Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Deze afdeling is voor algemene topics die niet passen in wat reeds voorzien is. Ze moeten wel aansluiten bij ons thema.
Mahalingam
Berichten: 41991
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Mahalingam »

Duitse RIVM bekogeld met molotovcocktails

BERLIJN - Onbekende aanvallers hebben molotovcocktails gegooid naar het gebouw van het Robert Koch Instituut in Berlijn, de Duitse evenknie van het RIVM. Een beveiliger kon het vuur snel blussen en niemand is gewond geraakt. Uiteindelijk sneuvelde alleen een raam. De daders zijn ontsnapt.
Een gebroken raam bij het Robert Koch Instituut.

Meerdere brandende flessen werden naar het gebouw geworpen. De politie vermoedt een „politiek motief” en doet onderzoek.

Het Robert Koch Instituut is het belangrijkste Duitse gezondheidsinstituut. Het speelt een belangrijke rol in de bestrijding van het coronavirus, onder meer door besmettingen te traceren en de overheid te adviseren over maatregelen.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1860668 ... vcocktails
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Weer demonstraties...
Verzet – Demonstraties in Londen tegen coronapolitiek: “Wij willen de mensenrechten terug!”

Geplaatst op 25 oktober 2020

Afbeelding

Niet alleen in Palermo, Napels en Rome protesteren burgers dit weekend tegen de toenemende coronabeperkingen, ook in Londen gingen gefrustreerde burgers opnieuw de straat op. Hun verzet is vooral gericht tegen de met de coronaregels verbonden schendingen van de mensenrechten, o.a. tegen het recht op privé- en familieleven, de medische vrijheid en lichamelijke zelfbeschikking.

Open waarschuwingsbrief van de politie

De protesten vlamden op, nadat de politie van Londen een open brief stuurde aan de organisatoren van openbare bijeenkomsten met daarin de waarschuwing dat ze daarmee een wetsovertreding riskeren, die bestraft zou worden. Massabijeenkomsten worden ontbonden en de handhaving van de coronawetten wordt streng gecontroleerd, stond er verder in de brief. De optocht van woedende burgers startte gistermiddag bij het Hyde Park en ging van daaruit verder naar het centrum van Londen. De meeste demonstranten droegen geen gezichtsbescherming, hielden geen afstand en drongen door de straten. Ze eisen een einde van de strenge maskerverordening en van de lockdowns.

Tegen totale controle
Tot de initiatiefnemers van de protesten behoort o.a. de organisatie “Save our Rights UK”. Haar woordvoerster, Louise Creffield, zei: “Wij vinden dat de actuele coronaregels buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat ze helpen”. Men zou zich grote zorgen maken vanwege de bescherming van de mensenrechten. Die zorg zou niet per se de lockdown gelden, maar de beperkingen in het privéleven, dat te pas en te onpas gecontroleerd zou worden. Men zou niet meer bereid zijn dat te ondersteunen en zou daarover een standpunt innemen.

Ongeacht de politiewaarschuwing werd nu voor 5 november de “Million Mask March London” – uitgaande van Trafalgar Square – aangekondigd. In de oproep staat o.a. #Plandemic, geen maskers meer!

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/25 ... ten-terug/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Dus toch geen nieuwe lockdown maatregelen in Zweden... :huh:
Sweden Refuses to Impose New Lockdown Measures, Saying People Have Suffered Enough

Published on 23 October, 2020 - Paul Joseph Watson

Loneliness, mental health impact of lockdown balanced against COVID threat.

Health authorities in Sweden have refused to follow the rest of Europe by imposing new coronavirus lockdown measures on their population, arguing that those beset by loneliness and misery of being isolated have suffered enough.

Despite Sweden mirroring other countries on the continent with rising coronavirus infections, the government has held firm in refusing to lockdown its population, weighing the untold misery and health impacts of isolation against the threat of COVID-19.

“The elderly, they said, have suffered enough,” writes Fraser Nelson. “They have spent months being advised to avoid public transport, shopping malls and other parts of everyday life. And the result? Loneliness. Misery. This is more than unpleasant: it quickly translates into depression, mental health issues and mortality. “We cannot only think about infection control,” said Lena Hallengren, Sweden’s health minister, “we also need to think about public health.” An important distinction: focus on Covid to the exclusion of other conditions and you risk lives.”

Hallengren’s 21 page report also uncovered a “decline in mental health” that was “likely to worsen the longer the recommendations remain in place,” leading officials to lift lockdown restrictions that previously applied to over-70s.

After deciding to take a “herd immunity” approach to COVID-19 at the start of the pandemic, Sweden was roundly condemned for not following the harsh lockdowns imposed by virtually every other major European country.

However, as Newsweek acknowledged, Sweden’s COVID-19 death rate is lower than those of Spain, the UK and Italy, countries which all imposed draconian lockdowns.

Unlike the rest of the continent, Sweden’s economy is also in a far better position to make a swifter recovery.

The country’s senior epidemiologist Anders Tengell has also criticized the wearing of face masks as “very dangerous” because it gives a false sense of security but does not effectively stem the spread of the virus.

https://summit.news/2020/10/23/sweden-r ... ed-enough/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76663
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

’Zes keer naar de Appie!’

Door ROB HOOGLAND

En het ergste is: vluchten kan dan niet meer. Thuis zal je blijven. Thuis in Nederland, nota bene. In het godvergeten Nederland, vaste woon- en verblijfplek van de grote dikke ik. Te midden van al die over het paard getilde eigenheimers die de boel nog meer zullen gaan versjteren.

De horror.

En niet alleen omdat het catastrofaal is voor de economie.

"De verzetsdaad van de kleine man"
Nooit zal ik dat filmpje vergeten, tijdens de eerste lockdown door een grinnikende Spaanse mevrouw vanuit haar woning gemaakt. De hoofdrol was weggelegd voor een oude landgenoot van haar, terwijl hij in de straat voor haar huis een speelgoedhondje aan de lijn hield dat zich op batterijen voortbewoog. Je mocht toen al vrijwel niets in dat land. Maar je mocht nog wel de hond uitlaten. Deze bejaarde had geen hond. Daarom probeerde hij de regels op die manier naar zijn hand te zetten. Met versleten pantoffels aan zijn moeilijke voeten slofte hij over het trottoir achter dat vrolijk hobbelende stuk speelgoed aan. Zo kwam hij af en toe nog even buiten.

De verzetsdaad van de kleine man.

Voor mij was het een van de meest ontroerende regelovertredingen ooit.

"Het is behelpen, dat is waar. Maar je moet toch wat"
Ondanks het gematigde optimisme van maandag vrees ik dat wij onze pleziertjes binnenkort ook zo ongeveer op deze wijze moeten trachten te verkrijgen. Is de afvlakking inderdaad slechts tijdelijk, wat ik eerlijk gezegd verwacht, dan zal de tweede lockdown binnen afzienbare tijd zo hevig zal zijn, dat wij alleen nog naar buiten mogen om boodschappen te doen. Voor mezelf heb ik daarom al plannen opgesteld, bijvoorbeeld voor wanneer er andijviestamppot op het menu staat. Dan haal ik eerst de andijvie. Dan haal ik vervolgens de aardappelen, kruimig liefst. Dan haal ik daarna de spekjes. En zo doe ik het ook, één voor één, met de benodigde melk, roomboter en crème fraîche.

Zes keer naar de Appie!

Heerlijk!

Het is behelpen, dat is waar. Maar je moet toch wat. Al is er ook een groot nadeel: je loopt veel meer risico om in contact te komen, met alle al dan niet medische gevolgen van dien, met de figuren die lockdown 2 grotendeels op hun geweten zullen hebben.

Met de egoïsten die glashard illegale feesten organiseren en bezoeken, zoals het afgelopen weekeinde in Hilversum en elders. Met de medelanders, in tal van grootstedelijke wijken, die hun traditie om schijt aan de overheid te hebben gewoon zullen voorzetten. Met de Willem Engel-achtigen die onvermoeibaar zullen blijven demonstreren tegen van alles en nog wat, inclusief de pedofilie die in hun vertroebelde ogen de Nederlandse machthebbers drijft. Met de ontelbare hufters die de politie, die wegens een gebrek aan mankracht toch al niets meer kan handhaven, Nieuwjaarsnacht hoe dan ook het bloed onder de nagels vandaan willen halen met het afsteken van krankzinnige hoeveelheden vuurwerk.

Met alle idioten dus, voor wie slechts één belang telt: dat van henzelf. En die mij de komende tijd serieus zullen doen vrezen voor maatschappij-ontwrichtende onlusten.

Was ik maar een oude Spanjool.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Will Italy Be the First to Deploy Military Against Anti-Lockdown Protestors?

Posted Oct 27, 2020 by Martin Armstrong

Afbeelding

Facebook is now blocking videos people have posted from Italy showing the massive uprising against the lockdowns. The government is redefining “terrorism” to justify deploying the military against the people. The civil uprisings are nationwide and are not merely gangs of thugs as the newspapers try to paint them as also far-right nazis. The government is pointing its finger at non-Italian terrorists as in Lybia. But this is just an excuse to be able to deploy troops and military helicopters against the people. The meeting called at 5PM by the government Rome Time concluded:

“In this context, it was finally agreed on the need to verify the Law 244/2012 “Review of the National Military Instrument”, in order to identify any corrective measures in relation to the changed reference context, and to proceed with the completion of the reform process of Defense in a unitary and inter-force sense, in line with the dictates of Law 25/1997.”

https://www.armstrongeconomics.com/worl ... rotestors/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Een kleine overwinning voor de Belgische afdeling van Viruswaarheid...
NIEUWS: Rechter legt de regering voorwaarden op!

29 okt. 2020

Arrest 28 oktober 2020: De regering heeft werk aan de winkel.

Het hof stelt in onze procedure in kortgeding, die voorlopige maatregelen betreft, zich niet te kunnen inlaten met de adviezen van de virologen en de genomen maatregelen. Het hof legt daarom geen verbod op in kortgeding om bepaalde maatregelen te nemen.

Hierdoor is ons land de facto terechtgekomen in een “gouvernement des experts”, omdat de rechter op korte termijn de maatregelen niet beoordeelt.

Daarmee is de kous echter niet af.

Immers moet de regering de maatregelen beter onderbouwen en een wettelijk kader scheppen in het parlement. De stelling van de burgers dat het controleren van Covid-19 een illusie is en dat er moet worden gefocust op de risicopatiënten, de meest kwetsbaren, noemt het hof “plausibel”. De regering zal dus moeten gaan onderbouwen waarom deze keuze niet wordt gemaakt.

Waar de kortgedingrechter nog had gesteld dat de stellingen van de burgers die dit proces voeren getuigden van “intellectuele armoede”, stelt het hof nu vast dat er een “battle of experts” is. In de procedure in kortgeding kan deze onenigheid niet worden beslecht. Dat is iets voor de zaak ten gronde.

Het gevolg van dit arrest is dat als de regering de maatregelen niet beter onderbouwt en er geen wettelijk kader komt, de afdwinging van de maatregelen in het gedrang komt. In de procedure ten gronde zowel als in de strafprocedures rond de boetes kan immers deze beoordeling wel gebeuren.

Met onderbouwing wordt ook bedoeld aantonen dat de maatregelen nut hebben. Het Hof verwijst naar het gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing op dat vlak. In de actuele stand van zaken waarin de regering en de virologen, hoewel er al tal van maatregelen zijn die de mensen al maanden naleven, vaststellen dat deze maatregelen niet werken en de cijfers blijven stijgen, is de bewijsvoering dat de maatregelen werken bijzonder actueel.

Iedereen draagt mondmaskers in de winkel, in openbare gebouwen, er zijn geen grote demonstraties, de evenementen zijn grotendeels onmogelijk, er wordt niet gedanst ... De regering zal moeten onderbouwen dat deze maatregelen enige nut hebben gehad en nog hebben.

https://www.viruswaanzin.be/post/nieuws ... 0017f026ac
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Sensationeel: Oostenrijks Hof verklaart lockdownmaatregelen ongrondwettig

31 oktober 2020

Afbeelding

Sensationeel nieuws uit Wenen: het Constitutionele Hof in Oostenrijk heeft bepaald dat een aantal coronamaatregelen ongrondwettig zijn. Volgens het Hof is onvoldoende aangetoond dat de maatregelen gerechtvaardigd, proportioneel of nodig zijn.

Het gaat om de volgende maatregelen: toegangsverbod voor restaurants en wasstraten, beperkingen op het aantal bezoekers in restaurants (vier volwassenen die niet tot hetzelfde huishouden behoren), een verbod op bijeenkomsten van meer dan 10 mensen en een mondkapjesplicht in openbare binnenruimtes.

Dankzij het vonnis hebben Oostenrijkse ondernemers de mogelijkheid om de staat aan te klagen en een schadevergoeding te eisen. De maatregelen zijn aangevochten door de Anwälte für Grundrechte (de advocaten voor grondrechten). In onderstaande video spreekt dr. Michael Brunner, één van de advocaten, met het kanaal #honkforhope.

Dit lezen we (natuurlijk) niet in de media
“Goed nieuws voor Oostenrijk! Rechtszaak gewonnen en alle maatregelen als onrechtmatig geoordeeld. Horeca mocht niet worden gesloten, mondmaskers dwingelandij,” reageert Hennie Beijeman.

Priyatine Jeannette Knol Bruins voegt toe: “Dit lezen we (natuurlijk) niet in de media. In Oostenrijk heeft het Constitutionele Hof uitgesproken dat de coronamaatregelen (lockdown) ongrondwettelijk waren.”

“Bijzonder dat een rechter dit moet uitspreken. Als het volk het zegt, is het complotdenken, en als een rechter het zegt ineens gezond verstand. Dit moet natuurlijk overal gaan gelden, gezien wij allemaal dezelfde mensenrechten behoren te hebben. Vrij in- en uitademen is nog wel de allerbelangrijkste,” reageert Cisca Elbertsen.https://www.ninefornews.nl/sensationeel ... ondwettig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Ook de WHO heeft een U-bocht gemaakt. Dezelfde organisatie die in het begin een lockdown adviseerde is daar nu dus opeens op tegen.
WHO now warns against lockdowns due to extreme economic damage

Posted: October 13, 2020SAN DIEGO (KUSI) – The World Health Organization is now warning leaders against implementing lockdowns as a way to fight coronavirus outbreaks.

Dr. David Navarro of the WHO said, “the only time we believe a lockdown is justified is to buy you time to recognize, regroup, rebalance your resources, protect your health workers who are exhausted, but by and large, we’d rather not do it.”

President Trump is championing the news as a victory for him and his campaign, especially since Joe Biden has said he would put the country back into lockdown.

The WHO says the economic damage from the lockdown policies is unsustainable. In March, it is worth noting, that President Trump warned governors across the country to not let the cure be worse than the problem itself.

“We in the World Health Organization do not advocate lockdowns as the primary means of control of this virus,” Nabarro said.

“The only time we believe a lockdown is justified is to buy you time to reorganize, regroup, rebalance your resources, protect your health workers who are exhausted, but by and large, we’d rather not do it.”

“Lockdowns just have one consequence that you must never, ever belittle, and that is making poor people an awful lot poorer,” said Nabarro.

It turns out, he may be right. Some of Trump’s other tweets championing the WHO’s announcement are below:
Donald J. Trump
@realDonaldTrump

The World Health Organization just admitted that I was right. Lockdowns are killing countries all over the world. The cure cannot be worse than the problem itself. Open up your states, Democrat governors. Open up New York. A long battle, but they finally did the right thing!

11:42 PM · Oct 12, 2020
https://www.kusi.com/who-now-warns-agai ... ic-damage/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76663
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Willem Engel gaat aangifte tegen Jan Dijkgraaf doen wegens dit briefje.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6452
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door hans van de mortel »

Die 1,5 meter is een proefondervindelijk vastgestelde vuistregel, . . .

O ja? En wie maakt dat uit?
Zelfs Einstein zat er 'vakkundig' naast.


Kom op mensen! Je gezonde verstand zelfstandig kritisch toepassen op al dat gelul en gezeik in de rondte waar geen mens mee gediend is.
. . . gebaseerd op onderzoek in de jaren 30 van de vorige eeuw door William Firth Wells. Het is onder andere samengevat in zijn boek Airborne Contagion and Air Hygiene. An Ecological Study of Droplet Infections (Harvard University Press, 1955).
Blijkbaar bestaat God nog steeds. In de ruimte; waar die dan ook te vinden is. God allemachtig Jezus, waar bevind ik mij tussenin bij deze intens diep gewortelde zieke wereld?

Die anderhalve meter stelt inderdaad niets voor. Logisch! Wat dan wel? Is niemand dan opgevallen dat het virus constant wisselt van plaats?

Alle ellende komt van boven. Uit de kosmos. Die zit vol met straling en 'geleide projectielen'. Hoe is het anders mogelijk om in een split second een bericht en foto sessie te verzenden naar iemand aan de andere kant van de aardbol? Nadenken! Hersenen gebruiken! En niet afgaan op de goed bedoelde braaksels van mensen die hun rol als sterfelijk overschot van deze beschaving overschatten.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Mahalingam
Berichten: 41991
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Mahalingam »

Een uit de USA overgewaaid dom feest: halloween. Geef mij dan maar het oude cultureel verantwoorde Sint Maarten voor de echte kleintjes met lampionnetjes.
Het is een gruwelijk feest want ik lees:
‘Met zeventig man in een achtpersoonsvakantiehuisje een halloweenparty houden. Sommigen doen het gewoon. Bizar’, twitterde hulpofficier Johan Dubbeldam.
En verder: boosheid, boosheid in de pers. Opeens wordt van dat domme volk geëist dat ze hun verstand gebruiken , in casu, de commando's van de overheid gehoorzamen.
Woede om halloweenfeest in vakantiehuis Droomparken: 'We willen die aso hier nooit meer zien’
[...],,Wij zijn hartstikke blij met het optreden van de politie”, looft Moerenhout de agenten. ,,Ze namen de melding direct zeer serieus en kwamen met zo’n zeven wagens het terrein op. Dat deden ze heel rustig en professioneel: de rest van het park heeft er niets van meegekregen.” Voor Droomparken is het de eerste keer dat zij worden geconfronteerd met een coronafeest. ,,En hopelijk ook de laatste keer. Wij hebben de organisator in elk geval op de zwarte lijst gezet. Die is op geen enkel park van ons meer welkom.”
https://www.gelderlander.nl/binnenland/ ... a03b2396d/
En nog een domme reactie (want zinloos) maar wel een deugpuntje waard:
Het vakantiehuis wordt van top tot teen schoongemaakt, verzekert Droomparken. ,,Wellicht dat we de boel voor een tweede keer gaan reinigen. Wij nemen de coronapandemie zeer serieus. We wachten daarom nog even voordat we de woning weer in de verhuur gooien.”
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

44,000 Scientists, Public Health Experts, and Clinicians sign a Declaration that states Lockdowns don’t work

November 1, 2020 - Cap Allon

Afbeelding

“We’re following the scientific advice,” say western governments as they enforce these, their second nationwide lockdowns in fewer than 8 months. Well, the science has now definitely advised, but is anyone following...?

At the start of the year, if you asked members of the public “should we implement face masks/lockdowns to fight a particularly nasty strain of flu?”, their answers would generally be along the lines of “of course not” and “I’ll accept the risk”. Today, however, as the calendar flips to November, the results of a highly effective brainwashing campaign are on show, and a-scared-out-of-their-wits majority (or is it a noisy scared-out-of-their-wits minority?) are now in full favor of such oppressive, economy-wrecking measures, believing them to be key to their survival despite there being ZERO scientific backing behind them.

These “useful idiots” are even calling for wider and stricter measures. In the UK, for example, school’s aren’t due to close in this latest round of restrictions –enforced on Nov 5– a decision the nation’s teaching unions have evocatively labeled a “deadly mistake”. Such useful idiots have merely been scared, not informed. How do people think the human race has survived thus far? We build immunity against a flu virus, by getting it, no profiteering vaccine required.

Of the 750million people the World Health Organisation says have been infected by the virus to date, almost none have been reinfected.

Furthermore, although COVID-19 is new, coronavirus strains are not. What is never pointed out is that many who have been infected by other coronaviruses in the past have successfully built an immunity to closely related ones, such as COVID-19. Multiple research groups in Europe and the US have shown that around 30% of the population was already immune to COVID-19 before the virus even arrived — a fact that government advisors continue to ignore. In the UK, that equates to more than 20million people. Adding to this, the latest data reveals that 33.5% of the population has already been infected by COVID-19. And once you then factor in that a tenth of the UK population is aged ten or under (and so therefore largely invulnerable), that leaves about 26.5% of people who are actually susceptible to being infected: “That’s a far cry from [the UK gov’s] current prediction of 93%,” writes Dr. Mike Yeadon, who has a degree in biochemistry and toxicology and a research-based PhD in respiratory pharmacology.

Dr. Yeadon goes on to contextualize the UK’s death toll, writing that the pandemic is being presented as “the biggest public health emergency in decades, when in fact mortality in 2020 so far ranks eighth out of the last 27 years. The death rate at present is also normal for the time of year — the number of respiratory deaths is actually low for late October,” he points out.

So, not only not only is this virus less dangerous than we are being led to believe, with almost three quarters of the population at no risk of infection, we’re actually very close to achieving herd immunity.

The science has spoken
Echoing this reality is the Great Barrington Declaration, co-authored by three professors from Oxford, Harvard and Stanford universities — dismissed as ‘emphatically false’ by UK politicians, yet signed by more then 44,000 scientists, public health experts, and clinicians so far, including Nobel Prize winner Dr Michael Levitt.

The declaration states: “Current lockdown policies are producing devastating effects on short and long-term public health. The results (to name a few) include lower childhood vaccination rates, worsening cardiovascular disease outcomes, fewer cancer screenings and deteriorating mental health – leading to greater excess mortality in years to come, with the working class and younger members of society carrying the heaviest burden. Keeping students out of school is a grave injustice. Keeping these measures in place until a vaccine is available will cause irreparable damage, with the underprivileged disproportionately harmed.”

The scientists point out that vulnerability to death from COVID-19 is more than a thousand-fold higher in the old and infirm than the young: “Indeed, for children, COVID-19 is less dangerous than many other harms, including influenza.”

“As immunity builds in the population, the risk of infection to all – including the vulnerable – falls. We know that all populations will eventually reach herd immunity – i.e. the point at which the rate of new infections is stable – and that this can be assisted by (but is not dependent upon) a vaccine. Our goal should therefore be to minimize mortality and social harm until we reach herd immunity. The most compassionate approach that balances the risks and benefits of reaching herd immunity, is to allow those who are at minimal risk of death to live their lives normally to build up immunity to the virus through natural infection, while better protecting those who are at highest risk.”


The eminent scientists call this approach “Focused Protection”.

I urge you to read their declaration in full, here.

Governments are ignoring a formidable collective of respected scientific opinion and relying instead on their own deified, yet utterly incompetent advisers–advisers caught in the headlights, and too spineless to stand up for what’s right. In the words of Dr. Yeadon, “I have no confidence in Sage (the UK Gov’s advisory body) – and neither should you – and I fear that, yet again, they’re about to force further decisions that we will look back on with deep regret.”

https://electroverse.net/44000-scientis ... dont-work/
Ik heb zo’n idee dat al deze wetenschappers wel weten waar ze het over hebben. Als ik me toch op experts of instituties moet beroepen dan doe ik dat liever bij deze wetenschappers dan het WHO of het RIVM (dat een dependance is van het WHO).
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76663
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
di nov 03, 2020 1:24 am

Ik heb zo’n idee dat al deze wetenschappers wel weten waar ze het over hebben. Als ik me toch op experts of instituties moet beroepen dan doe ik dat liever bij deze wetenschappers dan het WHO of het RIVM (dat een dependance is van het WHO).
Vertel. Wat mankeert er aan de wetenschappers van het WHO of het RIVM . Zijn dat geen echte wetenschappers?

Ik zie dat de 44,000 scientists, public health experts, and clinicians "wetenschappers " van de Great Barrington Declaration ook meegeteld worden ? Of gaat dit artikel WEER over de "wetenschappers " van de Great Barrington Declaration.

Daar hebben we het toch al over gehad? Op 21 october. Of ben je dat vergeten.
viewtopic.php?p=500368#p500368
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Keiharde kritiek oud-GGD directeur: RIVM creëert angst met dagelijkse aantal besmettingen

Rob Vellekoop, 6 november 2020

Oud-GGD directeur Vosters spreekt een vernietigend oordeel uit over het functioneren van het RIVM. In zijn getuigenverklaring voor het BPOC zegt hij dat het RIVM zich hoort bezig te houden met advisering, maar niet met besluitvorming. Volgens Vosters gaan zij veel te ver. Ook creëren zij angst, vindt hij, terwijl angst juist schadelijk is voor de gezondheid.

Getuigenverklaring

De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie BPOC 2020 doet onderzoek naar de door de overheid genomen maatregelen vanwege Covid-19, het coronavirus.

De commissie neemt hiervoor verklaringen af van deskundigen zoals artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren met de centrale vraag:

“Waarom zijn sinds 15 maart 2020 vanwege Covid19 beperkende maatregelen in ons land opgelegd, zijn deze maatregelen effectief en staan de opgelegde maatregelen in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het door het SARS-CoV-2 virus?”

De verhoren zijn openbaar, worden gefilmd en gestreamd. De commissie maakt van de verhoren een proces-verbaal waarmee een eindrapport met bevindingen en conclusies opgesteld wordt. Dit zullen ze aanbieden aan de Tweede Kamer. Ondertussen zijn gehoord Prof. Michaéla Schippers, Dr. Bettina van Steenis, Drs. Mario Ortiz Martinez en Renate Tillema, Psychiater.

Categorie A
Volgens de oud-GGD directeur adviseerde het RIVM in januari 2020 naar aanleiding van de COVID-19 uitbraak in het Chinese Wuhan direct concrete maatregelen. Het adviesorgaan van de regering classificeerde Covid-19 namelijk meteen in categorie A. Terwijl de overheid deze beslissing op basis voor de voor- en tegens zelf had moeten nemen.

Het onderbrengen van het virus in categorie A geeft de Rijksoverheid namelijk uitgebreide bevoegdheden, waarvoor achteraf gezien geen reden was.

Na drie maanden was duidelijk dat, volgens Vosters, dit virus niet in deze categorie thuishoort. Het reproductiegetal ging namelijk omlaag wat betekent dat het aantal mensen dat door een besmet persoon wordt besmet al was afgenomen. In zijn woorden: Men is de patiënt een koortswerend middel gaan voorschrijven NADAT de koorts is gedaald. Oftewel mosterd na de maaltijd.

Zijn kritiek op het RIVM geldt nu nog steeds, want zegt hij, hun adviezen zijn nog altijd gerichte maatregelen zonder met alternatieven te komen.

Angst
Vosters verklaart dat het RIVM angst creëert door dagelijks cijfers te geven over het aantal nieuwe besmettingen. Dergelijke getallen zeggen op zich echter niets, zonder erbij te vertellen uit hoeveel mensen de onderzoeksgroep bestaat.

Hij wijst er fijntjes op dat het de taak van het RIVM juist is om te voorkomen dat mensen angstig worden, omdat dit schadelijk is voor de gezondheid.

Testbeleid
Ook met het covid-19 testbeleid maakt de directeur korte metten. Hij vertelt dat het testbeleid van covid-19 precies omgekeerd gebeurt als gebruikelijk. De test, het laboratoriumonderzoek, hoort namelijk het sluitstuk te zijn. Iemand gaat namelijk met klachten naar de arts, deze luistert en doet indien nodig lichamelijk onderzoek. Daarna komt pas het laboratoriumonderzoek om vermoedens van de arts te bevestigen of uit sluiten.

Tot slot geeft Vosters aan dat artsen door hun werkgever verboden worden met kritiek naar buiten te komen, zo heeft hij van drie mensen vernomen.

Hier is zijn getuigenverklaring terug te lezen en te zien.

https://www.dlmplus.nl/2020/11/06/keiha ... dOuSA820Mw
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Weer protesten...
Massaal protest in Leipzig tegen nieuwe lockdown: ‘Lastig om weg te zetten als groepje wappies’

8 november 2020 06:00

Afbeelding

Zaterdag gingen in de Oost-Duitse stad Leipzig tienduizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Het stadsbestuur had geprobeerd de demonstratie te verplaatsen, maar een rechter gaf toch toestemming voor het protest. De betogers eisen een onmiddellijke opheffing van de geldende maatregelen. Die schenden de grondrechten van het Duitse volk, zeggen ze.

Sinds maandag zijn restaurants, cafés en ook musea, theaters en sportscholen weer dicht in Duitsland. De nieuwe lockdown stuit op veel protest.

“Het is fascinerend dat het voormalige Oost-Duitsland, dat maar al te goed bekend is met een intolerant en onderdrukkend regime, veel minder bereid is om zoiets te accepteren dan het verwende Westen,” reageert de Britse journalist Peter Hitchens.

Statenlid Daniël Osseweijer (FvD) voegt toe: “In Leipzig wordt het wat lastiger om het als “klein groepje wappies” weg te zetten zoals hier in Nederland. Deze mensen komen op voor hun vrijheid die ten onrechte wordt ingeperkt door buitenproportionele maatregelen. In de voormalige DDR weten ze nog wat het is om dat te verliezen.”

BREAKING – Massive protests underway in #Leipzig (Germany) opposing the new #COVID19 lockdown.pic.twitter.com/ahYSecCyHI
— Disclose.tv (@disclosetv) November 7, 2020

https://www.ninefornews.nl/massaal-prot ... e-wappies/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Düsseldorf: Rechtbank verklaart algemene mondkapjesplicht onwettig

Geplaatst op 10 november 2020

Afbeelding

Baanbrekend vonnis

De architect Johannes Engelhardt beschouwt de beschermende werking van een mondkapje als niet bewezen. Daarom klaagde hij de stad Düsseldorf aan op grond van de daar geldende algemene mondkapjesplicht. Nu oordeelde de administratieve rechtbank Düsseldorf in een kort geding: de algemene beschikking zou te vaag zijn.


Het vonnis werd gisteren, maandag 9 november, geveld. De administratieve rechtbank Düsseldorf stelde vast dat een algemene mondkapjesplicht in het hele stadsgebied onwettig zou zijn. Voor de burgers zou het niet volkomen duidelijk zijn wanneer hij zou moeten voldoen aan de mondkapjesplicht. Bovendien bekritiseerde de rechtbank een afstandsregeling van 5 meter, die duidelijk verder zou gaan dan de landelijke coronamaatregel, die voorziet in maar 1,5 meter.

Stad kondigt verbeterde verordening aan
De stad Düsseldorf reageerde en hief de algemene schikking nog dezelfde dag op. Voor vandaag werd een verbeterde versie aangekondigd. De rekwestrant Johannes Engelhardt laat zich daardoor echter niet ontmoedigen. “Desnoods procederen we verder”, citeerde de “Bild-Zeitung” zijn advocaat. Deze benadrukte dat de stad met zijn verordening het doel ver voorbijgeschoten zou zijn. De jurist benadrukte dat het in de juridische strijd niet om elk mondkapjesvoorschrift zou gaan. Men zou – logischerwijs – echter in de frisse lucht zonder mondkapje moeten kunnen rondlopen, zeker wanneer je alleen op straat bent.

Het vonnis zou wel eens baanbrekend voor identieke verordeningen in andere gemeentes kunnen blijken te zijn.

Bron: wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/10 ... -onwettig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Anticorona demonstratie in Rome: Ze hebben ons alles afgepakt, dat is oorlog!

Geplaatst op 16 november 2020Afgelopen zondag demonstreerden er in Rome ongeveer 300 Italianen tegen de nieuwste lockdown, die voor hen o.a. een uitgaansverbod vanaf 22.00 uur behelst. Daarbij werd een serie demonstranten zelfs gearresteerd. Ze protesteerden heftig. “Ze hebben ons alles afgepakt. Dat is oorlog!”, zei een demonstrante tegenover “Russia Today” (RT).

“Ze hebben ons alles afgepakt. Onze waardigheid. Onze vrijheid. We moeten alleen nog maar werken, weer naar huis gaan en dan mogen we niet meer uitgaan”, huilt een vrouw in de camera van het Russische televisieteam. Dan zegt ze nog: “Het is net als in de oorlog, dat is oorlog!”

Bron: wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/16 ... is-oorlog/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

VIDEO RT: Protest voor de Duitse Bondsdag tegen de geplande wijziging van de infectiebeschermingswet
RT Deutsch – 18 nov. 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6564
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Ali Yas »

De maatregelen krijgen het karakter van een samenscholingsverbod, een avondklok, een gebiedsverbod, contactverbod, huisarrest, sluiting van kerken en ik vergeet er vast nog wel een paar. Normaal worden dit soort bevelen alleen tegen criminelen geblaft en volksgewijs alleen in tijden van oorlog en bezetting. En dat allemaal in een verloren strijd tegen een luchtweginfectie die moet concurreren met verkoudheid, RSV, griep en longontsteking en waar vrijwel alleen mensen aan dood gaan die anders óók wel dood zouden zijn gegaan.

Voor de maatregelen die de overheid nu neemt heeft niemand gestemd. Als het referendum er nog was, had het kabinet daarmee op z'n broek gehad.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Protesten schijnen toch wel te helpen. Ook in Denemarken is een verplichte vaccinatie van de bevolking door massale protesten voorlopig van de baan.
Forced Vaccination Law In Denmark Abandoned After Public Protests

By Tyler Durden - Wed, 11/18/2020

Afbeelding

Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,

A law in Denmark that would have given authorities the power to forcibly inject people with a coronavirus vaccine has been abandoned after nine days of public protests.


The ‘epidemic law’ would have handed the Danish government the power to enact mandatory quarantine measures against anyone infected with a dangerous disease, but it was the part about vaccinations that caused the biggest uproar.

In Denmark, the national government proposed a new epidemic law which includes the right to conduct forced physical exams, mandate isolation, and allows police-directed physically coerced vaccination.

The people resisted.

The proposal was dropped.

Well done, Denmark. https://t.co/qHxn0QCf6e

— AJ Kay (@AJKayWriter) November 15, 2020


“The Danish Health Authority would be able to define groups of people who must be vaccinated in order to contain and eliminate a dangerous disease,” reports the Local.

“People who refuse the above can – in some situations – be coerced through physical detainment, with police allowed to assist.”

However, after nine straight days of protests against the new law, it has now been scrapped.

DENMARK: 9 days of protests over a new law that "would be able to define groups of people who must be vaccinated. People who refuse the above can be coerced through physical detainment, with police allowed to assist." pic.twitter.com/LN0SBVKUE8

— Robin Monotti Graziadei (@robinmonotti) November 14, 2020


With a coronavirus vaccine within sight, governments across the world are mulling over what punitive measures to bring against those who refuse to take it.

Last week we highlighted how both Ticketmaster and airline companies are considering barring people from entering venues and flying if they cannot prove they have taken the vaccine.

So while public protests may be able to prevent authorities carrying out forced vaccinations, people who refuse to take the shot may find it virtually impossible to enjoy any kind of social life, use public transport, or even find employment.

https://www.zerohedge.com/political/for ... c-protests
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie daagt kabinet wegens coronabeleid
20 nov. 2020


Spoiler! :
Een Buitenparlementaire Onderzoekscommissie gaat het kabinet dagen wegens het coronabeleid. Drs. Pedro Kuit is Theoloog , onafhankelijk dominee en de initiatiefnemer van BPOC2020, de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie, dat middels openbare verhoren van getuigen (artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren) onderzoek doet, naar de door de overheid getroffen maatregelen in het kader van Covid 19, het coronavirus.

Naar aanleiding van de verhoren – die allemaal gefilmd en gestreamd worden op internet - wordt een eindrapport met bevindingen en conclusies opgesteld, die wordt aangeboden aan de Tweede Kamer.

Waarbij 3 vragen centraal staan zijn:

1) Waarom zijn sinds 15 maart 2020 vanwege Covid19 beperkende maatregelen in ons land opgelegd

2) Zijn deze maatregelen effectief...

3) ...en staan de opgelegde maatregelen in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het virus SARS-CoV-2 ?

“ Indien het kabinet de conclusies van het rapport negeert zullen we de weg naar de rechter niet schuwen” , verklaart initiatiefnemer en commissielid Pedro Kuit aan programmamaker Flavio Pasquino

Meer info over dit project is te vinden op:
http://bpoc2020.nl.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv
Stand van zaken Buitenparlementaire Onderzoekscommissie: Kabinet gedaagd wegens corona beleid
Na minister Hugo de Jonge kondigde ook premier Mark Rutte afgelopen week feitelijk de komst van een nieuwe Untermensch in Nederland aan, door te suggereren dat ongevaccineerde mensen straks mogelijk geen toegang meer krijgen tot evenementen en bepaalde gebouwen. Het schokkendste was nog wel dat deze aangekondigde grove mensenrechtenschending bijna uitsluitend met instemming werd begroet.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’

22 november 2020

Afbeelding

Een Portugees beroepshof heeft geoordeeld dat coronatests onbetrouwbaar zijn en dat een verplichte quarantaine op basis van testresultaten om die reden onwettig is. De rechters suggereerden verder dat een gedwongen quarantaine voor gezonde mensen mogelijk in strijd is met hun fundamentele recht op vrijheid.

De rechters oordeelden bovendien dat een enkele positieve coronatest niet kan worden gebruikt als doeltreffende diagnose van infectie.

De zaak draaide rond vier Duitse toeristen die het land waren binnengekomen en die door de regionale gezondheidsautoriteit in quarantaine waren geplaatst. Slechts één van de toeristen was positief getest op corona, terwijl de andere drie in quarantaine moesten in verband met ‘besmettingsgevaar’. Alle vier de toeristen waren voordat ze vertrokken uit Duitsland negatief getest.

Rechters Margarida Ramos de Almeida en Ana Paramés verwezen in hun vonnis naar verschillende wetenschappelijke studies. Ze noemden deze studie van Jaafar et al., waaruit blijkt dat coronatests vanaf 35 cycli een nauwkeurigheid hebben van 3 procent. Dat betekent dat tot wel 97 procent van de positieve testuitslagen vals-positief kan zijn.

Totaal onbetrouwbaar
De rechters zeggen op basis van de literatuur dat elke coronatest bij meer dan 25 cycli totaal onbetrouwbaar is. Overheden en laboratoria doen erg geheimzinnig over het aantal cycli dat ze draaien, maar het is bekend dat ze soms tot 45 gaan. Zelfs de Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, heeft openlijk gezegd dat coronatests bij meer dan 35 cycli ‘totaal onbruikbaar’ zijn.

Je kunt het vonnis hier lezen in het Portugees en hier vind je een Nederlandse vertaling. Daarnaast heeft Great Game India er een artikel over geschreven en heeft een Portugese professor een lange e-mail over deze zaak gestuurd naar Lockdown Sceptics.

Hoe reageren de media op het vonnis? Niet. Ze hebben er helemaal niets over geschreven. Het bericht werd van Reddit verwijderd omdat het ‘geen officiële bron’ zou zijn, terwijl het is gebaseerd op officiële rechtbankdocumenten.

Another big win for the People & warning for all Western govts grossly abusing their powers without any scientific evidence

“Portuguese Appeals Court Deems PCR tests unreliable” & deemed the forced confinement of people in quarantine centres “unlawful”
https://t.co/nHKwgcnViS pic.twitter.com/5UnRyH1gco

— Kulvinder Kaur MD (@dockaurG) November 16, 2020
[[url=https://off-guardian.org/2020/1 ... ffGuardian]

https://www.ninefornews.nl/portugese-re ... -onwettig/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Pilgrim »

VIDEO: RT (live) – “Stille tocht” in Berlijn van tegenstanders van de coronamaatregelen
22 november 2020

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7488
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door sjun »

Stille Nacht. Eingesperrt im Corona-Winter. COMPACT 12/2020


Ermächtigungsgesetz: Merkels Wasserwerfer-Republik-- Die Woche COMPACT

:shock:
"Wenn die Polizei Straftaten verübt, werden wir uns wehren."
Die Regierung der altparteien muss sofort weg.

Wenn Unrecht zu Recht wird, wird Wiederstand zur Pflicht!
Berthold Brecht.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 41991
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Verzet tegen de lockdown en andere beperkende maatregelen m.b.t. de coronacrisis

Bericht door Mahalingam »

Een aantal dakhazen vierden luidruchtig feest.
Toen er eentje van het dak afviel kwam er ambulance, brandweer en politie.
Wie de dakhazen waren is onbekend: hun naam is Haas.
Persoon valt van dak in Leiden, waarna studenten vluchten over daken vanwege ongeoorloofd feestje

Een persoon is in de nacht van woensdag op donderdag van een dak gevallen op de Turfmarkt in Leiden. Het is niet geheel bekend wat de toestand van het slachtoffer is.

In eerste instantie werd een traumateam voor de gevallen persoon opgeroepen, maar die bleek niet nodig te zijn. Het slachtoffer is wel opgenomen in een ziekenhuis.

In één van de woningen waar de politie vanwege het incident binnenviel, was een studentenfeest aan de gang. Sommige feestvierders vluchtten over de daken voor agenten. De brandweer heeft nog naar die studenten gezocht, maar kon ze voor zover bekend niet achterhalen.
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/DMF20201126_88279565
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie