LPF-Vlaanderen

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Spinoza
Berichten: 9
Lid geworden op: vr mei 09, 2003 9:35 am

LPF-Vlaanderen

Bericht door Spinoza »

Tot op heden is de enige manier om in Vlaanderen een anti-islamistische stem uit te brengen, kiezen voor het Vlaams Blok.

Een alternatief is er niet. Noch voor 'allochtone' ex-moslims, noch voor 'autochtonen'.

Terecht wordt het Vlaams Blok met argwaan bekeken. In het verleden heeft deze partij immers niet bepaald uitgeblonken in fijnzinnigheid. Alle problemen met vreemdelingen werden door haar met één grote groffe borstel te lijf gegaan. Hierbij kwam dan nog eens dat de leiders van deze partij in het verleden niet vies waren om bedenkelijke partijen en bewegingen in het buitenland op te zoeken.

Met andere woorden: zo het Vlaams Blok in de meeste van haar geledingen al grondig veranderd en bij de tijd zou gebracht zijn, de partij blijft met een huizenhoog imago-probleem kampen. Ook doordat de partij nog steeds andere punten naarvoren schuift die slechts een segment van de samenleving aanspreken zoals ivm abortus en holebi's.


Daarom zou het heel goed zijn als er in Vlaanderen een alternatief zou bestaan voor het Vlaams Blok.

En dan denk ik in eerste instantie aan een partij zoals werd opgericht door Pim Fortuyn.


Een partij die zegt :


MINDER MENSEN, MINDER ISLAM en MEER DEMOCRATIEAfbeelding
Gebruikersavatar
Patrick
Berichten: 383
Lid geworden op: di jan 21, 2003 10:23 pm

Bericht door Patrick »

Zolang er een taboesfeertje blijft hangen onder invloed van het politiek correct denken zal een extremistische partij zoals het Vlaams Blok het monopolie behouden op het bekritiseren van de Islam. Uiteraard gaat zulk monopolie ten koste van onze (FFI)geloofwaardigheid want het Vlaams Blok levert namelijk kritiek met een gans andere bedoeling.

Daarnaast heeft het Vlaams Blok ook nog eens het thema Veiligheid kunnen monopoliseren en wordt ze, dankzij het Cordon Sanitair, nog eens gepositioneerd als dé oppositiepartij bij uitstek.

Als we de wegen van het Politiek correct taboe denken verlaten en de thema's Islam, veiligheid en cordon sanitair algemeen bespreekbaar maken: Dan pas zal het mogelijk zijn om de proteststemmers te overtuigen en de huidige patstelling te doorbreken.

Spit it out ...
Plaats reactie