in de doofpot te stoppen, omdat deze in hun gezicht kan ontploffen als het Amerikaanse volk leert dat er meer aan de hand is dan een vermoorde ambassadeur.

Afbeelding

Al met al is het interessant te zien hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen uitkristalliseren en eveneens het lot van Hillary te zien bepalen. Het zou evenwel een ramp zijn voor de Amerikanen als Hillary Clinton president zal worden, want dan hebben zij een topcrimineel in het Witte Huis met een extreme machtspsychose en bereid is letterlijk en figuurlijk over lijken te gaan. In werkelijkheid zou ze achter tralies moeten zitten in plaats van als kandidate voor de presidentsverkiezingen.

http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/05/de ... daadfamie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mei 25, 2015 4:48 pm

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73307
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 25, 2015 8:18 pm

Pilgrim schreef:Ik weet niet helemaal goed wat ik van dit verhaal denken moet. Als de Clintons echt moorden gepleegd hebben moet dat bewezen kunnen worden. Me dunkt dat politieke tegenstanders dit toch maximaal willen uitbuiten en het daarom zoveel mogelijk willen onderzoeken.

Ik vermoed dat ze daar druk mee bezig zijn. Dit verhaal zal ook uit de koker van haar tegenstanders komen. En stel dat het niet waar is..Het blijft toch hangen bij de stemmers. Dit kan wel eens negatief voor haar uitvallen. Niet dat ik dat erg vind. Ik wil niet dat deze dame aan de macht komt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 28, 2015 2:02 am

Door deze lachende vrouw stierven gewone mensen op strand Tunesië

Door Joost Niemöller, 27 juni 2015

Afbeelding

Waarom stierven die mensen gisteren op het strand bij Sousse? Ze stierven er omdat ze dachten dat ze er veilig waren. Daarom lagen ze zo volstrekt weerloos op hun strandstoelen en aan de rand van het zwembad. Omdat hen vertrouwde reisorganisaties hadden beloofd hen daar veilig heen te brengen. Omdat Tunesische hotelhouders vertrouwen hadden in hun regering. Een democratisch gekozen regering tenslotte. Omdat er bij de mensen in het Westen de mythe ingeplant is dat er een ‘Arabische lente’ was. En dat die ‘Arabische lente’ in het teken zou staan van de alom gewekte verwachting dat iedereen vrij kon zijn in zijn of haar inrichting van het eigen leven. Want, zo is de achterliggende gedachte, uiteindelijk wil iedereen leven zoals ze in de VS leven. Of in Europa. Dat zou tenslotte het ‘bewijs’ zijn van die muur die in Berlijn viel.

Om die gedachte uit te voeren, werden door de afgelopen Amerikaanse machthebbers en hun al dan niet half verborgen ‘denktanks’ en lobby organisaties her en der regeringen ‘veranderd’, zoals in Italië, Oekraïne, Griekenland. Of landen werden platgebombardeerd en hun leiders afgemaakt, als in Libië en Irak. In veel gevallen bleek het gevolg niet de verwachte Amerikaanse vrijheid en ‘democratie’ te zijn, maar chaos, geweld, en toenemende, ultieme wreedheid, vaak in de naam van de islam. Wie ongehoorzaam is aan de VS, wordt eerst afgeluisterd, gebombardeerd met propaganda, en dan ontmanteld. Kijk wat er nu in Griekenland gebeurt.

De tientallen die stierven op dat strand gisteren, volstrekt weerloos, machteloos, stierven omdat hen een wereldbeeld is aangesmeerd dat in werkelijkheid niet bestaat. Veiligheid. Vrijheid. Vertrouwen. Democratie.

Kijk deze vrouw eens lachen omdat ze een Noord-Afrikaanse dictator had laten afmaken tussen neus en lippen. Het gevolg van de daad van deze vrouw was dat die mensen op dat strand stierven. Deze vrouw deed dat bovendien om een eigen fonds van zogenaamde goede doelen te misbruiken voor haar eigen belangen in Libië, en die te verbergen.

We kregen niet de beloofde vrijheid. We kregen niet de grenzeloze uitbreiding van een of ander vaag Westers multicultureel ideaal. We kregen ISIS. We krijgen mogelijk een wereldoorlog met Rusland en China. Omdat de wereld moet buigen voor het ideaal van de grenzeloosheid dat in werkelijkheid de ultieme macht van een kleine elite is en zal leiden tot de totale ondergang van de democratie en de gemeenschapszin.

En deze vrouw zou wel eens de absolute macht kunnen krijgen.http://joostniemoller.nl/2015/06/door-d ... d-tunesie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7636
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor xplosive » Di Jul 14, 2015 12:00 am

Het ziet er zéér slecht uit voor de Republikeinen :

Poll: Jeb! leads among Republicans, but Hillary crushes them all

WED JUL 01, 2015 AT 07:03 AM PDT by Laura ClawsonFollowforDaily Kos Elections

Afbeelding

Here's a poll you won't hear nearly as much about as the ones showing Hillary Clinton with a relatively narrow lead over her possible Republican opponents. The new CNN/ORC poll puts Jeb Bush at the front of the Republican primary field, drawing 19 percent support, with Donald Trump behind him at 12 percent, followed by Mike Huckabee at eight percent, Ben Carson and Rand Paul at seven percent, and Scott Walker and Marco Rubio at six percent. In general election head-to-heads, though, Clinton crushes them all. Let's lay it out so it's easy to see, shall we?

Hillary Clinton 54
Jeb Bush 41

Hillary Clinton 56
Marco Rubio 39

Hillary Clinton 56
Chris Christie 37

Hillary Clinton 59
Donald Trump 34

Hillary Clinton 57
Scott Walker 38

It's an early poll and it's a national poll, which are two good reasons not to put too much stock in it as a sign of where the race will be in November 2016. But these results are not open to much question about where the race stands now.

On another note, when Republican and Republican-leaning voters were asked which Republican candidate could best handle illegal immigration, Donald Trump came in second with 13 percent. A little something to think about as he runs around saying Mexican immigrants are rapists.

Het lijkt mij niet slim van Donald Trump om de Spaanstaligen in de VS tegen zich in het harnas te jagen.

Ik zie voorlopig geen echt sterke Republikeinse kandidaat naar voren treden. Ik vrees daarom dat de westerse muren op instorten staan en dat de islam straks in het Westen ongebreideld zijn verwoestende werking kan voltooien.

Maar goed, ze zeggen wel eens : "Als de nood het hoogst is, is de redding nabij.". Laten we hopen dat er inderdaad een redding komt uit deze inktzwarte neerwaartse spriraal met alsmaar toenemende islamisering.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 14, 2015 12:20 am

Er zal ooit een redding komen, maar voorlopig nog niet vrees ik. Het stemgedrag van die Amerikanen vind ik echter vreemd. Obama is daar inmiddels de meest impopulaire president ooit en dan zouden ze toch beter moeten weten vind ik. Ze gaan kennelijk op iemand stemmen die het nog bonter zal maken dan Obama.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7636
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor xplosive » Di Jul 14, 2015 12:42 am

If Hillary Clinton makes it to White House, so will the Muslim Brotherhood

In the form of Huma Abedin. via If Hillary makes it to the White House, so will Huma Abedin | Page Six.
If the phone rings at 3 a.m. in the Hillary Clinton White House, the person answering reportedly will be Huma Abedin, her “body woman.”
Abedin was “the only official channel to Clinton over the past year” and has been “elevated to the most senior member of Clinton’s old guard,” Politico.com’s Annie Karni states.
“Huma’s influence is so pervasive, and Hillary’s dependence on her so total, that it is expected she will have her own bedroom upstairs in the White House,” a Clinton associate told OrbMagazine’s Richard Turley. “After 20 years as Hillary’s gatekeeper, no one else could screen the calls and decide who gets access as ably as she does.”
Orb predicts Clinton, in emulation of her hero Eleanor Roosevelt, will install Huma in the second-floor bedroom occupied during the FDR administration by Lorena Hickok, “the journalist who was Mrs. Roosevelt’s soul mate and intimate companion.”

More:
“In thousands of emails released last week by the State Department, Abedin’s omnipresent role organizing Clinton’s life was clearly on display,” a Politico article posted on July 2 states. “Former vice president Al Gore, Sen. Chuck Schumer, and even former president Bill Clinton all phoned Abedin to reach Clinton.”

Shoebat.com has documented Abedin’s Muslim Brotherhood links as well as anyone – go there to get yourself up to speed.

Je vraagt je daarbij wel af of de Clintons mogelijk misschien al decennia lang onder hypnose staan van islamitische boze geesten. De rol van Bill Clinton in het hele Srebrenica-verhaal is ook zeer verdacht.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Di Jul 14, 2015 1:21 am

xplosive schreef:Je vraagt je daarbij wel af of de Clintons mogelijk misschien al decennia lang onder hypnose staan van islamitische boze geesten.

Het is inderdaad griezelig ja. Soms denk ik ook wel eens dat er duistere spirituele 'invloed' bestaat die mensen op een verkeerd been zet. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het succes van vroeger van die sinistere totalitaire ideologische stelsels kan je veel verklaren met propaganda en geweld maar... toch niet helemaal alles. Ook de macht die die multiculmensen hebben -vaak dwars tegen de meerderheid van de bevolking in- is ergens vreemd. Dat een land als Zweden ten onder gaat komt ook uitsluitend door deze ideologie, maar als je er goed over nadenkt is het absurd!! Het is ook volkomen irrationeel. Het lijkt wel of er een soort 'zender' bestaat die mensen foute ideeën influistert en zich daarbij vooral concentreert op mensen met macht en invloed. :emm2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73307
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Ariel » Di Jul 14, 2015 1:33 am

Getsie. :cry: ik wil het eigenlijk niet weten dat Hillary het goed doet in de polls. Worden die Amerikanen nou nooit wijzer?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 13, 2015 2:07 am

Hillary Clinton geeft nu toch privé-mailserver vrij voor FBI-onderzoek - bevat wél geheime informatie

Rudi Rotthier, correspondent voor Knack.be in Noord-Amerika | 12/08/15

Ze had in maart gezegd dat ze hem nooit zou vrijgeven, maar volgens haar woordvoerder stemt de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton er nu mee in dat haar privéserver voor onderzoek aan de FBI wordt overhandigd. De FBI had vastgesteld dat 2 top secret berichten op de server waren beland.

De controverse slaat op de periode tussen 2009 en 2013 toen Hillary Clinton minister van Buitenlandse Zaken was. Ze bleef, tegen de richtlijnen in, ook voor haar werk haar privé-e-mailadres gebruiken, via een privéserver, die in haar huis staat en die ze deelt met haar echtgenoot, ex-president Bill Clinton (die er prat op gaat dat hij in zijn leven maar 2 mails heeft verstuurd). Dat gaf problemen voor het archief van haar ministerie, dat de mails opvroeg, en het leidde ook tot kritiek bij Republikeinen, die opperden dat Hillary informatie en mails achterhield in verband met de Benghazi-crisis - waarbij Al-Qaeda-leden onder meer de Amerikaanse ambassadeur in Libië ombrachten.

Later kwamen er nog zorgen bij over de veiligheid van de privéserver, die zou gekraakt kunnen zijn door Russische of Chinese hackers. Onder meer dat aspect wil de FBI aan een vooronderzoek onderwerpen, de beveiliging, de aanwezigheid van geheime overheidsinformatie, en wie toegang had via de server tot eventuele geheime informatie.

Twee top secret mails
Hillary heeft altijd gezegd dat ze zich bewust was van de regels inzake geheime informatie of informatie met beperkingen, en dat dergelijke informatie niet in haar mails zat en dus niet op de server belandde.

Maar dat blijkt nu niet het geval.

De mededeling van Clinton komt op dezelfde dag dat de FBI volgens The Washington Post parlementsleden op de hoogte stelde dat er vier mails met geheime informatie op de server beland waren, waarvan twee mails het meest geheime niveau haalden ('top secret'). In een brief preciseert de FBI dat de mail-informatie, die tussen 2009 en 2011 werd verstuurd, wel 'top secret' was maar om onduidelijke reden niet onder die waarschuwing verstuurd werd.

Vernietiging
Het verhaal van Hillary's mails sleept zich al vele maanden verder. Eerder dit jaar gaf ze 50.000 pagina's met werkmails vrij. Ze had, voegde ze eraan toe, ook vele duizenden privé-mails vernietigd. Naderhand bleek dat ze een aantal werkmails niet had vrijgegeven, onder meer mails met advies inzake Libië van de vroegere adviseur van haar echtgenoot Sydney Blumenthal, die ook een privévriend is.

Volgens haar woordvoerder zal ze nu niet alleen de server overdragen, plus een USB-stick waarop al haar werkmails staan, maar ook verder samenwerken met de FBI en het ministerie van Justitie.

Later dit jaar moet Hillary in Washington voor de parlementaire Benghazi-commissie verschijnen, om opheldering te geven over wat er in die Libische stad precies gebeurde, en wat ze op welk moment wist over de aanval tegen de Amerikaanse ambassade.

Haar houding over de server, en de verwarring over werkmails en privémails, de vernietiging en het achterhouden van een deel van de mails, hindert intussen de presidentiële campagne van Hillary. Ze heeft volgens peilingen moeite om kiezers ervan te overtuigen dat ze betrouwbaar en geloofwaardig is. Haar 'negatieven' (de mensen die aangeven nooit op haar te zullen stemmen) zijn de voorbije maanden toegenomen en staan nu ongeveer op het niveau van de 'negatieven' van Donald Trump.

http://www.knack.be/nieuws/wereld/hilla ... BT=4938490
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 04, 2016 5:25 pm

Hillary Clinton landt in Texas en gaat onmiddellijk naar islamitische fondsenwerver om $500.000,- te incasseren

Geplaatst op 4 maart 2016

Afbeelding

Tijdens een recente trip naar Texas liet Hillary Clinton zien dat ze rechtstreeks in de zak zit van Pakistaanse moslims! Bronnen in de onmiddellijke omgeving van de fondsenwerving die voor Hillary Clinton werd gehouden in Beaumont in Texas vertelden “12News” dat deze honderdduizenden dollars had opgeleverd. Sommigen schatten het totale bedrag op ongeveer een half miljoen dollar, wat van deze fondsenwerving een van de top-5 private fondsenwervingen van Clinton in het land maakt.

De Pakistaanse zakenman Tahir Javed organiseerde de receptie voor Clinton in zijn huis in West Beaumont. Het voormalige lid van het Amerikaanse congres, Nick Lampson, die op de receptie aanwezig was, zei dat er 250 mensen aanwezig waren. Lampson zegt dat Clinton sprak over onderwijs, gezondheidszorg en individuele vrijheden voor mensen van alle achtergronden en religies. Veel Pakistani op de receptie waren blij met Clinton´s verbale steun aan de islamitische religie.

Aisha Zaid zei: “Ze spreekt over moslims en haar voorkeur voor moslims, dus ik waardeer al haar inspanningen die ze onderneemt tegen islamofobie en ik denk echt dat zij de volgende president van Amerika moet worden.”

Ook Sheila Jackson-Lee en Al Green, congresleden uit Houston, waren aanwezig.

Maar niet iedereen was fan. Een handvol demonstranten protesteerde vlakbij de bijeenkomst tegen Clinton´s beantwoording van de aanval in Benghazi en haar E-mail dispuut.

Met al het terrorisme dat tegen de VS en de Amerikanen wordt ondernomen – van 9/11 tot aan de 14 mensen die werden neer gemaaid in San Bernardino in Californië – waarom zou Hillary dit doen? Omdat Hillary in de zak zit van de moslims.

Denkt u dat we een beetje overdrijven? Dan willen we u hier nog graag even aan herinneren:

Afbeelding

Bron: www.superstation95.com

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/03/04 ... ncasseren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 18, 2016 3:25 am

D’Souza maakte een mokerhard filmisch document van Hillary & de Democratic Party, met een stevige nadruk op het KKK verleden van die partij. De trailer is nogal indrukwekkend.

"Hillary's America" Trailer

Gepubliceerd op 5 mrt. 2016D’Souza was een politiek gevangene van de Obamadictatuur, en zijn wraak is hard. Film/docu lijkt me fascinerend.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7636
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor xplosive » Do Mar 24, 2016 9:36 pm

Afbeelding
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Do Jun 23, 2016 1:02 am

Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton

Xander, 22-06-2016

Afbeelding
De Nationale Postcode Loterij ‘winnen’, en niet eens in Nederland wonen. Dat kan alleen de Clintons ‘overkomen’.

‘Roemeense’ hacker Guccifer2 ‘vecht voor wereld zonder Illuminati’

Zo’n 2,7 miljoen Nederlanders doen mee met de Nationale Postcode Loterij. ‘Wij zijn een loterij voor goede doelen’, staat er bovenaan de home pagina. Jaarlijks wordt inmiddels € 328 miljoen over 95 organisaties verdeeld. Uit de door Guccifer2 gepubliceerde gehackte emails in de VS blijkt nu dat de Nationale Postcode Loterij de toch al puissant rijke Clintons meer dan $25 miljoen heeft gegeven, en daarmee één van de grootste donateurs ter wereld is. Hiermee wordt sterk de indruk gewekt dat de NPL met uw (maar gelukkig niet mijn) geld heimelijk bepaalde globalistische politieke doelstellingen nastreeft, die totaal niets met een ‘goed doel’ te maken hebben. Zeker als naar andere donateurs wordt gekeken, blijkt eerder het tegendeel.

De NPL bevindt zich volgens deze spreadsheet in een ‘illuster’ rijtje van slechts 6 organisaties en personen die de Clintons meer dan $ 25 miljoen hebben geschonken. De bekendste andere naam is de Bill & Melinda Gates Foundation. Ook de Nederlandse regering wordt specifiek genoemd in een iets minder kort lijstje met 16 namen die tussen de $ 5 en $ 10 miljoen hebben gegeven (zoals we op 17 juni schreven ging het om € 4,4 miljoen). Andere donateurs in deze ‘gift’klasse zijn de Rockefeller Foundation, Coca Cola, de staat Koeweit en Sheikh Mohammed Al-Amoudi, de op één na rijkste man van de Salafistische Sharia-oliestaat Saudi Arabië.

Russen kregen schuld van hack
De Clintons en de Democratische Partij gaven de afgelopen weken de schuld aan Russische hackers, die in opdracht van het Kremlin zouden werken. Dat kennen we inmiddels: zo ongeveer alles wat er mis gaat, krijgt Rusland in de schoenen geschoven. Inmiddels is gebleken dat niet de Russen, maar de beruchte Guccifer2 de documenten heeft gehackt. Hij slaagde er onlangs in om in te breken op de server van de Democratische Partij, en daar bestanden te stelen met informatie waarmee de Democraten Donald Trump willen aanvallen.

Hillary ontving ook als minister miljoenendonaties
Op die server stonden ook tal van documenten over Hillary Clinton, waaronder donateurslijsten waarop dus ook de Nationale Postcode Loterij is terug te vinden. Uit de bestanden blijkt tevens dat Clinton als minister van Buitenlandse Zaken forse donaties kreeg van Saudische officials, iets dat illegaal is omdat dit mogelijk –zeg maar gerust: 100% zeker- haar buitenlandse beleid heeft beïnvloed. Ook een Venezolaanse mediamagnaat staat in die periode op het lijstje, eveneens als een Duitse investeerder die lobbyde voor de regering Merkel.

We vinden meer donateurs uit Nederland terug, zoals het in Amsterdam gevestigde Suzlon Energy Ltd, dat tussen de $ 1 en $ 5 miljoen schonk. Suzlon, dat windturbines maakt en dat door één van India’s rijkste topmanagers, Tulsi R. Tanti, wordt geleid, kondigde later op het Clintons Global Initiative in 2009 een project aan ter waarde van $ 5 miljard voor de ontwikkeling van ‘duurzame’ energie in China en India.

Liefdadigheidsorganisatie in twijfel getrokken
Voor of tijdens haar ministerschap kreeg ze tevens miljoenendonaties uit Kazachstan en China. De Clinton Foundation kwam begin 2015 onder vuur te liggen omdat Hillary als minister miljoenengiften van verschillende buitenlandse regeringen had geaccepteerd. Conservatieve politici twijfelden er toen al aan of de Clinton Foundation nu wel een liefdadigheidsinstelling is, of dat het inderdaad een dekmantel voor de Clintons is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hun eigen gewin en politieke ambities.

De Wall Street Journal verwees al naar een contract tussen twee Clinton donors voor hulp aan Haïti, wat bewijs zou zijn dat er op zijn minst sprake is van belangenverstrengeling.

‘Roemeen’ Guccifer2 ‘vecht voor wereld zonder Illuminati’
Gisteren verklaarde Guccifer2 in een online geplaatst interview dat hij het haat voor een Russische hacker te worden uitgemaakt. ‘Ik moet niets hebben van de Russen en hun buitenlandse beleid. Ik haat het als ze me bij de Russen rekenen.’ Hij voegde eraan toe dat hij net als de eerste Guccifer uit Roemenië komt. Dat werd overigens betwijfeld door andere Roemenen, die naar zijn interview hadden geluisterd en zeiden dat de paar Roemeense zinnen die hij sprak vol fouten zaten.

Hoe dan ook, Guccifer2 heeft naar eigen zeggen bewust Russische metadata in de gehackte documenten achtergelaten, als een soort persoonlijk ‘watermerk’. Dat zou de reden geweest zijn dat de Democraten onmiddellijk de Russen de schuld gaven. Daarnaast zei hij dat hij eveneens ‘niets geeft om Donald Trump’, en de server enkel te hebben gehackt ‘omdat wij vechten voor een wereld zonder de Illuminati’.

Nederlanders helpen meest meedogenloze echtpaar ooit
Bij sommige lezers die hopen de Nationale Postcode Loterij te winnen zal het mogelijk een dubbel gevoel geven dat vele miljoenen van het ‘goede doelengeld’ worden gespendeerd aan misschien wel het allergevaarlijkste, meest meedogenloze en hebzuchtigste echtpaar dat zichzelf ooit op deze aardbol heeft rijk gelogen en bedrogen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Guccifer2

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ry-Clinton
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43478
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Pilgrim » Do Jun 23, 2016 6:08 pm

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Hillary Clinton

Berichtdoor Schepsel » Do Jun 23, 2016 8:17 pm

Jammer dat de Republikeinen steeds meer mafketels en religieuze zeloten op hun lijsten zetten. Clinton is voor zover ik weet nauwelijks populair in positieve zin, maar vooral wat mensen maar overwegen uit wanhoop en gebrek aan beter.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten