President Donald Trump

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

De vredespresident

Geplaatst op 25 september 2020

Afbeelding

Trump heeft zich uit de wereld teruggetrokken

Onder de Amerikaanse president Donald Trump zijn de VS ermee gestopt om de politieagent in de wereld te spelen. Ze zijn geen nieuwe oorlogen begonnen, hebben zich uit de wereld teruggetrokken en zelfs in meerdere conflicten bemiddeld. Met deze nieuwe, uitgesproken vreedzame politiek van de VS is niet iedereen het eens. Ze heeft Trump vele vijanden aan deze en de andere kant van de Atlantische Oceaan opgeleverd.


Inmiddels werd Trump al voor de Nobelprijs voor de Vrede genomineerd. En in tegenstelling tot zekere andere presidenten heeft hij hem daadwerkelijk verdiend.

Afgezien van het feit dat de VS onder zijn leiding uit conflictzones vertrokken zijn en hij het herhaaldelijk oneens was met de voorstellen van Bolton om in Iran, Noord-Korea, Syrië, Venezuela en diverse andere landen te interveniëren, heeft hij gezorgd voor vredesakkoorden tussen Israël en meerdere Arabische landen.

En ook in de VS zelf was Trump de garant voor vrede – hij heeft, tegen alle weerstand in, de grenzen van de VS versterkt, het binnensijpelen van radicale moslims een halt toegeroepen, ISIS en de Antifa tot terreurorganisaties verklaard, hen steeds opnieuw beschuldigd van antisemitisme en racisme.

En last but not least heeft hij het ook nog aangedurfd om de incompetentie van Merkel, Zweden en Engeland te bekritiseren – die in dezelfde periode door meerdere ISIS-aanslagen werden geteisterd.

Er bestaat een hele serie spelers, die om de meest verschillende redenen niet willen dat de VS zich, of het Westen in het algemeen, niet met de wereld bemoeien. Daar zitten deels ideologieën achter, deels realiteitsverlies, maar ook keiharde zakelijke belangen.

Er zijn enerzijds de globalisten, die dromen van een “globaal dorp” en lokale democratieën verachten. Zij hebben in de afgelopen decennia veel mooie resoluties, intentieverklaringen, pacten en internationale verdragen geschreven over hoe zij zich de wereld van morgen voorstellen. En nu dient iemand dat allemaal in te voeren, bij voorkeur natuurlijk de anderen.

De lokale democratieën zijn daarbij eerder lastig, want die zijn immers nooit akkoord gegaan met dat alles. En bovendien is er natuurlijk ook veel geld nodig, vooral echter een goed leger en soldaten, die de krankzinnige ideeën van wereldvreemde idioten ook in Syrië en aan de Hindoekoesj moeten verdedigen. Daar moeten, als het aan de globalisten ligt, toch alsjeblieft Amerikaanse, Franse en Duitse soldaten hun leven verliezen – terwijl in Europa ondertussen ISIS en links-extremisten de deur bij elkaar platlopen.

In werkelijkheid is de vreedzame, gematigde politiek van Trump, in verbinding met zijn succesvolle economische politiek, zijn pogingen om grote concerns à la Google, Amazon en Facebook aan banden te leggen en zijn invoering van langjarige linkse (!) wensprojecten zoals de afschaffing van TTIP en de invoering van invoerrechten, dusdanig populair, dat de resultaten in de peilingen in het begin van het jaar steeds verder stegen.

Een tweede ambtsperiode van Trump lijkt al een uitgemaakte zaak – een catastrofe voor de Democraten, die jarenlang geprobeerd hadden de verkiezing van Trump ongedaan te maken en er nauwelijks twijfel over lieten bestaan dat zij niets over hebben voor “democratie”.

Dus toen greep men naar geweld: men wakkerde etnische conflicten aan onder het voorwendsel tegen “politiegeweld” te willen demonstreren. Wat volgde, was een unieke serie plunderingen en moorden – ook op zwarte politieagenten – in ontelbare Amerikaanse steden. Zelfs “linkse” kranten moesten op een gegeven moment over het geweld berichten – en bedeesd toegeven dat er aan de top van “Black Lives Mater” extremisten en racisten zouden staan, die veel erger waren dan welke Amerikaanse politieagent dan ook ooit zou kunnen zijn.

Dom genoeg hebben de Democraten daarmee hun vingers verbrand – ze krijgen hun nieuwe goede vrienden niet meer onder controle. Deze week nog werden weer twee politieagenten bij een BLM-demonstratie neergeschoten. En met het oog op zulke toestanden stijgt de instemming voor Trump zelfs onder Hispanics en zwarten – want niemand heeft er zin in dat zijn eigen winkel in brand wordt gestoken of om op straat doodgeschoten te worden, alleen opdat de Democraten een verkiezing winnen.

De mensen willen gewoon alleen maar in vrede leven. Ze willen noch in een oorlog aan de Hindoekoesj de dood ingejaagd worden nog ten strijde trekken in een oorlog in hun stadwijken. Ze willen een goede baan en een leuk huis.

De beelden van de BLM-demonstraties zijn ontmaskerend: mensen zitten rustig op het terras van een café aan de straatrand, ze lezen een boek of roken een sigaret – en dan worden ze door demonstranten uitgescholden en bedreigd daarmee op te houden en mee te marcheren. Want om als zwarte voor Trump te zijn of gewoon alleen maar in alle rust een kop koffie te drinken, zoiets kan je in de VS in 2020 ondertussen je leven kosten.

Men zou zichzelf niets wijs moeten maken: mocht Trump in november nog een keer winnen, dan zullen de links-extremen dat niet accepteren. Ze zullen opnieuw plunderen en mensen vermoorden – ook en juist politieagenten en zwarte aanhangers van Trump.

En de Duitse kranten zullen applaudisseren. Want zoiets als vrede en een goed functionerende rechtsstaat – dat willen ze simpelweg niet.

Bron: www.pi-news.net

Door: “ARENT”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/25 ... president/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Vanwege linkse censuur: Trump treedt op tegen Facebook en Co.

Geplaatst op 26 september 2020

Afbeelding

De regering van de Amerikaanse president Donald Trump beschuldigt online-platforms er al langere tijd van conservatieve inhouden te benadelen. Nu gaat ze tot actie over en heeft een wetsontwerp voorgelegd dat de handelingsspeelruimte van online-diensten bij de omgang met inhouden op hun platforms dient te beperken.

Het Amerikaanse ministerie van Justitie neemt daarbij in het bijzonder een wettelijke regeling uit de jaren-90 op de korrel, die het huidige internet maatgevend heeft beïnvloed. Volgens de “Section 230” worden online-diensten niet voor door gebruikers gepubliceerde inhouden aansprakelijk gesteld. Tegelijkertijd geeft ze aan de platforms verstrekkende vrijheden om op te treden tegen ongewenste inhouden en gebruikers.

De woensdag voorgestelde wet dient deze regelingen nieuw te formuleren, zoals het ministerie van Justitie meedeelde. Het voorstel zou de ondernemingen de mogelijkheid moeten ontnemen om “zich achter de immuniteit te verbergen om legale uitspraken kwaadaardig te censureren”, zei men.

Concreet wil het ministerie van Justitie beperken tegen welke inhouden de platforms kunnen optreden zonder daarvoor aansprakelijk gesteld te worden. Tot nu toe zijn dat behalve aanstootgevende bijdrages en geweld ook “inhouden die om andere redenen aanvechtbaar zijn”. Deze formulering dient drastisch begrensd te worden tot “wederrechtelijke” inhouden en de ondersteuning van terrorisme.

Niet in de laatste plaats president Trump beschuldigt online-platforms er van de verbreiding van conservatieve opvattingen te beperken. Hij heeft bovendien scherpe kritiek gehad op Facebook en Twitter, nadat zij door hem wijdverbreide bijdrages over het coronavirus van waarschuwingen voorzien of verwijderd hadden. De nieuwe formulering van de wet zou zo´n optreden moeilijker voor hen maken.

Bovendien wil het ministerie van Justitie ook civielrechtelijke aanklachten tegen online-diensten in gevallen van terrorisme, kindermisbruik en cyberstalking toestaan. In strafrechtelijke vervolging was in deze gevallen al voorzien.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/26 ... ook-en-co/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Trump kiest volgens partijgenoten voor Amy Barrett als nieuwe hoge rechter: een nachtmerrie voor progressieven

Anne van Driel, 26 september 2020

Afbeelding

Zaterdag maakt Trump zijn kandidaat voor het Hooggerechtshof bekend. Republikeinse bronnen melden aan CNN en The New York Times dat de keuze is gevallen op Amy Coney Barrett: de hoofdprijs voor conservatieven, een nachtmerrie voor progressieven.

Aanvankelijk waren er twijfels. Toen president Donald Trump in 2018 een opvolger in het Hooggerechtshof zocht voor de gepensioneerde hoge rechter Anthony J. Kennedy, was Amy Coney Barrett een van zijn favorieten. Haar naam stuitte echter op verzet bij zijn conservatieve adviseurs: Barrett was net acht maanden rechter, en had nog weinig kunnen laten zien. Wat hadden ze eigenlijk precies aan haar?

Natuurlijk, in de vijftien jaar dat Barrett aan de universiteit Rechten had gedoceerd, had ze zich consequent en onomwonden verzet tegen abortus – in academische artikelen, in toespraken. Maar dat waren papieren principes. Hoe recht was haar rug in de praktijk? Conclusie: Barrett werd het niet. Brett Kavanaugh werd tot hoge rechter verkozen.

Nu, twee jaar later, zijn die zorgen zo goed als weg. In de relatief korte tijd dat Barrett als rechter diende (drie jaar, in het federaal Hof van Beroep van het Zevende District in Chicago) en ongeveer honderd vonnissen uitsprak, kwamen twee abortuszaken voor – beide keren stemde Barrett voor beperking van het abortusrecht. Ook stemde ze voor de verruiming van wapenbezit, en keurde ze een omstreden onderdeel van Trumps harde immigratiebeleid juridisch goed. Eerder liet ze zich als academicus kritisch uit over de geldigheid van ‘Obamacare’.

Abortusrecht op spel
Trumps besluit om Amy Coney Barrett officieel voor te dragen als opvolger van de vrijdag overleden hoge rechter Ruth Bader Ginsburg, wordt daarom wel gezien als de hoofdprijs voor conservatieve christenen en anti-abortusactivisten. En als een nachtmerrie voor progressieve Democraten, die vrezen dat daarmee de erfenis van de feministische Bader Ginsburg – die ondubbelzinnig voorstander van abortus was – teniet zal worden gedaan. Met de benoeming van Barrett staat mogelijk het voorbestaan van ‘Roe vs. Wade’, de gerechtelijke uitspraak uit 1973 waarmee abortus een basisrecht werd in alle staten van Amerika, op het spel.

De keus voor Barrett maakt ook duidelijk wie Trump denkt het hardst nodig te hebben voor een verkiezingszege: de religieus-conservatieven. Gevraagd of zijn keuze politiek gemotiveerd zou zijn, zei Trump tegen tv-zender Fox News: ‘Ik probeer te zeggen van niet, maar ik denk dat dat automatisch zo is’.

Adviseurs in het Witte Huis zouden de afgelopen week de electorale voor- en nadelen van Barretts voordracht hebben gewogen. Nadeel: haar radicale standpunten zouden de gematigder Republikeinse vrouwen in de voorsteden kunnen afschrikken, evenals onafhankelijke kiezers. Doorslaggevend voordeel: het enthousiasme bij Trumps streng-christelijke achterban.

Als de katholieke Amy Coney Barrett door de Senaat wordt benoemd, zal ze met 48 jaar de jongste zijn (en degene met de minste rechtbankervaring) in het huidige Hooggerechtshof, en kan ze dus nog decennia dienen: hoge rechters worden in Amerika voor het leven benoemd. Met haar komst wordt de nieuwe verhouding in het hof 6-3, in het voordeel van de conservatieven.

Rooms-katholiek gedachtengoed
Barrett studeerde in 1997 summa cum laude af aan de rechtenfaculteit van de katholieke privé-universiteit Notre Dame du Lac, waarna ze als klerk ging werken voor de in 2016 overleden aartsconservatieve opperrechter Antonin Scalia, destijds voorzitter van het Hooggerechtshof. Net als haar mentor beschouwt Barrett zichzelf als een tekstualist (die de wet interpreteert naar de letter, in plaats van naar de geest) en een originalist (die de Grondwet probeert te interpreteren volgens de betekenis die deze had in de tijd - de 18de eeuw - dat ze werd opgesteld).

Vanaf haar dertigste doceerde Barrett aan haar alma mater, sinds 2010 als hoogleraar. Ze werd drie keer tot Docent van het Jaar verkozen, collega’s prijzen haar in Amerikaanse media als een scherpzinnig jurist. Barrett, moeder van zeven kinderen, onder wie twee geadopteerd uit Haïti en een zoon met het syndroom van Down, profileert zich in toespraken op de universiteit als ‘pro-life’: ‘het leven begint met de conceptie en eindigt met een natuurlijke dood’. Binnen die persoonlijke overtuiging is geen ruimte voor abortus of euthanasie, maar ook niet voor de doodstraf, waar andere conservatieven juist wel voorstander van zijn.

Toen Barrett in 2017 door president Trump werd voorgedragen voor haar huidige functie aan het Hof van Beroep in Chicago, werd ze in de hoorzitting in de Senaat (die voorafgaat aan stemming over de benoeming) met dergelijke uitspraken geconfronteerd. Democratische senatoren betwijfelden of Barrett haar rooms-katholieke gedachtengoed wel buiten haar rechtspraak kon houden. ‘The dogma lives loudly within you’, concludeerde senator Dianne Feinstein van Californië.

Barrett benadrukte keer op keer dat haar persoonlijke overtuiging nooit een rol heeft gespeeld of zal spelen in haar rechtspraak, en dat ze zich gebonden voelt aan de uitspraken die het Supreme Court eerder deed. Toch maakte Feinsteins verwijt Barrett in één klap beroemd in katholieke kringen. ‘The dogma lives loudly within you’ werd een geuzentitel, afgedrukt op mokken en T-shirts (soms met het hoofd van Barrett ernaast).

Religieuze cult
Kort na haar benoeming schreef The New York Times dat Barrett en haar man lid zouden zijn van People of Praise, een kleine religieuze groepering waarvan de leden elkaar in een eed levenslang trouw zweren. Mannen zouden volgens de beweging boven hun echtgenotes staan. Vrouwen die samen met Barrett op high school het vriendenclubje de ‘Fearless Foursome’ vormden, verwierpen donderdag op Fox News het in de media geschetste beeld van een The Handmaid’s Tale-achtige cult. Vriendin Renee Digiovanni: ‘Ik denk niet dat je zo ver komt als zij, als je een onderdanig persoon bent. Dat spreekt voor zich.’

Barrett heeft haar band met de beweging nooit bevestigd, volgens de Times werden vermeldingen van Barrett in 2017 van de site van de groep verwijderd.

Het heeft de zorgen in progressieve kringen alleen maar doen toenemen. In 2018 stelden hoogleraren Recht in The Washington Post na bestudering van Barretts academische publicaties dat zij verwachten dat Barrett zich bij de conservatieve meerderheid in het Hooggerechtshof zal voegen die bereid is ‘Roe vs Wade’ omver te werpen, zodra die gelegenheid zich voordoet.

De uitspraak van het Hooggerechtshof uit 1973 die abortus in Amerika mogelijk maakte heeft een bindende precedentwerking. Maar Barrett hangt de juridische filosofie van ‘stare decisis’ aan, waarin de Grondwet heilig is. ‘Ik ben het in de regel eens met degenen die stellen dat een rechter verplicht is aan de Grondwet, en het voor haar daarom legitiem is om haar beste begrip van de Grondwet te volgen in plaat van een precedent waarvan zij denkt dat dat daar duidelijk mee in strijd is’, schreef ze in 2013 in de Texas Law Review.

Sommige rechtsdeskundigen zegt dat genoeg: ‘Roe vs Wade’ is bij Barrett niet veilig.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achter ... ess.com%2F
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

“De laatste wens van RBG was dat ze niet vervangen zou worden totdat er een nieuwe president is!”
“Sorry, Chuck, maar we gaan niet nog eens vier jaar wachten!”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Trump voor de derde keer genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede: “Vrede produceren in de wereld op een wijze zoals geen van zijn voorgangers deed”

Geplaatst op 29 september 2020

Afbeelding

President Trump heeft zijn derde nominatie voor de Nobelprijs voor de Vrede binnen, nadat een groep Australische professoren hem genomineerd heeft op basis van de “Trump Doctrine”. “Hij zette door en onderhandelde tegen alle adviezen in, maar hij deed dit met gezond verstand. Hij onderhandelde rechtstreeks met de desbetreffende Arabische landen en Israël en bracht hen bij elkaar”, zei de Australische rechtenprofessor David Flint tegen Sky News Australia, de president lovend voor zijn “Trump Doctrine” in de buitenlandse politiek.

“Wat hij heeft gedaan met de Trump Doctrine is dat hij besloten heeft om Amerika niet meer te betrekken bij eindeloze oorlogen, oorlogen die niets anders bereiken dan het doden van duizenden jonge Amerikanen”, voegde Flint er aan toe.

Eerder deze maand kwamen honderden diplomaten en regeringsofficials bijeen in het Witte Huiis om getuige te zijn van de ondertekening van de “Abraham-akkoorden” door de Verenigde Arabische Emiraten, Israël en Bahrein, die de diplomatieke betrekkingen tussen de landen normaliseerden.

Trump werd al tweemaal voor Nobelprijs voor de Vrede 2021 genomineerd, namelijk door een Noors parlementslid voor de Midden-Oostendeal en door een lid van het Zweedse parlement voor het normaliseren van de betrekkingen tussen Servië en Kosovo.

Professoren in de rechten en parlementsleden kunnen iemand voor de Nobelprijs voor de Vrede nomineren. Flint, samen met drie andere Australische professoren, nomineerden de president op grond van zijn “Trump Doctrine”.

“Hij reduceert de Amerikaanse neiging om betrokken te raken bij welke oorlog dan ook”, zei Flint. “De landen staan in de rij, Arabische en Midden-Oosterse, om zich aan te sluiten bij dat netwerk van vrede dat het Midden-Oosten zal domineren.”

“Hij produceert werkelijk vrede in de wereld op een wijze zoals geen van zijn voorgangers deed, en hij verdient absoluut de Nobelprijs voor de Vrede.”

Bron: www.washingtonexaminer.com

Door: Emma Colton

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/29 ... gers-deed/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

Wat een narigheid.

President Donald Trump en zijn vrouw Melania hebben coronavirus
Donald Trump is besmet met het coronavirus. Dat meldt hij zelf op Twitter. Gisteren heeft de president zich samen met zijn vrouw laten testen nadat Hope Hicks, een vooraanstaande adviseur van Trump, besmet bleek. Ook zijn vrouw Melania (50) is positief getest, samen zitten ze in quarantaine.

De arts van het Witte Huis meldt dat Trump en Melania in het Witte Huis in quarantaine gaan en dat de president gewoon zijn werk blijft doen. Trump schrijft zelf op Twitter dat hij en zijn vrouw zich tegen het virus laten behandelen. Ook zegt hij dat ze er ‘samen doorheen gaan komen’. Melania Trump meldt op Twitter dat zij en haar man ‘zich goed voelen’. Ze meldt tevens dat zij en Trump alle toekomstige evenementen hebben afgelast.
Kranten vallen Trump aan omdat hij het virus heeft bespot en uitgedaagd. Zo ook de Telegraaf. Zelfs het bleekwater wordt er weer bij gehaald. Alle Trump hatende journalisten gaan los.

Ook tegenstanders van Trump reageren vilein op twitter. Ze staan nu te juichen en hopen vurig dat Trump langzaam stikt. Met zijn vrouw erbij. Heel bijzonder.

Nancy Pelosie de schoonmoeder van de NOS man Michiel Vos loopt al warm. Als Pence ook ziek wordt, en ze beide niet meer kunnen werken, dan neemt Nancy de honneurs waar. Ik moet er niet aan denken.

Trump ziek, toont ook aan hoe belangrijk de man voor de economie is. De beurs daalde als een idioot.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Mahalingam »

Twee directe gevolgen van bovenstaand:
1.
Afbeelding

2.
Afbeelding

En de media:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

Weer een parel van Theodor Holman. Jammer dat hij achter een betaalmuur zit.
Alles aan Trump ademt nu ‘eigen schuld, dikke bult

Is dit hem?

Want hij heeft het!

De president van de Verenigde Staten heeft het.

Hij twitterde het zelf.

Hij is 74, hij is te dik, z’n bloeddruk vermoedelijk te hoog. Trump is onderliggend lijden. Hij zit nu gevangen in zijn eigen huis.

Vergiste ik me, of zag ik op CNN ingehouden vreugde? Het was vreugde in de vorm van overdreven ernst. Slechte acteurs die hadden gehoord dat je lange pauzes moet houden na een zin waarin je iets ernstigs voor het voetlicht bracht.

“Ladies and gentlemen, the president of the United States… and the first lady… have tested positive… for the coronavirus….”

En meteen daar achteraan: “This is the October gamechanger.”

Tja, in de West Wing hielden ze geen afstand en droegen ze geen mondmaskers en Trump heeft zich altijd gedragen alsof corona niet bestond.

De verslaggevers likten hun lippen toen ze dat vertelden. Alles aan Trump ademt nu ‘eigen schuld, dikke bult’.

En nu?

Gaat de beschaafde Joe Biden nu zeggen dat hij zijn campagne stilzet?

Gaat vicepresident Pence het nou over­nemen?

Gaat de president van de Verenigde Staten nu dood?

In ‘Trumpland’ heerst er thans een vreemde paniek die door een verslaggever werd getypeerd als ‘2020 in a nutshell’.

Ook zei iemand: “It’s crazy because he is crazy.”

Toen Trump net president was geworden, verscheen er het boek The dangerous case of Donald Trump (2017) van Bandy X. Lee, een forensisch psychiater die 27 andere psychiaters aan het woord liet die allemaal betoogden dat Donald de geschiftheid had van een crimineel. Twee jaar later ondertekenden 350 (!) psychiaters een petitie die wederom duidelijk moest maken dat Trump koekoek was. Wie internet afstruint, komt honderdduizenden artikelen tegen waarin wordt gewaarschuwd voor Trumps mentale gesteldheid.

Verder wordt Trump door de belangrijkste kranten van Amerika, de New York Times en de Washington Post, eveneens neergezet als een patiënt die in een psychiatrische inrichting thuishoort.

En nu komt daar de meest spraakmakende ziekte van deze eeuw bij.

Aan het einde van het bewind van keizer Nero, met wie Trump wel wordt vergeleken, stond Rome in brand. Er waren opstanden in het land.Toen hij niet meer te redden was, zat hij in quarantaine in zijn eigen Domus Aurea: “Welk een kunstenaar sterft er met mij,” zei hij toen hij zelfmoord wilde plegen.

Nero liet een chaos achter.

Rome is er overigens bovenop gekomen.

Theodor Holman
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

Smakeloos links barst na Trumps coronabesmetting uit in buldergelach, leedvermaak en doodsverwensingen: ‘LOL!’

Het viel ergens natuurlijk te verwachten, maar ergens blijft het natuurlijk ook enorm teleurstellend: toen vanmorgen het nieuws brak dat president Trump het coronavirus onder de leden had, moesten talloze mensen tóch even van de situatie gebruik maken om te laten weten dat ze erg genoten hebben van het nieuws.

Dat de Amerikaanse president Trump vele politieke vijanden heeft, is overduidelijk en gezien de afgelopen vier jaar eigenlijk ook wel logisch. Maar dat zijn tegenstanders, die hem constant door het slijk halen voor gebrek aan medemenselijkheid, meteen hun maskers laten vallen op het moment dat Trump het potentieel dodelijke coronavirus oploopt? Uh, tja… dan is dan wél weer opmerkelijk.

Zo meende Volkskrant-columniste Heleen Mees te moeten opmerken dat “God bestaat,” nadat Trump bekendmaakte positief te hebben getest. Jasper Schilder, eindredacteur van The Best Social Media, zag meteen aanleiding tot een vreemd gebbetje: “Trump voor het eerst in 4 jaar positief in het nieuws.” Ook vindt een OMT-lid het kennelijk wel de tijd om te speculeren dat Trump komt te overlijden over een maandje, terwijl Volkskrant-journalist Maarten Keulemans daar heel hard om moet lachen: “Lol!”

Behalve gevestigde namen mengen ook onbekende mensen zich in de weinig smaakvolle Trump-bashsessie. Eén iemand vindt het “fascinerend” dat Trump langzaam geen adem meer kan halen, terwijl een ander hoopt dat Thierry Baudet de volgende is die COVID-19 oploopt.

In het buitenland is het al niet veel beter. Daar gaan tweets viral van mensen die Trump een “speedy recovfefe” heeft, ofwel dat dit de zoete wraak is van de onlangs overleden progressieve opperrechter Ruth Bader Ginsburg.

Wat dat betreft kunnen al die lui beter een voorbeeld nemen aan verschillende non-stop Trump-critici die wél in staat bleken een normale tweet neer te pennen. Rachel Maddow (van het linkse tv-netwerk MSNBC): “God bless the president and the first lady. If you pray, please pray for their speedy and complete recovery — and for everyone infected, everywhere.“, de progressieve dominee Jesse Jackson Sr.: “We must all pray for the full recovery of the President& his wife.” En ook de linkse actrice Alyssa Milano: “As someone who has had #COVID19 and still suffers from post-covid syndrome, I can honestly say with all that I am that I wouldn’t wish this virus on my worst enemy.”

Maar het laatste woord is voor Piers Morgan, die Trump constant aanvalt: “Interesting to see those who’ve spent the last few years screaming that Trump’s an uncaring, heartless empathy-devoid b*stard now spewing their gleeful joy that he & his wife have a deadly virus. They’re no better than the man they loathe.“. Zo is dat!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7444
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Afbeelding

De aan de PvdA gelieerde stalkster Heleen Nijkamp kon zichzelf niet belachelijker maken dan ze al gedaan had. Dit is niets nieuws onder de zon. Schouders ophalen en maar weer door, ook Heleen heeft recht op een eigen mening, leedvermaak en etaleren over de rug van Donald Trump. Gezien de Volkskrant haar daartoe de ruimte biedt kun je zelf afwegen of je zulke nieuwsvoorziening nu de abonnementskosten waard vindt.
:greeting2:
Laatst gewijzigd door sjun op za okt 03, 2020 3:23 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

Laatste nieuws.
Trump gaat naar Walter Reed militair ziekenhuis met Marine One

De met corona besmette Amerikaanse president Trump is vrijdag overgebracht naar het militaire hospitaal Walter Reed in Bethesda. Dat gebeurt uit ’een overvloed aan voorzorg’, aldus woordvoerder Kayleigh McEnany van het Witte Huis. De president stapte zelfstandig een helikopter in en uit. Ondertussen vraagt zoon Eric Trump om ’mee te bidden’.

Verschillende artsen hebben de verhuizing naar het ziekenhuis aangeraden. Trump kan in daar meteen de juiste zorg krijgen, mocht het nodig zijn. Trump zal ’een paar dagen’ blijven.

„Ik wil iedereen bedanken voor het gewelde steun. Ik maak het volgens mij heel goed. De First Lady ook”, liet Trump in een zeer korte videoreactie weten.

Trump zou lichte koorts hebben, is van een ingewijde vernomen. Hij is met de presidentiële helikopter, de Marine One, vanuit het Witte Huis weggevlogen. Journalisten werden op enig moment weggehouden van de heli. Op videobeelden was te zien hoe Donald Trump met een mondkapje op zelfstandig naar de helikopter liep, nog even zwaaide naar de camera’s, en de helikopter instapte. Korte tijd later stapte hij uit bij het ziekenhuis dat in de buurt van het Witte Huis ligt.

Nog steeds ’in charge’
De president zal ’gewoon’ vanuit het ziekenhuis blijven werken, aldus de woordvoerster van het Witte Huis. Daar is een presidentiële ruimte ingericht met alle benodigde apparatuur, zodat hij alle officiële taken kan blijven verrichten.

Een woordvoerder van het Witte Huis heeft gezegd dat Trump zijn presidentiële bevoegdheden niet aan vice-president Mike Pence heeft overgedragen. In de Amerikaanse grondwet is geregeld dat wanneer de president niet bij machte is de taken uit te voeren, de vice-president dan het gezag overneemt. Dat is nog niet het geval.

’Niet wat Witte Huis wil’
Het Witte Huis benadrukt dat het puur om voorzorg gaat. „Dit is het juiste om te doen, lijkt mij. Maar zonder twijfel, dit is niet wat het Witte Huis zou willen zien”, reageerde Trumps voormalige Nationaal Veiligheidsadviseur John Bolton bij CNN.

De presentator van de zender die Trump nooit goedgezind is geweest, spreekt over ’een historische dag’.

Bij een eerdere wereldleider die besmet raakte, de Britse premier Boris Johnson, werd eerder ook over voorzorg gesproken toen hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Later bleek dat Johnson veel dichter bij de dood was en dat ministers ’s nachts voor hem hadden gebeden.

Dr. Sanjay Gupta, een bekende dokter en tv-commentator, vindt de signalen vanuit het Witte Huis zorgelijk. „De president wordt razendsnel naar het ziekenhuis gebracht. Het laat een niveau van bezorgdheid zien. Die is steeds groter geworden sinds de besmetting, heb ik begrepen toen ik met mensen in het Witte Huis sprak. Alles is snel gegaan. Het lijkt me een goed idee om hem naar het Walter Reed te brengen, want ze hebben daar de beste faciliteiten, maar het is geen beslissing die makkelijk wordt genomen.”

Joe Biden, de Democratische presidentskandidaat, haalt voorlopig al het negatief getinte campagnemateriaal over zijn tegenstander president Donald Trump uit roulatie. Dat geldt zowel op internet als in de traditionele media, melden Amerikaanse media. Biden is negatief getest.

Experimentele behandeling
Eerder op de dag meldde het Witte Huis dat Donald Trump ’vermoeid maar opgewekt’ was. Hij wordt behandeld met een experimenteel medicijn van synthetische antilichamen, dat nog geen officiële goedkeuring heeft gekregen. Melania lijkt minder klachten te hebben. Zij heeft ’een licht hoestje en hoofdpijn’.

De ziekte van Trump gooit roet in het eten van zijn herverkiezingscampagne. Alle bijeenkomsten zijn tot nader order afgelast, alles zal hooguit nog online plaatsvinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7444
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Trump gives presidential debate reaction in 'Hannity' exclusive

Over de coronatestuitslag, stemfraude via de post eventuele oplossingen, de Obamagate en haar frauderende onderzoekers bij de FBI en over het debat.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6408
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door hans van de mortel »

sjun schreef:
za okt 03, 2020 5:48 am
Trump gives presidential debate reaction in 'Hannity' exclusive

Over de coronatestuitslag, stemfraude via de post eventuele oplossingen, de Obamagate en haar frauderende onderzoekers bij de FBI en over het debat.
Maar dat zijn toch bijna allemaal leugens die Trump uitslaat? Trump staat bekend om zijn alom gewaardeerde leugens bij de Republikeinen. Ik ken geen Republikein daar daar iets van gezegd heeft, laat staan geprotesteerd heeft. Ook Sjun hoor je daar nooit over. Ben ik dan nu de enige?

En bovendien is Trump nu zelf besmet met het Corona-virus. En dat is volgens mij geen leugen. [icon_lol.gif]
De grote baas van Noord-Korea was er al snel bij om hem beterschap te wensen. Hij sprak de hoop uit dat Trump het virus en al zijn leugens zal overleven. Van je vrienden moet je het immers hebben. :roll:

Bij Trump kun je allang niet meer spreken van een leugentje voor eigen bestwil. Wel over een ziekelijk leugenachtig gedrag dat de spuigaten uitloopt. Voor de rest doet hij geen vlieg kwaad. En dat is best veel waard in een wereld van list en bedrog.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7444
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: President Donald Trump

Bericht door sjun »

Heb je al gefactchecked bij onafhankelijke media? :rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

De grote baas ligt in het ziekenhuis, en nu zijn ze in de VS bang dat "vijandige" vrienden Amerika aan gaan vallen.
’Doomsday’-vliegtuigen in VS: wat is er aan de hand?

Beroering in het luchtruim: kort voor de bekendmaking dat president Donald Trump besmet was geraakt met het coronavirus, heeft het Amerikaanse leger twee Boeings E-6B Mercury de lucht ingestuurd. Het gaat om zogenaamde ’doomsday’-vliegtuigen, die dienstdoen als vliegende commandopost in geval van een nucleair conflict. De toestellen zijn bovendien ’zichtbaar’ en willen dus opgemerkt worden. Wat is er aan de hand?

Een E-6B Mercury is een zwaar gemodificeerde Boeing 707. In feite zijn die viermotorige toestellen vliegende commandoposten die ingezet worden in geval van nucleaire oorlog. Het Amerikaanse leger heeft er zestien en hun voornaamste taak is het aansturen van de nucleaire onderzeese vloot.

De toestellen geven coördinaten door aan de ’Ohio-class’-onderzeeërs die op hun beurt kernraketten afvuren. Ook zijn de toestellen zwaar gepantserd en zijn ze bestand tegen de elektromagnetische puls (EMP) die vrijkomt bij een kernexplosie. EMP veroorzaakt ernstige schade aan elektronische circuits en kan ’gewone’ vliegtuigen doen uitvallen. Ook wagens, liften, elektriciteitscentrales… lopen onherstelbare schade op als ze blootgesteld worden aan EMP.

’Ze willen gezien worden’
Het is niet ongewoon dat deze toestellen oefenvluchten maken, evenmin dat het er twee zijn. Wel opvallend is de timing en dat ze ’zichtbaar’ vliegen. Het gros van de tijd zetten militaire toestellen hun ’transponder’ uit om zich op grote hoogte ondetecteerbaar te verplaatsen in het luchtruim.

Deze twee E-6 toestellen vliegen echter met de radio (transponder) aan, waardoor ze zichtbaar zijn op openbare tracking-websites. „Ze willen gezien worden, dit is een boodschap aan tegenstanders”, tweette Tim Hogan, een onafhankelijke Amerikaanse inlichtingendiensten-watcher. „Een boodschap bestaande uit intercontinentale ballistische kernraketten.”

Buiten strijd
Het Pentagon heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar volgens Alexander Mattelaer, professor internationale veiligheid en NAVO-expert verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel, schuilt hier een militaire logica achter.

„Als puntje bij paaltje komt, steunt stabiliteit tussen grootmachten ultiem op militaire slagkracht. De president heeft openlijk aangekondigd dat hij ziek is. Daaruit kan afgeleid worden dat hij een tijdje of definitief buiten strijd zal zijn. Gezien hij ook commander in chief van het leger is, is er sprake van een destabilisatie van de legertop, van de commandostructuur binnen het Amerikaanse leger. Akkoord: er zijn allerlei mechanismes om de continuïteit van het commando te garanderen. Mocht Trump overlijden, zal Mike Pence het overnemen.” Mocht Pence ook nog overlijden, dan neemt Nancy Pelosi het volgens de wet over.

„De kans dat het tot een conflict komt of dat Moskou of Peking deze opportuniteit zou aangrijpen, is minuscuul, maar op het hoogste niveau dicteert de militaire logica dat je ’verzwakkingen’ compenseert. In dit geval door erg ostentatief de paraatheid van het nucleair afschrikkingsapparaat een versnelling hoger te schakelen. In feite is de militaire boodschap van de Amerikanen heel duidelijk: don’t even try, or else.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21025
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door King George »

Dit is geen goed nieuws. We gaan een roerige laatste maand in de race naar het Witte Huis tegemoet.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

King George schreef:
za okt 03, 2020 11:39 am
Dit is geen goed nieuws. We gaan een roerige laatste maand in de race naar het Witte Huis tegemoet.
De democraten vieren feest. Hillary's voormalige woordvoerder over Trump.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Situatie Amerikaanse president Trump goed, koortsvrij en geen moeite met ademen

03 oktober 2020

De Amerikaanse president Donald Trump (74) is aan de beterende hand. De president heeft geen moeite met ademen en ook gaat het beter met zijn vermoeidheid, meldt zijn arts Sean Conley zaterdag vanuit het militaire ziekenhuis Walter Reed in Bethesda. Het is nog onduidelijk wanneer de president het ziekenhuis mag verlaten.

"De president maakt het momenteel erg goed", aldus Conley. De president vereiste geen extra zuurstof vanaf donderdag. Conley was onduidelijk of de president daarvoor wel de extra zuurstof nodig had. Trump heeft al 24 uur geen koorts.

De president heeft nog wel last van hoesten en een verstopte neus. Ook die symptomen lijken volgens Conley te verbeteren.

De president had eerder wel koorts, maar de arts wilde geen verdere details kwijt. Trump krijgt nu een vijfdaagse experimentele behandeling met het ebolamedicijn remdesivir. Volgens zijn artsen vroeg de president nog naar een behandeling met het omstreden middel hydroxychloroquine, maar daar zit hij niet aan.

Meerdere persbureaus, waaronder AFP en Reuters, citeren een anonieme bron die direct na de persconferentie van Conley een stuk minder optimistisch was over het herstel van Trump. De ingewijde stelt dat de vitale functies van Trump in de afgelopen 24 uur zeer zorgelijk waren en dat de komende twee dagen van cruciaal belang zijn voor zijn herstel.

Trump werd vrijdag uit voorzorg overgebracht naar het militaire ziekenhuis. Eerder maakte de president bekend dat hij en zijn vrouw positief waren getest op het coronavirus. Volgens Conley kreeg Trump deze diagnose donderdagavond. Een dag daarvoor hield de president nog een campagnebijeenkomst in Minnesota.

Mike Pence gaat prominentere rol spelen bij campagne
De president kan tijdens zijn ziekenhuisopname zijn werk blijven doen, omdat het ziekenhuis daarop is ingericht. Vicepresident Mike Pence nam vrijdag wel een vergadering over van Trump en zei een prominentere rol te gaan spelen bij de verkiezingscampagne.

Op beelden van Amerikaanse media was vrijdag te zien dat de president op eigen kracht nog naar de presidentiële helikopter kon lopen. In een videoboodschap zei de president te denken dat het goed met hem gaat en bedankte hij de Amerikanen voor hun steun.

Veel andere Republikeinen ook besmet
Sinds de besmetting van Trump aan het licht kwam worden veel personen in zijn omgeving actief getest. De lijst met Republikeinen en personen waarmee de president de laatste week contact heeft gehad blijft zaterdag groeien.

Onder anderen voormalig adviseur Kellyanne Conway maakte bekend dat ze positief getest is op het coronavirus. Net als Trumps campagnemanager Bill Stepien, de Republikeinse senatoren Thom Tillis en Mike Lee, adviseur en voormalig senator Chris Christie, de president van de Universiteit van Notre Dame John Jenkins en de voorzitter van de Republikeinse Partij Ronna McDaniel.

De voordracht van Amy Coney Barrett afgelopen zaterdag in de Rozentuin bij het Witte Huis was de plek waar al deze personen recentelijk tegelijkertijd aanwezig waren.

https://www.nu.nl/buitenland/6081660/si ... demen.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

De democraten gebruiken de corona aan om Trump te beschuldigen van het verzwijgen van zijn besmetting.

Hij zou tijdens het debat met Biden al positief getest zijn.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

En men denkt dat dit de plek is waar hij en anderen besmet werden . De 'Garden of Roses' bij het Witte Huis.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76583
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Ariel »

Er gaan heel wat geruchten rond, maar geen krant weet wat nou de waarheid is.

De Telegraaf..
De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag extra zuurstof toegediend gekregen, nadat hij moeite kreeg met ademhalen en zijn zuurstofniveau daalde. Dat zeggen anonieme bronnen tegen The New York Times. De zuurstof werd toegediend in het Witte Huis, waarop de artsen besloten om Trump naar het ziekenhuis te brengen voor het geval zijn situatie zou verslechteren.

Meteen na de persconferentie vertelde een bron „met kennis van de gezondheid van de president” aan de groep journalisten die de president volgt, dat Trumps situatie ernstiger is dan in de persconferentie is gezegd. „De gezondheidstoestand van de president in de laatste 24 uur was zeer verontrustend, en de komende 48 uur zijn cruciaal als het gaat om zijn behandeling. Het is nog niet duidelijk of we op de weg naar volledig herstel zitten.”

Het blijft onduidelijk wanneer de president precies voor het eerst positief testte. De dokter wilde niet op die vraag ingaan. Wel zei hij dat we „72 uur in de diagnose” zitten. Dat wijst erop dat Trumps doktersteam al drie dagen geleden vermoedde of wist dat hij corona had. Dat zou betekenen dat hij met die kennis woensdag met zijn gewone programma is doorgegaan, ondanks die kennis. Trump was die dag bij een bijeenkomst met geldschieters. Ook zou er 48 uur geleden met medicijnen zijn begonnen. Dat is ook eerder dan gedacht.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41941
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Mahalingam »

Als het echt mogelijk zou zijn om iemand letterlijk het graf in te schijven, dan zouden de MSM daar graag aan meewerken in dit geval. Ze zijn al aardig op gang.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6408
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door hans van de mortel »

sjun schreef:
za okt 03, 2020 9:14 am
Heb je al gefactchecked bij onafhankelijke media? :rolleyes:
Kom op Sjun! Laat je niet kennen! Jij weet net zo goed als iedereen dat Trump een eersteklas leugenaar is.

Rutte is dat ook in bescheiden mate. [icon_lol.gif] Maar je hebt nu eenmaal altijd baas boven baas. Rutte probeert zich nog weleens in te houden. Met een klein beetje psychologisch inzicht en mensenkennis snap je best wel dat Trump niet meer veranderen kan. Hij zegt maar wat hoe het hem uitkomt. Ik zeg niet dat hij voor mij een verwerpelijke president is. Integendeel. Ik ben nog steeds blij met deze man. Hij is een verademing in vergelijking met zijn voorgangers. Ach, mij doen al die leugens geen pijn. Ik kan er smakelijk om lachen. En bij al die andere presidenten van de VS stond het huilen mij altijd nader dan het lachen. Maar wij moeten niet ontkennen dat hij een EERSTEKLAS LEUGENAAR IS. Je kunt hem ook fantast noemen. Maar dat vind ik nu weer teveel eer voor hem.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48846
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Donald Trump geeft update over zijn gezondheidstoestand
3 okt. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie