Nationaliseren van banken

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Nationaliseren van banken

Bericht door Pilgrim »

Patriotten hebben de Federal Reserve failliet verklaard en haar functie in de Amerikaanse schatkist overgenomen!

28 maart 2020 door Redactie

Afbeelding

Zoals al bekend was is er iets gaande waar de massa nog geen weet van hebben. Misschien is het ook maar beter dat de massa in de veronderstelling zijn dat het nog steeds gaat om een virus, zodat bepaalde mensen hun werk kunnen doen in de top.

Ondertussen is de Federale Reserve Bank failliet verklaard. Dankzij de patriotten is het banksysteem teruggegeven aan het volk. Is dit onderdeel van het grote plan? Ja!

Afbeelding

Waarom de Federal Reserve Bank?
Het kwaad is daar begonnen. Oorlogen en andere gebeurtenissen werden gesponsord vanaf deze bank. De oorzaak van alle oorlogen, hongersnood en economische ineenstorting van de afgelopen 100 jaar is opgelost en het volk heeft het geldsysteem teruggewonnen.

Het is dan ook logisch dat de patriotten deze bank als eerste hebben overgenomen. Een enorme geldmacht is hiermee afgepakt van Henry Kissinger, Rockefellers en Rothschilds.

De Amerikaanse belastingbetaler financiert al meer dan 100 jaar de hele wereld in een gewelddadige, uitgehongerde, door ziekte geteisterde hel... en we wisten het niet eens.

Daarom moet jij jezelf ook niet langer meer afvragen waarom er altijd hongersnood is geweest, waarom er oorlogen waren. Wij zijn gewend geraakt aan het idee dat oorlogen normaal is en nou eenmaal thuis horen in deze wereld. Immers, wij hebben altijd gelooft dat dictators werden afgezet door onze leiders. Je gaat ontdekken dat onze eigen leiders de grootste dictators zijn die met behulp van ons eigen hard verdiende geld oorlogen hebben gefinancierd. Dankzij het belastingsysteem werden oorlogen gefinancierd. En mensen hadden het niet door.

Bankmisdadigers zijn erin geslaagd een volstrekt overbodige tussenpersoon in privébezit te creëren om ons geld te creëren, waarbij ze enorme rente in rekening brengen aan de Republiek waarvan zij ons dwingen het te betalen uit onze lonen. De grootste oplichterij ooit.

De belastingen die wij al 100 jaar hebben betaald waren ongegrond. Dat er een belastingsysteem is is normaal. Maar zoals deze in het afgelopen 100 jaar is geworden, is niet normaal. Het oorspronkelijke belastingsysteem was gebaseerd op een belasting dat alleen betaald moest worden wanneer er sprake was van winst. 10 procent van de winst zou betaald moeten worden aan een overheid. De rest van het geld is van het volk zelf.

De KVK is in leven geroepen om extra belasting te innen. Omdat wij gewend zijn geraakt aan het belastingsysteem weten wij niet beter dat we over alles belastingen moeten betalen. Wij vinden het gewoon, omdat wij gewend zijn geraakt aan dit systeem.

Maar nu hebben patriotten het gehele systeem weer handen gekregen en zal deze teruggegeven worden aan het volk. Weet je waarom het Federal Reserve Bank zo belangrijk is? Omdat deze ook gekoppeld is aan de Europese Unie. Dit betekend dat de EU geen geld meer zal krijgen van deze bank, een grote strop!

https://censuurvrij.com/index.php/2020/ ... ergenomen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie