Draining the swamp.

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74979
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 13, 2020 12:39 am

Een duidelijke uitleg van Leon de winter over hoe Obamagate in elkaar zit.

Riemen vast voor Obamagate

’Obamagate’. Het is een woord dat Donald Trump maandag in een tweet gebruikte. Daarmee plaatst hij Barack Obama in het centrum van de ’Plot against the president’, zoals het onthullende boek over ’Russiagate’ heet van onderzoeksjournalist Lee Smith.

Ik heb reserves bij Trump en zijn stijl, maar ik begrijp waarom hij werd gekozen door een groot deel van het Amerikaanse electoraat. En ik begrijp waarom hij woedend is over wat hem met ’Russiagate’ is aangedaan.

Waar wijzen de feiten op?

In 2016 organiseerden leden van het politieke en overheids-establishment een campagne die als doel had Donald Trump van geheime samenwerking met de Russen te beschuldigen en daarmee zijn verkiezing onmogelijk te maken. Dat gebeurde met een dossier vol fakeverhalen, geschreven door Christopher Steele, een voormalige Brits spion die voor dat dossier betaald werd door de Democratische Partij.

Kennelijk maakte Obama zich zorgen over de opkomst van ’Orange Man’. Ik heb het vermoeden dat Bill Clinton zijn zorgen deelde. Hillary begreep de chemie niet tussen de miljardair Trump en de ’betreurenswaardigen’, zoals zij een groot deel van het electoraat noemde, maar Obama en Clinton, beiden politieke dieren, begrepen dat wel. Hoe moesten ze hem stoppen? Dat werd ’Russiagate’, een plan om Trump onafgebroken in verband te brengen met Poetin.

Het uit de duim gezogen dossier van Steele werd de basis om bij een rechtbank toestemming te krijgen leden van de Trump-campagne af te luisteren. Dat afluisteren leverde niets op. Dat weerhield de FBI er niet van geruchten naar de pers te lekken (het was de periode dat de media met de ene ’bombshell’ na de andere juichend het einde van Trump aankondigden) en daarmee werd een gigantische mediamachine gevoed, maar ook die kon Trump niet afstoppen.

Tegen alle voorspellingen in werd Trump president en daarmee kwam alles wat Obama had opgebouwd onder druk te staan. Maar er was meer. Het was een kwestie van tijd voordat de smerige trucjes die Obama had toegelaten (of misschien zelfs geïnitieerd had – zijn jaren in Chicago zitten er vol van) werden opgegraven.

’Obamagate noemt Trump het: Barack Obama, gesteund door de leiding van de FBI en andere overheidsdiensten en met medewerking van de top van de Democraten, heeft in 2016 onrechtmatig geprobeerd de tegenstander van Hillary Clinton kapot te maken. Dit hield niet op na de verkiezingen: Trump moest onafgebroken onder vuur blijven liggen met verhalen over ’collusion’.

In mei 2017 werd ’special counsel’ Robert Mueller aangesteld om ’collusion’ op te sporen, maar hij vond niks. Dat was geen raadsel: er was niks. Dat wist Mueller toen hij aantrad, maar hij hield het onderzoek in leven teneinde Trump op het verstoren van de rechtsgang te betrappen, waarna Trump alsnog geïmpeachet kon worden. Dat alles mislukte.

Generaal Michael Flynn, een inlichtingenman die in het leger een grote staat van dienst had opgebouwd, was onder Obama twee jaar lang het hoofd van het Militaire Inlichtingen Agentschap. Maar Flynn en Obama botsten. Het was Flynns doel om de hele veiligheidspolitiek van Amerika op de schop te nemen, inclusief de organisaties die zich hiermee in Amerika bezighouden. Ook was hij tegenstander van de Iran-deal, die Obama later beschouwde als zijn belangrijkste erfstuk ten aanzien van zijn buitenlandse beleid. In de zomer van 2014 trad Flynn terug. Hij werd in 2016 Trumps keuze voor de toppositie van National Security Advisor.

In december 2016 verschenen er verhalen in de media over een affaire die Flynn in 2014 zou hebben gehad met een Russin in Cambridge. Hij zou haar hebben ontmoet bij een diner in het huis van Richard Dearlove, voormalig hoofd van de Britse Buitenlandse Inlichtingendienst MI6 en vervolgens met haar het bed ingedoken zijn (onder toeziend oog van Flynns bodyguards?).

Het was volkomen verzonnen, maar de media doken er op. Vlak daarop gingen geruchten circuleren dat Flynn gelogen had in een gesprek met FBI-agenten over Flynns communicatie met de Russische ambassadeur in DC. De FBI-agenten hadden geen enkele legale reden om hem te ondervragen, Flynn werd van niets beschuldigd en toch kostte hun gelekte verslag in de media hem de kop – voor de duidelijkheid: Flynn werd niet vervolgd voor spionage met de Russen maar voor een leugen in dat gesprek met de FBI-agenten (hij bekende in een latere fase omdat de FBI, illegaal zo blijkt nu, dreigde zijn zoon te vervolgen en dat wilde hij voorkomen – het is een smerige zaak).

Flynn is een onkreukbare man – hij werd op basis van gemanipuleer door de FBI financieel verwoest. Net als vele anderen, zoals Svetlana Lokhova, die alles verloor door de onbewezen beschuldigingen over haar affaire met Flynn. Zoals Carter Page en George Papadopoulos, bijfiguren in Trumps campagneteam. Want het doel was heilig. Trump moest kapot. En die bijfiguren waren aanvaardbare ’collatoral damage’.

De verhoudingen liggen nu anders. Trump kondigde Obamagate aan. De media gaan hierover niet evenwichtig berichten. Ik zal dat hier voor u doen. De ’dirty tricks’ van Obama’s FBI zullen binnenkort worden onthuld. Riemen vast.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Wo Mei 13, 2020 1:12 am

King George schreef:De Twitter censuur heeft het maar druk met tweets met de hashtag #ObamaGate te verwijderen.

Uiteindelijk wordt het dan drukker op Mastodon en Telegram.
:rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Wo Mei 13, 2020 1:18 am

#OBAMAGATE: A Silent Coup Against President Trump | Mark Levin


TRUMP, RUSSIA & OBAMAGATE: President Obama, James Comey & John Clapper Looking More Guilty Each Day
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Wo Mei 13, 2020 2:58 pm

Afbeelding

OBAMAGATE: ALL ROADS LEAD TO WEINER'S LAPTOP

Na 8:18 kun je'm uitzetten...
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Wo Mei 13, 2020 9:30 pm

Obamagate
Afbeelding

Tucker: Susan Rice and the origins of the Russia investigation
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46598
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 13, 2020 10:16 pm

Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama

Posted on 12/05/2020

Afbeelding

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

‘Obamagate!’ twitterde de Amerikaanse president Trump als reactie op Fox News frontman Tucker Carlson, die uit de doeken deed hoe de vorige president van de VS het hoofd van de FBI, James Comey, letterlijk opdracht gaf om ‘in het geheim mijn grootste politieke rivaal te blijven onderzoeken, zodat ik actie tegen hem kan ondernemen.’ Het antwoord van Comey? ‘Ja, meneer.’ Recent kwam ook het definitieve bewijs boven tafel dat Hillary Clinton en de Democraten hebben betaald voor de samenstelling van het fake Rusland dossier over Trump (4). Zullen de subversieve, staatsondermijnende en corruptie acties van de Obama/Clinton kliek tot een serie schokkende arrestaties leiden?

‘Hij werd betrapt: Obamagate!’ twitterde een boze Trump afgelopen zondag, nadat Obama kritiek had geleverd op het besluit van ministerie van Justitie om alle aanklachten tegen Trumps voormalige Nationale Veiligheid Adviseur Michael Flynn te laten vallen, nadat werd aangetoond dat Flynn met vals in elkaar gezet bewijs was ‘geframed’.

Flynn werd net als Trump beschuldigd van het samenzweren met Rusland, maar uit door het Inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden vrijgegeven transcripten (3) blijkt dat de Obama officials geen enkel bewijs hadden voor een geheime samenwerking tussen Trump en Rusland. Kortom: vanaf het begin wisten dat het één grote hoax was.

‘Met afstand grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’
‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis,’ schreef Trump, wijzend op het feit dat Obama ‘zijn laatste weken als president tegen de hem opvolgende officials gebruikte, en om de nieuwe regering te saboteren.’

‘Wanneer gaan de fake journalisten, die ten onrechte Pulitzer prijzen kregen voor ‘Rusland, Rusland, Rusland,’ en voor het impeachment bedrog, hun bezoedelde prijzen inleveren, zodat ze aan echte journalisten kunnen worden gegeven, die het wel bij het rechte eind hadden? Ik zal jullie hun namen geven, want er zijn er genoeg!’

Trump verwees naar de Pulitzer prijs die de Washington Times en New York Times in 2018 kregen voor hun berichtgeving over de zogenaamde Russische inmenging in de verkiezingen van 2016, want eveneens een complete hoax bleek te zijn. (1)

Obama gaf opdracht om aankomende regering te saboteren
Uit de recent vrijgegeven transcripten en eerder afgeschermde informatie uit officiële rechtbank documenten is gebleken dat de FBI in opdracht van Obama al jaren eerder in het geheim Donald Trump ging onderzoeken en volgen. Meer nog: met allerlei acties en valse informatie probeerde zijn campagne te blokkeren.

In documenten van de FISA rechtbank wordt geconstateerd dat de database van de NSA tijdens de regering Obama zonder toestemming werd misbruikt om politieke tegenstanders te observeren, te volgen en in de gaten te houden. Toen duidelijk werd dat Donald Trump de Republikeinse kandidaat zou worden, richtte dat illegale onderzoek zich vooral op hem.

Deze NSA database is zo uitgebreid, dat op basis van enkel iemands telefoonnummer en IP-adres werkelijk ALLE communicatie kan worden opgevraagd en ingezien, en precies kan worden nagegaan waar iemand op wat moment verbleef of in ‘real time’ verblijft, of naartoe reist / reisde. Tik iemands bankrekening of creditcard nummer in, en alle uitgaven en aankopen worden zichtbaar.

Meer nog: stel dat in het zoekveld @donaldtrump wordt ingevoerd, dan krijg je de gegevens van alle accounts van Twitter, Facebook, etc.. die de president volgen, wat ze hebben geschreven, wanneer dat gebeurde, hoe hun namen luiden, en ga zo maar verder.

Fusion GPS, Christopher Steele en de Rusland-hoax
Toen NSA directeur Mike Rogers hierachter kwam, sloot hij de database voor alle FBI ‘contractors’ (door de FBI ingeschakelde personen, partijen en organisaties), waardoor Trumps tegenstanders in de regering en overheid iets anders moesten bedenken.

Eén dag later had Mary Jacoby, de vrouw van de oprichter van Fusion-GPS, een afspraak in het Witte Huis. Onmiddellijk daarna schakelden de campagne van Hillary Clinton en de Democratische Partij (DNC) Fusion-GPS in, dat op zijn beurt Christopher Steele inhuurde, de auteur van het inmiddels als 100% fake bewezen Rusland dossier over Trump.

FISA rechtbank werd voorgelogen
In een 99 pagina’s tellende FISC rapport beschrijft rechter Rosemary Collyer nauwgezet hoe de regering Obama constant loog tegen de FISA rechtbank over deze jarenlange geheime volgpraktijken, het opvragen en gebruiken van wettelijk beschermde privé informatie en andere legale activiteiten, die een rechtstreekse schending van de Grondwet waren.

Het FISC rapport vermeldt dat tussen november 2015 en april 2016 maar liefst 85% (!) van alle zoekopdrachten in de database illegaal of ‘non compliant’ waren. Bovendien waren veel van deze illegale zoekopdrachten gericht op hetzelfde telefoonnummer, email adres, dezelfde elektronische identificatie, en dergelijke.

Het bewijs is nu geleverd dat de regering Obama al geruime tijd de FISA/NSA database misbruikte, en daardoor van meet af aan alles wist van de campagne van Trump. Toen de NSA de toegang tot de database blokkeerde, werd Fusion GPS ingeschakeld om ‘ex post facto’ een ‘legale’ reden te kunnen opvoeren voor de illegale volg- en afluisterpraktijken. Die ‘legale’ reden werd het inmiddels totaal ontkrachte Trump-Rusland dossier van Christopher Steele.

Om dat fake dossier als ‘virus’ tegen Trump in het systeem te gebruiken, werd de FISA rechtbank misleid en voorgelogen, en werd op valse gronden een gerechtelijke machtiging voor deze illegale activiteiten verkregen. Zonder het Steele dossier had de FBI helemaal niets in handen om Trump, en later ook Flynn, te beschuldigen van het samenspannen met Rusland.

Obama leider van meest corrupte Amerikaanse regering ooit
Waren de zaken omgedraaid, had Trump Obama op een dergelijke illegale, door-en-door corrupte wijze onderzocht en ondermijnd, dan hadden de Westerse media er wekenlang schande over gesproken, en waren analisten in het ‘nieuws’ en ‘actualiteiten’programma’s over elkaar heen gebuiteld met het verketteren van de ‘slechte oranje man’.

Maar nu het andermaal hun eigen getinte ‘verlosser’, hun linkse ‘heiland’ is die betrapt is, blijft het ijzingwekkend stil. Daarmee bevestigen ook de Nederlandse mainstream media andermaal dat zij –behalve inherent racistisch- de echte nepnieuws-, propaganda en complotverspreiders in dit land zijn.

Opnieuw is pijnlijk duidelijk geworden dat Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton, James Comey, Robert Mueller, James Clapper, Susan Rice, Loretta Lynch (3) en John Brennan tot de meest ontransparante, corrupte, misdadige en door ongekende schandalen geplaagde Amerikaanse regering ooit behoorden. Ieder nieuwsmedium dat deze keiharde feite bagatelliseert of verzwijgt, plaatst zichzelf daarmee automatisch in dezelfde, buitengewoon onbetrouwbare categorie.

(1) World Net Daily
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Armstrong Economics
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur: Executive Office of the President of the United States, bron http://www.whitehouse.gov/photos-and-vi ... stitutions, work of the U.S. federal government, public domain.

Xander

https://www.xandernieuws.net/algemeen/o ... ack-obama/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46598
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mei 13, 2020 10:18 pm

Gerechtigheid...

Afbeelding

Er zal geen gerechtigheid heersen totdat Obama en Hillary gearresteerd zijn voor hun misdaden.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Do Mei 14, 2020 7:05 am

BREAKDOWN: Are The Walls Closing In On OBAMA? & California Gets Gut Punched | Huckabee


Zeer duidelijk hoe ook het 'nieuws' wordt ingezet voor afleiding van onaangename feiten voor verpolitiekt journaille. We zien hetzelfde ook in de kranten van het Belgische mediahuis, bij de NPO en bij haar commerciële broertjes. Valse narratieve kom je ook bij Jeroen Pauw en consorten tegen. Let er maar eens op als je nog niet klaar bent met zulke 'nieuws'voorziening..
Meer over Narratief verband (pdf) en Analyse van narratieve data (pdf).
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Do Mei 14, 2020 7:46 am

Greg Gutfeld: Something has got to be done about Adam Schiff
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Do Mei 14, 2020 12:53 pm

Rand Paul calls for investigations into handling of Michael Flynn case

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Do Mei 14, 2020 1:06 pm

Judge Jeanine on judge's shocking delay on resolving Flynn case

Bring in the clowns... politieke rechters/activoerders bij de Democrats,.. wie had er ook iets anders verwacht.
Lijkt me een prachtige zaak om tot de bodem te gaan en met alle transcripts en bijkomende namen te publiceren.
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Do Mei 14, 2020 1:10 pm

Doug Collins shreds Obama's 'roving band of deputized street thugs'


De hoogste tijd om eens mensen verantwoordelijk te gaan houden en af te rekenen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 41053
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 14, 2020 4:15 pm

Ik geloof dat dit ook te maken heeft met die 'swamp'.
Trump had het al aan de stok met democratische gouverneurs die de strengste lockdown van allemaal hebben afgekondigd.
Hoogste rechters Wisconsin vernietigen verlenging lockdown

Tegenstanders van de lockdown in de VS hebben steun gekregen van de hoogste rechters in Wisconsin. Het Hooggerechtshof van de staat vernietigde een besluit van de Democratische gouverneur om de beperkende maatregelen te verlengen tot 26 mei. Het is de eerste keer dat de lockdown in een staat wordt afgewezen door de hoogste rechter.

De uitspraak kan tegenstanders in andere staten van de lockdown aanmoedigen om ook tot aan het Hooggerechtshof te procederen om de vrijheidsbeperkende maatregelen te vernietigen. Of tegenstanders van de lockdown ook in andere staten net zo succesvol zullen zijn, valt echter nog te bezien. In Californië, Michigan, Kentucky en Illinois werden in de afgelopen weken ook procedures gevoerd. Geen van deze rechtszaken was echter succesvol.

Het besluit van de rechters in Wisconsin betekent dat de maatregelen om de inwoners binnen te houden, bedrijven en winkels te sluiten en samenkomsten te verbieden per direct worden opgeheven. Gouverneur Tony Evers is nu gedwongen nu om met een nieuw plan te komen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Hij moet het wel op een akkoord gooien met de Republikeinen die vanaf het begin kritisch waren over het op slot gooien van de staat.

De rechtszaak was aangespannen door Republikeinse leden van het staatsparlement. Zij vonden dat Evers niet de juiste procedure had gevolgd en dat zijn verlengingsbesluit de steun ontbeerde van het staatsparlement. Een meerderheid van het hof koos de kant van de Republikeinen en vernietigde het besluit van de gouverneur.

Verstandig genoeg

Een van de conservatieve rechters greep de zaak aan om flink uit te halen naar de restricties in het openbare leven. ‘Deze grootschalige claim op het controleren van elk aspect van iemands leven zien we normaliter in gevangenissen’, aldus rechter Daniel Kelly. ‘Niet in een vrije samenleving waar het recht geldt.’

Evers reageerde verontwaardigd. ‘Republikeinse parlementariërs wisten vier leden van het Hooggerechtshof te overtuigen om de staat in chaos te storten’, aldus de gouverneur. ‘De Republikeinen zijn nu verantwoordelijk voor de chaos.’ De gouverneur kondigde aan donderdag met een nieuw plan te komen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De Republikeinen, die de meerderheid hebben in het staatsparlement, zullen zeker met flinke eisen komen.

De uitspraak komt nadat de gouverneur de lockdown, die sinds 25 maart van kracht is, al iets had versoepeld. Direct na de uitspraak kondigde de belangenorganisatie van bars en café’s aan dat ze hun deuren weer konden openen, met inachtneming van veiligheidsmaatregelen, zoals afstand houden door bezoekers. De Republikeinse fractievoorzitter, Scott Fitzgerald, zei dat bevolking van Wisconsin verstandig genoeg is om te bepalen wat wel en niet kan. ‘Als je niet naar de kerk wil, dan ga je niet naar de kerk’, aldus Fitzgerald. ‘Als je niet wil gaan werken, dan ga je niet.’
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoogste-rechters-wisconsin-vernietigen-verlenging-lockdown~bfe8760a/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Vr Mei 15, 2020 12:26 am

'The Five' reacts to Trump's combative comments on new 'unmasking' revelations
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Vr Mei 15, 2020 12:34 am

John Solomon: ‘Everything about the Schiff-show is falling apart’

Nog meer licht in de duisternis... al werd er natuurlijk veel eerder een en ander duidelijk. :applause:

Bekijk onder andere Ukraine: Cradle of a Coup
en Giuliani reacts to impeachment inquiry after series of hearings. Of TRUMP IMPEACHMENT PROCESS EXPLAINED: House and Senate Trials, and Where America Goes Next
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Vr Mei 15, 2020 1:34 am

SPYGATE THE MOVIE PARTS 1 AND 2 (UPDATED WITH IG REPORT INFORMATION AND NEW MUSIC)
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46598
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 15, 2020 2:38 am

Obamagate: Iedereen was op de hoogte van complot tegen Trump

Geplaatst op 14 mei 2020

Afbeelding

Obama, Biden, Comey, Clapper, Brennan

Explosieve onthullingen schokken Washington: officiële documenten bewijzen dat Barack Obama en presidentskandidaat Joe Biden vanaf het begin bij de “Spygate”-samenzwering tegen de Amerikaanse president Donald Trump betrokken waren.


Op 4 januari 2017 kwamen alle betrokken topambtenaren van de aftredende Obama-regering bij elkaar in het Witte Huis om de verdere handelwijze tegen generaal Mike Flynn te bespreken. Daar waren ook Obama, Biden, de nationale veiligheidsadviseur Susan Rice, de viceminister van Justitie Sally Yates en de chef van de FBI, James Comey, bij. Het FBI-onderzoek had “geen aanknopingspunten” voor verder onderzoek tegen generaal Flynn opgeleverd.

Daarop zou Barack Obama de afgeluisterde gesprekken tussen de genomineerde nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn en de Russische ambassadeur Sergej Kisljak in het spel gebracht hebben, en hebben gevraagd of deze geen reden zouden zijn om het onderzoek tegen zijn politieke tegenstander voort te zetten. De reden zou een overtreding van de zogenaamde Logan-wet uit het jaar 1799 geweest zijn, die de inmenging van privépersonen in de Amerikaanse buitenlandse politiek verbiedt en blijkbaar niet van toepassing is op een ambtsopvolger.

Yates was verbaasd dat president Obama schijnbaar beter in de afluisteractie tegen Flynn was ingewijd dan zij, hoewel het ministerie van Justitie officieel verantwoordelijk was. Dit duidt erop dat Obama de afluisteraanvallen tegen zijn politieke tegenstander en zijn intieme vriend Mike Flynn onder persoonlijk toezicht van Obama plaatsgevonden zouden kunnen hebben.

“POTUS (president Obama) wil alles weten wat we doen”, schreef de FBI-advocate Lisa Page in het begin van de afluisteraanval in september 2016 aan haar collega en minnaar Peter Strzok, die voor het complot tegen het Trump-team verantwoordelijk was.

Documenten, die de Amerikaanse ambassadeur in Berlijn en interim-chef van de geheime dienst van de VS, Richard Grenell, donderdag persoonlijk naar het ministerie van Justitie bracht, onthullen nu welke ambtenaren vooral opdracht hebben gegeven om de afluisterprotocollen tegen generaal Flynn openbaar te maken. Daartoe behoren o.a. Joe Biden, CIA-chef John Brennan, de chef van de geheime dienst James Clapper, de chef van de FBI James Comey en de Amerikaanse VN-ambassadrice Samantha Power.

Merkwaardigerwijs is de FBI schijnbaar ook de originele verhoorprotocollen van generaal Mike Flynn kwijtgeraakt, die veranderd zouden zijn om de nieuwe nationale veiligheidsadviseur schuldig te bevinden aan een leugen, zoals de afgevaardigde Devin Nunes onthulde. Nieuwe documenten bewijzen bovendien dat de voorzitter van de geheime dienst commissie, Adam Schiff, al vanaf 2017 wist dat er geen bewijzen voor een Trump/Rusland-samenzwering waren. Desondanks vervolgde Schiff de beschuldigingen tot de publicatie van het vruchteloze Muller-rapport in 2019.

De voormalige president Barack Obama nam vrijdag het woord en beschuldigde zijn aartsvijand generaal Flynn van “meineed”, hoewel Flynn nooit van meineed werd beschuldigd, alleen maar van valse verklaring.

Obama uitte bovendien de zorg “dat ons fundamentele rechtsbegrip ontzenuwd dient te worden”. Wanneer de ex-president daadwerkelijk geprobeerd heeft om met alle middelen van het geheime dienst apparaat een putsch tegen zijn ambtsopvolger te organiseren, moet je je afvragen wie hier geprobeerd heeft de rechtstaat te ontzenuwen, zoals de redactie van de “Wall Street Journal” schreef.

In de Obama-vriendelijke Duitse mainstream media werd tot nu toe niet bericht over het grote politieke schandaal. De Amerikaanse president Donald Trump twitterde daar op 11 mei kort en bondig over:

Afbeelding

Bron: www.pi-news.net

Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/14 ... gen-trump/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46598
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 15, 2020 2:38 am

“Yes we can”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74979
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 15, 2020 12:42 pm

"Er is een tijd om lief te hebben en er is een tijd om te haten. Nu is het tijd om te haten." Lees dit onthutsende boze artikel van rabbijn en advocaat Dov Fischer in The American Spectator.

Longread.

A Time to Hate
It’s not too late.


  To every thing there is a season, and a time to every purpose under the heaven:

  A time to be born, and a time to die; a time to plant, and a time to pluck up that which is planted;

  A time to kill, and a time to heal; a time to break down, and a time to build up;

  A time to weep, and a time to laugh; a time to mourn, and a time to dance;

  A time to cast away stones, and a time to gather stones together; a time to embrace, and a time to refrain from embracing;

  A time to seek, and a time to lose; a time to guard, and a time to cast away;

  A time to rend, and a time to sew; a time to keep silence, and a time to speak;

  A time to love, and a time to hate; a time for war, and a time for peace.
  — Kohelet (Ecclesiastes) 3:1-8

Through eight years, I accepted the rules of the game. Obama was president. He won fair and square because the Republicans serially put up two milquetoast opponents who were incapable of offering a vision or articulating a message that inspired. John McCain had been an American wartime hero who stood by his men, refused early release, and withstood torture in the “Hanoi Hilton” 40 years earlier. But he had no business running for a presidency two generations later for which he was not prepared to fight and for which he had no vision. And then came Mitt Romney, his etch-a-sketch candidacy, his binders full of women, and his Romneycare, which served as the model for the Obamacare and which was the single most galvanizing issue in 2012 for Republican conservatives. In order to throw out Obamacare, the Republican Party offered us conservatives … what, Romneycare? Tough for us conservatives to sing in that tabernacle choir.

I accepted Obama. I never articulated his first name, and I never called him “president,” but I accepted the results and accepted that this Pretender was our country’s lawfully elected chief executive. I watched his arrogance, the unctuous way he carried himself literally with his nose up, the way he never held a railing while walking a stairway because he was too cool, the kinds of human dreck he regularly invited as his White House guests, and I accepted it all with the soft whisper, “This, too, shall pass.” I watched the Corrupt Journalist Corps idolize him, crown him a king, admire him as a messiah and a deity, and I accepted the milieu. This, too, in time would pass. It meant living through eight years of the deepest public corruption. Lois Lerner stealing an election by leveraging the awesome power of the Internal Revenue Service to close down legitimate conservative political groups. Eric Holder — the nobleman who urged people to kick enemies — bringing lawlessness and corruption into the Justice Department, even approving the “Fast and Furious” idea of releasing lethal weapons to Mexican drug lords in the cockamamie scheme to find out how they access and move their weapons. Glenn Beck exposed Obama’s Maoist communications director, Anita Dunn, who walked children through the White House. There was ACORN. Just one corruption after another.

I hate that Donald Trump never was given a chance to be President of the United States for even one day’s honeymoon.

Amid my speeches and writings throughout the Wasted Obama Decade, I never published a piece aimed at bringing down Obama before his term was up. He won. Although he is despicable beyond words, the rules of our game, as set forth in our precious Constitution, made him our president. That meant Americans would die needlessly because we had a commander in chief who was a Pretender and an Incompetent. But he won fair and square. So ISIS grew from a small terror band to a caliphate. ISIS-inspired terror attacks occurred in our homeland. Western Europe sustained terrible deadly attacks. Our American economy went nowhere. We micturated half a billion dollars down a toilet with Solyndra while trying to close down our energy sector, attacking the genius of our hydraulic fracturing, obstructing our oil exploration, blocking the construction of new pipelines that offered even more oil and more thousands of jobs. Instead, we got shovel-ready jobs that were not ready but rather were chummy payoffs to union heads and other political insiders. We got windmills suitable for blowhards. We got Hillary Clinton as Secretary of State and Benghazi as testimonial to her vision. We got Susan Rice, an idiot, raised paradoxically to head of national security after spending a day lying on five television stations about Benghazi and later going on to describe Bowe Bergdahl, a coward and deserter, as a hero who had served with honor and distinction. We got Loretta Lynch, who some thought would clean up Holder’s corruption of Justice, only to find that she ended up in bed with the Clintons at the height of the probe of Hillary’s corruption. We saw the world’s worst murderers freed from Gitmo so that they could rejoin the war against America.

And yet I accepted it all. Because if there are only two main parties in this country, and if the Republican RINOs refuse repeatedly to nominate a bona fide conservative who truly reflects the will of the rank-and-file voters whose ballots send them to Washington, then we are left with a Pretender like Obama, and he won fair and square.

The waters did not stop rising on Obama’s watch. The Earth was not healed. On his watch, a country that finally had healed itself from the shame and scourge of imposing slavery on human beings more than a century earlier, a country that had atoned and that had created and institutionalized a new social infrastructure by which people no longer were denied because of their skin color or religion — a country that reflected that healing by electing a Black man president despite his manifest lack of personal achievement, close ties with an organized-crime felon, and questionable biography — suddenly erupted into a new era of racial bitterness. Michael Brown and Ferguson aflame amid the “Hands Up, Don’t Shoot” lie promoted by Obama and by Eric Holder but shot down by a Missouri grand jury. Freddie Gray and Baltimore aflame followed by a series of outright judicial exonerations handed down by a Black judge who saw that every accused cop had acted properly and lawfully. A lowlife killed by George Zimmerman in Sanford, Florida, a thug whom Obama told us would have been the likes of his own son if he had had a son. Eight years of racial divide, social division aimed at tearing us up as a color-blind and religion-blind American People, just to promote electoral successes.

And yet I accepted that Obama had won. No derangement syndrome for me. It was what it was. As a New York Mets fan from their founding in 1962, I understood what it was to wait patiently and to endure eight years of unmitigated disaster. As a boy, I waited then, and then came Tom Seaver, Jerry Koosman, and Nolan Ryan. As an adult I waited. And then came Donald Trump and Mike Pence.

When the Mets finally took it all in 1969, the other teams accepted the results. They lost gracefully. Now it was the Mets’ turn, and they had won it fair and square. But these past three years have been something different. Trump and Pence won fair and square. But there was no grace. Rather, there was instant character assassination, instant war, instant denial. Advertisements urging electors to violate their Electoral College oaths. Fabrications of collusion with Putin. Investigations that hamstrung a presidency. Lies and innuendoes leaked and published by the unindicted co-conspirators we call the “mainstream media.” A never-ending hunt to find scandals and Trump accusers: a bimbo who pole-danced at bars, her lawyer who now dances behind bars, another crooked lawyer who tape-recorded his own clients and now is locked up, disbarred from the Bar. One cartoon character after another.

As a rabbi of 40 years and a person who believes that most people have the potential for goodness, and who tries to find the good even in people who disappoint until they absolutely close off the possibility of goodness being discovered within them, I now have learned to hate.

The Bible certainly does not encourage hate. “Do not hate your brother in your heart. [If he does wrong, go ahead and] Rebuke your compatriot, but do not sin because of him” (Leviticus 19:17). “Do not seek revenge, and do not bear a grudge against the children of your people. And you shall love your neighbor as you love yourself” (Leviticus 19:18). But the Bible acknowledges the existence of viciousness and cruelty, and it demands of decent people that we not sit on the fence in the face of evil: “Those who love G-d hate evil” (Psalm 97:10). King Solomon laid it out best in that magnificently poetic third chapter of Ecclesiastes, which inspired not only The Byrds but even Pete Seeger and Judy Collins.

Extremism in the defense of liberty is no vice, and moderation in the pursuit of justice is no virtue. There is a time to hate.

I have come deeply to hate. I hate that Donald Trump never was given a chance to be president of the United States for even one day’s honeymoon. I hate that, long before he won the presidency — fair and square — corrupt crooks and criminals in the United States Department of Justice, its Federal Bureau of Investigation, were actively plotting to take him down. I hate that there are so few outlets in the media that give voice to condemn the criminality and corruption that broke every accepted societal norm by which we play the game. I hate that Obama was in on it, yet continues to pontificate on what is just and on what threatens freedom.

I hate that they all keep getting away with it. Every single one of them gets away with it. There is absolutely no price to be paid on the left for perjury, for conspiracy to overturn a legitimate election, for treason.

Lt. Gen. Michael Flynn may or may not be a great American hero. Yes, he has the medals and the military career for which we all say, “Thank you for your service.” But so did John McCain, and so does that Vindman guy. OK, so thank you for your service. Absolutely. But Michael Flynn, whether a hero or simply, merely just a lifelong patriot who has devoted his entire adult life to the protection and betterment of the United States, wanted to serve his country. So he served honorably in the military under Obama as commander in chief. He accepted the chain of command. And then, after his active military service, he stepped forward to participate politically under Trump.

Lt. Gen. Flynn never deserved what was done to him. He was targeted for destruction by criminals and crooks in the FBI. They set out to destroy him. The FBI is not allowed to bother law-abiding people like you and me, to set us up, and to induce us to commit a crime. They are permitted to pursue criminal investigations only when they have a predicate before them. In the case of Flynn, they had in their possession a complete recording and transcript of his phone call with Sergey Kislyak. Yet they interviewed him and asked him to tell them what was said during the call. The Bureau of Investigation was not investigating; they already knew the answer. Rather, they were setting him up to speak a falsehood, to commit the crime of lying to the FBI, an act whose criminal dimensions he did not appreciate as a layman. They dissuaded him from having an attorney at the interview so he would slip into the trap. A competent attorney would have protected him. Frankly, a competent attorney would have killed the interview in the first place or would have wrangled terms that would have negated its purpose, much as Hillary did.

For each question, even if such an interview ever would have happened, an attorney like me would have been saying, alternating between my client and his interrogator: “Lieutenant General, you do not have to answer that question. Go ahead, what’s the next question?” Or “Lieutenant General, please wait a moment. What is the purpose of this question? What exactly are you asking?” Or “My client, the Lieutenant General, is delighted he could give you eight minutes of his valuable time today. If you want to ask him any more questions along these lines, send us a subpoena. We will study it and let you know our thoughts.”

They took advantage of a good man who suddenly found himself combating in a different kind of military theater outside his field of expertise. He knew the jungles of Afghanistan, not the jungles of the Justice Department in Washington. The slime dregs of Justice, the Peter Strzoks and Andrew McCabes of the FBI, knew this. They had the lieutenant general on their terrain. He never should have been questioned about the call. He never should have been sucked into an interview without an attorney present. He never should have been lulled into what he said to the FBI.

Donald Trump has been the chief executive of this country for more than three years, and he has proven to be a great president in so many ways, but he sadly has proven incapable of cleaning the swamp. He at least identified the swamp’s existence, and he is fighting its effort to swallow him within its muck. But he has proven that, despite the glorious slogan he inspired, he cannot drain it. Not one single slime in the swamp has been brought to justice.

There is something so evil in a society that tolerates a dual standard of justice, dual standards of everything. On the one hand, we political conservatives harbor profoundly deep feelings, but we do not destroy people’s lives based on abstract politics. Yes, we oppose them and expose them, and we hope that contemporary society and history judge them for the evil they represent. But we do not destroy them in their lives. They get away with everything. Hillary Clinton spoliated 33,000 emails amid a federal probe, a federal crime that always ends up with prison time — but not for her. It is a federal crime to lie under oath to Congress. Comey, Clapper, Brennan — how have they all avoided prison time? Strzok, Page, the whole bunch of them? Adam Schiff. The outliers on the Mueller team. Not one single slime among them in the swamp has been brought to justice.

These animals destroyed the life of Lt. Gen. Michael Flynn. They drove him into such financial ruin that he had to sell his home to pay his legal bills. They went after a good boy, Nick Sandmann, and they cruelly made him into the face of racism. His own Catholic diocese in eastern Kentucky sold him out and sold out all the boys who stood with him that fateful day in Washington, D.C., when he was harassed by a messed-up Indian with a drum. And they did everything they could to destroy Brett Kavanaugh, a good man, a family man, a man who has devoted time throughout his life to his church and to the need. They endeavored through outright perjury to destroy him. The perjurers all got away with it. Name one single perjurer against Justice Kavanaugh who ever was brought to justice by Charles Grassley or Lindsey Graham of the Senate Judicial Committee.

The liars destroy with impunity because they know they always will get away with it. Republicans watch the character assassination and then go on Sean Hannity to sound brave for five minutes. “These people will pay a steep price, Sean.” “I won’t let them get away with it, Sean.” “Let not your heart be troubled, Sean.” “We will investigate every crime and every perjury, Sean.” Three years of hearing this from Paul Ryan, Reince Priebus, Trey Gowdy, Charles Grassley, Lindsey Graham, Rudy Giuliani, Jason Chaffetz, Kevin McCarthy. Well, Fox News Alert: They all got away with it. Comey. Brennan. Clapper. Blasey Ford. Schiff. Hillary. Strzok. Page. McCabe.

If the Left truly believed in the truth of the slogans they chanted in their failed effort to destroy Justice Kavanaugh, does anyone truly believe that Biden still would be standing today? Does anyone truly believe that Sonia Sotomayor could not have been completely destroyed at the time of her SCOTUS nomination if she were conservative? If the media were not a division of the Democrat Party, does anyone doubt that New York Gov. Andrew Cuomo today would have been forced from office like his immediate predecessors, Eliot Spitzer and David Paterson, if only for presiding over so extraordinary a health catastrophe that his one state accounts for half the coronavirus illnesses and deaths in the whole country? Cuomo ordered nursing homes in his state to admit coronavirus-infected seniors into facilities that were woefully unprepared to handle the medical ramifications, and that order singularly caused mass death. And yet the same media that seek any and every angle to blame Trump for not wearing a mask lionize Cuomo, who not only should wear a mask but also should change his fingerprints, undergo plastic surgery to reconfigure his appearance, and hide for dear life in some El Chapo cave from the children and grandchildren left behind by the more than 5,000 defenseless seniors whom he has martyred so far on the altar of Democrat liberalism.

There is a time to love and a time to hate. This is a time to hate.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Za Mei 16, 2020 9:04 am

CHALKBOARD: President Obama involved with ILLEGAL Trump, FBI investigation & Michael Flynn takedown
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Zo Mei 17, 2020 1:42 pm

VICTOR DAVIS HANSON ON THE STEELE DOSSIER BACILLUS
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46598
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 17, 2020 10:51 pm

Obamagate...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Ma Mei 18, 2020 1:00 am

Kayleigh McEnany holds White House press briefing | 5/15/2020

Dit konden ze bij de Volkskrant en Het Parool en de andere collega's bij het Belgische Mediahuis DPG Media nog niet vinden gezien de teneur van hun artikelen.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Ma Mei 18, 2020 4:50 pm

Judge Jeanine: Justice is not on the agenda for Michael Flynn's judge


Zo wordt steeds duidelijker hoe groot de vangst aan corrupte overheidsfunctionarissen uit op een coup d'état wordt.

Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6469
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Draining the swamp.

Berichtdoor sjun » Ma Mei 18, 2020 11:02 pm

Kellyanne Conway breaks down facts of Flynn's unmasking
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Topics allerhande”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten