De ondergang der Belgen

Maarten
Berichten: 442
Lid geworden op: Di Mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente
Contact:

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Maarten » Do Aug 22, 2019 9:17 am

Hoe gaan ze nu verder in La Belgique? Aanmodderen...LOL

Federale onderhandelingen liggen zo goed s stil: 'Reynders rijdt vooral voor zichzelf'
Terwijl de Vlaamse onderhandelaars volop werken aan een regeerakkoord, is het muisstil op federaal vlak. Inhoudelijk zou er amper iets bewegen. Informateur Didier Reynders (MR) zou die luwte gebruiken om Eurocommissaris te worden.
https://www.knack.be/nieuws/belgie/fede ... 00097.html

Wat een puinhoop zeg...

mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor mercator » Do Aug 22, 2019 11:21 am

Maarten schreef:Hoe gaan ze nu verder in La Belgique? Aanmodderen...LOL
Wat een puinhoop zeg...

We zijn beter af zonder federale regering. Dan kunnen er tenminste geen verdere dwaze plannen uitgevoerd worden, het is zo al erg genoeg met onze 5 regeringen: Vlaamse, Waalse, Duitse, Brusselse en Waals-Brusselse. Een 6de federale regering kunnen we missen als kiespijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Do Aug 22, 2019 3:01 pm

Dit pamflet wordt in Antwerpen uitgedeeld.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Vr Aug 30, 2019 3:37 pm

Bewoners Dormaal ongerust over komst open asielcentrum in najaar: “Zullen we onze kinderen nog alleen buiten durven laten?”

In Dormaal is ongerustheid ontstaan over de komst van een asielcentrum in het huidige woonzorgcentrum Philemon en Baucis aan de Zoutleeuwsesteenweg. Burgemeester Boudewijn Herbots (CD&V) bevestigt intussen dat er in het najaar wel degelijk op deze locatie een open asielcentrum voor maximaal 130 personen komt. Fedasil heeft een huurovereenkomst van 18 maanden gesloten met de eigenaar, Anima Care.

“Wij horen hier allemaal geruchten, maar een degelijke communicatie ontbreekt. Het is duidelijk dat men hier in alle stilte zo’n asielcentrum wil vestigen, zonder de lokale bevolking hierin te kennen”, klinkt het boos in Dormaal. De inwoners vragen zich af of hun kleine rustige dorp wel geschikt is voor de opvang van asielzoekers. “Niemand heeft dat graag in zijn ‘tuin’. Dagelijks worden er in de media ‘verhalen’ verteld over andere steden, waar dergelijke asielcentra zijn, en de problemen die daarmee gepaard gaan”, klinkt het. “Zullen wij onze kinderen alleen nog durven buiten laten? Zullen er meer inbraken zijn? Zullen onze huizen in waarde zakken? Er zijn zoveel vragen, waar we vandaag geen antwoord op krijgen. En moest het nog gaan om de opvang van gezinnen, oké, maar het zijn bijna allemaal jonge mannen.”

Burgemeester Boudewijn Herbots (CD&V) begrijpt de ongerustheid van de bewoners. “Wij zijn in dit verhaal ook wat op snelheid gepakt en zijn hier geen vragende partij voor. Het gaat om een overeenkomst tussen Anima Care en de federale overheid en als stad zijn we hierin niet betrokken. We beseffen wel dat mensen op de vlucht op een fatsoenlijke manier moeten opgevangen worden, maar anderzijds moet er ook rekening gehouden worden met de lokale gemeenschap.”

Burgemeester Herbots vernam van Fedasil dat er in het najaar een open asielcentrum wordt ingericht, na enkele aanpassingen aan het woonzorgcentrum Philemon en Baucis. De vijftig bewoners van het woonzorgcentrum verhuizen binnenkort naar het nieuwe woonzorgcentrum Ravelijn en dus komt dit gebouw leeg te staan. “De focus ligt vooral op asielzoekers die zorgbehoevend zijn, omdat de site hiervoor uitgerust is, maar dit zal niet uitsluitend zo zijn. We stellen ons ook vragen bij het aantal asielzoekers dat hier gefaseerd zal opgevangen worden. Dat is volgens ons te veel voor een klein dorp als Dormaal.”

Fedasil
Het asielcentrum zou een tijdelijk karakter hebben. “We vernamen dat er een huurovereenkomst voor 18 maanden afgesloten is”, zegt burgemeester Herbots. “Er zou ook een buurtwerker aangesteld worden om alles in goede banen te leiden. Als stad gaan we alvast Fedasil uitnodigen om de werking aan de bewoners toe te lichten. Dat zal hopelijk al volgende week zijn. Daarnaast denken we een bezoek aan het asielcentrum van Deurne te organiseren, zodat de inwoners hiermee in de praktijk kennis kunnen maken.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor mercator » Vr Aug 30, 2019 4:37 pm

Fantastisch, een linksgetinte buurtwerker komt de 130 soldaten van Allah op het rechte pad houden. Dormaal is zowat een van de meest afgelegen plekken in Vlaanderen en zonder enig grootstedelijk vertier, daar gaan die jongens echt niet willen blijven. Binnen de week zitten die in Leuven of Brussel bij hun geloofsgenoten. Daar mogen de paar honderd inwoners van Dormaal dan wel op rekenen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Zo Sep 08, 2019 4:39 pm

Bizar......... :shock: Dit is 'kunst' in Belgie. Sex simuleren en dan minderjarige kinderen laten kijken. Hoe verknipter wil je het nog hebben. De oudste zal niet ouder dan 10 zijn schat ik zo. Oordeel zelf .

Afbeelding


Ophefmakend: acteurs vrijen voor kinderen in toneelstuk 'Lam Gods', NTGent past voorstelling niet aan

Bij het NTGent is het controversiële toneelstuk ‘Lam Gods’ in avant-première gegaan. Tijdens een opmerkelijke scène vrijen twee acteurs voor een groepje kinderen, die ook meespelen in het stuk. “Het gaat om een erotische choreografie en niet om échte seks”, benadrukt het Gentse theatergezelschap. Er wordt dus niet gepenetreerd. “De kinderen werden begeleid en de ouders waren op de hoogte.”

Het toneelstuk lokte eerder al controverse uit omdat het met een zoekertje naar teruggekeerde Syriëstrijders zocht als acteurs. Regisseur Milo Rau noemde ze toen “een moderne versie van de kruisvaarders”. Enkele dagen later kwam NTGent hierop terug en verklaarde dat het "niet samenwerkt met, en geen podium geeft aan criminele terroristen".

Wie wel op de planken stond was Fatima Ezzarhouni, de moeder van een Syriëstrijder en CD&V-kandidate voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Haar zoon zou een tijd geleden in Idlib zijn omgekomen. Zij speelde Moeder Maria.

Vrijscène met toekijkende kinderen
Maar de opvallendste scène had niets met Syriëstrijders te maken. Op een bepaald moment beginnen Adam en Eva te vrijen, terwijl het meisjeskoor van heel dichtbij toekijkt. Het theatergezelschap benadrukt dat het niet om échte seks gaat. “Het gaat om een erotische choreografie”, klinkt het. “Het is niet wat het lijkt.”

Bovendien werden de kinderen begeleid en waren de ouders goed op de hoogte, zegt NTGent. “We hebben aan de kinderen uitgelegd dat het maar theater is. Het zijn gewoon twee blote mensen die elkaar graag zien.”

“600 jaar geleden ook schandaal”
Ook regisseur Milo Rau ziet geen probleem. “We hebben veel naakt, maar Adam en Eva waren ook naakt”, zegt hij aan VTM NIEUWS. “600 jaar geleden was het schilderij Lam Gods ook een schandaal. Maar dat is zoals God ons geschapen heeft.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor mercator » Zo Sep 08, 2019 5:12 pm

Ariel schreef:Bizar......... :shock: Dit is 'kunst' in Belgie. Sex simuleren en dan minderjarige kinderen laten kijken. Hoe verknipter wil je het nog hebben. De oudste zal niet ouder dan 10 zijn schat ik zo. Oordeel zelf .

Dat is een manier om wat volk naar zo een belachelijk gedoe te laten komen, kinderen moeten wel gaan vermits het een schooluitstap is. Het wordt zo tijd dat er geen cent subsidie meer gaat naar al die moderne "kunst".
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Di Sep 10, 2019 4:55 pm


Scholieren bedreigd en vernederd: politie verhoogt toezicht aan bushaltes op Grote Markt

De politie in Turnhout gaat na schooltijd extra toezicht houden aan de bushaltes op de Grote Markt. Vorig jaar waren er al eens problemen met groepjes jongeren die zich dreigend en intimiderend gedroegen ten aanzien van andere scholieren. Bij de start van het nieuwe schooljaar heeft die problematiek zich al meteen terug voorgedaan. “Er wordt zelfs gedreigd met messen”, getuigt Ellen Kox.

De start van het nieuwe schooljaar leidde aan het station in Mol al meteen tot een vechtpartij onder jongeren. Maar ook aan de bushaltes op de Grote Markt in Turnhout is het niet altijd peis en vree onder de scholieren. Jonge kinderen worden er omsingeld door groepjes jongeren. Ze worden geïntimideerd, uitgescholden en zelfs bedreigd met messen. Eén van de slachtoffers is het 14-jarig metekind van Ellen Kox. “De problemen zijn vorig jaar al begonnen, maar gaan dit schooljaar gewoon verder”, zegt Ellen. “Telkens zij een short of T-shirt draagt, krijgt ze kritiek van andere jongeren. Ze omsingelen haar en dwingen haar om armen en benen te bedekken. Ook een vriendje van haar die zich geout heeft als homo is een doelwit. Ze worden opgewacht, gevolgd en omsingeld. Er zijn zelfs al messen getoond om hen te bedreigen. Mijn moeder is een keer ter hulp geschoten. Zij was in de buurt en zag wat er gebeurde, maar werd gewoon mee omsingeld.”

Het metekind van Ellen Kox is geen alleenstaand geval. Meerdere scholieren – zowel meisjes als jongens – voelen zich niet veilig aan de bushaltes op de Grote Markt. De problematiek is niet nieuw. Ook vorig schooljaar waren er problemen met groepjes jongeren. Toen waren de aanstokers jongeren die na schooltijd aan de bushaltes rond hingen om een bus richting het asielcentrum in Arendonk te nemen. “We zijn op de hoogte van de problematiek. Er zijn rustige periodes, maar soms steekt het probleem weer de kop op en moeten we enkele jongeren interpelleren”, klinkt het bij de politie in Turnhout. “Ook vorig jaar hebben we een tijd gelijkaardige problemen gekend. Als we daar dan een paar dagen op werken en extra toezicht houden, is dat weer gedaan. We dachten dat het momenteel redelijk rustig was. Nu blijkt dat er toch weer problemen zijn bij de start van het schooljaar zijn we terug gestart met extra toezicht.”

Ellen Kox hoopt dat behalve politie ook gewone burgers mee een oogje in het zeil houden. “Die intimidaties en bedreigingen gebeuren op de Grote Markt. Met alle mensen die er passeren, is het onmogelijk dat geen enkele volwassene er iets van merkt. Temeer omdat mijn metekind geen alleenstaand geval is. We horen dat meer jongeren gelijkaardige situaties meemaken. Het is toch niet normaal dat kinderen van 14 à 15 jaar schrik moeten hebben om aan een bushalte te staan. Op die leeftijd zijn kinderen nog kwetsbaar. Als je op die leeftijd al angst moet hebben om over straat te lopen, kan je jezelf niet ontwikkelen zoals het zou moeten.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor mercator » Wo Sep 11, 2019 10:01 am

Merk op dat Turnhout niet eens een echte stad is maar eerder een groot dorp. De allochtonen overlast manifesteert zich daar ook al een aantal jaren terwijl dat vroeger een grootstedelijk fenomeen was. Idd kent Turnhout een grote populatie negers in het straatbeeld, ik heb mij altijd al afgevraagd hoe dat nu juist komt. Nu weet ik het dus, een ophokplaats in het nabije Arendonk.
Maar geen nood, de politie overweegt om enkele "jongeren" te interpelleren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Ariel » Wo Sep 11, 2019 11:33 am

mercator schreef:Merk op dat Turnhout niet eens een echte stad is maar eerder een groot dorp. De allochtonen overlast manifesteert zich daar ook al een aantal jaren terwijl dat vroeger een grootstedelijk fenomeen was.


Ze zitten tegenwoordig overal mercator. In elk dorpje of gehucht. Er is volgens mij in heel europa geen plekje meer te vinden waar je niet geconfronteerd wordt met een pik zwarte meneer op een fiets, en een moslima met een kopvod op.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18522
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor mercator » Do Sep 12, 2019 9:55 am

Ariel schreef:Ze zitten tegenwoordig overal mercator. In elk dorpje of gehucht. Er is volgens mij in heel europa geen plekje meer te vinden waar je niet geconfronteerd wordt met een pik zwarte meneer op een fiets, en een moslima met een kopvod op.

Op het Duitse platteland valt het nog best mee kon ik tot nog toe vaststellen. Maar idd, zodra ik een plaats van pakweg meer dan 20.000 inwoners binnenloop gaat het al mis. En in de Duitse grote steden is het helemaal een ramp. Keulen, Aken,Bonn...vreselijk.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15533
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De ondergang der Belgen

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Sep 12, 2019 2:39 pm

mercator schreef:
Ariel schreef:Ze zitten tegenwoordig overal mercator. In elk dorpje of gehucht. Er is volgens mij in heel europa geen plekje meer te vinden waar je niet geconfronteerd wordt met een pik zwarte meneer op een fiets, en een moslima met een kopvod op.

En in de Duitse grote steden is het helemaal een ramp. Keulen, Aken,Bonn...vreselijk.

Ik kwam 35 jaar geleden voor een werkopdracht een tijdje regelmatig naar Keulen. Ik heb het eerder al verteld: 30% allochtonen volgens de krant. Met mijn eigen ogen kon ik dat bevestigen. Ongelooflijk zoveel Turken. De kopvodden vielen nog wel mee. Ik vermoed dat de mislukte mensensoort moslims bezig is met een inhaalslag. Ze hebben haast. Want de kijkers op internet en de media die langzamerhand wel genoeg krijgen van het islamitische wanordelijke geestelijk verdorven gepeupel, zijn het bijna zat. Moslims komen meer en meer de neusgaten uit bij de niet-moslimmens. Logisch ook. Wie zit er nu te wachten op parasieten die onze kennisbeschaving uitkotsen en beweren dat zij het allemaal beter zullen doen als zij de baas zijn en ondertussen nog geen nagels hebben om aan hun reet te krabben. Het merendeel van alle moslims wereldwijd beschikt nog altijd niet over goede sanitaire voorzieningen. Mocht dat wel zo zijn dan komen die uit niet-moslimlanden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “België - Vlaanderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten