Linkse studenten

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Linkse studenten

Bericht door Pilgrim »

Onze linkse studenten: de corona-milieuzwijnen

Geplaatst op 30 maart 2020

Afbeelding

Het is een publiek geheim dat de Duitse [Nederlandse!] universiteiten tot kaderopleidingen van de links-groene elites van ons land zijn gedegenereerd. De zwets-wetenschappen zijn op onze hogescholen in opmars en verdringen stap voor stap verstandig, natuurwetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Genderwaanzin en Co. ondermijnen de sociale structuren van Duitsland
Linkse journalisten, leraren en beroepspolitici, de laatste steeds vaker zonder beroepservaring, krijgen op de universiteiten het gereedschap voor hun latere, rampzalige werkzaamheid in onze maatschappij. Ze ondermijnen conservatieve normen met onbegrijpelijke, aan therapie behoevende hersenen ontsproten, ideologieën zoals de genderwaanzin, en vallen beproefde, gezonde maatschappelijke structuren zoals huwelijk, familie en hun vertegenwoordigers aan.

Laten we ons even herinneren: de 38-jarige Zeljo Davutovoc, afgestudeerd kerkmusicus en “artistiek leider” van het WDR-kinderkoor, is verantwoordelijk voor de fantastische culturele en intellectuele prestatie met de titel “Mijn oma is een oud milieuzwijn”.

Linkse terreur heeft zijn intrede gedaan
Ondertussen worden op de universiteiten professoren, die als “rechts” gelden, neer gebruld en moeten zij hun colleges onder politiebescherming houden. De keet schoppende studenten krijgen daarbij de mediale ondersteuning van hun voormalige studiegenoten, die zich inmiddels genesteld hebben in de redactiekantoren en hun studerende opvolgers welwillend “activisten” noemen.

En als deze clientèle dan zijn Bachelor of Master heeft gehaald, wordt de volgende golf op Duitsland losgelaten en legt ons uit hoe de wereld moet functioneren.

Een blik in het interne leven van de toekomstige elites
De gedachtewereld van een belangrijk deel van onze “geestelijke elite” lijkt ondertussen op een intellectuele vuilnisbelt, wat ook zijn neerslag vindt in hun sociale gedrag.

Naar aanleiding van de uitgaansbeperkingen in het kader van de corona-virus pandemie kon men dat de afgelopen dagen heel mooi in Regensburg observeren. Hieronder ziet u een foto van een flat met studentenappartementen:

Afbeelding

...en hier de glascontainers voor de flats:

Afbeelding

De foto maakt duidelijk waarmee de komende Bachelors en Masters van ons land hun door corona afgedwongen studievrije tijd doorbrengen: met excessief vreten en zuipen.

Hier nog een document van studentikoos milieubewustzijn:

Afbeelding

Gezien deze beelden hoeven we in het vervolg geen woorden meer vuil te maken aan de orde en reinheid in de asielzoekerscentra.

Absoluut niet te doen: de bezwaarlijke gang naar de volgende container
Wellicht vraag de een of andere lezer zich nu af wat die zielige studenten dan moeten doen als de containers vol zijn. Heel eenvoudig: 500 meter verderop naar een andere gaan. Daar ziet het er zo uit:

Afbeelding

Hier zou nog plek genoeg geweest zijn, maar zo´n bezwaarlijke voettocht kun je diegenen, die weldra het individuele verkeer willen afschaffen en van Duitsland een beter land zullen maken, vanzelfsprekend niet aandoen. Per slot van rekening gaat het immers niet om een demonstratie tegen rechts of voor het klimaat, dan kun je wel wat meters meer lopen.

In ieder geval, als u altijd al wilde weten waarom Duitsland zich zo ontwikkelt zoals het zich ontwikkelt, dan heeft u nu het antwoord.

Rechtvaardigheidshalve ter afsluiting nog de vaststelling dat niet alle studenten zo zijn. Maar gevoelsmatig allemaal.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/30 ... euzwijnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie