ZIEKTES

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8072
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: ZIEKTES

Bericht door xplosive »

Mahalingam schreef:
vr okt 23, 2020 12:52 pm
De dochter van een vriendin besloot dat ze vegatarisch ging worden. Ze was toen in de leeftijd dat ze ging uitbotten. Gevolg: door algehele malaise verloor ze een schooljaar.
Na een foeigesprek met de huisarts en een deskundige ging ze weer normaal eten en groeide ze verder op tot een normale vrouw.
Het één volgt niet noodzakelijk uit het ander. Jezelf (of je kinderen) slecht voeden heeft niets met veganisme/vegetarisme an sich te maken. Het maakt daarbij niet uit in welke leeftijd of ontwikkelingsfase kinderen of volwassenen zijn. Ook vleesetende kinderen kunnen verkeerd gevoed worden.

Goede voeding is belangrijk voor opgroeiende kinderen uiteraard. En dat kan heel goed veganistisch. Zie bijvoorbeeld :

Top 10 Vegan Bodybuilders

Daaruit :
Jehina Malik

She’s been competing in bodybuilding when she was 19 so it’s no surprise that she’s so accomplished and recognised now. In 2014, Jehina had her first international show (Team Universe) where she received a Pro Card from the IFBB which made vegan history. She is the first vegan from birth competitor to ever receive one and by the end of 2019, she’s competed as an IFBB Pro Physique competitor three times. Unlike most other athletes, she never transitioned to veganism as she was already born into a vegan family. The next time someone tells you that it’s unhealthy to raise a child vegan… introduce them to this incredible bodybuilder!
Maar er zijn meer voorbeelden :Kortom, Mahalingam : ga je grote gloeiende onzin ergens anders verkopen!
 
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6452
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: ZIEKTES

Bericht door hans van de mortel »

Afbeelding

Ik heb er niet zo veel verstand van, maar wat ik wel weet, heb ik uit mijn eigen verstand door logisch na te denken en niet af te gaan op wat anderen verkondigen, mits overeenkomt met wat ik zelf al eerder had bedacht en mogelijk nog voor verandering in aanmerking komt. Immers, ik weet niet alles.

Met vlees eten is niks mis mee. De mens heeft nooit anders gedaan. Op zich zit er nauwelijks enige smaak aan vlees en ik ben ervan overtuigd dat je beter minder dan meer vlees kunt eten.

Ik ben zo gezond als een moslim die zijn krankzinnige achterlijke religie heeft afgezworen omdat hij tot de conclusie is gekomen dat het achterna lopen van een historisch walgelijk stuk Arabisch onmens, die zich voornamelijk bezig hield met neuken, zich niet schaamde om een zich een kind van zes jaar tot zijn bezit te maken, minstens tien aanvalsoorlogen voerde, niet de juiste manier is om te bewandelen in Europa. De ongebreidelde veroveringszucht en machtswellust waarbij het bedrijven van sadisme tot de standaard moraal principes van de Profeet behoorde, tekenen het geloof van de moslim.

Het af en toe overslaan van een maaltijd is volgens mij een gezonde zaak. Moslims zouden wij voorgoed moeten overslaan. Ik moet wel vertellen dat ik al jaar en dag 56 kilo weeg. Dus wat kan mij nog gebeuren? Pas na mijn dood zullen moslims in de meerderheid zijn. Wat heel lekker en gezond is, is de vegetarische maaltijd. Héél erg voedzaam en gezond. Ach, wie nadenkt begrijpt dat de mens sowieso zonder vlees kan. En dat is een goede zaak. Ik heb dat eerder meegedeeld. Xplosive heeft een enorm grote punt als hij het terugdringen van de veestapel - die overigens niet opgeheven moet worden - aan de orde stelt. de hele wereld wordt op maat bediend met hamburgers uit Argentinië die doorgaans het etiket McDonalds dragen. Daar mogen we wat mij betreft vanaf. Maar ach, dit heeft alles te maken met de krankzinnige overbevolking.

Ik dwaal af en wilde het eigenlijk over olifanten hebben. Krachtig sterke gezonde dieren met een enorm gewicht. Eten zij vlees? Ik dacht het niet. Worden zij oud? De mens wordt oud doordat hij kan kauwen. Vroeger werd de mens niet oud, hij had geen kies meer over. Met een passend kunstgebit kan hij nog best oud worden. Datzelfde geldt voor olifanten. Die zouden wel honderd jaar kunnen worden. Tenminste als zij een kunstgebit zouden beschikken.

Een Aziatische olifant eet ongeveer 180 tot 270 kilo groen per dag. Vlees staat niet op zijn menu. Hij kan ongeveer 60 tot 70 jaar oud worden. En de beruchte leeuw als vleeseter, hoe ver reikt hij in ouderdom? Nou, wat denk je? Deze vleeseter haalt slechts de 10 tot 14 jaar en dan is het afgelopen. Tsja, had hij maar vegetariër moeten worden, net zoals de olifant en Xplosive. Grapje. Ik heb al aangetoond dat een goed gebit de levensverwachting met jaren kan verlengen en niet het geloof in Allah die als de hulpvaardige knecht van de vieze smerige pedofiele neukgrage Arabische misdadiger Mohammed, al zijn fouten moest goed praten met teksten zoals wij die in de Koran tegenkomen.

Om al dat voedsel weg te krijgen, kauwt de olifant de hele dag lang. Hij heeft toch niets anders te doen. De kiezen slijten snel en vallen dan uit. De meeste zoogdieren kunnen in hun leven één keer wisselen. Olifanten daarentegen verslijten wel zes keer hun gebit heb ik gelezen.
Het systeem is effectief, tot alle tanden op zijn. Olifanten worden oud (de Afrikaanse 70, de Aziatische 60 jaar). Ze overlijden in de regel door ondervoeding – ze hebben simpelweg geen kies meer over om mee te kauwen.
Wie dit bovenstaand heeft gelezen begrijpt dat de mens een beetje gek is. Doordat de mens kan praten beleven wij nu een kranzinnige fase in de Tijdgeest. De schrik voor een virus dat omslaat naar volslagen idiotisme. Typisch mens. Kom je bij de dieren niet tegen. Zelfs niet bij brand. Dan slaan dieren op de vlucht. De mens wacht af. Ik denk hierbij aan al die joden die hoop bleven koesteren op een goede afloop in nazi-Duitsland en definitief eindigden bij hun laatste douchebeurt met het succesvolle Zyklon B. Het aanbod was zo groot dat de nazi's met de handen in het haar kwamen te zitten. Toen werden joodse staatsburgers ook groepsgewijs neergeschoten en in een diepe kuilen begraven. Want voordat de geallieerden er waren moest de klus geklaard worden. En al deze moordlustige waanzin lag ten grondslag aan het idee van één man. En alle geloofshysterie die traditiegetrouw nog altijd uitblinkt in Arabisch georiënteerde mensen die overtuigd zijn het goede te doen door af en toe iemand te onthoofden? Ook weer bedacht door één man: de historische Mohammed (VZMH) waar zeker 1,7 miljard mensen wereldwijd hun gemoedsrust door ondervinden.

Neem een voorbeeld aan de vredelievende olifant: eet rauwkost en zorg voor een goed gebit!


Ik ben voor de doodstraf. Alle criminelen na recidive onmiddellijk dood maken. 1,7 miljard moslims kan men nog niet dood maken. Zij zijn slechts potentiële criminelen. Dat zij geestelijk niet in orde zijn, staat vanzelfsprekend als een paal boven water. Maar zolang zij niet zo moorddadig handelen als hun geliefde profeet kunnen wij hen niet tegenhouden. Ja hoor! Beginnen met uit de EU stappen, vervolgens een aanvang nemen met de remigratie van alle hier aanwezige moslims. En vanaf nu: geen moslim meer binnen laten in onze kenniseconomie en beschaving die haaks staat op de belevenissen binnen de baggerreligie Islam.

Ik ben overtuigd dat 1,7 miljard dode moslims beter zijn dan een niet-moslim die zijn keel is doorgesneden vanwege zijn gevoel voor humor in combinatie met de waarheid.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21065
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: ZIEKTES

Bericht door King George »

Jouw overtuiging wordt gedeeld door wat dichtbij de totale wereldbevolking minus 1,7 miljard komt.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41995
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: ZIEKTES

Bericht door Mahalingam »

@xplosive
Het één volgt niet noodzakelijk uit het ander. Jezelf (of je kinderen) slecht voeden heeft niets met veganisme/vegetarisme an sich te maken. Het maakt daarbij niet uit in welke leeftijd of ontwikkelingsfase kinderen of volwassenen zijn. Ook vleesetende kinderen kunnen verkeerd gevoed worden.
Even een situatieschets.
De familie woont op een boerderij, een ruim half uur lopen vanaf de weg via een onverhard boerenpad.
Er is een wei met een paar schaapjes, een appelboomgaard, bessenstruiken, twee onbespoten en geen kunstmest moestuinen. In de naastliggende wei lopen de melkkoeien van de buurman en af en toe ook paarden.
Er is een hele grote diepvrieskist.
Aan eten komt er uit de winkel: brood, worst, vlees,meel, thee, aardappelen (als de oogst mislukt is), bonen (ook als de oogst mislukt is), tandpasta en bier.
Ieder half jaar een wormenkeur voor iedereen, ook de hond en de katten (maar de kippen niet) (bleek nodig te zijn).
En mamma heeft zich verdiept in de vraag "Hoe leef ik gezond en vegetarisch?".
Waarom het mis ging?
Komt door God? Ze zijn niet gelovig.
De stand van zon, maan en sterren? Nee ook niet, mamma is erkend astroloog en huismoeder (groot gezin).
Dus: "het moet komen door een verkeerd vegetarisch voedingspatroon" wil er bij mij niet zo in.

Het laatste dat ik over de betreffende dochter hoorde was dat ze te paard doodgeschoten herten ophaalde uit een natuurreservaat in Schotland.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8072
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: ZIEKTES

Bericht door xplosive »

Mahalingam schreef:
za okt 24, 2020 12:23 pm
Waarom het mis ging?
Komt door God? Ze zijn niet gelovig.
De stand van zon, maan en sterren? Nee ook niet, mamma is erkend astroloog en huismoeder (groot gezin).
Dus: "het moet komen door een verkeerd vegetarisch voedingspatroon" wil er bij mij niet zo in.
Al naar gelang wat er aan voeding voorhanden is zul je keuzes moeten maken als het om gezondheid gaat. Dat wil zeggen dat ik niet uitsluit dat in bepaalde situaties mensen aangewezen zijn op dierlijke voeding om een bepaald niveau van gezondheid te kunnen bereiken/handhaven. Maar in moderne westerse samenlevingen kan het heel goed veganistisch om zo'n niveau van gezondheid te kunnen bereiken/handhaven. En als het veganistisch kan dan zeker ook vegetarisch. Daar zijn genoeg bewijzen voor. Eigenlijk komt het erop neer dat de kennis en kunde aanwezig is om in elke levensfase gezond veganistisch te kunnen leven. Die kennis en kunde (en uiteraard mogelijkheden) kunnen de wereld over. Daarmee zouden we dan de veeteelt wereldwijd voorgoed achter ons kunnen laten. Mits de wil er is natuurlijk. Gezien de in toenemende mate gevoelde last die veeteelt te dragen geeft in meerdere belangrijke opzichten lijkt die wil te groeien. Vooralsnog bij uitstek in Israël. Of islamitische schapenslachters zich uiteindelijk ook willen wagen aan veganisme valt nog te bezien.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8072
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: ZIEKTES

Bericht door xplosive »

hans van de mortel schreef:
za okt 24, 2020 9:15 am
Ik ben voor de doodstraf. Alle criminelen na recidive onmiddellijk dood maken.
Verbannen of terugsturen lukt niet. Andere landen weigeren die criminelen op te nemen. Wat dan nog rest is de doodstraf als de last om deze criminelen binnenslands te huisvesten te zwaar wordt. De luxe handhaven om deze criminelen in leven te laten kan anders immers op termijn onze ondergang betekenen.

Wat tegen de doodstraf spreekt zijn mogelijk onschuldige mensen die ten onrechte crimineel gedrag aangewreven krijgen. Er zijn immers genoeg voorbeelden van mensen die onschuldig veroordeeld werden. Maar als het blokkeren van de doodstraf een alsmaar binnenslands groeiende groep criminelen betekent met als gevolg daarvan een steeds grotere kans op het uitbreken van een allesverwoestende burgeroorlog dan wegen die enkele onschuldig veroordeelden niet op tegen wat die burgeroorlog aan leed kan veroorzaken.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Mahalingam
Berichten: 41995
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: ZIEKTES

Bericht door Mahalingam »

Met de voeding is het niet zo slecht gesteld in ons land. Wij hebben de langste (mensen) van de hele wereld.
Maar of we daarbij ook de meeste hersenen hebben? Dat is niet gemeten.
Schokkend: Nederlandse jongvolwassenen zijn het langst van de wereld

Kinderen en jongvolwassenen in Nederland zijn gemiddeld het langst van de wereld. Dat concluderen wetenschappers van de universiteit Imperial College London. De studie is gepubliceerd in het medische vaktijdschrift The Lancet.

Nederlandse vrouwen mogen dus Nederlandse mannen feliciteren, en vice versa. Nederlandse dames zijn met gemiddeld 1,70 meter het langst van de wereld. De heren slepen met een adembenemend gemiddelde van 1,84 de titel voor gemiddeld langste jongvolwassenen in de wacht.

Vooral jongemannen in Oost-Timor trekken in het algemeen lengteklassement aan het kortste eind. Zij moeten genoegen nemen met een gemiddelde lengte van iets meer dan 1,60. De gemiddeld kleinste jongedames zijn te vinden in Guatemala. Zij bereiken gemiddeld een lengte van ruim 1,50.

Bodypositive

De onderzoekers keken ook naar het gemiddelde gewicht van jongvolwassenen. Jongeren woonachtig op de Cookeilanden zijn gemiddeld het zwaarst. Dat wijst op ongezond cookgedrag aldaar. Jongvolwassenen wegen er gemiddeld zo'n 25 kilo meer dan hun evenknieën in Ethiopië.

Het dieet heeft niet alleen impact op het gewicht van jongeren, maar ook op hun groei. Een gebrek aan gezond voedsel zorgt in potentie voor een groeiachterstand, terwijl datzelfde logischerwijs ook zorgt voor een hogere kans op overgewicht, schrijft de Telegraaf.
https://www.nieuwnieuws.nl/5150392/scho ... de-wereld/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie