Wat weten we nu van de coronacrisis?

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85795
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door Ariel »

sjun schreef:
wo okt 26, 2022 3:48 pm
oordeel zelf.
Dat hoeft van mij ook niet Sjun. Mensen die Ivermectine slikken moeten dat zelf weten, en artsen die dat voorschrijven ook.

Gelukkig daalt het aantal covid gevallen weer, en misschien verliezen mensen op internet ook hun interesse weer. Het lijkt soms of mensen nu op twitter nergens anders meer over kunnen praten.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:
wo okt 26, 2022 4:17 pm
Dat hoeft van mij ook niet
Nee, maar van de huidige macht moet dat wel. Net zo lang tot er geen artsen meer over zijn die niet voor de regering buigen. Er zijn meer regimes geweest, hier niet ver vandaan en niet heel lang geleden, waar de politieke oppositie stapsgewijs uit het openbare leven werd verwijderd. En dan kan het feest beginnen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Rockefeller Foundation & Behavioral Psychologists Target Anti-Vaxxers
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16564
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: We weten van de coronacrisis dat vaccins als strontvliegen tevoorschijn kwamen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
di okt 25, 2022 4:35 pm
Hans v d Mortel sr schreef:
di okt 25, 2022 2:13 pm
De giftige medicijnen worden legaal in enorme porties vervaardigd, maar een hulpvolle, in de behoeftige vreedzame mens voorziene portie wiet, wordt door leden het corrupte rechtersgilde afgestraft onder het credo 'BEFEHL IST BEFEHL'.
Onzin. Jij hoeft geen prik te halen of medicijnen te slikken. Het credo is niet 'BEFEHL IST BEFEHL'.
Afbeelding

Niet de rechter, maar de politiek befehlt. Dus dan gehoorzaamt de rechter tegen beter weten in. Want Befehl ist Befehl. En zo is het. Het is verboden in je tuin wiet te kweken. Of op zolder. Je mag slechts een kleine portie in de koffieshop kopen, dus moet je drie keer lopen. En cocaïne snuiven mag al helemaal niet. Waar bemoeit de fascsistische staat zich mee? Zorgen om onze gezondheid? Laat me niet lachen zoals Mark Rutte. Het is een puinzooi in de Zorg. Bezit van cocaïne en drugs gerelateerde pillen zijn vanwege Befehl ist Befehl verboden en je wordt door de politie opgepakt. Dat deden de bruinhemden ook in nazi-Duitsland, onschuldige mensen uit hun huizen halen onder het mom van stadsreiniging. Joden destijds. Maar vaccineren is inderdaad vrijwillig en ook nog eens niet strafbaar. Mag het ook misleiding heten in plaats van strafbaar?
Ariel schreef:
di okt 25, 2022 4:35 pm
Wat is er toch met jullie mannen aan de hand. :scratch: Geen medicijnen gestudeerd, maar toch denken dat je het beter weer dan een arts.
Ik dacht het wel degelijk beter te weten dan mijn arts en ook zijn plaatsvervanger inzake vaccinatie tegen Corona op basis VAN MIJN GEZONDE VERSTAND. Beiden spraken mij niet tegen. Artsen weten het dondersgoed óf denken niet goed na, wat helaas maar al te vaak gebeurt.

Wat vertelde ik de arts? (vrouw, en de ander man) Dat ik dit jaar de uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik kreeg met daarop vermeldt 70 % effectieve garantie zonder de aanbeveling om dit het hele jaar door te doen zoals bij het vaccineren tegen het wazige Chinese Vleermuizenvirus. Tot en met vorig jaar was dat nog slechts beperkt tot 60 %. En al die jaren was men blijkbaar vergeten die garantie te verhogen tot 90 % die wel werd geboden bij vaccineren tegen het Chinese Vleermuizenvirus in een ongelooflijk aantal record dagen - jawel -binnen één jaar. Met alle ernstige gevolgen van dien en het lachwekkende feit dat je laten vaccineren geen snars helpt omdat je aan het boosteren moet slaan. Hoe meer je je laat vaccineren hoe beroerder je er aan toe kunt zijn. De oma van mijn fysiotherapeut (v) is 94 jaar; gevaccineerd destijds met Pfizer; heeft tot nu toe geen enkel probleem ondervonden. Van mijn ex die bij Cordaan werkt vernam ik dat daar een stel oudjes vorige week danig in de problemen is gekomen na gevaccineerd te zijn. Of ze inmiddels dood zijn moet ik nog navragen.

Afgelopen woensdag was ik bij de huisarts (waarnemer nummer 3) voor het vervelende gevoel op mijn borst waar ik af en toe overdag last van heb. Vooral als in van stilstand (zithouding) naar bewegen overga. Ik ondervond dit pas voor het eerst in heftige vorm na gevaccineerd te zijn met Jansen. Het is sindsdien minder geworden. De huisarts die mij onderzocht, constateerde dat met mijn hart alles in orde is. Ook hij reageerde niet op mijn kritiek op het vaccineren tegen het griepvirus dat blijkbaar niet kan concurreren met de vaccins tegen de razendsnel op de markt uitgebrachte vaccins tegen het Corona griepvirus. Dat men beweert dat Corona geen griepvirus is, kunnen we vergelijken met de methode van de open deur intrappen door te vertellen dat ieder mens anders is.

LAATSTE VACCINATIE NIEUWS
Ernstige nieuwe bijwerking van vaccineren tegen Corona is geconstateerd. Naar ik meen in Duitsland (gehoord op de radio vorige week) met onderzoek bij tienduizenden vrouwen. Hevige bloedingen bij duizenden vrouwen in de menstruatietijd. Lijkt mij bepaald niet gezond.
NewScientist – 1 juli 2021
In februari tweette antropoloog Kate Clancy van de Universiteit van Illinois dat ze vroeg ongesteld was geworden en hevig bloedde na haar eerste dosis van het coronavaccin Moderna. Ze vroeg of anderen iets soortgelijks hadden meegemaakt. Er waren zoveel online reacties dat ze amper 21 minuten later besloot een onderzoek in te stellen om de kwestie te bestuderen.De resultaten van dat onderzoek zijn nog niet bekend, maar uit gegevens uit het Verenigd Koninkrijk blijkt dat Clancy niet de enige is die na een coronavaccin veranderingen in het menstruatiepatroon heeft opgemerkt.

Ruim 17.000 meldingen van menstruatiestoornissen na vaccinatie
22 december 2021
Bijwerkingencentrum Lareb heeft tot 1 december van dit jaar ruim 17.000 meldingen gekregen van menstruatiestoornissen na coronavaccinaties. Het gaat om uiteenlopende klachten, zoals een hevige of een verlate menstruatie.
Melders geven over het algemeen aan dat de menstruatie na vaccinatie anders is dan daarvoor. De meeste meldingen gingen over een hevige menstruatie (zo'n 4500 keer), gevolgd door verlate menstruatie (3200 keer), onregelmatige menstruatie (3000 keer) en tussentijds bloedverlies (3000 keer).
Ach laat maar Ariel! De helft van de mensen gelooft in God; de andere helft gebruikt de hersenen om kritisch en vooral logisch na te denken en gelooft niet in God, maar sluit niks uit. Onder andere het equivalent van God: de Evolutietheorie, naar de bevindingen van aapmens Darwin. En zo weet een ieder voor zich alles beter.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 49120
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door Mahalingam »

Over het mysterie van de oorsprong van het virus is een lang verhaal verschenen:
VS-Senaatscommissie: ‘COVID19 meer dan waarschijnlijk resultaat incident in onderzoekslab’

‘Op basis van de analyse van de openbaar beschikbare informatie lijkt het redelijk te concluderen dat de Covid-19-pandemie meer dan waarschijnlijk het resultaat was van een incident in verband met onderzoek’
https://tpo.nl/2022/10/30/vs-senaatscom ... rzoekslab/
https://www.propublica.org/article/sena ... -wuhan-lab
https://www.vanityfair.com/news/2022/10 ... -wuhan-lab
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

FDA Approved Pfizer's New Booster With Data From Only 8 Mice (No Human Trials)


Edit 03.12.22: YouTube liet weer eens de oren hangen naar de farmaceutische sponsor en paste censuur toe op voor de sponsor/adverteerder onwelgevallig geluid. Gelukkig zijn we niet enkel afhankelijk van YouTube voor de nieuwsvergaring en kennisdeling. Vanwege de censuur daarom wat extra informatie.
Afbeelding
Laatst gewijzigd door sjun op za dec 03, 2022 8:16 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16564
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Waarom zoveel paniek? Dood gaan doen we allemaal.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Dwang, dwang en nog eens dwang.

Met te verwachten Mark Rutte volgend jaar in de top van de EU-dictatuur, wordt het fascisme afgestoft en krijgt weer groen licht met een blauwe bijsmaak (VVD - Vereniging Van Despotisten).

De Asielopvang-dwangwet is nu aan de beurt om furore te maken in het post fascisme waar de VVD haar medewerking aan verleent. Logisch, Rutte wil perse zijn zin doordrijven zodat zijn eervolle reputatie in Brussel geen schade ondervindt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Why are they HIDING this? We need ANSWERS now | Redacted with Clayton Morris
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85795
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door Ariel »

De Chinezen zijn de corona maatregels ook spuugzat.
Protesten tegen coronabeleid verspreiden zich over Chinese steden

In meerdere Chinese steden zijn mensen zondag de straat op gegaan in een protestgolf die ongekend is voor het China van de laatste jaren. Onder meer in Shanghai, Beijing en Wuhan protesteren mensen tegen het coronabeleid en roepen ze zelfs op tot het vertrek van president Xi Jinping.

Aanleiding voor de protesten is een brand in de stad Urumqi in de provincie Xinjiang waarbij donderdag tien doden vielen. Volgens de demonstranten konden zij vanwege een strenge lockdown niet aan de vlammen ontkomen. In het flatgebouw zouden niet alleen deuren zijn vergrendeld vanwege de maatregelen, ook zouden reddingswerkers het gebouw moeilijk hebben kunnen bereiken door hekken die waren geplaatst vanwege de lockdown. Sommige slachtoffers zouden uit angst de coronaregels te overtreden hun woning niet direct hebben durven verlaten. In Urumqi mogen bewoners al honderd dagen praktisch de deur niet uit.

Zaterdag waren herdenkingen voor de slachtoffers georganiseerd in steden in het hele land en onder andere in Shanghai mondde dat uit in protesten. Op video’s die via social media werden gedeeld, is te zien dat een groep demonstranten „weg met de Communistische Partij en weg met president Xi Jinping” scandeert. De politie greep in en volgens getuigen zijn veel mensen opgepakt.

Zondag zijn in veel steden opnieuw mensen de straat opgegaan. In Beijing hebben honderden mensen zich verzameld bij een universiteitsgebouw. De mensen roepen op tot vrijheid en een einde aan de lockdowns in heel China. Ook in Shanghai en Wuhan zijn grote menigtes samengekomen tegen het coronabeleid. De inwoners van steden als Guangzhou, Xi’an en Chongqing delen ook video’s van soortgelijke protesten van zaterdag en zondag. Eerder werd in Urumqi zelf, in het noordwesten van China, al flink geprotesteerd.

Dat de protesten zo openlijk zijn en zich verspreiden over het hele land is zeldzaam voor China, waar verzet normaal gesproken gecensureerd wordt. In Shanghai hielden de demonstranten lege vellen papier omhoog om de censuur te symboliseren.

De autoriteiten in Urumqi ontkennen dat de coronamaatregelen mensen hebben gehinderd bij het verlaten van het brandende gebouw. Zij stellen dat de bewoners van het pand te weinig wisten van brandgevaar.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

FDA Admits To Gaslighting About Ivermectin

:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Corona en Big Pharma: wetenschap in de knel? | Gesprek met Dick Bijl


De industrie betaalt zijn eigen toezicht. Niet langer staat het belang van de burgers centraal maar de belangen van de medicijnenindustrie. Dit vraagt natuurlijk om de nodige rechtszaken om dit fraudegevoelige systeem te veranderen. Daarbij werken door deze industrie gesponsorde media niet of nauwelijks mee en hetzelfde geldt voor belobbyde en/of gekochte politici. Je zou op de gedachte kunnen komen dat De Jonge, Kuipers, Van Dissel, Osterhaus, Koopmans, Van Ranst en wat anderen onverantwoord bezig zijn geweest en daar ook al geen verantwoording over afleggen. Hetzelfde geldt voor Ursula Von der Leyen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Het was even wachten tot de rol van de censors werd teruggebracht die rustig teksten lieten verdwijnen waardoor er niet of nauwelijks publicatie met bronverwijzing mogelijk was. Maar nu kunnen deze al wat langer bekende gegevens tenminste met met bronverwijzing worden gedeeld en kunnen er eindelijk kritische vragen bij wanbeleid (wellicht als gevolg van lobbyen door Big Pharma) worden gesteld.

Myocarditis German photographs

Waarschijnlijkheidsbeoordeling van vaccin-geïnduceerde (epi-)myocarditis.
Causaliteit of correlatie?

Aanwezigheid van myocarditis met temporele associatie met vaccinatiegebeurtenis en integratie van histologisch fenotype. Klinische presentatie en laboratoriumbevindingen wijzen op geen alternatieve differentiële diagnose. Abstracte infographic. Gevallen van myocarditis zijn klinisch gediagnosticeerd door laboratoriumtests, in de context van mRNA-gebaseerde anti-SARS-CoV-2-vaccinatie.

Op autopsie gebaseerde beschrijving.
Cardiale autopsiebevindingen en gemeenschappelijke kenmerken van myocarditis werden beschreven waarbij door vaccin geïnduceerde myocardiale ontsteking de waarschijnlijke of mogelijke doodsoorzaak vertegenwoordigt. De bevindingen stellen het histologische fenotype van letale vaccinatie-geassocieerde myocarditis vast. Gestandaardiseerde autopsies uitgevoerd op 25 personen, 25 lichamen onverwacht dood thuis gevonden, binnen 20 dagen na SARS-CoV-2 vaccinatie.

Histologie (Weefselleer)*
Fragmentarische, focale, interstitiële myocardiale T-lymfocytische en macrofaaginfiltratie, voornamelijk van de CD4-positieve subgroep (T-helpercellen) geassocieerd met milde myocytenschade. Autopsiebevindingen wezen op overlijden als gevolg van aritmogene hartfalen. Myocarditis kan dus een potentieel dodelijke complicatie zijn na mRNA-gebaseerde anti-SARS-CoV-2-vaccinatie. De bevindingen kunnen helpen bij het adequaat diagnosticeren van onduidelijke gevallen na vaccinatie en bij het vaststellen van een tijdige diagnose in vivo, waardoor het kader wordt geboden voor adequate monitoring en vroege behandeling van ernstige klinische gevallen.

*Histologie Een klein stukje longweefsel van iemand die lijdt aan emfyseem. De histologie of weefselleer is het onderzoek van de bouw en de bijzondere functies (specialisaties) van weefsels, dus van groepjes cellen die dezelfde functie vervullen of samen een orgaan vormen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85795
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door Ariel »

Uit onderzoeken blijkt dat het risico op myocarditis en pericarditis door een COVID-19 infectie groter is dan door de coronavaccins.
Hartontsteking komt vaker voor na coronabesmetting dan na vaccinatie

Myocarditis is een ontsteking van het hartspierweefsel.
Uit een voorlopige studie in de VS blijkt dat hartontsteking zes keer vaker voorkomt na een coronabesmetting dan na een vaccinatie. De precieze oorzaak is echter nog niet bekend.

Na vaccinatie met Pifzer of Moderna kunnen mensen in zeldzame gevallen een ontsteking van de hartspier oftewel myocarditis krijgen (zie ook de website van het RIVM). Vooral bij jongere mensen was dat een punt van zorg. Maar een voorlopige studie suggereert dat deze aandoening zich zes keer vaker voordoet na een infectie met het coronavirus dan na vaccinatie bij degenen die het vaakst worden getroffen.

In de afgelopen maanden zijn enkele gevallen van myocarditis geregistreerd na het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna. Dit heeft vooral in de VS en Israël geleid tot ongerustheid, doordat deze twee landen voorop lopen bij het vaccineren van jongeren.

De reactie treedt het vaakst op bij mannen en jongens onder de dertig jaar na hun tweede dosis en komt meestal binnen tien dagen tot uiting, aldus arts Alma Iacob van Imperial College London. Maar veel gezondheidsinstanties over de hele wereld zeggen dat de voordelen van vaccinatie voor de meeste mensen nog steeds opwegen tegen de risico’s.

Kleinere kans
Nu heeft een studie in de VS onderzocht hoe vaak myocarditis voorkomt na infectie met het coronavirus. Onderzoekers analyseerden de dossiers van zorgorganisaties van een vijfde van de Amerikaanse bevolking. Zij ontdekten dat, tijdens de eerste twaalf maanden van de pandemie, mannen tussen de twaalf en zeventien jaar de meeste kans hadden om myocarditis te ontwikkelen binnen drie maanden na het oplopen van het coronavirus, met ongeveer 450 gevallen per miljoen infecties.

Ter vergelijking: 67 gevallen van myocarditis per miljoen mannen van dezelfde leeftijd kwamen na hun tweede dosis van een vaccin van Pfizer of Moderna naar voren, volgens cijfers van het Amerikaanse Advisory Committee on Immunization Practices. Dit is een groep medische en volksgezondheidsdeskundigen die aanbevelingen opstelt over het gebruik van vaccins in de VS.
Iacob zegt dat mensen die gevaccineerd zijn of corona hebben gehad zich bewust moeten zijn van mogelijke symptomen van myocarditis. Daarbij gaat het vooral om pijn op de borst die brandend of scherp is en verergert bij het veranderen van houding.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Het lijkt er op dat de Duitse resultaten hiermee gedownplayed worden. Over een half jaar zullen we vast weten wat er misleidende informatie was en wie het de wereld in hielp want er gaat hier stevig op doorgevraagd worden.

Een maand eerder ging dit advies in Florida uit. Dat zal vast ook niet voor niks geweest zijn.

Florida changes vaccine advice for young men

Ik herhaal nog maar even, het gaat specifiek om de experimentele mRNA-vaccins. Hoezeer het Nederlandse stukje ook probeert er door veralgemenisering (een algemeen verhaaltje te maken) over alle vaccins waarmee maar zo zou kunnen worden afgeleid van de Duitse studieresultaten met betrekking tot deze mRNA vaccins en ontwikkeling van Myocarditis.

:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16564
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

We weten van het coronacrisis dat we belazerd zijn

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

We zijn belazerd door de machtswellustelingen van de incompetente staat.

Geen pandemie maar een routineus, wat sterk overdreven epidemisch griepvirus.

Dat weet inmiddels bijna iedereen. Geef dat dan ook toe regering!
Epidemiologie
In landen met een gematigd klimaat kennen verscheidene verwekkers van acute faryngitis een duidelijke seizoensfluctuatie. Coronavirussen en Streptococcus pyogenes hebben hun top in de wintermaanden. Infecties door rhinovirussen komen het meest voor in de lente en in de herfst. Het beeld van faryngitis met tevens conjunctivitis, veroorzaakt door adeno­virussen, wordt het meest gezien in de vroege zomer. Enterovirussen (zoals Coxsackie A virus) spelen vooral ’s zomers een rol. Streptococcus pyogenes stammen circuleren intensief onder kinderen tot ca. 15 jaar. Slechts een deel van de kinderen heeft symptomen. Na het 15de jaar neemt de incidentie van streptokokken faryngitis duidelijk af. Besmetting treedt hoofdzakelijk op door druppelinfectie.
Duidelijk: corona-virussen bestaan al heel lang. Wie gaat er nu in godsnaam Zelensky een handje helpen vanwege het schadelijke Poetin-virus en waarom? Hierom! Het ligt op dezelfde lijn: lockdowns instellen. En verder: dictatortje spelen ten kosten van de democratie. Het fascisme een erkentelijke groet brengen. Schijt hebben aan de noden van de eigen bevolking. POLITIEK IS SMERIG. En gaat altijd ten koste van de eigen bevolking.

Hoe meer Oekraïne plat wordt gegooid des te heldhaftiger en strijdlustiger voelt zich de Oekraïnse bevolking. Het spreekt vanzelf dat ik al die idioten van harte succes wens in hun verwachting uit de as te zullen herrijzen. Tenslotte is dat ook Duitsland gelukt. Een land dat al ras na de oorlog furore maakte met een toonaangevende economie in de welvaartsstaat Bondsrepubliek en uiteindelijk een verenigd machtig Duitsland met aan het hoofd de desastreuze in de communistische Sovjetunie opgevoede vrouw Mutti Angela Merkel over heel Europa. Een verenigd Duitsland . . . en mag Poetin dan niet een klein stukje weer terug hebben van wat eerder al Rusland (voorheen Sovjetunie) toebehoorde?

Tijden zijn veranderd. Ons Ministerie van Defensie werd een Ministerie van Oorlog. Volgens homo en lockdown-beslisser Mark Rutte is de oorlog in Oekraïne ook onze oorlog.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Uitspraak in de zaak Rob Elens, hoe zit het echt? | Juridisch Coronajournaal


Op 18 november deed de tuchtrechter uitspraak in de zaak tegen huisarts Rob Elens. De Inspectie verweet Elens ondermeer dat hij in januari en februari 2021 strijd met de wet aan coronapatiënten hydroxychloroquinen ivermectine had voorgeschreven. De tuchtrechter vond echter dat de huisarts bij het voorschrijven niet de wet heeft geschonden. De commentaren in de alternatieve media waren juichend. Nu zou het artsen voortaan vrij staan zijn om corona patiënten te helpen met hydroxychloroquine en ivermectin.

Tijd om het RIVM voor het hekje te brengen. Daarnaast wordt het tijd om ons af te vragen wie er nu daadwerkelijk iets heeft aan standaarden van de EMA of de WHO? Welke en wiens belangen dienen die standaarden eigenlijk en hoe zijn ze nu precies tot stand gekomen? Is het misschien mogelijk dat Big Pharma lobby's standaarden creëren waarmee de eigen verdiensten kunnen worden verzekerd ten koste van patiënten? Interessante vragen die natuurlijk bepaald niet gediend zijn bij om een of andere reden toegepaste censuur en/of een geregisseerde mediastorm ter beïnvloeding van de massa. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ridiculisering van Ivermectine door belanghebbenden bij de verkoop van gepatenteerde experimentele prikken.
:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Gov. DeSantis drops BOMBSHELL mRNA Pfizer vaccine news


DeSantis calls for grand jury to investigate COVID-19 vaccine wrongdoing

:greeting2:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

De jacht op kritische artsen - Sietske Bergsma en Frank Stadermann | Juridisch Corona Journaal


Het kan geen kwaad vast wat namen van intimiderende briefschrijvers in dienst van de overheid te gaan verzamelen. Paul Zwietering (Coördinerend specialistisch inspecteur bij Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) is er vast één van die de vertrouwensrelatie tussen arts en patiënt onder druk zet. Mijn eigen afzwaaiende huisarts kan daar van meepraten.

De IGJ geeft nog wat namen die meer belichting verdienen wanneer het gaat om dwang tot het gekozen narratief ten koste van de patiënt in de geest van farmacolporteur Hugo de Jonge: Marina Eckenhausen (directeur generaal), Henk de Groot (curatieve gezondheidszorg, geneesmiddelen en medische Technologie), Conny Kokje (directeur bedrijfsvoering).
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

In het Verenigd Koninkrijk is het parlement al wat verder dan in Nederland. Ondanks de 'overweldigende' belangstelling voor het issue komt zeer duidelijk aan het licht wat er op de wereld is losgelaten met experimentele mRNA-spuiten en de schandalige misleidende informatie en intimidatie door farmacolporteurs als Hugo de Jonge die met dit proces gepaard ging en nog steeds gaat.

Vaccine dangers debate

Covid-19 Vaccines: Safety
Volume 721: debated on Monday 24 October 2022
Download text

Vaccine dangers, UK Parliament debate

Mr. Andrew Bridgen MP expresses his views 13 December 2022

Je zou denken dat dit een reden was om helemaal geen juridische aanklachten tegen zulke lieden van tafel te vegen. Maar kennelijk moet er nog wat meer water door de Rijn en kan het functioneren van het Openbaar Ministerie alsmede onderbouwing van ingebrachte grieven eveneens onderwerp van kritisch onderzoek worden. Dan zal dan ook op zeker gaan gebeuren opdat er een politieke afrekening van misleiding, machtsmisbruik en intimidatie komt die mensen onnodig van hun vrijheden beroofde en bestickerde tot paria omdat zij hun eigen verstand volgden in plaats van zich in een gewenst narratief en keurslijf te laten dwingen.

Er is iets goed verrot in de Nederlandse medische, politieke en juridische wereld dat dringend correctie behoeft om meer onnodige slachtoffers en enorme verspilling van belastinggeld te voorkomen. Gezien geconstateerd kan worden dat de Nederlandse politiek zichzelf degradeerde tot brave volger van Brusselse lobbypolitiek mag er ook gewerkt gaan worden aan een controlemechanisme dat gebrek aan Brusselse democratie en inspraak gaat counteren in plaats van zulke zaken te laten weglachen door een zittende coalitie. Aardige verbeterpunten voor tijdsinvestering.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

‘PSYOP’ Red Team manipuleert draagvlak coronamaatregelen - David Boerstra
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Wpg: permanente 'coronawet' en herintrede coronatoegangsbewijs - David Boerstra


Merk op hoe dat groenlinkse sujet maar meteen de boeren er eentje meegeeft met schaamteloze verdachtmakingen. Wie op GroenLinks stemt is gewoon medeplichtig aan vrijheidsbeperkingen en daarmee verband houdende koopkrachtdaling.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Tucker Carlson interviews Dr Aseem Malhotra on the corruption of medicine by Big Pharma
Ga er gewoon eens voor zitten, bij de NPO en haar commerciële broertjes gaan we dit voorlopig nog niet zien, als het er ooit al in beeld komt.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Reanalysis of mRNA trial data


Varkensgriepvaccin (1976), 1 ernstige gebeurtenis per 100.000 gevaccineerden, Vaccin teruggetrokken
Rotavirusvaccin Rotashield, (1999),1 tot 2 ernstige gebeurtenissen per 10.000 gevaccineerden, Vaccin teruggetrokken
Covid mRNA-vaccins, 1 ernstige gebeurtenis per 800 gevaccineerden, vaccin officieel gepromoot. Waarom we het veiligheidsprofiel van mRNA COVID-19-vaccins in twijfel trekken (Robert M Kaplan en Sander Greenland)
Met behulp van openbaar beschikbare gegevens uit Pfizer- en Moderna-studies vonden we één ernstige bijwerking voor elke 800 gevaccineerden. Dat vertaalt zich in ongeveer 1.250 ernstige gebeurtenissen voor elke miljoen vaccinontvangers. VS, Spanje, Australië Studie om ernstige bijwerkingen van speciaal belang te evalueren die zijn waargenomen in mRNA COVID-19-vaccinproeven. Secundaire analyse van ernstige bijwerkingen gemeld in de placebogecontroleerde, fase III gerandomiseerde klinische onderzoeken van Pfizer en Moderna mRNA COVID-19 vaccins
Resultaten: Pfizer- en Moderna mRNA COVID-19-vaccins werden geassocieerd met een overmatig risico op ernstige bijwerkingen van bijzonder belang Pfizer: 10,1 per 10.000 gevaccineerden over placebo-baselines van 17,6
Moderna: 15,1 per 10.000 gevaccineerden boven placebo baseline van 42,2
Gecombineerd, de mRNA-vaccins worden geassocieerd met een overmatig risico op ernstige bijwerkingen van bijzonder belang van 12,5 per 10.000 gevaccineerden.

Pfizer-proef
Pfizer vaccingroep 52 ernstige AESI (27,7 per 10.000) werden gemeld Pfizer placebogroep 33 ernstige AESI (17,6 per 10.000) werden gemeld 36% hoger risico op ernstige bijwerkingen in de vaccingroep Risicoverschil 18,0 per 10.000 gevaccineerden.

Moderna proef
Moderna-studie, vaccingroep 87 ernstige AESI (57,3 per 10.000) werden gemeld Moderna-studie, placebogroep 64 ernstige AESI (42,2 per 10.000) werden gemeld 6% hoger risico op ernstige bijwerkingen in de vaccingroep Risicoverschil 7,1 per 10.000 gevaccineerden.

Discussie
Het overmatige risico op ernstige bijwerkingen die in onze studie zijn gevonden, wijst op de noodzaak van formele schade-batenanalyses, met name die welke zijn gestratificeerd op basis van het risico op ernstige COVID-19-uitkomsten. Deze analyses vereisen de publieke vrijgave van datasets op deelnemersniveau. Volledige transparantie van de klinische onderzoeksgegevens van het COVID-19-vaccin is nodig om deze vragen goed te kunnen evalueren. Helaas, als we 2 jaar na de release van COVID-19-vaccins naderen, blijven gegevens op deelnemersniveau ontoegankelijk.

Niveau van bijwerkingen in het verleden Het varkensgriepvaccin van 1976: klein verhoogd risico op guillain-barrésyndroom Het verhoogde risico was ongeveer 1 extra geval van GBS voor elke 100.000 mensen die het varkensgriepvaccin kregen. Toen meer dan 40 miljoen mensen werden gevaccineerd tegen de Mexicaanse griep, besloten federale gezondheidsfunctionarissen dat de mogelijkheid van een associatie van GBS met het vaccin, hoe klein ook, het stoppen met immunisatie noodzakelijk maakte totdat het probleem kon worden onderzocht.

Het Instituut voor Geneeskunde (2003) concludeerde dat mensen die het varkensgriepvaccin uit 1976 kregen een verhoogd risico hadden op het ontwikkelen van GBS. De precieze reden voor deze associatie blijft onbekend. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK221528/

Rotavirus vaccin Rotashield, (1999)
Het Amerikaanse adviescomité voor immunisatiepraktijken (ACIP) 22 oktober 1999 om het gebruik van het RotaShield-vaccin® voor zuigelingen niet langer aan te bevelen, vanwege een verband tussen het vaccin en intussusceptie. De resultaten van de onderzoeken toonden aan dat rotashield-vaccin® intussusceptie veroorzaakte bij sommige gezonde baby's Binnen 2 weken Intussusceptie nam 20 tot 30 keer toe ten opzichte van het verwachte risico (Minder na de tweede en derde dosis) CDC schatte dat een of twee extra gevallen van intussusceptie zouden worden veroorzaakt bij elke 10.000 baby's die zijn gevaccineerd met rotaShield-vaccin®.
https://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/ro ... orical.htm
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10680
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Wat weten we nu van de coronacrisis?

Bericht door sjun »

Viral: The Origin of Covid 19 | Matt Ridley | EP 310


Dr. Jordan B Peterson en Matt Ridley gaan de diepte in om de Covid 19-uitbraak te onderzoeken, waarbij ze het gebrek aan kritiek onderzoeken, de inherente rode vlaggen die algemeen worden geaccepteerd als goedaardig, het mogelijke motief voor een doofpot met meerdere regeringen en uiteindelijk de ondergang van de wetenschappelijke verlichting terwijl deze buigt naar een meer angstaanjagende pandemie: totalitarisme.

Matt Ridley is een Britse schrijver, journalist en spreker. Van zijn boeken zijn gezamenlijk meer dan een miljoen exemplaren verkocht en in 31 talen vertaald. Zijn boeken omvatten The Red Queen, The Origins of Virtue, Genome, Nature via Nurture, Francis Crick, The Rational Optimist, The Evolution of Everything en How Innovation Works. Hij wordt ook vaak gepubliceerd in de Wall Street Journal en in de Times (Londen), als columnist. Als spreker heeft Ridley meer dan twee miljoen views gezien voor zijn TED-talk, "When Ideas Have Sex." Ridley richt zich voor zijn geschriften op het gebied van wetenschap en bekleedde negen jaar lang de rol van wetenschapsredacteur bij the Economist.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie