Provinciale Statenverkiezingen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Pilgrim »

Tweet van Martin Bosma

Afbeelding

Om 17.00 uur debat met mijn favoriete minister over de geheime dienst. Mijn eerste vraag zal zijn: “Is er al nieuws over Russische inmenging bij de verkiezingen van gisteren?”

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Martin Bosma)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Pilgrim »

Op Urk lukte het de PVV wel

Geplaatst op 21 maart 2019

Afbeelding
De vuurtoren op Urk.

De uitslag van de verkiezingen voor de Provinciale Staten is duidelijk: de VVD kreeg slechts een speldenprikje en verloor te weinig. Veel te weinig. Dit verlies breekt de arrogantie van de VVD niet. Om dat te bereiken, had de VVD echt een pak slaag moeten krijgen. Maar, of men bij de VVD laconiek doet of niet, Baudet blijkt ineens een serieuze bedreiging. Het downplayen van zijn succes is dan ook gelijk al begonnen.

De vraag is ook hoe bedreigend FvD voor de PVV is. Dat de winst van Baudet ook voor een groot deel ten koste gaat van het resultaat van de PVV is duidelijk. Niet duidelijk is in hoeverre PVV-kiezers het lieten afweten en helemaal niet gingen stemmen. Maar al bleven er wellicht mensen thuis, dat kan niet de hele verklaring zijn van het stemmenverlies. Er moet meer zijn.

Baudet heeft zich de laatste tijd vooral geprofileerd als anti-klimaatwet partij. Daardoor lag zijn focus even niet op immigratie en EU. Dat heeft hem kennelijk veel stemmen bezorgd. En als straks de kosten van de klimaatmaatregelen de pan uitrijzen, kan dat nog meer kiezers over de streep trekken. Toch lijkt dat niet de hele verklaring voor de stemmenwinst van FvD. Baudet mocht de laatste weken weliswaar minder zijn anti EU- en anti immigratiestandpunt ter sprake brengen, ver weg waren die nooit. Zijn inbreng bij het debat over het Verdrag van Marrakesh en zijn uitspraken na de aanslag in Utrecht vlak voor de verkiezingen, logen er niet om. Net zomin trouwens als de gespeelde ‘afschuw’ door politiek en media die hem ten deel viel.

Wat is dan wel de verklaring voor het succes van Baudet? Zowel Wilders als Baudet zijn kritisch op dezelfde thema’s: immigratie, klimaat en EU. Wilders vraagt al jaren aandacht voor de rampzalige gevolgen van de ongebreidelde immigratie en de overdracht van soevereiniteit aan de EU. Gisteren zagen we hoe een deel van zijn oogst door Baudet werd binnengehaald. Dat Baudet zich de laatste tijd sterk focuste op de klimaatdiscussie en daarmee op wat men direct in de portemonnee voelt, zal een rol gespeeld hebben. De niet aflatende waarschuwing van Wilders voor dat ‘andere klimaat’, de toenemende islamisering van Nederland (met verlies aan vrijheid en veiligheid) baart veel mensen blijkbaar minder zorgen dan hun portemonnee. Zij denken vast ook dat Utrecht heel ver weg ligt...

Wat een grote rol speelt, is dat de PVV, veel meer dan FvD, veel last heeft van stigmatisering, demonisering en regelrechte haat en bedreiging. Dat maakt dat je als kiezer er makkelijker voor uit kunt komen dat je op FvD stemt, dan dat je kunt zeggen dat je stem naar de PVV gaat. Wie voor de PVV werkt, krijgt op veel plaatsen zelfs te maken met haatcampagnes en inbreuk op het privéleven. Dat maakt het voor PVV lastig blijkt om goede, jonge kandidaten aan te trekken voor de lokale en provinciale politiek. Kandidaten die ook het gezicht van de PVV zijn en contact met de achterban opbouwen en onderhouden. Samen met een slecht gevulde partijkas belemmert dit het naar buiten treden van de partij en daarmee de uitbouw van de PVV, een serieus aandachtspunt voor Wilders. Waar het de PVV wel lukt om goede kandidaten in stelling te brengen heeft dat een positief effect. Kijk naar Urk waar Hendrik Wakker ervoor zorgde dat het aantal stemmers op de PVV met bijna 150% toenam. In procenten van 7,3% naar 13%. En dat terwijl FvD met 17% het op Urk ook heel goed deed.

Uitslag Urk

Afbeelding

Bron: www.verkiezingensite.nl

Veelzeggend is dat de PVV op Urk geen last heeft van haat en bedreiging. De ramen bij Hendrik Wakker blijven heel en de muren van zijn woning onbeklad. Je zou zomaar denken dat dit iets te maken heeft met het nagenoeg ontbreken van Links op Urk. Het kan dus wel; én PVV én FvD op winst! Werk aan de winkel. De velden zijn wit om te oogsten...

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/21 ... e-pvv-wel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Pilgrim »

DENK haalt 0 zetels in de Eerste Kamer. Minder haat. Meer vrijheid & democratie.

Afbeelding

Geplaatst door: E.J. Bron (via Twitter; “joods.nl”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19323
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:DENK haalt 0 zetels in de Eerste Kamer. Minder haat. Meer vrijheid & democratie.
Je kan dat helaas ook anders zien. De moslims zien in dat ze veel beter bediend worden door de al gevestigde traditioneel-linkse en groene partijen dan door zelf iets uit de grond te stampen. Zo doen ze dat in België ook. Waarom al die moeite doen om zelf een netwerk uit te bouwen als de groenen en linksen zich al uitputten om dat voor hen te doen ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21851
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door King George »

Met de PvdA, D'66 en Groen Links hebben ze inderdaad geen eigen Moslimpartij meer nodig.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ariel »

Daar gaan we. Het forum heeft voorlopig net zoveel macht als Geert Wilders. Niets dus... Coalitie ziet geen brood in onderhandelen met winnaar verkiezingen
Kilte richting Forum

Forum voor Democratie wordt voorlopig geen steunpilaar voor het kabinet. De regeringspartijen maken duidelijk dat ze meer keus hebben om aan een meerderheid in de Eerste Kamer te komen.

De partij van Baudet, die in de race om de senaat de grootste is geworden, is niet per se nodig, proberen coalitiepartijen uit te stralen. Forum zegt - ondanks felle aanvallen op het kabinet - compromissen te willen sluiten en water bij de wijn te willen doen. Maar VVD, CDA, CU en vooral D66 zien daar geen brood in, zo bleek nadat de opmerkelijke uitslag in Den Haag echt duidelijk werd.

Verschillende coalitiekopstukken zeggen dat Forum natuurlijk wel kabinetsvoorstellen mag steunen in de Eerste Kamer, ze hopen zelfs openlijk dat Forum die verantwoordelijkheid neemt, maar ze zien niks in onderhandelen met Baudet over tegenprestaties voor die steun.

"Steun welkom, maar wisselgeld blijft uit"
De coalitie rekent erop dat haar voorstellen, ondanks een minderheid, meestal wel door een andere partij gesteund zullen worden. Dat kan de ene keer Forum zijn, maar ook GroenLinks of PvdA. Een vaste gedoogpartner of akkoorden sluiten over tegenprestaties, dat zou niet nodig zijn. CDA-voorman Buma erkent dat die strategie risicovol is en dat er daardoor ook wel eens plannen kunnen sneuvelen. „Maar we moeten leven met onzekerheden”, zegt hij gelaten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ariel »

Ook in gasprovincie Groningen maakt Forum voor Democratie een spectaculair debuut. Of ’zelfs’, zoals sommigen verzuchten. Want opmerkelijk genoeg is het partijstandpunt dat gaswinning door kan gaan. Ontstane schade dient uit gasbaten te worden vergoed. De Groningse Forum-afdeling sprak gisteren van ’een historische uitslag’, met vier zetels. Andere partijen willen gaswinning snel afbouwen.

Actievoerder rondom gaswinning Jan Dales uit Loppersum stelt vast dat zes procent van zijn gemeentegenoten FvD stemde. „En dan verder VVD-stemmen... Veel dorpsgenoten stemmen voor meer scheuren! Ik zie dat met grote verbazing, ben perplex… ’Pomp maar door’, zegt Baudet. Het is een klap in het gezicht van diegenen die zich inzetten voor Groningers. Onder welke steen hebben deze kiezers geleefd?”
Tja...Veel Nederlanders stemmen als schapen. Iemand zegt, "Je moet zo en zo stemmem" en dan loopt de hele kudde achter hem aan,
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Stanley
Berichten: 360
Lid geworden op: do jun 12, 2014 6:41 pm

Bericht door Stanley »

‘Aanwijzing voor dreigende sfeer rond Baudet’
Door Ilan Sluis op vrijdag 22 maart 2019

Afbeelding

Universiteit Utrecht heeft een ‘fiks aantal’ klachten gehad over de bedreigende opmerking van een docent geesteswetenschappen aan het adres van Thierry Baudet. De docent plaatste op Facebook de boodschap: ‘Volkert waar ben je?’.

Hoogleraren strafrecht kwalificeren de opmerking als potentieel strafbaar, maar zien het in ieder geval als bijdrage in het creëren van een dreigende sfeer richting de FvD-politicus.

Universiteit Utrecht neemt de opmerking van docent geesteswetenschappen Corné Hanssen zeer hoog op. ,,Er volgt in ieder geval een procedure op grond van onze klachtenregeling. We hebben flink wat klachten gehad van binnen en buiten de universiteit’’, zegt woordvoerder Maarten Post. ,,Dat betekent dat we de klachten inventariseren en onderzoek doen. Uiteindelijk beslist de raad van bestuur over eventuele sancties.’’

De docent moet ook ‘op korte termijn’ op het matje komen bij de faculteit geesteswetenschappen waar Hanssen ‘Islam en Arabisch’ en ‘Religie en samenleving’ doceert.

Hanssen plaatste op zijn Facebookpagina de opmerking ‘Volkert waar ben je?’ in een reactie op de verkiezingsoverwinning van Forum voor Democratie. Het is een verwijzing naar de moordenaar van politicus Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf. Na een hausse aan reacties bood de docent al zijn excuses aan en verwijderde de post. Inmiddels heeft hij zijn hele Facebookaccount offline gehaald. Ook neemt hij zijn telefoon op de faculteit niet op.

Hoogleraar strafrecht Afshan Ellian noemt het een ‘domme opmerking’, maar ziet ook het gevaar er van. ,,Dit soort opmerkingen is een aanwijzing voor de dreigende sfeer rond Baudet’’, stelt hij. Juist na de moord op Fortuyn is gesteld dat er risicoanalyses van dit soort dreigingen gemaakt moeten worden. Dat had de NCTV mijns inziens al moeten doen. Maar anders hoop ik dat de NCTV dat nu alsnog snel gaat doen.’’

Volgens advocaat en hoogleraar Geert-Jan Knoops raakt de opmerking van de docent mogelijk de strafrechtelijke verwijtbaarheid. ,,Als hier aangifte van zou worden gedaan, is er wel een strafrechtelijke basis om dit potentieel als aanzetten tot geweld te kunnen beschouwen’’, drukt hij zich voorzichtig uit. Hij zegt er wel bij dat in dat geval ook de intentie van de persoon van belang is. ,,Uit het feit dat hij de boodschap heeft verwijderd en de gemaakte excuses, kun je afleiden dat hij de opmerking niet letterlijk, maar wellicht symbolisch heeft bedoeld. Het Openbaar Ministerie zal er naar mijn inschatting geen zaak van maken.’’

Forum voor Democratie en de NCTV laten via woordvoerders weten niet op de kwestie met de universitair docent, of op vragen omtrent de veiligheid van Baudet in te gaan. ,,NCTV is verantwoordelijk voor de beveiliging van politici. Als er dreiging is nemen we maatregelen’’, laat een woordvoerder van de NCTV weten.

Telegraaf
Uiteraard moet dit griezelige kereltje met een rotvaart ontslagen worden, opgeduveld met die engnek.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ariel »

Geen felicitaties voor FvD van Groot Wassink: 'Hij liep verder zonder iets te zeggen'

De uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen zijn uiteraard op het stadhuis het gesprek van de dag. Er waren felicitaties voor Forum voor Democratie-raadslid en toekomstig senator Annabel Nanninga en voor GroenLinks. Maar de winst voor Forum zorgde ook voor ongemak binnen de linkse raad. Zo weigerde GL-wethouder Rutger Groot Wassink Nanninga te feliciteren.

'Ik sta nog een beetje te stuiteren', vertelt een blije Annabel Nanninga over de verkiezingsuitslag. FvD behaalde vanuit het niets negen zetels in de Provinciale Staten van Noord-Holland. GroenLinks ging van vier naar negen zetels. In de Eerste Kamer gaat GroenLinks ook naar negen zetels. Forum komt voor het eerst in de Eerste Kamer met dertien zetels.

'We hebben als GroenLinks natuurlijk een hele goede uitslag in Amsterdam gehaald, dus dat is een reden tot optimisme', zegt Rutger Groot Wassink. 'Zeker als je de stad nu een jaar bestuurt en je krijgt deze uitslag, dan is dat natuurlijk hartstikke mooi.'

De wethouder was vanmiddag niet te porren om Nanninga zelf te feliciteren. 'Ik heb de felicitaties van mevrouw Nanninga in ontvangst genomen.' Waarop Groot Wassink aangeeft het FvD-raadslid niet te hebben gefeliciteerd, waarop hij dat alsnog met moeite voor onze camera doet.

'Ik zei gefeliciteerd en hij wilde nog net de hand schudden, maar hij liep verder zonder iets te zeggen. Dus ik zei zelf maar: "Nou, en wij ook gefeliciteerd he." Ik vind het heel jammer. Wij steken de hand uit, wij feliciteren alle winnaars, we werken ook met iedereen samen. Zij kennelijk niet, da's jammer.'
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ariel »

Docent op non-actief na ’Volkert, waar ben je?’

De Universiteit Utrecht heeft een medewerker op non-actief gesteld nadat hij op Facebook onder een bericht reageerde met de vraag: ’Volkert waar ben je?’

De universiteit heeft in een verklaring laten weten dat de docent op zeer korte termijn een gesprek heeft met het Faculteitsbestuur. Een woordvoerder laat weten dat dat vermoedelijk begin volgende week zal zijn

De docent reageerde met zijn vraag onder een artikel over de overwinning van Forum van Democratie. De universiteit geeft aan dit een ’verwerpelijke reactie’ te vinden en zegt afstand te nemen: „ De uitlating die de medewerker gedaan heeft, ook al was dat in de vrije tijd, staat hier haaks op. Dat betreuren wij ten zeerste.”

De onderwijsinstelling heeft van binnen en buiten de universiteit klachten gehad over de opmerking van de medewerker. Die kwamen voor een flink deel van alumni, aldus de woordvoerder van de universiteit. Een aantal van de reacties was ’minder subtiel’, maar de universiteit heeft geen contact opgenomen met de politie om bijvoorbeeld bedreiging te melden.

De klachten over de opmerking van docent geesteswetenschappen Corné Hanssen worden nu verzameld. Daar kijkt vervolgens een commissie naar, maar uiteindelijk velt het universiteitsbestuur een oordeel. Ook de faculteit waar Hanssen werkt kan zelf een oordeel vellen. De universiteit wil niet vooruitlopen op mogelijke uitkomsten, en kan dus ook niet zeggen of Hanssen mogelijk terug kan keren.

De docent heeft na zijn opmerking eerst excuses aangeboden via zijn eigen Facebookpagina. Naast kritiek kreeg de man echter ook bedreigingen, waarop hij zijn account heeft gedeactiveerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Pilgrim »

Broer en chauffeur Pim Fortuyn: ’Stop met dit soort onzin’

Geplaatst op 22 maart 2019

AMSTERDAM – De nauwe kring rond de vermoorde politicus Pim Fortuyn loopt de rillingen over de rug door de ’Volkert waar ben je?’-post van een universitair docent op Facebook richting Thierry Baudet. Oud-chauffeur van Fortuyn Hans Smolders en broer Simon Fortuyn zien door deze en andere opmerkingen eenzelfde gevaarlijk klimaat ontstaan dat leidde tot de moord op Fortuyn door Volkert van der Graaf.

„Ik hoorde het in de auto. Ik moest letterlijk bijna kotsen. Mijn maag draaide om”, zegt Simon Fortuyn. „Wij hebben in 2002 van dichtbij meegemaakt wat het is om zo gedemoniseerd te worden. Het is zo bedreigend”, refereert hij aan de periode voorafgaand aan de moord op Fortuyn. Hij ziet de opmerkingen van de docent vooral in samenhang met andere opmerkingen en commentaren in kranten en op tv. „Het zijn dezelfde fanatieke mensen dit weer oppakken.”

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/22 ... ort-onzin/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ariel »

Forum voor Democratie wordt voorlopig geen steunpilaar voor het kabinet. De regeringspartijen maken duidelijk dat ze meer keus hebben om aan een meerderheid in de Eerste Kamer te komen.

De partij van Baudet, die in de race om de senaat de grootste is geworden, is niet per se nodig, proberen coalitiepartijen uit te stralen. Forum zegt - ondanks felle aanvallen op het kabinet - compromissen te willen sluiten en water bij de wijn te willen doen. Maar VVD, CDA, CU en vooral D66 zien daar geen brood in, zo bleek nadat de opmerkelijke uitslag in Den Haag echt duidelijk werd.
Ik ben benieuwd hoe Baudet dit gaat oplossen. Niks meepraten, maar tekenen bij het kruisje.

Er gaat dus aankomende twee jaar NIKS veranderen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Mahalingam »

De FvD kan broederlijk met de PVV achter het cordon sanitaire plaats nemen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:De FvD kan broederlijk met de PVV achter het cordon sanitaire plaats nemen.
Dat zullen de stemmers van FvD niet leuk vinden. Die verwachten dat Baudet de boel gaat opschonen .
Constant lees ik op twitter dat Wilders toch niets bereikt, maar Baudet..die zal de boel schoonvegen.

Ik heb al veel mensen gewaarschuwd dat dit gaat gebeuren, maar men geloofde me niet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door xplosive »

Het gros van de bevolking is nou eenmaal blind voor het islamitische gevaar en dat zal misschien nog wel decennia lang zo blijven.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
mercator
Berichten: 19323
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door mercator »

Mahalingam schreef:De FvD kan broederlijk met de PVV achter het cordon sanitaire plaats nemen.
Zo is dat. Exact hetzelfde scenario als in België hier met Vlaams Belang en NVA. Ik had gehoopt dat de Nederlanders daarvan geleerd zou hebben, quod non.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6922
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:
De docent reageerde met zijn vraag onder een artikel over de overwinning van Forum van Democratie. De universiteit geeft aan dit een ’verwerpelijke reactie’ te vinden en zegt afstand te nemen
Ik had liever gezien dat de universiteit dit een misdadige oproep tot het plegen van dodelijk geweld had gevonden en aangifte had gedaan.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door xplosive »

Zo gaat de zetelverdeling er in de Eerste Kamer er straks naar alle waarschijnlijkheid uitzien :

FvD       13
VVD       12
CDA        9
GL          9
PvdA      7
D66        6
PVV        5
SP          4
CU         3
PvdD      3
50PLUS   2
OSF        1
SGP        1

Ongeveer een kwart anti-islamitische zetels. Misschien zelfs méér. Want in het partijprogramma van de SGP staat :
De overheid mag, sterker nog, móet oog hebben voor het onderscheid dat er is tussen godsdiensten. Blind en onhistorisch gelijkheidsdenken doet geen recht aan de werkelijkheid. Islamitische praktijken die haaks staan op onze wetten worden niet getolereerd. Sharia moeten we hier natuurlijk al helemáál niet hebben.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Pilgrim »

Ze komen eraan!

Geplaatst op 23 maart 2019

Afbeelding

Volgens de verkiezingsuitslag heeft Nederland opnieuw gekozen voor de toekomstige vernietiging door de VN en EU via met name de warmtepomp en veelal moslim-immigranten. Het brave slaapblok heeft en houdt in de Eerste Kamer een ruime meerderheid: FvD en PVV vertegenwoordigen met 18 zetels de wakkeren, de rest slaapt op 57 zetels lekker verder, dromend van de dag dat de leeuwen naast de schaapjes liggen te slapen in plaats van de schaapjes uit de wei laten verdwijnen.

In Utrecht is het helemaal te triest voor woorden. Daar is de in mijn ogen fascistenclub van de Obama-kloon Klaver de grootste partij geworden. Dit doet mij denken aan de geboorte van de nazi-partij. Na een veelheid aan terreurdaden op straat door SA-leden kozen veel Duitsers uit angst voor de nazi’s de kant van de nazi partij. Zoals nu een meute met apocalyptische visioenen door dit GroenLinks bang gemaakte kiezers stemt voor de warmtepomp, die het milieu over de hele wereld moet gaan redden, gepromoot door gidsland Nederland, onder de bezielende leiding van opperkabouters Klaver, Samson en Nijpels voor Rutte en krijgt daar, zoals het er naar uitziet, een meute immigranten gratis bij geleverd.

Bang gemaakte mensen doen rare dingen, zoals Van Klaveren en dat geval uit Den Haag al de kant van islam hebben gekozen. Zoals een schrijfster uit Zweden enkele jaren geleden al liet weten ‘dat zij voor het verdedigen van islam koos, zodat, als islamieten aan de macht komen, die dan weten dat zij als braaf witje altijd voor hen heeft gekozen’. Tja, en zo iemand vindt zich de elite van ons. Meer dan dat, zij vindt dat alle andere witjes net zo braaf moeten zijn als zij of anders hun bekken dicht dienen te houden zodat zij zich geen laffe angsthaas hoeft te voelen.

Het enige positieve uit deze verkiezingsuitslag lijkt dat de draaideurpoliticus Rutte voor de vernietiging van Nederland nog meer steun moet zien te vinden in de Eerste Kamer van nog meer partijen. Maar dat kan en zal hij krijgen via GroenLinks, de partij die al maandenlang Nederland officieus bestuurt, de partij die Nederland rampspoed van alle kanten stuurt, miljoenen door de VN en de EU gewenste immigranten en de warmtepomp, de partij dus zonder een grammetje gezond verstand.

Voor de mensen met verstand is deze uitslag wat men noemt een Pyrrusoverwinning: het FvD krijgt in de Eerste Kamer dan wel een grote fractie, zelfs de grootste, maar zal geen enkele macht hebben of moet haar eigen plannen fors bijstellen. De coalitie, die een forse dreun heeft gehad, was eigenlijk al ruimschoots voor de verkiezingen uit de problemen. Daar had de immer grijnzende meester-konkelaar annex soort tweedehands autoverkoper Rutte al voor gezorgd, door de zichzelf tot milieu Messias uitgeroepen Klaver in diens contraproductieve milieuoplossingen fors tegemoet te komen. Of Buma moet roet in Rutte zijn Brinta papje strooien. Wat weinig aannemelijk is.

Ongetwijfeld gaat de populist pur sang Rutte straks ook zonder morren akkoord met het hierheen halen van al die zielige vluchtelingen, die in zulke vreselijke, onmenselijke omstandigheden verblijven in Zuid-Europa. Om eveneens straks, als ook in Nederland dan vrouwen bij bosjes worden aangevallen, aangerand en verkracht door veel van deze asielzielenpoten en als overal de criminaliteit tot astronomische hoogten stijgt, aanslagen, overvallen en moordpartijen aan de orde van de dag zijn, zich er weer weet uit te lullen, zoals deze man zijn hele leven lang zich al overal uit weet te lullen. Waarvoor op zich, chapeau!

Klaver is de ongekroonde koning in Nederland en heeft de macht vanwege een hofnar die premier wil blijven en samen zullen zij, dit naar mijn nederige mening, met hun visieloze hoofden dit land kapot maken, dit eventueel wel of niet in vrolijke samenwerking met de naar mijn idee, door zijn mantra, bijna psychisch gestoord te noemen figuur Samson, en de ‘hoe de wind waait, waait mijn commissariaten colbertje’ Nijpels. Wat een land! Wat een volk! Wat een intelligentie!

Na de aanslag in Utrecht had Nederland wakker moeten worden. Nee, dat is het niet en Nederland geeft als signaal naar dat soort tuig, ‘doe maar, wij zijn braaf’, of anders hooguit, ‘nou, nou, moet dit?´ Bravo Nederland, bravo slapende kruipwitjes! Dus deze pakweg bijna 80% van de Nederlandse kiezers, hartstikke bedankt, dit namens uw toekomstige overheersers uit Turkije, Saoedi-Arabië en Afrika! Wij komen eraan!

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/23/ze-komen-eraan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door xplosive »

DENK mag dan geen zetel veroverd hebben in de Eerste Kamer, maar in elk der randstad-provincies, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, behaalde DENK wel 1 zetel. Hoewel ze bij DENK uiteraard op meer gehoopt hadden vind ik het toch een zwarte bladzijde dat DENK in deze provincies nu bij elkaar 3 zetels veroverd heeft. En alleen al in deze 3 provincies woont 45% van de Nederlandse bevolking.

In Flevoland haalde DENK opmerkelijk genoeg geen zetel. Zitten er in Flevoland relatief meer vrijzinnige moslims?

Het officiële percentage moslims was in 2015 volgens het CBS in de provincies :

7,5% Zuid-Holland
7,2% Flevoland
6,6% Noord-Holland
5,6% Utrecht
4,4% Noord-Brabant
3,6% Gelderland
3,3% Limburg
2,9% Overijssel
1,5% Zeeland
1,3% Groningen
1,1% Friesland
0,9% Drenthe

Bron : De religieuze kaart van Nederland, 2010–2015
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Ariel »

xplosive schreef:.

In Flevoland haalde DENK opmerkelijk genoeg geen zetel. Zitten er in Flevoland relatief meer vrijzinnige moslims?
Ik vermoed dat we dankbaar kunnen zijn dat de meeste moslims niet gaan stemmen. Provinciale Statenverkiezingen, en waterschap zegt ze niks.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19323
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door mercator »

Ariel schreef: Ik vermoed dat we dankbaar kunnen zijn dat de meeste moslims niet gaan stemmen. Provinciale Statenverkiezingen, en waterschap zegt ze niks.
De moslims hoeven helemaal niet te gaan stemmen, ze zullen het zo ook wel voor het zeggen krijgen. Het is duidelijk dat de West Europese bevolking voor de eigen ondergang kiest. Een verandering via de traditionele politiek is een illusie geworden. Het is tijd om voor de beschaafde lui om zichzelf en hun naasten aan te passen aan een telkens meer vijandige omgeving. Door weg te trekken, of -als dat niet mogelijk is- zoveel mogelijk in de schaduw te gaan leven. Of nu vrijwillig moslim worden, beter dan gedwongen binnen een tiental jaar. Dat laatste is de aanbeveling van Houellebecq in Soumission uit 2015.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Pilgrim »

Gifgroene vlekken op de uitslagenkaart

Geplaatst op 24 maart 2019

Afbeelding

Wat meteen opvalt op de uitslagenkaart van de verkiezingen zijn de gifgroene GroenLinks vlekken op de plaatsen van onze studentensteden. In praktisch al die steden werd GroenLinks de grootste. Delft, Leiden, Utrecht, Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Wageningen, allemaal gingen ze voor de bijl. Alleen de zuidelijke studentensteden als Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Maastricht hielden het nog enigszins droog. Mogen studenten idealistisch zijn en zo nadrukkelijk stemmen op een partij die vooral bestaat bij de gratie van wetenschappelijke onzin zoals de klimaatdiscussie? Natuurlijk mogen ze dat, maar de situatie is toch méér dan zorgwekkend.

De studenten van nu zijn de machthebbers van de toekomst

Hoezeer een democratie ook geacht wordt kansen te bieden aan iedereen, het zijn toch de studenten van nu die straks de touwtjes in handen krijgen in de maatschappij. Zij zijn het die functies krijgen in openbare diensten, het bedrijfsleven, wetgevende en uitvoerende macht en op alle plaatsen waar de maatschappij vormgegeven wordt. Van deze mensen wordt verwacht dat ze in staat zijn weloverwogen te handelen, zodat recht gedaan wordt aan die maatschappij. De verantwoordelijkheid houdt dus niet op bij de eigen persoon, maar hun beslissingen gaan straks duizenden anderen aan. Helaas, gezond verstand en wetenschappelijk inzicht maken steeds meer plaats voor politiek opportunisme.

50 jaar indoctrinatie begint zijn tol te eisen
Het universitair onderwijs is de eindfase van een omvangrijk onderwijsprogramma in de maatschappij. Het indoctrineren begint al bij het peuteronderwijs en wordt steeds intensiever naar gelang de hoogte van het onderwijs. De enigen die een goede kans hebben zich daar aan te onttrekken, zijn de leerlingen die van huis uit enige politieke vorming meekrijgen, want de rest is aan de linkse goden overgeleverd. Na 50 jaar indoctrinatie lijken de kaarten definitief geschud. Voor en na zijn de meeste onderwijsinstellingen en universiteiten veranderd in linkse bolwerken, temeer daar inmiddels het gros van de docenten en medewerkers de complete indoctrinatiecyclus doorlopen heeft en niet beter meer weet. Voor veel universiteitsmedewerkers is er geen verschil meer tussen een politiek of een wetenschappelijk standpunt. Dat loopt naadloos in elkaar over zonder dat er in de verste verte een waarschuwingslampje gaat branden. Een docent aan de Utrechtse Universiteit vindt het doodnormaal tot moord op te roepen tegen een politicus met een afwijkende mening. Waarschijnlijk moedig geworden door vorige moorden, die nauwelijks bestraft zijn door hun linkse medebroeders bij de rechtbank.

Studenten zijn geen afspiegeling van de bevolking
Iedereen kan gaan studeren, dat is waar, maar wie beweert dat het de beste leerlingen zijn die doorstromen naar het universitair onderwijs heeft het mis. In onze maatschappij wordt alles onderzocht, maar één van de onderwerpen die per se niet onderzocht wordt, is of de meest intelligente kinderen ook op de universiteit terecht komen. Dat is met zekerheid niet het geval. Daar is ook een goede verklaring voor: de bestuurlijke elite en de maatschappelijke bovenklasse is er vooral bij gebaat als hun eigen kinderen naar de universiteit gaan en zodoende straks de touwtjes (en het bijbehorende inkomen) over kunnen nemen van hun ouders.

Twee ontwikkelingen zullen ze daarbij met vreugde begroeten:
  1. Het invoeren van het studie-leenstelsel en steeds hogere collegegelden, zodat het universitair onderwijs weer een elitair karakter krijgt en de kinderen uit lagere klassen geweerd kunnen worden. Een kind waarvan de ouders de eindjes aan elkaar moeten knopen, zal met veel meer schrik naar een studieschuld kijken dan een kind uit een patser-milieu. Vaak zal de beslissing zijn dan maar niet aan een studie te beginnen
  2. De daling in de kwaliteit van het onderwijs. Ook de minderbegaafde kindjes van de elite kunnen, zeker met behulp van dure bijlessen, omdat de scholen het af laten weten, gemakkelijk aan de toelatingscriteria van de universiteiten voldoen. Eenmaal aangekomen op de universiteit is het vooral zaak zich te conformeren aan de heersende politieke opvattingen. Omdat wetenschappelijk inzicht niet gevraagd wordt, is het altijd goed.
Het is dus lekker gemakkelijk om als student GroenLinks te zijn
Het is evident dat de slagingskansen op de universiteit, vooral bij de geestes- en sociale wetenschappen, een stuk groter zijn als je niet kritisch bent en vrolijk meedoet aan de heersende opvattingen. Er lonken zoveel (overheids)baantjes, waarbij de belastingbetaler een belangrijke rol speelt als financier, waarbij de daadwerkelijke inspanning minimaal is en je ook niet bijster slim hoeft te zijn. Wie wil dat niet? In veel gevallen is het ook een kwestie van het kunstje afkijken van de ouders. Bovendien wordt in de media een aantal zaken zodanig gehypet dat het nét lijkt alsof de problemen van de toekomst een stijgende zeespiegel en een percentage CO2 zouden zijn. Om straks aan deze “problemen” te mogen werken, betekent héél weinig werken en héél veel inkomen dat betaald moet worden door het klootjesvolk, ook dat is een lonkend perspectief.

Echter: Wie nadenkt, zal inzien dat ook in de toekomst de belangrijkste maatschappelijke opgave is de bevolking van een menswaardig inkomen te voorzien. Daar heeft de huidige politiek geen antwoord op, en zeker niet het programma van GroenLinks. Integendeel, uitvoering van dat programma zal leiden tot grote verpaupering van de massa en het vernietigen van een groot gedeelte van de opgebouwde welvaart. Maar ook daar heeft de student van vandaag geen boodschap aan. Komend uit de rijkere milieus heeft het hen tot nu toe aan niets ontbroken. Waarom zou dat morgen anders zijn?

Door: “Weethetwel”

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/24 ... agenkaart/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21851
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door King George »

Ariel schreef:
xplosive schreef:.

In Flevoland haalde DENK opmerkelijk genoeg geen zetel. Zitten er in Flevoland relatief meer vrijzinnige moslims?
Ik vermoed dat we dankbaar kunnen zijn dat de meeste moslims niet gaan stemmen. Provinciale Statenverkiezingen, en waterschap zegt ze niks.
Zojuist gehoord dat bij de definitieve uitslag DENK wèl een zetel heeft gehaald. CDA gaat nu van 4 naar 3.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Provinciale Statenverkiezingen.

Bericht door Pilgrim »

Ook Sylvana volkomen in paniek na winst FVD: ‘Xenofobie, haat, fascisme... er valt niets te vieren!’

Door Tim Engelbart, 21 maart 2019

Afbeelding

Alhoewel Sylvana Simons ditmaal de borgsom om zelf mee te doen aan de verkiezingen niet kon betalen, heeft ze wel een mening over de in haar ogen onterechte winst van andere partijen. En dan gaat het natuurlijk over, jawel, het Forum voor Democratie. Op Facebook en op de eigen website lopen Sylvana en BIJ1 volkomen leeg over de nog jonge beweging: “Uit statistiek blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders op FvD heeft gestemd. Xenofobie, racisme en haat zijn genormaliseerd met dank aan politiek en media.”

Ooit, in 2017, waren Sylvana Simons en Thierry Baudet allebei politieke groentjes die als nieuwkomers streden om een felbegeerd plekje in de Tweede Kamer. Thierry slaagde daar uiteindelijk in. Bij Sylvana werd het een fiasco. Of het nu afgunst is of gewoon meehuilen met de linkse wolven in het bos weten we niet, maar wat we wel weten is dat Sylvana Simons vandaag met haar partij BIJ1 helemaal loco is gegaan toen duidelijk werd dat het Forum voor Democratie de grootste partij van Nederland is geworden.

Op Facebook werden “extreemrechtse samenzweringstheorieën over omvolking, homeopathische verdunning en een illusie van superioriteit van het “het blanke ras”” er allemaal aan de haren bijgesleept om FVD zwart te maken:

“Forum voor Democratie is verkozen tot de grootste partij in de Provinciale Staten en Eerste Kamerverkiezingen. Met verbijstering zagen wij gevestigde politieke partijen felicitaties uitdelen aan FvD voorman Thierry Baudet. Nog voor de uitslag definitief was, buitelden landelijke fractievoorzitters over elkaar heen om nieuwe coalities te vormen en raakvlakken met de grote overwinnaar te vinden. VVD lijkt zelfs enthousiast naar een samenwerking uit te kijken met FvD, terwijl die laatste extreemrechtse samenzweringstheorieën over omvolking, homeopathische verdunning en een illusie van superioriteit van het “het blanke ras” blijft verkondigen. BIJ1 bedankt hartelijk voor het uitbrengen van felicitaties. Als fascisme wint valt er niets te vieren.”

Op de eigen website gaat BIJ1 nog even verder: “Uit statistiek blijkt dat 1 op de 5 Nederlanders op FvD heeft gestemd. Xenofobie, racisme en haat zijn genormaliseerd met dank aan politiek en media”, en schuift Sylvana de FVD-voorman zelfs de moord op Kevin Duinmeijer in de schoenen.

We kunnen dus wel concluderen dat Sylvana Simons de oproep van Andries Knevel niet erg ter harte heeft genomen...

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... te-vieren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie