Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokkanen

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Schepsel! » Ma Mar 24, 2014 8:42 pm

Maar verbaast niemand zich zoals ik? Op een bepaalde manier regeert Wilders de media en het Nederlandse gedachtenleven, in de zin van waaraan gedacht wordt, waarover iedereen weer een mening gaat hebben, waarover gekwekt zal worden op de teevee. Ik begrijp enige aandacht voor de uitspraak, maar dit? Juist de laatste weken heeft heel Justitie aangetoond geen enkele morele autoriteit te bezitten, met als rottende kers op de meurende taart een minister die credits lijkt op te willen bouwen voor een sollicitatie in Noord-Korea! Want welke dictator bedenkt dat nu, die voorgedrukte aangifteformulieren, de politie die op bezoek komt om een politicus kalt te stellen, nog wel net nadat is gebleken dat er hier qua misdaad een feitelijke anarchie heerst? (geen anarchie in de wenselijke zin)

Naast de rest van alles wat er momenteel misgaat.

De Opiniedirigenten van het Collectief (NOS en co, al dat fijne volk) blaten daar *ook* naar hartelust over en zwengelen de emotionele oprisping goed aan. Maar waar gáát het over, manmanman! De reactie van Opstelten en de politie hierop is onvoorstelbaar maar het raakt volledig ondergesneeuwd.

Een tijdje terug twitterde Wilders wat doms -ik weet niet meer wat- en ja, op toverslag had iedereen een mening om erover te uiten. Op dat moment kwam allerlei schandalig gedrag naar buiten van de overheid, met kort daarvoor nog het drama van Bert van der Roest. Als je dat voorzichtig noemt: huh, wat bedoel je?

Hun wereldbeeld moet welhaast sprookjesachtig zijn! Op een bizarre manier heeft Wilders ongekende macht. En wat zijn de mensen oppervlakkig, vergeef me de arrogantie, dat ze zich zo hun gedachtenleven (of dat nu pro of anti is) laten leiden door Wilders en de media... Wilders krijgt de mensen van hun luie kont Amsterdam in, dit ene dingetje is zó schokkend dat er een demonstratie moet zijn die de opiniedirigenten vervolgens tonen alsof er geen echt nieuws is. Het is niet schokkend dat mensen het al dan niet met Wilders eens of oneens zijn, maar dat de aandacht blijkbaar zo goed gegijzeld kan worden door 1 man en de media. Niet alleen dat ze (media, politiek enz) dat *doen*, maar ook dat de mensen er zo in meegaan.

Raar. Over veel schokkender dingen hoor je ze nooit. Mensentemmers, dat zijn ze, bij politiek en NOS.
(^v^)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 24, 2014 9:45 pm

Ik wil graag minder ‘islamitische democraten’

Geplaatst op 21 maart 2014, door FubarWilders zei: ”Minder Marokkanen.” Hij zei niet dat ze allemaal weg moesten. Hij had het ook niet over deporteren of vergassen. Vergelijkingen met Hitler gaan dan ook mank. In het filmpje is ook duidelijk te zien dat ie het over drie (3) vragen heeft; wilt u minder PvdA, minder EU, en daar hoor ik niemand over terwijl het dezelfde vraag was. In 2008 wilde Hans Spekman Marokkanen vernederen (Vrij Nederland). Rob Oudkerk vond het Kut-Marokkanen (EénVandaag). Diederik Samsom vond dat Marokkanen een etnisch monopolie hadden op straatoverlast (NRC). Marcouch wil buitenlanders met een verblijfsvergunning eens in de vijf jaar streng screenen (Magreb). En ik las ergens dat Samsom Marcouch complimenteerde dat ie zo’n overlastgever een fysieke draai om zijn oren gaf (kan het linkje niet terug vinden). Dat schrijven de ‘fatsoenlijke’ media zonder problemen op, want PvdA.

Aboutaleb wil minder Oostblokkers: “De komst van Roemenen en Bulgaren naar Rotterdam kan dramatische gevolgen hebben voor de stad. Daarvoor vreest burgemeester Ahmed Aboutaleb” (AD). Mariëtte Hamer wil minder Polen per vierkante meter (radio 1). De SP had in 2005 al een Polenmeldpunt (Volkskrant). Diezelfde SP wist in ’83 al te melden dat de islam een probleem was en wilde een paar jaar later graag een maximum quotum van 10% allochtonen per wijk. De VVD wil eisen stellen aan Antillianen die in Nederland komen wonen (NRC). De socialisten, ook die van de VVD, doen absoluut niet onder voor Wilders als het op uitspraken aankomt. PvdA-er en ex-commissaris van politie te Amsterdam, Joop Riessen, wilde zelfs Wilders mollen en PVV-ers deporteren (hij wel) en dat vond Samsom en ook Pauw en Witteman, waar die aan tafel zat, geen enkel probleem:Asscher noemt de uitspraken van Wilders gif voor de samenleving (RTL), maar over islamitisch antisemitisme hoor ik hem nooit. Dat zal toch niks met zijn voorvaderen te maken hebben he, hey ik ben niet begonnen te godwinnen. En het Marokkanenprobleem, dat er wel degelijk is, wordt door de opeenvolgende regeringen maar niet aangepakt. Dan is het niet meer dan terecht dat Wilders dat weer eens op de agenda zet. Feit is dat islamieten fundamentalistisch zijn (NRC) en de jihadis’s steunen die naar Syrië gaan (Volkskrant). Dan kunnen we wel stellen dat de integratie mislukt is, radicaal mislukt. Extreem fundamentalistisch mislukt onder het toeziende oog van de gematigden. Wegkijken en bagatelliseren en geen maatregelen nemen zal alleen maar tot meer multiculturele ellende leiden.

Dit keer werd Wilders niet verweten dat ie alleen maar benoemt en niet met oplossingen komt, nee dat doen de heren -en de sporadische dame- hierboven zelf, en nu Wilders wel met een oplossing komt (remigratie) fulmineren ze daartegen. De inhoud kunnen ze weer in de onderste lade opbergen en ze mogen weer -elkaar aflebberend- over elkaar heen buitelen over de toon. Ayaan Hirsi Ali zei op 18 jan 2005: “De toon maakt voor moslimfundamentalisten geen verschil omdat we allemaal op hun dodenlijst staan.” De Marokkaanse straatjihadi’s, deze frontsoldaten van Allah, zijn het meest zichtbare topje van de islamitische ijsberg, die zonder twijfel de meest directe en zichtbare overlast veroorzaken. Mohammed Bouyeri heeft afdoende aangetoond dat ze niet als zielige jochies afgedaan moeten worden, maar dat we het probleem serieus moeten nemen.

Afbeelding

Of de timing van Wilders handig was, of tactisch of strategisch, kan ik niet beoordelen. Dat zal de toekomst uitwijzen. Dat het doelbewust was staat buiten kijf, anders zeg je het niet drie maal in een week. En tot drie maal toe meldde die er ook pas later, of er naast, bij dat het ging om criminele Marokkanen en dubbelpaspoortigen. Dat laadt op zijn minst de verdenking op hem dat ie toch iets meer wil uitlokken dan alleen dat. Dat is gelukt, want het land is in alle staten. Het gevolg is dat de PvdA niet heel hard met de billen bloot hoefde voor de historische nederlaag, dat ze verjaagd zijn uit alle grote steden -hun machtsbasis- zullen ze nog veel last van krijgen en Pechtold kreeg ook niet de mediaruimte om zijn overwinningsfeestje te vieren. Nee, alle media-aandacht ging weer naar Wilders en de PVV, die wel zetels verloor in Den Haag en ook eentje in Almere, maar daar toch de grootste bleef. Dat is een prestatie. En vergeet niet dat ie er gelijk bij aankondigde dat dit de aftrap was naar 22 Mei. En bedenk ook dat de PvdA gedecimeerd is, terwijl 60% van de PVV-stemmers thuis gebleven is, omdat er voor hen niks te kiezen viel. In Mei wel. Bij deze gemeenteraadsverkiezingen viel niet veel te winnen voor de PVV. De link islam, en zijn zichtbare variant -de Marokkaanse straatjihadi’s- is gelegd, en het verband met immigratie en EU zal vanaf nu zeker uitgespeeld gaan worden.

Misschien wel belangrijker dan deze hele ophef vond ik -maar dat is in de hyperige massapsychose ook aan de aandacht ontsnapt- dat er twee islamitische partijen drie zetels gehaald hebben in Den Haag. IslamDemocraten twee stuks en de Partij van de Eenheid ééntje. Deze twee partijen tonen dus keihard aan dat de islam een politieke doctrine is, waarom zou je anders in de politiek gaan. En de hypocrietste van de twee -islam democraten- geeft nota bene zelf aan, in tegenstelling tot hun naam, niks te hebben met democratie: “Gemeenteraadslid Hasan Kücük vindt islamitische regels zwaarder wegen dan democratisch gemaakte afspraken.” (Den Haag FM)

Dáár zou ik me zorgen om gaan maken.

Waar ik me ook zorgen om maak is het idee dat het Marokkanenprobleem niks met de islam te maken zou hebben. Vanzelfsprekend behoort het kanonnenvoer niet tot de intellectuele islamitische-geleerde hoogvliegers. Vanwaar worden deze saboteurs aangestuurd? Misschien zullen we dat snel zien nu er zich islamitische democraten genesteld hebben in onze ‘democratie’, voor wat dat nog waard is.

http://www.vrijechroniqueurs.nl/ik-wil- ... emocraten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 24, 2014 9:49 pm

Dit was wat Samson destijds zei.

Samsom: Marokkanen hebben monopolie op overlast

Door Jeroen Langelaar, 15 sep 2011

Afbeelding
Samsom: Het klopt dat het vooral Marokkanen zijn.

Marokkaanse jongeren hebben een 'etnisch monopolie' gekregen op straatoverlast. Die conclusie trekt PvdA-Kamerlid Diederik Samsom na een jaar in het geheim als straatcoach te hebben meegelopen in Amsterdam.

De PvdA'er spreekt donderdag in NRC Handelsblad over zijn ervaringen.

'Het klopt dat het vooral Marokkanen zijn,' aldus Samsom. 'Deze jongens hebben door een samenloop van omstandigheden een etnisch monopolie op dit soort overlast gekregen.'

Bloedirritant
Hij zegt mede vanwege filmpjes op GeenStijl zich een jaar geleden te hebben aangemeld als straatcoach. 'Dat bloedirritante gedrag. Ik wilde het gewoon meemaken.'

'Nu weet ik het. Dat triomfalisme bij die jongens, de wetenschap dat ze zich onaantastbaar voelen, en dat ook zijn. Dat gaat door merg en been. Het tast het zelfvertrouwen van de politie aan, het zelfvertrouwen van Nederland.'

Islam
Volgens Samsom heeft de overlast van het straattuig niets te maken met de islam. 'Hoe geloviger, hoe minder last je van ze hebt.'

De PvdA'er erkent dat de aanpak van de Marokkanenproblematiek 'een enorm zwakke plek' is van zijn partij. Naar aanleiding van zijn ervaringen in Amsterdam pleit Samsom voor een hardere, duidelijkere en eerdere aanpak van overlastgevers.

Draai om de oren
Wat hem betreft worden de jongeren zichtbaar voor de buurt op hun plaats gezet. Daarbij moet een 'lichamelijke draai om de oren' niet worden uitgesloten, niet door ouders of agenten, maar ook door andere volwassenen in de wijk.

'Ik zal niet zo snel meer denken, dat valt vast mee, als mensen klagen over overlast,' besluit hij.

http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/ ... ER316636W/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 24, 2014 9:51 pm

Opstandige fractieleden PVV Almere willen toch blijven

Door Servaas van der Laan, 22 mrt 2014

Afbeelding
De PVV'ers in Almere blijven gewoon actief voor hun partij - Foto: ANP

De acht fractieleden van de PVV in Almere willen toch binnen de partij actief blijven in de gemeenteraad. Wel verwerpen ze de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders.

Dat meldt fractievoorzitter Toon van Dijk.

Misverstand
Vrijdag meldde het ANP dat acht van de negen raadsleden de PVV-fractie zouden verlaten. Maar dat bericht berust volgens Van Dijk op een misverstand.

'Het misverstand is ontstaan omdat de tweede man in de fractie, Chris Jansen, zich vrijdag in de media opwierp als nog de enige PVV-vertegenwoordiger in Almere,' zei Van Dijk. Jansen weigerde afstand te nemen van de uitspraken van Geert Wilders over Marokkanen, in tegenstelling tot zijn fractiegenoten. 'Hij kreeg van ons die ruimte, maar ging daarna zijn eigen tegenstrijdige koers varen', zegt de fractievoorzitter.

Friesland
Wel keren twee leden van de Statenfractie van de PVV in Friesland de partij de rug toe. Het gaat om fractievoorzitter Otto van der Galiën en Pieter Buisman. Van der Galiën en Buisman kunnen zich niet meer vinden in 'het beeld van de partij dat Wilders heeft opgeroepen'.

Pieter Buisman sprak zaterdagochtend van een 'heel lastige maar weloverwogen beslissing'. Het is nog niet bekend wat het derde Friese Statenlid Max Aardema doet.

http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/ ... -1487562W/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Amazigh
Berichten: 1449
Lid geworden op: Wo Mei 02, 2007 9:42 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Amazigh » Ma Mar 24, 2014 10:07 pm

Manon schreef:En het eerste slachtoffer van de joelende fascistische bruinelaarzen is gevallen!

http://www.metronieuws.nl/nieuws/columniste-ebru-umar-mishandeld/dYBfdw!n52722/

AMSTERDAM (ANP) - Columniste en schrijfster Ebru Umar is vrijdagavond in de buurt van haar huis in het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes mishandeld door twee jongens van Marokkaanse komaf. Ze kreeg een klap in haar gezicht, viel tegen een muur en raakte gewond aan haar hoofd.

De jongens hadden haar eerst een tijdje achtervolgd, zo liet ze zondag weten. Umar publiceerde onder meer columns op de website van Theo van Gogh. Sinds november heeft de Amsterdamse de column van de vermoorde Van Gogh overgenomen in de Metro. De plek waar de filmmaker wekelijks zijn verhaal schreef in de gratis krant, bleef na de moord een jaar leeg.

Meteen na het incident heeft Umar 112 gebeld. Dezelfde avond heeft ze aangifte gedaan bij de politie. De politie in Amsterdam wil niet op de zaak ingaan.Natuurlijk wil de politie NIET op de zaak ingaan, ze hebben het te druk met het uitgeven van voorgedrukte aanklachtformulieren die zeggen dat Wilders minder marokkanen wil.

Waar zijn nu de "ik ben een marokkaan" moffenhoeren?


Interesting... :thinking: Is het al bevestigd dat het Marokkanen waren? Zeer belangrijke en relevante informatie natuurlijk.
A proud amazigh!

Mahalingam
Berichten: 40679
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Ik doe aangifte tegen Wilders

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 24, 2014 10:08 pm

Het is helemaal bar daar in Delft.
De kutmarokkaantjes zijn helemaal in verwarring. Het is normaal dat zij 'hoer hoer' sissen naar alle vrouwen. Maar wat nu? Die inboorlingen sissen tegen ze 'minder minder'. Dit geeft maatschappelijke onrust op straat. Marokkanen voelen zich ernstig bedreigd. Wat als die Wilders aanhangers gaan zeggen: "wacht maar tot wij de baas zijn." ?
Hier zo'n incidentje volgens Mimoun Outmany, baas van de Marokkaanse Sociale Culturele Vereniging Delft.
De uitspraken van de PVV-leider hebben volgens Outmany voor een gespannen sfeer op straat gezorgd in Delft. 'Een Marokkaans meisje werd in een café in Delft aangesproken door een groep jongens die tegen haar riepen dat Wilders gelijk heeft en dat ze het land uit moet. Onze kinderen zijn bang. Wat Wilders doet is haat zaaien. We voelen ons als Delftse Marokkanen ook beledigd. We willen een duidelijk punt maken door aangifte te doen."

Iets in een café zorgt voor een gespannen sfeer op straat.
Wat doet een fatsoenlijk Marokkaans meisje in een café ?
Ze zal toch wel oud genoeg zijn daarvoor?
Dus waarom zijn kinderen dan bang daardoor?

PvdA kom er maar in:
Ook Abdel Maanaoui van de Delftse PvdA ziet dat de uitspraken van Wilders voor onrust hebben gezorgd in de stad. Ook hij deed gisteren aangifte tegen de PVV-leider. 'Mensen schreeuwden zaterdag 'minder, minder' naar een jong meisje dat over straat liep,' vertelt hij. 'Alleen omdat ze een Marokkaanse afkomst heeft. Moeders durven hun kinderen niet meer de straat op te laten. Hun kinderen worden op straat uitgescholden. Alleen omdat hun ouders in Marokko zijn geboren. Ik kan mij goed voorstellen dat dit nog verder uit de hand gaat lopen. Dat beangstigt mij.'

Alleen omdat ze van Marokkanse afkomst is. Zou het niet zo zijn dat ze zich afficheerde met een hoofddoek?
"Moeders durven hun kinderen niet meer de straat op te laten. " Daar zal het straatbeeld van opknappen; veel minder overlast van hangjongeren.
Het plein voor het politiebureau van Delft stond zondagmiddag vol Delftenaren van Marokkaanse komaf die aangifte kwamen doen tegen Geert Wilders.
Dat ziet er dan zo uit:
Afbeelding

Zou het niet simpeler zijn als die agenten gewoon in de moskee komen met hun vooringevulde formulieren? Of is dat nog een brug te ver?
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3621564/2014/03/24/Massale-aangifte-Delftse-Marokkanen-tegen-Wilders.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2533
Lid geworden op: Za Apr 24, 2010 3:20 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor silkyboxershortXL » Ma Mar 24, 2014 10:25 pm

Schepsel! schreef:Maar verbaast niemand zich zoals ik?
Schepsel! schreef:Op een bizarre manier heeft Wilders ongekende macht.

In het land der blinden is de eenoog koning.
Het is openlijk fascisme wat we te zien en horen krijgen en hoe de opinie bespeeld wordt. De wijze waarop is wat gesofisticeerder dan WW2. Er zitten beslist universitair geschoolde lieden achter. Die laten bruutheden over aan de opgehitste standjes uit ons midden. De Europese coup is bijna afgerond en de landsbelang is verkwanseld door politici. Vergeet dat de politici er zijn voor het land en de burgers, Vergeet dat de msm je wijzer wil maken. Het enige "donkere wolkje" aan de hemel is het 30% deel van de bevolking die Wilders vertegenwoordigd. Ik ben de verbazing voorbij. En vecht met de woede die het in me opwekt.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA

Mahalingam
Berichten: 40679
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Ik doe aangifte tegen Wilders

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 24, 2014 11:12 pm

In ieder gevsal hoeft ikin ledien de politiee niet naarde moskeeten te gaan om aangiftes in te zamelen.
Dat doen de moskeeters zelf.
Leidse moskeeën doen aangifte
LEIDEN - De twee Marokkaanse moskeeën in Leiden doen gezamenlijk aangifte tegen Geert Wilders. Bijna achthonderd bezoekers van deze gebedshuizen, hebben met handtekeningen laten weten achter de aangifte te staan.
Hamid Bouzzit, bestuurslid van het Islamitisch centrum Imam Malik voelt zich vernederd door de uitspraken van Wilders. ,,Ik voelde me direct aangesproken om het land te verlaten. Ik vond het eng en gevaarlijk.’’
http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/leidenenregio/article27024473.ece/Leidse-moskeeen-doen-aangifte?lref=R3
Twee sektes die elkaar weten te vinden vanwege een gezamelijke vijand.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74435
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Ariel » Di Mar 25, 2014 12:47 am

De Fractie PVV in Almere heeft het licht gezien, en blijft bijeen

De fractie van de PVV in Almere blijft toch bijeen en heeft besloten de nieuwe raadsperiode met negen man in te gaan. "De linkse media en politiek correcte kliek hebben ons niet uit elkaar weten te spelen'', aldus de Almeerse fractievoorzitter Toon van Dijk
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Zwartmeer » Di Mar 25, 2014 4:54 am

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Ich bin ein Marokkaan

Berichtdoor Manon » Di Mar 25, 2014 12:33 pm

Hadden ze nu niet beter "Ik ben een nederlander" als moto gehad? lijkt me een beter antwoord.

Deze mevrouw kon beter "ich bin ein Moffenhoer" op haar blote t-shirt geschreven hebben: geen marokkaan die zich met zo'n kafferhoer wil inlaten.

Afbeelding
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2241 ... an___.html
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

mercator
Berichten: 19018
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor mercator » Di Mar 25, 2014 12:38 pm

Hier nog zo een nep-Marokkaan. De ADHD Antilliaanse Zwarte Piet Raymann die veel te vaak de Hollandse kijkbuis teistert:
Afbeelding
Wat een onzin ook. Als er minder Marokkanen zijn ,zijn er toch meer uitkeringen voor Antillianen?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 40679
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Mahalingam » Di Mar 25, 2014 12:42 pm

Is er op twitter of hoe dat mag heten al een foto van een Turk gesignaleerd met een 'ik ben ook Marokkaan' t-shirt?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor King George » Di Mar 25, 2014 12:49 pm

Werk aan de winkel, gemeente Nijmegen! Of komt dit nou weer niet in aanmerking voor aangifte?

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Manon » Di Mar 25, 2014 1:11 pm

Mahalingam schreef:Is er op twitter of hoe dat mag heten al een foto van een Turk gesignaleerd met een 'ik ben ook Marokkaan' t-shirt?

:vhappy; :applause: :applause:
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Mahalingam
Berichten: 40679
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Ik doe aangifte tegen Wilders

Berichtdoor Mahalingam » Di Mar 25, 2014 1:36 pm

En hoe wordt er in Havanna aan de Waal gemobiliseerd?
Een fraai lentezonnetje die het gevoel geeft: "laat ik eens wat gaan doen."
En de politie kondigt aan: de vooringevulde formulieren liggen klaar. Komt U maar!
En alle locale de politici komen opdraven om te laten zien hoe deze bedevaart moet verlopen.
Resultaat: verpletterende toeloop van Gutmenschen die moreel schone handen willen hebben.
Is er bij de Katholieke kerk ooit zo'n aanloop geweest voor gratis aflaten?
Video:
http://bambuser.com/v/4475089
http://bambuser.com/v/4475029
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 25, 2014 2:22 pm

Ook Joram heeft kennelijk last van slappe knieën. Er zijn kennelijk niet zo veel mensen die echt moed hebben. :unhappy:

Afstand van Wilders? Dit zegt Joram van Klaveren zelf over Marokkanen

Door Gerard Driehuis - vrijdag 21 maart 2014

Joram van Klaveren vindt Wilders nu een racist. Deze tekst sprak hij zelf in de kamer uit over Marokkanen:

Voorzitter,

Ondanks het inmiddels belachelijke tijdstip waarop we dit belangrijke debat voeren, begin ik maar.

Van de Marokkaanse jongens komt 65% in aanraking met de politie. Marokkanen zijn 22 keer vaker verdachte van vermogensdelicten met geweld en geen enkele groep gaat zo vaak opnieuw in de fout als Marokkanen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat antisemitisme en homofoob geweld welig tieren onder Marokkanen. De legitimatie voor deze ellende: de islam.

Ook wijzen wij op de buschauffeurs die tijdens hun werk worden afgetuigd, meisjes die in zwembaden worden betast, joodse burgers die worden geïntimideerd, de mishandeling van homo’s en zelfs geweld tegen gehandicapten en ouden van dagen. Maar ook willekeurige passanten kunnen slachtoffer worden van Marokkaans geweld. Een te kort rokje, een verkeerde blik of het niet-meewerken aan je eigen beroving: dat alles leidt tot geweld. Zelfs onze stranden (van Zandvoort tot Scheveningen) worden geteisterd door rovend en gewelddadig Marokkaans tuig.

Nederland heeft een Marokkanenprobleem. En dat probleem raakt uiteraard aan de islam. Onderzoek van Van Acker concludeerde al dat de moskee een zeer negatieve rol speelt in de opvoeding en dat Marokkanen daar ook leren niet om anderen te respecteren.

Dat probleem, onder andere het excessieve geweld van deze groep, kent behalve een islamitische ook een racistische component: Marokkaans geweld tegen niet-Marokkanen. Het zijn niet de Marokkaanse omaatjes die worden overvallen door het tuig. Het zijn geen Marokkaanse meisjes en vrouwen die op straat worden uitgesist, die in zwembaden worden betast en voor hoer worden uitgemaakt. Het zijn niet-Marokkanen en dan voornamelijk autochtonen. Onderzoek van de heer Ferwerda wees jaren geleden al uit dat sterke anti-Nederlandse gevoelens een oorzaak zijn van geweld door Marokkanen. Mohammed Cheppih, die inmiddels speelt voor polderimam, stelde dat negen van de tien jonge moslims Nederlanders haten. De meeste slachtoffers van loverboys zijn autochtone meisjes en de grootste dadergroep heeft een islamitische achtergrond, en is Marokkaans.

De ongebreidelde massa-immigratie en de totaal mislukte integratie als gevolg van de islam, vormen de basis voor dit probleem. De huidige aanpak om dit probleem op te lossen, heeft compleet gefaald. Het jarenlange ‘PvdA-gepamper’ van Marokkanen met belachelijke projecten als ‘boten bouwen in Rabat’, ‘op vakantie gaan met de politie’ of ‘vechtsporten voor criminele Marokkanen’ heeft er niet voor gezorgd dat de ellende is gestopt, integendeel.

Het is nu tijd voor keiharde repressie. De PVV draagt al jaren heel concrete oplossingen aan maar wordt daarbij nooit gesteund door links, de Partij van de Arbeid – als katalysator van de integratieproblemen – voorop. De PVV blijft echter pleiten voor minimumstraffen, huis- en wijkuitzettingen, het stopzetten en maximaal korten van uitkeringen van daders, standaard politie-inzet met honden, avondklokken, mobiele politieposten, groepsaansprakelijkheid en uiteraard denaturalisatie van daders om ze daarna zo snel als mogelijk het land uit te knikkeren.

Voorzitter, ik rond af. We doen een beroep op de minister om de aangedragen oplossingen over te nemen en zo deze enorme ellende eindelijk te stoppen.

Dank u wel.

http://www.welingelichtekringen.nl/opin ... kanen.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Manon » Di Mar 25, 2014 2:54 pm

Dit is een bericht uit 2006. Toen heeft ze inderdaad de column overgenomen van Theo.

klopt Ozes. Ik dacht dat het recent nog eens gebeurd was. Niet dus.
Maar het mag hier wel nog eens even herhaald worden vind ik. We moeten tenslotte wel weten waarom we MEER Marokkanen moeten willen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Ozes » Di Mar 25, 2014 6:24 pm

Het is zeker handig om het af en toe te herhalen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Ik doe aangifte tegen Wilders

Berichtdoor Eliabe » Di Mar 25, 2014 6:58 pm

Maar 't vrome volk, in U verheugd,
Zal huppelen van zielevreugd,
Daar zij hun wens verkrijgen;
Hun blijdschap zal dan, onbepaald,
Door 't licht, dat van Zijn aanzicht straalt,
Ten hoogsten toppunt stijgen.
Heft Gode blijde psalmen aan;
Verhoogt, verhoogt voor Hem de baan;
Laat al wat leeft Hem eren;
Bereidt den weg, in Hem verblijd,
Die door de vlakke velden rijdt;
Heilig bent U, o Allah, en lof zij U,
en gezegend is Uw naam en hoog is
Uw roem, er is geen god behalve U
Allâhoe Akbar :muslima:
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 25, 2014 6:58 pm

Ingezonden brief: 'Van der Laan heeft jammerlijk gefaald'

Martin Bosma, 25-03-14

Een burgemeester dient boven de partijen te staan. Niet voor niets is dit een benoeming door de Kroon. Onpartijdigheid is het eerste waar Amsterdammers een burgervader op moeten afrekenen.

Eberhard van der Laan heeft dit weekeinde jammerlijk gefaald voor die test. Hij voerde het woord op een haatbijeenkomst, gericht tegen één politieke partij. Zijn verontwaardiging is bovendien politiek gedreven.

Witte school
PvdA-burgemeesters kijken meestal de andere kant op bij geluiden uit eigen kring. Als Diederik Samsom de straatcoach uithangt en vaststelt dat Marokkanen een 'etnisch monopolie' hebben op overlast, kan dat niet boeien. Als PvdA-voorzitter Hans Spekman voorstelt Marokkaanse jongeren te vernederen, levert dat evenmin verontwaardiging op. PvdA-burgemeester Job Cohen staat schaapachtig te lachen als naast hem PvdA-wethouder Rob Oudkerk de term kut-Marokkanen introduceert. Als linkse politici voor hun eigen kinderen minder Marokkanen willen en dus hun kroost verhuizen naar een witte school, klinkt geen protest. Een cartoonist die islamkritische tekeningen maakt, wordt door tien man politie van zijn bed gelicht. Vanwege zijn mening. Dat hadden we sinds de oorlog in de stad niet meer meegemaakt.

Van der Laan is als burgemeester ook verantwoordelijk voor zijn voorgangers. Zaterdag spreekt hij op een demonstratie van Mohamed Rabbae, die ooit als lijsttrekker van GroenLinks pleitte voor het verbieden van De duivelsverzen van Salman Rushdie en mededeelde dat 'wij, islamieten' homoseksualiteit nooit zullen aanvaarden. De organisatie is in handen van radicale clubs als Internationale Socialisten en Nederland Bekent Kleur - fans van Hamasbaas Ahmad Yassin.

Jihadvlag
Op de demonstratie wappert de vlag van de jihad, de eeuwendurende massamoord op niet-moslims. Van der Laan vindt dat prima. Dat gebeurt allemaal op een steenworpafstand van twee synagogen, en onder de Dokwerker. Een mevrouw heeft een bord 'Alle PVV'ers het land uit'. Die moeten raus.

Van der Laan spreekt op het podium van 'hartverwarmende reacties'. Sprekers roepen op tot het oppakken van Kamerleden. Van der Laan pruttelt wat over groepen die tegen elkaar worden opgezet. Dat groepsdenken de essentie is van de islam, vergeet hij. Er wordt geroepen 'wij zijn allemaal Marokkanen'. Niet: wij zijn allemaal Nederlanders. Niet integreren, maar segregeren. De PvdA ziet dat het goed is.

Als toppunt van smakeloosheid is er het spandoek 'Wilders, hond van Israël'. De bloeddruppels eronder illustreren het verlangen deze enige democratie in het Midden-Oosten bloedig te vernietigen; een islamitische agenda. Mooi eerbetoon aan onze tachtigduizend vermoorde Joodse stadsgenoten die misschien nog hadden geleefd als de staat Israël er tien jaar eerder was geweest.

Van der Laan heeft niet de behoefte de burgemeester te zijn van alle Amsterdammers. Hij kiest partij voor de radicale islam en de Israëlvernietigers. Zijn verontwaardiging is niet oprecht, maar gedreven door de wil een groep Amsterdammers, namelijk PVV-kiezers, aan te vallen. Een bevolkingsgroep wordt weggezet. 'Opgeruimd staat netjes', lezen we op het bordje van de mevrouw die oproept tot deportatie van mij en honderdduizenden PVV-stemmende Nederlanders. Zo diep is onze stad gezonken. Wat kan ons nog redden?

Deze open brief van Martin Bosma, Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Vrijheid, staat vandaag (25-03) in Het Parool.

http://www.parool.nl/parool/nl/5/POLITI ... rtij.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Zwartmeer » Di Mar 25, 2014 8:09 pm

Goed stuk van Bosma. Een burgemeester is een bestuurder die boven de partijen dient te staan. Hij is daarom aangesteld en niet gekozen.
Zijn verontwaardiging is niet oprecht, maar gedreven door de wil een groep Amsterdammers, namelijk PVV-kiezers, aan te vallen. Een bevolkingsgroep wordt weggezet. 'Opgeruimd staat netjes', lezen we op het bordje van de mevrouw die oproept tot deportatie van mij en honderdduizenden PVV-stemmende Nederlanders. Zo diep is onze stad gezonken. Wat kan ons nog redden?

Helaas voor Bosma, en ons, zijn de Amsterdammers waar hij het over heeft een minderheid in eigen stad geworden en heeft burgemeester van der Laan logischerwijs meer oog voor de belangen van de meerheid. Daar komt ook nog eens het eigen partijbelang bij.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45837
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 26, 2014 2:09 am

Over Afshin Ellian en de tegenstrijdigheid in zijn uitspraken van enkele jaren geleden en nu

Posted on 25 maart 2014

Waarom veranderde deze geleerde zo drastisch? www.elsevier.nl. Gedeelte uit het (fictieve) interview met Geert Wilders, door Afshin Ellian geschreven en verspreid door Elsevier.

Wilders:
-Ik begrijp deze hysterische verontwaardiging niet. Waarom zijn ze zo massaal boos op me?

Ellian:
De manier waarop u in Den Haag aan het gepeupel vroeg of ze minder Marokkanen – concrete mensen zonder aanzien des persoons – wilden, riep koude rillingen op bij iedereen in mijn omgeving, inclusief degenen die op u hebben gestemd. Die vorm was volstrekt fout. Stelt u een moskee vol van baardmannen voor: willen jullie minder Joden, of homo’s? Ook zij kunnen argumenten aanvoeren ter verdediging van hun stelling. Als een Pontius Pilatus hebt u een vraag voorgelegd aan het volk. De vorm en de inhoud van ‘minder Marokkanen’ tart het geweten van de meesten. Dit was echt niet een voorop gezette hetze van de media of van D66, het was oprechte collectieve verontwaardiging.


Hoe worden hier de Nederlanders genoemd..? GEPEUPEL..? Denkt men zo over ons? Denkt de heer Ellian zo over ons..? Weet mijnheer Ellian dat met “GEPEUPEL” het sociaal laagste volk wordt bedoeld?! Het minne volk. Geef het “gepeupel” brood en spelen, dan houden ze zich rustig en kunnen wij, de intellectuele bestuurders, onze gang gaan.

Mijnheer Ellian, denkt U werkelijk zo over PVV-mensen..? U moest zich schamen. Wat weet U van ons. Niets! dat blijkt! Wat een smerige opmerking! Wij, wij zijn geen a-socialen, wij zijn geen gepeupel. Met het woord “gepeupel” zegt U in feite dat wij PVV-mensen het uitschot van de maatschappij zijn! Toevallig ook even een verkeerde woordkeuze zoals Wilders misschien? Gezien Uw opleiding is elk woord gemeend en dat neem ik U zeer kwalijk!

Velen met mij zijn gevallen over deze uitspraak! In feite is deze uitspraak meer discriminerend ten opzichte van ons, Nederlanders, dan Wilders heeft gedaan ten opzichte van mensen die hier vriendelijk ontvangen zijn, maar hun ware aard hebben ontplooid, waarmee ik wil zeggen, dat veel van hen crimineel zijn. Dat is gewoon een vaststaand feit! In ieder geval zegt Wilders de waarheid over een grote groep Marokkanen.

U zet echte Nederlanders, die opkomen voor hun land en cultuur neer, als GEPEUPEL, minkukels zonder hersens? U durft ons zonder enige reden te scanderen? U hebt zich verlaagd door mensen van de PVV neer te zetten als a-socialen! Is het vechten voor eigen VOLK eerst, verboden..? Mogen wij niet meer zeggen dat Nederland vol is..? Mag er niet gesproken worden over criminaliteit in Nederland, waarbij een bepaalde groep hoog scoort? Is dit wettelijk geregeld soms?

Waarom gaan wij niet eens een proces aanspannen tegen U en tegelijk een proces tegen bepaalde regeringsleiders (nota bene door de Nederlanders zelf gekozen) die ons op een zelfde manier beledigen en neerzetten..? Is het ons, de PVV-mensen die achter eigen cultuur staan, verboden gezamenlijk actie te ondernemen..? Wij hebben dit (nog) niet gedaan. Waarschijnlijk omdat wij te verstandig zijn en weten dat tegen mensen als U en de partijleiders in dit land niet te vechten is, de rechterlijke macht is een macht die weinig recht spreekt. Vriendjespolitiek..? Bedreigingen..? Bedreigingen tegen mensen die voor ‘Eigen Volk Eerst’ zijn..? Oh, er zijn nog andere mensen dan PVV-aanhangers, die achter hun vaderland staan. Allemaal voelen wij ons onzichtbaar bedreigt. U vormt eveneens een bedreiging door ons, Nederlandse PVV´ers, weg te zetten als vuilnis van de maatschappij! U werkt mee aan de hetze tegen de PVV mensen..!

WAAROM doet U dit..? Wordt U zelf bedreigt misschien..? Is Uw familie in gevaar? Dat meldt Afshin Ellian aan Elsevier. nl. De politie en de National Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) zijn op de hoogte van de bedreiging. Over Ellian´s veiligheid zijn nog steeds gesprekken gaande met de autoriteiten’ meldt de hoogleraar. Tot enkele maanden geleden ging de NCTV daarover, nu is de regionale politie verantwoordelijk voor bescherming tegen radicale moslims. Moet zelfs mijnheer Ellian beschermd worden tegen radicale moslims? Hoeveel hiervan zijn er hier in Nederland?

Bent U onder druk gezet mijnheer Ellian…? Laten we als verontschuldiging het volgende aannemen. We houden er sterk rekening mee dat U bedreigt wordt, deze bedreiging komt niet vanuit PVV-kringen. Misschien kunt U voortaan beter Uw Elsevier blog afsluiten? Dat zou eerlijker zijn, want U weet dat PVV´ers geen uitschot van de maatschappij zijn, maar mensen die nadenken. En het nadenkende soort is een GROOT gevaar voor de gevestigde partijen.!

Als afsluiting van dit bericht haal ik graag nog enkele woorden door U geschreven aan.

24 juni 2011:

Wij hebben gewonnen. Nederland heeft gewonnen. De tirannie van de islam, die van mij een vluchteling heeft gemaakt, heeft in Amsterdam verloren van de rechtsstaat. De despotische activisten en die Marokkanen-vertegenwoordiger – hij vertegenwoordigt niet de Marokkaanse Nederlanders, maar de staat van subsidies – hebben verloren. Het recht en de redelijkheid hebben gewonnen. Waarom zulke grote woorden over een gewone strafzaak? Omdat mij dagelijks de strafzaken uit Iran en andere islamitische landen ter ore komen, die door de autoriteiten worden aangespannen om de vrijheid van meningsuiting van andersdenkenden in te perken.

Mijnheer Ellian, gaat het niet ook zo in Nederland..? Vrijheid van mening en andersdenkenden beperken? Voornamelijk bij mensen met een eigen mening en gevoel voor eigen land, zoals bij PVV´ers..! Er zijn altijd goede redenen om de vrijheid onnodig in te perken: het beledigen van de islam en de “profeet” Mohammed, het innemen van immorele standpunten, en niet zelden het in gevaar brengen van de nationale veiligheid. En dit mag nooit in Nederland gebeuren.

JUIST OM DEZE REDEN is er de PVV! HIERMEE Mijnheer Ellian, slaat U de spijker op de kop. DIT is waar de PVV-mensen achter staan, DIT is waar wij voor vechten en U weet dit!

De Amsterdamse rechters hebben de juridische jihad tegen de vrijheid een halt toegeroepen. De hele dag hoorde ik op radio vreselijke onzin over allerlei aspecten van de Wilders-zaak. De ene beweerde dat het onderscheid tussen islam en moslims een gekunsteld gedachtespinsel is. Er waren ook mensen die beweerden dat Wilders in Nederland moest worden veroordeeld, omdat ook in Frankrijk en België politici zijn veroordeeld. En dan waren weer de Marokkanen en Turken aan het woord, die beroepsmatig verontwaardigd moeten zijn. Volgens deze eeuwig verontwaardigden is de uitspraak een vrijbrief om moslims te discrimineren of te beledigen. Daarom heb ik besloten om al deze onzinnige prietpraat te ontleden in verschillende blogs. Het is te hopen dat deze blogs de geesten zullen doen verlichten. MOOI gesproken mijnheer Ellian: VOLGENS DEZE EEUWIG VERONTWAARDIGDIGDEN!

Valt de islam samen met de moslims? Is dat mogelijk? En wat zijn de implicaties als de islam en moslims verwisselbare begrippen zouden zijn?

GEERT WILDERS HEEFT CONFORM HET ISLAMITISCH DENKEN GEHANDELD!

In mijn redenering volg ik ook de gedachte dat zodra je de islam en moslims laat samenvallen, je ook bereid moet zijn om alle gewelddadige aspecten van de islam aan moslims toe te rekenen. Dit laatste betekent het einde van elke vorm van rechtsvrede met moslims. Wilders denkt niet in deze lijn!

Mijnheer Afshin Ellian, ik besluit met de volgende woorden. Kunt U ons Uw totale ommezwaai uitleggen en graag tegelijkertijd waarom mensen die voor eigen vaderland en cultuur opkomen ineens de verworpenen der maatschappij zijn..?

Wat is de reden van Uw ommekeer..???

Afbeelding

Door: Martha N.

http://ejbron.wordpress.com/2014/03/25/ ... more-58814
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Ik doe aangifte tegen Wilders

Berichtdoor King George » Wo Mar 26, 2014 3:25 am

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20187
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokk

Berichtdoor King George » Wo Mar 26, 2014 3:28 am

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 16 gasten